Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd

Ooit als ernstige waarschuwing bedoeld, maar inmiddels de harde realiteit in de VS.

—————————————————————————————————————————————–

Decennia was het maken van vergelijkingen met de Nazi’s not-done. Maar hoe kun je het anders beschrijven als de bevolking in snel toenemende mate aan exact dezelfde – en soms nog veel ergere – overheidsmisdaden wordt onderworpen? In Californië is ‘Operation Homebound’ van start gegaan, waarmee politieagenten huizen van mensen binnenvallen om gehandicapte kinderen gedwongen te vaccineren. Ook volwassenen met bijvoorbeeld Alzheimer zijn het slachtoffer.

In onderstaande video is te zien hoe agenten van de LAPD (Los Angeles Police Department) vaccinatiespuiten in de armen van bange kinderen met handicaps en/of andere beperkingen steken. Deze kinderen hebben daar overduidelijk geen toestemming voor kunnen of willen geven. Desondanks wordt het onder de valse vlag van ‘volksgezondheid’ toch gewoon gedaan.

Het commentaar bij deze video spreekt boekdelen: ‘Dus ze pakken nu de verstandelijk gehandicapte / aan huis gekluisterde mensen die NIET kunnen terugvechten, die geen ‘nee’ mogen zeggen? Tjonge, waar doet mij dit aan denken… Dit is hoe de Nazi’s begonnen, met verstandelijk gehandicapten. Hoe lang zal het duren voordat we horen dat deze mensen sterven? Dit is zó ontzettend fout!’

Doodsbange en weerloze mensen gedwongen gevaccineerd

In een van de clips is te zien hoe een doodsbange gehandicapte vrouw worstelt en schreeuwt om te ontsnappen als er een injectiespuit tevoorschijn wordt gehaald. Twee agenten houden haar vervolgens in bedwang, terwijl de derde – wij zouden zeggen: haar beul – de vrouw zonder haar instemming injecteert met een zogenaamd ‘vaccin’, dat zoals u weet in werkelijkheid stoffen zijn die haar genetisch manipuleren.

Als het is gebeurd, klappen de agenten ook nog eens voor het begaan van deze grove misdaad tegen de menselijkheid. De vrouw jammert ondertussen over wat haar is aangedaan.

In een andere clip is te zien hoe een meisje met beperkingen probeert te ontsnappen aan agenten. Tevergeefs, zij krijgt eveneens gedwongen eenzelfde naald in haar lichaam gestoken. In video nummer drie is te zien hoe een Alzheimer patiënt wordt ‘gevaccineerd’, terwijl die zelfs geen idee heeft wat er wordt gedaan.

‘Gaskamers zijn veranderd in vaccinatiespuiten’

‘Het gedwongen vaccineren van zieke en kwetsbare mensen zonder hun instemming is niet anders dan wat gewelddadige dictators in het verleden deden met gevangenen die in concentratiekampen waren opgesloten,’ geeft Mike ‘Natural News’ Adams als commentaar. ‘Het verschil is dat de mensen toen achter letterlijk prikkeldraad zaten, en nu verplicht thuis of in tehuizen worden gehouden, waar ze ‘worden bezocht door gemaskerde wetshandhavers van de Gestapo.’

‘Het enige dat is in al deze jaren is veranderd is dat de genocide minder zichtbaar wordt uitgevoerd dan in de 20e eeuw. In plaats van ‘douches’ die gaskamers bleken te zijn, worden de huidige slachtoffers massaal getest en dan ‘genezen’ met een vaccin.’ Volgens Adams is het doel van de WHO en China om het Westen op deze wijze ’totaal te vernietigen’.

Besluitnemers en uitvoerders vaccinaties horen in Nürnberg 2.0 tribunaal thuis

‘Vragen agenten zich nog af waarom zij doelwitten zijn,’ schrijft iemand als reactie, daarmee impliciet wijzend op het almaar toenemende geweld tegen Amerikaanse politieagenten. ‘Als deze zieke Gestapo-schoften bij u aanbellen, doe dan niet open. Vrienden, de oorlog is begonnen, en als wij niet beginnen terug te vechten, worden wij het zoveelste stervende socialistische experiment van domme politici die niets meer kan worden bijgebracht.’

