Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

Nederland: Corona sterftecijfer nog maar net over de helft van de griep 2017-2018 – Daily Mail publiceert nieuw onderzoek: werkelijke aantal corona doden 70 X LAGER dan officiële cijfers – TEKEN PETITIE ‘STOP DE NOODWET’

—————————————————————————————————————————————-

The Washington Times is een niet al te grote Amerikaanse mainstream krant van het conservatieve type dat we in Nederland –op enkele kleine christelijke bladen na- al heel lang niet meer hebben. Naast het almaar kritischer wordende Fox News is de Washington Times de eerste krant die de andere media letterlijk beschuldigt van het creëren van ‘een enorme hoax rond Covid-19… De media blijven maar angstzaaiende getallen over een dodelijk virus verspreiden. Maar die bestaan niet, en dat is het niet. Covid-19 is op zijn best een nare griep. De media zouden verantwoordelijk moeten worden gehouden omdat ze ons iets anders hebben verteld, nog voordat ze de feiten wisten.’

‘Zodra we een postmortem gaan uitvoeren op de Covid-19 berichtgeving van de media (en dat gaat gebeuren), zal duidelijk worden dat het virus geen Zwarte Dood was, en niet eens een griep in een slecht jaar,’ begint Joseph Curl, ruim 10 jaar de correspondent van de krant voor het Witte Huis en Washington. Het aantal doden in de VS staat vandaag op bijna 63.000. ‘Nee, dat is niet goed, maar het is niet zo erg als in het griepseizoen van 2017-2018, toen er meer dan 80.000 mensen omkwamen. En het zijn er bij lange na niet zoveel als de experts nog maar een paar weken geleden voorspelden: eerst 1,7 miljoen doden, en daarna 100.000 tot 240.000.’

Stopte RIVM met publiceren griepdoden om corona op te kloppen?

De cijfers voor Nederland: 4893 corona doden, tegen ca. 9500 (oversterfte) door de griep in 2017-2018.  Aangezien de stijging al een poosje aan het afvlakken is, lijkt het aantal griepdoden van 2, 3 jaar geleden niet gehaald te zullen worden. Daarbij moeten we ook nog eens bedenken dat het RIVM sinds maart is gestopt met het publiceren van het aantal sterfgevallen door griep, en de cijfers hierover pas in de derde kwartaal bekend wil maken.

Ook dit kan als bevestiging van eerdere aanwijzingen worden gezien dat bijna alle sterfgevallen automatisch aan corona worden toegeschreven, met uitzondering van overduidelijke andere doodsoorzaken, zoals een ongeluk of zelfmoord.

Vastgestelde sterfte vele malen lager dan voorspeld

Curl is verbijsterd dat de complete economie en samenleving wordt platgelegd voor een gewoon virus, waarvan het sterftepercentage door de Stanford University inmiddels is verlaagd naar 0,1% tot 0,2% (zelfs in New York, corona-epicentrum in de VS, is de sterfte bij 18-45 jarigen slechts 0,01%). De WHO beval de huidige lockdowns aan op basis van een verwacht sterftepercentage dat 20 tot 30 keer hoger was. Dat was en is echter het enige cijfer wat in de mainstream media wordt vermeld.

Verder wijst de journalist op het bekende feit dat vooral oudere mensen met een of meerdere onderliggende chronische aandoeningen het slachtoffer van corona zijn, wat bij een griep ook altijd het geval is. 90% tot 98% van de dodelijke slachtoffers in ALLE landen sterven dan ook niet zozeer aan corona, maar met corona, dus zoals een normale griep ook veel ouderen en chronisch zieken fataal wordt.

Tevens zijn al veel meer mensen besmet dan officieel wordt geschat. Uit een grootschalig onderzoek in New York bleek dat al minstens 21,2% van de bevolking (1,8 miljoen mensen) met corona is besmet. Het officiële cijfer voor heel Amerika (1,069 miljoen) is dan ook veel en veel te laag. Met 16.249 doden in New York (op het moment van het onderzoek) kwam het sterftecijfer op 0,89% uit, véél lager dan de media berichtten. Een vergelijkbare studie in Los Angeles leverde een aantal van 442.000 besmettingen, met een sterftecijfer van 0,18% op.

