Wat heeft Covid-19 gemeen met de Spaanse Griep, de Mexicaanse griep, HIV en polio vaccins?

Afrika is al tientallen jaren een testgebied voor experimentele vaccins en medicijnen (handig, zoveel proefkonijnen die te arm, ziek, zwak en onwetend zijn om te beseffen wat er met hen gedaan wordt). Al in de jaren ’90 schreef een gevierde topwetenschapper dat AIDS hoogstwaarschijnlijk het gevolg is van een grootschalige test met een polio vaccin in Congo.

—————————————————————————————————————————————–

De in diskrediet geraakte Amerikaanse corona ‘tsaar’ Anthony Fauci, één van de belangrijkste architecten van de corona pandemie en de Westerse reactie daarop, is al veel vaker een pathologische leugenaar gebleken die over lijken gaat – letterlijk. ‘Er wordt al heel lang gezegd dat Fauci hetzelfde heeft gedaan met AIDS,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘De medicijnen die hij er doordrukte doodden mensen en genazen niemand. Hij deed hetzelfde met

de varkensgriep (Mexicaanse griep in 2009), maar dat vaccin doodde tenminste niet iedereen die het nam.’ (Het veroorzaakte ‘alleen maar’ bij duizenden kinderen een hersenbeschadiging, en dat voor een zogenaamd ‘killer virus’ dat al snel niet gevaarlijker bleek dan een zwak griepje).

Niemand wilde echte oorsprong HIV weten

De algemene indruk die al tientallen jaren geleden werd gewekt is dat HIV, het virus dat AIDS zou veroorzaken, afkomstig is van apen. De Britse bioloog William Hamilton, destijds één van de meest gevierde wetenschappers ter wereld, vermoedde echter dat AIDS is ontstaan door experimentele polio vaccinaties in Afrika. In de jaren ’90 begon hij te onderzoeken of een test met een oraal polio vaccin, dat door Hilary Koprowski in Afrika werd uitgevoerd, wellicht de echte oorsprong van HIV is.

Natuurlijk wilde niemand dat hij gelijk zou krijgen, want dan zou men moeten toegeven dat de bevolking in Afrika als proefkonijnen werden gebruikt (wat overigens al eerder, veel vaker, en ook nog daarna werd gedaan, o.a. door Bill Gates). Hamilton diende in 1996 dus vergeefs een paper over dit onderwerp in voor peer-review. Men weigerde er zelfs over te discussiëren.

Om de Afrikanen die als gevolg van dit experimentele vaccin waren gestorven gaf niemand iets, maar ondertussen had de CDC het wel voor elkaar gekregen om enorme hoeveelheden geld los te peuteren voor AIDS onderzoek. Dr. Fauci schreef in 1983 over AIDS: ‘Van de ziekte werd eerst aangenomen dat deze beperkt is tot een specifiek epidemiologisch bepaald segment van de bevolking, te weten homoseksuelen. Eerdere hypothesen suggereerden dat er iets in de levensstijl van mannelijke homoseksuelen was dat hen vatbaar maakte voor dit syndroom.’

Seks met apen?

Mensen die de jaren ’80 bewust hebben meegemaakt zullen zich waarschijnlijk nog herinneren dat de media de theorie verspreidden dat een apenvirus was geëvolueerd en op mensen was overgesprongen. Er werden zelfs afbeeldingen gemaakt van Afrikanen die seks hadden met apen. Dit verhaaltje ging natuurlijk als een lopend vuurtje rond, en werd zelfs een soort ‘volkswijsheid’.

Dat het virus wel eens door een ‘fout’ in een laboratorium kon zijn ontstaan, zoals Hamilton stelde, vormde een directe bedreiging voor de betrokken bedrijven en personen, en natuurlijk ook voor de farmaceutische industrie, die in de opkomst van AIDS weer een nieuwe mogelijkheid zag om over de rug van talloze slachtoffers enorme winsten te maken.

Toen al: Van topwetenschapper tot (gezelfmoorde?) complotdenker

Dus net als veel topwetenschappers (zoals HIV ontdekker en Nobelprijswinnaar professor Luc Montagnier) en andere experts nu overkomt als ze een andere visie uiten op Covid-19, werd Hamilton in zijn tijd in een klap gedegradeerd tot een complotdenker, een idioot. Hamilton bleef zijn visie echter onderbouwen, zoals ook de BBC – toen nog met enkele van de laatste onafhankelijke en kritische journalisten, die inmiddels allemaal zijn verdwenen – berichtte (‘Scientists started Aids epidemic’).

Hamilton schreef in 1999 het voorwoord van het boek ‘The River’ van journalist Edward Hooper, die onderzoek deed naar zijn theorie. In dat boek werd uitgebreid ingegaan op de verschillende mogelijke bronnen van HIV, en de diverse wetenschappelijke onderzoeken die op dat moment werden verricht naar de oorsprong en een medicijn. Zo bleek onder meer dat Fauci, die in de jaren ’80 door president Ronald Reagan tot AIDS ‘tsaar’ was gebombardeerd, opzettelijk homo’s als zijn persoonlijke proefkonijnen leek te hebben gebruikt.

Het werd Hamilton niet in dank afgenomen, want na zijn terugkeer in Londen kwam hij op mysterieuze wijze om het leven. Er werd een onderzoek naar zijn dood ingesteld, omdat het de gangbare HIV/AIDS-theorie aanhangers wel heel erg gelegen kwam dat deze topwetenschapper nu voorgoed zijn mond zou houden. Armstrong ‘Het lijkt erop dat iedereen die het narratief in twijfel trekt, op mysterieuze wijze sterft (/ wordt ‘gezelfmoord’, zoals onlangs ook journalist Christopher Sign, het zoveelste slachtoffer die het had gewaagd om pijnlijke informatie over de Clintons naar buiten te brengen). Het komt altijd heel erg goed uit.’

