Ex-adviseur Steve Jobs zegt dat Facebook het systeem van menselijke relaties vernietigt

—————————————————————————————————————————————-

Facebook slaat opnieuw toe met censuur: Video van Robert Kennedy met kritiek op Moderna’s coronavirus vaccin verwijderd – Zo bepaalt Bill Gates welke (valse) informatie u op Facebook, Google en Amazon voorgeschoteld krijgt

—————————————————————————————————————————————–

Een voormalige adviseur van Steve Jobs heeft 6 dagen geleden op de 2020CogX conferentie gewaarschuwd dat Facebook ‘het systeem (lett. hele weefsel) van menselijke relaties vernietigt’. ‘Als ik naar Facebook kijk, blijf ik bijvoorbeeld denken of ze nu echt zo onwetend zijn, of dat het gemotiveerd is door iets… dat duisterder is dan het lijkt,’ zei Joanna Hoffman tijdens een vraag-en-antwoord sessie op de conferentie. Volgens haar vernietigt Facebook ‘de basis van de democratie en het systeem van menselijke relaties, door een verslavende drug genaamd ‘woede’ rond te strooien.’

‘Het is net als met tabak, en niet anders dan drugs. We weten dat woede verslavend is. We weten dat wij mensen naar ons platform kunnen lokken en actief kunnen laten worden als wij hen boos genoeg maken. Moeten wij er daarom altijd en iedere keer munt uit slaan?’

Ook Twitter ‘monsterlijke echokamer vol hysterische nonsens’

Wat Hoffman zei over Facebook, is ook vrijwel geheel van toepassing op Twitter. Twitter is een monsterlijke echokamer geworden vol met hysterische nonsens, gecontroleerd door woedend gepeupel dat het platform misbruikt door te dreigen met misdaden, door te intimideren, te doxxen (iemands privé info en/of foto’s online zetten om die persoon te belasteren en/of te vernederen), en te ruïneren voor de ‘zonde’ van het hebben van een andere mening.

Veel kritiek op social media wordt geframed in de context van een ‘bedreiging voor de democratie’, ondanks het feit dat zowel Facebook als Twitter meer censuur plegen dan ooit te voren. Daar zijn vrijwel uitsluitend conservatieve en rechtse stemmen en meningen het slachtoffer van, de facto iedereen waar de linkse ‘woke jihadisten’ zich beledigd of gekwetst door voelen.

Facebook censureert Robert Kennedy’s kritiek op corona vaccin

Mark ‘Facebook’ Zuckerberg uitte onlangs kritiek op Twitter vanwege het plaatsen van een waarschuwing bij de tweets van president Donald Trump. Dat was een typisch geval van ‘de pot verwijt de ketel’, want zelf past hij mogelijk nog hardere censuur toe.

Robert F. Kennedy, voorzitter van Children’s Health Defense, is daar een recent slachtoffer van. Hoewel alles wat hij in een 45 minuten durend videogesprek over vaccins vertelde waar is en/of wetenschappelijk bewezen is, werd het toch geblokkeerd door Facebook, enkel omdat hij op het vastgestelde feit wees dat de eerste testen met het coronavaccin van Moderna desastreus zijn verlopen. (2)

Daar is ie weer: Bill Gates (maar hij is niet de leider)

Veel mensen weten inmiddels dat Bill Gates feitelijk ’s werelds grootste vaccinproducent is (Moderna), en tevens de grootste sponsor is van de door communisten geleide World Health Organization (WHO) en de Amerikaanse CDC. Geen wonder dus dat deze organisaties –net zoals het RIVM in Nederland- virulent zijn wereldwijde vaccin imperium promoten, en van geen kritiek, hoe wetenschappelijk onderbouwd die ook is, willen weten.