Daily Mail: 70 x MINDER corona doden dan officiële cijfers

De Britse Daily Mail schreef afgelopen maandag dat uit nieuw onderzoek is gebleken dat ‘het coronavirus 70 x MINDER patiënten doodt dan de officiële cijfers (op dezelfde dag werden foto’s gepubliceerd van diverse COMPLEET LEGE noodziekenhuizen, waar nog nog een patiënt in werd opgenomen). In Helsinki werd een vergelijkbaar laag sterftecijfer van 0,19% geconstateerd. Uit weer een andere studie, verricht door dr. Justin Silverman, kwam naar voren dat op 17 april al minstens 10% van de bevolking (in Amerika 33 miljoen mensen) corona heeft gehad.

Westerse media volharden in ongegronde bangmakerij

Curl: ‘De media heeft Covid-19 sinds dag één gehypet en de mensen angst aangejaagd, tot het punt waarop ze vrijwillig instemden met het platleggen van de complete economie. Deze fout zal waarschijnlijk nog zeker 10 jaar lang zijn weerslag hebben.’ Maar zelfs nu de echte corona cijfers bekend zijn, blijven de Westerse media volharden in hun bangmakerij dat dit zo’n extreem gevaarlijk virus is. ‘Maar  Covid-19 is op zijn best een nare griep. De media zouden verantwoordelijk moeten worden gehouden omdat ze ons iets anders hebben verteld, nog voordat ze de feiten wisten.’ (1)

Teken petitie ‘Stop de Noodwet’

Teken daarom de petitie ‘Stop de Noodwet, laat uw rechten niet afnemen’. De noodwet is gezien alle feiten en cijfers overduidelijk niet bedoeld om ons de beschermen, maar om de democratie buitenspel te zetten, en de overheid vrijwel onbeperkte macht en controle over de bevolking en de economie te geven. In historisch perspectief zijn dit soort draconische maatregelen nooit ‘tijdelijk’, ook al wordt dat nu bij hoog en laag beweert.

U kunt ook gewoon de mainstream propaganda blijven geloven, en niet tekenen. Aanvaard dan wel in het komende jaar –en in de jaren daarna- de onvermijdelijke consequenties van een grotendeels verwoeste economie met zo’n 1,5 tot 2 miljoen werklozen, zich pijlsnel verspreidende diepe armoede, enorme schade aan de volksgezondheid, en een totalitair regerende overheid die vrijwel niets zal overlaten van onze vrijheid en ons recht op zelfbeschikking, zelfs niet op ons eigen lichaam indien inderdaad besloten zou worden tot verplichte vaccinaties.


Xander

(1) Washington Times
(2) Afbeelding: fotografiekb from Pixabay  (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:

30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan ventilatoren sterft
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
25-04: ‘Sommige politiekorpsen in VS weigeren lockdown tirannie af te dwingen en kiezen kant van burgers’
25-04: Schrijnende verhalen uit de Nederlandse zorg: ‘Merendeel bejaarden wil dood omdat ze hun kinderen niet meer mogen zien’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
23-04: Het #openup event: We gaan de woordprogrammering omdraaien van ‘lockdown’ naar ‘openup’
21-04: ‘Dus het was een hoax?’ Amerikaanse journalist geschokt door echte corona cijfers Californië
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
17-04: ‘Spanje en Frankrijk eisen dat Nederland en Duitsland alle kosten coronacrisis betalen’
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

49

 1. @willy schreef:
  02/05/2020 om 10:18 am
  Het is geen grap hoor dit virus, en als we alle maatregelen lossen, dan komt er weer een golf. Shalom”