Stanford artikel: ‘Verspreidden moderne geneesmiddelen een epidemie?’

Journalist Hooper nam samen met een groot aantal medische experts deel aan de eerste AIDS conferentie van de Royal Society of London. Op basis van deze conferentie publiceerde de Universiteit van Stanford het artikel ‘Verspreidden moderne geneesmiddelen een epidemie?’ Hoopers bevindingen werden onder een zeer kritisch vergrootglas gelegd. Preston Marx (AIDS Research Center in Manhattan) en Ernest Drucker (professor Albert Einstein College of Medicine in New York) kwamen toen met de bekende theorie dat het hergebruiken van besmette (drugs)naalden niet alleen HIV verspreidden, maar ook verantwoordelijk was voor de mutatie van SIV naar HIV in mensen.

90% kinderen en 60% volwassenen kregen met apenvirus besmet polio vaccin

Tussen 1955 en 1963 werden ongeveer 90% van alle kinderen en 60% van de volwassenen in de VS geïnjecteerd met poliovaccins die waren besmet met SV40 (het Simian Virus). De overheid hield tientallen jaren vol dat er geen bewijs was dat dit virus schadelijk is voor mensen. ‘Dat was natuurlijk een leugen,’ aldus Armstrong. ‘Overheidsfouten van deze omvang worden ALTIJD in de doofpot gestopt.’

De afgelopen jaren is echter uit tientallen wetenschappelijke studies gebleken dat SV40 wordt gevonden in het almaar toenemende aantal mensen dat zeldzame hersen-, bot-, en longkankers krijgt – dezelfde kwaadaardige kankers die SV40 in laboratoria in proefdieren veroorzaakt. Sommige wetenschappers wilden daarom onderzoeken of dit virus – en dus deze polio vaccins – de werkelijke oorzaak zijn van zoveel zeldzame kanker epidemieën.

Maar ook hier weer hetzelfde verhaal als nu met corona: Big Pharma wetenschappers zijn onaantastbaar, vaccins zijn heilig, en de overheid heeft altijd gelijk. ‘In Government We Trust,’ spot Armstrong. ‘Al het andere wordt afgewezen!’

Eerste polio vaccinatie campagne ging gruwelijk mis

In april 1955 kregen meer dan 200.000 Amerikaanse kinderen een polio vaccin dat bedoeld was om het virus te deactiveren. Dat ging gruwelijk mis; al na enkele dagen kwamen er berichten over verlammingen, en binnen een maand moest het eerste massa vaccinatie programma tegen polio worden stopgezet wegens de massale bijwerkingen en tegenreacties.

Later bleek dat dit vaccin van de Amerikaanse fabrikant Cutter Laboratories zelfs de oorzaak was van 40.000 poliogevallen, 200 verlamde en 10 dode kinderen. Maar de overheid beschouwde deze kinderen als ‘bijkomende schade’ van een medisch experiment (inderdaad, toen al), en deed alles onder de naam van het ‘Cutter Incident’ in een la verdwijnen. (In 2018 moest de WHO toegeven dat 70% van alle gevallen in de nieuwe polio epidemieën werden veroorzaakt door het polio vaccin, dat werd gesponsord en gepromoot door Bill Gates)

Afrikaans polio vaccin besmet met onbekend virus – daarna ontstond AIDS

Maar de Amerikaanse bevolking kon na dat ‘incident’ niet langer openlijk als proefkonijnen worden gebruikt, dus verschoof men het testgebied naar Afrika en de Sovjet Unie. Dr. Albert Sabin, arts in het Kinderziekenhuis van Cincinnati, injecteerde tussen 1958 en 1959 meer dan 6 miljoen mensen in Letland, Estland en Kazachstan met zijn experimentele vaccin. Dr. Hilary Koprowski, directeur van het Wistar Institute in Philadelphia, probeerde in Belgisch Congo zijn eigen vaccin (‘CHAT’) uit op ruim 1 miljoen Afrikanen. De basis voor beide vaccins waren cellen van apenorganen.

In de Sovjet Unie ontstonden geen AIDS gevallen, maar in Afrika wel. AIDS is hoogstwaarschijnlijk afkomstig uit deze door dr. Koprowski gevaccineerde groep. Dr. Sabin analyseerde in 1958 Koprowski’s vaccin, en ontdekte dat het ‘onstabiel was, en was besmet met een onbekend virus.’ Het waarschuwde zijn collega over zijn ontdekking, en ging er ook mee naar de pers.

YouTube heeft de video hierover natuurlijk verwijderd, want mensen mochten er eens achter komen dat een vaccin dankzij een – al dan niet onopzettelijke – ‘fout’ in een lab de vrijwel zekere dader is die HIV / AIDS heeft doen ontstaan.

AIDS INC.

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport schreef overigens al in 1988 het geruchtmakende boek ‘AIDS INC.’ Na jarenlang intensieve research kwam hij er naar eigen zeggen achter dat AIDS slechts een verzamelnaam van diverse ongerelateerde (immuun)stoornissen was. De enige overeenkomsten die hij in de slachtoffers kon vinden waren levensomstandigheden zoals medicijnen- en drugsgebruik, ondervoeding, slechte voeding, honger, gebrek aan hygiëne, armoede, oorlog, en vaccinatiecampagnes.

