D66 en GroenLinks openen aanval op persvrijheid en willen Gezond Verstand uit de winkels halen

—————————————————————————————————————————————-

Bruna / Ako: ‘Recht op vrije woord is doorslaggevende factor’ om magazine te verkopen – Bol.com reeds door de knieën voor extreemlinkse meningenterreur

—————————————————————————————————————————————-

D66 en GroenLinks, de extreemlinkse partijen die, gezien het kabinetsbeleid, samen met de PvdA al jaren de facto dit land runnen, zijn zeer ontstemd over het nieuwe blad Gezond Verstand van ex-NRC journalist en hoogleraar (em.) Karel van Wolferen. In dat blad wordt onder meer aantoonbaar wetenschappelijk bewijs geleverd dat de corona-pandemie zoals die door politiek en media wordt voorgesteld één grote hoax is, en worden tal van experts aan het woord gelaten die zich verzetten tegen alle maatregelen die zijn genomen tegen dit virus, dat in niets verschilt van een seizoensgriepje. D66 en GroenLinks zijn echter grote voorstanders van de communistische VN Agenda-21/30 klimaatagenda, en willen klaarblijkelijk dat de media alleen nog maar door hen goedgekeurde staatspropaganda over dit wereldwijde complot tegen de vrije mensheid verspreiden.

Lisa Westerveld, Paul Smeulders (beide GroenLinks) en Kees Verhoeven (D66) vinden dat Gezond Verstand ‘desinformatie’ verspreidt, zoals dat mondkapjes voor hersenschade bij kinderen kunnen zorgen. Alleen al in deze eeuw is in tientallen wetenschappelijke studies aangetoond dat mondkapjes geen enkele substantiële bijdrage leveren aan het tegengaan van de verspreiding van een virus, maar wel de menselijke gezondheid kunnen beschadigen. Al na enkele minuten dragen ademt een mens 1000 x zoveel CO2 in, en begint het zuurstofniveau in het bloed te dalen.

Fictieve werkelijkheid mag niet in gevaar komen door harde feiten

Maar feiten die tegen de voorgeschreven linksgroenliberale, grotendeels op ficties en fantasieën gebouwde werkelijkheid ingaan, mogen niet langer worden gehoord of gelezen. ‘Terwijl we nu juist solidariteit nodig hebben’ (Smeulders) is dan ook niets anders dan een verkapte oproep tot DDR-achtige staatscensuur. Je toont anno 2020 alleen ‘solidariteit’ als je geen vragen stelt bij de valse angst- en paniekpandemie waar ons volk dag na dag door de mainstream media mee wordt besmeurd en besmet.

Klaarblijkelijk vindt de schrijver van het artikel in De Gelderlander het feit dat welgeteld drie Kamerleden van twee antidemocratische partijen, die ideologisch in vrijwel niets van elkaar verschillen, willen dat Gezond Verstand uit de boekhandels moet verdwijnen, voldoende reden om te constateren dat ‘ze in de Tweede Kamer tot heel andere conclusies komen’ dan Karel Van Wolferen, die zegt dat zijn magazine ‘objectief en waarheidsgetrouw’ lezers informeert met ‘hoogstaande journalistiek’. De Gelderlander, zou misschien ook eens aan bijvoorbeeld een FVD Kamerlid om zijn mening kunnen worden gevraagd?

Bruna / Ako: ‘Recht op vrije woord is doorslaggevende factor’

D66 en GroenLinks willen dat de boekwinkelketens Bruna en Ako ‘hun verantwoordelijkheid’ nemen door mee te gaan met deze staatscensuur, maar moederbedrijf Audax weigert dat vooralsnog. ‘Het recht op het vrije woord is een doorslaggevende factor’ geweest om Gezond Verstand te gaan verkopen, verklaarde een woordvoerder. ‘Het is aan onze klanten om zich een mening te vormen over de inhoud.’

En zo hoort het ook in een democratie met vrijheid van meningsuiting – twee zaken die in razendsnel tempo worden afgebroken, maar naar de zin van D66 en GroenLinks schijnbaar nog niet snel genoeg. Dat Marion Koopmans van het OMT zich bij hen aansloot, en het ministerie oproept om het blad ’te beoordelen’, zal weinigen verbazen. Vooral het OMT staat dit jaar centraal bij het opzettelijk verspreiden van desinformatie over een doorsnee coronavirus, en dringt iedere keer aan op strengere maatregelen waarmee onze economie, samenleving en gezondheid nog grotere schade wordt toegebracht.

Bol.com door de knieën, Primera (nog?) niet

Bol.com is inmiddels wel door de knieën gegaan voor de extreemlinkse meningenterreur, en verkoopt geen boeken meer die twijfelen aan de door de staat voorgeschreven werkelijkheid. Wat ons betreft gaan alle mensen die nog enige waarde hechten aan persvrijheid en vrijheid van meningsuiting, Bol.com (dat bijvoorbeeld gewoon wel Mein Kampf van Adolf Hitler verkoopt) boycotten. Er zijn genoeg alternatieven.

