Officiële EU-cijfers 17 april: 7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden

—————————————————————————————————————————————-

In 3 weken tijd is het officiële aantal vaccinatiedoden in Europa gestegen van 5361 naar 7766. Daarnaast hebben al meer dan 330.000 mensen gezondheidsschade opgelopen, waarvan vele tienduizenden ernstig en/of permanent. De Covid-19 vaccinatiecampagne – herstel: genetische manipulatie campagne – is hiermee nu al een van ernstigste misdaden tegen de menselijkheid die na de Tweede Wereldoorlog in Europa zijn gepleegd.

De website EudraVigilance werd in 2012 opgericht door het European Medicines Agency, dat sinds kort zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft. Volgens de officiële cijfers waren op 17 april 7766 mensen omgekomen 330.218 gewond en/of gehandicapt geraakt door de vaccins van Pfizer, AstraZeneca, Moderna en Janssen. Let wel: dit zijn enkel de officiële cijfers, die hoogstwaarschijnlijk slechts een beperkt percentage weergeven van het werkelijke aantal. In bijvoorbeeld de VS komt historisch namelijk maar 1% van het aantal vaccinatiedoden en – gewonden in de vergelijkbare VAERS database terecht.

Pfizer/BioNTech:

* 4293 doden

* 144.607 gewonden

* Ergst getroffen landen: 1. Italië; 2. Frankrijk; 3. Nederland

Moderna:

* 2094 doden

* 15.979 gewonden
* Ergst getroffen landen: 1. Nederland; 2. Spanje; 3. Italië

AstraZeneca:

* 1360 doden
* 169.386 gewonden

* Ergst getroffen landen: 1. Nederland; 2. Frankrijk; 3. Italië

Janssen (Johnson & Johnson):

* 19 doden

* 246 gewonden.

Ondanks deze slachting wordt nog steeds van iedereen verwacht zich na oproep bij een vaccinatiestraat of -poli te melden. Velen kunnen zelfs niet wachten zich met deze experimentele genmanipulerende stoffen te laten injecteren. Voor de weinige nog helder denkende mensen is dit een onbegrijpelijk en verbijsterend raadsel, niet alleen vanwege het enorme aantal slachtoffers dat in iets meer dan 3 1/2 maand is gevallen, maar ook gezien het feit dat keer op keer wordt benadrukt dat deze zogenaamde ‘vaccins’ geen besmettingen kunnen voorkomen.

Wat een krankzinnige wereld is dit geworden

Aan de ene kant mogen 80-plussers niet meer aan een luchtwegvirus sterven; aan de andere kant schijnt niemand er een probleem mee te hebben dat in tal van landen verpleeghuizen kort na de eerste vaccinaties deels zijn ‘uitgeroeid’. De cijfers zijn echter onverbiddelijk: IFR 0,05% (tot 70 jaar, de helft van een gewone griep); IFR 0,23% (inclusief ouderen = stevige griep); 99,7% van de mensen wordt niet of nauwelijks ziek; sterftepercentage wereldwijd 0,037%, en dat gebaseerd op aantallen die volgens Stanford wetenschappers minstens 1600% overdreven zijn.

Ik vind het heel eng dat zoveel normaal ogende Nederlanders zich zo doodsbang hebben laten maken, en dat ze zich steeds agressiever beginnen op te stellen naar mensen die weigeren mee te werken aan de krankzinnige – ik zou zelfs zeggen suïcidale – eisen van de globalistische klimaat-vaccinsekte, die vooral sinds 2020 de totale controle over het Westen lijkt te hebben gekregen.

Zoals ik al vaak heb geschreven: deze Nederlanders – de echte ‘coronawappies’ – zijn de mensen waarvoor we het meest moeten oppassen, aangezien zij na het volgende ‘virus’ of de zoveelste ‘golf’ of ‘mutatie’ straks zullen eisen dat ongevaccineerden – die op voorhand al de schuld wordt gegeven zodra de ziekenhuizen weer vollopen (waarschijnlijk met vaccinatieslachtoffers, al zal dat nooit erkend worden) – uit de samenleving worden gestoten. Op den duur zouden zij wel eens kunnen staan te juichen en applaudisseren als de ‘foute’ mensen die een ‘bedreiging’ vormen naar kampen worden afgevoerd.