Zowel direct als indirect (af)gedwongen vaccinaties zijn een regelrechte schending van de Nürnberg Code, die juist was bedoeld om medische experimenten op de bevolking voor altijd te verbieden. Daarom zijn producenten, politici, wetshandhavers, medici, zorgpersoneel en anderen die aan (af)gedwongen vaccinaties meewerken of deze promoten, allemaal schuldig aan het begaan of mede mogelijk maken van ernstige misdaden tegen de menselijkheid, en dienen in het door een team rond Europa’s topadvocaat Reiner Füllmich reeds in voorbereiding zijnde Nürnberg 2.0 tribunaal terecht te staan.

Hoe dan ook, het Westen wordt pijlsnel in een fascistische, antihumane dictatuur veranderd. Helaas is de confrontatie met de realiteit dat onze vrije samenleving en het leven zoals we dat kenden na deze fascistische staatsgreep nooit meer terugkeert voor 9 van de 10 mensen te pijnlijk, en kiezen ze er daarom voor om hun spreekwoordelijke kop in het zand te steken (‘dat zouden ze hier nooit doen, hoor!’, ‘zover komt het echt niet!’, ‘allemaal complottheorieën!’), met alle gevolgen van dien.

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

08-04: Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
14-02: China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen ( / Vaccin voorstanders gebruiken verwrongen en tegenstrijdige logica om anderen te verplichten zich ook te laten inenten – ‘Maar mazelen, kinkhoest en polio zijn toch bijna verdwenen door vaccins?’)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid (/ ‘Deel Westerse elite compleet krankzinnig met hun ‘groene’ vernietiging van de economie en geplande oorlog met China en Rusland’)
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
19-08: Stichting Privacy First: ‘Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle’
13-08: Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen)
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

37

 1. “In onderstaande video is te hoe agenten van de NLPD…..”, maar er is helemaal geen video te zien!

 2. Beste Xander kun je die laaste reaktie van GDP verwijderen,staats trollen hebben geen recht op spreken.

 3. laat je niet te veel leiden door “filmpjes” op social media. Ik vertrouw dit niet zo best wat ik gezien heb.

 4. Hoi Exodus,
  Ja, ik heb interesse om NL te verlaten. Kan ik in contact komen met jou?

 5. Ik ben een bijdragende vader met volledig ouderlijk gezag.
  Kinderen toen 1 en 2 jaar, zonder medeweten vader, door moeder laten vaccineren tegen Mexicaanse griep. Ik was geen algehele anitvaxer, maar toen wel.
  Omdat moeder alle complot- compleettheorieën over één kam scheert als totale onzin
  dus ook een blinde volgster van (advies) maatregelen omtrent corona van GGD, RIVM, OMT etc. Dochter positief getest en in quarantaine (GGD had daar een mildere verwoording voor) terwijl zij niet langer grieperig was dan normaal. Misschien wel wat zwaarder, maar waar zou dit gevoel nu vandaan komen met corona, corona, corona. Ook niemand aangestoken in naaste omgeving (deze zogenaamde huidige superbesmettelijkheid).
  Ik heb er toen werk van gemaakt om van tevoren ‘zelf’ kennisgeving te krijgen voor toekomstige vaccinaties. Zodat ik in ieder geval deze corona-prik tegen zou kunnen houden voor in de toekomst.
  En hier werd het interessant. Heb veel gebeld en gemaild met RIVM, GGD en Rijksvaccinatiedienst. Van standaard getrainde poortwachter-telefonistes (ik begrijp dit, ik begrijp dat) tot aan diegenen die mij wel van dienst konden zijn ‘uiteindelijk’. GGD ging ‘akkoord’ en zij vroegen mij om een adres en bsn-ers kinderen. Ik zou vanaf toen dus van tevoren worden ingelicht voor ‘alle’ vaccinaties. Deze week standaard rijks vaccinaties dochter. Mee eens, maar ‘geen’ notificatie in mijn brievenbus! Vandaag weer gebeld dus met GGD en Rijksvaccinatiedienst.
  Helemaal opnieuw beginnen want GGD wist van niets van mijn eerdere relaas.
  Het moest maar via moeder gaan.
  Rijksvaccinatiedienst weer gebeld op hetzelfde telefoonnummer als eerder.
  Zo’n vier maanden geleden werd ik toen intern doorverbonden en kreeg toen informatie over
  opgevraagde vaccins. Fabrikant, serienummers, datum, tijdstip. Deze persoon stond mij toen tot dienst en snapte mijn verhaal ook wel. Maar vandaag ditzelfde nummer weer gebeld.
  Geen interne doorverbinding mogelijk voor andere vaccinatie vraag dan voor corona.
  Tijdens het gesprek toch geen Rijksvaccinatiedienst maar alleen Corona-advieslijn.
  Enige optie was bellen naar GGD die daar nu blijkbaar over ging.
  GGD melde dat zij (nu ineens) niet tot 13 jaar terug kunnen kijken in vaccinatie-geschiedenis kinderen. Voor dat konden zij mij alleen doorverbinden met de medische dienst van school.
  Die zou dat wel weten.

