Waarom Trump terecht boos is op door extreemlinkse haters geleid Twitter

En deze Twitter topmanager heeft nu geoordeeld dat Trump ‘misinformatie’ verspreidt.

—————————————————————————————————————————————–

Twitters hoofd ‘integriteit’, ‘verkiezingsveiligheid’ en ‘misinformatie’ noemde Trump en zijn regering eerder ‘echte Nazi’s’

—————————————————————————————————————————————–

President Trump dreigt met harde maatregelen nadat Twitter besloot om sommige tweets van de president als ‘misinformatie’ te karakteriseren, een wel erg opzichtige poging om de verkiezingen van november te beïnvloeden. Kijken we naar de personen die Twitter leiden, dan zien we dat Trump een meer dan terecht punt heeft. De Twitter managers hebben zich de afgelopen jaren van hun slechtste kant laten zien, door de president en zijn regering op werkelijk alle gebieden met onbewezen speculaties, laag bij de grondse insinuaties, en niet zelden glasharde leugens aan te vallen, en zelfs uit de maken voor ‘Nazi’s’. Tevens is bewezen dat het openlijk haat zaaiende Twitter zich schuldig maakt aan het ‘shadow bannen’ van rechtse en conservatieve twitteraars.

Trump zegt serieus te overwegen om social media ‘sterk te reguleren, of te sluiten’, indien zij door blijven gaan met onderdrukken en zwartmaken van rechtse en conservatieve geluiden, terwijl enkel (extreem)linkse standpunten, ideeën en visies alle ruimte krijgen en worden gepromoot.

‘We zagen wat ze in 2016 probeerden te doen, en daarin faalden. We kunnen niet toestaan dat dit op een nog geraffineerdere wijze opnieuw gaat gebeuren, net zoals we niet meer grootschalig stemmen per post kunnen toelaten.’ Trump had ongetwijfeld smartphone opnames en vooral de interviews van Project Veritas met Democratische officials in gedachten, waaruit naar voren kwam dat de Democraten in 2016 grootschalige verkiezingsfraude hebben gepleegd.

Conservatieve geluiden getroffen door ‘shadow ban’ van Twitter

Bewijs van de extreemlinkse en Trump-hatende vooroordelen van de Twitter managers is er in ieder geval genoeg. De onderzoeksjournalisten van Project Veritas bewezen al eerder dat de ‘complottheorie’ dat Twitter uitsluitend rechtse en conservatieve geluid ‘shadow bant’, om zo te proberen de publieke opinie te beïnvloeden, de waarheid is.

Voormalig Twitter software engineer Abhinav Vadrevu legde namelijk uit dat het de ‘strategie is om te shadow bannen, zodat je ultieme controle hebt. Het concept van een shadow ban is dat je iemand bant zonder dat die persoon dat in de gaten heeft, omdat ze nog wel kunnen posten, maar niemand dit kan zien. Dan denken ze dat niemand op hun berichten reageert, maar in realiteit kan niemand die zien. Ik weet niet of Twitter dit nog steeds doet.’

‘Kankerpresident Trump moet worden uitgestoten’

Olinda Hassan, beleidsmanager van Twitter, gaf op 15 december 2017 toe dat Twitter gericht bepaalde personen onderdrukt. ‘Ja, dat is iets waar wij aan werken. We proberen de kl#temensen niet zichtbaar te laten worden. Dat is een product waar wij op dit moment aan werken.’

Dan hebben we Twitter algemeen adviseur Jeff Rich, die in januari zijn 1500 volgers opriep om ‘kankerpresident Trump uit te stoten en weg te snijden’. Je zou bijna gaan denken dat Rich hiermee zijn eigen regels omtrent onbeschoft gedrag schendt. Maar wacht, als het tegen de ‘foute’ personen is gericht, dan gelden die regels natuurlijk ineens niet meer.

