‘Pingdemie’: Groot Brittannië op rand van massale voedselcrisis door nieuwe quarantaine regels

Supermarkten in steden zoals Bristol, Cambridge en Southampton hebben nu al lege schappen. Afbeelding (illustratief) (3).

—————————————————————————————————————————————–

Eerste supermarkten hebben lege schappen, eerste benzinestations staan droog – Topmannen industrie waarschuwen voor instorting bevoorradingsketens, ook voedsel

—————————————————————————————————————————————–

Het eerste Westerse land dat feitelijk in opdracht van het World Economic Forum en de World Health Organization letterlijk zelfmoord pleegt, lijkt Groot Brittannië te worden. Miljoenen werknemers in de voedsel-, retail- gezondheidssector krijgen het bevel om thuis in quarantaine te gaan. De schappen in de supermarkten beginnen leeg te raken, en de industrie waarschuwt dat de voedselvoorziening ‘het risico loopt in te storten’.

Iedere Brit moet op zijn smartphone een Covid-19 app installeren die in ‘real time’ je precieze locatie bijhoudt. Als iemand ‘positief’ wordt bevonden met de voor dit doel frauduleuze en bedrieglijke PCR-test, wordt je hele geschiedenis bekeken om te zien waar je allemaal bent geweest en met wie je allemaal contact hebt gehad. Iedereen die in de buurt van een ‘positief’ persoon is geweest krijgt dan een ‘ping’ op zijn mobieltje met de opdracht thuis in quarantaine te gaan.

Van de PCR test was van meet af aan bekend dat deze GEEN ‘besmetting’ kan aantonen, zoals ook de uitvinder en Nobelprijswinnaar tot aan zijn dood steeds benadrukte. Desondanks wordt deze test in heel het Westen toch gebruikt om de ‘besmettingscijfers’ kunstmatig op te voeren. Het bedrog kan nauwelijks groter zijn, want zonder deze fake test is er simpelweg NIETS bijzonders aan de hand, en kan de samenleving weer normaal gaan draaien.

Eerste supermarkten hebben lege schappen, eerste benzinestations staan droog

Afgelopen week werden meer dan 500.000 Britten ‘gepingd’ om thuis te blijven. Als dat een paar weken in dit tempo doorgaat, dan blijft er vrijwel niemand meer over om de economie en samenleving overeind te houden. Deze ‘pingdemie’ dreigt overigens nu al de bevoorradingsketens ernstig te verstoren.

Nick Allen, topman van de Meat Processor Association, waarschuwde dat al 10% van zijn werknemers thuis zit, en de supermarkten in sommige delen van Bristol, Cambridge en Southampton nu al lege schappen hebben. Ook benzinestations raken zonder brandstof omdat ze niet meer worden bevoorraad. (1) ‘Als het huidige traject met afmeldingen doorgaat zonder dat de regering actie onderneemt, bestaat het risico dat belangrijke bevoorradingsketens worden verstoord, inclusief voedsel,’ zei ook Tim Morris, chief executive van de UK Major Ports Group (2).

Geplande ondergang van het vrije en welvarende Westen is begonnen

Dit lijkt dan ook het begin te zijn van de geplande ondergang van Groot Brittannië door opzettelijk gecreëerde hongersnood en een totale economische instorting. Dit complot, waarmee alle Westerse industrielanden met kunstmatig veroorzaakte crisis doelbewust in Derde Wereldlanden worden veranderd, is afkomstig van de globalistische klimaat-vaccin sekte onder leiding van Klaus Schwabs WEF en Bill Gates’ WHO, waar alle regeringen in de EU en Noord Amerika trouw aan hebben gezworen.

‘We staan op de rand van een wereldwijde transformatie. Alles wat we nodig hebben is de juiste grote crisis, en de naties zullen de nieuwe wereld orde accepteren,’ verklaarde David Rockefeller ooit. Die crisis werd tientallen jaren lang voorbereid, kreeg diverse ‘generale repetities’ (zoals de Mexicaanse griep ‘pandemie’ in 2009), en wordt nu ‘live’ op ons uitgevoerd met de corona plandemie, en binnenkort ook de door het WEF geplande false-flag cyberaanval op kritieke financiële, fysieke en energie infrastructuur.