  Jongen, die golf komt er sowieso, zonder enige twijfel!!!
  Na maanden in ons KOT gezeten te hebben is ons afweersysteem verzwakt en zullen er een pák mensen ziek worden als ze opnieuw buiten mógen===>NIET omdat de maatregelen worden versoepeld maar net dóór de lockdown.
  De lockdown heeft dus niet enkel ons normaal leven, de economie etc…om zeep geholpen maar ook ons afweersysteem, de lockdown was dus een zéér slechte beslissing voor onze gezondheid en welzijn…trouwens: welke zótten zetten gezónde mensen in quarantaine?! (Tenzij voor een duistere agenda, machtscontrole/slavernij) Quarantaine is bedoeld voor ZIEKE mensen!
  En er zullen NOG golven volgen: in het najaar als de volgende seizoensgriep, zoals élk jaar, de kop opsteekt…

 2. Het onrecht heerst op aarde, de LEUGEN – van de msm en het Stasijournaal-triomfeert! Petitie getekend.

 3. de groepen die zwaar getroffen zijn door die lockdown zijn horeca ,kappers en contact beroepen en de mensen die optreden in volle zalen ook de reis wereld , en voor de jeugd die niet meer kunnen gaan stappen ,bij mij in de straat ken ik iedereen 16 huizen iedereen werkt nog waarvan er 2 thuis werken, de bus chauffeur ,de vrouwen in de zorg ,de schoonmaakster ,de stratenmaker ,de operator in de botlek de zzp man in de bouw gaan nog gewoon de deur uit om te werken de gehele industrie in de botlek draait nog het enigste wat er voor mij is veranderd is die afstand van 1,5m en als ik de natuur intrekt dat ik zelf koffie moet meenemen en een broodje wat ik anders wel deed op een terras maar ik ben geen egoist daarom kan ik het ongeduld van de contact beroepen wel begrijpen het is hun brood en ik hoop voor hen dat er ook een oplossing komt

 4. Met deze coronavirus epidemie zou je verwachten dag en nacht ziekenwagen met loeiende sirenes en blauwe zwaailichten te zien en te horen in iedere straat van iedere gemeente, die in allerijl met corona besmette mensen komen ophalen en wegvoeren naar ziekenhuizen.
  Op de meeste plaatsen blijft het echter abnormaal stil. Geen ziekenwagens, geen loeiende sirenes, geen blauwe zwaailichten, niets, noppes…

 5. Het is geen grap hoor dit virus, en als we alle maatregelen lossen, dan komt er weer een golf. Shalom

 6. Hier zijn we nu aanbeland, of het virus nu door duistere figuren is gemaakt of niet, de gevolgen worden erger en erger.
  Bereidt u daar op voor.

 7. Ik wil toch even melden dat we covid cijfers niet mogen vergelijken met de griep cijfers om de eenvoudige reden dat we in beide gevallen niet dezelfde maatregelen toepassen. Mocht de overheid de covid maatregelen , maskers, lockdown , thuiswerk,…. toepassen aan het begin van een griepseizoen, dan zouden er veel minder griepslachtoffers vallen.
  En omgekeerd, mochten er geen maatregelen genomen zijn tegen covid, dan zouden de sterftecijfers veel en veel hoger gelegen hebben als nu.
  Het is makkelijk om ergens ’tegen’ te zijn. De beste stuurlui staan zeker aan wal ? Maar ik ga er van uit dat er onder de beleidsmensen heel wat wijze mensen zitten die het goed menen met het volk.

