Steeds meer artsen in VS weigeren mensen die ziek worden door Covid vaccins te behandelen

—————————————————————————————————————————————–

Sommige artsen zo geïndoctrineerd en bang, dat ze de zieken zelf de schuld geven – ‘Ik werd door mijn werkgever onder grote druk gezet om me te laten vaccineren’

—————————————————————————————————————————————–

The Highwire, het snelst groeiende Amerikaanse internet gezondheidsprogramma dat al meer dan 75 miljoen kijkers heeft, besteedde onlangs aandacht een zorgwekkende trend in de VS, die zich mogelijk ook in andere Westerse landen voordoet. Steeds meer artsen weigeren namelijk om mensen te behandelen die lijden aan ernstige bijwerkingen en tegenreacties na inenting met een Covid-19 vaccin. De reden ligt voor de hand: het politieke- en farmaceutische establishment heeft deze gen-manipulatie vaccins feitelijk heilig verklaard. Als mensen er dan toch erg ziek van worden of zelfs door sterven – in de VS zijn er in 2021 al 4000% meer vaccinslachtoffers dan in heel 2020 door alle andere vaccinaties bij elkaar -, dan luiden de instructies dat het nooit aan het vaccin kan en mag liggen. Artsen die dat desondanks toch constateren, moeten vrezen voor hun baan en carrière.

Sommige artsen zijn zo geïndoctrineerd, dat ze de zieken zelf de schuld geven. Ze noemen mensen die lijden aan ernstige bijwerkingen na vaccinatie dan patiënten met een ‘conversie stoornis’, bang als ze zijn om in hun dossier te zetten dat het vaccin de vermoedelijke oorzaak is. (Oftewel: ‘gaat u maar weer naar huis, mevrouwtje, want het zit tussen uw oren.’)

‘Op 4 januari werd ik door mijn werkgever onder grote druk gezet om me te laten vaccineren,’ vertelde Shawn Skelton. Nadat ze gehoorzaamde, kreeg ze onmiddellijk bijwerkingen zoals milde griepachtige verschijnselen. ‘Maar aan het einde van de dag deden mijn benen zo’n pijn, dat ik het niet meer kon verdragen. Toen ik de volgende dag wakker werd was mijn tong aan het trillen, en daarna werd het steeds erger. De dag erna kreeg ik over mijn hele lichaam stuiptrekkingen. Dat duurde 13 dagen.’

‘Te bang om ons te behandelen’

‘Een arts vertelde me dat de diagnose was dat ‘ik niet weet wat er met jou aan de hand is, dus wij jou de schuld geven’,’ legde Skelton uit. ‘De artsen weten simpelweg niet hoe ze de bijwerkingen van de mRNA vaccins moeten behandelen. Ik heb ook het gevoel dat ze er te bang voor zijn. Een andere verklaring waarom geen arts ons wil helpen, heb ik niet.’

Twee andere zorgmedewerkers, Angelia Desselle en Kristi Simmonds hadden vergelijkbare ervaringen. Ook zij kregen stuiptrekkingen, en ook hun artsen weigerden hen te behandelen. Een neuroloog wees de email verwijzing van Desselle naar hem af. ‘Hij was een bewegingsstoornis specialist, die ik volgens mij nodig had. Mijn huisarts zei dat het erop leek dat ik vergevorderde Parkinson had. Maar hij mailde terug dat hij zeer complexe taken had, en hij mij op dat moment niet kon zien.’

Omdat andere artsen eveneens de deur voor haar dicht hielden, ging ze naar een neuroloog zonder te vermelden dat ze zich tegen Covid-19 had laten vaccineren. ‘Ik wilde niet weer weggestuurd worden. Maar het staat wel in mijn medisch dossier, dus toen hij daar naar keek zei hij ‘dus u hebt het vaccin genomen?’ En ik zei ‘ja, maar ik wilde u die informatie niet geven, omdat ik hulp nodig heb’.’ Nu wordt ze dan eindelijk behandeld voor haar migraine aanvallen. (1)

Strenge regels voor huisartsen en specialisten in Nederland

Het is ons niet bekend of huisartsen in Nederland ook ziek geworden gevaccineerde mensen wegsturen. Het is hen wel streng verboden om bewezen werkende en veilige medicijnen zoals hydroxychloroquine en Ivermectine aan (veronderstelde) corona patiënten voor te schrijven. Niets mag immers het ‘heilige’ massa vaccinatie programma – herstel: genetische manipulatie programma – in gevaar brengen.

De regering Rutte legde eerder dit jaar op voorhand iedere verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de Covid vaccinaties op het bordje van de zorgverleners en de mensen die zich ermee laten inenten. Het is daarom niet ondenkbaar dat ook in Nederland zorgmedewerkers en – specialisten niet staan te springen om vaccinatieslachtoffers als zodanig te erkennen, laat staan in behandeling te nemen.

 

Xander


(1) Natural News
Afbeelding arts: Sergei Tokmakov, Esq. ,Pixabay 
Afbeelding injectiespuit: Triggermouse ,Pixabay 

Zie ook o.a.:

08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
28-04: Officiële EU-cijfers 17 april: 7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Al met al hebben de machtigen der aarde dit donders goed aangepakt. Sterven we niet van angst dan wel van de verkeerde behandeling van corona en nu ook door vaccinatie. Maar de klap op de vuurpijl is de weigering ons te behandelen ná vaccinatie. Is er al een register waar bijgehouden wordt hoe veel gevaccineerden daardoor overlijden?