Die omstandigheden leidden bij mensen tot een verminderde T-cel productie, en daardoor immuunstoornissen. Zo werd AIDS in Afrika aanvankelijke de ‘magere ziekte’ genoemd, omdat het vooral ondervoede mensen trof. In de homo gemeenschap in Amerika waren het de populaire geïnhaleerde ‘poppers’ (straatdrugs) die de longen verwoestten, met eveneens grote schade aan het immuunsysteem als gevolg. ‘In AIDS INC. zet ik een hele rits immuunsysteem vernietigers in deze hoge-risico groepen op een rij. Niet één van deze vernietigers heeft iets te maken met een virus.’

Rappoport ziet tal van parallellen tussen AIDS en Covid, zoals dat (lucht)vervuiling en daardoor een bacteriële longontsteking de echte oorzaak lijkt te zijn, en niet een virus. En natuurlijk de gewraakte PCR test, die schaamteloos wordt misbruikt om een fictief aantal ‘besmettingen’ mee aan te tonen. De HIV antilichamen test toonde op dezelfde misleidende wijze grote aantallen valse positieven aan. ‘En zoals mijn lezers weten heb ik het afgelopen jaar overtuigend bewijs geleverd dat het bestaan van het SARS-CoV-2 virus (net als het HIV virus) nooit is aangetoond… In beide gevallen staat hier met grote neonletters BEDROG op.’ (2)

Spaanse Griep: meeste slachtoffers stierven aan bacteriële longontsteking, niet door virus

Tijdens de afgelopen jaar al vaak aangehaalde Spaanse Griep pandemie in 1918 werd in gepubliceerde autopsie rapporten onomstotelijk aangetoond dat de meeste slachtoffers niet door het griepvirus, maar een bacteriële longontsteking (veroorzaakt door een streptokokken infectie) waren overleden (diverse artsen en wetenschappers wezen er al in het voorjaar van 2020 op dat voor de meeste Covid-19 slachtoffers hetzelfde leek te gelden).

Patiënten werden destijds vaak behandeld met hoge doses aspirine, waarvan later bekend werd dat dit in sommige gevallen juist vergiftiging en het vollopen van de longen met vocht veroorzaakte. Dat lijkt te hebben bijgedragen aan de verspreiding en ernst van de ziekte, de bacteriële infecties en het sterftecijfer.

‘Met andere woorden: de meeste patiënten ging dood door het medicijn en de behandeling,’ vervolgt Armstrong. ‘Door het foutief gebruik van aspirine werd de griep juist erger. (Persbureau Reuters, dat nu net als YouTube (Facebook/Twitter/Google) onder totale controle van de globalistische klimaat-vaccin elite (WHO/GAVI alliantie/WEF) staat, heeft dit historische feit inmiddels gewist.)

Toen al bekend dat mondkapjes zinloos zijn

Ander verzwegen feit van deze Spaanse Griep pandemie: er werden op advies van het Rode Kruis massaal mondkapjes gebruikt, maar die bleken net zo zinloos als in 2020 en 2021.

In alle talloze verrichte studies in de tientallen jaren daarna werd bevestigd dat mondkapjes op zijn best nutteloos zijn, en eerder schade aanrichten. Totdat Anthony Fauci, en met hem de hele Westerse gevestigde orde, besloot om die kennis te negeren, en honderden miljoenen mensen verplicht mondkapjes te laten dragen. Maar als je daar kritiek op hebt, dan ‘val je de wetenschap aan’ en ben je een ‘corona ontkenner’.

‘Kille kwaadaardige moordenaar’

‘Ik geloof dat Fauci een kille moordenaar is,’ schrijft Armstrong (zie ook ons artikel van 5 juni;  Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd). ‘Misschien moeten we, net als Albert Einstein, als hij dood is zijn hersenen ontleden om te begrijpen hoe iemand zo kwaadaardig kan zijn.’ (1) En misschien moeten we al veel eerder eens serieus gaan onderzoeken hoe het kan dat het de meest gewetenloze en kwaadaardige mensen keer op keer lukt om wereldwijd op de hoogste posities te komen, of dat nu in de wetenschappelijke wereld, de politiek of de industrie is.

Xander

(deels gebaseerd op) (1) Armstrong Economics
(2) No More Fake News (Jon Rappoport)

Zie ook o.a.:

29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
20-05: Nobelprijswinnaar geneeskunde noemt massa vaccinatie tegen Covid ‘onacceptabele historische fout’
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)

2020:

12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren 19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. De eerste proeven, waarvan uiteindelijk het aids-virus het resultaat is geweest, hebben
  plaatsgevonden in 1963. Het aantal proeven dat ermee genomen is, is voltooid ongeveer
  1972, 1973. Dat resultaat is opgeborgen als een mogelijk strijdmiddel, maar er was geen
  tegenstof bekend en daarom is het dus bewaard gebleven. Het is voor een deel – het was maar
  een kleine hoeveelheid – in de vrije lucht gekomen en schijnbaar zijn daardoor onmiddellijk
  een aantal mensen besmet. En dat kan alleen in een zeer korte tijd zijn gebeurd, omdat het
  virus, wanneer het eenmaal zich dus weer ontwikkeld heeft, uit zijn stasistoestand ontwaakt is,
  niet in staat is zichzelf in stand te houden buiten een lichamelijke omgeving. We kunnen dus
  zeggen dat in feite een ongeval plus menselijk ingrijpen het aidsvirus hebben veroorzaakt. Het
  aidsvirus is daarom zo gevaarlijk: het bezit een aantal, zeg maar, uitsteekseltjes, poden, en
  deze poden helpen het om te simuleren dat het behoort bij het organisme. Hierdoor wordt het
  niet aangevallen en kan dus zelf voortdurend aanvallen.
  Dus: Aids is bedoeld als mogelijk oorlogswapen, maar het is dus een mutatie die onder straling is
  ontwikkeld en deze mutatie is ongelukkigerwijze ontsnapt op een zodanige wijze dat er een
  besmetting van ongeveer veertig personen plaatsvond, omdat er een lichte explosie was en een
  auto-ongeluk in de buurt. Het resultaat is dat Aids dus uit een laboratorium komt

