Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama

—————————————————————————————————————————————-

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

—————————————————————————————————————————————-

‘Obamagate!’ twitterde de Amerikaanse president Trump als reactie op Fox News frontman Tucker Carlson, die uit de doeken deed hoe de vorige president van de VS het hoofd van de FBI, James Comey, letterlijk opdracht gaf om ‘in het geheim mijn grootste politieke rivaal te blijven onderzoeken, zodat ik actie tegen hem kan ondernemen.’ Het antwoord van Comey? ‘Ja, meneer.’ Recent kwam ook het definitieve bewijs boven tafel dat Hillary Clinton en de Democraten hebben betaald voor de samenstelling van het fake Rusland dossier over Trump (4). Zullen de subversieve, staatsondermijnende en corruptie acties van de Obama/Clinton kliek tot een serie schokkende arrestaties leiden?

‘Hij werd betrapt: Obamagate!’ twitterde een boze Trump afgelopen zondag, nadat Obama kritiek had geleverd op het besluit van ministerie van Justitie om alle aanklachten tegen Trumps voormalige Nationale Veiligheid Adviseur Michael Flynn te laten vallen, nadat werd aangetoond dat Flynn met vals in elkaar gezet bewijs was ‘geframed’.

Flynn werd net als Trump beschuldigd van het samenzweren met Rusland, maar uit door het Inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden vrijgegeven transcripten (3) blijkt dat de Obama officials geen enkel bewijs hadden voor een geheime samenwerking tussen Trump en Rusland. Kortom: vanaf het begin wisten dat het één grote hoax was.

‘Met afstand grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis,’ schreef Trump, wijzend op het feit dat Obama ‘zijn laatste weken als president tegen de hem opvolgende officials gebruikte, en om de nieuwe regering te saboteren.’

‘Wanneer gaan de fake journalisten, die ten onrechte Pulitzer prijzen kregen voor ‘Rusland, Rusland, Rusland,’ en voor het impeachment bedrog, hun bezoedelde prijzen inleveren, zodat ze aan echte journalisten kunnen worden gegeven, die het wel bij het rechte eind hadden? Ik zal jullie hun namen geven, want er zijn er genoeg!’

Trump verwees naar de Pulitzer prijs die de Washington Times en New York Times in 2018 kregen voor hun berichtgeving over de zogenaamde Russische inmenging in de verkiezingen van 2016, want eveneens een complete hoax bleek te zijn. (1)

Obama gaf opdracht om aankomende regering te saboteren

Uit de recent vrijgegeven transcripten en eerder afgeschermde informatie uit officiële rechtbank documenten is gebleken dat de FBI in opdracht van Obama al jaren eerder in het geheim Donald Trump ging onderzoeken en volgen. Meer nog: met allerlei acties en valse informatie probeerde zijn campagne te blokkeren.

In documenten van de FISA rechtbank wordt geconstateerd dat de database van de NSA tijdens de regering Obama zonder toestemming werd misbruikt om politieke tegenstanders te observeren, te volgen en in de gaten te houden. Toen duidelijk werd dat Donald Trump de Republikeinse kandidaat zou worden, richtte dat illegale onderzoek zich vooral op hem.

Deze NSA database is zo uitgebreid, dat op basis van enkel iemands telefoonnummer en IP-adres werkelijk ALLE communicatie kan worden opgevraagd en ingezien, en precies kan worden nagegaan waar iemand op wat moment verbleef of in ‘real time’ verblijft, of naartoe reist / reisde. Tik iemands bankrekening of creditcard nummer in, en alle uitgaven en aankopen worden zichtbaar.

Meer nog: stel dat in het zoekveld @donaldtrump wordt ingevoerd, dan krijg je de gegevens van alle accounts van Twitter, Facebook, etc.. die de president volgen, wat ze hebben geschreven, wanneer dat gebeurde, hoe hun namen luiden, en ga zo maar verder.

Fusion GPS, Christopher Steele en de Rusland-hoax

Toen NSA directeur Mike Rogers hierachter kwam, sloot hij de database voor alle FBI ‘contractors’ (door de FBI ingeschakelde personen, partijen en organisaties), waardoor Trumps tegenstanders in de regering en overheid iets anders moesten bedenken.