‘Integriteit’ manager noemt Trump en zijn regering ‘echte Nazi’s’

Last but not least is daar nog Yoel Roth, Twitters ‘hoofd van website integriteit’ die verantwoordelijk is voor ‘verkiezingsveiligheid’ en ‘misinformatie’, die Trump en zijn regering uitmaakte voor ‘echte Nazi’s’, en Trump adviseur Kellyanne Conway vergeleek met Joseph Goebbels. Ook noemde hij de Republikeinse meerderheidsleider in de Senaat, Mitch McConnell, een ‘persoonlijkheidsloze zak scheten’.

Onder vrije meningsuiting mag dit allemaal, maar het wordt een probleem als de persoon die dit zegt kan bepalen welke tweets en berichten ‘integer’ en ‘waar’ zijn, en welke niet. Twitter zette de account van McConnell vorig jaar augustus zelfs op non-actief, enkel vanwege het hebben van de ‘verkeerde’ politieke mening.

Vooral Roths tweets laten zien hoe gevaarlijk het is als iemand op basis van zijn persoonlijke overtuigingen en politieke kleur kan bepalen welke meningen wel, en welke niet mogen worden geuit. Deze sterke bevoordeling van links zien we natuurlijk ook op grote schaal terug in de Nederlandse mainstream media, waar je over bijvoorbeeld Jesse Klaver en Rob Jetten zelden of nooit iets negatiefs zult lezen, terwijl juist vrijwel uitsluitend negatief wordt bericht over Thierry Baudet en Geert Wilders.

Roth heeft vanwege zijn functie vrijwel zeker een doorslaggevende rol gespeeld bij het zogenaamde ‘fact checken’ van Trumps tweets. Op rectificaties, laat staan excuses, over de eveneens jarenlang door Twitter gepromote, maar inmiddels 100% ontkrachtte hoax dat Trump met Rusland zou hebben samengezworen, hoeven dus voorlopig niet te rekenen.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama

10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
01-05: Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
14-01: Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’

2019:

30-12: Russiagate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama
18-12: ‘Jullie hebben niets!’ Trump beschuldigt Democraten van ‘illegale staatsgreep’
22-11: Kristallnacht 2.0? Overheid zet gewelddadige Antifa bruinhemden in tegen ‘klimaatontkenners’ (/ Jaren ’30 teruggekeerd en bijna ook in Nederland: Vrijheid van meningsuiting verdwijnt en wordt steeds harder onderdrukt)
15-11: Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen
10-11: 30 jaar na dato: Viel de Muur in Berlijn in werkelijkheid de andere kant op? (/ In Duitsland en West Europa worden media en publieke opinie volledig gevormd en gemanipuleerd door de geest van de Stasi)
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

2018:
10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd
18-08: (/ Is de linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingcentra’ voor conservatieven?)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media
2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Dit is het eindresultaat van de werken van Joseph Retinger en pr Bernhard.

  Het bijeen brengen van industriën de huidig verworden MN machten die nu politiek aansturen.

  Kortom het Reich is 75 jr later welhaast gevestigd.

 2. Wanneer je het heft in eigen handen wilt nemen, dan zul je a f s t a n d moet nemen van je smartphone, van je facebook, van je twitter, van je linkeding, van je instagram, enz enz……dan pak je een oude gsm ( kies maar : ze zijn er nog ! ) ……en dan ga je weer gewoon bellen en sms-en. en lekker rustig leven en vooral : weer face tot face op visite ( en Neee niet in een – book ) . Doe normaal zeg, deze achterlijke wereld loopt de spuigaten uit, met zijn schadelijke medicijnen, schadelijk voedsel, schadelijke magnetrons, schadelijke chemo ` s , schadelijke vaccinaties, schadelijke stralingen van allerlei wifi-troep ( 6 G ook al onderweg ) ….Belachelijk en e i g e n l i j k toch om te lachen, ergens…..over zoveel dommigheid, soms vraag ik me af of dat gemiddelde I Q van 100 nog wel geldt ? …..is dat ook niet achterhaald ? moet het niet ergens in de buurt van de 85 a 90 zijn ? B I J N A geestelijk gestoord misschien ? ….I s dat ooook vaccinatie-schade ?
  Overigens 1000 punten voor die anderhalve meter-maatschappij, past precies in mijn straatje pfffffff van mij mag er nog anderhalve meter BIJ, zooolang die I Q van 90, maar niet besmettelijk is….hahahahahaha LOL
  En jaaa, ik ben een einzelgänger / toeschouwer, ….ik kijk er naar : en ik glimlach

 3. Trump is al vanaf zijn verkiezing in 2016 dwars gezeten zwart gemaakt bespioneerd bespot getreiterd en alles wat lelijk is heeft hij over zich heen gekregen.

