Microsoft, Intel en Adobe creëren systeem dat einde maakt aan alle privacy op internet

—————————————————————————————————————————————–

Totale content controle maakt in dit ‘systeem van het Beest’ totale censuur mogelijk

—————————————————————————————————————————————–

Microsoft, Intel, Adobe en Truepic zijn begonnen met het opzetten van een digitaal systeem waarmee definitief een einde wordt gemaakt aan alle privacy op het internet. ALLE content zal in de nabije toekomst naar de bron kunnen worden herleid. U zult niets meer op het internet kunnen plaatsen zonder dat Big Tech, en daarmee de overheid, weet dat het van u afkomstig is. Dit systeem valt naadloos te passen binnen het reeds in de testfase bevindende digitale betalingssysteem dat rechtstreeks aan uw lichaam zal worden gekoppeld, en is tevens de hoofddoelstelling van het World Economic Forum: ‘In 2030 bezit u niets, en u zult gelukkig zijn.’ Met ‘niets’ wordt dus ook uw privacy bedoeld. Dat zal over minder dan 10 jaar volledig tot het verleden behoren.

Eind februari liet Microsoft in een persbericht weten dat het zich heeft aangesloten bij de Coalition for Content Provenance and Authenticity (C2PA), waar ook Adobe en Intel toe behoren. Doel van deze organisatie is niets minder dan de definitieve en totale vernietiging van alle privacy op het internet. Berichten, documenten, foto’s, plaatjes, memes, video’s, muziek – alles krijgt straks automatisch een soort onzichtbaar watermerk, waarmee onmiddellijk is af te lezen waar de content vandaan komt, en wie deze heeft gemaakt.

Techneuten hoeven niet te denken dat ze hieraan zullen kunnen ontsnappen. Het is namelijk de bedoeling dat dit ‘watermerk’ ook hardwarematig wordt ingebouwd. Intel kan zijn processors zo gaan construeren, dat deze alleen functioneren als ze alles wat u op uw PC doet, en alles wat u op het internet zet en doet, registreert, zelfs als u niet met het internet bent verbonden. Als Intel hier al mee bezig is, dan zullen de concurrenten, waarvan AMD de voornaamste is, zo goed als zeker volgen.

Totale digitale censuur

Het nieuwe systeem maakt behalve totale digitale controle ook totale digitale censuur mogelijk. Immers, als u ooit iets ‘fouts’ op het internet heeft geplaatst, bijvoorbeeld een artikel of reactie waarin u kritiek levert op de overheid, of een mening die afwijkt van wat mainstream en dus toegestaan is, dan kan aan dat persoonlijke ‘watermerk’ automatisch een blokkeringssignaal worden gekoppeld, waardoor u helemaal niets meer kunt plaatsen of delen.

Kortom: dan wordt u digitaal monddood gemaakt. En natuurlijk weet men dan meteen wie de ‘foute’ content heeft gemaakt, en kunt u vermoedelijk een sanctie tegemoet zien, en/of een bezoekje aan huis.

‘Stoppen van desinformatie’

Het primaire doel van deze Tech coalitie is volgens Microsoft ‘het stoppen van desinformatie’. Dat zegt natuurlijk meer dan genoeg. Met ‘desinformatie’ wordt namelijk nu al alles bedoeld dat afwijkt van wat de overheden en ‘Big Tech’, ‘Big Media’ en ‘Big Pharma’ als de werkelijkheid voorschrijven. Het zal dus geen verbazing wekken dat de voorloper van deze coalitie, Project Origin, behalve Microsoft ook grote media zoals de New York Times, de BBC en CBC bevat. (1)

Ontsnappen aan dit totalitaire systeem – dat mij betreft zonder enige twijfel het ‘systeem van het Beest’ te noemen is – zal onmogelijk zijn, tenzij u zich op de één of andere wijze volledig digitaal weet ‘los te koppelen’. Maar dat zal dan betekenen dat u niets meer zult kunnen en zelfs geen boodschappen meer zult kunnen doen. En met vele miljarden bewakingscamera’s en tienduizenden satellieten met ‘real time’ monitoring in omloop, voorzien van technologie waarmee inmiddels dwars door de dikste muren kan worden gekeken, zult u zich ook niet meer ‘in de massa’ kunnen verbergen.