 

Xander


(1) EudraVigilance via Principia Scientific

Zie ook o.a.:

16-04: EU dumpt AstraZeneca, wil voor iederen Europeaan 4 Pfizer vaccins voor 2022 kopen
15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
11-04: ‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa
16-03: Strafrechtelijk onderzoek naar AstraZeneca nadat leraar sterft na vaccinatie, maar Italië gaat gewoon door met inenten|
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
19-02: Peer-reviewed studie: ‘Covid dodental minstens 1600% overdreven’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. die cijfers zijn echt wel vele malen hoger! Er wordt al meer dan een jaar gesjoemeld met cijfers en ook met de doden van de vaccins. Die worden in de boeken geschreven als corona doden.

 2. @wachter schreef:
  05/05/2021 om 5:08 pm
  Laat je niet bedonderen door de leugenpers die alle moeite van de wereld doet om ons te overtuigen dat een meerderheid bereid zou zijn om zich als schaapjes naar de slachtbank te leiden door de gifprik.
  De rioolpers meent het principe te kunnen toepassen van: als één schaap de afgrond inloopt, dan volgt de kudde wel.
  Niks is minder waar, ze liegen dat ze zwart zien.
  De vaccinatiecentra zijn leeg, de overheid zit met de handen in het haar en gaat nu extra promotie campagnes op touw zetten door ons om de oren te slaan en te indoctrineren via de leugenpers om ons toch zover te krijgen dat we ons toch nog vrijwillig zouden gaan laten prikken. T zal niet lukken.

 3. principia scientific international wordt als een niet betrouwbare site aangegeven. Maar de enige die deze covid doden weergeeft in hun “cijfers” Op de officiele site van de EU vind je nergens deze data als bevestiging wat de eerste staaft.
  Mochten die er wel zijn, graag de exacte link.

 4. Oma: 5:11 pm, op 3/5. Met U eens Oma. Ook ik ben niet bereid om als proefkonijn te dienen voor de farmaceutische Big Pharma industrie. En niemand van de massa, die zich laten vaccineren, zijn schijnbaar op de hoogte van het feit, dat de Big Pharma NIET verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de gevolgen die het vaccineren met dit serum kan veroorzaken. De domheid is grenzeloos bij de massa, en mensen die protesteren (vreedzaam) tegen deze gang van zaken worden door de vuile pers neergezet als: wappies en rechts-extremisten. Wat een wereld, walgelijk.

 5. @Het scheermes van Ockham schreef:
  28/04/2021 om 6:26 pm
  “Iemand die dood gaat na vaccinatie is nog geen dode door vaccinatie.
  Er gaan ieder jaar ook honderdduizenden mensen dood na het eten van een appel, maar zeer zelden door het eten van een appel.
  De sterfte door vaccins is heel gering.”

  Iemand die dood gaat na covid-19 is ook nog geen dode door covid-19, er kunnen honderdduizenden doodsoorzaken zijn maar ze worden wel als covid-doden getéld om mensen angst te kunnen aanjagen zodat ze zich laten vaccineren (en dan doodgaan door de vaccinatie)
  Er gaat niemand dood na het eten van een appel, en zeker geen honderdduizenden mensen (hahahahaha) tenzij ze zich erin verslikken, verstikken en niemand de heimlich methode kan toepassen, dus dat gebeurt nooit.
  Er gaan wél ieder jaar ook honderdduizenden mensen gewoon dood door ouderdom of ziekte.

  Een 81- jarige, kerngezonde fietsliefhebber die elke dag minstens 50 km op de teller had, werd gevaccineerd, werd doodziek en is een week na vaccinatie BEGRAVEN. 1 +1 = 2, toch voor normale mensen.
  Zo veilig is vaccinatie maar hij had gewoon pech, zeker?
  Vaccinatie = russische roulette spelen met je leven.
  Wie bezorgd is voor zijn/haar gezondheid, zoekt niet vrijwillig het risico op door vaccinatie om mogelijk te overlijden, die weigert elke vaccinatie uit zelfbehoud.