  Bij deze hier dus een verhaal hoe de verantwoordelijkheid wordt afgeschoven tot aan een voortgezette school. Een school…..terwijl ik eerder direct van Rijksvaccinatiedienst gegevens kreeg. Prima verder…..maar het gaat hier dus om vaccinaties.

  Ik wou dit graag delen voor andere alleenstaande ouders die misschien wel hetzelfde hebben gedaan of willen doen. Weet wat je kan verwachten, en vraag jezelf vooral niet af of je misschien wel niet in de war zou zijn.
  Want hier zo weer één van de vele honderden voorbeelden dat het Corona-zaakje aan alle kanten stinkt.

 6. Alle alarmbellen moeten toch afgaan als je dit soort beelden ziet.!!!!

  Als je nu rationeel denkt en jezelf kan verplaatsen in de toekomst.

  Dan zal er binnenkort continu getest worden op je werkplek, met de verplichting tot vaccineren, zo niet ben je of word jij ontslagen. Een vakantie of vliegreis is alleen toegestaan met dit vaccine.

  Ook zal je geweigerd worden in het halen van je dagelijkse boodschappen, alleen gevaccineerden mogen de winkel in.

  Al met al het vaccinatieprogramma moet worden doorgezet, dus dit is de toekomst van elk wereldburger. Mag ik dan zeggen dat elk normaal gezond denkend mens met de rug tegen de muur staat en daardoor machteloos toekijkt.!!!

  Dit vaccinatie programma kan escaleren doordat de gevaccineerde ziek gaan worden of e.v.t kunnen sterven. Dit kan een keerpunt worden, maar ook al zal dit gebeuren, dan zullen farmaceuten zeggen dat dit komt door onderliggend lijden of een nieuw virus, met gevolg meer vaccines.

  De vraag blijft van waar gaat het naartoe en ik ben persoonlijk van mening en meerdere zullen dit met mij kunnen delen., dat wij te maken hebben met Bijbelse profetie. De mens moet kiezen, voor de aardse agenda 20/30 die volop aan het uitrollen is. Of de keuze van Gods agenda die nu duidelijk laat zien in wat voor tijd wij leven.

  Een keuze die je moet maken en dan vertrouwen op wat jij persoonlijk belangrijk vindt.

  Vertrouw je,. mondkapjes, testen, vaccine en de mogelijke gevolgen hierin. Je hebt immers het killervirus al ruim een jaar overleeft..!!! Geloof je de corona leugen, geloof jij de regering en opgelegde maatregelen. Dit word dan jou nieuwe normaal…

  Vertrouw je,. God en Zijn Plan, om jou eens weg te halen uit deze samenleving., de Bijbel spreekt over de laatste generatie na het ontstaan van de Staat Israel. Reken dan eens uit hoelang die generatie duurt. Gods agenda rolt over het aardse agenda 20/30 heen.

  Zie jij het nu,?

  Groet

 7. Hoe weten we dat dit niet gedaan wordt met instemming en medewerking van naasten? Het tweede fragment laat duidelijk zien dat degene die geprikt wordt op schoot zit bij een voor haar bekend persoon. Ik ben van mening dat de vaccins onnodig en potentieel gevaarlijk zijn, maar dit maakt wel een groot verschil. Het gaat dan niet om de staat die verplicht vaccineert, maar om degene die verantwoordelijk zijn voor gehandicapte mensen.