Laatste decennium van de mensheid zoals we die kenden?

Kortom, tenzij deze globalistische bedrijven, organisaties, miljardairs en politici worden gestopt, kan worden geconcludeerd dat we ons in het laatste decennium van de mensheid zoals we die hebben gekend bevinden, en misschien zelfs wel in het laatste lustrum. Privacy, vrijheid van meningsuiting, democratie, vrijheid van verplaatsing, van keuze, van ‘kopen en verkopen’, van voedsel, van medicijnen, van vaccinaties, van vrienden, partners en contacten, en zelfs van denken, voelen en willen, van ALLES, zal al over enkele jaren definitief tot het verleden behoren.

Dan bent u geen mens meer, maar een slaaf, een op afstand gecontroleerde en bestuurde androïde met nul inspraak en nul vrije wil, en ligt uw hele leven zowel figuurlijk als letterlijk in handen van een technocratische elite, en daarmee van een geavanceerd, door A.I. (kunstmatige intelligenties) gerund wereldomspannend systeem.

 

Xander

(1) Breitbart

Zie ook o.a.:

26-01: Britse professor Frank wil dat uitrol 5G wereldwijd wordt opgeschort wegens gezondheidsrisico’s (/ Overheden willen 5G erdoor drukken omdat burgers er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd en gecontroleerd)
23-01: Microsoft krijgt patent op virtuele opstanding uit de dood
21-01: No jab, no job: Bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren (/ Britse minister: Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten)
15-01: Microsoft – Big Tech – Rockefeller coalitie ontwikkelt wereldwijd verplicht Covid paspoort ( / Mensen zonder vaccinpaspoort dreigen compleet van samenleving te worden uitgesloten)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)


2020:
06-12: Nieuwe tech stelt overheid in staat om via uw smartphone toegang te krijgen tot auto en draadloze apparaten, ook van anderen
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
14-11: EU geeft zichzelf macht to onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten 12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
11-09: Zelflerende A.I. zegt ‘niet te kunnen voorkomen de mensheid te vernietigen’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
22-07: Team wetenschappers toont aan dat 5G mens in antenne verandert 
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’


2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
04-10: Totale controle: China voert verplichte gezichtsherkenning internet en smartphones in
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. https://www.nu.nl/politiek/6120484/tot-4-jaar-cel-voor-onvrijwillige-seks-in-aangepast-wetsvoorstel-van-grapperhaus.html
  De typo in de eerste regel neem ik voor lief.
  Voor onvrijwillige seks en verkrachting moeten celstraffen worden opgelegd van respectievelijk maximaal vier en maximaal negen jaar, staat in een wetsvoorstel van demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid).
  Zuiver gezien is elke vorm van betaalde sex dus onvrijwillig. Immers zonder de vergoeding is er geen sex. Ik vind dit een heel interessante ontwikkeling en hoop dat de trend niet alleen voor sex gaat gelden, maar ook voor arbeid. Iedere onvrijwillige vorm van arbeid dient strafbaar te zijn. Ik ben benieuwd of Ferd dan nog iemand kan vinden om zijn troep op te ruimen.

 2. Een demissionair kabinet wordt geacht het land te besturen zonder grote veranderingen aan te brengen. Zogenaamd o.i.v. een virus worden rechten van burgers in de kliko gemikt en als we een beetje waakzaam zijn is er veel meer aan de hand.
  https://www.bitsoffreedom.nl/2021/03/05/demissionair-kabinet-vermindert-toezicht-in-de-sleepwet/
  Het is zeer opvallend dat niet alleen de rechten van alle burgers stap voor stap worden afgebroken. Ook de controle op dat wat enige rechten zou moeten waarborgen wordt stiekem afgebroken door een kabinet dat steeds vreemder handelt.

  https://www.nu.nl/tweede-kamerverkiezingen-2021/6117869/waarom-stemmen-we-in-nederland-niet-online.html#coral_talk_wrapper
  Heb je die oude koe weer. Iedere keer als de kans zich voordoet rakelt er iemand ergens dit op om in de toekomst het stemmen vooral zo in te richten dat de gewenste partij/coalitie op voorhand weet wat de uitslag is. En dat zal inhouden dat burgers beetje voor beetje hun rechten zien verdwijnen en dat de elite steeds meer grip gaan krijgen op alles wat de burger uitspookt.
  De tendens is duidelijk jammer dat de meerderheid van mijn mede burgers de overheid nog veel teveel vertrouwen. Vertrouwen is goed, controle is beter.

