Niet alleen honden gemarteld; Fauci financierde dodelijke experimenten met honderden AIDS weesjes

—————————————————————————————————————————————–

Experimenten waren voorloper van het grootste medische experiment aller tijden met miljarden mensen (Covid gentherapie injecties 2021)

—————————————————————————————————————————————–

Nadat eerst bekend was geworden dat Anthony Fauci (‘Dr. Death’) een experiment had gefinancierd waarin honden werden gemarteld en vermoord, is nog een groter schandaal aan het daglicht gekomen. In het begin van deze eeuw deed hij namelijk hetzelfde met honderden AIDS weesjes in New York. PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) eist inmiddels het ontslag van de 21e eeuwse dr. Mengele, alsmede ook dat van alle NIH bestuurders. ‘NIH zit diep in de modder van bad science… Misbruik en junk science schijnen het enige te zijn dat dit instituut kent.’ Fauci-NIH is tevens één van de grote drijvende krachten achter de corona plandemie / Covid gentherapie injecties.

PETA verwijst hierbij vooral naar het beruchte experiment met puppy’s wier koppen langzaam werden ‘opgegeten’ door zandvliegjes:

In zeven US National Primate Research Centers worden nog altijd apen onder erbarmelijke omstandigheden gevangen gehouden, gebruikt voor experimenten, en daarna gedood (indien ze die experimenten al overleven):

(Het blijft overigens bijzonder bevreemdend en ook wel beangstigend dat veel mensen wel (terecht) verontwaardigd raken door bovenstaande foto’s, maar hun schouders ophalen over de voor ieder verifieerbare minimaal 50.000 medemensen, waaronder steeds meer jongeren en kinderen, die officieel reeds zijn gestorven als gevolg van de Covid injecties.)

Honderden doden tijdens en na experimenten op AIDS weesjes

Op foto’s is onder andere te zien hoe een zwart jongetje in een ziekenhuis in New York wordt geïnjecteerd met een onbekende stof. Het jongetje was één van de honderden slachtoffers van dit Big Pharma-overheid experiment dat onmiddellijk doet terugdenken aan het ‘Tuskegee’ schandaal. 25 minderjarigen stierven tijdens het onderzoek, en nog eens 55 overleden in pleeghuizen of – gezinnen. In de loop van de tijd volgden daarna nog eens honderden doden.

‘In 2005 schakelde New York het VERA instituut in om een rapport op te stellen over de medicijntesten,’ aldus een uitgebreide videodocu van onderzoeksjournalist Liam Scheff met daarin een ICC (Incarnation Children’s Center) interview tussen Liz Brown en Mimi Pascual. ‘VERA kreeg geen toegang tot de medische dossiers van deze kinderen die in deze testen waren gebruikt.’

‘Hun rapport werd in 2008 gepubliceerd. 25 kinderen waren tijdens de medicijntesten gestorven, nog eens 55 na afloop (in pleegzorg). Volgens Tim Ross, directeur van het Child Welfare programma van VERA (vanaf 2009), is 29% van de overgebleven 417 kinderen gestorven (van de totaal 532 waarvan is toegegeven dat ze werden gebruikt).’

Toch nog een paar mensen met een geweten

Zoals altijd kregen de overlevende kinderen geen enkele vorm van compensatie, noch hun ouders. Ze waren slechts proefkonijnen voor Fauci’s experimenten, waar hij tot op de dag van vandaag mee door kan gaan omdat niet één president – zelfs Donald Trump niet – de wil of moed had hem te ontslaan.

Nu lijken er bij de Amerikaanse overheid toch nog een paar mensen met een functionerend geweten te werken of te hebben gewerkt (wat net als in Nederland een hoge uitzondering is geworden, mede omdat zij zelfs in hun eigen partijen niet meer zijn gewenst (kijk naar Pieter Omtzigt)). Zij waren bereid een boekje over te doen over de ernstige misdaden tegen de menselijkheid die het NIH – vooral onder Fauci – al tientallen jaren begaat.

‘Voor Fauci zijn mensen enkel nuttig om mee te experimenteren’

Uit tal van documenten en interviews met kinderen en verplegers van het ICC die deelnamen aan het door Fauci gefinancierde onderzoek komt een afschuwelijk beeld naar voren. De meesten kregen pas in de gaten wat er gebeurde toen er tal van kinderen doodziek werden en stierven, zowel tijdens als na de experimenten.

‘Het natuurlijk is meer dan waarschijnlijk dat Fauci wist wat de risico’s waren,’ schrijft Mike Adams (Natural News). ‘Voor hem betekent het menselijke leven echter niets. Het is enkel nuttig om mee te experimenteren voor ‘research’ doeleinden.’

Toen een paar honderd kinderen, nu de hele mensheid

‘Destijds werden ‘slechts’ een paar honderd kinderen beschadigd door Fauci’s geschifte sciëntisme (= blinde verering van de wetenschap als feitelijk de enige echte religie die zelfs boven menselijke en morele waarden staat). Vandaag wordt de hele wereld geïnjecteerd met experimentele gifstoffen, waarvan de volledige gevolgen nog zichtbaar moeten worden’ (1).

Als de circa 50.000 officiële (en minstens 600.000 officieuze) in het Westen gevallen Covid vaccinatiedoden in amper 10 maanden tijd een indicatie zijn, zoals veel onafhankelijke wetenschappers en experts vrezen, dan zouden die gevolgen de komende maanden en jaren wel eens gruwelijker en bloediger kunnen zijn dan alle eerdere slachtpartijen die de mensheid ooit heeft meegemaakt bij elkaar opgeteld. Dan hebben we mede dankzij Fauci niet alleen met een vaxxicide (vaccinatie-genocide) te maken, maar met een nieuw soort Holocaust die in het slechtste geval zelfs op een E.L.E. (Extinction Level Event) kan uitlopen.

 

Xander


(1) Natural News

Eerdere artikelen over dr. Fauci:

01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden
01-07: Wat heeft Covid-19 gemeen met de Spaanse Griep, de Mexicaanse griep, HIV en polio vaccins?
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd

Zie ook o.a.:

28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is
24-10: Arts in open brief aan Diederik Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
19-08: Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid injecties medisch experiment zijn waarvan schade niet wordt vergoed
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen

2020:

02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

73

 1. @Marc schreef:
  06/11/2021 om 6:21 pm
  “Ik stel voor om vanaf nu vaccin-weigeraars te gebruiken voor experimenten… geen dierenleed meer en minder gefrustreerde associalen…”

  Waarom? Dat hoeft toch al niet meer vermits alle gevaccineerden al vrijwillige proefkonijnen zijn, alleen beseffen ze het niet eens zoals jij. De volledige uitslag van je vrijwillige experiment kun je pas over 5 jaar verwachten.
  En er is helemaal geen sprake van dierenleed want de dierproeven hebben ze bij dit experiment overgeslagen en je voorstel is walgelijk en pas asociaal: ieder mens is gelijk en iedereen heeft het recht om voor zichzelf te kiezen aan welk medisch experiment door vaccinatie ze vrijwillig willen deelnemen of niet.
  Gij zijt niet meer of beter dan een ander dat gij alleen zou mogen kiezen om dan, als gefrustreerd asociaal proefkonijn, ‘vaccin-weigeraars’ met de vinger te wijzen omdat zij met hetzelfde recht als gij anders hebben gekozen.
  Er zijn geen vaccin-weigeraars, er zijn enkel ménsen die ook vrij mogen kiezen net zoals gevaccineerden ook zelf vrij hebben mogen kiezen.

 2. Ik stel voor om vanaf nu vaccin-weigeraars te gebruiken voor experimenten… geen dierenleed meer en minder gefrustreerde associalen…

 3. Aan Esther 75. U schrijft dat het merkteken van het beest de vaccins zijn.Sorry Xander maar het gaat weer over God. Satan maatkte van alles wat God geschapen heeft een copie.Van de boom der kennis van goed en kwaad en van de boom des levens maakte hij, wat de Theosofen de Akasha Kroniekn noemen. Van Gods Licht maakte hij licht voor zichzelf licht en werd als een engel des lichts.om de mensheid te verslinden. Het merkteken van het beest is de copie van het zegel dat de honderd vier en veertig duizend op hun voorhoofd dragen met de Naam van het Lam en de Naam van Zijn Vader erop geschreven.Al deze namaaksels zijn bedoeld om de mensheid in verwarring te berngen en te vernietigen. Verdeel en heers. Het merkteken op het voorhoofd komt al in de oude natuurreligies voor als het derde oog. Ook bekend bij de Boeddhisten en de Hindoes.Ik zie Gods sturing in al deze dingen die gebeuren moeten zodat God zijn hele schepping kan vernieuwen zonder de chaotische en daardoor de alles vernietegende invloed van Satan. Ook de aanhangers van de Tegenstrever van God , de huidige bedenkers van de vaccins, zouden niet gespaard zijn door de Satan. Satan heeft geen vrienden onder mensen. Satan is de Chaos zelf en de Chaos heeft sinds kort geen plaats meer in Gods schepping.