Volgens de redactie van Gezond Verstand ligt de tweede editie vanaf woensdag ook bij Primera in de schappen. De keten laat wel weten dat ‘de ontwikkelingen rond het bewuste magazine’ worden afgewacht, en ‘in overleg wordt gegaan met onze ondernemers.’

‘Democratie is afgeschaft’

Van Wolferen voorspelde bij het lanceren van zijn nieuwe magazine al dat als je afwijkt van ‘iedere dag hetzelfde indoctrinerende gedreun over steeds dezelfde onderwerpen’ – bijna uitsluitend negatieve angstberichten over een zogenaamde klimaatramp, over het ‘gevaar’ van mensen die kritiek hebben op de regering, over Vladimir Putin, etc. – je automatisch wordt weggezet als ‘complotdenkers en krankzinnigen.’

‘We mógen er niet over praten. We mógen het niet weten. En dat heeft op alle gebieden tot zoveel kennisverlies geleid – wetenschap, medisch, diplomatie, geopolitiek, klimaat, het weer (de ontzettend belangrijke rol van de zon en het nu begonnen zonne minimum wordt compleet genegeerd). En dat is slecht voor een beschaving… en heel slecht voor de democratie. Feitelijk is de democratie afgeschaft.’

 

Xander


(1) De Gelderlander
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) – Wikimedia Commons – © CC BY-SA 4.0 International.

Zie ook o.a.:

23-10: YouTube bevestigt dat video’s met twijfel aan vaccins en WHO worden geblokkeerd
17-10: Hoe ontsnap je aan de desinformatie matrix van de mainstream media?
04-10: Karel van Wolferen lanceert nieuw tijdschrift ‘Gezond Verstand’
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
21-09: Nederlandse huisarts stopt ermee vanwege macht farma industrie en falend gezondheidsbeleid
10-09: Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan (/ ‘Misdadige situatie en dood door schuld, want een groot deel van de 6000 overleden Nederlanders had kunnen worden gered’) (Karel van Wolferen)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Wat gemeten CO2 verhoging achter n mondmasker betreft, deze concentratie is niet negenduizend keer hoger, maar maximaal 9 x hoger ten opzichte vd normaal verklaarde waarde in een ruimte van 1000 ppm. 9000x hoger stelt xander, maar dat moet een vergissing zijn. Op zn hoogst kan dus maximaal sprake zijn van 9000 ppm achter een masker. De factor negen lijkt mij aan de te hoge kant. Als ouder heb ik de CO2 cincentratie in het klaslokaal van onze kroost gemeten. De gewenste gezonde waarde lag tussen 800. En 1000 ppm maar alras gingen de oranje en rode lampjes vt co2 apparaatje aan en uitbmn hoofd ging het dan richting de 2000 a 2500 ppm. Wel even op verschillende punten de meter neerleggen. Wel ff op het maaiveldniveau van de kindermondjes meten. Bovendien gaat het om het verloop van de co2 concentratie gedurende de hele dag onder invloed van de klasseactiviteiten. Later eerden door een andere ouder met behulp ve logger 24/7 de temperatuur en de ceeeoootwee gemeten. Deze ouder mocht vd schooldirecteur de schrikbarend slechte resultaten niet bekend maken.
  Ik heb iemand in een supermarkt gevraagd die acht uur met een mondmasker moest werken. Deze persoon was astmatisch. Zij kreeg hoofdpijn en andere last. Gelukkig had ze later een transparant gezichtsmasker gekregen.
  Iedere mens die niet gehersenspoeld is zoals Sommige politici door WHOEURIVMCDC en de massamedia kan beredeneren en ervaren dat mondmaskers schadelijk zijn en ineffectief. Dat vele mensen zon slavenmasker dragen kan prima verklaard worden uit angst voor een als killervirus continu afgeschilderd corona.

 2. ! De voorgaande reactie is van 1. u 19, niet 2.19!

  Deze van 1.22

 3. Vanavond gesproken met Arthur Firstenberg, USA: 5G straling zorgt voor o.m. ‘brainfog’

  Maanden geleden was deze noodkreet van internist dr Cameron Kyle Sidell op o.m. Natural News te zien/lezen:
  mensen gaan dood aan zuurstoftekort.
  Kort erna publiceerde Mike Adams een filmpje over de invloed van 5G straling op haemoglobine: daardoor wordt
  zuurstof aan ons bloed onttrokken, met alle gevolgen vandien en lopen mensen die sterk lijden van dit virus
  meer risico van zuurstoftekort.
  Het gebruik/de nabijheid van bijv. mobiele telefoons is NIET gewenst, om niet te zeggen gevaarlijk.