Eén dag later had Mary Jacoby, de vrouw van de oprichter van Fusion-GPS, een afspraak in het Witte Huis. Onmiddellijk daarna schakelden de campagne van Hillary Clinton en de Democratische Partij (DNC) Fusion-GPS in, dat op zijn beurt Christopher Steele inhuurde, de auteur van het inmiddels als 100% fake bewezen Rusland dossier over Trump.

FISA rechtbank werd voorgelogen

In een 99 pagina’s tellende FISC rapport beschrijft rechter Rosemary Collyer nauwgezet hoe de regering Obama constant loog tegen de FISA rechtbank over deze jarenlange geheime volgpraktijken, het opvragen en gebruiken van wettelijk beschermde privé informatie en andere illegale activiteiten, die een rechtstreekse schending van de Grondwet waren.

Het FISC rapport vermeldt dat tussen november 2015 en april 2016 maar liefst 85% (!) van alle zoekopdrachten in de database illegaal of ‘non compliant’ waren. Bovendien waren veel van deze illegale zoekopdrachten gericht op hetzelfde telefoonnummer, email adres, dezelfde elektronische identificatie, en dergelijke.

Het bewijs is nu geleverd dat de regering Obama al geruime tijd de FISA/NSA database misbruikte, en daardoor van meet af aan alles wist van de campagne van Trump. Toen de NSA de toegang tot de database blokkeerde, werd Fusion GPS ingeschakeld om ‘ex post facto’ een ‘legale’ reden te kunnen opvoeren voor de illegale volg- en afluisterpraktijken. Die ‘legale’ reden werd het inmiddels totaal ontkrachte Trump-Rusland dossier van Christopher Steele.

Om dat fake dossier als ‘virus’ tegen Trump in het systeem te gebruiken, werd de FISA rechtbank misleid en voorgelogen, en werd op valse gronden een gerechtelijke machtiging voor deze illegale activiteiten verkregen. Zonder het Steele dossier had de FBI helemaal niets in handen om Trump, en later ook Flynn, te beschuldigen van het samenspannen met Rusland.

Obama leider van meest corrupte Amerikaanse regering ooit

Waren de zaken omgedraaid, had Trump Obama op een dergelijke illegale, door-en-door corrupte wijze onderzocht en ondermijnd, dan hadden de Westerse media er wekenlang schande over gesproken, en waren analisten in het ‘nieuws’ en ‘actualiteiten’programma’s over elkaar heen gebuiteld met het verketteren van de ‘slechte oranje man’.

Maar nu het andermaal hun eigen getinte ‘verlosser’, hun linkse ‘heiland’ is die betrapt is, blijft het ijzingwekkend stil. Daarmee bevestigen ook de Nederlandse mainstream media andermaal dat zij –behalve inherent racistisch- de echte nepnieuws-, propaganda en complotverspreiders in dit land zijn.

Opnieuw is pijnlijk duidelijk geworden dat Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton, James Comey, Robert Mueller, James Clapper, Susan Rice, Loretta Lynch (3) en John Brennan tot de meest ontransparante, corrupte, misdadige en door ongekende schandalen geplaagde Amerikaanse regering ooit behoorden. Ieder nieuwsmedium dat deze keiharde feite bagatelliseert of verzwijgt, plaatst zichzelf daarmee automatisch in dezelfde, buitengewoon onbetrouwbare categorie.

 

Xander

(1) World Net Daily
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Armstrong Economics
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Executive Office of the President of the United States, bron http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/video/volcker-rule-financial-institutions,  work of the U.S. federal government, public domain.

Zie ook o.a.:

09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken
14-01: Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’

2019:

30-12: Russiagate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama
18-12: ‘Jullie hebben niets!’ Trump beschuldigt Democraten van ‘illegale staatsgreep’
25-11: ‘Aanslag met gif op Trump mislukt, voedseltester met spoed naar ziekenhuis’ (/ Deep State en Democraten schrikken nergens meer voor terug om Trump te stoppen, desnoods met moordaanslag of een burgeroorlog)
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’
01-11: Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen
26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. Waarom zijn mensen in nederland zo gecharmeerd van Obama, Hilary Clinton. Blij dat die geen president is geworden. Hadden we gelijk oorlog ergens in de wereld. Ze was ook lichtelijk ziek en toch maar proberen om president te worden. Maar in nederland kunnen ze geen kwaad doen.
  Achteraf krijg je te horen, wat ex presidenten hebben geflikt in het verleden. Allemaal geen lieve jongens. Trump kan een mafkees zijn, maar je weet wat je aan hem hebt. Eerst je eigen mensen.
  Daar heb je de zorg voor. De anderen gaan voor eigen gewin.