 2. Wat maakt dat uit? Ik (en met mij ongetwijfeld veeeele anderen) kan geen onderscheid maken tussen het ‘goede’ en het ‘slechte’ vaccin als het uit het flesje ingebracht wordt in de injectiespuit. Ook al zou op het labeltje ‘Novavax’ staan, zou ik dan blindelings kunnen aannemen dat het spul in de ampul goed voor me is? Wie kan überhaupt nu nog vertrouwen in zorgpersoneel hebben na alles wat ze ons hebben aangedaan? Het zijn mensen zonder beroepseer, de (weinige) goeden uitgezonderd.
  Er zijn mensen met bepaalde ziekten (bijv neuroimmunologische aandoeningen, al dan niet veroorzaakt door vaccins, ja, je leest het goed, vaccins) die geen vaccins toegediend mogen krijgen. Niet de ‘goede’ en al helemaal niet de slechte. Dat is ook een groep om bezorgd over te zijn.
  Enfin, we mogen in geen ding bezorgd zijn!

  Anna schreef:
  18/05/2021 om 9:46 am
  Er komt een vaccinatie wat WEL een NORMAAL vaccin is.
  D.w.z. Een “ verzwakt virus deeltje “ wat zodanig bewerkt is, dat het ingespoten kan worden in het subcutis weefsel en dan NIET schadelijk is voor je lichaam.
  Ditzelfde gebeurt met het vaccin van polio en mazelen.

  Als reaktie op dit verzwakte virus deeltje maakt je lichaam met je ===== eigen immuunsysteem ==== en dit laatste is heel belangrijk antistoffen tegen dit virus.
  Zo ontstaat op een natuurlijke manier immuniteit.
  Je eigen immuun systeem doet het werk.
  Dit is de enige goede en betrouwbare methode van vaccineren.

  Niet de mRNA vaccins dit is levens gevaarlijk.
  Niemand weet hoe de entstof met mRNA op termijn zich in het lichaam gaat gedragen en als er nu al op z’ on korte termijn al zoveel bijwerkingen en doden zijn , hoe zal het met deze gevaccineerde groep,mensen volgend jaar gaan als er weer een Covid virus rondgaat in de wereld. ❓
  Ik hou mijn hart vast.
  Ik ben oprecht bezorg, mensen laten zich op dringend advies van de overheid vaccineren.
  Niemand weet, en of is aansprakelijk voor de gevolgen.
  De overheid steekt de kop in het zand… en geeft niet thuis.
  In het verleden bij Covid Sars is ook geprobeerd een vaccin te ontwikkelen op basis van mRNA, de proeven met dieren verliepen goed; er werden antistoffen gemaakt.
  Bij de herinfectie na een tijdje, om te controleren of het vaccin later ook zijn werk nog goed deed gingen alle proefdieren dood.
  Deze proeven met dieren zijn nu niet gedaan.
  Maar als ik de publicaties goed lees, dan overlijden er nu ook veel mensen, om er maar niet aan te denken wat er kan gebeuren als volgend jaar weer een Covid virus rondwaart over de wereld.
  Tucker Carlson van FOX tv had een interview waarin gesproken werd dat er nu in de USA al meer mensen overleden zijn aan het Covid vaccin, dan er vanaf het begin van ALLE vaccinaties in Amerika in de jaren ‘ 50 vorige eeuw zijn overleden.
  Dit geeft te denken.

  De naam van het “ normale” vaccin is : Novavax Covid -19 vaccin en geeft 89,3% effectiviteit.

  Het zal wel niet gepropageerd worden door de overheid, omdat de overheid met de “ gladde jongens “ van Pfizer en Moderna ( deze laatste had nog nooit eerder een vaccin gemaakt), contracten hebben afgesloten.
  Maar heb geduld, het zal wel op de markt komen.
  En pas goed op jezelf probeer intussen gezond te blijven!
  Shalom
  Anna

 3. donteattheyellowsnow schreef:
  18/05/2021 om 4:06 pm

  Bedankt voor info,…

  de toekomst zal het gaan uitwijzen van wat de vaccins gaan doen.

  Groet

 4. Beste Anna,

  dat “normale”vacin waar jij het over hebt (zie wikipedia)

  The Novavax COVID-19 vaccine, codenamed NVX-CoV2373, and also called SARS-CoV-2 rS (recombinant spike) protein nanoparticle with Matrix-M1 adjuvant, is a COVID-19 vaccine candidate developed by Novavax and the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) and is undergoing trials in India under the brand name Covovax.[1][2] It requires two doses[3] and is stable at 2 to 8 °C (36 to 46 °F) (refrigerated)

 5. @willy schreef:
  18/05/2021 om 9:56 am
  “Ik ben dus voor m’n werk ingeënt met het Engelse Vaccin Astra -Zeneca en ik heb geen bijwerkingen gehad. Ik heb ook van al m’n collega’s nog niets vernomen van gevaarlijke bijwerkingen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die allergisch zijn voor sommige stoffen in het vaccin.
  Maar hier in België verloopt op dat gebied alles vlot.
  De meeste 95% van de 65 plus hebben hun spuitje reeds gehad, en wij voor ons werk, er zijn geen problemen gemeld bij de oudere bevolking. Maar nogmaals dat wil niet zeggen dat er geen risico’s zijn. Shalom”

  Er kunnen onbekende nevenwerkingen optreden tot 5 jaar na vaccinatie, dus juich niet te vroeg, overigens werkt je vaccin niet tegen de varianten en kun je dus toch nog herbesmet of ziek worden en het virus zelfs doorgeven.
  Waar haal jij dat 95% van de 65 plus zouden gevaccineerd zijn?
  Niks is minder waar, de vaccinatiecentra zijn leeg en ze lopen je nog na door mensen te bellen voor een afspraak.
  En alles draait in de soep.
  “30 april 2021:
  In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl is corona uitgebroken. Bijna de helft van de bewoners is besmet.
  Dat is opvallend, omdat de besmette inwoners de TWEE prikken voor hun vaccinatie al hebben gehad.
  Op de dementie-afdeling van verpleeghuis De Heikant in Wehl is een corona-uitbraak vastgesteld.
  Op 27 april ontdekten medewerkers de eerste besmetting bij een inwoner.
  Twaalf van de 29 bewoners raakten besmet, terwijl zij allen gevaccineerd zijn met het Pfizer-vaccin, dat 90 procent bescherming belooft.
  Dat laat het verpleeghuis weten.”