 3. @abnormal,
  Cookies weigeren kun je instellen in je browser. Maar sommige cookies zijn nodig voor het goed functioneren van websites. Third party cookies kun je beter weigeren. Verder kun je bijvoorbeeld trackmenot installeren en een heel goed idee is om https everywhere te installeren. Dit zorgt ervoor dat al jouw internet verkeer via https gaat en insecure pagina’s geweigerd worden. Verder kun je in Firefox dns over https instellen. Dit is een veiligere verbinding. Een vpn is ook een goed idee. Protonvpn bied een goede gratis service. En blijf zoveel als mogelijk weg van Microsoft producten. Ga niet voor google als zoekmachine maar kies duckduckgo. En Brave bijvoorbeeld is een goede webbrowser. Opera is ook goed en bied een vpn functie. Tor browser is tegenwoordig ook best snel geworden en heel functioneel. En gebruik geen Chrome en helemaal geen Explorer als je Windows gebruikt! Maar ja, kijk mijn vorige reaguursel over Minix eens en het bijgevoegde filmpje, en denk dan eens serieus na om over te stappen naar Linux. Ubuntu en Mint zijn hele gebruikers vriendelijke distro’s met hele goede documentatie op internet te vinden. Bovendien gratis en als je niets geks doet virus vrij! 🙂 En ga voor encrypted email. Mailfence, tutanota en protonmail zijn goed.

 4. Gezonde concurrentie?
  Wordt gewenst maar het tegenovergestelde wordt gerealiseerd, dat past in een absolute regeringsvorm?

 5. Dit zat er al lang aan te komen. Steeds meer inbreuken op je privacy, steeds meer censuur.
  De globale elite wordt nerveus, want ze weten dat steeds meer mensen achter de waarheid komen, het internet afzoeken en hun conclusies trekken wat betreft de zg. corona crisis, maar ook meer te weten komen over de politieke systemen(ook in eigen land) die gewoon niet werken en welke belangengroepen/organisaties hier bij betrokken zijn, zoals:
  het Wef, de Who(Bill Gates, de vrijmetselaars, bilderbergers, de meeste grote banken en de pharmaceutische industrie, om er maar een paar te noemen.

  Verkiezingen zijn een wassen neus. Zolang er politieke partijen zijn waar de meeste zombies op stemmen, zal er gegarandeerd niets veranderen. De meeste politici zitter er voor hun baantje en/of laten zich omkopen. Van de programma’s komt meestal niet veel terecht, al was het alleen maar wegens water bij de wijn doen, om in een coalitieregering te komen.
  Wetten, met de grondwet voorop, zijn niet waterdicht en worden door de machtselite inclusief het (deels) corrupte rechtswezen gebruikt om hun macht te versterken/behouden.
  Denk maar hoe het gegaan is met het geding rondom de avondklok en de illegale spoedwet.

  Uiteindelijk is het de bedoeling om iedereen wereldwijd te vaccineren (naar alle waarschijnlijkheid ook middels de pcr-testen (!), zodat iedereen via 5G en straks 6G gevolgd kan worden en ieders gedachten gelezen kunnen worden. Ze kunnen dan ook je DNA en lichaamsfuncties manipuleren. Dan is het definitief gedaan met je privacy (en je vrijheid).
  Het internet is nog steeds actief(ze hebben het zelf nog nodig voor hun agenda), maar zodra de Great Reset van start gaat, ben ik bang dat het gebeurt is met het internet in de huidige vorm.
  De MSM is al volledig in hun handen en de waarheid zal dan nog maar sporadisch te vinden zijn.
  Meer info hierover op: http://www.dewegwyzer.nl