 2. dat Bill Gates is gearresteerd een goeie zaak samen met Fauci opsluiten en Trump weer doen kan wat ie wil de enige eerlijke wat een complot overal ook in Nederland met die RIVM onderdeel van WMO

 3. een ding mag duidelijk zijn , die politici zijn een grote club gespuis waar je als burger beter van af kan zijn dan ze rijk zijn tegenwoordig , ik bedoel wat is hun toegevoegde waarde nog….

 4. Eigenlijk zijn alle Trump towers eigendom van Barrack Obama. Dat jullie dit niet wisten heeft te maken met de Deep State en Hillary C.

  Gelukkig is onze eigen, echte, goud eerlijke Donald ‘Duck’ Trump hier om een einde te maken aan al deze ongelofelijke misstanden!

 5. @Karel van Eerd, 13/05/2020 om 11:21 am

  U hebt werkelijk helemaal geen idee waar u over spreekt.
  De democraten hebben al bijna 4 jaar lang alles geprobeerd om Trump te ondermijnen, om hem op alle fronten tegen te werken en hebben eindeloos leugens gebruikt. Het Steele-dossier, de Kavanaugh-kwestie, de ‘Russia-collusion’ het tegenwerken bij de corona-crisis, het steunen van een dementerende Biden die niet alleen bewezen heeft corrupt te zijn en zich schuldig te hebben gemaakt aan machtsmisbruik en ga zo maar door.

  Maar nee, u prefereert blijkbaar Obama, die de grondwet diverse malen heeft geschonden en AANTOONBAAR heeft gerommeld met de inlichtingendiensten om zijn rivaal te schaden, de man die de IRS (belastingdienst) heeft misbruikt om tegenstanders financieel te ruineren, de man die ‘het geluid van de gebedsoproep van de moskee het mooiste geluid op aarde’ noemde.

  Misschien zou u er goed aan doen om eerst eens de tijd te nemen zelf eens wat documenten die nu vrijkomen door te lezen ipv het gewauwel van de MSN klakkeloos over te nemen.

 6. Karel van Eerd schreef:
  13/05/2020 om 11:21 am
  Dat die democraten nog steeds na 3 jaar bezig zijn met Trump.

 7. Mijn god, dat mensen dit lezen en er ook nog in meegaan ook. Ik heb ooit een reep chocolade gejat bij de Aldi toen ik 12 was. Nu ben ik waarschijnlijk volgens Xander de grootste misdadiger ter wereld. Daar was Hitler maar een koorknaapje bij.

  Dat die Trump na meer dan 3 jaar president te zijn nog steeds bezig is met Obama/Clinton moet je natuurlijk al genoeg zeggen. Afleiding en smokescreens en jullie slikken dit zonder na te denken. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

 8. De Nobelprijs voor de vrede kreeg Obama al toen hij nog maar nauwelijks tot president was geinaugureerd. Dat op zich moet al leiden tot argwaan.

 9. @Nieuw begin
  Heb je link gelezen , maar het is te mooi om waar te zijn
  Nederland zou dan niet meer beroofd en in een dictatuur gebracht worden door de E. U , maar dat gaat tegen het woord in .
  Ik begrijp nu wel waarom Bill G. nog leeft , hij woont blijkbaar in een bunker .