 8. Wat verwacht je anders van een socialistisch regime, bestuurd door een chinese dementerende trekpop, waarvan de politieke partijtop bestaat uit sociopaten, psychopaten, en landverraders ?
  Iemand nog commentaar op Trump ?

 9. @Exodus

  Klinkt aanlokkelijk, maar heb je hier ook aan gedacht:

  “Ongeveer 11% van het land wordt bedekt met vulkanen. Aardbevingen komen met grote regelmaat voor. Op 23 december 1972 werd de hoofdstad getroffen door een zeer zware aardbeving waarbij circa 11.000 doden vielen en grote delen van de stad werden verwoest” (https://nl.wikipedia.org/wiki/Nicaragua)

  Dat klinkt minder aanlokkelijk…. Hoe zie jij dat?

  Grt

  WL

 10. Hier walg ik van.
  Die mensen die dit doen horen in de gevangenis.
  Waar zijn de normen en waarden ?

 11. Degenen waaghalzen, die straks aan mijn deur komen en mij verplicht willen vaccineren, lopen een zeer groot risico met een onvoorstelbaar hoeveelheid geweld geconfronteerd te worden en ik roep iedereen op hetzelfde te doen. Dit beschouw ik namelijk als een “act of war”.

 12. Krit Noot schreef:
  15/04/2021 om 6:49 pm
  Als je het onderschrift had gelezen had je geweten dat het om een voorbeeld foto ging, niet op waarheid berust dus. ‘Ooit als ernstige waarschuwing bedoeld, maar inmiddels de harde realiteit in de VS.’

 13. @ white lion

  Volledig mijn visie, heb je interesse om NL te verlaten? Wij gaan naar nicaragua en hebben daar meerdere woningen en hectares beschikbaar. Volledig off grid en zelfvoorzienend.

 14. Dit hele gebeuren is echt om te huilen. Die ontaarde blonde vrouw (zeg maar wijf) in uniform is dat Ilse Koch of is zij de reïncarnazie van Ilse Koch!

 15. Die “kinderen” op de foto bij het artikel zien er meer uit als 50ers. Vooral die op de voorgrond met dat kale hoofd.
  Waar is deze foto precies genomen?

 16. Een belangrijk probleem is dat de mensen die deze praktijken uitvoeren, spuiten zetten, wappies in elkaar rammen, boetes uitschrijven, jongeren lastig vallen met die anderhalve meter gekte, enz. denken dat ze iets goeds doen. Een schurk die weet dat hij kwaad doet heeft misschien nog ergens een grens (tenzij het een volbloed psychopaat is), maar iemand die overtuigd is van zijn/haar goede werken zal alles uit de kast halen om het ‘goede’ te doen. In dit geval dus door middel van injecties uitdelen de tegenspartelende mensen redden van hun zekere ondergang als zij die spuit niet zouden krijgen. Medemensen redders dus.
  Probeer die ‘gutmenschen’ maar aan hun verstand te brengen dat ze meewerken aan iets uiterst kwaadaardigs.
  Het is veel makkelijker om mensen te bedonderen dan ze ervan te overtuigen dat ze bedonderd worden. Zeker als het redelijk intelligente mensen betreft, die zullen niet willen geloven dat ze bedonderd zijn/worden.

 17. Dapper van die agenten….Ik denk niet dat ze daar overal mee wegkomen..gezien het feit dat veel amerikanen bewapend zijn (en dat zijn er echt heel veel!) ..Ze mogen echt blij zijn dat ze niet zijn neergeschoten.