 6. Toekomstige hard- en software…er zijn nu nog steeds bedrijven en vooral overheden die nog met technologie uit het stenen tijdperk werken.
  Die vallen al allemaal af want het vervangen en upgraden kost teveel en daar wordt geen en nauwelijks geld aan besteedt om te investeren. Overigens gaat het zo snel dat er nog eens dertig jaar zal nodig zijn om die nieuwe spionnen/CPU/hard-/software geïntegreerd te krijgen in de hele wereld.
  Internet is veel te groot en er zijn teveel gaten in hun systemen die techneuten en vooral hackers best wel weten zijn en gebruiken.
  De snelle technologische ontwikkeling en hang naar winst bijten die big tech/coalitie nu in hun eigen gat.
  Ze brengen te snel nieuwe, dure producten met bugs op de markt en de consument kan of wil het niet meer betalen.
  Vooral de gewone doorsnee gebruikers blijven jarenlang dezelfde computers en software gebruiken en met updates alleen kunnen ze wel telkens en druppelsgewijs stukjes spyware in je nek duwen maar nooit volledige controle krijgen zoals ze wel zouden willen.
  Sinds enige tijd is er ook een kentering, de afkeer voor de geniepige controle en schending van de privacy op sociale media neemt overhand toe en velen hebben reeds hun account van smoelenboek verwijderd. Naarmate ze zich meer gaan bemoeien zullen steeds meer mensen sociale media links gaan laten liggen.
  De goede bedoeling van internet om mensen te verbinden is door de big tech zelf om zeep geholpen door machtswellust om mensen te kunnen manipuleren en controleren en dat werkt in deze tijd van bewustwording niet meer, mensen pikken niet meer dat hun vrije wil, meningsuiting en mensenrechten technologisch worden beknot.
  Ik wil het overigens weleens zien welke stoere overheid het aandurft om toe te geven dat ze mijn privacy geniepig schenden en zij de grondwet overtreden door aan mijn deur te komen voor het uiten van mijn vrije en kritische mening!

 7. Goed zo, Loofhut, 7:02 uur.
  God gaat gewoon door met Zijn werk.
  Dwars door de grote verdrukking heen, komt Zijn gemeente Thuis.
  Vergeet dat niet!

 8. Brieven schrijven, maar dat zal dan verboden gaan worden. Brieven worden dan illegaal, worden dan onderschept en de postbode gaat levenslang de gevangenis is als hij niet neergeschoten wordt.

 9. Onderschat IT’ers / programmeurs niet, wij vinden ALTIJD een weg. Een systeem is nooit 100% “veilig” te maken. Er zijn altijd oplossingen om hier onderuit te komen.

 10. Zonder bit(je) ….. is het onmogelijk een goede ‘bevestiging’ te krijgen.

 11. @Godfree the Firm,
  Cursusje hacken? Met een cursusje ben je er echt niet hoor! Hacken vereist een behoorlijke kennis van computersystemen, netwerken, websites en servers, basis kennis progammeren zoals Python, C, C+, Java en Java script, HTML en php, Cmd en Linux commands, powershell, bash en nog veel meer. Ben al jaren bezig en leer nog elke dag!

 12. Stel dit is helemaal af, dan komt toch weer een moment, dat alles gewoon wordt.(technologie weg) Einstein voorspelde het al: de vierde oorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
  Het liedje Skyfall gaat erover. Heel toevallig gemaakt in 2012.
  Petrus heeft 2 sleutels: 1 om de hemel te openen en 1 om de hemel weer te sluiten. Misschien toch iets gaande in de ether/met de aarde? Is het einde dan de val van alle satellieten(ogen van de macht) en komt dan het 1000 jarige vrede tijdperk.
  Dan erbij zijn er heel veel mensen die kunnen hacken enz. Dan erbij is de stroomvoorziening niet eens genoeg om alle hightech te kunnen doorvoeren. Dataopslag kost enorm veel energie. Er zijn genoeg mensen op de universiteiten, die zich ernstig zorgen maken om die ai. Zo’n pc kan een eigen leven gaan lijden, met alle gevolgen van dien.

 13. En middenin alle gekte heeft de Amerikaanse RIVM, het CDC, haar pagina over zombies (en hoe een zombie-aanval te overleven) ge-update. Geen veel te vroege 1 aprilgrap of complottheorie, maar echt waar.