 8. In 4 maanden tijd 12 procent minder ouderen in zorgcentra
  Wat zorgt onze overheid toch goed voor onze ouderen, of toch helemaal niet.
  Elke dag opnieuw, krijg ik als oudere het gevoel dat de overheid ons veel eerder dood wil hebben.
  Want dat achter deze verzonnen “Pandemie” iets heel anders schuil gaat, is voor mij glashelder.
  Het eerste wat ik vermoed is het corona virus gebruiken gaat worden voor het uitrollen van V.N. agenda 2030, want dat beschrijft wat er nu gaande is.
  Het opschroeven en verplichten van vaccinaties, wereldwijde illegale geo-engineering programma’s, implementatie van 5G en “smart-cities”, afschaffing van het contant geld, het chippen van de bevolking (is gaande), zo veel mogelijk genetisch gemanipuleerde landbouw en zo min mogelijk biologische landbouw, multinationals hebben inspraak in onderwijsprogramma’s, nóg meer controle/manipulatie/censuur van de media, verminderen van democratische inspraak d.m.v. de E.U. met het uiteindelijke doel: één wereldregering.
  Ook het wijzigen van de Nederlandse Grondwet zoals al eerder is gemeld, maakt daar absoluut deel vanuit.
  En dan de angst terreur, zoals de media ons dagelijks brengt kent ook echt geen grenzen meer.
  De beelden die dagelijks op de media verschijnen, van de vele doden daar getoond, schijnen totaal niemand meer psychische schade te kunnen berokkenen.
  Want waar is ineens toch die hulp lijn “Correlatie” gebleven?, nee wij moeten juist veel angst in gegeven worden met al die doden op de TV.
  Het kabinet Rutte 3 VVD doet het in eens geweldig hoor, ze stijgen in de peilingen als een raket, ineens is hun leider de redder van het volk geworden.
  En zo zie je maar wat angst met de mensen kan doen, ze gaan spontaan lijden aan het Stockholmsyndroom.
  Maar het blijft nu de vraag, wie gaat ons verlossen van onze vrijheid onderdrukkers, want vanuit ons land komt heus geen verzet hoor, het moet dus uit het buitenland komen.
  Maar ook daar wordt de bevolking middels een “lockdown” opsluiting onderdrukt, dus wie waarvandaan komt straks onze bevrijding.
  In slechts enkele maanden hebben onze ouderen de zorgcentra en huizen verlaten, de eerste gedachte die ik daar nu bij krijg, eindelijk ruimte voor Rutte 3 zijn asielzoekers en de vele nog hier naartoe komende zeker.

 9. De Oostenrijkse minister van Gezondheid (lid van een groene partij) heeft een kusverbod uitgevaardigd voor mensen die niet bij elkaar wonen. Dit verbod geldt ook binnen de muren van de eigen woning. De politie kan ingrijpen als het zoenproces zich voortzet. Hahaha.

 10. Veel, waarschijnlijk nieuwe, reacties van mensen die toch behoorlijk gehersenspoeld klinken. Het ultieme adagium “juist door de lockdowns zijn er zo weinig slachtoffers” hoor ik klinken.

  Ik kijk graag meerdere kanten op en bespreek meerdere scenarios dus een ieder heeft het recht om zo te denken. Maar waarom worden dan al die social media kanalen gesloten? Waarom worden posts van medische specialisten gesloten? Waarom wordt een ieder gebanned die een iets andere mening heeft dan het narratief? En vaak zijn die meningen wel onderbouwd met feiten en niet in de trant van “virologen van het WHO beweren dat…”.

  Velen blijven in die trance zitten en denken dat het wel goed komt en iemand heeft ze ook nog verteld hoe mooi het is dat zorg boven de economie staat. Zonder economie is er trouwens überhaupt geen zorg. En zorg op 1? Vertel dat maar aan die honderdduizenden (alleen Nederland), die hun vaak cruciale zorgvragen hebben moeten uitstellen en vertel het direct ook aan de miljoenen doden in de Derde Wereld die zullen sterven door lockdown beleid. Wellicht kan die weldoener, Bill Gates, daar een tiental miljard voor uitgeven;)

 11. Als alle betrokkenen in de ziekenzorg hopen op meer toekomstige steun vanuit de overheid, is er geen sterke motivatie om paniekberichten te relativeren. Dat kan ook nog meespelen.

 12. Er wordt een achterliggende mondiale agenda uitgerold waarbij wetten onder het mom van tijdelijkheid, stiekem definitief worden doorgevoerd waarbij democratische regels en grondrechten definitief worden geschonden. Welkom in een socialitisch fascistische samenleving, waarbij de staat alles bepaalt. Weg vrije samenleving. Terug naar af.

 13. @Bataaf

  Ik zeg massaal de straat op/erop uit.
  Laat u zien en laat zien dat u een vrij mens bent!