  Overigens: vele mensen zijn emf-sensitief: wanneer kunnen zij stralingvrij naar winkels, ziekenhuis, de straat op,
  met trein/bus etc.?
  Idem rokersslachtoffers wb. niet meeroken/mensen die een uur in de wind stinken naar rook via kleding, haren.
  Zo iemand zal maar naast je zitten ….

 4. Ach ja, der Zug war pünktlich, damals, tussen Hitler en Stalin….een duister plan tussen de machthebbers!

 5. @Wllem:
  1) Feiten: “het” virus is ontzettend besmettelijk.
  2) Zowel professor Tritto (Professor World Academy Biomedical Scienses) bevestigde wat Luc Montagnier zei: er zitten elementen van HIV in ( Tritto noemt dit aminozuren). Nu ben ik misschien wat achterdochtig, maar als daar aminozuren al in geplant zijn, dan wachten die misschien ergens op?
  3) 1/2 september: topviroloog van Ranst uit België zei pas dat de genomen regelmatig in een lab werden onderzocht en dat die nog niet in kracht zijn afgenomen.
  4) Het riool wordt onderzocht volgens DNA-technieken op het virus?
  Misschien is dit wel geblokkeerd door de EU door de CRISPR?

 6. Helemaal met u eens. Mensen hebben het recht alle informatie tot zich te nemen, die beschikbaar is, ook als het onzin is. Censuur is dictatoriaal en in strijd met het recht op vrije meningsuiting..

 7. @ Amo: 10:11 am. Dat ben ik roerend met U eens. De partijbonzen van Groen Links en de rode D66 kliek, zorgen er wel voor dat het boek “1984”, vgan George Orwell werkelijkheid zal worden in Nederland. Dankzij het steeds maar weer voeden van angst bij de burgers.

 8. De neurologe uit de link van Boorzalf heeft Ceausescu overleefd. Ze was bang in haar jeugd, onder dat bewind dat wel onderwijs, ziekenzorg, werk en pensioen gaf. Maar een bewind waarbij niemand veilig was voor de staat.
  Ze was ongelooflijk dankbaar dat ze in Duitsland mocht wonen, studeren en werken. En dan ziet ze nu tot haar grote schrik die waanzinnige maatregelen die de Duitse overheid nu oplegt.
  Ook mensen uit de voormalige DDR zien gelijkenissen optreden tussen het Duitsland van nu en de toenmalige DDR.
  Prof. dr. Bhakdi heeft ook zo’n voorgeschiedenis. Afkomstig uit Thailand, was hij erg gelukkig met het vrije leven in Duitsland. Dankbaar voor alle kansen die Duitsland hem bood. Ook hij ziet tot zijn grote verdriet de Duitse regering veranderen in een onderdrukkende staat. En omdat het zijn vakgebied is, weet hij dat er geen enkele goede basis is om het Duitse volk nu zo ernstig te beperken en te vervolgen om niets!!

 9. N.a.v. Boorzalf. Die neurologe zegt ook zeer verstandige dingen. Allesbehalve een gekkie of complotter. Interessant: de doorsnee van een virus is ongeveer 0,08 micrometer. De poriën van een masker zijn 1000 tot 6000 keer groter!! En na het wassen worden die poriën nog groter. In welke totale dwaasheid zijn we toch terecht gekomen. “Ze kunnen de waarheid niet verstaan”.
  Ik word ook onzeker, Maar níet van het virus. Maar van deze overheden, en hun volgers, die de ratio opzij hebben gezet voor een verstikkende overheids-agenda.

 10. N.a.v. Willem. Wat die huisarts Van der Wissel zegt, is volkomen normaal en verstandig!
  Maar zelfs zulke kritiek komt niet terecht bij overheid en pers, en in hun voetspoor niet bij veel bange mensen. Het is echt ongelooflijk dat zulke verstandige mensen als deze arts, niet serieus worden genomen. Het is allemaal zo ontzettend scheef.

 11. Dit is hoe het spel kan worden verslagen. Mensen lees aub waarom er hoop is:
  – binnenkort gaan bedrijven zoals KLM een vaccin paspoort verplicht stellen
  – als pakweg 30 tot 60% hier niet aan mee werk en het er voor over heeft om ca 2 jaar niet op vakantie te gaan & online te stoppen
  – dan zullen de bedrijven wel gaan nadenken over zoon paspoort
  – we geven hiermee onze hoop aan de bedrijven die hier niet aan meewerken. Zij zullen marktaandeel winnen en de rest verliezen
  – uiteindelijk zijn de coalitie, rivm en de diensten geïsoleerd en verslagen.

  Maar dit moet iedereen tot 2023 volhouden. Dat overleven die bedrijven niet.
  Mensen ga door met het informeren over de draconische maatregelen. Er gaan meer, véél meer mensen dood aan de maatregelen ipv het (nog niet aangetoonde) virus

 12. Waar was dat ook alweer, eind jaren 30 dat er een boeken verbranding was in Duitsland, toen waren het geen communisten, maar Nazi.