  De vraag is wel waarom ze deze (ooit als sarcastisch bedoelde) informatie nu ineens serieus zijn gaan updaten. Niets is toeval lijkt het. Ik heb de info in ieder geval even doorgelezen ….

  https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

 14. Ook nu zullen er weer ontsnappingsmogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld oude apparatuur blijven gebruiken zoals Jeroen zegt. En houd er maar rekening mee dat er mensen zullen zijn die op open source CPU gebaseerde computers gaan maken.

 15. Een virus is niet besmettelijk.

  Belangrijk onderdeel van de massale hersenspoeling door Microsoft is door een stukje software virus te noemen.
  Om vervolgens te cashen met virusscanners.

  Zelfde script.

  Een virus is niet besmettelijk

  Rudolf Steiner 1917:

  “Het is pathologisch als mensen zelfs maar denken in termen van geest en ziel. ‘Gezonde’ mensen spreken alleen maar over het lichaam. Het zal als een teken van ziekte worden beschouwd als iemand op het idee van zoiets als een geest of een ziel komt. Mensen die zo denken zullen als ziek worden beschouwd en − u kunt er zeker van zijn − er zal hier een geneesmiddel voor worden gevonden … Vanuit een ‘gezond stand- punt’ zullen mensen een vaccin uitvinden om het organisme zo vroeg mogelijk te beïnvloeden, bij voorkeur zodra het wordt geboren, zodat dit menselijke lichaam nooit ook maar op de gedachte komt dat er een ziel en een geest zijn … Materialistische artsen zal worden gevraagd de zielen uit de mensheid te verdrijven.”

  “… de geesten van de duisternis zullen hun menselijke gastheren, in wie ze zullen wonen, ingeven een vaccin uit te vinden dat alle hang naar spiritualiteit uit de ziel van mensen zal verdrijven als ze nog heel jong zijn, en dat zal op een indirecte manier via het levende lichaam gebeuren. Tegenwoordig worden lichamen tegen enkele dingen ingeënt; in de toekomst zullen kinderen worden ingeënt met een stof die ongetwijfeld zal kunnen worden geproduceerd, en dit zal hen immuun maken, zodat ze geen dwaze neigingen die met het spirituele leven verband houden ontwikkelen − ‘dwaas’ hier natuurlijk in de ogen van materialisten.”

 16. @ Theo Kainos schreef:
  06/03/2021 om 9:33 pm
  Dank u wel heb het meteen opgeslagen als antwoord en back up.
  Ik heb mijzelf al eens moeten ja moeten verantwoorden voor mijn post op facebook.
  Tot 2 x toe een schriftelijke uitnodiging met een waarschuwing niet komen dan komen we je wel gewoon halen.
  Om kort te gaan heb mij verantwoord voor mijn post en ben gelukkig nergens meer voor vervolgd.
  En het is ook gewoon geseponeerd maar nu heb ik een nog beter tegen antwoord.
  Zwijgen tegen onrecht is voor mij geen optie wel blijf ik altijd openstaan voor kritiek of betere argumenten om te blijven leren.
  Maar dit is een steuntje in de rug voor moeilijkere tijden bedankt hiervoor.

 17. Eigenlijk bestaat dat al langer. In Intel processors zit een besturingsysteem genaamd Minix. Minix is ook een besturingsysteem die je kunt installeren op je pc. Linus Torvald heeft er zijn Linux kernel op geschreven. Maar wat weinig mensen weten is dat Minix ook geinstalleerd is in Intel processors. Minix is niet te hacken en niet kapot te krijgen omdat het een “zelf helend systeem” is. Minix in Intel processors registreerd alles wat de gebruiker op zijn/haar pc doet. Zo registreerd het de soft en hardware in de pc. Hoe vaak en wanneer software gebruikt wordt. Wanneer een pc in of uitgeschakeld wirdt. Waar en wanneer een pc of laptop zich bevind. En zelfs toets aanslagen worden geregistreerd. Intel wil niet vertellen of die informatie of die informatie naar hun doorgespeeld wordt, maar het vermoeden is dat die informatie door een backdoor bij Intel terecht komt. Ik heb ergens vernomen dat er bij Linux hard gewerkt is aan een oplossing om dit ongedaan te maken maar het is mij niet bekend of dit ook gelukt is. Ook AMD maakt gebruik van soortgelijke techniek. Daarbij zijn bedrijven die in de US opereren verplicht achterdeurtjes in te bouwen en de verkregen informatie met inlichtingendiensten te delen.
  Ook bij Apple ben je niet veilig. Alles wat jij op je mac doet wordt doorgespeeld naar Apple. Vroeger kon je die optie uitschakelen, maar sinds afgelopen jaar is die optie door Apple weggehaald. Alles, maar dan ook echt alles wat jij met je mac doet is bij Apple bekend.
  https://www.zdnet.com/article/minix-intels-hidden-in-chip-operating-system/
  https://www.youtube.com/watch?v=iffTJ1vPCSo