  Nu is Trump zelf een ondiplomatieke “ straat vechter” maar niemand kan ontkennen dat hij het Amerikaanse leger weer op sterkte heeft gebracht, dat him de economie weer draaiende heeft gekregen, de werkloosheid heeft terug gedrongen, en weer Vrijheid van menings uiting ; die voor Christenen sterk onder druk stond ten tijde van Obama weer heeft terug gegeven.

  Er is nu op YouTube een heleboel informatie te vinden, hoe Trump bespioneerd is door Obama en “ zijn kliek “ destijds in het Witte Huis en zelfs de CIA en de FBI deden aan dit uiterst vuile spel mee. Er komt steeds meer informatie boven tafel, welk een haat of links tegen Trump en zijn aanhang heeft. Hier hoor je de Nederlandse pers niet over. De “ publieks lieveling “ Obama lijkt wel heilig hier. Maar het onderzoek loopt en er komen steeds meer schandalen naar buiten in Obama gate. We horen nog weinig van Hillary maar ook zij zal onder vuur komen te liggen met de uranium deal met Rusland, waar zij ten tijde van haar ministerschap met toestemming van Obama miljoenen Dollars voor haar foundation heeft kunnen opstrijken.

  Amerika is ziek “ de linkse ziekte” dat is een nare kwaal want die is niet te genezen, omdat het zogenaamd vooruitgang propageert.

  Zoals hier onder “ de linkse ziekte “ ook de sencuur en selectieve berichtgeving via Twitter onder valt.

  De Democraten stellen alles in het werk om te voorkomen dat Trump herkozen zal worden.
  En zetten al vier jaar met grote haat de hakken in het zand tegen deze man.
  De haat spat er van af als je Pelosi en Schiff ( de superlichter) en Peter Strzuk en Obama hoort spreken en Comey de vorige CIA directeur! Wat kan die man liegen!!!

  Dit land is totaal gepolariseerd of dit ooit nog goed gaat komen valt te betwijfelen.
  Want de leugen wordt daar zienderogen waarheid. En het gekke is… de helft van de bevolking gelooft het nog ook.
  En als je daar voor de waarheid uitkomt en fair play probeert te spelen, dan wordt je buitenspel gezet.

  Amerika, heeft een groot probleem!!!! En dat is niet Trump maar de leiding van de democratische partij!

 4. En dit gebeurt nu eens met álles: machtsmisbruik.
  Vaccins werden ontwikkeld om ziekten uit te roeien en worden nu misbruikt als wapen om de mensheid uit te roeien.
  Sociale media, alsook facebook heette de mensen te ‘verbinden’ met elkaar maar de gegeven informatie wordt misbruikt tegen de mensen door bijvoorbeeld zelfs te gebruiken om mensen te kunnen ontslaan en te veroordelen voor er een misdrijf wordt gepleegd, enkel op basis van geschreven info en meningen die afwijken van wat de overheid meent te kunnen bepalen.
  Media kanalen horen neutrale berichtgeving van FEITEN te doen, zij hebben de informatieplícht maar zijn nu ook een politiek middel en wapen geworden om de publieke opinie te manipuleren, te brainwashen en verwarring te zaaien door zelf nepnieuws en desinformatie te verspreiden.
  Telkens is in het begin de bedoeling voor het goed en welzijn van de mensheid tot boosaardige, hebzuchtige machthebbers er voor geld en macht misbruik en wapens van maken tegen de bevolking.
  Tegenwoordig draait álles rond geloofwaardigheid en die wordt ongemerkt ondermijnd door propaganda – let maar eens op: elk artikel in msm met woorden als blijkbaar, mogelijk, waarschijnlijk, zaaien twijfel en bevatten helemaal geen feiten meer maar pogen ‘vrije’ meningen in een bepaalde richting te duwen en mensen tegen elkaar op te zetten: verdeel en heers door de leugenmedia.
  Dat dan zelfs huichelaars die openlijk bekennen dat ze liegen over de cijfers van corona-doden nog steeds geloofwaardig worden bevonden zoals de viro-lógen, gaat mijn verstand te boven.
  Om de vrije meningsuiting te verbieden worden alle mogelijke middelen aangewend (waarbij geloofwaardigheid ondermijnen op plaats één staat) want dat is het grootste gevaar om totalitaire macht te bereiken….toen hitler aan de macht kwam was vrije meningsuiting het eerste dat verboden en afgestraft werd.