Bovendien blijkt Gates via grote donaties aan de beruchte Democratische voorzitter van de parlementaire Inlichtingencommissie, Adam Schiff, ook te bepalen welke (valse) informatie Facebook, Google, Pinterest en Amazon aan het publiek mogen geven. Gates is tevens de grootste sponsor van de ‘factchecker’ Politifact, die door Facebook en Google wordt gebruikt om eenvoudig te ontkrachten desinformatie over vaccins te verspreiden. ‘Politifake’, dus. (3)

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is Bill Gates echter niet de leider van de globalistische elite die deze wereld in een totalitaire technocratische dictatuur aan het persen is. Aan de top van deze machtspiramide staat namelijk een familie wier naam en (in)faam wij in de loop van bijna 12 jaar vaker hebben besproken: de Rothschilds, zetelend in ‘The City’ (London). In verband met de lengte van dit artikel willen wij later in een apart artikel uitgebreider aandacht besteden aan hun rol in de huidige (reeds lang geleden uitvoerig geplande) wereldwijde crisis.

Platforms brengen mensheid en samenleving enorme schade toe

De realiteit is dat platforms zoals Facebook, Twitter en Google (/YouTube) enorme schade toebrengen aan de mentale -en indirect ook fysieke- gezondheid van mensen, aan de cohesie van een functionerende samenleving, en aan het concept van de vrijheid van meningsuiting (1).

Cruciale informatie die van levensbelang is voor de menselijke gezondheid, of die nu over vaccinaties, bewezen goedkope behandelingen tegen bijvoorbeeld corona (hydroxychloroquine + zink), of het enorme belang van het slikken de juiste vitamine- en mineralensupplementen gaat, wordt tegengehouden, verwijderd, of met valse beweringen zwart gemaakt.

‘Verdeel en heers’: maak mensen boos, bang, zwak, ziek en afhankelijk

Vermoedelijk is dat zelfs de bedoeling, immers –het wordt misschien afgezaagd, maar het is zeker in deze krankzinnige tijd reëeler dan ooit-: ‘Verdeel en heers’. Zet mensen en groepen tegen elkaar op door verdeeldheid en haat te zaaien (zoals met het niet bestaande systemische ’witte’ racisme, met extremistische groepen zoals BLM en Antifa), haal mensen tegelijkertijd uit elkaar (lockdown, social distancing, 1,5 meter), houd mensen ziek, zwak en misselijk, verslaafd aan social media en banaal vermaak, en je krijgt een zwak, depressief, afhankelijk en bang gemaakt volk dat niet langer een volk is, maar een groep losse individuen die via de social- en mainstream media ‘geprogrammeerd’ zijn om elkaar te wantrouwen en te haten, en daardoor heel makkelijk te manipuleren, controleren en onderdrukken zijn.

Kortom: welkom in het ‘nieuwe normaal’ van 2020.


Xander

(1) Summit News
(2) Natural News
(3) Children’s Health Defense via Natural News
Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst

01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen)
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
27-05: Waarom Trump terecht boos is op door extreemlinkse haters geleid Twitter
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
01-05: Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Beter een goede buur dan een verre vriend.
  Dat geldt voor die sociale media. Verre “vrienden” die je niet eens kent.

 2. Klopt @Bert Roermond, na ervan te zijn ‘afgekickt,’ dan pas merk je hoe ellendig het je deed voelen.

 3. Volgens meerdere virologen wordt er een tweede golf verwacht, maar ik denk dat ze gesponsord worden door Volkswagen.

 4. @Mark.S.

  Zullen we dat “nieuwe” normaal dan maar het nieuwe abnormaal noemen?

 5. Ander iets, de stikstofplannen tegen de boeren worden doorgedrukt terwijl in de coronatijd de wereldvoedselproductie een klap heeft gekregen. Het is momenteel lonend om varkens per vliegtuig naar china te vliegen vanuit de vs. Juist op het moment dat nederland veel geld kan verdienen wil nederland de agrarische sector inkrimpen, je zou denken met het corona financieringstekort wil nederland geld verdienen. Nee hoor, stikstof beperken gaat boven alles. Juist wanneer nederland zijn voedsel steentje kan bij dragen aan de wereld gaan we de productie inkrimpen.

