YouTube bevestigt dat video’s met twijfel aan vaccins en WHO worden geblokkeerd

—————————————————————————————————————————————-

Facebook klokkenluider: Chinezen leiden ‘Hate Speech’ censuur team tegen rechts – Google manager geeft in interview toe dat zoekresultaten worden gemanipuleerd ten gunste van Joe Biden – Social media giganten voeren in samenwerking met mainstream media en overheden regelrechte oorlog tegen vrijheid van meningsuiting

—————————————————————————————————————————————–

Terwijl alternatief Nederland deze week in rep en roer was over het blokkeren van het kanaal van Lange Frans, heeft YouTube (=Google) bevestigd dat het zijn strijd tegen de ‘foute’ meningen en visies verder gaat opvoeren. Het bedrijf werkt inmiddels nauw samen met de communistische WHO om alle video’s waarin openlijk wordt getwijfeld aan vaccins en het officiële corona verhaal, zo snel mogelijk onzichtbaar te maken of te verwijderen. Vrijwel tegelijkertijd verklaarde een klokkenluider dat Facebook een door Chinezen geleid ‘hate speech’ team heeft, dat zich speciaal richt op het ontwikkelen van algoritmes waarmee ‘rechtse’ en conservatieve berichten automatisch worden gecensureerd.

Zoals bekend wordt de WHO geleid door de rasechte communist Tedros Adhanom Ghebreyesus. De VN organisatie wordt voor een groot deel gefinancierd door miljardair-vaccinglobalist en eugeneticus Bill Gates. De WHO is dan ook feitelijk niets meer dan een propaganda- en lobby organisatie van de farmaceutische industrie (‘Big Pharma’). Andy Pattison, directeur van de WHO afdeling Digital Solutions, legde tegenover persbureau Reuters uit dat zijn team wekelijks met YouTube om de tafel zit om te bepalen welke ‘gevaarlijke desinformatie’ over onder andere vaccins en het coronabeleid van de WHO moet worden bestreden en geblokkeerd. Inmiddels zijn al meer dan 200.000 video’s het slachtoffer geworden van dit censuurbeleid. (2)

Dat een Nederlandse rechter in september heeft geoordeeld dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met de WHO en het RIVM, zal het machtige Techmedia concern klaarblijkelijk een zorg zijn. Hoogstwaarschijnlijk weet Google/YouTube heel goed dat de Nederlandse staat – met het enorme Google datacenter bij de Eemshaven in het achterhoofd – hoogstwaarschijnlijk geen enkele actie zal ondernemen.

Facebook heeft team met Chinezen die speciaal bezig zijn met censureren

Een voormalige werknemer van Facebook vertelde de New York Post dat de social media gigant een speciaal team in dienst heeft dat zich richt op uiterst geraffineerde censuur van rechtse en conservatieve nieuwsberichten. Om dergelijke algoritmes te ontwikkelen en implementeren huurde Facebook speciaal Chinezen in, die in eigen land natuurlijk al veel ervaring hebben opgedaan met de verregaande onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting.

De afgelopen tijd is sowieso ondubbelzinnig bewezen dat Facebook, Twitter en Google/YouTube platforms zijn geworden die een zeer eenzijdig extreemlinksliberaal wereldbeeld aan hun gebruikers presenteren, en andere geluiden juist onderdrukken. Zo noemt een andere Facebook klokkenluider zijn voormalige werkgever zelfs ‘bijna een arm van de Democratische Partij, een arm van de extreemlinkse tak van de Democratische Partij.’

Afgelopen dinsdag publiceerden de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas een nieuw undercover interview met een Google Cloud manager, die onthulde dat het bedrijf opzettelijk de zoekresultaten manipuleert ten gunste van de Democraten en Joe Biden (1). Andere Google dissidenten kwamen de afgelopen jaren met vergelijkbare informatie naar buiten, waaruit bleek dat Google/ conservatieve meningen en nieuwsberichten die afwijken van de gewenste ‘narrative’ zoveel mogelijk wegfiltert.