  “Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dit jaar een triest record gevestigd.
  Nooit eerder in de geschiedenis van de medicijnwaakhond EMA zijn er zoveel meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie binnengekomen.
  In maart explodeerden de cijfers, schrijft Christoph Uhlmann voor internetkrant Wochenblick.
  Dodenaantal explodeert
  Sinds de derde week van 2021 is het aantal gemelde bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie sterk gestegen.
  Tussen 13 maart en 3 april explodeerde het aantal sterfgevallen.
  Bij de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) van de EMA zijn inmiddels 272.644 gevallen van bijwerkingen van deze coronavaccinaties gemeld.
  Op de website van het medische tijdschrift The BMJ wordt bovendien geopperd dat mogelijk niet alle gevallen worden gemeld.”

  Dus, sinds men in MAART 2021 begon te vaccineren, explodeerde het aantal sterfgevallen en gevallen van ernstige bijwerkingen door vaccins! Zo klaar als een klontje voor normaal begaafde mensen.
  Maar de sterfte door vaccins is maar heel gering, nietwaar?
  Je zal de pechvogel maar zijn als ‘winnaar’ van dat ene, dodelijke lot uit de vaccin loterij dat je dan nog zelf en vrijwillig nam. Eigen schuld, dikke bult.
  Happy vaccination day, suckers.

 6. Tot slot, het is nog eenvoudiger om doden te tellen op basis van een csv file (gedownload via het Line Listing tabblad, met het Seriousness veld ongemoeid gelaten of gezet op Serious, onderaan de listing Export, dan Data i.p.v. PDF). Bij Janssen zie ik dan nog maar 90 i.p.v. 145 cases (via x keer Individual Cases for a selected reaction tabblad) met fatale afloop. Los daarvan 3x Abortion spontaneous en 3x Coma.

  Verder valt me op dat er binnen de EEA, voornamelijk beperkt tot Nederland en Polen, nog maar 3 serieuze gevallen zijn met 1 dode.

 7. Ik kom op 96 doden bij Janssen per 1 mei, gebaseerd op een Line Listing met alle 1575 records. Dat komt neer op een nog altijd krankzinnig hoog percentage van 6 procent, d.w.z. de dood is een bijwerking die VAAK (per medische definitie tussen de 1 en 10 procent) kan optreden.

  Misschien doe ik iets fout. Handmatig tellen van de Line Listing export pdf file is niet te doen. Met pdftotext zet ik de pdf om in tekst. Ter controle tel ik het aantal regels met EU-EC. Dat is 1575, dus in orde. Ik selekteer alle regels met EU-EC of Fatal of Death. Dan strip ik alle EU-EC regels van hun nummer en datum om kaal EU over te houden, niet langer uniek. Dan sla ik alle rijtjes met direkt opeenvolgende EU regels plat tot een enkel exemplaar. Ik verwijder de laatste regel (om geen lege case aan het eind mee te tellen). Dan selekteer ik de overgebleven EU regels en tel ze.

  egrep ‘EU-EC|Fatal|Death’ janssen.txt | \
  sed /EU-EC/s/-.*// | \
  uniq | sed ‘$d’ | grep EU | wc -l

 8. Nog iets anders: ik heb een sterk vermoeden dat het aantal trannie-vaxdoden te hoog is. Die telling is gebaseerd op het tabblad “Number of Individual Cases for a selected Reaction”. Dan kom ik op 145 doden voor Janssen (Blood…: 3, Cardiac…: 17, etc). Het totaal aantal cases is 1575. Met een percentage van 9,2 procent doden was men allang gestopt.

  Dus er wordt gigantisch dubbel geteld, lijkt me. Je zou ter vergelijking moeten tellen via het “Line Listing” tabblad, maar helaas ligt de database er net uit.