 13. Voor mensen die we er op wijzen dat covid wel degelijk bestaat. Tuurlijk is er een corona virus. Echter kan het virus niet worden aangetoond. Nee idd dat kan helemaal niet. En een doodsoorzaak aan covid toewijzen is echt nog niet gelukt door geen 1 arts. En de PCR test test op verschillende virussen, daarnaast is de 0.7% testuitslagen gewoon de foutmarge.

  Echter waarom ik hier reageer. Artsen op IC weten alleen dat mensen zich benauwd voelen. Puur kijkend naar de feiten kan dit verschillende oorzaken hebben. Er zijn zoveel ziektes waar je het uiteindelijk benauwd door krijg.

  In de 1e golf zag je echt 2 groepen:
  1 de groep met hoofdpijn en ademnood
  2 de groep met erge griep en die dan erna een test deden

  Groep 1 ging naar het ziekenhuis En sommigen naar IC. Echter velen die beter werden, en zelfs naar huis mochten, werden weer ziek en overleden. Wat ik wil zeggen is dat de kans dat dit door een virus komt, klein is. Je lichaam maakt antistoffen aan en erna zou je het niet op zoon korte termijn moeten krijgen. Ik hou er toch rekening mee dat er meerdere ziekten, virussen of andere zaken zijn die deze symptomen veroorzaken. Maar het wordt tegen ons gebuikt óf het is één grote (verzekerings)zwendel (Voor de aankomende 60ghz 5f installaties die zuurstof blokkeert). Van alles kan, maar covid 19 is in Europa nooit aangetoond op individuele mensen/zieken. Daarnaast zijn er meerdere forensen en schouwers die covid 19 niet konden toewijzen als doodsoorzaak (bij onderzoek naar honderden/duizenden coronadoden).

  Bedenk wel even dat de zorg én de instanties onnodig veel coronadoden hebben willen veroorzaken, terwijl mensen aan heel andere ziektes overleden. Ik ken er zelf een paar.

  Dit gaat je toch wel laten denken, van wat gebeurt er? We worden opgelicht. Ik denk dat er idd een licht virus is, waar idd 0.2 procent aan overlijdt. Maar heel de bevolking wordt ermee besmet. Echter voor mij is dat geen reden de economie te laten krimpen en een muilkorf op te doen.

  Tot slot wou ik melden zelf 4 dagen in april in het ziekenhuis te hebben verbleven. Heb er met 3 artsen, stuk of 7 zorg personeel nauw contact mee gehad. Ik dacht ook van wtf ze praten gewoon. Op 20 cm afstand, terwijl ik net 2 maanden geïsoleerd binnen zat. Dat klopt toch niet, die artsen hebben ook gewoon 10 jaar geleerd voor arts. Zij wisten toen al blijkbaar uit te sluiten dat het om een killervirus ging. Waarom houden hun zich toen al niét állemaal aan de maatregelen. Maar krijgen. nu de jongeren de schuld. Geef dan goed voorbeeld, maar ik begrijp hen wel eerlijk gezegd.

 14. Vreest God, eert de keizer
  Maar een keizerrijk dat God niet vreest is gedoemd te verdwijnen
  Zorgen hebben we allemaal omdat niemand precies weet wat er allemaal staat te gebeuren
  Vrijheid van meningsuiting, klantenwerving gaat gewoon door.

 15. @John:
  27/10/2020 om 5:05 pm

  Hoeveel mensen ken jij welke AAN corona overleden zijn? (Ik geen een en al mijn kennisen ook niet!)
  AAN corona ja? en niet MET! (Ik n enkele MET)
  Ben je al in ziekenhuizen gaan kijken of is dit wat je gelezen/gehoord hebt? (Ik ook niet)
  Tuurlijk bestaat corona wel, maar griep ook….en dat de ouderen onder ons MET corona er meer gevaar bij lopen is heel normaal, geldt voor hun ook met de griep….

 16. En als mensen denken “Zo erg is het toch niet om vrijheden in te leveren”, moeten zij bedenken dat er sancties staan op het overtreden van zulke beperkingen.
  Wie iets ventileert op internet dat door de overheid bestempeld is als ‘nep-nieuws’, zou een boete kunnen krijgen. Een klein verjaardagsfeest leidt tot het binnenvallen van de politie en iedereen ontvangt straf. Een boekhandel die ‘verkeerde’ lectuur verkoopt (het nieuwe verkeerd dus), krijgt een mega-boete aan zijn broek (denk aan HongKong sinds China daar regeert). Demonstraties tegen onrecht kunnen illegaal worden verklaard als mensen een beetje te dicht bij elkaar staan.
  Het familie-leven ontvangt staatscontrole.
  Ik vond het altijd bizar dat mensen tot “vijand van het volk” konden worden verklaard door communistische overheden. Maar eigenlijk is hier nu ook een soortgelijk denken in opmars. Wie niet gehoorzaam is aan de corona-regels, wordt afgeschilderd als een “gevaar voor het volk”.
  Puur rationeel gezien is het quatsch van het zuiverste water.
  Maar de ratio is kopje onder sinds de emotie-politiek overheersend werd.
  Een piloot mag nooit vliegen op zijn gevoelens. Want het is bekend hoe bedrieglijk die gevoelens kunnen zijn. Hij moet zuiver rationeel handelen op basis van zijn instrumenten.
  Voor wetenschap geldt hetzelfde.
  Veel kritische geluiden tegen de corona-dictatuur, zijn op basis van goede wetenschap. Het overheidshandelen is op basis van angstige verwachtingen en op de emotie van de vage paniek.