 18. White Lion,
  De theorie van de opname is ook wel plausibel..
  Ik denk een soort van vergelijkbaar met de tijd van Noach.. Toen was het ook een dikke zooi op de aarde!
  Maar Noach en zijn gezin waren trouw aan God en God boodt de uitkomst!
  De link hieronder is voor truthseekers zeker de moeite waard om zelf te toetsen en te onderzoeken!
  Be blessed! 🙏🌈

  https://ontzagwekkendnieuws.nl/

 19. Nou, hier zijn er genoeg idioten die eraan meewerken.
  Neem nou die proefvakantie op Rhodos, waar ik meen wel 25.000 mensen op hadden ingeschreven. Uiteindelijk konden er 189 mee.
  Acht dagen naar een all in report, waar je dus niet uit mag!
  Je zit daar dus 8 dagen opgesloten en je moet ook een mondkapje op. Kost € 400,- per persoon.
  Al was het gratis, dan ging ik nog niet mee!
  Maar toch rond de 25.000 mensen die hierop ingeschreven hadden.
  Wel met negatieve cojonatest en bij thuiskomst in quarantaine.
  Hoe krankzinnig kan je het bedenken?

 20. Is dat wat wat Amerika bedoeld met: Amerika first! Hopende dat de vuurpelotons genoeg kogels hebben voor als het Neurenberg II proces geweest is. Amerika first, voor het vuurpeloton; Zij hebben toch geen geweten. Je kan in deze tijd toch niet meer zeggen: ‘Wir haben es nicht gewust!’. In het bijzonder de politie met hun motto: ik ben niets, ik kan niets, geef me alstublieft een uniform. Laat de Russen ze maar opvoeden met de knoet! Het Amerikaanse schoolgeld mag ook wel terug betaald worden. Men moet het volk en de regering onderscheiden. Ik dacht altijd al dat wij hier alleen de geschiedenis volgens Lou de Jong en de onbegrijpelijke Hoekse en kabeljauwse twisten op school kregen maar de Amerikanen kunnen er helemaal een houtje van. Zie: The lies about world war II. Maar tja, dat schaamte schade baart is het van een zotte aard. Amerika is de nooit te overtreffen schandvlek van de Wereld.

 21. Te triest voor woorden… ik werk zelf met patienten en zie ook bij ons in de kliniek dat er mensen worden gevaccineerd, zonder dat ze beseffen wat er gebeurt. Een psychiater zei eens over iemand die zich niet had laten vaccineren en bepaalde klachten had: “ja, eigen schuld. Had hij zich maar moeten laten vaccineren” Sja dan besef je dat een groot deel van de academische wereld verkocht is, of zo volgzaam is dat ze niet meer zelfstandig buiten de opgelegde kaders kunnen en/of durven denken.

  Wat kunnen we doen of gaan we eraan doen lees ik. Op dit moment zie ik een aantal opties:

  1: Je mouw opstropen en meedoen – is de meest slechte optie, maar iedereen is vrij om hiervoor te kiezen.

  2: Niks doen en hopen dat het voorbij gaat – ook niet een hele goede optie. Gezien wat er geschreven staat over het beest en het nummer, dat je gedwongen wordt, of buiten de maatschappij komt te staan. Dan wordt je op een dag wakker met de Gestapo aan je deur om je op te halen en weg te brengen naar een detentiekamp, om aldaar in afzondering een bepaalde tijd door te brengen, totdat ze besluiten dat dit te duur wordt en iedereen daar gewoon elimineert. Gezien de huidige ontwikkelingen denk ik dat we niet zo heel ver af zijn van dit soort draconische maatregelen. Hoogstens een paar jaar

  3: Militie vormen, wapens oppakken en terug vechten – Is een optie, dan sterf je tenminste terwijl je probeert er iets aan te doen. Toch is het ook niet een goede optie. Er staat geschreven dat het beest de heiligen een tijd lang zal overwinnen. Er valt niet te vechten tegen het beest, het is wereldwijd en het beest heeft heel veel wapens en technologie tot zijn beschikking om je op te sporen en te elimineren.
  Maar ook gewoon omdat deze dingen beschreven staan en moeten gebeuren. Dus als je voor deze optie kiest, weet dat je daarbij bijna zeker zult omkomen.

  4: Wat mij betreft de beste optie is om gelijkgestemde te leren kennen en een uitvalsbasis te zoeken. Je zult de bewoonde wereld achter moeten laten en een plek moeten vinden in de natuur om de laatste jaren van de verdrukking te kunnen overleven. Er staat geschreven over een vlucht en hoewel dit over mensen in Israël gaat denk ik dat ook wij uit moeten gaan van de goddeloze maatschappij waarin wij nu leven. God heeft beloofd dat Hij een (kleine) hulp zal sturen, daar kunnen en mogen wij op vertrouwen.