 9. Uh, sorry: 14/4 moet 24/4 zijn.

  Datum Klachten-NL
  17/4 36.845*
  24/4 39.826*
  01/5 43.592

  *zonder Janssen

 10. Inmiddels is er in EudraVigilance database een update tot 1/5 gedaan: Nederland heeft nu in totaal 43.592 meldingen. Dat is 3.766 stuks in een week tijd (sinds 14/4), terwijl dat een week eerder (17/4 tot 14/4) 2.981 was: er zit dus een stijgende lijn in. Komt dat door Janssen?

  Er zijn daar nu voor het eerst cijfers over bekend. Binnen de EER (EU+UK+?) zijn er in totaal 595 meldingen, waarvan 571 in Nederland en 12 in Polen. De rest van de landen komt niet boven de rapportage-drempel van 3 uit.

  Als ik vervolgens in de EU prikken database kijk dan heeft Nederland van week W16 t/m W17 25.927 Janssen prikken gezet. In Polen zijn dat er 90.541 (W13 t/m W17) en een verwaarloosbaar aantal klachten daar: weer zo’n vreemd verschil dat zou kunnen duiden op verschillende doseringen per land (for science!).

  Dus een eerste schatting op basis van de beschikbare gegevens (peildatum 1/5) is dat de kans op bijwerkingen in NL bij Janssen maximaal 2,2% is. Dat is onaanvaardbaar hoog. Bij het vergelijkbare adeno-virus van AstraZeneca, voorheen de klachten-kampioen, kwan dat nooit boven de 1,7%, maar bij AstraZeneca kon men tenminste nog halverwege afhaken.

 11. Willy, 2.54 PM 29 April

  Vaccin relatief veilig, Sorry, Willy, maar jij ( laat ik het netjes zeggen) ziet het totaal fout.
  Vaccin , zowel lichamelijk als geestelijk levensgevaarlijk

 12. @Willie

  Triest, van die collega. Het is zondermeer een vreselijke situatie dat mensen zo ziek worden en sterven. Het zo enorm belangrijk zijn wanneer deze sterfgevallen eens echt serieus onderzocht zouden worden, bijvoorbeeld op vitaminegebrek, onderliggende andere oorzaken en omstandigheden. Mijn broer is ook heel ziek geweest van covid-19. Hij heeft het wel overleefd. Sterke vent, altijd surfen bij windkracht 7 en nergens bang voor. Alleen wel te dik en na een winter binnen zitten en niet gezond eten waarschijnlijk wel gebrek aan vitamines. En ooit een klaplong gehad. Of dat ermee te maken heeft, weet ik niet.

  Wat covid-19 ook is: het is slopend en gevaarlijk, net als griep en longontsteking en andere luchtwegaandoeningen. Juist daarom zouden ze echt onderzoek moeten doen naar manieren om het verloop te verlichten en zelfs te voorkomen. Nu worden er miljarden gepompt in maatregelen, terwijl ze met dat geld ook echt iets aan preventie en betere (en uitgebreidere) zorg hadden kunnen besteden.

 13. @Piep

  Bij 5x pakweg 2700 zit je nog steeds onder de ‘score’ van Nederland. 20x lijkt me wel zwaar overdreven. Sensatieberichten hebben de neiging om nogal opgeblazen te worden en dus zou 5x nog wel aannemelijk zijn. Ik acht het zeker mogelijk dat India de cijfers te laag weer geeft.

  Even terzijde: in beide landen is het natuurlijk wel de vraag of de cijfers kloppen. Veel sterfte wordt wel of juist niet aan covid toegeschreven, maar de werkelijke cijfers horen we niet. Ook hier sterven veel mensen mét covid-19, maar aan een andere aandoening. Ook dan worden ze vaak meegeteld. Zo kun je ook griep hebben én positief getest worden. Ben je dan gestorven aan griep, of aan covid-19? Nu is het alsof griep niet meer bestaat. Grote kans dat die cijfers vermengd zijn.

  Hoe dat in landen als India zit weten we domweg niet, maar er vanuit gaan dat ook daar ‘gemengd’ geteld wordt, is logisch. Verder is de gezondheidzorg in India een stuk slechter dan in Nederland en is aangetoond dat gebrek aan vitamine D een flinke rol kan spelen. Daar de inwoners van India waarschijnlijk niet of veel minder Vit. D aanmaken, is ook het risico daar groter.