  “Jos Hermans (97), eerste Belg die coronavaccin kreeg, is overleden op 9 mei 2021
  De 97-jarige man uit Puurs-Sint-Amands kreeg eind vorig jaar als eerste Belg het coronavaccin toegediend.”
  Na 5 maanden..
  Er zijn getuigenissen van familieleden die na vaccinatie door hersenbloedingen zijn overleden.
  En dan de schandalen over het machtsmisbruik door oa de burgemeester van St-Truiden door voorkruipen om zichzelf, familie, vrienden en kabinetsmedewerkers bij voorrang te laten vaccineren.
  En ook huichelaar en tv-kwakzalver van ranst ligt steeds meer onder vuur, met zijn ‘advies’ wordt nauwelijks nog rekening gehouden voor beleid en er komen steeds meer versoepelingen ondanks zijn protest en angstzaaierij.
  Dus zo vlot loopt het zeker helemaal niet in apenland belgië.
  Het gaat stilaan de goede kant op, terug naar een NORMAAL leven, zonder onwettige nepmaatregelen en dat zou eens hoog tijd worden! Uiteraard heeft de vroege verkiezingskoorts van politieke partijen voor 2024 daar al mee te maken!

 6. CORRECTIE: Prof. Luc de Montagnier heeft dit niet gezegd! Hij heeft alleen gezegd dat het een onnatuurlijk virus was ( waarschijnlijk ontsnapt uit een lab?)

 7. @ Anna 18/05/2021 om 9:56 pm
  Dank voor de info.
  Reactie op geloofsforum

 8. Beste Xander Moderator.

  Dank voor uw meedenken heel aardig. maar dit bedoelde ik niet.
  Mag ik A.u.b. Uw mail adres dan zal ik het u door sturen.
  Ik ben niet zo handig met computers ( leeftijd 😉) maar deze artikelen stuur ik ook door naar mijn kinderen.
  Dus dat moet dan lukken.
  Met Vr groeten
  Anna

  modxnieuws@gmail.com

 9. Beste Wouter 3.41 uur.

  Het is een beetje moeilijk zoeken op de website; http://www.frontnieuws.com , maar het artikel wat ik bedoel heeft als titel .
  Mainstream studie: “ Covid vaccin kan de ziekte verergeren, niet op het avond nieuws.” Is 12 mei geplaatst.

  Wat ook een interessant artikel is : “ Waarom ik het vaccin van J en J niet neem. Het perspectief van een wetenschapper.
  Ook “ de goede vaccins “ Novavax , en hij behandeld ook Sinafarm en sinovax ( ik geloof dat die vaccins chinees zijn )
  Wel moeilijk maar het geeft heel goed weer wat de risico’s zijn.

  Nog veel meer artikelen wijzen naar de gevaren en risico’s van deze vaccinaties.

  Ivermectine is i.d.d.moeilijk te krijgen. Op de chinesche website Alibaba echt China erbij vermelden. ( niet de Nederlandse )
  Nu alleen nog verkrijgbaar als dier geneesmiddel. ( zoogdieren )
  Ik heb destijds de human nog gekocht maar het gaat om de werkzame stof die erin zit.
  En dan maakt de rest niet uit.
  Potjes met 100 tabl á 5 mgr.
  Op eigen verantwoordelijkheid hoor…!
  Ik adviseer nier niets.!

  Sorry Xander hier een andere website promoten maar het is met de beste bedoelingen.
  Fijn dat we hier elkaar kunnen Helpen. Dank hiervoor. !

  Elise ook ik heb “ zijdelings “ gemerkt / gezien / van een geval overlijden: een tante van mijn schoondochter.
  Wel oud ik geloof 80 maar gezond geen klachten. Een week na de vaccinatie was ze er niet meer.
  Hoge koorts griep verschijnselen werd niet getest, want ja niet nodig “ ze was gevaccineerd”…. dus…. niet nodig te testen zal wel griep zijn …. maar wel overleden.
  Op YouTube circuleert er een filmpje van de huisarts Bart van Tiene , ( of Tieme) die als dokter ook behoorlijk ondersteboven was van het overlijden van een van zijn patiënten.

  Blijf voorzichtig, laat je niet bang maken. Trek je eigen plan. En doe wat je kunt met vitaminen en buitenlucht…
  Shalom
  Anna

  Bedoelt u soms dit artikel ? https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/11/covid-vaccin-kan-volgens-een-studie-van-oktober-2020-ziekte-verergeren/
  Mod.

 10. als reactie op een heleboel goede commentaren op dit en andere artikelen over het “vaccin” kan ik alleen maar het volgende opmerken: Stel je zelf altijd de volgende 3 vragen:

  1/ Is het noodzakelijk?

  2 / Is het nuttig?

  3/ Is het veilig?

  Wanneer je op 1 van deze 3 vragen een “nee” of “weet ik niet” moet antwoorden laat dan niet van dergelijke rotzooi in je lijf spuiten.

 11. Wat gedachten hierbij: de mens is een atlas en een draaier met een hersenstam waarin ook het evenwichtsorgaan zit, gecontroleerd door de hersenen. Welk evenwicht volgt ons “ïnnerlijk compas” op aarde? Het compas van de aarde? En wat dan, als het waar is, dat die injectienaalden van het Mmra nanodeeltjes bevatten die magnetisch zijn? Wordt de arm waarin je gespoten bent een andere kant opgetrokken dan dat onze hersenen bedoelen? Krijgen we dan een “conversiestoornis”? En wat doet dat dan met de rest van onze organen? En heeft Prof. Luc de Montagnier gelijk als hij zegt dat het een biologisch wapen is wat uiteindelijk uitsterven zal, want de natuur accepteert dit niet? De spaanse griep verdween ook in de tweede helft van het 2e jaar, was dat ook een biologiscg wapen/ In NL zijn alle ouderen en zwakkeren ingeënt, waarom wordt nu het leger ingezet om de rest van de leeftijden zo snel mogelijk nog te injecteren met een experimenteel vaccin als de R daalt?