 2. @Mod,
  Sorry, misschien had ik dit niet moeten plaatsen, maar het zit mij nog na al die jaren dwars.
  Natuurlijk weet ik dat de kanker hem fataal is geworden. Maar de behandeling heeft het wel versneld.
  Het was een zeer ingrijpende gebeurtenis die alles waar ik in geloofde op zijn kop gezet heeft. Ik ben er gewoon nog niet helemaal uit. Ik geloof ook dat de artsen hun uiterste best hebben gedaan binnen hun weten.
  Maar dit soort berichten brengen soms oude dingen boven.
  Ik probeer zonder wrok te leven. Maar dat is soms moelijk. De weg die Christus ons leert is nu eenmaal niet de gemakkelijkste. Nogmaals spijt voor mijn harde woorden.
  Dank u.

 3. Anna,

  Dank voor je reactie, ik kan me grotendeels in jouw woorden vinden , ik ben wat feller , spring er sneller in ( denk ik ! ) maar daarom is het juist goed dat we allemaal verschillend zijn .
  Inderdaad blijven volharden en ik zeg dan erbij en als het niet anders kan : blijven vechten !
  Nogmaals dank voor je woorden

  Grote Henk

  Wat je zegt : WIJZELF laten het toe

 4. Anna,

  Dank voor je reactie, ik kan me grotendeels in jouw woorden vinden , ik ben wat feller , spring er sneller in ( denk ik ! ) maar daarom is het juist goed dat we allemaal verschillend zijn .
  Inderdaad blijven volharden en ik zeg dan erbij en als het niet anders kan : blijven vechten !
  Nogmaals dank voor je woorden

 5. @ Tukker: 1:11 pm. Ook ik heb vandaag een herinnering ontvangen. Ik heb RIVM gebeld, en hun mededeling gedaan, dat ik mij NIET wens te laten vaccineren, vanwege mijn geloofsovertuiging. Ik ben netjes te woord gestaan, dat wel.

 6. er wordt steeds geschreven dat het aan de elite ligt dat we besodemietert worden Maar dat is slechts een onderdeel van de kwaadaardigheid die nu na ca. 30 a 40 jaar zijn hoogtepunt gaat krijgen . Het echte probleem zit hem bij ons zelf omdat we niet uit onze veilige comfort zone willen komen. De managers die wereldwijd de elite vormen maar ook de grote big tech en big pharma jongens etc, etc, koppen alleen maar de ballen in die het volk wereldwijd klaar gelegd hebben zodat de kwade krachten als vanzelf zijn wig vinden. Als we het bij Nederland houden zegt eigenlijk (zie verkiezingsuitslag) 85 % van het volk vrijwillig zijn vrijheid in te leveren. Hier is democratische gezien geen kruid tegen opgewassen en we zullen helaas moeten aanvaarden dat de duivelse krachten die nu hand over hand toenemen ons in de tang hebben. zie https://eindstrijd.eu/
  mijn vader was in 40/45 in het verzet en wij de gelijkgestemden zullen ons voor moeten bereiden op het ergste en ook in het geheim moeten opereren. Die 85 % waar ik het eerder over had zijn toch niet meer te redden en zijn eigenlijk al dood. Alleen weten ze het nog niet

 7. Ja, ja, Zeeuwse Babbelaar
  Net als nu in ons “beschaafde” Europa met haar leugenachtige en corrupte leiders.

 8. Zimo 10.17 uur
  Je schrijft het virus zit in het vaccin.

  Je hebt helemaal gelijk.
  Dr. Robert Malone de uitvinder van de mRNA technieken zegt: Dat het Spike eiwit wat in de vaccins gebruikt wordt een bioactief cytotoxine is.
  Dat betekent dat dit eiwit bioactief is in het lichaam met een specifiek toxiciteit voor cellen B.V het influenza virus is dit voor het epitheel van de luchtwegen waardoor necrose kan ontstaan.
  Cytotoxiteit. betekend celdodend door immunprocessen.
  En van deze Spike eiwitten is aangetoond dat het cardiovasculaire en neurologische schade kan veroorzaken.
  Dr Marlene heeft dit gemeld bij de Amerikaanse Food and Drug Administration maar zij geloofden niet dat het Spike eiwit biologisch actief was.
  Ook willen ze (de FDA ) niet geloven dat de Spike eiwitten na de injectering in de delta spier door het hele lichaam vervoerd wordt met het bloed.
  En op deze manier diverse orgaan stelsels kunnen aan tasten.
  Deze informatie komt uit het lezenswaardige artikel met de titel “ Uitvinder van mRNA -vaccin geïnterviewd over gevaren van Covid 19 injectie” op de website Frontnieuws.com 21 juni j.l
  Shalom
  Anna

 9. Beste Tukker. ( 2 keer)
  Ik begrijp je zorgen en je gevoel van uitzichts loosheid in de situatie waarin we nu wereld wijd verkeren.
  Je moet wel steke blind zijn om dit niet te zien.
  Maar een paar dingen wat mij troost, en dat wil ik hier kort met je delen.
  ( sorry ik noem iedereen op deze site je)

  We leven in Apocalyptische tijden dan moeten we het antwoord niet in deze wereld zoeken, want dit wat nu gebeurd zal alleen maar erger worden. Ook niet in wapens of met gevecht antwoorden zoeken of wat dan ook.
  Hooguit netjes verbaal uitleggen met FEITEN waarom deze situatie b.v.de vaccinatie campagne zo fout is.