Onafhankelijke info over vaccins en supplementen moet verdwijnen

Enige onafhankelijke en transparante informatie over de wetenschap rond vaccins en gezondheid is vrijwel van het internet verdwenen; zo beweert zelfs het RIVM (= ons nationale uitvoeringsorgaan namens de WHO, en daarmee de GAVI vaccinalliantie van Bill Gates) dat vaccins ‘veilig’ zijn, en worden ernstige bijwerkingen en blijvende schade aan de gezondheid gebagatelliseerd of ontkend. Het contract en de ingrediënten van het aankomende Covid-19 vaccin zijn zelfs tot ‘staatsgeheim’ verklaard (‘Wij eisen dat u een experimenteel goedje, waarvan wij niet echt weten wat de gevolgen zijn, in uw lichaam laat spuiten, maar u mag niet vragen wat er precies in zit. Vertrouw ons maar…’).

Minstens zo kwalijk is dat informatie over natuurlijke therapieën, vitamines, mineralen en andere supplementen wereldwijd wordt onderdrukt, enkel omdat deze middelen en methodes het lucratieve verdienmodel van ‘Big Pharma’, dat gebouwd is op dure medicijnen, behandelingen en vaccins, in gevaar brengen. De overheden zitten volledig in hun ’tas’; zo heeft de EU een boete van (max.) € 400.000,- ingesteld voor bedrijven die erop wijzen dat bepaalde vitamines en supplementen uw weerstand en gezondheid ten goede kunnen komen.

Staat heeft zich zeggenschap over uw eigen lichaam en gezondheid toegeëigend

Oftewel: u mag niet meer bepalen wat u het beste acht voor uw eigen lichaam en gezondheid, één van de allerbelangrijkste vastgelegde mensenrechten. Nee, de staat heeft zich dat recht toegeëigend, en werkt zelfs openlijk toe naar een algehele vaccinatieverplichting (ook al wordt dat nu nog ontkend). De boodschap is dat de overheid u niet meer als mensen met een vrije wil beschouwt, maar als slaven, als producten, als handelswaar, waar naar believen mee mag worden gesold en geëxperimenteerd. En gaat het fout, dan kunt u de fabrikanten niet aansprakelijk stellen, want die zijn daar door de overheden volledig van gevrijwaard.

Om u zover te krijgen uw lijf en leden letterlijk ter beschikking te stellen aan de experimenten van dit corporatieve complex, worden mainstream- en social media ingezet om alle ongewenste meningen, ook van talloze experts en wetenschappers, de mond te snoeren (zoals in eigen land met minstens één YouTube video van hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel is gebeurd, en zoals video’s van Blue Tiger Studio worden geshadow-banned). Vaccin twijfelaars en weigeraars worden neergezet als ‘bedreiging voor de volksgezondheid’, ‘wetenschapsontkenners’ of ‘complotgekkies’.

Niemand mag meer vraagtekens plaatsen bij volkomen zinloos gebleken maatregelen zoals social distancing / 1,5 meter, mondkapjes en lockdowns. Niemand mag meer wijzen op de gigantische schadelijke impact van deze maatregelen op de fysieke en mentale gezondheid van miljarden mensen, noch bij de honderden miljoenen mensen die nu al hun baan hebben verloren en in armoede zijn gestort. Niemand mag nog zijn verontwaardiging uitspreken over het feit dat het aantal slachtoffers door onbehandelde ziekten en honger het – opzettelijk extreem overtrokken – aantal slachtoffers van Covid vele malen zal overtreffen, ook al heeft nota bene de VN zelf daar voor gewaarschuwd.

Communistische mediacensuur in Europa en Amerika een feit

De situatie in Europa en de VS kan daarom het beste worden vergeleken met de voormalige Sovjet Unie, waar Joseph Stalin staatscomités had opgericht die zowel de geschreven als gesproken media (en later ook de TV zenders) totaal controleerden en censureerden, en louter nog propaganda liet verspreiden.

Van vrijheid van meningsuiting was geen enkele sprake. Als het zo doorgaat, dan belanden ook wij al binnen een paar jaar in eenzelfde situatie, en zijn alle echt onafhankelijke kanalen, nieuwssites en blogs definitief van het internet gehaald, of vervangen door bedrieglijk echte kopieën, maar dan gerund door de staat en/of de mainstream media (wat feitelijk hetzelfde is). Bovendien kan met behulp van de modernste ‘deep fake’ technieken eenvoudig een nep ‘schuldbekentenis’ of ‘bekering’ van bijvoorbeeld Robert Jensen in scene worden gezet.

(Voor een uitgebreidere analyse over het blokkeren van Lange Frans door YouTube verwijs ik naar dit artikel van Martin Vrijland, die al heel lang heeft voorspeld dat dit zou gaan gebeuren).