 12. @ Elise: 1:20 am. En het wordt alleen maar erger. Ze belazeren ons 24/7, en Rutte en zijn kliek, van VVD,CDA,D66, en de CU, doen gewoon of ze het beste met ons burgers voor hebben. NIETS is minder waar dan dat.

 13. @Cor

  De EudraVigilance database is verre van transparant voor het publiek: zoeken op b.v. zware bijwerkingen alleen in Nederland is niet mogelijk. Lareb.nl mag daar kennelijk wel bij en publiceert af en toe een overzicht.

  Als ik zelf alle gevallen in alle aangesloten landen doorspit (via een csv file per Dr. Rachel Levine-vax) van afgelopen zaterdag levert dat het volgende op:

  Simulacrum,Zwaar,Fatal/Death,hrombo/aemor,%
  AZ,123152,1565,5499,4
  COM,63841,3645,3626,5
  JANSS,2032,140,872,42
  MOD,12668,2013,928,7

  De voorlaatste en laatste kolom is trombose en/of bloedingen binnen de zware gevallen, waar Janssen al bovenmatig begint te scoren. Zoals voorheen levert AstraZeneca de meeste zware problemen op en Pfizer/Moderna de meeste doden.

 14. @Anna ,
  Ben benieuwd naar je info-bron. Bv, op welke websites meer info over Novavax Covid 19 vaccin. Moet ook niets hebben van mRNA vaccins. Helaas hebben familieleden dit reeds genomen , tegen mijn uitdrukkelijk advies niet te doen. Tot nu toe gaat alles nog goed met ze.
  Ben op zoek naar Ivermectine , moeilijk aan te komen . Wie weet meer . Wat een gedoe allemaal. Mensen nemen hun toevlucht tot Horse-Ivermectum pasta.
  Anna , kijk ook eens op Global Research , Medical doctor and Director of Diagnostics Laboratory Dr. Ryan Cole (type dit gewoon maar in, dan krijg je de site met het artikel) . Hij houdt een pleidooi voor Ivermectine en benadrukt de belangrijke rol van Vitamine D. Benoemt ook de huichelachtige houding van Dr Fauci, die zelf in de mn wintermaanden 8000-9000 IU (wel een heleboel !) Vitamine D dagelijks inneemt, maar deze kennis onthoudt aan het Amerikaanse volk. 8000 IU is ongeveer 200 ug mugram = microgram , 10 tot de macht min zes gram. Ik zelf neem momenteel ongeveer 50 ug per dag = 2000IU. Dus twee pilletjes van 25ug. Bedankt voor je waardevolle informatie.
  .

 15. Ik ken dus wel iemand die overleden is door het vaccin. Bij tweede prik kreeg ze heftige hoofdpijn. Bleef daar weken mee lopen. Werkte zelf in de zorg. En is overleden aan een hersenbloeding. 62 jaar.
  Nichtje van mij heeft na haar eerste prik nog steeds last van spierpijn. Voelt zich ook niet helemaal lekker. Twijfelt of ze de tweede prik gaat halen, maar werkt ook in de zorg en wordt wel min of meer onder druk gezet.
  Mijn moeder heeft vorig jaar een herseninfarct gekregen en belde de huisarts om informatie over het vaccin. Kreeg ze niet. Werd doorverwezen naar GGD. GGD verwijst naar het RIVM en die verwijst weer naar de huisarts. Niemand wil of kan dus iets zeggen. En dat is al erg verontrustend.
  En wat boerke uit brabant dus schreef. Je gaat dus mensen vaccineren terwijl het sterfte cijfer van deze ziekte erg laag is. En waarvan 80 + het meeste risico lopen. Bij een gewone griep zou dit ook zo gebeurt zijn. Dus hoort het niet in de A lijst thuis van een pandemie definitie. Die de WHO heel “toevallig” verandert heeft in als er een nieuw virus is. Tja virussen muteren om de 10 uur, zo kun je dus altijd in een pandemie blijven zitten.
  Even voor de goede orde: er sterven 300 mensen per dag in Nederland aan kanker. De mensen, die nu te horen krijgen dat ze kanker hebben, worden niet meer geopereerd of weten niet wanneer ze aan de beurt zijn. vb Hoorde dat een vrouwtje borstkanker heeft gekregen en dat het niet ernstig genoeg was om te opereren en wordt aan de remmers gezet. Volgens mij is die operatie/het wegsnijden van de tumor, toch het belangrijkste/het voorkomt uitzaaiingen. Zo hoor ik ook dat mensen met hartklachten ook niet meer snel geopereerd worden, maar ook in leven gehouden worden met een kleine korte ingreep.
  Dat ziekenhuizen op hun tenen lopen, dat is al jaren. Sommige verpleegkundige zeggen zelfs dat er juist weinig te doen is. En dat men geld krijgt voor elke covid patiënt enz.
  Als je er vanuit gaat dat het geldsysteem in 2008 al failliet is, dan is eigenlijk alles al failliet en dan kom je toch uit dat ze bezig zijn met een systeemverandering.
  De vraag van Henk Krol aan Rutte: wat bedoel je met Build back better? Hoe moet ik dat zien? Daar kreeg Henk geen antwoordt op. Of wat houdt the great reset in? Klaas Swaab zegt duidelijk in een vergadering(WEF): we gaan de medische wereld gebruiken om dingen te veranderen. Kijk leuk, maar eh wij hebben hier een regering en die hoort de burger te dienen en niet de grote bedrijven. Dus hier zit ook al iets niet goed meer. En niemand heeft gestemd op Bill Gates. Die man heeft al miljoenen doden op zijn geweten/al voor corona.
  Duidelijk is wel, dat het virus als sluier gebruikt wordt om het systeem te veranderen, dus de vraag is en blijft: hoe ernstig is het virus en dan bedoel ik meer in omvang.
  Daarnaast hebben farma en tech industrie de vrije hand gekregen, omdat het systeem op is. En dit is gevaarlijker, dan welke ziekte dan ook.
  Nu ja en als er vele medici wereldwijd zich gaan verenigen, omdat ze grote vraagtekens zetten van wat er nu allemaal gebeurt, dan is er iets niet goed. Ik bedoel, die mensen zijn gespecialiseerd in hun vakgebieden, die kun je niet wegzetten als wappies.
  En ga eens even terug in de tijd over de mexicaanse griep. Er zou een grote pandemie komen, is niet gebeurt, maar mensen hebben wel narcolepsie(slaapziekte) opgelopen. Toen die club toestemming kreeg om te gaan vaccineren, trokken ze een fles champagne open. Ga je dat vieren dan als het om ziekte gaat? Nee. Ze vierden feest, omdat ze geld konden gaan verdienen. Mensen moeten de overheid niet meer 100% geloven, want het bedrijfsleven en geld/systeem spelen een te grote rol.
  Ik vermoed dat dit nog wel erger gaat worden en we moeten echt uitkijken dat we geen 100% controle staat via technologie gaan krijgen.
  Moge god ons bijstaan.