 17. Bevindingen van integere experts vallen nu kennelijk ook onder nepnieuws en D66 (democratisch, als in DDR) en het CDA willen dat aan banden leggen. Kennelijk gaat de politiek nu beslissen wel soort nieuws door de beugel kan. Als een onderzoeker als Peter Ridd, die al 30 jaar het Barrière Rif bestudeert en zegt dat het gezond is, zou dus ook kunnen gaan vallen onder het staatsstempel “nep-nieuws”, en dus verboden worden.
  Uiteraard mag je niet zomaar mensen met naam en toenaam gaan beschuldigen van onfrisse praktijken. Maar daar is wetgeving voor.
  Je gaat dus vermoeden dat onwelgevallig nieuws tot nepnieuws gebombardeerd kan gaan worden. Zie de ophef rond de krant Het Gezonde Verstand. We moeten eensgezind zijn, is het motto van zo’n D66. En dan vooral eensgezind uiteraard als het beleid nare gevolgen gaat krijgen voor veel mensen.
  Op weg naar een linkse heilstaat, met al het snoeren van vrijheden die kenmerkend zijn voor zulke heilstaten.
  Voor het internet bestond, circuleerden er ook tal van boeken en pamfletten met andere informatie dan gebruikelijk. De westerse mens heeft leren leven met een diversiteit aan opvattingen. Opvallend dat Verhoeven een paar keer de anti-vaxxers noemde als voorbeeld, en hun ‘verkeerde’ berichten. Dan weet je dat we allemaal heel gehoorzaam het Bill gates vaccin tot ons moeten nemen. Een experimenteel vaccin dat een virus-eiwit ín onze cellen gaat brengen. Treurige ontwikkelingen van de overheden die per decreet de bevolkingen aan het knechten zijn.

 18. tav reactie PJ schreef:27/10/2020 om 7:58 pm en ik sluit aan bij Jan doedel schreef: 27/10/2020 om 9:54 pm

  Corona een hoax? Dat denk ik niet omdat er daadwerkelijk mensen (in mijn sociale cirkel, voor mij betrouwbaar als bron) gevallen ken die een hele pittige / zware virusinfectie hebben gehad. Sportief persoon 2 weken flink ziek plus 2 weken zwakker dan normaal, ook personen die er flink ziek van zijn geweest en een stuk conditie kwijt zijn en weer moeten opbouwen (weken/maanden}. Is dit uniek in de geschiedenis? Nee, om de zoveel jaar is er een zware grieppandemie, denk aan de hongkong griep en chinese griep jaren vijftig en eind jaren zestig, Lange herstelperiode na een infectie? Ziekte van pfeiffer kun je twee jaar mee zoet zijn. Blijkbaar is er een groep die risico loopt en een groep die weinig merkt. De vraag is; is het proportioneel om de hele samenleving te ontwrichten, de economie stuk te laten lopen voor een beperkte groep? Het zal mij niet verbazen indien failliete bedrijven zelfmoorden veroorzaken, kinderen van zelfmoord plegers plegen vaker zelfmoord in de toekomst. Mensen met financiële krapte mijden zorg door het eigen risico wat ook schade oplevert, ziekenhuizen zijn nu minder toegankelijk wat gemiste diagnoses oplevert. Zijn er geen verstandigere manieren om de zwakke groep te beschermen? Ik denk van wel. Een ander punt wat ik vermoed is dat artsen corona oogkleppen opdoen. Reguliere griep, longontsteking, ziekte van pfeiffer, alles valt nu onder de kop ‘corona’. Mijn conclusie, er is een virus maar plaats dit in een realistische context. De vraag moet zijn hoe beperk je slachtoffers zonder nieuwe te creëren?

 19. Op deze dag van het ultieme volksverraad en hoogverraad door de NL ‘senaat’ staat nu, Godzijdank, op Natural News
  de bekendmaking dat de International Class Action van groep dr Fuellmich is gelanceerd: misdaden tegen de mensheid,
  eis van milliarden dollars/euro’s schadevergoeding als restitutie voor allen die hun baan kwijtraakten agv lockdowns,
  voor mensen van wie een geliefde zelfmoord pleegde, schade a.g.v. niet medisch geindiceerde maskerplicht etc..
  Vanmiddag tijdens de rit naar het postkantoor, liep een meisje van naar schatting 7/8 jaar buiten met een masker op.
  ‘Dat hoef je buiten niet te dragen’ riepen we haar toe en ze trok het meteen omlaag.
  Daarvoor hebben velen gebeden, van allerlei spirituele achtergronden.
  Gebed loont, misdaad niet.