 5. De “Nieuwe Wereld Orde” NWO o.l.v. Bill G. bepaalt in de huidige wereld wat waarheid is, ook in de VS, maar ook in Nederland o.l.v. Mark R.
  Dus als in de VS Trump daartegen in gaat of gewoon iets anders laat zien wordt dat door die krachten die de MSM in bezit hebben tegengewerkt door zijn uitspraken belachelijk te maken of als complottheorie aan te merken. Omdat ook daar veel mensen niet nadenken verzwakt dat Trumps positie, m.n. met de verkiezingen in het verschiet. Dit zou het verschil kunnen maken of Trump herkozen wordt of dat we Bidon gaan krijgen. Terecht neemt Trump maatregelen.

 6. Overdreven risico
  Bovengemiddelde risico’s van Covid-19 voor het hart, de nieren, de hersenen en andere organen zijn pure speculatie.
  zegt longarts Wolfgang Wodarg.
  https://www.rubikon.news/artikel/aufgebauschtes-risiko
  ondanks dat duizenden artsen het zelfde beweren, blijft ook onze overheid aandringen op vaccinatie, inclusief controlechip?

 7. Dat totaal onafhankelijke platform is er al een tijd. Het wordt en werd op alle fronten gedwarsboomd en belaagd maar het bestaat nog steeds en groeit als kool. Het bedrijf wil een free-speech platform zijn, geheel los van Sillicon Valley en dat lukt goed. Ik ben sinds eind 2016 vertokken van Twatter naar gab.com en ben blij dat te hebben gedaan.

 8. Isocial media is verre van sociaal, 99% van de leugens /bagger vind je op sociaal media . Wie social media serieus neemt. Is serieus niet goed bij zijn verstand , en moet nodig naar de psycholoog .

 9. Toch een raar soort tegenstand als mensen kritiek hebben op de staat van beleg.
  Degene die de geluidswagen voor de demonstratie in Stuttgart had geleverd, zag zijn wagen in brand gestoken.
  Antifa-activisten proberen demonstraties te verstoren.
  Video’s met kritiek worden verwijderd.
  Raphael Bonelli, die steeds vanuit zijn vakgebied van de psychiatrie goed gefundeerde kritiek had, krijgt een smerig artikel over zich heen waarin hij van homofobie wordt beschuldigd, zonder dat de schrijfsters dit hard kunnen maken.
  Maar de kritiek laat zich niet knevelen. Nu ook in Zwitserland de beweging WIR2020.
  Deze psychiater Hans-Joachim Maaz zet alle bezwaren nog eens duidelijk op een rij:
  https://www.youtube.com/watch?v=WZoGxPSzFLg

 10. BRILLIANT! President Trump will sign an executive order on social media companies

  https://gellerreport.com/2020/05/brilliant-president-trump-will-sign-an-executive-order-on-social-media-companies.html/

  De social media (en de mainstream media), die alle dagen schaamteloos de opinies die hun niet bevallen reguleren (fact checken) en aan banden leggen, zullen nu zelf regels opgelegd krijgen en zelf aan banden gelegd worden. Hun huichelachtig gejank zal niet te aanhoren zijn.