 16. Vaccinatie blijkt een groot succes te zijn aldus de WHO en onze Kuipers en De Jonge. Op de Seychellen is ruim 60% van de bevolking volledig gevaccineerd en inkomende reizigers worden alleen toegelaten met een negatieve PCR test. Daar is nu een grote corona uitbraak.
  Ben benieuwd wat voor uitleg hieraan gegeven gaat worden.

 17. Soms moet je het kwaad hard bestrijden en meedogenloos zijn. Als je een soldaat voor de heer wil zijn en het goede met je meedraagt Psalm 91.

 18. @ Bert Roermond 6.15u U twijfelt nog omdat de bijwerkingen nogal meevallen.

  Prof dr Cahill zegt dat de ellende begint als het echte virus wordt los gelaten. De gevaccineerden zullen dan ernstig ziek worden omdat het immuunsysteem zich tegen hen keert. Men krijgt dan orgaanfalen dus hartfalen, nierfalen, leverfalen,longfalen. en wat nog het meest eng is hersenfalen.
  In 2003 is er een experiment geweest op katten met het experimentele Sars cov virus. Na de inspuiting was er niets aan de hand,maar toen er een uitbraak kwam van een virus stierven alle katten.
  Prof Cahill waarschuwt ons daarvoor. Mensen boven de 70 zullen overlijden binnen 2 tot max 5 jaar. Onder de 70 binnen 5 tot 10 jaar en dan te bedenken wat een lijdensweg deze ingespoten mensen zullen ondergaan. Dit is onmenselijk.
  Je zal zien dat de ongevaccineerden de schuld krijgen.
  Bill Gates heeft zelf gezegd dat er teveel mensen op de wereld zijn en dat hij de bevolking wil reduceren d.m.v.een vaccin.
  Dut is genocide op termijn. En het is een medisch experiment dat in strijd is met de code van Neurenberg.
  Er zijn geneesmiddelen die al 60 jaar bekend zijn maar die verboden zijn: Hydroxychloquine met zink en Ivermectine.
  Dit geeft te denken: genezen met deze goedkope middelen levert te weinig op. De mens is een verdienmodel.
  De Overheid geeft niks om ons: bezuinigen op de zorg waardoor we te weinig ic capaciteit hebben, een aanbod afslaan van een schip met 600 ic bedden, btw verhoging op levensmiddelen van 6 naar 9 %, geen voorlichting over inname vitamine C, D en zink, sportscholen sluiten, lockdowns zodat mensen binnen moeten blijven ipv naar buiten , de vele zelfmoorden door de lockdown,oude mensen neerknuppelen
  en ander grof geweld zoals het waterkanon, mensen voor een bus gooien enz bij een anti coronademonstratie …

  Als je ook weet dat er 15 biljonairs zijn die hun macht hebben in techbedrijven, Big Pharma en de Media, dan snap je beter hoe de hazen lopen.

 19. Het is te hopen dat de regering Rutte zich snel zal moeten verantwoorden voor het Neurenberg2 tribunaal.

 20. Beste Cor
  Als je je kinderen wilt overtuigen om het vaccin niet te nemen dan kun je ze het beste de website http://www.frontnieuws.com
  aanraden.
  Heel veel artikelen en verwijzingen met wetenschappers behandelen de voors ( zijn in de minderheid) en de tegens bij vaccinatie met mRNA.

  Er komt ook een “ gewoon vaccin: Novavax, ik geloof dat het al in de goedkeurings fase van het EMA zit.
  Dit is wel een betrouwbare vaccinatie.
  Er zijn ook geen dierproeven gedaan maar het is het verzwakte virus waartegen je eigen immuunsysteem antistoffen maakt en niet, een. Genetisch gemodificeerd “ lichaams vreemde” stof die zomaar losgelaten wordt in je lijf zonder de consekwenties te weten.
  Shalom
  Anna

 21. Ik ben dus voor m’n werk ingeënt met het Engelse Vaccin Astra -Zeneca en ik heb geen bijwerkingen gehad. Ik heb ook van al m’n collega’s nog niets vernomen van gevaarlijke bijwerkingen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die allergisch zijn voor sommige stoffen in het vaccin. Maar hier in België verloopt op dat gebied alles vlot. De meeste 95% van de 65 plus hebben hun spuitje reeds gehad, en wij voor ons werk, er zijn geen problemen gemeld bij de oudere bevolking. Maar nogmaals dat wil niet zeggen dat er geen risico’s zijn. Shalom

 22. Er komt een vaccinatie wat WEL een NORMAAL vaccin is.
  D.w.z. Een “ verzwakt virus deeltje “ wat zodanig bewerkt is, dat het ingespoten kan worden in het subcutis weefsel en dan NIET schadelijk is voor je lichaam.
  Ditzelfde gebeurt met het vaccin van polio en mazelen.