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 4. Aan Oma, Esthet geeft geen valse hoop want Jezus geeft geen valse hoop.God kan alles, ook bijvoorbeeld zo’n wrak als ik in leven houden na al die bizarre dingen die artsen en de overheid mij aangedaan hebben.Een beetje vriendelijkheid naar Esther toe, een duidelijk vriendinnetje van God en daardoor van mij,zou u sieren.Jezus zegt : Wie niet voor Mij is, is tegen mij.
  Oma, u stelt dat geloof geen invloed heeft op staatszaken.Alles in het universum heeft invloed op alles in het universum. Alle mensen op onze thuisplaneetje hebben invloed op elkaar. De mensheid is 1 geheel en bestaat uit individuen, en het geheel is meer dan de som der delen. Iedereen die de mensheid wil verdelen, om wat voor reden dan ook, is een werktuig van Satan, die de uitvinder is van de verdeel en heers tactiek. We zijn allemaal broeders en zusters en we hebben allemaal invloed op elkaar. Dus ook via bijvoorbeeld geloof hebben we invloed op staatszaken. Geef God wat van God is en aan de Keizer ( de staat) wat van de Keizer is. Onze lichamen en ons leven is ons door God gegeven en niet door de Keizer ( de staat) Oma, u heeft moed en u bent welbespraakt maar laat u niet verleiden tot de verdeel en heerstactiek Hoe subtiel ook. Bovendien is de kentering al gaande. Er staat iets groots te gebeuren wat ons allemaal aangaat.Ook de huidige dienaren van Satan. Sorry Xander, het gaat weer over God, die overal werkzaam is. Ook op deze site.

 5. @Peet schreef:
  02/11/2021 om 5:06 am
  “Aan Oma. U bent erg streng voor Esther. Geef aan God wat van God is en aan de keizer ( de staat ) wat van de staat is. Spiegel de staat met hun eigen wangedrag. Liegt de staat tegen ons, lieg dan terug. En met moordpogingen van de staat op de burgers hebben burgers het recht op zelfverdediging. En wil de staat je tegen je wil prikken? Het velletje van de mens is de grens. Ook voor de staat.Ook voor artsen. Maar niet voor God. God is onze Schepper. Geef aan God wat van God is. Sorry Xander dat het een beetje over God gaat hier maar dat moet maar even. Laten we elkaar niet aanvallen op geloofszaken.Verdeel en heers is de tactiek van de staat en uitgevonden door Satan.”
  Aan Peet:
  Hoezo erg streng voor Esther? Geef mensen geen valse hoop dat ze zouden kunnen genezen van vaccinatieschade als ze zich bekeren en zouden geloven waar Esther in gelooft, dat is persoonlijk…iedereen is vrij om te geloven waarin ze willen.
  Ik vind het niet kunnen dat de angst van gevaccineerde mensen nu wordt gebruikt om zieltjes te winnen voor haar geloof door valse hoop te wekken met de belofte van genezing. Dat is hetzelfde bedrog als de staat gebruikt om mensen erin te luizen voor vaccinatie.
  Esther mag geloven dat bekering en geloof iemand zou kunnen genezen van vaccinatieschade maar dat is daarom geen waarheid.
  Zoals het er nu voorstaat, Peet, moet je wel op je strepen gaan staan om nog vrij te mogen geloven. Daar bedoel ik mee dat je eerst voor de bescherming van je (wereldse) rechten en vrijheden moet zorgen om straks nog vrij te mogen geloven in wat en welke God jij wil.
  Want met geloven alleen kun je de staat niet tegenhouden om je onder dwang te prikken, of dacht je dat de staat er zich iets vanaan trekt dat het velletje van de mens de grens zou zijn? Dat doen ze nu ook niet.
  En God zal jouw burgerrechten niet komen verdedigen, dat moeten wij zelf doen.
  Dit is geen aanval op geloofszaken want geloof is individueel en dat heeft geen invloed op staatsbeleid.

 6. Door deze fauci is Freddy Mercury om het leven gekomen ,door de (nep) medicijn : AZT .
  Fauci prees deze medicijn als een goedwerkende anti HIV middel,terwijl hij wist dat het middel niet werkte en zelfs gevaarlijk was. Freddy stierf aan de gevolgen van het gebruik van AZT .
  Magic Johnson, die ook de HIV virus opgelopen had ,heeft het middel ook een tijd gebruikt,maar is vroegtijdig mee gestopt ,wat zijn leven redde.

 7. @Nieuw Begin… zet me ook eens een petje op, laat me begeleiden door een verpleger zonder chirurgen-pak aan, geef mij een autocue-tekst en ik zal deze héél zachtjes influisteren… = FAKE!!!
  Foei Jules!

 8. Gisteren 1 november bij RTL 4 Nieuws:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5264384/ongevaccineerd-op-ic-vaccinatie-intensive-care-corona

  Jules wilde geen prik en kwam op de ic: ‘Moet weer leren lopen, praten en eten’
  Op de intensive cares liggen nu vooral mensen die niet gevaccineerd zijn. Jules is een van hen. Hij lag zeven weken op de intensive care met corona en balanceerde op het randje van de dood. Vanuit het ziekenhuis waarschuwt hij: “Dit kan het resultaat zijn van koppigheid en denken dat je het beter weet.”

  ( Ik geloof ook dat Jules een zeer goed acteur zou zijn NB )

 9. Aan Oma. U bent erg streng voor Esther. Geef aan God wat van God is en aan de keizer ( de staat ) wat van de staat is. Spiegel de staat met hun eigen wangedrag. Liegt de staat tegen ons, lieg dan terug. En met moordpogingen van de staat op de burgers hebben burgers het recht op zelfverdediging. En wil de staat je tegen je wil prikken? Het velletje van de mens is de grens. Ook voor de staat.Ook voor artsen. Maar niet voor God. God is onze Schepper. Geef aan God wat van God is. Sorry Xander dat het een beetje over God gaat hier maar dat moet maar even. Laten we elkaar niet aanvallen op geloofszaken.Verdeel en heers is de tactiek van de staat en uitgevonden door Satan.

 10. Mijn hondje kreeg de tweede of derde inenting en kreeg stuiptrekkingen en het schuim kwam uit zijn bek. Dacht echt dat ie dood zou gaan. Nooit meer een vax gegeven dus.
  Vertelde dit aan andere hondenbezitters en toen kwamen de verhalen los. Ook gebeurt en 2 zijn hun hondje kwijt geraakt. Voor veel bezitters zijn hun huisdieren alles/net zoals een kind. Dat er mensen zijn die een hond tijdens de corona hebben aangeschaft en nu weer dumpen hebben niet goed nagedacht/onderzocht wat het hebben van een huisdier inhoud. Nu ja het is geen wegwerpproduct.