  Je zou ook vaccinatieslachtoffers kunnen meetellen. Tenslotte zijn die ook door covid omgekomen.

  Het is goed om te blijven beseffen dat ieder sterfgeval er een te veel is. Vaak wordt gedacht dat corona-sceptici ontkennen dat er iets aan de hand is, maar dat is onjuist. Het gaat er om dat we helder moeten blijven denken en niet alles voor zoete koek moeten slikken. Van beide kanten!

  Zelf nadenken is niet hetzelfde als je kop in het zand steken! Het betekent dat je niet klakkeloos volgt wat regeringen en media zeggen, maar zelf onderzoekt en alles in perspectief bekijkt.

  Overheden hebben altijd de neiging om cijfers te misbruiken. Het ging me er dan ook meer om dat we moeten blijven relativeren. De onzekerheidsmarge is wereldwijd megagroot.

 14. Het vaccin is relatief veilig. Alleen kunnen er bij sommige mensen bijwerkingen zijn, zoals hoofdpijn, en tijdelijke misselijkheid. Ik heb weeral een collega van 49 jaar verloren aan covid. Hij kwam thuis en voelde zich wat misselijk, hij zei tegen zijn vrouw, ik ga al slapen. De dag nadien werd hij nog zieker, resultaat: covid, hij heeft een week in de kliniek gelegen en is er ook gestorven, hij laat drie kinderen achter, is dat nog om mee te lachen???? Nu heb ik al drie mensen in mijn omgeving verloren aan covid en die waren helemaal niet oud!!! Shalom

 15. Jean,

  veronderstel dat dankzij het Chinese killer-virus een groot deel van het Indische leger wordt uigedund en dus India klaar is voor een Chinees-Pakistaanse invasie …Eens India uigeschakeld staat er duivels China niets in de weg om héééél Azië te veroveren …Europa is grotendeels reeds in de klauwen van het Chinese monster via omkoperij/chantage …Amerika is reeds geïnfiltreerd en vele Amerikaanse politici staan op de Chinese “payroll” …

 16. Team Zout,

  het échte cijfer der doden in India ligt tot 5-20 keer hoger hé !!!

 17. HLN vandaag (29-04) : In Europa wordt het vaccinatiepoaspoort goedgekeurd voor reizen buiten eigen land, dus in de E.U. !!!

  Fantastisch, niet ??? Neen, dus. Nog meer controle via A.I. (anti-Christelijke technologie 666)

 18. Xander,

  Waar kan ik de opsomming van de gegevens die je in je artikel noemt, in het oorspronkelijke document vinden?

  Kun je de specifieke link ervan erbij vermelden, of, waar je precies moet klikken?

  Ik verneem het graag!

  Groet,

  Joshua

 19. Ik wil een kritische noot plaatsen bij de woordkeuze in het artikel. Ik citeer de eerste zin “In 3 weken tijd is het officiële aantal vaccinatiedoden in Europa gestegen”
  Ik vind de woordkeuze “vaccinatiedoden” bijzonder ongelukkig gekozen en totaal niet passen bij de officiele cijfers waarnaar verwezen wordt.
  Persoonlijk zou ik dezelfde termen gebruiken als de officiële cijfers database gebruikt, dat maakt het een stuk transparanter voor de lezers die niet bekend zijn met deze database.

  Wellicht is het interessant om de officiële cijfers van Paracetemol of andere breed geaccepteerde substanties weer te geven.

 20. De cijfers van 24 april laten zien dat, alleen al wat Nederland betreft, er per dag meer dan 400 meldingen bij komen (circa 3000 in een week).

  Dus vraag ik me dan meteen af of al die bijwerkingen mensen doet aarzelen om hun tweede prik te halen. En, ruw geschat, heeft bij Pfizer (COM) er dan inderdaad 38% geen trek meer in, bij Moderna (MOD) is dat al een meerderheid van 60%, terwijl men er bij AstraZeneca (AZ) uiteraard helemaal doorheen zit met 87% (let op: deze week (W17) nergens meegeteld want nog niet stabiel genoeg; bij Pfizer tel ik alleen W01 t/m W13 voor prik 1, W04 t/m W16 voor prik 2 omdat er drie weken tussen moet zitten; als ik dat niet zou doen, zouden de percentages nog hoger uitvallen; analoog bij Moderna en AstraZeneca met vier weken tussen de prikken).