  Als reaktie op dit verzwakte virus deeltje maakt je lichaam met je ===== eigen immuunsysteem ==== en dit laatste is heel belangrijk antistoffen tegen dit virus.
  Zo ontstaat op een natuurlijke manier immuniteit.
  Je eigen immuun systeem doet het werk.
  Dit is de enige goede en betrouwbare methode van vaccineren.

  Niet de mRNA vaccins dit is levens gevaarlijk.
  Niemand weet hoe de entstof met mRNA op termijn zich in het lichaam gaat gedragen en als er nu al op z’ on korte termijn al zoveel bijwerkingen en doden zijn , hoe zal het met deze gevaccineerde groep,mensen volgend jaar gaan als er weer een Covid virus rondgaat in de wereld. ❓
  Ik hou mijn hart vast.
  Ik ben oprecht bezorg, mensen laten zich op dringend advies van de overheid vaccineren.
  Niemand weet, en of is aansprakelijk voor de gevolgen.
  De overheid steekt de kop in het zand… en geeft niet thuis.
  In het verleden bij Covid Sars is ook geprobeerd een vaccin te ontwikkelen op basis van mRNA, de proeven met dieren verliepen goed; er werden antistoffen gemaakt.
  Bij de herinfectie na een tijdje, om te controleren of het vaccin later ook zijn werk nog goed deed gingen alle proefdieren dood.
  Deze proeven met dieren zijn nu niet gedaan.
  Maar als ik de publicaties goed lees, dan overlijden er nu ook veel mensen, om er maar niet aan te denken wat er kan gebeuren als volgend jaar weer een Covid virus rondwaart over de wereld.
  Tucker Carlson van FOX tv had een interview waarin gesproken werd dat er nu in de USA al meer mensen overleden zijn aan het Covid vaccin, dan er vanaf het begin van ALLE vaccinaties in Amerika in de jaren ‘ 50 vorige eeuw zijn overleden.
  Dit geeft te denken.

  De naam van het “ normale” vaccin is : Novavax Covid -19 vaccin en geeft 89,3% effectiviteit.

  Het zal wel niet gepropageerd worden door de overheid, omdat de overheid met de “ gladde jongens “ van Pfizer en Moderna ( deze laatste had nog nooit eerder een vaccin gemaakt), contracten hebben afgesloten.
  Maar heb geduld, het zal wel op de markt komen.
  En pas goed op jezelf probeer intussen gezond te blijven!
  Shalom
  Anna

 23. Krit Noot, hoe komt u er bij dat mensen zelf de diagnose na vaccineren stellen?
  Familie van mij liet zich vaccineren met Pfizer…Ze werd op de priklocatie meteen onwel, ze wilden haar bijna niet naar huis laten gaan… Wekenlang heeft ze last gehad van hoofdpijn, duizeligheid en benauwdheid, het begint nu wat bij te komen…
  Ik zou u willen aanraden de video’s bij ‘Een oorlog reeds verloren’ te bekijken. Het betreft een gesprek met dr. Robert Gorter: ‘Het immuunsysteem onder vuur’. Het zijn drie delen tot nu toe…

 24. @BoerkeuitBrabant Mag ik u corrigeren m.b.t de IFR van 0.1% voor de gewone griep. Voor de gewone griep is de CFR namelijk 0,1%. Voor de IFR wordt uitgegaan van 0,03 of 0,05%.
  De mRNA technologie dateert uit de jaren 90 en is niet specifiek voor Corona ontwikkeld. Zo bestaan er ook al andere vaccins op basis van mRNA technologie die welliswaar nog geen licentie gekregen hebben.

 25. Nou ik zit er als het ware bovenop. Ik begeef me in de buurt bij iemand die in de eerste ronde zat. januari. Vrouw 42 jaar. Nu , 4 maanden later , alleen maar moe en ziekteverschijnselen en een humeur waarvan haar partner zegt dat hij haar zo nog nooit heeft mee gemaakt. Wordt vervolgt

 26. Moderna bevat bijvoorbeeld als hulpstof SM-102.
  Zie 6.1…..https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2021/20210106150575/anx_150575_nl.pdf

  Via Cayman Chemical: https://www.caymanchem.com/product/33474/sm-102 kun je meer te weten komen over SM-102.

  Cayman Chemical zegt bijvoorbeeld: https://www.caymanchem.com/msdss/33474m.pdf
  – Fatal in contact with skin —–> Dodelijk bij contact met de huid
  – Suspected of causing cancer —–> Kan mogelijk kanker veroorzaken
  – Suspected of damaging fertility or the unborn child —–> Kan mogelijk schadelijk zijn voor vruchtbaarheid/ongeboren kind
  – Causes damage to the central nervous system, the kidneys, the liver and the
  respiratory system through prolonged or repeated exposure —–> Veroorzaakt schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en de
  ademhalingssysteem bij langdurige of herhaalde blootstelling.

  Daarom jaarlijks herhalen zegt Hugo de Jonge….

  Leg mij dan maar eens uit waarom de overheid het beste met je voor heeft als ze moedwillig SM-102 in je willen spuiten vanaf 12 jaar.
  Dan zit je in de toekomst met een toename aan mensen met Kanker, minder geboortes door schade aan vruchtbaarheid/ongeboren kind en bij jaarlijks herhalen ook meer mensen met meer lichamelijke schade en dus meer mensen die dood gaan……………oh wacht!?!

 27. Mijn facebook vriend is na de vaccin overleden. Mijn andere vriendin haar schoonvader is overleden ook pal naar zijn vaccin die hij tegen zijn wil in kreeg in een tehuis waar hij verbleef. Hij wilde de spuit niet en werd tegen hem gezegt iedereen krijgt de vaccin mijnheer dus hij ook hup de arm werd gepakt en de spuit erin en pal daarna moest hij afgevoerd worden en een week later was hij overleden. De familie weodend maar kunnen niks ondernemen want hun moeder is daar nog en ze zijn bang dat hun moeder anders ombeschoft behandeld gaat worden als ze een proceduren starten tegen dit tehuis. Ook is hij niet geregistreerd als een vaccin dode. Zo gaat dat in NL.