  En: onlangs liet een medewerkster van een buitenlandse ambassade in NL weten dat vriendinnen van haar die verpleegkundige zijn ontslag hebben genomen omdat ze geen vaccin willen.

 20. Ik denk niet dat D66 en Groenlinks zelf nog enig gezond verstand bezitten. Deze politici zijn al volledig gehersenspoeld door het RCCE Action
  Plan van de WHO  die alles wat tegen hun leer ingaat als misinformatie bestempelt. Je vindt dat ook terug in religieuze sekten.

  Als je volgend jaar in maart nu stemt op een religieuze sekte of op D66 of Groenlinks maakt in wezen niet zo veel meer uit….

  Vergelijk de volgende kenmerken van een sekte maar eens met het klimaat wat je nu in Nederland ziet gevoed door o.a. D66 en Groenlinks.

  Kenmerk 1 – Kritisch nadenken is niet toegestaan. …

  Kenmerk 2 – Externe controle op het persoonlijk leven. …

  Kenmerk 3 – Geclaimde wijsheid en kennis door de leiders. …

  Kenmerk 4 – De onfeilbaarheid van de doctrine of leiders.

  Ook viruswaarheid heeft dat in zijn dagvaarding in de producties 49 en 50 benoemd.

  49. De wijze waarop de informatievoorziening en verslaggeving door de mainstream media maar ook door andere bronnen van digitale informatie als YouTube, Facebook, WhatsApp, Google,Twitter en influencers plaatsvindt, heeft een belangrijke rol gespeeld in het verloop van de

  COVID-19-crisis. De informatievoorziening kenmerkt zich door een monopolisering van
  overheidsstandpunten waarbij het COVID-19-virus neergezet is als een killer virus.
  50. Deze mediacampagne vindt plaats onder strakke regie van de WHO die hiertoe een Risk
  Communication and Community Engagement (RCCE) heeft ontwikkeld. In het RCCE Action
  Plan Guidance zijn een handleiding en tools ter beschikking gesteld. Uitgangspunt van deze
  mediastrategie is een enge samenwerking tussen overheden en de voltallige mainstream
  media maar ook berichtgeving via influencers. Uit Kamervragen is gebleken dat de ingezette
  influencers aanzienlijke betalingen hebben ontvangen voor hun diensten. Het bestrijden van ‘misinformatie’ maakt een belangrijk onderdeel uit van deze strategie (p.5):
  “Set up and implement a rumor tracking system to closely watch misinformation and
  report to relevant partners/sectors. Make sure to respond to rumors and
  misinformation with evidence-based guidance so that all rumors can be effectively
  refuted. Adapt materials, messages and methodologies accordingly with help of the
  relevant technical group.”

  https://viruswaarheid.nl/dagvaarding

  covid19-rcce-guidance-final-brand.pdf

  https://hetnlpcollege.nl/sektarisme/

 21. Wees niet verbaasd. Overigens van de andere partijen in de TWEEDE kamer kunnen we ook weinig goeds verwachten.
  De SGP steunt bijvoorbeeld OOK de coronawet. https://sgp.nl/actueel/nieuws/helaas-behoort-corona-niet-tot-de-verleden-tijd-senator-van-dijk-over-de-coronawet

  Totzover. Overigens verwacht ik ook niets van PVV of FVD. Ook van CU of andere partijen verwacht ik helemaal niets meer van de politiek.
  We worden waarschijnlijk ( ik kan het niet bewijzen ) geregeerd door satanisten. Die trekken achter de schermen aan de touwtjes.. En ministers zijn daar onderhorig aan. Klinkt bizar he..
  Misschien weten sommige ministers het zelf niet eens…. Maar door groepsdruk van partijbonzen..of andere machtige…
  Maar kijk eens dit interview van Ronald Bernard. Ik heb hem een aantal interviews gezien en ik vind hem oprecht overkomen. Nu kan ik niet honderd procent zeker zijn. Ik weet dat POWNED en GEENSTIJL en andere MAINSTRAIM media hem afkraken.
  Ik weet natuurlijk

  Satanisten…of een andere cult… Weet dat Minerva elite vereniging in Nederland vaak mooie baantjes krijgen. Veel zijn minister en velen hebben een mooie functie in groot bedrijfsleven.
  Of het alleen minerva is weet ik niet.

  Ik vertrouw geen enkele partij meer.

  Misschien dat sommige kamerleden wel oprecht kunnen zijn. Maar die hebben waarschijnlijk niets te zeggen. En misschien weten ze het zelf niet eens.

 22. @John

  Ja het is een virus zoals met andere griepvirussen.
  Dit is niet nieuw.

  Het plan eromheen daar gaat het om.