  Ik hoop dat mensen heel goed na gaan denken over de enkele prik van Janssen.

 21. Beste Jean je hebt gelijk, een groot leger virologen werkt mee aan de ondergang, zij het in de meeste gevallen onbewust, ook weten wij meer dan de gemiddelde mens, ook een heel goede tipvoor ons om professionele hulp te zoeken, dat is om met de emotie te kunnen verwerken, ik heb het ook gedaan, een tip aan uwer persoon, lees de alternatieve media zonder vooroordeel, lees de Msm nauwkeurig, zelfs daar vind je bewijzen voor onze stellingname.

 22. @nieuwsopenbaring

  Het is wel heel makkelijk om te zeggen dat wie het zat is die spuit maar moet nemen .

  Ik ken drie mensen die weten dat het een gifspuit is , maar toch overwegen om het te doen .
  Eén zei ; Dan ben ik van de bedreigingen en de spanning af .
  Een ander : Ik weet dat ik dan nog een jaar heb maar er zijn echt teveel mensen , dat laatste jaar wil ik op vakantie .
  Weer een ander ; ik heb rokerslongen en nu hoef ik niet om euthanasie te vragen .
  De wanhoop onder de Nederlander is groot en stijgend , geen moment voor grapjes ( vind ik )

 23. @Einde:

  India: nu ca. 200.000 doden op bevolking van 1.320.000.000. Dat is 0,00015% van de bevolking.

  Ga je dit percentage omrekenen naar pakweg 17.400.000 inwoners in Nederland, dan kom je op ca. 2636 slachtoffers, terwijl we hier ‘ruim boven de 17.000’ zouden zitten. Waar is het dan erger?

  De media schermt constant met aantallen en niet met percentages, die veel meer zeggen!

  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/archief-1/algemene-artikelen/hoe-cijfers-worden-misbruikt

 24. Mooie cijfers!!! Vind ik reuze meevallen. Hup spuit erin en niet zeuren dus. Dat gemekker dat het gevaarlijk is. Man man man. Bangmakerij

 25. Wat in Indie gebeurd is volgens velen van julli opgezet spel vermoed ik?
  En al die virologen hebben als doel de mensen uit te roeien?

  Julie weten er waarschijnlijk meer van omdat julli al de verbanden kunnen zien?

  Er zijn tegenwoordig profesionele mensen die kunnen helpen om weer kontakt te maken met de echte wereld! Het is soms wel een lange wachttijd daar er tegenwoordig veel mensen zijn met dergelijke problemen

 26. Hoorde van een zekere Amir Tsarfati uit Israel dat het covid paspoort waarschijnlijk geschrapt gaat worden, Of dit zo is, kan natuurlijk te maken hebben met de open staten in Amerika waar ze de maatregelen totaal overboord hebben gegooid.

  Het kan een kantelpunt worden als deze staten totaal niet mee willen doen met de Plandemie, Waarschijnlijk is het zo dat farmaceuten de grote fout maken met het vaccine, Er vallen zeer waarschijnlijk veel slachtoffers van dit goedje en daardoor roet in het eten gooien van de snode plannen agenda 20/30.

  Ze moeten dus haast maken om deze gifspuiten in elk mens te proppen, anders lopen ze achter de feiten aan., er vallen nu al slachtoffers en dit aantal zal gestaag stijgen in loop der tijd. Met andere woorden de dekmantel van onderliggend lijden is niet te verkopen en elk minder begaafd persoon die alleen de media/npo/nos en goede slechte tijden volgt kan hierdoor wakker geschut worden.

  Ik blijf zeggen het is….a matter of time…

  Maar als het toch zo is dat dit vaccine de mens kapot maakt, dan blijft dit verschrikkelijk.

  Wij zullen het zien,….

