Staat Connecticut onthult ingrediënten: ‘Moderna vaccin bevat voor mens en dier dodelijk vergif’

—————————————————————————————————————————————–

‘Gevaar van vergiftiging met dodelijk fosgeen gas’

—————————————————————————————————————————————–

Het ministerie van Volksgezondheid van de Amerikaanse staat Connecticut heeft de ingrediënten van het Moderna Covid-19 ‘vaccin’ gepubliceerd. Volgens de bijsluiter zit er ‘SM-102’ in dit vaccin, wat volgens de fabrikant ‘niet voor menselijk of dierlijk gebruik’ geschikt is. De producent, Cayman Chemical Company, heeft bij de Occupational Safety & Health Administration (OSHA) opgegeven dat dit chemische middel ‘acute vergiftiging’ veroorzaakt, en ‘fataal is bij contact met de huid’. SM-102 ‘veroorzaakt bij langdurige of herhaaldelijke blootstelling schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en het ademhalingssysteem.’

Kortom: mensen die dit vaccin in hun lichaam laten injecteren, kunnen worden vergiftigd. Desondanks wordt in overheids- en mediacampagnes nog steeds beweerd dat deze vaccins ‘veilig’ zijn.

De volledige lijst ingrediënten zoals opgegeven door het Connecticut ministerie van Volksgezondheid kan hier worden gedownload (archief hier)(Natural News mirror Pre-vaccination screening form – V20, en Covid-19 vaccine ingredients list and spike protein agenda). De complete officiële omschrijving van SM-102 kan hier bij de Cayman Chemical Company worden gedownload (archief hier).

In de overheidsinstructies aan de zorginstellingen staat tevens de waarschuwing dat het risico op anafylactische schok door de vaccinaties zo hoog is, dat alle prikcentra over medicijnen tegen ernstige allergische reacties dienen te beschikken. Daarnaast wordt een enorm lijst met bekende bijwerkingen gegeven, zoals bewustzijnsverlies, desoriëntatie, verwarring, zwakte, diarree, misselijkheid, braken, tunnelvisie, lichtflitsen zien, gehoorproblemen en gehoorverlies. (2) (En dat alles voor een virus dat voor 99,7% van de bevolking ongevaarlijk is).

SM-102

Hal Turner, die deze informatie als eerste publiceerde, kreeg hierna veel emails van mensen die zeiden dat de waarschuwingen voor SM-102 van toepassing zijn op chloroform, en niet op het Covid vaccin van Moderna. Turner: ‘Op de ingrediënten lijst van het Moderna ‘vaccin’ staat SM-102 als derde meest voorkomende ingrediënt, en dat IS het ingrediënt zoals Cayman Chemical Company het omschrijft.’

‘Maar het is feitelijk nog erger. Chloroform is de oplossing die wordt gebruikt met SM-102, en chloroform is al tientallen jaren verboden voor gebruik door consumenten. De reden is dat het lang in het menselijk lichaam aanwezig blijft, en om wat het daar doet. De halfwaardetijd van chloroform is 180 dagen. Dat betekent dat het een half jaar duurt voordat de helft van chloroform uit het lichaam is verdwenen.’

‘Vergiftiging met dodelijk fosgeen gas’

‘Net als ieder andere chemische stof wordt chloroform afgebroken. Als het in contact komt met zuurstof, vervalt het in fosgeen gas,’ wat volgens het Van Dale Groot Woordenboek een ‘zeer giftig gas (een verbinding van koolmonoxide en chloor) dat bij +8 graden vloeibaar wordt’ is. Het is al dodelijk bij slechts 7 ppm (7 deeltjes per miljoen).

‘Dus al die mensen die deze prik ontvangen zouden chloroform kunnen krijgen, dat tijdens het circuleren in hun lichaam kan vervallen tot fosgeen gas. Sommige mensen, wellicht velen, zouden mogelijk een fatale drempel van fosgeen gas in hun lichaam kunnen bereiken, en daardoor kunnen sterven, vermoedelijk binnen 180 dagen na hun tweede prik.’

Vergiftiging met fosgeen kan zich bovendien uiten in het ontstaan van een longembolie. De longen van de patiënt vullen zich dan met vloeistof, waardoor hij of zij niet meer kan ademen – precies zoals ernstige Covid-19 patiënten vorig jaar overkwam, waardoor ze in het ziekenhuis belandden en aan de beademing werden gelegd.