  Uiteraard zal het niet makkelijk zijn en niet gemakkelijk gaan. Waarschijnlijk zullen er momenten komen dat je je moet verdedigen. En je mag jezelf natuurlijk verdedigen, let wel, dit is significant anders dan de wapens oppakken en te vechten. Ik denk dat je met optie 4 een kans maakt wanneer je jezelf leert verdedigen, survival technieken leert en een netwerk bouwt van betrouwbare mensen die elkaar in leven kunnen houden door een soort van ruilhandel………

  Maar uiteindelijk zullen er niet zoveel mensen ontkomen ben ik bang van. Veel mensen kunnen niet geloven dat wat er gebeurt realiteit is, vele denken dat het uiteindelijk wel weer over gaat……..

  Shalom en Gods zegen

  WL

 22. Geen fijn land meer om in de leven Amerika is van het padje af ach hier in Nederland is het niet veel beter

 23. “Abspritzen” zeiden de Nazi’s vroeger …

  Wàt is het verschil met nu in de VS en binnenkort in Europa ???!!

  Gelukkig zijn de Amerikanen gewapend …;)

 24. Dit is nog maar het begin van alle ellende die de beschaving nog te wachten staat.

 25. Dit gebeurt ook in ons Nederland. Ik heb meerdere familieleden die in de (gehandicapten) zorg werken en daar gebeurt dit al weken…

 26. Een tijd geleden heb ik op een site het woord “abspritzen” laten vallen. Dit “afspuiten” was een methode tijdens het Nazi-bewind om alle “nuttelozen” te elimineren. Clement August Graf von Galen, bisschop van Münster protesteerde hier fel tegen. Hij stelde de Nazi’s hierbij de vraag, wat ze zouden doen met gewonde en invalide Duitse militairen.
  Het verleden is een bedding waar de toekomst door stroomt. Op dit moment is er nog niemand van het kaliber van deze bisschop die de kat de bel ombindt !

 27. verwende schapen die hun kop in het zand steken zorgen dat we een werelddictatuur krijgen.
  zoooooo irritant idd. ze weigeren te luisteren en bewijs wuiven ze weg.

 28. Op teletekst.

  Quarantaineplicht voor inreizigers

  Op 15 mei wordt een quarantaineplicht
  ingevoerd voor mensen die vanuit een
  risicogebied naar Nederland reizen.Het
  demissionaire kabinet neemt daar morgen
  een besluit over,melden ingewijden.

  Het quarantaine-advies dat nu geldt,
  wordt vaak niet opgevolgd.Daarom wordt
  zelfisolatie verplicht,op straffe van
  een boete van vermoedelijk 95 euro.

  De plicht geldt waarschijnlijk voor
  reizigers uit oranje of rode gebieden.
  Op dit moment is dat de hele wereld.
  Wie terugkeert,moet in een verklaring
  vermelden waar hij of zij in isolatie
  gaat.Via steekproeven wordt de naleving
  van de quarantaineplicht gecontroleerd.

  Hoezo een plan van aanpak van een stappenplan naar zgn vrijheden. Geloof er niets van. Het wordt van kwaad tot erger. Privacy? 0,0 Smartphone gebruik. Dit wordt straks bij Wet verplicht gesteld.

  Spyfromthesky

 29. Dit zijn verre gaande praktijken die niet zouden mogen in een beschaafde maatschappij. Nogmaals mensen wat ook hun handicap is mogen niet gedwongen worden tot vaccinatie. Ieder moet in eer en geweten kunnen beslissen. Shalom

 30. Dit maakt me zo kwaad, heb er eigenlijk geen woorden voor. Dit is pure marteling.

 31. De Globalisten zijn de nieuwe nazies. Eerst voor de bühne het vaccinatiepaspoort invoeren. Natuurlijk voor onze eigen bestwil. In de praktijk is dit het begin van einde van onze lichamelijke integriteit. Waar blijft die opstand?

 32. Yeap when you’re right, you’re right the nazi’s are here again!
  En wat gaan we daar aan doen?

Comments are closed.