  Vanochtend belgisch journaal, het sportpaleis gaat pas open indien bezoekers gevaccineerd zijn.Hoe weten ze zo zeker dat er binnen 1 a 2 jaar een vaccin beschikbaar is? Bestaat het soms al? Frans journaal, macron weet nu al dat de 2de golf deze winter komt, hoe weet hij dit? Is macron een helderziend medium? Hebben ze al een nog erger virus klaar liggen in de koelkast om op ons los te laten, hoe komt het dat de overheid van vandaag de dag zulke voorspellende gaven heeft. Ik vertrouw dit niet.

  Turkije vandaag minder coronadoden dan nederland met zeker 10 keer zoveel inwoners, zou dit komen door chlorquine bij de eerste corona symptomen? Blijkbaar doet turkije iets dat wij in europa niet doen

 6. Zelf heb ik FB ook vaarwel gezegd. Was mij opgevallen dat er veel onzin en veel fake news te lezen stond. Wat ooit een welgemeend en goedbedoeld medium was, is nu een monster geworden dat, als jij niet oplet, jezelf en anderen tegen mekaar opzet. Het maakt jou leven kapot, en dat van anderen. Dit is wel mijn persoonlijje mening en ervaring met Facebook.

 7. Anderzijds is het dan wel weer gelukkig dat er stormen van protest komen tegen het dwang- vaccinatie programma van Bill Gates. Dus de medaille heeft weer eens twee kanten.

 8. Er worden via die sociale media enorme smeercampagnes gevoerd. Dat is nog tot daar aan toe, maar instanties en bedrijven blijken hypergevoelig voor dergelijke campagnes en scharen zich haastig achter de hardst schreeuwende politiek correcte geluiden. Hierdoor kunnen mensen hun baan verliezen omdat ze een andere mening hadden geventileerd. Daardoor beginnen die sociale media op mob-rule te lijken.
  Tal van deskundigen en artsen durven zich niet uit te spreken tegen het Covid19 beleid, hoewel ze er gefundeerde kritiek op hebben. Je bent zomaar een ‘vijand van het volk’ als je het verkeerde zegt.

 9. https://sites.google.com/site/themattprather/Reading/aaron-russo/reflections-and-warnings-full-transcript

  This is recorded in 2007! Whole interview is available at Youtube.com

  So I had a friend, Nick Rockefeller, who was one of the Rockefeller family. And he — when I was running for governor in Nevada, he came to me, introduced himself through an attorney, and we became friends. We started talking about things. And… I learned an awful lot from Mr. Rockefeller.

  And one of the things that we used to talk about was the ultimate plan of the banking industry — what they wanted to accomplish. And the goals of the banking industry — not just the Federal Reserve System but the private banks in Germany, and England, all over Italy, all over the world — they all work together, they’re all central banks.

  And they’re all a part of the Communist Manifesto. Central banking is one of the major planks of the Communist Manifesto. You talk about America being a capitalistic country, but yet at the same time we have a central bank that plans everything for us. And the graduated income tax is another plank of the Communist Manifesto. So right there you have two major planks of the Communist Manifesto that have been brought in because of the Federal Reserve System.[12]

  And so, the ultimate goal that these people have in mind is the goal to create a one-world government, run by the banking industry. Run by the bankers.

  And they’re doing it in sections — the European currency, the euro, and the European Constitution. There’s one part of it. Now they’re trying to do it in America with the North American Union. And they want to create a new currency called the “amero”.[13]

  And the whole agenda is to create a one-world government where everybody has an RFID chip implanted in them. All money is to be in those chips — there’ll be no more cash.

  And this is given me straight from Rockefeller himself; this is what they want to accomplish.

  And all money will be in your chips. And so, instead of having cash, any time you have money in your chip, they can take out whatever they want to take out whenever they want to. If they say “you owe us this much money in taxes,” they just deduct it out of your chip, digitally.

  [AJ: “Total control.”] Total control. And, if you’re like me or you, and you’re protesting what they’re doing, they can just turn off your chip. And you have nothing. You can’t buy food. You can’t do anything. It’s total control of the people.

  AJ:
  And that chip’s connected to a database that has your purchasing records, what you do—

  AR:
  Everything! Everything is in there.