 11. @Esther 75 schreef:
  31/10/2021 om 6:17 pm
  @ Oma
  Nee, mensen kunnen niet bij de pastoor terecht om genetische beschadigingen aan hun DNA te laten genezen.
  Ze kunnen ALLEEN terecht bij Degene die hen gecreëerd heeft. Jezus is Zijn Naam.
  Ik spreek hier vrijwel nooit over Jezus buiten het geloofsforum.
  Deze reactie gaf ik omdat er velen zijn die nu, na de injectie bang worden omdat men begint in te zien dat de overheden liegen. Ze vragen zich af of er nog een weg terug is.
  JA, die Weg is er!
  U wilt het niet horen en dat is uw eigen keuze. God heeft u tenslotte een vrije wil gegeven.
  Maar er zijn hier mensen op dit forum die nu wel tot nadenken aangezet worden. Zij zien immers dat de woorden van Jezus, die Hij sprak in het boek Openbaring, NU uitkomen.
  De vaccins ZIJN het merkteken. Binnenkort is er NIEMAND meer die nog kan kopen of verkopen zonder dit teken.
  Esther 75″

  Wel, Esther als gij beweert dat bange gevaccineerden alleen terecht kunnen bij Degene die hen gecreëerd heeft om de genetische veranderingen teniet te doen, dan zou je ook moeten kunnen uitleggen hoe dat medisch mogelijk zou kunnen zijn…oh, dat kun je niet?
  Of begrijp ik het verkeerd? Het is geen medische kwestie?
  Wil je nu beweren dat door geloof gevaccineerden hun lichaam en genetisch geknoei op cellulair niveau opeens mysterieus opgelost zou kunnen worden?
  Maw: een wonder? Zoals lazarus die uit de (schijn)dood zou opgestaan zijn?
  Serieus?
  Dat klinkt meer als een verdoken poging tot bekering: mensen beloven dat ze zullen genezen worden als ze maar geloven.
  Dat is net hetzelfde als wat de overheid doet: mensen beloven dat ze niet ziek worden of doodgaan als ze maar geloven in vaccinatie met genetische schade tot gevolg.
  Dan mag jij eens over het volgende nadenken:
  Waarom heeft Degene die ons gecreëerd heeft ons door ons geloof dan al niet behoedt tegen de genetische beschadigingen door vaccinatie?
  Tenslotte heeft iedereen, behalve de atheïsten, al een geloof in God/Yahweh/allah of hoe Hij ook genoemd wordt…of werkt enkel jouw geloof?
  Het “enige, echte” geloof dat ze allemaal claimen?
  Ik vind de vermoedelijke poging, om misbruik te maken van de angst van gevaccineerden om zieltjes te winnen voor jouw geloof door voor te wenden dat ze zouden kunnen genezen van een genetische beschadiging als ze maar zouden geloven net als jij, moreel verwerpelijk.
  Jij mag geloven wat je wil maar hou je bekeringsdrang voor jezelf, je lijkt wel jehova’s getuigen die komen leuren met verlossing aan de voordeur.
  Je intentie kan goed zijn om bange, zieke mensen een houvast en hoop te bieden omdat gij gelooft maar dat betekent geenszins dat jouw belofte van geloof hen zal kunnen genezen, ik noem dat misleiden en valse hoop geven.

  En nu zou je eerste en grootste bekommernis het recht op onze (burgerlijke!) vrijheden moeten zijn want anders schrijft de nazi-staat/overheid/politiek je straks voor in welke God je nog mag geloven!

 12. Het is een gegeven dat er in Nederland op wilsonbekwame psychiatrische patienten medicijnen getest worden zonder toestemming. Zelf heb ik jaren geleden in het AMC te Amsterdam gesolliciteerd als leerling verpleegkundige. Ze vroegen mij of ik het aan kon als er terminale patienten met een experimenteel medicijn ingespoten werden en dan hele vervelende bijwerkingen zouden krijgen De patienten werden in de waan gelaten dat het zou helpen hun leven te verlengen. Ik ben zonder te antwoorden uit het sollicitatiegesprek weggelopen. Jaren later werd mijn eigen moeder die terminaal was ook zo “behandeld”. Ze was zo hoopvol dat ze het door die medicijnen zou redden dat ik haar niets durfde te vertellen.Artsen zijn Mengele Adepten. Maar mensen zouden hun eigen sterfelijkheid moeten erkennen en dat ze op een gegeven moment gewoon uitbehandeld zijn.

 13. @ Oma

  Nee, mensen kunnen niet bij de pastoor terecht om genetische beschadigingen aan hun DNA te laten genezen.

  Ze kunnen ALLEEN terecht bij Degene die hen gecreëerd heeft. Jezus is Zijn Naam.

  Ik spreek hier vrijwel nooit over Jezus buiten het geloofsforum.

  Deze reactie gaf ik omdat er velen zijn die nu, na de injectie bang worden omdat men begint in te zien dat de overheden liegen. Ze vragen zich af of er nog een weg terug is.
  JA, die Weg is er!

  U wilt het niet horen en dat is uw eigen keuze. God heeft u tenslotte een vrije wil gegeven.
  Maar er zijn hier mensen op dit forum die nu wel tot nadenken aangezet worden. Zij zien immers dat de woorden van Jezus, die Hij sprak in het boek Openbaring, NU uitkomen.

  De vaccins ZIJN het merkteken. Binnenkort is er NIEMAND meer die nog kan kopen of verkopen zonder dit teken.

  Esther 75

 14. @piep schreef:
  30/10/2021 om 1:31 pm
  “Beste Oma,
  ben jij God ???!!”

  Waar slaat dat op?!

  @Einde schreef:
  30/10/2021 om 6:28 pm
  @ Oma
  “Pfffff. Das een heel verhaal. ik hoop dat het je een beetje lucht geeft .
  . Het zit je blijkbaar erg dwars als iemand hier een andere mening of kijk op dingen heeft dan jij.
  Iedereen mag toch zijn eigen mening hebben ?
  Echter dat oordelen. Wat u hier nu ook weer doet, daar kan ik slecht tegen. Voor je rechten opkomen is niets mis mee. Maar wel vreedzaam! En dat mis ik bij velen hier.”

  Ik hoop dat je het hele verhaal dan goed leest en begrijpend kunt lezen.
  Neen, het zit mij dwars dat mensen geloof en bestuur over één kam scheren.
  Alsof mijnheer pastoor of een imam/rabijn bepaalt waar een verkeerslicht moet komen?!
  Of alsof een burgemeester bepaalt wie naar de kerk of moskee of synagoge moet gaan?!
  Dat is geen andere kijk op dingen maar dat is realiteit: de scheiding tussen het recht van het individu op eender welke geloofsovertuiging versus maatschappelijk bestuur over álle burgers, ongeacht hun geloof!
  Individu – maatschappij ???
  Wordt het zo wat duidelijker om te begrijpen?
  En waar gij slecht tegen kunt boeit niemand, zelfs een mening is een waarde-oordeel waar iedereen recht op heeft om te uiten of gij dat vreedzaam vindt en mist of niet.

  @Esther 75 schreef:
  30/10/2021 om 7:12 pm
  “@ Piep 30-10-21 1:31PM
  Je hebt gelijk; velen hebben het vaccin genomen. En dat was hun eigen keuze. Er zijn echter mensen die nu beginnen te twijfelen aan de oprechtheid van de overheden. Ik heb mensen gesproken die nu angstig worden. Allemaal mensen die de Bijbel niet kennen; mensen die Jezus niet kennen.
  Het vaccin brengt schade toe aan het door God gecreëerde, menselijke DNA.
  MAAR er is Iemand die deze aangebrachte schade teniet kan doen. Want het vaccin is een productie van de vijand van God. Maar Wie heeft deze vijand overwonnen??
  Zijn Naam is Jezus!
  Ik geloof met mijn hele hart dat Zijn bloed met gemak de door het vaccin aangebrachte schade teniet kan doen!
  Maar ALLEEN als iemand zich oprecht omdraait naar God, Hem met zijn hele hart zoekt en gehoorzaamd aan de boodschap van Jezus dat iemand wederom geboren moet worden uit water en Geest!
  Het einde van de tijd van genade is dichterbij dan velen denken maar tot die tijd zal God degenen helpen die Hem in hun wanhoop en nood aanroepen.
  Esther 75”

  Waar kunnen gevaccineerden terecht om Zijn bloed te ontvangen om genezen te worden van een genetische verandering? In de kerk bij mijnheer pastoor?
  Laten we dan ook meteen de hele medische zorgsector maar opdoeken?
  Aub, Esther, met je geloof over Zijn bloed om medische vaccinatieschade teniet te doen moet je echt op het geloofsforum zijn.

 15. American FRANKENSTEIN – San Quentin’s Surgeon & His HUMAN EXPERIMENTS (pleasekillme.com) Leo Leonidas Stanley, ook wel de Amerikaanse Mengele genoemd. Deed gruwelijke experimenten op kinderen, zwak begaafden en gevangenen in de jaren 1930 – 1950. Nooit gestraft. Werkte voor The Eugenics Movement ( Rockefeller Foundation and Race Betterment Foudation van de cereal magnaat J.H Kellogg ) dezelfde kwaadaardige lui die ons nu in willen spuiten met Gen Therapie injecties gezien de Eugenics Movement in feite nog steeds bestaat. Zij wilde mensen tot bruikbare slaven maken en opruimen wat niet nuttig was voor hun. ( zoals geestelijk gehandicapten, lichamelijk gehandicapten, ouderen en onaangepasten.) Werkte ook graag mee aan executies in San Quentin, waarna hij uit de lichamen organen mocht verwijderen voor proeven . Dus er waren al eerder types zoals Fauci en ze komen er nog steeds gewoon mee weg. Sam Richard Shockley, geestelijk gehandicapte inmate te Alcatraz, is ook door deze Amerikaanse Mengelen omgebracht. zie Biography
  ( samshockley.blogspot.com ).