  Ik ben bang dat dit letterlijk niets zal uitmaken.
  De boeren gingen ook massaal de straat op en de meeste Nederlandse burgers stonden achter de boeren en hadden hier begrip voor.
  Wat heeft dit de boeren opgeleverd? Juist niks letterlijk niets.

  Ik ben bang dat deze smerige overheid maar 1 taal begrijpt. Agressie en een totale revolutie anders zal het niets uitmaken wat wij doen.
  En hier ben ik dus ook gelijk op tegen.

 14. N.a.v. Johan P,
  Het gaat inderdaad om de vraag of het middel niet veel erger is dan de kwaal. De ziekte kan hard toeslaan, maar dr. Püschel had meer dan honderd positief geteste overledenen onderzocht en vond niemand die aantoonbaar aan alleen Covid19 was gestorven.
  Ook komt nu alles breed in de krant. Dat deden we ook nooit, terwijl er altijd is geworsteld in de ziekenhuizen. Nu krijgen we dan alarmerende berichten als een paar kinderen van over de hele wereld ziekteverschijnselen krijgen. Op z’n minst zou men moeten beseffen dat beroerde omstandigheden kinderen letterlijk ziek kunnen maken; ze reageren vaak fysiek op psychische problemen.
  Als overal in de wereld armoede en honger toeslaan vanwege de maatregelen, zou de WHO eens moeten gaan bedenken waar men mee bezig is.

 15. @wakker Hoe weet jij zo zeker dat dit één grote hoax is? Heb je daar een betrouwbare bron van?

 16. @ Htskday , Hatsikieday, beste. In het land der blinden is eenoog koning.
  Ik ben het volledig met u eens, in familiaire kring maak ik het zelfde mee ; maar ook op ‘straat en winkels’ . Het lijkt wel of iedereen de schurft heeft. Vooringenomenheid maakt het zicht troebel , waarbij bij (te) velen de media blindelings geloven. Zo ontstaan, ook op andere vlakken …. , volledig ongecontroleerde veronderstellingen en handelingen. Het is dan ook een voorbeeld van hóe men zal gaan reageren op de financiële gevolgen , een ‘chaos buiten alle proporties’ , waarbij deze Corona hype feitelijk volledig in de schaduw gaat vallen . Een mondiaal financieel virus waar vooralsnog …. geen enkel middel tegen bestand is. Men hoeft geen socialist te zijn om aan de verschrikkelijke , wereldwijde sociale verschillen veroorzaakt door het imperialisme van …. begrip te hebben . Ver buiten Westerse grenzen ‘maken of zorgen’ multinationals en militair gerichte interventies voor dood en verderf , maar ze komen hét halen . Voorbeeld doet volgen is een gezegde : of het nu vluchtelingen zijn , óf via de Belt and Road , óf containerverkeer te water of in de lucht , óf het opkopen van hele industrieën , ze’ komen het halen . Én we stonden erbij en keken er naar , niet in de gaten hebbend dat de Westerse economieën stukje bij beetje uitgehold werden . Zelf kan ik het scenario, betreffende een financiële chaos, wel begrijpen , maar …. en dat is fout , ik zou het willen ‘overhandigen’ aan de generatie die blindelings heeft vertrouwd in de visie van top economen en regeringsleiders , waarbij de aanpak van de Corona hype wel hét voorbeeld is .
  Omdat het leven op aarde geen paradijs of hemel is (wat er overigens in de gedachtengang voor velen wel was) wordt de Westerling teruggeworpen naar een ultieme prestatie maatschappij , en dat gaat gepaard met bloed, zweet en tranen . Eens ‘gegeven’ blijft gegeven ; Europa, buitenlands kapitaal ( investeringen) tegen binnenlands kapitaal . Men spreekt de laatste tijd steeds vaker over het nationaliseren van grotere bedrijven …. , komt vervolgens in ‘de handen van’ de ambtenarij , de overheden, die door ‘top’ economen en pseudo wetenschap worden voor(op)gelicht gaan worden vanwege gebrek aan kennis. De tijd dat alles moet kunnen en niets meer hoeft blijkt een sprookje te zijn geweest. Vele handen maken licht werk …. , dat waren we vergeten.