  Verplichte vaccinatie met een digitaal paspoort waar alles instaat. Prive,werk,vaccinaties. En bijhorende app. Terug te vinden op europische website. Dit stond al jaren gepland.

  Er worden wetten doorgedrukt. Mensen worden bestempeld als gekken….heb je iets te verbergen of goed te praten. Valt me wel op. Zogenaamde officiele bronnnen.. Rivm,who,cbs,etc. Geven zelf informatie gaan met volle vaart de andere weg in. 🤔.

  Iedereen zou eigenlijk geholpen moeten worden met gezond leven en bewegen en dan pas eventueel een vaccinatie.
  Een vaccinatie die binnen jaar klaar moet zijn normaL duurt.dit jaren. Dieren proeven worden overgeslagen. Leuk voor de muisjes en konijnen. Het geeft toch wel betere beeld voor de onderzoekers. Nu worden mensen onnodig ziek. Zie zuid korea. Geen nieuws in Nederland of Duitsland. Schijnbaar niet belangrijk.

  Punt is ja het is een virus. Je legt letterlijk bijna alles plat. Ik maak me nu al zorgen voor grote problemen. Werklozen daklozen gezien Nederland,England,Duitsland. Geef ik ze toch wat eten of en soms paar euro. Maar toch gaat iedereen dat doen…

  Mensen die media en Rutte volgen zien grote problemen niet. Economie kapot oooh afrika taferelen hier. Maar we doen het samen met nep of niet de goeie maskers.

  Ik heb in het verleden 2 infecties gehad met dragen van papieren..stofmasker. elke keer meer dan week ziek. Of wit geworden van zujrstof tekort. Ga maar huis. Weer week thuis.

  Ik heb gevoel dat dit moet gebeuren. Bill gates en andere willen richting 500 miljoen mensen. Eerst grote stap is gszet nu de.rest nog er komt nog veel.

  Ik wens iedereen sterkte vooral als je alles gelooft want die mensen krijgen de klappen straks. Ik hen het gevoel dat er een sterkere virus komt. Of we worden zo verzwakte door vacxinties dat wel dood gaat of het nieuwe Marx systeem.

  Wat je nu opgeeft za je straksl alleen terugwinnen met een burgeroorlog, willen we dat nee denk ik.

 23. NL laagste aantal bedden in Europa per hoofd vd bevolking… toch zegt D. Gommers – IC’s uitbreiden: “Nee, want er is niks zo erg dit als wij straks bedden hebben en personeel opgeleid, en er geen patiënten zijn. Dan verveel je je dood.” https://www.youtube.com/watch?v=XalRxwa5OOI

 24. ONGELOOFELIJK Dat dit in Nederland gebeurt.
  Een tijdschrift van een gerenommeerde journalist en hoogleraar, die zijn sporen wel verdiend heeft,
  UIT de HANDEL willen halen.

  O. K. het is een afwijkende mening maar daar zijn wij Nederlanders toch zo trots op, dat we kunnen toch zeggen wat we willen.

  Voor mij is dit een heel duidelijk signaal dat er meer achterzit.
  Want anders reageert men niet zo “ overspannen” .
  Dit blad moet weg omdat “ het hogere doel “ wat achter de epidemie zit, n.l. de macht krijgen over alle mensen d.m.v. vaccinatie, niet gehaald gaat worden met tegenspraak. ‼️

 25. Alstublieft zeg, ken al vier mensen die Covid doormaakten en er wel degelijk ziek van waren hoewel zonder ziekenhuisopname, één van die mensen is verpleegster en kreeg het op de Covid afdeling waar ze werkt. Het is echt geen griepje. Dus wacht maar af of u het zelf krijgt en hoe ziek u er van wordt. Als u de maatregelen negeert is de kans erg groot dat u het krijgt. Blijf maar thuis bij uw computer zitten bloggen, dat is lekker veilig zonder mondkapje.
  Neemt niet weg dat alle meningen gehoord mogen worden. Ben wel benieuwd of hier binnenkort gaat toegegeven worden dat er wel degelijk een gevaarlijk virus de wereld rondwaart.
  Ik geloof best dat politici in het algemeen vlot liegen, maar zoveel mensen tegelijkertijd dezelfde leugens vertellen? Doe normaal!

 26. hallo John 27/10/2020 om 5:05 pm
  punt 1 Dit artikel gaat over de vrijheid van meningsuiting, gaarne bij het het onderwerp van artikel aansluiten.
  tav uw reactie: de ziekenhuizen die vollopen, gaarne een beeld van de patienten, leeftijd, onderliggende klachten, geslacht, opnameduur, welke afdeling zijn patienten opgenomen, zodat ik de ernst van de opnames kan bepalen, Mensen kunnen om diverse reden naar het ziekenhuis gaan, (helaas ook angst voor is een factor/psychisch) het is mij tevens onbekend wat de normaal gemiddelde druk op een ziekenhuis is, liggen er nu daadwerkelijk gemiddeld meer mensen in een ziekenhuisbed dan pak en beet vijf jaar geleden?

  john mij reactie is niet persoonlijk op jou, Het is altijd goed dat er onder de reacties diverse meningen zijn, dat houdt de dialoog gaande. verschil van mening altijd goed, zolang we naar elkaar luisteren en argumenten hanteren.