  Groet

 27. Men wijst met vermanende vingers naar “het volk” dat zich verpoost in de frisse lucht met mooi weer. De zorg schijnt die vrolijkheid te beschouwen als een belediging. Want iedereen is beledigd in deze tijden. Maar de echte minachting voor de zorg kwam natuurlijk van de kabinetten Rutte die gigantisch hebben bezuinigd op de zorg.
  Gommers, Kuipers, Koopmans, Bonten e.d. wijzen echter nooit naar die echte schuldigen.

 28. Wetenschappelijk bewijs dat RNA vaccins prionziekten veroorzaken….

  https://infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2021/03/COVID-19-RNA-Based-Vaccines-and-the-Risk-of-Prion-Disease.pdf

  Met als gevolg o.a dit:

  ” Er lijkt een enorme toename te zijn in ogenschijnlijk bizarre ongelukken. Auto’s en andere voertuigen rijden van de weg of botsen op anderen. Niet bij slecht weer. Niet midden in de nacht. Gewoon ineens.”

  https://eindtijdnieuws.com/vaxxidents-gevaccineerde-mensen-achter-het-stuur-van-hun-auto-kan-gevaar-opleveren/

 29. @ Twanneman 28/04/2021 om 6:39 pm

  Je bedoelt dit artikel?
  BioNTech-baas: coronaprik gaat nooit meer weg
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1443410749/bio-n-tech-baas-coronaprik-gaat-nooit-meer-weg

  en dit:
  Experts bezorgd: halen we de 70 procent gevaccineerden?
  ’Strijd om vaccinatietwijfelaars zit in cruciale fase’
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/684891396/strijd-om-vaccinatietwijfelaars-zit-in-cruciale-fase

  Een enkele keer verdwijnt een artikel helemaal maar vaak maar tijdelijk..en komt weer terug…

 30. Einde, dit zijn feiten , ik heb het gelezen op verschillende sites , volgens mij staat Israel hier nog niet eens bij , er wordt in Israel over een slachtveld gesproken.
  Weet waar je over spreekt en spreek waarheid ( Of ben je 1 v/d mensen die willens/wetens mensen zand in de ogen strooien, dan mag je je ogen uit je kop schamen, dit gebeurt n.l al veel te veel )
  Als jij je wil laten inspuiten dan moet je dat maar doen .
  ( had je het nodig om 2x een verhaal te spuien, denk je dat dan wat sterker overkomt ???. bij mij niet !!! )

  Sorry , ik vergat nog wat : Gisteren opperchef pfizer/Bion Tech zei : Elke 8 a 9 mnd. een nieuw vaccin door zgn.mutaties

 31. Xander, die afbeelding is zo KRACHTIG dat het indruk maakt; alvorens je dit artikel leest moet er al een lampje branden bij de slapenden die het vaccin als hun redding zien want het is uiteindelijk hun ondergang.

  De twee slangentanden afgebeeld als gifspuiten… Het is geniaal gevonden en bovendien ook de absolute waarheid.

  Wie zijn / haar leven beu is die neemt dan maar de spuit voor de dood en vervolgens de tweede dood.
  Voor de mensen die niet overtuigd zijn:
  Lees de bijbel, in het laatste boek: genoemd de apocalypse of het boek van openbaringen.

 32. Waarom staat een klein land als NL bovenaan? Is daar al een verklaring voor gevonden? Krijgen we hier soms een extra goedkope batch of juist een zeer speciale dosering, d.w.z. AZ/JJ gratis verrijkt met foetus-kankercel-eiwit, of bij Pfizer: mag het een half miljardje polyethyleen-glycol deeltjes meer zijn? Schade blijft beperkt tot slechts 17 miljoen cases en waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders.

 33. @Einde
  In india is helemaal niets bijzonders aan de hand. Grote bevolking geeft nu eenmaal groter aantal slachtoffers.
  Om het pandemievuurtje brandend en de belangstelling vast te houden in de main stream media blaast men het op tot een eng griezel verhaal. Voeg wat tranentrekkerij van verkeerde behandelingen door beademing en zuurstoftekorten eraan toe en we hebben weer zo’n bangmakende en weldoenende cliffhanger.