  De Bijbel geeft ons antwoord.
  En het allerbelangrijkste is; dat het tussen jou en mij ( ik sluit mezelf geheel in ) met de Heere Jezus in orde is.
  Dat je weet dat Hij voor jou Zijn leven heeft gegeven aan het kruis., tegelijk mag je dan weten dat we zowel nu in deze idiote wereld van HEM zijn. ( Als het goed is een lichtje op de berg. )
  Want immers in leven ( tijdens ons leven ) en in sterven ( na onze overlijden ) wij zijn des Heren. ( van Hem )
  Dat geeft rust.
  Wat er ook gebeurt, met jou , met mij , met degenen die je lief zijn,als zij ook de Heere Jezus kennen, het geeft rust en dan kun je het met de Bijbel in de hand van een afstandje bekijken wat er met de wereld gebeurt.momenteel.
  Dan kun je doordat je de Zoon kent, met je gebed tot de Vader gaan, en vragen om inzicht, en om wijsheid hoe met deze situatie om te gaan, en de juiste woorden te spreken als je gevraagd wordt te spreken.
  En dan is dat soms heel dubbel soms word je heel boos, ik tenminste wel, maar tegelijkertijd kan ik erom glimlachen en denken, waar zijn jullie toch allemaal mee bezig.
  Dit alles dient een hoger doel….. de terugkomst van de Heere Jezus naar deze wereld.
  Jammer dat jullie dit niet zien. Dat is verdrietig omdat het zoveel rust geeft als je de situatie kunt doorzien, je gunt het anderen ook van harte!
  Maar ook voor hen die hiermee spotten is het nog niet te laat. Jezus wil ook door hen “ gevonden worden “
  Laat de Heere voor je strijden en bid, om inzicht.
  En vraag Hem om het juiste woord op de juiste tijd.

  Zelf ben ik veel bezig met wat Jezus zei : “ Het zal zijn als in de tijden van Noach” en dan zie je zoveel overeenkomsten met die tijd, ook al is het 4000 jaar geleden, en nu , dat nu niet de zondvloed; maar de Zoon des Mensen zal komen op de wolken van de Hemel….. nog even hou vol.
  Erger je niet maar verwonder je over wat wij wel mogen weten, en dat we een grote voorbidder hebben bij de Vader.
  Sorry misschien erg persoonlijk maar goed bedoeld en laat je niet ontmoedigen.
  Shalom
  Anna

 10. Oma, ik heb je reactie op het punt Abortus .
  ik moet eerlijk zeggen , ik kom met een duidelijke site ( erkende kennis vanuit de wetenschap ) en je legt het naast je neer
  Ik heb daar geen woorden voor, ik ga ook niet meer discusseren met je .

 11. Ik geef eerlijk toe dat er momenten zijn dat ik geweld zou willen gebruiken maar ik denk dat de Bijbel leert dat je niet zomaar geweld gebruiken kan.
  Maar ik denk dat er situaties zijn, ter bescherming van anderen dus functioneel/proportioneel geweld, dat je wel degelijk geweld gebruiken kan.
  Misschien gaan die situaties in de komende tijd wel voorkomen

 12. Laten we het realistisch neerzetten , we kennen allemaal Hitler , het schijnt dat hij 53.000.000 mensen in totaal op zijn geweten heeft .
  Ik denk dat de mensen in het WEF en diegene die daar aan meewerken , ook in Nederland , erger zijn, als dit op deze wijze zo doorgaat dan gaan hun individueel boven de 53.000.000 komen !
  Ze zullen voor Gods troon komen te staan en dat is recht !

  Interessante situatie , ik denk dat menigeen dat heeft meegemaakt , vaccin natuurlijk geweigerd MAAR ze vergeten me niet : Herinnering gehad, of ik maar een afspraak maken wil.

 13. Men schreef hier ergens, dat christenen tegen gewapend verzet zouden zijn? In de tweede wereldoorlog waren er alle soorten van mensen in het verzet. De meeste mensen keken de kat uit de boom, de groep die in het verzet waren, was even groot als de groep die bij de verraders gestapo’s zaten. Op het einde zijn er nog massa’s Nederlanders de hongerdood gestorven, omdat de Nazi’s alle voedsel in beslag hadden genomen! Een beetje vergelijkbaar met de politieke maatregelen om mensen te isoleren die niet in de pas ervan willen lopen! Zonder mondvod geen shop in mogen bijvoorbeeld, mensen afsnijden van het noodzakelijke voedsel om te kunnen overleven!

 14. En de oud Europees koloniale leiders lopen aan de (figuurlijke) prikkelband, van (o.a.) de farmaceutische maffia. Uit de USA.
  Die verfoeide vrijmetselaars toch en Bilderberg maffiosi, vreselijk !

 15. Het continent Afrika een ware proeftuin, voor de chemische pillen en spuitindustrie.
  Ja, dat krijg je als dit werelddeel geleid wordt door in en in corrupte leiders.
  Nou ja, geleid…Beter geschreven gelijd met de lange ij dus.
  Deze lopen aan de ketting/prikkelband van de westerse duistere ´redders´.
  Afrika kan het zelfstandig niet bolwerken.
  Slavernij is daar nog springlevend, de islamitische tirannen houden dit wel levend.
  Met de ´helpende´ hand van de oud Europese koloniale leiders.

 16. Inderdaad de Spaanse griep heeft vooral ook veel slachtoffers gemaakt in Portugal. goed artikel Shalom

 17. https://www.sciencemag.org/news/2021/06/landmark-trial-test-mrna-vaccines-against-covid-19-africa-can-t-get-coveted-shots

  lees dit artikel er speelt veel meer dan we weten.

  stukje van het artikel;
  De vragen zijn dringend en de financiering is er. Maar een langverwachte klinische studie van $ 130 miljoen, bedoeld om de werkzaamheid van de nieuwe messenger RNA (mRNA) vaccins voor COVID-19 te testen tegen een belangrijke variant van het pandemie coronavirus, evenals bij mensen die leven met HIV en zwangere vrouwen, is vastgelopen. Het is klaar om te lanceren in acht landen in Afrika beaaid, maar geen van beide makers van de vaccins, Pfizer en Moderna, wil deelnemen – of zelfs hun vaccins leveren.