‘Wat een geweldige manier om de planeet te ontvolken – niemand heeft het door’

‘Zodra deze mensen als vliegen ter aarde vallen, kunnen dezelfde mensen die ons het vaccin hebben gegeven dit simpelweg toeschrijven aan een Covid variant,’ vervolgt Turner. ‘Tjonge, wat triest dat ze zijn gestorven aan deze mutatie, waar het vaccin hen niet tegen kon beschermen. Zou dit de ‘plausible deniability’ (geloofwaardige ontkenning) voor massamoord kunnen zijn? Beslist u zelf.’ (Of het wordt gewoon gebruikt om de bevolking weer een nieuw vaccin aan te smeren.)

‘Wat een geweldige manier om de planeet te ontvolken,’ besluit Turner. ‘Niemand heeft het door, want tussen de doden en de prik zit de nodige tijd, en de symptomen van fosgeen gas lijken precies op die van Covid.’

De Facebook ‘fact checker’ Leadstories.com was er natuurlijk als de kippen bij om Turners verhaal als ‘desinformatie’ te bestempelen. Dat betekent anno 2021 bijna automatisch dat er juist een grote kern van waarheid in kan zitten, omdat dit soort ‘fact checkers’ sinds vorig jaar zelf keer op keer een grote bron van desinformatie blijken te zijn geweest, en enkel lijken te zijn opgericht om de valse propaganda van de mainstream media een ‘goedkeuringsstempel’ te geven.

Lege bijsluiter

Eerder stuurde een verpleger Turner foto’s van wat de verplichte bijsluiter zou zijn die in de doosjes met het Moderna vaccin zou zitten. ‘Ik was geschokt toen ik dit zag,’ gaf de zorgmedewerker als commentaar. ‘Waar is de ingrediënten lijst?’ Die bleek namelijk volledig blanco te zijn. ‘Niets dat ik ooit in een patiënt heb gespoten, komt zo binnen. Zij weten wat er in zit.’ (1)

Over bijsluiters gesproken: kent u één gevaccineerde die voorafgaande aan ‘de prik’ een bijsluiter heeft ontvangen of heeft gedownload en gelezen? Voedingsmiddelen moeten verplicht van een uitgebreide ingrediëntenlijst worden voorzien, anders mogen ze niet worden verkocht. Hetzelfde geldt voor gewone geneesmiddelen en de meeste andere consumentenproducten. Waarom wordt uitgerekend voor vaccins dan een uitzondering gemaakt? Waarom wordt het u zo moeilijk mogelijk gemaakt om te ontdekken wat u in uw lichaam gespoten krijgt, en wat dat daar kan veroorzaken?

Zou u soep kopen met op etiket ‘Over 3 jaar bekend of ingrediënten veilig zijn’?

Zouden vaccinatievoorstanders nog steeds blijven weigeren om eens na te gaan denken, als ze bijvoorbeeld de afschrikwekkende bijsluiter van het AstraZeneca/Vaxzevria vaccin zouden lezen, waarin letterlijk het volgende staat te lezen: ‘Bevat een van chimpansees afkomstig genetisch gemanipuleerd adenovirus, dat opgekweekt is in humane embryonale niercellen. Dit product bevat genetisch veranderde organismen (GVO’s).'(‘Eén dosis (0,5 ml) bevat niet minder dan 250 miljoen infectieuze eenheden chimpansee-adenovirus, dat het SARS-CoV-2 spike glycoproteïne ChAdOx1-S codeert.’ – pag. 2 en pag.19).

En wat te denken van het zwart op wit te lezen feit dat pas op 31 mei 2022 de werking, stabiliteit en veiligheid van dit vaccin definitief hoeft te worden aangetoond. Voor ouderen en chronisch zieken is dat pas op 31 maart 2024, oftewel DRIE JAAR na nu (pag.16). Wat zouden de vaccinatie voorstanders doen als ze in de supermarkt een blik soep willen kopen, en op het etiket lezen dat pas over 1 of 3 jaar bekend is of de ingrediënten in die soep veilig voor hun gezondheid zijn? Zouden ze dan niet denken ‘dat doen we maar even niet, we nemen wel iets anders?’

 

Xander


(1) Hal Turner
(2) Natural News

Zie ook o.a.:

17-05: Steeds meer artsen in VS weigeren mensen die ziek worden door Covid vaccins te behandelen
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
28-04: Officiële EU-cijfers 17 april: 7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend
16-02: Professor Pierre Capel: Kinderoffers waren toch verleden tijd? (/ Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Simone 11.16 uur

  Ja zover is het gekomen dat mensen hun gezondheid opofferen om met vakantie te kunnen gaan. ( wat een luxe probleem )
  Dan denk je toch niet meer zelf na.
  Dan laat je toch Hugo de Jonge over je leven beslissen.

  Als je niet eens de moeite neemt om te ontdekken wat er in deze vaccins zit, en zomaar klakkeloos jezelf laat prikken, dan moet je straks ook niet piepen als er complicaties komen.