 27. En dan heel schijnheilig in het vragenuurtje vandaag, waar het over doe vermoorde leraar ging en waar zelfs 1 minuut stilte voor werd gehouden de “vrijheid van meningsuiting” een groot goed is en met man en macht verdedigd moet worden. Ook over de aangifte van Erdogan tegen Wilders stonden de partijen als 1 blok: De Vrijheid van Meningsuiting moet hoog gehouden worden in Nederland.
  Maar owee, als er iets geschreven wordt dat o.a. D666 niet aanstaat dan is die vrijheid ineens niet meer van toepassing.

 28. Samen met de spoedwet waardoor beide kamers zichzelf hebben opgeheven en overbodig hebben gemaakt en toenemende censuur geeft dit ruim baan aan overheidsmachtsmisbruik. Nederland is nu een dictatuur. Censuur is het begin van dictatuur en dat maken we nu mee met o.a dit gezonde blad.

 29. {D’66 modus aan}
  Als u niet gestemd hebt, dan gaat uw stem automatisch naar D’66…..

 30. Groen Links en D66 willen dus gewoon censuur invoeren, hetgeen betekent dat deze partijen gediskwalificeerd zijn voor onze democratie, en bij D66 kunnen ze dus die letter D maar beter uit hun partijnaam schrappen!
  Als iemand een jaar geleden zou hebben verteld in welke situatie we nu zitten, dan zou hij voor gek zijn verklaard!
  Maar wat zegt de Bijbel over onze tegenwoordige tijd?

  beholdisrael.org

 31. De Gelderlander is onderdeel van de DPG groep, eigenaar is een socialist, dus verwacht daarvan geen mening gevormd door het gezonde verstand. Onderhand is bijna de gehele pers in handen van dit soort denkers.

 32. Behalve het noemen van zogenaamde desinformatie, kan ik geen van beide partijen betrappen op enig daadwerkelijk inhoudelijk argument om deze krant te verbieden of het verspreiden daarvan te ontmoedigen. Dan zal het blad vast de ongewenste waarheid verkondigen.

 33. De Nederlanders blijven gek en stemmen de volgende keer weer gewoon VVD en dat zal dan de nekslag zijn voor onze democratie maar in maart kan het tij nog keren maar ik ben er zeer bang voor dat het afgelopen is met Nederland en dan hebben onze voor vaders zich kapot gewerkt om Nederland op te bouwen zoals het was en na 70 jaar alles kapot gemaakt hoe bestaat het dat wij dat toelaten zeer zeer triest dat de Mensen dit niet zagen aankomen slaap maar lekker door maar als het te laat dan ook niet janken je heb de kans gehad maar je stemden verkeerd

 34. Hoe kan Covid-19 een hoax zijn wanneer alle ziekenhuizen vollopen? Ga eens praten met de medewerkers van ziekenhuizen, loop er naar binnen en wees geïnteresseerd ipv kritisch. Het is geen hoax, ook jij kan het krijgen. Geloof je het niet? Klaag dan niet wanneer je het benauwd krijgt en kom dan vooral NIET naar het ziekenhuis.

 35. Naar goede communistische traditie, werken D66 en Groen Links verder aan het vermoorden van onze vrijheid.

 36. Nu kan ik wel begrijpen dat de politiek of die nu van links of rechts komt kwaad is op een schrijver die heel de pandemie een hoax zou vinden. Natuurlijk mag iedereen een mening hebben, maar een schrijver moet de feiten schrijven, zoals de feiten zich voordoen, ik heb geen enkele interesse in zijn mening over feiten. Stel je voor, je bent oorlogsverslaggever en je moet in feite als reporter onafhankelijk zijn, en je schrijft naar je krant dat de president van een betrokken land een gevaarlijke gek is, Is dat onafhankelijk? Neen, je neemt een stelling in en dat mag je niet als journalist je moet objectief blijven. Zijn stelling is de pandemie is een hoax, hoe weet hij dat? Zijn daar wetenschappelijke bewijzen voor? Stel je voor dat ik schrijf: Sinterklaas bestaat echt, ik zou rap in een zothuis zitten, men zou zeggen die man heeft wat mentale problemen. Feiten ontkennen hebben we in onze geschiedenis te vaak meegemaakt, zoals de ontkenners van de Holocaust om maar een voorbeeld te noemen!! Shalom

 37. Stemmen in Nederland; “U mag meebepalen wat voor een kleur het wordt, als het maar groen is…”

 38. ‘Democratie is afgeschaft’
  Welke democratische middelen zijn er eigenlijk in Europa.

Comments are closed.