  And so, they want a one-world government, controlled by them, everybody being chipped, all your money in those chips, and they control the chips! And they control people — and you become a slave, you become a serf to these people. That’s their goal, that’s their intentions.

  Vertaal naar Nederlands, zie siteregels. Mod.

 10. Veel weetjes en berichtjes lezen is onderhoudend, heeft invloed op de gedachten van het moment of de dag.
  Het banale houd het individu verwijderd van belangrijkere kennissen en levens waarden.
  Wanneer het de rest van het leven zo verder gaat, wordt men afgestompt, verslaaft ,en zonder eigen gedachten.
  Dit is wat ons drijft naar een nieuwe herders waakhond, technologische dictatuur , zonder of met andere godsdienst.
  Geestelijk volledig afhankelijk, met een gezond of ziek lichaam verbonden. De meeste dus nutteloos, die, door de grote hoeveelheid, schadelijk voor de natuur en deze wereld geworden zijn.
  De oplossing, ?
  Er zal er een komen en die wordt beslist door echte machthebbers en leiders het woord waardig.
  Van uit deze visie, geniet met uwe mogelijkheden van de vreugde, die het leven mag en kan geven..

 11. De platforms worden onderdeel van het model waarbij kritiek niet getolereerd zal worden.
  Deze ontwikkeling vindt plaats omdat mensen niet wakker zijn.
  Uit eigen keus of omdat er geloof gehecht wordt aan de media waar zwaar gemanipuleerd wordt.
  Angst is iets waar misbruik van wordt gemaakt om zaken door te drukken die anders niet kunnen.
  Minister de Jonge is een klassiek voorbeeld van een misbruiker van de angst.
  Er zal nooit een goed vaccin komen voor welk corona virus dan ook!

 12. ook ik heb twee jaar geleden mijn facebook account opgeheven, en dat opheffen is lastiger dan je denkt (!) ze laten je bijna niet gaan..maar inderdaad, je bent een week of twee een soort van ‘zoekende’ , je moet als het ware weer je draai vinden, en dan ineens komt een enorm gevoel van bevrijding. Ik kan het iedereen aanraden ! Er staan, als je zoekt op duckduckgo ( google gebruik ik niet meer ) diverse handleidingen hoe je definitief van FB afkomt.

 13. “Aan de top van deze machtspiramide staat namelijk een familie wier naam en (in)faam wij in de loop van bijna 12 jaar vaker hebben besproken: de Rothschilds, zetelend in ‘The City’ (London). In verband met de lengte van dit artikel willen wij later in een apart artikel uitgebreider aandacht besteden… ”

  Nu lees ik hier al een heeeele tijd de artikelen, en ik kan onthouden als een olifant, maar dat is me ontgaan. Ik zie oprecht uit naar het artikel!

  Echter, ik hoop dat het ook goed uitgelegd en correct geschreven wordt. Eenduidig ook, dus niet ‘half, half’ zoals hier. De Rothshilds zitten niet alleen in ‘The City of London’ (zoals de juiste naam is {hoewel de naam eigenlijk in kapitalen hoort maar ik zal de moderator niet gek maken}, in het kort ‘The City’ voor intimi), echter op diverse plekken in Europa. En ook zij zijn maar 1 van de families van de elite. Billie Gates is maar een nieuwkomer, een bekende naam als buikspreekpop.

  Ik heb hier al heel vaak uitgelegd dat ‘The City of London’ geen deel van het Verenigd Koninkrijk uitmaakt, dus niet bij Engeland hoort. Het is een souvereine vrijstaat, een stadstaat, een apart land. Als ‘the queen’ op audiëntie gaat bij ‘The lord mayor’ dan is zij te gast en buigt diep voor hem.