 17. Groen licht voor coronamedicijn ( Remdesivir ) van Gilead:
  WASHINGTON – Volgens president Trump krijgt het experimentele medicijn tegen het coronavirus van producent Gilead versneld goedkeuring van de Amerikaanse toezichthouder.

  https://www.telegraaf.nl/financieel/2005079392/groen-licht-voor-coronamedicijn-van-gilead

  Wiki:
  Gilead (Hebreeuws:גִּלְעָד) was een stad en een streek in de Hebreeuwse Bijbel. Gilead lag vanuit Israël gezien aan de overzijde van de Jordaan. De richters Jaïr en Jefta woonden in deze stad. Jefta werd echter verstoten omdat hij een buitenechtelijk kind was. De stad en het omliggende gebied waren bekend om haar geneeskrachtige kruiden.

 18. Het valt te betwijfelenof het regeringstuig van de richel (om een van hen te citeren…) wakker ligt van een petitie.

  Is het niet veel effectiever als de wiedeweerga aangifte te doen tegen de staat met de hulp van een vooraanstaande advocaat
  met een hart?
  Dat is ook in Italie gebeurd heel recent. Zie fromRome.info.

 19. @Flevolander, 01/05/2020 om 4:50 pm

  Het is echter wel de vraag of die mensen zijn overleden aan corona of aan wat anders wat nu gewoon maar op de grote hoop van corona wordt gegooid, daar zijn al meer voorbeelden van.

  Daarnaast laten de cijfers die u zelf vermeldt al zien dat het resultaat niet anders is dan van een normaal griepseizoen en het kan me niet heugen dat er ooit voor een zware griepgolf hele landen werden afgesloten, mensen hun huis niet uitmochten, maskers verplicht werden gesteld, zelfs als men weet dat die niet werken.

  Het gaat er helemaal niet om of mensen aan corona overlijden, natuurlijk overlijden veel mensen met onderliggende problemen aan corona. De vraag is echter of deze ziekte het rechtvaardigt om wereldwijd de hele -toch al wankele- economie volledig in puin te werken om vervolgens vanuit Brussel te zeggen dat men er nog eens een schepje bovenop gaat doen door dit te gebruiken om de economie nog verder te slopen om zo de ‘green deal’ er door te drukken, gebaseerd op nog meer leugens.

 20. Ik denk toch dat dit virus gemener is dan een gewoon griepje. Iemand uit mijn omgeving, jong nog, ligt nu al heel lang op de intensive care door dit corona virus. Dat is anders dan griep.

  Zou het niet zo kunnen zijn dat de effecten van dit virus nu worden gebagatelliseerd of onderschat, juist door alle maatregelen wereldwijd waardoor het virus niet in volle hevigheid rond kan gaan en dus minder gevaarlijk lijkt? En dat de zorg om de economie en de wens dat alles weer normaal wordt dit onderschatten hevig versterkt? Vreemde tijden….

 21. In een politiestaat krijgt een virus geen kans!
  Oostenrijkse corona-complotdenkers en tegenstanders van de lockdown-maatregelen kregen bezoek van de speciale politie-eenheid Cobra. Bij één werd de deur ingetrapt omdat de ‘verdachte’ niet vrijwillig de deur opende.
  Deze psychiater maakt er een mooie satire van: https://www.youtube.com/watch?v=880dHnEcyVE

 22. Draai het eens om bij een griepepidemie is er geen ophok plicht. als bij dit virus geen ophok plicht was geweest hoe had er het dan uitgezien zeker bij de brandhaarden in Brabant En kijk niet naar Zweden dat land is tien keer groter dan Nederland en heeft ongeveer tien miljoen inwoners en ze vieren hun skivakanties thuis. Nederland daartegen is een groot dorp.

 23. BertRoermond

  Geen goed idee, eert de doden die voor onze vrijheid hebben gestreden. Hen kun je dit niet aandoen.
  Doe dan net als mij, hang op 5 mei de vlag ondersteboven en halfstok. Dit als protest tegen de vrijheid die ons nu wordt afgenomen!