  Ik hoop nog steeds dat ik ONGELIJK HEB want het zou desastreus zijn als strakjes bij een nieuwe Corona golf het vaccin juist de ziekte verergerd.
  Maar ik lees er veel over en dan lees je dat de risico’s van vaccinatie zeer groot zijn.
  En de pers censureert en of bagatelliseert.
  Dus zoek het zelf op voordat je het “ levensveranderende prikje “ gaat halen.
  Shalom
  Anna

 2. Hoop voor je dat je dat nog mag meemaken, Rodu, dat hoop ik echt, he !!

 3. ik lees dit en denk eerst ‘ooooh wat erg, dit moeten mensen weten’ direct gevolgd door ‘…ze zouden me toch niet geloven…’ en daarna door ‘ik ga ze niet meer redden’

  en echt, vandaag iemand horen zeggen ‘ik ga ‘m halen (de prik) anders kan ik niet meer op vakantie’ en het enige wat ik denk is ‘prima. Ik doe geen moeite meer met jou wakker schudden, want je wilt het domweg niet. Succes ermee’

 4. @wachter…prima hoor..geef alleen mijn mening zoals alle andere. Je zal zien over een paar jaar dat er niks aan de hand is.

 5. Hoe wrang het ook klinkt, het huizen tekort / woningnood zijn binnen enkele jaren opgelost.
  Ik werk in Duitsland waar de roep om gevaccineerd te worden enorm is, geen banger en slaafser volk als de Duitsers.
  Op straat of alleen in de auto, overal dragen ze slaafs hun mondkap, durf niet slecht te spreken over het vaccin, een reprimande valt je ten deel.
  Het worden enerverende jaren..

 6. Willy, sinds lange tijd een goede opmerking gemaakt,

  Rodu, ben jij nou zo dom of zijn wij nou zo intelligent/wijs !

 7. Aan Putramas en Alpha:
  Vaak horen we over het infiltreren bij de tegen-partij als onderdeel van de propagandamachine. Fact-checken heet dat tegenwoordig en is een onderdeel van het linkse protocol om controle te krijgen over de media en het internet. Ik noem het gewoon mind-control. Dit is overduidelijk geen website waar jullie enige binding mee hebben. Dus waarom zijn jullie hier? Het neerzetten van msm links heeft geen zin want AP en Newsweek zijn echter geen media geloofwaardige organisaties gebleken. Ook nu weer is hun verhaal gebaseerd op damage control met het verdraaien van wat gewoon feiten zijn: SM-102 is de code naam van een compound gebaseerd op een vast stramien van ingrediënten. Als een van deze ingrediënten er niet in zit of andere zijn toegevoegd dan is het geen SM-102 meer. Het is dat simpel. SM-102 is dus gewoon gif en het zit in het vaccin.

 8. Als die mensen over drie jaar ineens allemaal dood vallen misschien krijgen we dan over vier jaar eindelijk een andere partij dan de VVD aan de macht. Leve de vaccines

 9. Daarmee is SM-102 bijna net zo gevaarlijk als alcohol volgens OSHA alleen ontbreken spontane abortus en kanker en bewusteloosheid nog in het rijtje gevaren.
  Ondanks al deze genoemde gevaren van Alcohol houd onze regering vol dat een paar glaasjes per dag geen kwaad kan en zelfs alle media gaan hierin mee of besluiten hun achterban niet te informeren.
  Jammer om te zien dat wel gewaarschuwd wordt voor minder gevaarlijke substanties.
  Waarschijnlijk ga ik me dit weekend weer vergiftigen met grote hoeveelheden Alcohol maar dan heb ik jullie in ieder geval geïnformeerd en kunnen jullie stoppen met deze zelfvergiftiging.

 10. in België zijn er nu twee dodelijke slachtoffers van het Engelse vaccin, beide vrouwen. Dit heeft de gezondheidsraad bekend gemaakt, en weet je wat ze dan zeggen. Twee doden weegt niet op tegen de miljoenen gevaccineerde, dus mensen mogen sterven, het zijn er toch maar twee, maar in werkelijkheid zijn het er zeker meer. Shalom

 11. Hoender 0p 20/5.

  Helemaal goed gezegd. Maar als iedere idioot dood gaat zijn er hoogst 10% van de mensen over. Dus geen consumenten meer
  Dus terug naar het jaar 0000. Wat dan?

 12. @ Rodu: 10:42 pm, op 20/5. Weet U wat, laat U zich lekker helemaal lek prikken de handen kapot wassen, en laat ons- die niet wensen te vaccineren- met rust.

 13. @Putranas

  Hoezo?
  Wie controleert “Newsweek”…
  Dus omdat Newsweek iets beweerd, is dat automatisch de enige echte waarheid.