Xander


(1) Zero Hedge
(2) Natural News

Afbeelding:  Gerd Altmann , Pixabay 

Zie ook o.a.:

17-10: Hoe ontsnap je aan de desinformatie matrix van de mainstream media?
04-10: Karel van Wolferen lanceert nieuw tijdschrift ‘Gezond Verstand’
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
21-09: Nederlandse huisarts stopt ermee vanwege macht farma industrie en falend gezondheidsbeleid
10-09: Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Als YouTube niet luister naar de Nederlandse rechter, moet uiteindelijk het enorme Google datacenter bij de Eemshaven maar op slot gezet worden.

 2. Grappig en verontrustend tegelijk, in Tanzania hebben het who testmateriaal voor corona getest op geiten, papaja’s en konijnen, wat blijkt ook deze lijden aan corona, als gevolg hiervan zijn meerdere Afrikaanse landen gestopt met who testmateriaal, ik kwam dit tegen op internet, als je een search engine gebruikt vind je het

  (ik heb de laatste tijd minder vertrouwen in Google dus ik gebruik meerdere alternatieve zoekmachines)

 3. Ik roep het zo vaak maar je hoort er nooit iemand over, het zijn de Chinezen
  die hun zeer oude globalisering’s filosofie TIAN-XIA via de krijgsstrategie van Sun-Tze
  willen realiseren!
  Tianxia = Alles onder de hemel behoort toe aan China, ook het gebied waar de barbaren wonen (alle andere volken)
  Sun-Tze (Hfst 3, regel 11) = Verover datgene wat je wilt veroveren zonder het te vernietigen.
  Dit bekend dat:
  1) Je laat miljoenen studenten in het buitenland studeren en werken met als doel alle kennis uit het buitenland terug naar China te halen.
  2) Je zorgt ervoor dat China het productie centrum van de wereld word.
  3) Je Koopt zoveel mogelijk Infrastructuur Spoorlijnen, Havens, op in 2de en 3de wereld landen
  4) Je Koopt zoveel mogelijk Energie centrales en waterkracht centrales op in ….
  5) Je Koopt in 2de en derde wereld landen landbouw op
  6) Je Laat een “virus” ontsnappen (of doet als of) naar het westen (met behulp v WHO als globalisten partner) waardoor de economie in het westen afglijd naar een 3de wereld gebied waardoor China daar alles voor spotprijzen kan opkopen.

  China heeft als plan om van de wereld 1 groot China te maken, het zijn dus net als zo veel NGO’s etc Globalisten maar dan van het eerste uur!
  China Steunt naast zijn eigen 6 acties van hierboven ook de acties van andere globalistiesche partijen met als doel hun grote eeuwen oude wens TIAN-XIA te verwezenlijken!
  In feite spant China andere Globalisten ongemerkt voor hun eigen karretje en dat is zeer succesvol want de EU gaat met 8% de min in en China staat met 4% in de plus nog fier overeind.
  En uiteindelijk er is geen kogel door de chinezen afgevuurd! ……Sun-Tze (Hfst 3, regel 11)

 4. @ Piep: ik kon geen andere naam bedenken, maar je hebt gelijk. Shalom

 5. In plaats van youtube naar bitchute.
  Gebruik geen google, maar duckduckgo als zoekmachine.
  Bannedvideo.com laat ook video’s zien die elders worden verwijderd

 6. Interessante analyse van Martin Vrijland die ik voor een deel wel deel maar of Martin Vrijland het blokkeren van het youtube kanaal allang heeft voorspeld en of Lange Frans controlled opposition is daar zet ik mijn vraagtekens bij maar sluit het zeker niet uit. Misschien is Martin Vrijland zelf ook wel CO. Een aantal van de podcasts van Lange Frans heb ik bekeken en opeens verschenen ze niet meer in mijn recommendations dat was al voordat Lubach Lange Frans op de hak nam. Er was al langer iets aan de gang.

  Of er controlled opposition is dat geloof ik zeker. Verschillende personen als Janet Ossebaard van Qanon of Sven Hulleman begon ik mijn vraagtekens bij te zetten. Sven Hulleman geeft hier en daar wel goeie informatie maar daar klopt ook iets niet zegt mijn intuïtie. Hier en daar zit ik naar dingen te kijken en dan denk ik hmmm merkwaardig. Sven Hulleman plaatst ook regelmatig merkwaardige voorwerpen zoals vreemde maskers zichtbaar op de achtergrond.