 16. Einde,

  Geloof je het zelf Einde !!
  Als jij correct/beleefd jouw mening geeft zal jouw post ALTIJD geplaatst worden , zelfs als je confronterend/scherp bent zoals ik.
  PROBEER de zaken voor te stellen zoals ze liggen

  Het schijnt dat als iemand een andere mening heeft ( zoals Oma ) dat je dan op een belerende, uit de hoogte zijnde manier reageert .
  Dit is een teken van intense zwakte, Einde, je kan NIET met goede argumenten komen, zoals altijd.
  Misschien kun je beter zwijgen !!

 17. @ Piep 30-10-21 1:31PM

  Je hebt gelijk; velen hebben het vaccin genomen. En dat was hun eigen keuze. Er zijn echter mensen die nu beginnen te twijfelen aan de oprechtheid van de overheden. Ik heb mensen gesproken die nu angstig worden. Allemaal mensen die de Bijbel niet kennen; mensen die Jezus niet kennen.

  Het vaccin brengt schade toe aan het door God gecreëerde, menselijke DNA.
  MAAR er is Iemand die deze aangebrachte schade teniet kan doen. Want het vaccin is een productie van de vijand van God. Maar Wie heeft deze vijand overwonnen??
  Zijn Naam is Jezus!
  Ik geloof met mijn hele hart dat Zijn bloed met gemak de door het vaccin aangebrachte schade teniet kan doen!
  Maar ALLEEN als iemand zich oprecht omdraait naar God, Hem met zijn hele hart zoekt en gehoorzaamd aan de boodschap van Jezus dat iemand wederom geboren moet worden uit water en Geest!

  Het einde van de tijd van genade is dichterbij dan velen denken maar tot die tijd zal God degenen helpen die Hem in hun wanhoop en nood aanroepen.

  Esther 75

 18. @ tukker.
  Op je vraag om met feiten te komen: ik heb vorige keer wel degelijk een reactie met feiten geplaatst. Echter deze werd niet geplaatst, waarschijnlijk omdat het bewijst dat vele geplaatste artikelen hier fake zijn.

 19. @ Oma
  Pfffff. Das een heel verhaal. ik hoop dat het je een beetje lucht geeft . 😉 . Het zit je blijkbaar erg dwars als iemand hier een andere mening of kijk op dingen heeft dan jij.
  Iedereen mag toch zijn eigen mening hebben ?
  Echter dat oordelen. Wat u hier nu ook weer doet, daar kan ik slecht tegen. Voor je rechten opkomen is niets mis mee. Maar wel vreedzaam! En dat mis ik bij velen hier.

 20. Einde,

  Vorige keer heb ik je gevraagd om te reageren op mijn post , dat deed je niet en dat begrijp ik , als pol correcte org. dit zeggen/beamen moeten individuen als Einde zwijgen omdat je moeilijk tegen de feiten kunt ingaan.
  Op mijn 1 ste deel van mijn post nu reageer je dan natuurlijk ook niet .
  Einde, je moet maar niet zomaar wat roepen , kom met feiten en met waarheden niet met verzinsels.

  Weer opnieuw een lesje in Tekstverklaring, Einde , als je goed leest/begrijpt dan kun je vatten dat ik spreek over de “leidinggevende ” figuren achter hele deze situatie niet over een goedbedoelende arts/verpleegster die haar/zijn uiterste best doet om mensen te helpen alhoewel hun handen gebonden zijn omdat het verboden is om goedwerkende medicatie als Hydrochloroquine met zink/Ivermectine voor te schrijven .
  En dan spreek ik niet over de meelopers qua artsen/verplegers want die zijn er w/s ook .

  Ik zal het nu kort houden omdat dit eigenlijk een opm. is voor het Geloofsforum daar wil ik het gesprek wel verder met je hebben als je dat wil dan zie ik je wel op het Geloofsforum .
  Als jij de Bijbel een klein beetje kent en ik lees bijv Ezechiel en je bent ongehoorzaam aan de Here God ( Here god is een liefhebbende , gaarne vergevende , heilige God vol liefde maar een mens moet wel tot bekering komen en proberen in oprechtheid te leven zoals de Here God wil) dan is daar een vrij pittig oordeel en ik garandeer je dat is niet mals en dat gaat dan nog over zijn oogappel, het Joodse volk .
  Kom niet met een zoetsappige God met alleen maar liefde want zo werkt het echt niet.

  Excuses Moderator

 21. Bijzonder interessante interview van Mike Adams met Dr.Paul Cottrel die beweert dat het Corona vaccin een
  biowapen tegengif van de Amerikaanse overheid is dat volledig is misgegaan…..

  Zo zegt hij o.a. dat Moderna banden heeft het DARPA. DARPA staat voor Defense Advanced Research Projects Agency.
  Dit is een agentschap dat behoort tot het ministerie van Defensie in de Verenigde Staten. Naast andere taken
  is het verantwoordelijk voor het ontwikkelen van technologieën voor militair gebruik, het gebruik van de
  meest geavanceerde tools die beschikbaar zijn op de planeet en het investeren van miljoenen dollars.

  De Verenigde Staten waren bezig om een biologisch wapen te ontwikkelen en dan moet je ook een tegengif voor je
  soldaten en voor je eigen bevolking hebben voordat je het wapen gebruikt. Nu is de vraag, die Mike ook stelt
  waarom dat biologische wapen (=Corona virus) en het Corona vaccin op de eigen bevolking is losgelaten en niet
  werd gebruikt in tijden van oorlogsvoering. Ik vind zelf dat Dr. Paul Cottrel daar niet echt een duidelijk
  antwoord op geeft. Hij zegt zelf dat het antwoord zowel moeilijk als makkelijk is.

  Waar hij wel rechtuit over spreekt en niet om de pot heen draait is dat ze een wapen systeem hebben ontwikkeld waar een
  Dat is dus een volledig nachtmerrie scenario voor de gevaccineerden en een driedubbele
  waarschuwing voor de ongevaccineerden om het coronavaccin te weigeren….

  https://www.bitchute.com/video/TwgnSPJb2FLZ/

  https://www.cbsnews.com/news/darpa-announces-new-biological-technologies-office/

  https://nl.wikipedia.org/wiki/T-cel

  https://nl.wikipedia.org/wiki/B-cel

 22. Beste Oma,

  ben jij God ???!!

  De gevaccineerden hebben ZELF gekozen voor de vaccinatie-euthanasie. Punt uit.

  Zij zijn de ENIGE schuldigen want zij vertrouwden misdadigers. Elk toekomstig proces voor de rechtbank wordt geseponeerd. Zoooo simpel is dat !

 23. Medici en vooral dierenartsen zijn criminelen. Peter Goetzsche beschreef dat schitterend in zijn boek Dodelijke medicijnen. Nog steeds een zeer waar en lezenswaardig boek.

 24. tukker 30/10/2021 om 9:54 am
  Dat klopt, doe ik niet een woord, niet een letter van af afgezien van dat “leuk”.
  Dáárom juist is het voorzegd.
  Opdat wij misschien een beetje rust mogen vinden omdat het zeker wel goed komt. Op Zijn tijd en op Zijn wijze.

 25. Dat vrede oorlog met andere middelen is. is in dit afschuwwekkende tijdsgewricht voor ‘vele’ mensen duidelijk. De domoren hebben een voordeel; zij leven (dank zei Corona) niet lang. Wat nut de uil een bril als hij niet lezen wil!

 26. Door Corona komt het schuim der mensheid bovendrijven; in het bijzonder in de medische wereld. Is het de eed van Hippocrates of Hypocrisy?

 27. @Einde schreef:
  29/10/2021 om 7:36 pm
  “@tukker
  Jij zegt: Al deze mensen, die dit aanrichten , zullen voor Gods troon moeten verschijnen en ik vind dat recht en het oordeel zal zeer hard zijn en dat is recht.
  Dus jij bepaald hoe God deze mensen oordeelt ?
  Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
  Die steen heb jij zojuist gegooid met je uitspraak.
  Laat het toch aan God over: de Genade die wij ontvangen door Jezus is er ook voor hen !”