  De enige mensen die ik ken die snot en snot ziek zijn en emmers snot uit hun neus snuiten zijn personen enkele weken na de tweede pfizer-vaccinatie waar voorheen nog geen griepje vat op kreeg. Ze hadden het beter bij één shot kunnen laten.

 34. @einde
  Er is maar 1 relevant cijfer om naar de ernst van Corona te kijken en dat is de IFR, oftewel het sterftecijfer. Dat bedraagt officieel 0,15% In 2018 was het zelfs een tijdje hoger. Doe je huiswerk ipv mee te huilen met o.m. de corrupte MSM, RIVM, Gezondheidsraad en overheid.
  En de vaccinatie is een gentherapie, daar zijn alle deskundigen het over eens.

 35. Twanneman schreef:
  28/04/2021 om 6:39 pm
  Ik las en paar minuten geleden in de Telegraaf dat het vaccineren ieder jaar terug komt, nu is plots het artikel vervangen door dat vaccinatie weigeraars een groot probleem gaan worden…..
  Mensen, wat is er aan de hand?
  Het gaat helemaal fout.

  Tycho denkt dat de Telegraaf weer een flinke kluif gekregen heeft van Bill Gates. Natuurlijk gaat het helemaal fout als je de Telegraaf leest of tv kijkt. Ga lekker een prikkie halen en val mensen niet lastig met die flut krant

 36. @Xander, waar komt dat plaatje van die slang vandaan? Er bestaan plaatjes van het vaticaan(conferentie zaal) ook in vorm van de slang. De slang staat voor ouroboros, (zie wiki betekenis) Maar ook voor transformatie(denk aan vervellen), een nieuw mens/soort?
  Dit betekent, dat zij zelf voor god aan het spelen zijn. Wie geeft hier toestemming voor? De hoge priesters?
  Het is zeker een enge wereld aan het worden!
  Hoe zit het met de dag des oordeels? Worden die gestuurd door hoge priesters? En als die niet rechtvaardig zijn?
  Kan iemand dit uitleggen?

 37. X beweerd ook dat gebrek aan vitamine d ( zonlicht ) het probleem is dat mensen geen weerstand hebben ( tegen een virus wat hij overigens ontkent)
  Hoe verklaart hij de trieste toestand in india dan ???
  Het zou X sieren sls hij daar eens heen ging en verslag zou doen van de werkelijk onbeschrijflijke situatie.

 38. Wat een negativiteit weer.
  Alleen naar angst inzaaien.
  Een vaccin is 100 % geen genetische manipulatie.
  Volkomen onzin . Wees blij dat er hard gewerkt wordt aan een vaccin om dit vreselijke virus de wereld uit te helpen.

 39. Corona is gewoon griep. Zelfs van Dissel en de WHO zeggen dat. Als er net zoveel mensen aan de griepprik zouden zijn gestorven, dan was Leiden in last geweest. Maar dit is CORONA en dat is natuurlijk levensgevaarlijk. Dus nu doen de MSM of het normaal is, maar dat is onzin. Door deze achterlijke gentherapie overlijden onnodig mensen en over enige tijd zullen we de zg “bijwerkingen” zien. Mensen willen niet geloven dat onze overheid zo gemeen is om deze depopulatie te steunen. Helaas is dat wel het geval.

 40. De medische Ausweiss is in aantocht. Ook het EU parlement debatteert hierover. Het fascistische derde rijk gaat over naar het vierde fascistische EU rijk, en velen hebben het niet door dat dit aan de gang is.

 41. Ik las en paar minuten geleden in de Telegraaf dat het vaccineren ieder jaar terug komt, nu is plots het artikel vervangen door dat vaccinatie weigeraars een groot probleem gaan worden…..
  Mensen, wat is er aan de hand?
  Het gaat helemaal fout.

 42. Iemand die dood gaat na vaccinatie is nog geen dode door vaccinatie.
  Er gaan ieder jaar ook honderdduizenden mensen dood na het eten van een appel, maar zeer zelden door het eten van een appel.
  De sterfte door vaccins is heel gering.

Comments are closed.