  Het doet mij altijd denken aan wat Fritz Springmeier eens vertelde in 1 van zijn lezingen in 1997 over desinformatie en hoe dit wordt toegepast. Fritz Springmeier is de schrijver van het boek the 13 bloodlines of the illuminatie, een briljant man. Hij geeft een voorbeeld over de Britse geheime dienst(MI6), een heel erg machtige organisatie. De Britse geheime dienst zijn ook de oprichters van de Amerikaanse geheime dienst. Voor de tweede wereld oorlog infiltreerde het de Duitse spionage apparaat. Alle spionnen van de Duitse spionage dienst die betrokken ware n bij het bespioneren van Groot Brittannië waren voor 100% dubbel spionnen. In Duitsland kregen ze in Wo2 van Adolf Hitler de hoogste onderscheiding en tegelijkertijd kregen ze in Groot Brittannië ook de hoogste onderscheiding. Deze dubbel spionnen gaven de Duitsers zeg maar voor 99% procent juiste en 1% foute informatie maar door die 1% foute informatie verloren de Duitsers wel hun belangrijkste slagschepen. Die ene procent was de clincher maar het viel niet op door de 99% goede informatie.

  Fritz Springmeier – Undetectable Mind Control Lecture
  https://www.youtube.com/watch?v=mIbEEP27gS4

  Voor degenen die niet de hele video willen bekijken, het begint iets na de 10:00 minuten.

 7. Tigron schreef:
  23/10/2020 om 5:19 pm
  “Voor Xandernieuws is het wellicht raadzaam om te kijken of het versturen van nieuwsbrieven aan lezers ’n mogelijkheid kan zijn vóórdat deze site op ‘zwart’ moet.
  De druk op alternatieve sites gaat groter en groter worden door overheden.”

  Ben ik benieuwd naar, misschien kan xandernieuws iets vertellen over ervaren druk?

  Tot nu toe geen. Mod.

 8. Het is wel heel opvallend dat YT sinds enige tijd vraagt om men wil inloggen. Dat gebeurde eerder niet. Het lijkt me een opwarmertje voor het feit dat YT straks inloggen gaat verplichten, zodat men weet wie er zit te kijken.
  Ik hoop natuurlijk dat ik hier te wantrouwend ben. Maar wat we nu meemaken hadden we vóór maart dit jaar ook niet kunnen geloven.

 9. Dus de test wordt misbruikt om de aantallen op te jagen en op die manier een vreemd soort manipulatie los te laten op een bevolking die al bang is.
  https://www.youtube.com/watch?v=Xv2ktaXZOBk
  Dat zijn geen snotneuzen die de publiciteit zoek, want wie kijkt er nou naar dat kanaal?
  Ik begin me steeds meer af te vragen waarom dit kabinet met het waardeloze beleid zo gewaardeerd wordt. Ze doen werkelijk alles fout en hebben in het verleden een goed werkende gezondheidszorg zo gemanaged dat het geld op de verkeerde plekken terecht komt.
  Ja, laat dat maar aan de VVD over om frauderende vrindjes zich te laten verrijken over de rug van hard werkende mensen die geen schijn van kans hebben.

 10. Zolang het nog online staat, de politie , uw vriend, een voorbeeldje wat ons allemaal te wachten staat.
  Wat me frappeert is dat niemand van de omstaanders er even bij stilstaat.
  Benieuwd of dat de dreigementen van deze politiemensen ook gebruikt worden bij andersgekleurden of dat er binnen de 30 seconden, 50 omstaanders zijn, waarna de politie zich heel snel uit de voeten maakt.
  https://www.youtube.com/watch?v=WgrY9qKkteM

 11. We hebben een nieuwe cultuur, de Angstcultuur en die valt onder het nieuwe normaal van Rutte en co.

 12. Ik neem aan dat niemand van de lezers hier nog op facebook zit? Oja, om te kijken wat de vijand zegt natuurlijk wel. Er zijn verder genoeg alternatieven voor Google. Dus je kunt toch wel vinden wat je zoekt?
  Nou dan.

 13. Dit heb ik ook op FB al diverse keren ondervonden. Plaatste ik een artikel, wat vraagtekens zette bij het Corona-gebeuren, duurde het niet lang en werd het verwijderd. Zolang we niet met miljoenen optrekken tegen deze gang van zaken, zal het m.i. nog veel erger worden.