  Mag tukker misschien ook zijn mening geven zonder gestenigd te worden door jou met de veronderstelling dat tukker zou bepalen hoe God oordeelt?
  Draai jij maar de andere wang toe gelijk een schaap en schenk genade zoals een ‘goede christen’ terwijl de misdadige politiek je aframmelt en bont en blauw slaat, anderen verkiezen op te komen voor hun rechten.

  “Dit geldt overigens niet voor jouw alleen.
  Ik verbaas me iedere keer weer hoe mensen die zich christen noemen de vreselijkste verwensingen / oordelen doen over bv onze regering of over iedereen die meewerkt aan het vaccineren of….. noem maar op.
  Weet wel dat er ook christenartsen zijn die gewoon hun werk doen / vaccineren en daarbij hun gezonde verstand gebruiken. Volgens jouw , en velen met jouw zullen die nooit in de hemel komen …. Triest om zo te denken.”

  Spreek voor jezelf, jij weet helemaal niet of ook gevaccineerden zich christen noemen als ze ongevaccineerden dood wensen, doodziek op de IC wensen of zelfs in concentratiekampen willen steken!
  Me dunkt dat minstens verontwaardiging op zn plaats is als de regering onder valse voorwendselen van volksgezondheid de bevolking dwingt tot gehoorzaamheid om zichzelf schade te berokkenen.
  Het geloof van een arts is totaal irrelevant, artsen zweren de eed van Hippocrates om geen patiënten gezondheidsschade te berokkenen en elke arts die vaccineert, schendt die beroepseed!
  Bij vectorvaccins wéten ze uit het verleden welke schadelijke bijwerkingen elk van die vaccins geeft.
  En bij mRNA vaccins wéten zij NIET eens welke gezondheidsschade hun geprikte patiënten zullen oplopen want mRNA werd nog nooit op de mensheid gebruikt en daarvan zijn de schadelijke bijwerkingen dus helemaal niet gekend.
  Elke arts die vaccineert schendt zijn beroepseed, voor financieel eigenbelang want ze worden ervoor betááld, en brengt mensen schade toe en dat noem jij dan gezond verstand…duh

  “Ik zou zeggen : verdiep je eens echt in het woord van God, laat het oordelen aan God zelf over en bidt voor je vijanden , zegen ze en je zal zien dat je zelf ook meer rust gaat ervaren .
  Zegen !!!!”

  Ik zou zeggen: maak jij het verschil eens tussen staat en kerk, die strikte scheiding wordt zelfs door de grondwet gemaakt en dat is niet voor niks.
  Geloof heeft niks te maken met bestuur van de maatschappij door ménsen en iedere burger heeft de plicht om voor zijn rechten op te komen als bestuurders wandaden begaan!
  Verdiep jij je dus eens in de wetgeving om je rechten te kennen want God zal niet opkomen voor jouw burgerlijke rechten die nu geschonden worden.

 28. QW,

  Reactie is leuk, ik kan me er een deel wel invinden alleen “het komt echt wel goed ” : in de eeuwigheid ? , ja, MAAR ten koste van heel veel lijden !!

 29. Dat de wereld één grote puinhoop (rotzooi) is, is zo langzamerhand wel duidelijk. Hoe moet je als ouder je opgroeiende kinderen hierop voorbereiden ; godsonmogelijk ! ( Wat niet weet, dat niet deert ) . De meer dan vreselijke excessen worden via de moderne media verspreid ; soms …. komt men ze per ongeluk tegen. Ik zelf lees ze niet, de vaak bijgaande afbeeldingen zijn weliswaar in een flits opgenomen, maar staan wel ‘geregistreerd’ . Onze geest is hier niét op voorbereid, het zijn shockerende beelden die niet meer uit te wissen zijn.
  Kommer en kwel, op diverse sites. Vreselijke ‘voorspellingen’ , vreselijke beelden, gevolgd door depressiviteit in ongekende vorm, stress ! Ook stress vernietigd onze weerstand tegen …. . De mens is de oorzaak van het kwaad.
  De asiels ‘stromen’ vol met huisdieren, aangeschaft als excuus en worden nu als oud vuil gedropt. Zo langzamerhand schaam ik me dat ik een mens ben ….

 30. Van Meijeren tegen Ollongren: ‘Wij zullen net zolang strijden tot de verantwoordelijken veroordeeld zijn tot celstraffen’

  https://www.ninefornews.nl/van-meijeren-tegen-ollongren-wij-zullen-net-zolang-strijden-tot-de-verantwoordelijken-veroordeeld-zijn-tot-celstraffen/

  Volgens D66-minister Ollongren van Binnenlandse Zaken dient de ,,overheid,, te zorgen voor de volksgezondheid en ze zei er ook nog bij dat staat in de grondwet.
  Potverdorie ze heb nog gelijk ook dat D666 kreng.
  En daar beroepen ze zich nu op.

  Artikel 22
  1 De overheid treft maatregelen ter bevordering van de volksgezondheid.

  https://wetten.overheid.nl/BWBR0001840/2018-12-21

  We zitten in de val maar het komt goed.

 31. @ Harry
  29/10/2021 om 10:12 pm

  Heb het gelezen maar kunnen we dit klakkeloos aannemen ?
  Wanneer het waar is kun je Hugo niet verantwoordelijk houden voor de daden van zijn opa .
  Tevens heeft de Jonge een zeer Joods uiterlijk , en is geen Stijl zoals altijd overgenomen door de Holland media Groep die zelf een dubieuze organisatie is .
  ( Wat niet wegneemt dat ik de man een kwal vind )

  Post over grootouder van Hugo de Jonge verwijderd. Niet relevant en valt onder laster. Mod.

 32. Fauci’s pseudonym ‘The Angel of Death’ … Josef Mengele zou trots op hem zijn … ☠

 33. Ik plaatst de complete tekst plus link om de video te bekijken en ik hoop van ganzer harte dat er weer een paar mensen wakker worden.

  Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing

  https://www.ninefornews.nl/ex-vicepresident-pfizer-geeft-indringende-waarschuwing-dit-gaat-er-komend-jaar-gebeuren-als-je-niet-wakker-wordt/

  Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’
  in Mens en Dier
  Mike Yeadon, die 16 jaar werkzaam was voor vaccinmaker Pfizer, vreest dat de boostervaccins gebruikt zullen worden om je gezondheid te beschadigen en misschien zelfs om je te doden. Dat zei hij onlangs in de interviewreeks Planet Lockdown.
  “Ik meen het. Ik kan geen andere logische verklaring bedenken, behalve dat dit een poging is tot massale ontvolking,” zei dr. Yeadon, een voormalige vicepresident van Pfizer.

  KWAADAARDIGE DOELEINDEN.

  Het boostervaccin geeft ze de hulpmiddelen om het te doen en de mogelijkheid om het te ontkennen. Ze zullen weer iets verzinnen over een biologische dreiging, waarna je in de rij zult gaan staan om je boostervaccin te halen, om een paar maanden of een jaar later te sterven aan een vreemde ziekte die ze niet kunnen herleiden naar het boostervaccin, aldus Yeadon.
  “Ze liegen over varianten zodat ze schadelijke boosters kunnen maken die je helemaal niet nodig hebt,” benadrukte hij. “Ik denk dat ze gebruikt zullen worden voor kwaadaardige doeleinden.”
  “Dat is wat er volgend jaar gaat gebeuren als je niet wakker wordt,” zei hij.

 34. Mod : Verder praten op het Geloofsforum. Mod. komt in orde Xander.
  Groet.

  Fel verzet in België tegen coronapas: ‘Het ‘rijk der vrijheid’ wordt in dit land een coronadictatuur’
  Geen coronapas in Vlaanderen. Niet in de horeca, niet in de fitness en ook niet op het werk. Het Vlaams Belang zal zich hier ten zeerste tegen verzetten!

  https://www.ninefornews.nl/fel-verzet-in-belgie-tegen-coronapas-het-rijk-der-vrijheid-wordt-in-dit-land-een-coronadictatuur/

 35. Hoe je kunt douchen als er geen gas is? Koop een kampeerdouche (zo’n hangzak bij een kampeerwinkel en vul die met warm water).
  Een goedkope oplossing voor zulks geval.