  Wie heeft er hier een dubbele agenda?

 18. Ontvolkingsalarm: schokkende nieuwe studie onthult dat covid-vaccin 4 van de 5 zwangerschappen beëindigt

  https://www.naturalnews.com/2021-07-01-depopulation-alert-shocking-new-study-reveals-covid-vaccine-terminates-4-out-of-5-pregnancies-via-spontaneous-abortions.html

  ( google vertaling)
  Een schokkende nieuwe studie gepubliceerd in de New England Journal of Medicine onthult dat wanneer zwangere vrouwen covid-vaccinaties krijgen tijdens hun eerste of tweede trimester, ze een spontane abortus van 82 procent krijgen, waarbij 4 van de 5 ongeboren baby’s omkomen.

  Van de 127 vrouwen die vaccins kregen tijdens hun eerste of tweede trimester, vonden 104 spontane abortussen plaats voordat hun zwangerschap de 20-weekse grens bereikte.

  Dit alles betekent dat het aantal levendgeborenen het komende jaar met 3,2 miljoen kan dalen, alleen al in de VS, als elke zwangere vrouw wordt gevaccineerd tijdens de eerste 20 weken van de zwangerschap. Het aantal ongeboren baby’s dat in de baarmoeder wordt vermoord, bereikt in dit geval het ‘holocaust’-niveau, en daarom wordt dit een medische ‘gruweldaad’ genoemd.

  Zie het schokkende bewijs in dit artikel, podcast en interview.

 19. @ Hoeder: 10:00 pm, op 1/7. Inderdaad, het is een grootschalig misdadig experiment op mensen. En dat komt goed uit in de kraam van de globalisten, die de wereldbevolking wensen te decimeren tot 500 miljoen slaven. Maar ja, wat de meeste mensen betreft, geldt het spreekwoord: ” Wat baeten kaers ende bril, als den uyl ende niet zien wil”.

 20. Mijn vader had last van zijn onderrug en bovenbeen. Hij dacht aan een zenuwpijn. Hij ging naar een masseur. Die stuurde hem naar de huisarts. De huisarts stuurde hem naar het ziekenhuis. Daar werd bloed afgenomen en er werden een paar onderzoeken gedaan en hem werd verteld dat hij kanker had. Blaaskanker, zo groot als een grapefruit. De kans op overleven was 0% werd hem verteld. Een verschrikkelijke tijd brak aan. Voor hem en voor ons. Hij kreeg chemokuur. Zijn haar viel uit en hij werd ontzettend mager. Hij wilde niet meer eten, en hij had ontzettend veel pijn. Hj kreeg kuur op kuur en lag op een gegeven moment alleen nog maar te vegeteren op bed. Steeds slechter ging het met hem. Op een gegeven moment besloten de arsten hem te bestralen. Ik weet nog dat hij als jonge man naar het ziekenhuis ging voor de bestraling. 46 was hij. Hij was ziek, maar zag er nog wel jong uit. Ik zat thuis te wachten. Na 2 dagen kwam hij weer thuis en ik ben van mijn leven nog nooit zo geschrokken! Hij kwam doodziek thuis en hij leek wel een man van in de negentig! Zo oud was hij geworden van de bestraling! Hij kreeg nog twee maal bestraling en chemo maar de kanker had zich over zijn hele lichaam verspreid. Uiteindelijk stierf hij. Zes maanden na zijn eerste dokters bezoek. En ik kan de gedachte maar niet loslaten dat uiteindelijk de behandelingen zijn dood veroorzaakt hebben. Het is moeilijk leven met de gedachte: Ze hebben hem vermoord! En nog steeds hoop ik dat dat niet waar is…

  Beste Richard, een zeer triest verhaal over uw vader, die al eigenlijk opgegeven was, 0% kans op overleven. Toch heeft uw vader ervoor gekozen om Chemo en bestraling te ondergaan. Maar dat mocht niet meer baten. Uw vader is overleden aan de kanker en niet aan de behandeling. Hopelijk geeft u dat rust. Mvg. Mod.

 21. “Bush meat”, apen worden gegeten. Zo is het apenvirus op mensen overgesprongen door met bloedend tandvlees rauwe apenhersenen te eten, wellicht honderden keren gebeurd alvorens het tot een geslachtsziekte evolueerde. De beschuldigingen aan Fauci zijn een broodje aap verhaal. De kankerepidemie werd voorspeld in 1986 na de ramp in Chernobil.

 22. VEEL VACCINWEIGERAARS
  Ook in Rusland gaan de cijfers de verkeerde kant uit. Reden voor de stijgende coronacijfers zijn de oprukkende en veel besmettelijkere deltavariant, ook wel bekend als de Indiase variant van het coronavirus, en de ter plaatse trappelende vaccinatiecampagne. Slechts 23 van de 146 miljoen Russen hebben zich voorlopig laten overtuigen om zich te laten inenten. Dat is maar 15 procent van de bevolking.
  De Russische president Vladimir Poetin riep zijn landgenoten nog op niet te zwichten voor geruchten over de coronavaccins. De voornaamste besmettingshaarden bevinden zich in de hoofdstad Moskou en Sint-Petersburg, de tweede stad van Rusland.

 23. bootcamp ‘Aarde’ , iedereen 1x en daarna het oordeel.
  ieder komt voor de troon…of je het geloofd of niet!