 14. @Carel Wijngaards

  Dat is triest en weer een dode die in de doofpot verdwijnt, tenzij de familie hopelijk zelf een melding inschiet bij Lareb.

  En zo gaat het steeds verder, maar eigen schult, dikke bult is een kortzichtige reactie: als ook de bakker, de slager, de vuilnisman, de electricien, de boer het onderspit delft, waar blijven we dan?

 15. Natuurlijk nemen wij hier in de familie geen vaccin.
  Het is een satanisch mengsel. Vele jaren met de caravan naar Frankrijk geweest, nu dus discriminatie als vaccin – weigeraar en ook geen pcr test laat ik doen.
  Het failliet van de EU in de praktijk!
  Wat heb ik nog aan mijn gewone paspoort? Immers niets.
  Vrij reizen is van de baan.
  Wat een goddeloze stalinistische vaccinfascisten. En de ecofascisten niet te vergeten.
  Mijn motto is: “Nooit laarzen likken”! Dan maar geen Frankrijk.

 16. Veronderstellend dat alles voor bedacht is, vaccins en corona.
  Zou je toch kunnen stellen dat er al langer proefen op mensen gedaan zijn?

 17. Een maand geleden heb ik mijn buurman gewaarschuwd voor vaccinaatie eergisteren avond heb ik hem dood gevonden in zijn huis . Het rapport van de arts was hij is overleden aan een hartaanval.
  het vaccin was moderna zijn tweede vaccinaatie was twee weken geleden

 18. @hoeder, iedereen die deze vaccinatie promoot weet, wat er in zit. Maar het geld dat ze verdienen, gaat voor op mensenlevens. Ze zijn inmiddels schatrijk geworden.
  En veel mensen die ik ken, staan te popelen om het vaccin te ontvangen. Want zij lezen de bijsluiters niet.
  En vertrouwen blindelings op de overheid.

 19. Zoals ik al enkele dagen geleden aangaf; SM-102 inspuiten is gewoon een misdaad tegen de mensheid. Xander, goed dat dit naar buiten komt! Iedereen die dit nu weet zal zich zeker bedenken voor een (volgende) shot van deze troep. En de artsen die nog het advies geven het ‘vaccin’ te nemen moeten verantwoordelijk worden gesteld. Het RIVM moet gewoon een onafhankelijk instituut worden en niet een spreekbuis van de regering, de UN en Bill ‘f*cking’ Gates zijn vanwege omkoperij en funding.

 20. Het licht aan de dosering, de hoeveel dus die er in zit. Een ‘gif’ in een lage dosering heeft een andere uitwerking op het lichaam dan bijv. in een hogere dosering. (Houdt dit principe even vast)
  Voorbeeld: Nicotine is een extreem dodelijk gif in een pure concentratie. Met drie druppels pure nicotine in uw koffie bent u na een half kopje dood. Nog een vb, cafeïne is in een pure vorm ook meteen dodelijk. Maar beide gifsoorten zijn in de lage concentraties waarin het zit, tabak en koffie, juist een drug. We vinden dat lekker en het is zelfs verslavend. Dus de aanwezigheid van een, in potentie, giftige stof in een vaccin hoeft niet persé giftig of dodelijk te zijn. Ik hoop dat hiermee deze berichtgeving in een iets andere nuance wordt gezien. Salut.

 21. Die einddata van 31 mei 2022 en 31 maart 2024, tonen dus duidelijk aan dat we als proefpersonen worden gebruikt.
  Nog nooit heb ik het ministerie horen zeggen “U bent een proefpersoon, aangezien de tijd te kort was om alle gevolgen van de injectie te kunnen ontdekken”.
  En in de spotjes van de overheid zegt men “te begrijpen dat u vragen heeft”. Je kunt dan bellen, maar echte informatie over inhoud van de injecties en het uitzonderlijke experiment van inspuiten met mRNA, dat krijg je niet te horen.
  Het blijft vooral bij logistieke informatie. Deze crisis heeft een deuk geslagen in het vertrouwen in overheid en pers. Al die eenzijdige informatie (internationaal afgesproken, want het is overal hetzelfde; o.a. de European Broadcasting Union) doet denken aan het communisme.

 22. Dat Hugo het allemaal niet snapt, kan ik me nog voorstellen, maar artsen als van Dissel en Gommers weten wel beter. Voor de rechter dat geteisum en de hoogste straf. Helaas blijven mensen de regering van Rutte geloven en hobbelen braaf achter hun adviezen aan. Als je nog niet doorhebt dat we bedrogen worden, moet je wat mij betreft vooral die gentherapie nemen en hoop ik dat je er maximaal last van krijgt. Aan dit soort dombo’s heeft de maatschappij totaal niets. Nutteloze idioten zijn dat.

Comments are closed.