 10. Nu hopen dat Trump ze voor de rechter gaat slepen en de zwaarste straf gaat eisen: De doodstraf.

 11. Ik vind het een beetje ridicuul om dit op te blazen tot Obamagate.Er wordt gezegd dat Trump hierover meer dan 100 tweets heeft doen uitgaan.Dat geeft in mijn ogen blijk van een ongezonde mentale instelling.Er waren gewoon verdenkingen en dan is het normaal dat zo’n onderzoek wordt ingesteld.En eigenlijk wilde niemand Trump.Ook de republikeinse elite niet.Ik heb het altijd onzin gevonden om al te veel aandacht te besteden aan die vermeende Rusland connectie,maar Amerika is nu eenmaal Amerika en de waanzin zit er diep.Het ergste is nog dat de democraten geen enkel alternatief bieden.Zij beten zkich als eersten vast in de Rusland connectie en gaan nu ook weer mee voorop in de hetze tegen China,alsof er geen belangrijker zaken zijn.Uit Trump zie ik ook geen oplossing komen en hij begint nu toch gevaarlijk voorop te lopen in het inspelen van anti Chinese ressentiment en.Zullen de Chinezen de joden van Amerika en de “vrije’ wereld worden?

 12. Obama heeft handig gebruik gemaakt van het feit dat hij zwart is.
  Als excuus neger werd hem zowat alles vergeven en hemelde men zijn incompetentie op.
  Ondertussen bombardeerde hij het halve Midden Oosten gewoon omdat de huidskleur niet niet blank was daar. Je zou het niet verwachten, maar het gebeurde keihard wel. Die zaken lees je niet in onze slaafse fake media natuurlijk.

 13. De waarheid is nog steeds ver te zoeken. Dan komen er documenten vrij die Obama belasten, dan weer zijn er documenten die Trump belasten. Zo gaat het door. Zoals vaak is de waarheid het slachtoffer. En zal die waarheid misschien nooit naar boven komen.

 14. Dit is goed nieuws én slecht nieuws. Goed voor president Trump dat nu blijkt dat niet hij maar zijn tegenstanders de boel belazerden. Het slechte nieuws is dat hierdoor de coronazwendel uit het zicht raakt, wat virusverspreider Fauci en gifverkoper Bill Gates natuurlijk goed uitkomt. Positief is wel weer dat dit Trump versterkt, ook doordat onder Obama verboden experimenten met virussen door Fauci naar China (inderdaad, Wuhan) verplaatst werden. Met 3,7 miljoen dollar staatssteun…

 15. Stort de EU in? En is Bill Gates gearresteerd?

  Er is ook goed nieuws. Er is een crisis in de EU. Volgens een vooraanstaand historicus van de Europese Unie wankelt de EU en staat ze op instorten. Het EU-blok vertoont scheuren en het zou zo kunnen zijn dat landen als Spanje, Italië en Griekenland referendums gaan organiseren om “het blok” te verlaten. De Duitse hoogste rechtbank beweerde deze week dat de eigen EU-wetten niet wettelijk bindend waren in Duitsland!! Misschien ook wel niet in Nederland en kan alles weer terug naar het Nederlandse normaal!!

  Onderstaand bericht zegt dat Bill Gates is gearresteerd door de FBI voor biologisch terrorisme na een tip van Melbourne 5G-demonstranten. Of het waar is of niet, het artikel zegt dat 1000 FBI-agenten eerder op de dag zijn streng beveiligde bunker omsingelden en dat hij gearresteerd is.

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/05/12/stort-de-eu-in-2/#more-239367

 16. Ok…obamagate…om trump te weerhouden van het presidentschap en dat toch nog mislukte? Ondanks de hulp van FBI, democratische gluiperds en anderen?
  Hoe rijm je dat dan met:
  ” Zo is op 1 mei in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de TRACE wet geïntroduceerd, die het mogelijk maakt om mensen verplicht te testen, op te sporen en te volgen, en wordt ook al een opening gegeven om daarvoor de woningen van mensen binnen te dringen. Deze wet heeft het registratienummer H.R. 6666 meegekregen”

  ??????
  Nu trump president is? Zit trump ook iedereen te besodemieteren dan?
  Gaat hij akkoord met deze ver doorgedreven communistische, gestapo en nazi-praktijken? Duldt hij als president deze brutale onderdrukking van zijn bevolking?
  Is trump zelf elite en een acteur, een oscar waardig, in het misleiden en bedriegen van niet enkel de amerikanen maar de hele wereld?
  Speelt hij onder een hoedje met musk en gates voor werelddominantie met de 1% ziekelijk gestoorde elite bende en is deze ‘obamagate’ een gedroomde afleiding voor HR 6666 en op termijn verplichte vergiftiging en genocide van de mensheid door wereldwijde vaccinaties?
  Krijgt hij misschien een deel van de koek, van de miljardenwinsten door gates vaccins…is dat de zakenman trump die eigenbelang en winst boven de belangen van het land stelt dat hij als zogenaamde patriot dient?
  Zet dit trump in een ander licht?
  En wat met de politiekorpsen die weigeren mee te doen aan deze weerzinwekkende oorlog tegen eigen bevolking door hun overheid?