 11. Kijk, michael moore word als de pest geschuwd nu dat hij zijn echte film over het milieu laat zien en daarom worden de groenen nog groener zien.In belgie zijn de mensen nog banger dan in nederland

 12. goeie actie van Twitter

  Jullie vergeten gemakshalve dat Trump de president is. vanuit dîe rol mag je geen uitspraken doen zonder deze te onderbouwen.

  Trump reageert net een kind die er niet tegen kan als hij zijn zin niet krijgt.

  Slechte zaak als hij als presdent zijnde Social media wilt platgooien.

 13. @amo
  Gelet op de extreem grote sociaal-maatschappelijke invloed die de ‘social media’ als Twitter en Facebook hebben (verworven), lijkt het me wenselijk deze ‘social media’ platforms wettelijk tot publieke ruimte te verklaren. Daardoor zou het (mogen) blokkeren van berichten wettelijk beperkt wordt tot datgene dat in strijd is met de wet – niet met wat directies vinden.
  .
  Vergelijk het met de situatie in kroegen en winkels (etc), die als publieke ruimte gelden en de (private) eigenaar/exploitant slechts bij wetsovertredingen een lokaalverbod kan opleggen. Daar hoort nadrukkelijk ook niet bij of iemand de juiste mening heeft of bijvoorbeeld groen geschilderd haar heeft. Ondernemers die daar geen trek in hebben, beginnen maar geen winkel of kroeg.

 14. De kabal zit overal. Het wordt tijd dat we het hef in eigen handen nemen. Van de figuren die nu de wereld besturen moeten we het niet hebben. Wereldwijd zijn er protesten aan de gang. 30 mei in Den Haag. Hoop op veel volk.

 15. Dus alleen vrijheid van meningsuiting als het uit komt? Dat is bij Trump al jaren begin ik nu door te hebben…. NWO???

 16. Trump moet nu hard optreden anders loopt het echt uit de hand en neemt men hem niet serieus meer. Of zou die gokken op de verkiezingen en te winnen want dan kan die makkelijker al die linkse gekkies uitschakelen.

 17. Ja Amo, daar snakken ze echt naar.
  Maar … als het dan eindelijk zover is, dan begint het gejammer en moeten anderen het probleem maar oplossen. Zelf staan ze alleen met de rode vlag op een uiterst veilige barricade.

 18. @ amo schreef:
  27/05/2020 om 7:01 pm

  “Nu heeft een particulier bedrijf wel het recht zelf te bepalen wie het toelaat. Maar dan moeten ze dat aangeven: “We laten alleen politiek correcte meningen toe”, of zoiets.”

  Dit is incorrect. Twitter heeft zich laten registreren als platform vanwege de bescherming tegen opmerkingen/ uitingen op Twitter en de bijkomende belastingvoordelen. Het gedrag wat Twitter nu toepast maakt ze een publicist. Zijn claimen een platform te zijn, hetgeen zij nu doen door te censureren staat daar haaks op. Met het plaatsen van ‘commentaar’ of opmerkingen bij de tweets van Donald Trump in verkiezingstijd zal Twitter zichzelf in de voet schieten.

 19. Tijd dat er een echt onafhankelijke vervanger komt …

  Ik gebruik zwetser al helemaal niet, maar het scheppen van een echt onafhankelijk social medium is een gat in de markt voor echte ontwikkelaars.

 20. Je voelde het al op je klompen. Ook andere meningen zouden onder nep-nieuws gaan vallen.
  Nu heeft een particulier bedrijf wel het recht zelf te bepalen wie het toelaat. Maar dan moeten ze dat aangeven: “We laten alleen politiek correcte meningen toe”, of zoiets.
  Ze presenteren zich echter als de neutrale postbode, maar dat blijkt dus een leugen. Nu worden ze de postbode die sommige brieven niet wil bezorgen.
  Snakken die progressieven werkelijk naar het China-model?

Comments are closed.