 24. De vrouw van Gates heeft zich van hem laten scheiden, dit, omdat hij ook betrokken is bij de Epstein schandalen, hij heeft haar bedrogen in verband met die Epstein kinderen!

 25. Het artikel is weer alof je een deur intrapt! Ik heb nogal wat vrienden aan aids verloren. De ellende is onstaan is door katholieke kerk toen zij de bosvrouwen die de geneeskrachtige kruiden uit het bos haalden tot ketters verklaarden en levend verbranden nadat zij de hun de wetenschap over kruiden afgepijnigd hadden. De monniken verbouwden daarna de kuiden in de kloostertuinen. Via, ook door monniken gevestigte, uiniversiteiten is de kennis in handen gekomen van individuen zoals Rockefeller, Rothschield, ‘tsaar’ Anthony Fauci’ en de big farma. Thans, door het constante gesjoemel met de corona is het vertrouwen in de medice wetenschap, op de idioten na, op sterven na dood. Aan mijn lijf geen polonaise!

 26. Het virus zit in de vaccins. Viriussen die ziekmakend zijn moeten nog steeds voldoen aan de 4 postulaten van Robert Koch. Dus isoleren uit een ziek dier , inspuiten in een gezond dier deze moet dezelfde ziekte krijgen en tot slot ook uit deze laatste het ziekmakend virus of bacil weer isoleren. Moet hetzelfde zijn.

  Voor het isoleren van het Covid-19 virus is inmiddels een prijs van ik meen 1,5 miljoen uitgeloofd/

 27. Gewetenloze lieden als Bill Gates, Fauci en Marion Koopmans varen wel bij de ellende die ze veroorzaken. Helaas zijn adviesorganen als de Gezondheidsraad volledig gecorrumpeerd door Big Pharma. En al die globalistische overheden, zoals Rutte cs, varen blind op deze corrupte lieden. Gevolg is dat nietsvermoedende burgers nu blootgesteld worden aan een grootschalig medisch experiment. Immers Corona wordt zg bestreden met een experimentele gentherapie, die vaccinatie wordt genoemd. En de massa trapt er nog in ook en laat zich prikken. Hoe dom kun je zijn om je DNA te laten veranderen en proefkonijn te zijn.

 28. Dat listige taalgebruik van de overheid is zo walgelijk: Jongeren moeten de prik nemen, want zo helpen ze mee om een nieuwe lockdown te voorkomen.
  Alsof een lockdown een natuurverschijnsel is dat helemaal buiten de overheid om gaat.
  Maar het is de overheid die beslist om een lockdown af te kondigen.
  Het is dus in feite: Neem de prik, want anders doen we weer een lockdown. Een soort chantage dus.

 29. Dit fenomeen is allang onderzocht hoe deze in en in bedorven mensen in de top komen. Dit zijn de doorgewinterde narcisten met psychopathische trekjes die geen enkele empathie hebben met andere. Alles draait om zijn eigen ego, waar alleen geld en macht hun drijfredenen zijn. Eerste instantie hebben zij een gave om mensen makkelijk te overtuigen met hun vlotte babbel en komen eerste instantie correct en vriendelijk over. Als ze eenmaal binnen zijn in het bedrijf meestal als een leidinggevende of zorgt ervoor dat hij dit snel wordt, door de leidinggevende in diskrediet te brengen bij de hogere leiding of directeur. Want dan kan het zelf verrijken ten koste van het bedrijf beginnen. Zijn eigen werk besteedt hij zoveel mogelijk uit aan zijn ondergeschikte. Bij kleine bedrijven lopen zij vaak al gauw tegen de lamp, dus hun voorkeur is grote en liefst internationale bedrijven. Waar hun zelfverrijking (bijna) niet opvalt en door hun list en bedrog andere uit hun functie te wippen, zodat zij weer een stapje hoger op kunnen komen. Het liegen gaat ze zo makkelijk af en is dan vaak hun tweede natuur geworden. Al betrap je ze op heterdaad, dan nog proberen zij jouw zo te manipuleren dat zij onschuldig zijn. Veelal lukt het ook nog, Waar zij van gruwelen is dat andere harde bewijzen zwart op wit eisen van hun of dat die andere harde bewijzen hebben over hun duistere praktijken, want dan hebben zij een heel kort lontje en zullen ze er alles aan doen om dit ten aller tijden te voorkomen. Desnoods laten zij diegene uit de weg ruimen, als ontkomen aan die bewijzen niet lukt. Daar zij toch geen last hebben van enig berouw blijven zij gewoon door gaan met hun wanpraktijken, alsof er niets gebeurt is. Daar zij ook de ideale werknemers zijn voor de list en bedrog bedrijven, zoals de bedrijven in het lobby werk. Zolang zij de indruk hebben dat zij meer betaald krijgen dan andere voor de zelfde functie gaat het goed. Want zij voelen zich altijd beter dan de rest. Dus zijn zij ook makkelijk omkoopbaar, zoals politici waar ook geld en macht de hoofdrol speelt. Dat zien we nu op wereldschaal met het corona verhaal voltrekken.

 30. De laatste zin van dit uitstekende artikel geeft aan waar de basis van de hele ellende vandaan komt. Gewetenloze personen, die aan de macht komen/kwamen, hebben deze macht tegen de mensheid gebruikt. En dat al eeuwenlang. En de duivel vindt dat prachtig, die steekt hier duidelijk achter.

 31. Ik heb jaren geleden, tijdens mijn openbaringen, al verteld: dat HIV ‘opzettelijk ’uit een lab kwam. Ziektes creëren die in de natuur niet bestaan, en daar dan weer medicijnen voor verkopen – die niet genezen – maar wel rekken. Katjing, Katjing. Kassa.