 17. Als ik moest kiezen tussen Obama en Trump dan koos ik zeker de eerste, al was het maar omdat Trump een maffiose leugenachtige narcist eerste klas is. Er zullen best zaken zijn die Obama achteraf anders of zelfs beter had kunnen doen maar het gestuntel van Trump is zo overduidelijk en bijna zonder ophouden dat een mens met gezond verstand begrijpt dat het een charlatan is.

 18. @amo schreef:
  12/05/2020 om 5:27 pm

  “Socialisten zitten op ongeveer alle belangrijke posten.”

  Alsof de SP op alle belangrijke posten zit, het zijn juist de vrijmetselaarbilderbergneoliberalen van de VVD en D66 die op belangrijke posten zitten. Neoliberalisme betekent vrije marktwerking van publieke diensten, rijken nog rijker en armen nog armer maken, rijken en het internationale bedrijfsleven pamperen, bezuinigen op sociale voorzieningen, enz.

 19. Socialisten zitten op ongeveer alle belangrijke posten. Trump ging het moeilijk krijgen, dat stond vast. We zagen het bij Fortuyn. Dat Ruslandverhaal was echt belachelijk omdat conservatieven Rusland helemaal niet nodig hebben om conservatief te stemmen. Mooi dat het ontdekt wordt.
  FBI inschakelen tegen een politieke tegenstander; dat is heftig.

 20. Een heel goed artikel Bravo Xander team.

  Ik volg dit al een lange tijd op YouTube.
  Generaal Flyn heeft voor dit deepstate tuig als “ lokaas” gediend.
  Obama heeft zelfs het lef gehad Trump bij de “ overdracht van regering voor 2. mensen te waarschuwen Kim uit noord Korea en Generaal Flyn een gerenommeerde drie sterren generaal die het “ gewaagd had” Obama in zijn terroristen beleid tegen te spreken en daarom ontslagen werd.
  Daarom werd hij met een list van het tuig van de deepstate vervolgd

  Maar Flyn is doorgegaan voor gerechtigheid en HEEFT GEWONNEN. Het heeft hem alles gekost. Zijn reputatie zijn huis zelfs zijn zoon met kleinzoon hebben ze geprobeerd om te kopen / chanteren. Het was een groot vies spel.

  Door Flyn zou de Russia gate bewezen moeten worden.
  En kwam het onderzoek van Müller op gang.

  Nu wordt het openbaar hoe President Trump al vier jaar lang ( zelfs voor de inauguratie) is gedwarsboomd, bespioneerd en hoe hij altijd negatief werd beoordeeld.

  Uit Jalouzie wraak en afgunst omdat hij Trump een “ rechtse “ koers wilde varen,omdat hij zag hoe Obama Amerika in het verderf had gestort, zowel maatschappelijk ( met zijn unisex toiletten en grenzeloze tolerantie) als economische ( uitverkoop van bedrijven en handels voordelen met China ) als ethisch ( vrijheid van meningsuiting alleen als het hem welgevallig was.
  De rechtse “ denker “ Dinez de Sousa kwam hierdoor zelfs rechtstreeks door Obama s toedoen in de gevangenis omdat hij een film maakte “ Obama s Amerika “ wat Obama niet aanstond ) Trump heeft hem de Sousa, na zijn verhaal gehoord te hebben amnestie verleend.

  Obama is een vreselijke man.
  Die door velen als een soort Messias werd gezien.
  Dat zal zeer pijnlijk zijn voor half Amerika. ( en waarschijnlijk ook Europa!)
  Hopelijk wordt hij nu op grond van de wet, die hij met voeten trad: veroordeeld.
  Zijn telefoon gesprek gaat hierover rond in Amerika nou dat geeft al aan dat hij behoorlijk in het nauw zit.
  En we weten een kat in het nauw maakt rare sprongen.
  We zullen hier nog heel veel van horen.

Comments are closed.