 14. Dictatuur begint bij censuur en dat zien we nu in hevige mate gebeuren. Eerst bij de massamedia en nu bij de sociale mediatech bedrijven die zich de waarheid hebben aangemeten en andersdenkenden wegcensureren. Censuur is het begin van dictatuur en vandaar tot totalitaire dictatuur. In dit geval van socialistisch/fascistische signatuur. Is het ooit anders geweest?

 15. Er is heel veel gemopper op media zoals; Youtube, Google,Facebook enz.
  Ik besef dat deze grote jongens bekend zijn omdat ze in het begin populair zijn geworden.
  Vandaag de dag komt het meer en meer naar buiten dat ze zich bezig houden met het censureren van informatie die niet openbaar mag worden.
  Mijn advies; stop met het telkens proberen om op Youtube iets te plaatsen waarvan je op je klompen kunt aanvoelen dat het geblokkeerd gaat worden, of dat je zelf een ban krijgt.
  Als alternatief is het de moeite waard om Bitchute en BrandNewTube eens te proberen.
  https://brandnewtube.com/
  https://www.bitchute.com/
  Ook sms is aan censuur onderhevig, sommige berichten met kritische inhoud komt soms niet bij de ontvanger.
  Sms is dan ook onderdeel van Facebook.
  Het alternatief is dan Telegram.

  Voor Xandernieuws is het wellicht raadzaam om te kijken of het versturen van nieuwsbrieven aan lezers ’n mogelijkheid kan zijn vóórdat deze site op ‘zwart’ moet.
  De druk op alternatieve sites gaat groter en groter worden door overheden.

 16. Het sturen van de bevolking in de verkeerde richting is erger dan welk virus dan ook. Als een mens zich niet meer van verschillende kanten mag informeren leven we eenvoudig in een dictatuur, mooier kan ik het niet maken. Ik heb er al vaak op gewezen dat een vaccin te laat komt, of te vroeg en dan zou ik het zeer zeker niet vertrouwen op het punt van veiligheid.
  Ik ben ook al herhaaldelijk druk geweest met het ronduit waardeloze beleid in Nederland.
  We hebben geen pandemie, maar een crisis die te maken heeft met bezuinigingen op personeel in de zorg. Er zitten veel verpleegkundige thuis met klachten en nu wreekt zich dat Rutte en de VVD de uitgave van de zorg liet stijgen, maar bezuinigden op personeel. Verder nog iets van belang, stel dat we naar een totale lockdown gaan. Wat volgens hysterische commentaren door angstige burgers steeds harder wordt geëist. Wat dan na die lockdown?
  Is het virus dan weg? Wat wel weggevaagd wordt is de economie, dus dan houdt men een virus on hold want het kinderlijke idee bestaat dat er daarna weer gewoon gedaan kan worden. En men heeft ook de economie effectief kapot gemaakt. Ik noem dat dubbel dom.

 17. Willy,

  waarom altijd Hitler noemen waarom niet andere monsters zoals STALIN/LENIN/MAO/POL POT enz. ????

 18. Wederom een duidelijk en vooral bewijsbaar stuk. De vraag dringt zich echter op; wanneer valt deze site ten prooi aan de big brother? Ik denk dat het hoog tijd is om van de protestwoorden naar de protestdaden. We zullen straks moeten vechten om ons leven en om onze vrijheid. Hoe meer er gecensureerd wordt hoe dichter je bij de waarheid zit, dat blijkt de gehele geschiedenis door.

 19. Vrije meningsuiting komt meer en meer in gevaar, iedereen heeft het recht op een eigen mening en hier komt het, maar sommigen zoeken de grenzen er van op. Om een voorbeeld te noemen, er zijn mensen die in het openbaar een Hitlergroet brengen en die man verheerlijken, dat kan volgens mij niet. Ook die onnozele moppen op Joden niet. maar hoe ver kan men gaan? Ik vindt dat men persoonlijk kritiek kan en mag hebben rond het virus en de gevolgen ervan. Juist zoals mensen kritiek mogen hebben op Trump of de Joe Biden, maar het mag niet te persoonlijk worden. Zo gaan sommige die denken dat ze veel humor hebben te ver in hun interpretatie van feiten, en hun verdediging is dan: het was maar om te lachen! Dus ik ben voor de vrije meningsuiting maar dan niet absoluut en alles mag. Shalom

Comments are closed.