 24. Net gelezen op Natural News:
  Trump lijkt te gaan doen wat Bill G./Fauci willen.

  Het is niet te geloven en volkomen tegenstrijdig aan het stopzetten van steun aan de WHO en wat hij eerder zei over vaccins.

  Alle alarmbellen moeten nu afgaan.

 25. Hoi lezers Vandevelde melding lees het goed
  Teken dan deze petitie
  En laten we eind maken aan deze gyselingen bedriegers en chantage

 26. De wereld economie was in 2019 op sterven na dood > handelsoorlogen > auto industrie en co stervende > het FIAT geld systeem door de FED en ECB vermoord > onlusten over de hele wereld onder de burgers die steeds minder konden rondkomen met hun centen … En toen moesten de GROTE ACHTER DE SCHERMEN een uitkomst vinden > denken en denken en EUREKA > een levensgevaarlijk virus zoals DE SPAANSE GRIEP ! En zo krijgen we die naïeve massa weer in hun kot en daarna geven we het virus van ALLES de schuld > het redden van al die mensenlevens koste miljarden en WIJ hebben jullie burgers het leven gered > is toch kleine wederdienst om deze miljarden weer aan te vullen NIET !?

 27. We gaan een rare en angstig tijd tegemoet neem Jezus aan als je verlosser en zaligmaker zijn vergoten bloed is het beste medicijn

 28. De maatregelen in Nederland zijn er helemaal niet om het aantal sterfgevallen laag te houden, maar wel om het aantal patiënten in ziekenhuizen te beperken, zodat er geen meltdown komt van de ziekenzorg en uitvaartzorg. De volle IC’s op ziekenhuizen bewijzen dat er geen sprake is van een hoax. Pas door de maatregelen is het minder druk op de IC’s geworden.
  Dat de maatregelen nu minder streng zullen worden is prima. Maar nog geen massale bijeenkomsten als voetbal of carnaval.
  Zonder maatregelen zullen de ziekenhuizen overvol worden en zullen artsen amper beschikbaar blijven.

 29. 5 mei bevrijdingsdag.

  Ik zeg massaal de straat op/erop uit.
  Laat u zien en laat zien dat u een vrij mens bent!

 30. Het is inderdaad één grote HOAX, nóg erger dan 9/11! De gevolgen zijn desastreus. We kunnen de klok gewoon een jaar terug draaien en het jaar 2020 overnieuw doen. Dat is nog nooit eerder gedaan en meteen een goede les voor de volgende generaties.

 31. We worden geregeerd door computermodellen. Al die enorme aantallen slachtoffers die in eerste instantie werden voorspeld, waren afkomstig van computerberekeningen.
  En dat gaat erger worden met AI. Computers gaan ons gedrag bekijken en vastleggen en op grond daarvan wordt verwacht gedrag voorspeld, en kan het een richtlijn voor overheden worden.
  Je doet in een situatie dus ‘x’, de computer legt het vast en gaat je via de overheid vertellen dat je in een volgende situatie ook ‘x’ gaat/moet doen.
  We moeten boeren op klompen blijven en ons niet laten regeren door computers.
  Het is altijd ons eigen gedrag dat het voorbeeld was voor de computer en dat eigen gedrag moeten we blijven houden. En die computer moet ons hulpje blijven en niet onze dictator.

 32. Eindelijk in de krant,.. op zoiets zat ik nou te wachten.
  Het was mij al lang duidelijk, de gegevens kan je overal op internet vinden!
  Maar je kan er met bijna niemand over praten, wat dan ben ik een idioot, slecht, of erger..
  De meeste mensen zijn te lui om wat te onderzoeken, of zij vinden het wel best.
  Ik ben benieuwd wat dit teweeg brengt, het is niet een echt grote krant, maar het begin is er.