 18. Die censuur heb je momenteel al op het internet. Als de Politie bij je aanbelt omdat je dingen zegt die niet in het straatje passen van de gehersenspoelde overheid doe je tegen die agent aangifte van meineed omdat hij bij zijn beediging trouw heeft gezworen aan de Grondwet.

  Op het plegen van meineed staat een maximale gevangenisstraf van zes jaar en/of een geldboete van maximaal 19.000 euro. Als de meinedige verklaring is afgelegd in een strafzaak die nadelig heeft uitgewerkt voor de verdachte is de maximale gevangenisstraf zelfs negen jaar en de maximale geldboete 76.000 euro. Bij het bepalen van de straf wordt dus rekening gehouden met de ernst van het gevolg van de gepleegde meineed.

  Korps landelijke politiediensten. Eed. “Ik zweer, dat ik middellijk of onmiddellijk, … “Zo waarlijk helpe mij God almachtig!” “Ik zweer trouw aan de Koning(in), aan de Grondwet en aan de wetten van ons land”. “Ik zweer, dat  …
  (bron: eed-formulier Politie)

  Artikel 7: Vrijheid van meningsuiting; censuurverbod

  1.Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

  https://www.judex.nl/rechtsgebied/strafrecht/columns/10-vragen-en-antwoorden-over-meineed/#:~:text=Op%20het%20plegen%20van%20meineed,de%20maximale%20geldboete%2076.000%20euro.

 19. @hoeder, Heidenen waren/zijn natuurmensen. Werden verkettert door het leger van de macht onder de noemer van het christendom. Mensen die in die tijd kruidendrankjes enz tegen ziekte konden maken werden heksen genoemd. Ze moesten weg door de familie medici(Italie). Zo is de farma industrie ontstaan. De noordse cultuur/Vikingen valt onder heidenen. Later door het christendom vermengd. Feestdagen werden vermengd, zelfs onze dagen stammen daarvan af. Vrijdag van Freye. Woensdag naar Wodan. enz.
  Ik geloof in beide(Jesus en natuur) Schepping is een natuurfenomeen. Aarde is ontstaan door een botsing enz.
  De kliek die nu heerst wil alles beheersen. Natuur/mensen enz alles. Spelen zelf voor god.
  In de bijbel staat oa dat als de ijzeren dingen in een mensen leven komen en men niet meer zonder het merkteken kan kopen of verkopen, de eindtijd begint. De zeven zegels, grote verdrukking enz.
  Bij komt komt dan de vraag: hoe kon men dat toen al weten? De heilige boeken werden geschreven door de macht/mensen met veel kennis/mensen met geld. Jesus leer/inzicht zie ik los daarvan.
  Heb nog iets waar ik mee zit. Stel alles gebeurt, omdat de aarde zelf bedreigd wordt(cycli/iets van buitenaf). Dan kan ik me nog wel voorstellen , dat je 1 wereldregering, 1 religie enz. wilt, dat het zo heftig wordt, dat je daarom technisch gelukkig gemaakt gaat/moet worden. Maar dat weten we dus niet(natuur is onvoorspelbaar) en daarom is het allemaal verdacht.(we moeten het dan zelf ook willen) Dan erbij, na zo’n ramp blijft er heus wel een mens over. En zoniet dan pech. Zoiets bepaalt god, niet de mens zelf.