 28. @ BertRoermond: Ik ken zelf ook meerdere mensen die ondertussen gevaccineerd zijn, en daarvan lopen de ervaringen uiteen tussen geen bijwerkingen tot een week ziek in bed liggen. Uiteindelijk zijn ze allemaal opgeknapt. Maar daar gaat het niet om! De vaccins zijn enkele maanden getest zonder dat daar noemenswaardige bijwerkingen uit kwamen. Dus wat je nu te horen krijgt uit je omgeving zal vast wel meevallen.

  Maar de lange termijnseffecten zijn onbekend. De vaccin gebaseerd op een nog nooit toegepaste technolgogie is in een paar maanden ontwikkeld en getest waar ze er bij een standaard vaccin er jaren over doen. Dan wordt er gespeeld met de tijden tussen de vaccins omdat er tekorten aan zijn. Ineens is het mogelijk om de Pfizer nou op -20C te bewaren i.p.v. -70 omdat er een tekort is aan de juiste diepvrieskisten. We hebben een overschot aan AstraZeneca en een tekort aan Pfizer: geen probleem, dan gaan we ze toch ongetest combineren. Zowel de fabrikant als de overheid weigeren om elke aansprakelijkheid te aanvaarden voor als het fout gaat, ondertussen willen ze u wel met een vaccinatiepaspoort dwingen om een spuitje te halen. Tot slot werkt de vaccin zo goed dat u nadat u bent gevaccineerd toch getest zult moet worden op corona voordat u mag vliegen, naar een evenement mag gaan ed.

  Als corona zo dodelijk zou zijn als de zwarte dood welke 1/3 van de bevolking uitroeide zou ik zoiets nog kunnen begrijpen. Maar corona heeft een I.F.R. van 0.15% t.o.v. de I.F.R. van 0.1% voor de gewone griep. Is corona nou echt zo’n kilervirus welke het rechtvaardigt dat er zo lichtzinnig met onze gezondheid en grondrechten omgegaan mag worden? Op basis van deze vraag moet ieder voor zich maar uit gaan maken of hij wel of niet voor de spuit gaat. Ik heb vroeger alle reguliere vaccinaties gehad, maar op basis van het bovenstaande denk ik dat ik deze rondje maar eens over ga slaan.

 29. @amo Het overwegen is logisch. Maar hoe komt de arts vervolgens tot bewijs?
  Ik ken deze community als zeer kritisch en ben dat zelf ook. Dus ik had gehoopt dat de kritische lezers hier ook op zoek zijn gegaan naar bewijs en niet zomaar de media en artsen geloven.
  Ik heb hier dagen naar liggen zoeken, maar ik kan geen voorbeelden vinden waarbij bewijs is geleverd dat die bijwerkingen/symptomen van de vaccins afkomstig zijn.

 30. Ik ben niet per definitie tegen vaccineren maar weet inmiddels dat in verpleeg/ verzorgingshuizen mensen na vaccinatie in meer of mindere mate met grote regelmaat Corona krijgen. En een kennis die gevaccineerd is werd gisteren met een zware longontsteking en Corona met toeters en bellen naar het ziekenhuis vervoerd. Ik ben er van overtuigd dat het vaccin niet bij iedereen werkt. Ik neem het niet. Ik heb Corona antistoffen zonder ooit ziek te zijn geweest.

 31. zijn er geen belangrijker zaken dan dat eeuwige vaccin geleuter, het midden oosten of zo

 32. @Krik Noot. Vóór de prik gezond. Na de prik ziekteverschijnselen. Een goede arts overweegt dan een verband, zeker gezien de rapportages elders. En hij trekt dan een mogelijke conclusie als hij dit steeds weer ontmoet.

 33. Graag wil ik een link ontvangen van eerder geposte Rubriek.

  Over het aantal in getallen benoemde vaccinatie doden en zware bijwerkingen.

  Wil mijn jongste kinderen overtuigen dat hier een geldige bron voor bestaat. Zodat zij deze kunnen openen en zelf hun conclusie kunnen maken.

  Heb zelf een 5 tot 6 weken terug op youtube iets kunnen vinden maar helaas is dit niet meer te op het netwerk.

  Welke instantie of bron moet over dit fenomeen verslag uitbrengen…

  Wie kan mij hierbij helpen.

  Groet

  Over welk artikel gaat het ? Mod.

 34. Allemaal verhalen uit verweggistan en andere uithoeken van de wereld, hier in NL zijn nu honderdduizenden gevaccineerd, ik ken er tientallen persoonlijk van en hier hoor ik deze verhalen niet. De mensen die ik ken en al tweemaal gevaccineerd zijn, verklaren desgevraagd, zich kiplekker te voelen. Ik zelf ben ook voorzichtig en ik heb besloten in elk geval nog maanden te wachten, in die maanden zou ik in mijn eigen omgeving moeten zien wat er eventueel gebeurd. En dat is tot nu toe niets.

 35. Hoe weet een arts dat mensen lijden aan bijwerkingen van vaccins?
  Gezien de klachten kan het van alles zijn. Het lijkt erop dat de patiënten deze diagnose zelf gesteld hebben.

 36. De hoeveelheid nieuws TEGEN de corona-hype is momenteel nauwelijks nog bij te houden. zulk nieuws schiet momenteel als paddestoelen uit de grond. Sommige media passen zich al voorzichtig aan.
  Twitter-accounts als die van Jan B. Hommel (https://twitter.com/hommel_b?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor) en Sietske Bergsma (https://twitter.com/SBergsma?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor), staan er vol mee.
  Maar zij zijn lang niet de enige.
  Opvallend ook dat het Duitse Welt (https://twitter.com/welt) veel ruimte laat aan gefundeerde kritische commentaren.
  De Nederlandse pers is nog steeds in een diepe coma (m.u.v. HP/De Tijd).