  Andere stadstaten uit deze onheilige drie-eenheid zijn ‘het Vaticaan’ (heuvel van de slang) in Rome en ‘Washington District of Columbia’ (naar de godin Columbia, vrouwe ‘Liberty’, Diana, Artemis oftewel Semiramis). The city is het wereld financieel centrum, DC het militair centrum en het Vaticaan aan top als religieus economische macht. De Rothshilds zijn maar 1 van de 13 families van de elite die strijden aan de top van de Pyramide, de top zijn 9 occulte ‘mannen’ en daarboven… TGAOTU, het ‘alziend oog’, the great architect of the universe, de cherub die geen blokje kan maken maar wel de eer en aanbidding wil voor het spelen met andermans blokjes. Helaas is het de rechtmatige hiërarchie over deze wereld na de zondeval en de toren van Babel. Het ‘Mysterie Babylon’ waar de hele wereld met smart op wacht dat ze aan het licht gebracht worden:”de aarde wacht met smart op het openbaar worden der zonen Gods” (benai ha-elohim)

 14. Eind 1950, begin 1960 werden alle telefoongesprekken via grote parabool antennes in Engeland reeds opgenomen. Nu gebeurt dat nog steeds wanneer er specifieke …. woorden worden gebruikt. Het gesproken woord werd en wordt geregistreerd. Met de intrede van het internet …. staat alles op papier ; uw e-mail adres, dus de gebruiker, is verantwoordelijk voor het geschrevene. Ik vraag mij inmiddels af, of het ‘dark net wel zo veilig is’ . Moderne communicatie middelen, zoals in dit artikel beschreven, komen voort uit een vorm van eenzaamheid, frustraties en verveling. Een vrijwel nutteloos tijdverdrijf.
  “ Alles wat u zegt kan tegen u gebruikt worden …. u heeft recht op een advocaat “ . Het recht om te zwijgen is niet meer van toepassing omdat alles reeds geregistreerd is. Nu zal het wel niet zo’n vaart lopen, omdat er de meest onbenullige teksten worden gebruikt, zo van ‘hoor je me, ik ben er nog’. Het gepeupel krijgt een cijfer óf een sterretje achter het mailadres of telefoonnummer. In tijd van ‘nood’ leert men zijn ‘vrienden’ kennen.

 15. Ik roep iedereen op zijn of haar Twitter en Facebook account op te heffen!. Mijn lven is zo veel rijker en waardevoller geworden sinds ik dat deed. Waarschuwing: in het begin krijg je last van ontwenningsverschijnselen die ongeveer 4 dagen aanhouden. Daarna begint de bevrijding! Een echte aanrader!

 16. Waarheden naar jou hand zetten,heet dat niet propaganda

  Eigenlijk deed Josef Goebbels het zelfde,
  zijn Twitter en Facebook was het spreekgestoelte

 17. Het schijnt voor het grootste gedeelte bagger te zijn wat je krijgt voorgeschoteld. De bijbel Gods Woord is zuiver en betrouwbaar. Ook het boek Openbaring.
  Voordat de ergste rampen komen, worden de 5 wijze maagden weggehaald.

 18. Kortom, verdeel en heers, en brood en spelen, wat de incas en mayas, al gebruikten en later door verschillende “beschavingen” is overgenomen, waar de bekendste het romeinse rijk van was.
  Met de nadruk op was.

 19. Niet Facebook en Twitter zijn het probleem, maar de mensen die deze bagger media gebruiken , en alles geloven en voor waarheid houden wat op Twitter en Facebook wordt uit gekotst . Stop met het gebruik van deze bagger media . dan verdwijnt deze van zelf, want geen gebruikers is geen bestaansrecht . Met andere woorden de gebruikers zijn het probleem niet deze perverse platforms , de bestaan bij de gratie van het gebruik .

 20. Het maakt je in ieder geval niet gelukkiger.
  Ik ben ermee gestopt nadat ik ontdekte dat er verhalen – waar ik uren werk in had gestoken – van mijn tijdlijn verdwenen.

 21. Ik kom niet op Facebook of Twitter er staat teveel onzin op, en ook wil m’n zo aan je gegevens geraken, het is altijd iets. Ook Facebook is onder druk de vrije meningsuiting aan banden aan het leggen. Je moet dus oppassen wat je schrijft. Het komt allemaal meer autocratisch over, niet gebruiken is het beste. Shalom

Comments are closed.