 20. Gewoon een cursusje hacken volgen dan komt het weer helemaal goed.
  Vroeger wilde men je ook doen geloven dat ze met de sateliet over je schouder de krant mee konden lezen, pure onzin, is net zoiets als op de bodem van een 10 meter diep zwembad een dubbeltje kunnen zien liggen, zoveel water zit er namelijk in de atmosfeer…

 21. Tenzij deze globalistische bedrijven, organisaties, miljardairs en politici worden gestopt….
  Let wel dat we economisch, maatschappelijk en op allerlei fronten afhankelijk zijn geworden van dezen. Wanneer we hen buiten spel zetten zal niet alleen het badwater maar ook de baby worden weggegooid. Daar komt bij dat de meeste mensen niet op één lijn zitten en zullen het niet eens zijn over een mogelijke alternatief, een oplossing is dan ver te zoeken.

 22. Mensen die vandaag de dag nog producten van Big Tech gebruiken, vragen er zelf om. “Het is zo handig”, “al mijn vrienden en familie zitten erop”… dat soort domme uitspraken…

 23. En ik weet niet of het al werkelijkheid of legitiem is maar dit is een teken.
  De vacins zijn een vorm van genetische manipulatie als ik mij niet vergis zijn we dan tevens gepatenteerde burgers geworden?
  En wat moeten we hier nu van denken dit had ik al opgeslagen.
  TRANSHUMANIST BILL OF RIGHTS – VERSION 3.0
  https://transhumanist-party.org/tbr-3/

 24. Daar zijn ze dan precies 5 jaar te laat mee. De processoren die ze de laatste jaren maken zijn namelijk goed genoeg om nog minstens 50 jaar dienst te kunnen doen. Er is totaal geen reden om de komende generaties processoren te kopen. Het simpelweg hergebruik van wat er nu al is voldoet prima. Die techneuten die hier onderuit willen kunnen zullen dat dus prima kunnen.

 25. Tegenover dit negatieve toekomstbeeld staat natuurlijk wel het feit dat God er ook nog is. “Die in de hemel zit, lacht; de Here spot met hen” (Psalm 2:4). Vergeet niet dat de vervulling van het Loofhuttenfeest, het grote oogstfeest, ons nog te wachten staat. Naast de grenzeloze en goddeloze pogingen van de wereldbeheersers om de totale macht te grijpen, mogen we verwachten dat er ook nog een tegenbeweging van Godswege gaat komen. Als er al een “Opname van de gemeente” komt, mogen we verwachten dat er eerst een enorme oogst binnengehaald zal worden, dwars door de verdrukking heen! Laten we ons vooral daar op richten!

 26. Allemaal Amerikaanse, satanische technologie …geruïneerd Amerika zal door China + Rusland worden vernietigd …

  Het is slechts een kwestie van tijd !

 27. Mensen die niets leren uit de geschiedenis en hun vrijheid voor vanzelfsprekend houden en deze, afgeleid door de mainstream media, onachtzaam verkwanselen zullen hun vrijheid, welvaart en veiligheid volledig kwijt raken.
  De huidige coronamaatregelen zijn slechts een voorsmaakje en toch zal de domme meerderheid van de bevolking gewoon blijven verder stemmen voor dezelfde politieke partijen.

 28. En wat doet rat Rutte en zijn club? Zoals te verwachten, totaal niks. We zijn wat je noemt aan de heidenen overgeleverd. De NWO draait overuren om in rap tempo Agenda 21 te implementeren. Met steun van de corrupte MSM lukt dat prima. Pas als het te laat is, zullen mensen zich realiseren hoe dom ze zijn geweest. Ja berouw komt ook hier na de zonde.

 29. Zouden de promotors denken dat ze zelf buiten dit AI gestuurde systeem kunnen blijven?
  De politici in ieder geval niet want daar hebben ze de capaciteiten niet voor, want ze hebben het gewoon niet in de gaten. De kleine groep die over blijft… Nu ja, de toekomst zal het leren. De huidige gecorrumpeerde structuur zal nog wel even de zaak gaande houden. WW3?

 30. “Dan bent u geen mens meer, maar een slaaf, een op afstand gecontroleerde en bestuurde androïde met nul inspraak en nul vrije wil”.
  De dood wordt dan Uw beste vriend, zo wil niemand toch leven !!

 31. Bovenstaande sluit naadloos aan op de Bijbelse profetieen over de laatste dagen zoals vermeld in Openbaring vanaf hoofdstuk 4. Deze ontwikkeling zal zich hoofdzakelijk afspelen in de Grote Verdrukking als de gemeente er niet meer is als weerhouder van het kwaad.

Comments are closed.