 37. Tja, de schoorsteen moet nu eenmaal roken bij de frauduleuze farmacologische industrie. De gekunstelde namaak trannies onder de vaccins zijn zogenaamd in een paar weken in elkaar gehackt om uw “operating system” te updaten, zodat men toch nog wat van de plank met mislukte experimenten kon hergebruiken. Bill Gates’ (Moderna, Pfizer) hele verdienmodel bestond tenslotte uit het sluiten van contracten met achterlijke ambtenaren overal ter wereld en het opkopen/saboteren van concurrenten zodat je op een gegeven moment geen PC zonder Microsoft ellende meer kon kopen.

  Dus we krijgen weer dezelfde riedel als het aan dit soort figuren ligt, maar nu verpest het niet alleen ons werk maar ook onze gezondheid:

  CP/M
  QDOS (quick and dirty OS, Seattle Computer Products)
  MSDOS 1 = QDOS: U bent hier
  MSDOS 2
  MSDOS 3
  MSDOS 4
  Windows 1
  Windows 2
  Windows 3
  Windows 95
  OS/2
  Windows NT 1.0
  Windows NT 3.1
  Windows NT 4
  Windows 2000
  Windows Vista
  Windows 7
  Windows 10
  (oneindig aantal versies overgeslagen…)

  Ik wacht ondertussen maar op een Apple nasaal vaccin of een echt Linux geneesmiddel. Me een bloedziekte laten inspuiten in een bloedvat door een of andere sukkel met een training van twee dagen? Vergeet het maar.

 38. Mijn spieren waren ongeveer een jaar opgespannen o.i.v.microgolfoven. Oven buiten en na een jaar waren mijn spieren terug losgekomen. Na vreselijke pijnen geleidelijk loskomen van de spieren en nu eindelijk terug ok.
  Allemaal inbeelding natuurlijk.

 39. De meest verwijderde docu van het moment! Corona op zoek naar de Waarheid…

  https://www.blckbx.tv/videos/de-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid

  Professor DDr. Martin Haditsch is een Oostenrijkse microbioloog en infectioloog die de halve wereld afreisde voor een docu die de geschiedenis boeken in zal gaan als belangrijk. Zo interviewde hij de volgende grootheden over de crisis die de hele wereld al ruim een jaar in z’n greep houdt.

  Dr. Pierre Kory – IC arts en onderzoeker in New York

  Professor Dr. Michael Levitt – Nobelprijswinnaar Stanford Universiteit

  Professor Dr. Roland Wiesendanger – Universiteit Hamburg

  Professor Dr. Klaus Stöhr – Viroloog en Epidemioloog

  Professor Dr. Klaus Püschel – gerechtsarts

  Professor Dr. Kurt Zatloukal – directeur van het onderzoeksinstituut voor Pathologie & Microbiologie in Graz.

  Dr. Thomas Ly – leidt de grootste ziekenhuisketen in Thailand in de strijd tegen de Pandemie en is vertrouwenspersoon van de Dalai Lama

  Professor Marco Confalonieri – Hoofd van het gespecialiseerde Cattinara Long-ziekenhuis in Triest

  Door Youtube verwijderd

  Corona Auf der Suche nach der Waarheid oftewel Corona op zoek naar de waarheid is de titel van de high end docu die programmamaker Flavio Pasquino afgelopen week van iemand kreeg toegestuurd via telegram. Hij opende de link, keek er een paar minuten naar en rende naar zijn computer om de indrukwekkende docu zo snel mogelijk veilig te stellen. En je raadt het al…de deze docu werd nog geen uur later door YT verwijderd.

  Een must see

  “Corona Auf der Suche nach der Waarheid is zo’n film die je moet gezien hebben” opent Flavio Pasquino de promotionele video op Youtube die na enkele minuten ophoudt en verwijst naar de link in dit bericht. De docu is zeer geschikt om te delen met mensen die nog niet zien velen van ons zien. BLCKBX heeft de video vertaald naar Nederlands en Engels door een native Duitse vertaler en gehost buiten Youtube. We willen je dus vragen om er echt even de tijd voor te nemen. Hij duurt 1.5 uur maar de docu is steengoed en voor sommigen is het zelfs genieten. En genieten is best een rare term voor de confronterende feiten die ook in deze docu aan het licht komen maar…zoals Flavio Pasquino besluit in de afkondiging; “het is nog altijd fijner om de pijnlijke waarheid te kennen dan door te modderen in de mist van onwetendheid”.

 40. @ Amo: 4:42 am. Zover is men al gezonken. Alles om de doelstellingen van Agenda21 door te voeren, en een duivelse werelddictatuur in te stellen.

 41. Is het ook niet zo dat vaccinnemers zelf ondertekenen dat ze aan een medisch experimenteel vaccin project deelnemen? Dus zelf verantwoordelijk zijn als het misgaat?

 42. Duits fascisme zit kennelijk vlak onder de beschaving. Duitse voorzitter artsenkamer zegt “Zonder vaccinatie, geen onderwijs”. https://www.blckbx.tv/videos/geen-vaccin-keine-schule-zegt-dr-klaus-reinhardt-in-duitslandde-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid-8d8dw?ss_source=sscampaigns&ss_campaign_id=60a27be2b013202456872f82&ss_email_id=60a27ea4ee404d092d68a9e9&ss_campaign_name=BLCKBX+VIDEO+ALERT+-+bekijk+onze+nieuwste+uitzending%21&ss_campaign_sent_date=2021-05-17T14%3A33%3A23Z
  Dit is ronduit misdadig. Kinderen injecteren met deze vaccins, terwijl daar geen enkele noodzaak voor is. En dan dreigen met het onthouden van onderwijs!!! Wat zijn dat voor beulen?
  Deze injecties zijn niet eens goed getest op kinderen. De man noemt niet eens een medische noodzaak, maar heeft het over iets als “iedereen moet meedoen”.
  Dat een hotemetoot dreigt met het ontzeggen van onderwijs!!!! Hoe ziek kan een hotemetoot zijn. Deze mensen willen jongeren dus hun kansen ontnemen. Werkelijk ongelooflijk.

Comments are closed.