 33. En met al dat corona nieuws wordt er 1 zeer belangrijk feit over het hoofd gezien nl. de islamitische oproep tot gebed die nu in vele steden versterkt door luidsprekers de wijk wordt ingeblazen om ons te laten weten dat hun god de enige en de grootste is en de rest ondergeschikt is aan de islam en dat mag want er staat in de grondwet dat er godsdienst vrijheid moet zijn. Citaat :
  “Wij zullen jullie overwinnen door gebruik te maken van jullie eigen wetten, daarna zullen wij jullie bekeren met onze wetten”

 34. De hele discussie of mensen zijn overleden aan Corona of onderliggend lijden is complete onzin. Er zijn heel veel mensen met zwakke gezondheid die daar nog heel lang verder mee kunnen zolang er geen complicatie optreed.
  Als iemand met zwakke gezondheid aangereden wordt op een zebrapad en in het ziekenhuis overlijd zal niemand zeggen hij was al niks meer waard en die aanrijding heeft er niks mee te maken dat hij dood is. Natuurlijk niet want zonder aanrijding had hij nog geleefd.
  Corona duwt redelijk massaal zwakke mensen om.
  Dat doet de gewone griep ook elk jaar (2017-2018 circa 9500 mensen). Ook dat zijn vrijwel altijd mensen met veel onderliggend lijden die een eenvoudig griepje er niet meer bij konden hebben. Maar over die 9500 hoor je nooit iemand zeggen: Die is niet aan de griep maar aan onderliggend lijden overleden.
  Als we de Corona cijfers gaan compenseren voor onderliggend lijden, dan moeten we dat ook met de griepcijfers doen.
  En dat is onzin want de Corona was net als de griep de boosdoener die de betreffende mensen uiteindelijk heeft laten sterven, want zonder die griep of Corona hadden ze nog geleefd.

 35. Het aantal personen dat daadwerkelijk bereid is om iets tegen de wereldwijde samenwerkende sociopaten, corrupte politiekers, en banksters te doen , is ongeveer hetzelfde als de echte sterftecijfers van het covid 19 virus.
  Jammer ! Maar goed dat er nog sites zoals xander bestaan, die de enkelen onder ons, die nog niet hersendood zijn, en door de rest als randdebielen worden aanzien, een platform bieden om info te verkrijgen en eventueel, uit te wisselen.
  Slechte mensen, kunnen slechte dingen doen, als goede mensen ervoor kiezen om hun mond te houden, zei mijn vader altijd

 36. Waarom is er nog geen internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Bill en Melinda G. en hun medeplegers van misdaden tegen
  de mensheid en zijn hun banktegoeden nog niet bevroren?

  Door het verzwijgen van /niet publiceren over genoemde misdaden zijn de msm in welk land ook de facto medeplichtig hieraan:
  wie zwijgt, stemt toe!

 37. Reminder: Reformarorisch Dagblad is Klimaathoax-krant en anti-Trump-krant bij uitstek, nog erger dan CNN en draait op volle toeren om de globalisten naar de mond te spreken.

 38. zou het niet een geweldig idee zijn om tijdens de aankomende 4 mei herdenking ipv twee minuten stil te zijn, JUIST zoveel mogelijk lawaai te gaan maken ? met pannen tegen elkaar kletsen, claxoneren met je auto, etc etc… Dat zou pas een enorm statement zijn tegen onze bezetters !!

 39. Beste @Xander, als we een Wakkere Tweede Kamer gehad zouden hebben die Kabinet Rutte en het RIVM rigoureus de wacht hadden aangezegd: Tot hier toe en niet verder…dan zouden we NOOIT een Petitie: Stop de Noodwet hebben hoeven ondertekenen. Het is dweilen met de kraan open daar! Verstand op nul en blik op oneindig! Van: Veni Vidi Vici kunnen zij alleen maar dromen.

  Ben blij dat ik niet voor ook maar één van hen, nog voor EU, gestemd heb. Een volk gaat verloren omdat het geen Kennis heeft. Als Goede gewetensvolle Leiders ontbreken? Ik las antwoorden in het boek Spreuken en Prediker.

 40. Kom op zeg zijn ze dan voor niks overal die mensen aan het begraven?? Levens boven geld!

Comments are closed.