  Als er wel gas is maar geen stroom volstaat een generator. Investering van enkele honderden euro’s maar je bent dan verzekerd van stroom voor je koelkast, lanpen, je cv of boiler.
  Verlengsnoer van 10 meter en de generator in een ongebruikte kamer met het raam open gebruiken bij nood.
  (Suit je cv of booler aan op je generator en voila..een warme douche en misschien ook voor je cv of vloerverwarming?)

  Een oliekacheltje kan je warmte bieden in nood. Kaarsen en olielampjes voor licht (en beetje warmte).
  Wat noodvoedsel inslaan voor een maand. Dan ben je massa paniek voor want je bent immers kortstondig zelfvoorzienend.

  Tijdens de coronauitbraak begin 2020 was bij mij de supermarkt leeg geplunderd, letterlijk de ah was compleet leeggeplunderd. Een week was er geen brood te koop in de omgeving!

  Dus koop blikbrood. Meel, eipoeder, melkpoeder, gevriesdroogde groente (zie ah vriesvak). Voedsel in blik en vriezer en sla wat water in voor een maand (2 liter pp per dag).

  Makro is bijv. een handige plek om in te slaan.
  Tip: Leen een pasje van een bekende.

  Het si alles bij elkaar een investering maar je staat en voelt je sterk als er weer een week of langere logisitieke disrupties ontstaan.

  Valt biemand blijkbaar op dat er zoveel vacatures zijn. Waar zijn de mensen gebleven om het op te vullen dan? Waarom pusht men een niet getest vaccin en doet men er letterlijk alles aan om je over te halen om het te nemen?
  Kijk eens op het cbs en vergelijk de hoeveel heid sterftes van 2020/2021 met de jaren daarvoor.
  Niks aan de hand en de cijfers zijn van de overheid.
  (Het is ff zoeken maar goed).

  Ik ken een aantal mensen die zich 1 of meermaals hebben laten vaccineren.. één met dubbele longontsteking en zuurstof niveau nog maar 84%.
  Een ander heeft opeens hoge bloeddruk en hartproblemen. Weer een ander is ook belend met opeens hart problemen.
  En nog een aantal die ondanks de vaccins ziek als een hond zijn geweest en sommige daarvan zelfs corona opgelopen.

  Zelf heb ik geen vaccinatie genomen en heb ik al twee jaar nergens last van.
  Wat snotterig af en toe maar wie niet?
  Als corona echt zo’n vreselijke dodelijke ziekte was.. dan zou je zeggen dat we sidns begin 2020 over de lijken hadden moeten struikelen maar het is alleen niet zo.
  Nee, het sterftecijfer is nog lager dan de griep.. toch worden we gebrainwashed dat een vaccin ons gaat redden. Een vaccin dat een noodgoedkeuring heeft. Noet is getest en nu zij tol begint te eisen bij al die. Mensen die er voor in de rij stonden.

  Laat je niet gek maken. Zorg dat je bent voorbereid en zorg dat je geen prik neemt.
  Gebruik je verstand en blijf gezond!

 36. @ Joost.

  Beste Joost.

  Jij schreef kort geleden jouw mening over Duitsers.
  Heb je mijn antwoord gelezen?
  Zie QW op 27/10/2021 om 5:20 pm.

  Groet.

 37. Verwijderd. Beoordeel iemand niet op wat zijn voorouders gedaan hebben. Mod.

 38. We zien nu afgelopen deze week plotseling van diverse landen een in scene gezette gebeuren van zgn kritiek op het de plan van aanpak van alle landen. Beste mensen, trap er niet in, trap niet in dit zgn. zo lijkende tegengeluid waar het lijkt van een zweem van kritiek. Men kijkt terug om de aanpak vanaf het begin van wat de strategie van ieder land was. En nu lijkt in veel landen er dus kritiek te zijn. Tegen wie? Tegen dezelfde die nu wel juist handelen met de verplichte gegevens drager Smartphone en Qr te gebruiken,

  Dit is juist op dit moment zo gepland. Opvallend dat dit nu in één keer van zoveel landen naar buiten komt. In feite willen ze nu juist het verschil benadrukken dat ze nu wel met de juiste aanpak zitten, iets dat dus geheel niet waar is. Dit is om de coronapass wereldwijd waar vele mensen tegen op zijn, nu als juist voor te stellen en de juiste aanpak.

  Dit is psychologie en beïnvloeding van de hoogst orde. Complete ‘mindfucking’ waar zo mag je hopen dat ook degene die wel gevaccineerd zijn, daar ook de ogen voor open mag gaan.

  Ons rijbewijs lijkt ook sinds 2014 te gelden als juiste vorm van zich te identificeren. Sinds 2014 zit ook op de achterkant van ons rijbewijs de Qr code. Een NFC chip zit ook in het rijbewijs.

  Ook sinds januari 2021 is er in onze Id-kaarten een nieuwe chip. Komt precies allemaal uit met de uitrol de versnelling door de gemaakte corona aanpak. Veel meer en sneller alles wat nog niet digitaal is of op een ouderwetse manier digitaal gaat te koppelen aan digitalisering of een andere vorm van digitalisering. Strak kan je alleen maar gebruik maken van je DIgid id, niet via de computer, maar word je gedwongen om dit via een gegevensdrager (persoonlijke) gegevensdrager nodig. Nu lijkt dit de Smartphone te zijn. Of dit in de resteren jaren blijft dat weet ik niet.

  En dit om zgn aan de Europese regelgeving te voldoen. Alle registers in Europa worden ingezet om leiding te geven aan het ‘beestrijk’, de peilers van het herstelde en herleefde Romeinse Rijk.

  Extra zekerheid en bescherming voor de burgers zegt men dan. Geloven jullie dit werkelijk?

  Wat als de burger geen chip wil op zijn identiteitskaart?

  Als iemand in het bezit is van een burgerservicenummer (BSN), zit de chip vanaf 1 januari 2021 standaard op de identiteitskaart. In de brief die de burger na uitgifte van de identiteitskaart thuis ontvangt, zit ook een intrekkingscode. Hiermee kan hij de inlogfunctie van de chip verwijderen. Hij kan daarna zijn identiteitskaart nooit meer gebruiken om in te loggen via de DigiD app. Zijn identiteitskaart blijft wel geldig als identiteitsbewijs. Hij kan ermee reizen. Lees hier meer over reizen met een Nederlandse identiteitskaart. Als hij in de toekomst wel weer wil kunnen inloggen met zijn identiteitskaart, dan moet hij een nieuwe identiteitskaart aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.

  Dit lijkt leuk. Een schijnzekerheid. Er is een Qr-code dan inmiddels. En op afstand kunnen ze de inhoud en mogelijkheden betekenis geven. Dus geen chip lijkt alsof je de mogelijkheid om iets te ontwijken, maar de Qr-code geeft dezelfde mogelijkheden.

  Het enige verschil is en dat zal wel waar zijn, dat je zelf dan niet via de DIGID APP kan gebruiken. Maar veel zijn dol op het vele gebruik van de smartphones en vele APPS, dus daar zal men niet zoveel kwaad in kunnen zien. Immers het gemak dient de mens.

  De Nederlandse identiteitskaart heeft sinds 4 januari 2021 op de voorkant een zogenoemd Card Access Number (CAN). Dit is een 6 cijferig nummer.

  De CAN wordt (als wachtwoord) gebruikt voor het makkelijker toegang krijgen tot een deel van de gegevens in de chip. Uiteraard is deze verbinding tussen de chip in de kaart en het apparaat dat de chip wil uitlezen (bijvoorbeeld een smartphone) beveiligd.

  Het maakt de beveiligde toegang eenvoudiger omdat je nu niet meer de machine leesbare strook hoeft uit te lezen.

  Nee, het zal wel nu te vergezocht zijn dat aan de ID van de mens een 6 cijferig code komt.

  Heeft de overheid altijd toegang tot de gegevens op de chop op de identiteitskaart?

  Nee, de gegevens op de chip moeten eerst geopend worden voor dat ze leesbaar zijn. De chip bestaat uit 2 delen, zogenoemde applets. Op de ene applet staat de informatie zoals ze ook fysiek op de kaart afgedrukt staat. Denk aan je naam, geboortedatum, foto etc. Deze gegevens kunnen gelezen worden als de kaart gescand wordt. Op de andere applet staat de e-functionaliteit om bij DigiD in te kunnen loggen. De e-functionaliteit kan alleen gebruikt worden nadat de eigenaar zijn persoonlijke pincode heeft ingetoetst bij DigiD.