  Ik haalde toen ook meteen aan wat ze hier in Nederland gedaan hadden. Het jaartal ben ik ff kwijt maar het zal rond 2010 of zo geweest zijn. Met een groot artikel op de voorpagina van de telegraaf. Dat ze hier in Nederland, de vogelgriep – die niet van dier op mens overdraagbaar was – zo gemanipuleerd hadden, dat het nu wel van dier op de mens overdraagbaar was. En met welk doel? Een biologisch wapen?

  Laten we eens naar Bil Gates kijken. Hij, die eerst virussen maakte in Windows. En daarna, het antivirus ging verkopen, tegen zijn eigen gemaakte computer virussen.
  Hij doet nu precies hetzelfde, alleen met mensen i.p.v. computers.

  Welkom in het duivels paradijs (het enige paradijs wat satan ooit zal kennen)
  Daar waar de leugen regeert en geld hun God is.

  Gods zegen voor u allen.

  Michaël

 32. Neem Een EEN KIJKJE in ONZE kankerklinieken en zie hoe deze virussen doorgegeven worden van generatie op generatie. Van 1955 tot 1963 ontvingen honderden miljoenen mensen wereldwijd – in Noord- en Zuid-Amerika, Canada, Europa, Azië en Afrika – geïnactiveerde en levende orale poliovaccins die mogelijk besmet waren met apenvirus 40 (SV40), een apenvirus.
  In de jaren vijftig werd het geïnactiveerde poliovaccin gemaakt door Dr. Jonas Salk gemaakt met resusapen die waren geïnfecteerd met SV40; de oorspronkelijke zaadvoorraden van het orale poliovaccin gemaakt door Dr. Albert Sabin waren ook besmet met besmettelijk SV40
  Wijlen Bernice Eddy, een onderzoeker aan de National Institutes of Health, voerde in 1959 een onderzoek uit waarbij hij hamsters injecteerde met het resusaapniersubstraat dat werd gebruikt om de vaccins te maken; de meerderheid van hen ontwikkelde kankertumoren
  In dierstudies is SV40 in verband gebracht met een aantal kankers, waaronder mesotheliomen, lymfomen, hersentumoren en bottumoren en sarcomen; van dergelijke tumoren bij mensen is ook gevonden dat ze SV40-DNA en eiwitten bevatten. Uit onderzoek uit 1992 bleek dat de helft van de plexus choroïdtumoren en de meeste bestudeerde ependymomen – beide vormen van zeldzame hersenkankers bij kinderen – een segment van het T-antigeen-gen bevatten dat verwant is aan SV40. De controverse benadrukt de ernstige gevolgen die kunnen optreden van vaccinbesmetting met behulp van dierlijke celsubstraten om vaccins te maken – gevolgen die mogelijk pas vele jaren later worden gerealiseerd.

 33. Aan de andere kant heeft het vermeende gebruiken van Afrika als proeftuin voor Westerse medicijnen wel geleid tot een nooit geziene bevolkingsexplosie in Afrika.
  Niet de kennis en rituelen van de plaatselijke medicijnmannen en tovenaars maar de Westerse medicijnen hebben in Afrika uiteindelijk honderden miljoenen levens gered.
  De eindbalans is dan dat ook de ‘racistische blanke man onbeschrijflijk veel meer zwarte levens gered heeft dan dat hij zwarte levens op zijn geweten zou hebben. I rest my case!

 34. Destijds waren er geen organen meer in Congo van resusapen en is men daar maar chimpansee organen gaan gebruiken die rommel vervolgens ingespoten en lap HIV is geboren.De corona vaccins hebben NIKs te maken met vaccins.In feite is het een vergiftiging door een manipulatie van de mens eigen cellen die ze programmeren om het lichaam te vergiftigen in de hoop dat het immuunsysteem het opruimt. Dat gebeurt dan ook alleen is de programmatie gebaseerd op aanvallen zonder controle van ons immuunsysteem dat zodanig geprogrammeerd zou moeten zijn dat er geen cytokinestorm uitbreekt. Spijtig genoeg is dit systeem buitenspel gezet.

 35. Al diegenen die uitvoeren wat het evil trio, Tedros, Gates & A Fauci willen, zijn ook kille moordenaars, Van Ranst & wereld collega’s gen therapie rommel pushers, politici, allemaal voor Neurenberg 2! Tik eens bij YT in, ”vrijheid is niet onderhandelbaar”, met andere woorden, mensenrechten zijn niet aanvechtbaar! Maar blijkbaar hebben die Internationale mensenrechten niet veel vat op dat tuig? Dat komt omdat ze het hele gewelddadige machtsapparaat overal kunnen gebruiken tegen wie niet zo’n macht hebben, de gewone mensen! Ze steunen dus niet echt op discussie, maar zuiver op de gewapende overmacht! Die zogenaamde rechtbanken zitten mee in een corrupt systeem.

 36. Dank u wel Xander voor het werk dat u doet.
  Weet iemand wat er van waar is dat ‘onze’ regering de teruggenomen Astra Zenneca ‘vaccins’ naar Afrika heeft gestuurd?
  Hieronymos

 37. Deze theorie over AIDS vind ik persoonlijk nog steeds de meest waarschijnlijke. Ik heb ergens gelezen dat dezelfde procedure is gebruikt voor een experimenteel vaccijn tegen hepatitus B waar drugsgebruikers en homosexuelen mee zijn ingeënt kort na de polia vaccinaties in Afrika. (voor andere burgers was al een ander vaccijn) en dat zou een verklaring kunnen zijn voor het begin van de AIDS epidemie in San Fransico. Misschien fake news, maar ik vind het een interessante theorie.

Comments are closed.