  In dit antwoord wordt dus (bewust) niet gesproken over de informatie van je Qr code

  Er was een volkstelling lang geleden. Er stond iets belangrijks te gebeuren. Jezus werd geboren in die tijd. Als we kijken naar de geschiedenis van de grote rijken, dan was er vaker een volkstelling of volksverhuizingen. Evenals in de tijd van Napoleon als ook in nazi Duitsland.

  Nu krijgen we de (laatste?) en meest complete registratie met alle digitale middelen die er maar zijn. Over de corona APP en Qr -code daaraan gekoppeld nog maar te zwijgen

  Alsof er straks voor het laatste (beestrijk?) alle middelen voorhanden zijn. Niemand kan dan meer vluchten. Al zou je willen tegen die tijd als je nog op aarde rondloopt dat de bergen je zullen bedekken, dan nog zal dat niet gelukken. Ik zeg niet dat alle mensen die in organisatie werkzaam zijn of leiders dat ze mogelijk bewust weten waaraan ze zullen meewerken.
  Het zijn de vruchten van de mens. We willen niets met God en zijn geboden te maken hebben. Overigens geboden gemaakt voor ons heil, maar dat is iets anders. We willen onze eigen wetten maken, onze eigen regels. We maken zelf een zgn christelijke humane gebeuren waarin we goed en slecht wel zelf definiëren.

  .

  https://www.onemorething.nl/2021/01/nederlandse-identiteitskaart-kan-gebruikmaken-van-nfc-chip-in-iphone/
  https://www.rvig.nl/actueel/nieuws/2021/01/04/nederlandse-identiteitskaart-vernieuwd
  https://www.rvig.nl/reisdocumenten/nieuws/2020/12/7/informatieteksten
  https://www.rvig.nl/reisdocumenten/faq-wijzigingen-nederlandse-identiteitskaart/faq-nik-met-e-functionaliteit
  https://logius.nl/diensten/digid/hoe-werkt-het
  https://www.hcc.nl/kennis/3453-een-qr-code-in-je-paspoort
  https://www.security.nl/posting/695861/Nederlandse+id-kaart+met+vingerafdrukken+en+BSN+in+qr-code+verschijnt+uiterlijk+2+augustus
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identiteitskaart/vraag-en-antwoord/wat-is-een-elektronisch-reisdocument-en-welke-gegevens-bevat-de-chip-hierin

  Spyfromthesky

 39. Als niemand zich laat testen zijn er ook geen “besmettingen” en is de pLandemie dus voorbij, is Nederland niet meer donkerrood en is alles weer normaal.
  Tracht dat de sheeple maar eens aan het verstand te brengen…

 40. Fleur: Ik heb het gezien. Fauci achter het gaas? Daar kan je donder op zeggen. Wie wil nu nog met hem geassocieerd willen worden. Het balletje is aan het rollen. De top is van de piramide en als de top eraf is geschopt is het geen piramide meer. Rutte, Grapperhaus en de Jonge zijn bang.Ik zou niet graag in hun schoenen willen staan. Tsa, zoals je je bed opmaakt moet je erin liggen.

 41. @Harry 29/10/21 2.11 pm
  Filmpje gekeken. Ik word misselijk van die de Jonge, simpele onderwijzer uit Rotterdam.
  Die Pepijn van Houwelingen is een goeie spreker en integer!
  Wat een demonische wereld leven wij in, wat moet ik nog toevoegen?
  In ieder geval bid ik voor @Wachter.
  Shalom,
  Joost

 42. Het is niet alleen Fauci die van martelpraktijken houdt..

  Onderstaande link verwijst naar een schokkende getuigenis tegen het Britse koningshuis.
  Bevat ook een zeer dringende waarschuwing om het komende satansfeest halloween NIET te vieren.

  Waarschuwing: deze video brengt één van de meest donkere praktijken van de tegenstander van God aan het licht. Ik moest zelf meerdere malen stoppen met luisteren omdat ik steeds tijd nodig had om de boodschap te verwerken.

  https://rumble.com/vo4tts-the-most-horrifing-video-you-will-ever-watch-about-what-really-goes-on-in-b.html

  Esther 75

 43. https://www.xandernieuws.net/algemeen/wordt-het-coronavirus-de-mexicaanse-griep-pandemie-hoax-op-herhaling/
  Zo ongeveer, maar dan nog moordlustiger toch? De links onder het artikel leveren niets op want xandernieuws.punt.nl is verdwenen. Geen déjà vu mogelijk m.b.t. het gedrag van Fauci, Osterhaus, de WHO en wie er toen nog meer bij betrokken waren… . Ze mogen, zo’ n tien jaar later zou je denken, op herhaling om hun klus af te maken.
  Voor liefhebbers:
  https://web.archive.org/web/20121102080219/http://xandernieuws.punt.nl/?id=542437
  en http://www.dossiermexicaansegriep.nl/p/204ac3-m=11.html

  Er werd destijds ook heel veel kabaal gemaakt, is dat deze keer voldoende?

 44. Als dit allemaal waar is over Fauci, dan is de vergelijking met nazi arts dr Mengele zeker terecht.
  Iemand die zulk soort dingen doet moet wel psychopaat zijn, kan bijna niet anders.

  Hoop maar dat dit zijn weg vindt naar algemene bekendheid, dan moet de Amerikaanse justitie – onder druk van de publieke opinie – hem wel vervolgen. Dan kunnen ze niet anders.

 45. Belangrijke tip: kijkt u eens op niburu.co: het artikel over de ontmoeting met een miljardair, 29/10.

  En mocht iemand tips hebben over hoe je je huis warm houdt en kunt douchen bij een gasstoring? Dan heel graag………..

 46. @tukker
  Jij zegt: Al deze mensen, die dit aanrichten , zullen voor Gods troon moeten verschijnen en ik vind dat recht en het oordeel zal zeer hard zijn en dat is recht.
  Dus jij bepaald hoe God deze mensen oordeelt ?
  Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
  Die steen heb jij zojuist gegooid met je uitspraak.
  Laat het toch aan God over: de Genade die wij ontvangen door Jezus is er ook voor hen !
  Dit geldt overigens niet voor jouw alleen.
  Ik verbaas me iedere keer weer hoe mensen die zich christen noemen de vreselijkste verwensingen / oordelen doen over bv onze regering of over iedereen die meewerkt aan het vaccineren of….. noem maar op.
  Weet wel dat er ook christenartsen zijn die gewoon hun werk doen / vaccineren en daarbij hun gezonde verstand gebruiken. Volgens jouw , en velen met jouw zullen die nooit in de hemel komen …. Triest om zo te denken.
  Ik zou zeggen : verdiep je eens echt in het woord van God, laat het oordelen aan God zelf over en bidt voor je vijanden , zegen ze en je zal zien dat je zelf ook meer rust gaat ervaren .
  Zegen !!!!

 47. @ Tukker 29/10/2021 om 5:16 pm.

  “Al deze mensen, die dit aanrichten , zullen voor Gods troon moeten verschijnen en ik vind dat recht en het oordeel zal zeer hard zijn en dat is recht.”

  Soms is het verstandig iets over te geven en los te laten in het besef:
  het komt ècht wel goed.
  En dit op een wijze die wij niet kunnen bedenken.

 48. @ janszn 29/10/2021 om 3:59 pm
  Ik heb vele bronnen geraadpleegd over de ontstaansgeschiedenis van de huidige E.U. dus ook wat daaraan vooraf is gegaan.
  Eén van hen schreef:
  “De EU is de niet-militaire versie van de Nazi’s.”

  Verdiep je er ook in en ontdek dat dit waarheid is.
  Roep het rond en men kijkt je aan alsof je ontsnapt bent uit het gekkenhuis.

 49. Unknown schreef:
  29/10/2021 om 3:34 pm
  Als er een God of bovennatuurlijk wezen zou bestaan, dan had deze monster toch nooit meer geleefd?

  Oke dan nog een reacte vandaagi op @Unkwon want hier raakt hij of zij de kern van de zaak !!

  Beste @Unknown

  Met die vraag worstel ik al tientallen jaren !!! (ben inmiddels 65 jaar))
  Maar door persoonlijke ervaringen en onderzoek ben ik er voor 100% achter gekomen dat er wel IETS is.
  Maar dat IETS is niet wat onze religies proberen om ons voor te spiegelen
  Als U Uw ogen voor de laatste keer sluit zal veel U duidelijjk worden maar niet alles.
  Wees op Aarde (leerschool voor een verdere opstap naar het hogere) een oprecht medemens en U zult verder komen.

  Groet ,Harry

  Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 50. nep nieuws verspreiden heeft gevolgen.
  Er zijn mensen die niet zelf kunnen nadenken en alles voor zoete koek slikken.
  daarbij zitten mensen bij die onnodig sterven aan corona of voor de rest van hun leven last blijven houden.
  Daar ben je dus verantwoordelijk voor Xander, er kleeft bloed aan je handen.
  je bent verstrikt geraakt in je eigen leugens.
  slaap lekker vanavond, dat zal toch wel lukken he?

 51. Als deze site uit de lucht gaat van het ene op het andere moment.. wat dan?
  Er zijn dacht ik geen contactgegevens te vinden op deze site en dan staan mensen er ineens alleen voor. Voor mij persoonlijk maakt het niets uit, ik heb mijn eigen contacten / netwerk.

 52. Moderator,

  Ik denk dat we al spreken, MINIMAAL, over 66.000 doden ( Vs/Europa ) en dan praten we over de stand van pakweg een dikke mnd geleden en dan praten we niet over de 1%, VS, bijwerkingenformulieren en 5 % Europa bijwerkingenformulier die maar genoteerd worden, dus kortom dit moet je met 33 een derde vermenigvuldigen !
  Ik heb het al eens gezegd , we zouden wereldwijd wel eens 6 a 8 miljoen doden door de vaccins kunnen hebben en dan praat ik niet over de bijwerkingen waar mensen niet aan overlijden MAAR wel langdurige, blijvende bijwerkingen blijven houden voorlopig, die ook met 33 een derde vermenigvuldigd moeten worden.

  Mensen, laat dit op je inwerken !!

  Al deze mensen, die dit aanrichten , zullen voor Gods troon moeten verschijnen en ik vind dat recht en het oordeel zal zeer hard zijn en dat is recht.
  Ja, natuurlijk vind ik dit verschrikkelijk , ik zou graag actie ondernemen.
  Ik heb het al eens eerder gezegd
  Deze wereld is zo intens slecht, verdorven, ingemeen, totaal verrot , door/door slecht , haast niet voor te stellen.
  Hier zal een oordeel op volgen dat kan niet anders , dit is volkomen recht !

  Mensen, houdt stand, laat je niet afnemen wat je hebt.
  Houdt vast aan de rots Here Jezus Christus .

 53. Google dit.
  Ik kan de link niet plaatsen omdat mijn laptop het blokkeert.

  IT’S HAPPENING: House Intelligence Committee Calls for the Arrest of Dr. Fauci

 54. Fotograaf Ad Nuis zegt het duidelijk en goed: https://www.youtube.com/watch?v=SrUGWv09zR0
  We moeten vrezen dat hij het goed ziet. Er klopt domweg veel te veel NIET.
  De epidemie is sinds april vorig jaar al voorbij.
  Maar zie hoe we steeds worden voorgelogen om die CovidpaSS te kunnen invoeren.
  Yeadon zei dat we het einde van de democratie kunnen gaan meemaken.
  En willoze en visieloze mensen als Rutte en De Jonge werken er zonder tegenstribbelen aan mee.
  Het is ongelooflijk dat zoveel mensen dit allemaal kritiekloos aanvaarden. Zelfs binnen je eigen familie kun je een eenling zijn als je niet gelooft in deze waanzin.

 55. En u dacht altijd dat de NAZI’S slecht waren? Slecht is hier een eufemisme.
  Die Fauci is bijzonder slecht en door dat “vriendelijke uiterlijk” uitermate gevaarlijk.
  De geldwolven van deze wereld hebben hem alle vrijheid gegeven.
  Op de gehele wereld zijn te weinig rechters om al die rotte appels te berechten, temeer daar veel rechters ook berecht moeten worden.
  Wat een kloten wereld!

 56. Ik begrijp het niet .
  Wanneer wat hier geschreven staat niet waar is , is het zware smaad en laster en kan Fauci aangifte doen ..
  Wanneer het wél waar is en wettelijk en onomstoten bewezen kan worden zou “Dr ” Fauci voor welke rechtbank dan ook moeten verschijnen .
  Waarom gebeurd dit niet , zoiets kun je niet meer als verantwoord medisch experiment verkopen .

 57. Als er een God of bovennatuurlijk wezen zou bestaan, dan had deze monster toch nooit meer geleefd?

 58. De omkering van de werkelijkheid: Zweden heeft te traag gereageerd op de Covidpandemie; dat horen we nu op het nieuws. Zweden deed niet aan strenge lockdowns en dat zou gezorgd hebben voor te veel slachtoffers. “Het land werd geprezen om zijn benadering van de pandemie”: aldus het radionieuws!!
  Maar Zweden werd verketterd vanaf het eerste moment om zijn aanpak die de democratische grondrechten niet wilde schenden.
  Zó worden we voorgelogen via het nieuws. Zweden werd nooit bewonderd (behalve door de sceptici van het hele corona-gebeuren). Het land ontving voortdurend vegen uit de pan en nu dus wéér.
  Er was géén opvallende oversterfte in Zweden. Wel vielen er meer slachtoffers in de verzorgingstehuizen. Dat kan te wijten zijn aan een zgn. inhaalmoment, aangezien er in 2019 een ondersterfte was onder de ouderen (milde winter).
  Maar dat wordt op het nieuws allemaal niet verteld.

  En dit, terwijl een grondwettelijk hof in Spanje de lockdowns ongrondwettelijk heeft genoemd. Spanje gaat nu 1,1 miljoen boetes voor lockdown-overtredingen, terugbetalen.

 59. Hier kan ik even niet in alle kalmte op reageren, dus houd ik het bij een korte opmerking.
  Vergeleken met monsters als Fauci zijn alle psychopaten koorknaapjes.
  Het erge is dat ontelbare wereld’leiders’ en daarom ook ontelbare zogenaamd goedwillende gezondheidsinstanties die de zogenaamde ‘maatregelen’ voorschrijven (voor bv zorginstellingen, en waarvan miljoenen mensen slachtoffer worden) …
  waar was ik gebleven, oh ja … de adviezen van deze schoft direct of indirect opvolgen.

 60. Wat dacht u ervan f’s lijf op identieke wijze te behandelen??

 61. De hersens geven het op! Wat voor straf moet je Fauci nou geven? De ergste is niet erg genoeg!

 62. Experimenten op mensen en dieren zijn een schandaal voor een moderne samenleving. Maar altijd al heeft m’n bij testen apen en andere dieren gebruikt. De medische wetenschap zegt hierover dat m’n wel dieren en mensen moet testen bvb op de vaccins ze krijgen dan ook een vergoeding, de dieren niet natuurlijk. Ik vindt persoonlijk dat deze wanpraktijken mogen stoppen. shalom

 63. GOED nieuws, want een studie toont aan: De ongevaccineerden laten zich niet chanteren

  https://www.frontnieuws.com/goed-nieuws-want-een-studie-toont-aan-de-ongevaccineerden-laten-zich-niet-chanteren/

  Nog meer GOED nieuws wat hopelijk meer mensen aan het denken moet zetten ??

  Ierland: Recordaantal ziekenhuisopnames – hoewel 91% gevaccineerd is

  https://www.frontnieuws.com/ierland-recordaantal-ziekenhuisopnames-hoewel-91-gevaccineerd-is/

  Dit was het weer voor vandaag.

 64. ¨Foto´s hebben geen zin, kijk naar de horrorfilm¨
  Ik geef toe, onderstaand is even een doorbijtertje, maar het komt de boodschap ten goede.

  https://commonsensetv.nl/u-wordt-er-ingeluisd-%c2%a8fotos-hebben-geen-zin-kijk-naar-de-film%c2%a8/

  Het mag inmiddels voor velen toch wel duidelijk zijn dat we in een horrorfilm zitten met héél slechte acteurs.
  Acteurs die het op zich al zelden geloofwaardige genre horror het aanzien waard zouden moeten maken ontbreken in deze film, maar worden aangespoord door een fictieve achterban.

 65. Ook nu weer hartelijk dank voor dit artikel.
  Maae het stemt mij zeer somber.

  Conclusie is dat de mensheid als geheel totaal gefaald heeft op enkele individuwen na dan (plus minus 10%) maximaal

  Maar we strijden door !!!

Comments are closed.