We kunnen deze opgelegde zelfmoord nog steeds stoppen

De Westerse bevolkingen hebben nog steeds de mogelijkheid om deze technocratische communistische ‘Great Reset’ en ‘Agenda 2030’ staatsgreep tegen hun samenleving, toekomst, vrijheid en welvaart op vreedzame wijze te stoppen. Dat kan echter alleen als burgers, bedrijven en instanties massaal weigeren mee te werken met deze van hogerhand opgelegde zelfmoord, en vanaf nu alle absurde regels en restricties gaan negeren.

Het huidige politieke systeem lijkt zowel op nationaal als internationaal niveau te ziek en corrupt om nog te kunnen redden. Overheden die zich met almaar fascistischer wordende maatregelen tegen hun eigen bevolking keren zijn historisch altijd HET bewijs dat de ondergang van een beschaving nabij is. De private geopolitieke en militaire inlichtingensite Deagel.com veranderde daarom niets aan de al 7 jaar oude prognose dat de Westerse beschaving in 2025 totaal zal zijn ingestort.

Aangezien we ook in Nederland overduidelijk dezelfde koers volgen en in snel tempo in een tirannie worden veranderd, is het de grote vraag of voldoende mensen tijdig hun slaafse onbenullige volgzaamheid van zich af schudden, of dat ze blind blijven volgen en gewillig in de afgrond springen waar ‘onze’ bestuurders hen naartoe hebben gedreven.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Christopher Corneschi ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

19-07: Macht der machtelozen: Václav Havles boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
16-07: Hongarije dreigt absurd en verwoestend communistisch klimaatplan EU te blokkeren
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-06: Jurist Jeroen Pols: ‘Kabinet koos bewust voor catastrofaal beleid’
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
11-05: Amerikanen krijgen te maken met brandstof tekorten, daarna is voedsel aan de beurt (/ Is dit de generale repetitie voor de geplande massale cyberaanval op het Westen?)
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
10-04: World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
21-03: ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht
08-03: Die Hamburger Krankheit: Film uit 1979 laat exact zien wat er nu wereldwijd gaande is
15-02: Veiligheid of Vrijheid? Econoom Ad Broere pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid en opzetten parallelle economie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
18-10: Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’ (Sven Hulleman)
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’ (Sven Hulleman)
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
30-06: Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (Sven Hulleman: ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
11-06: Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven? (/ ‘Het Westen stort onder gewicht van eigen zelfhaat in elkaar’ – Nederland: Lesprogramma voor groep 4 zet enkel witte mensen als racisten neer)
16-05: Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Als ik de verhalen van mijn moeder goed herinner, koste in de hongerwinter een brood 400 gulden. Zelf ben ik opgebracht met aardappelschillensoep. Na de oorlog werd zo nu en dan naar de melkboer gestuurd om een half pakje margarine te poffen. aangezien mijn moeder rookte werd ik de straat opgestuurd met een bal om peuken te zoeken ook gevonden zakdoeken gingen mee naar huis waar het goede mens ze waste zodat we nooit zonder zakdoek de straat opgingen Aangezien mijn moeder een dochter was van een kleermaker was haar rotsvaste regel onze de kleding schoon en heel moest zijn. Kolen zochten mijn twee broers en ik op het rangeeremplacement in de Rietlanden waar nog altijd het graf van Keesje staat. Keesje werd doodgeschoten omdat hij ook kolen zocht door mensen van hetzelfde allooi als de tegenwoordige Boa’s. Kom maar op met je crisis; kuis verrotte overheid! Vanaf 1945 hebben jullie het volk voorgelogen. De PvdA is groot geworden door het verkwanselen van de arbeidersjongens. Er is ons destijds nooit verteld dat de deal van “vadertje” Drees met de Amerikanen over de Marchallhulp de levering van soldaten voor Korea was. Een typisch Amerikaans gezegde is dan ook: There is no such thing as a free meal. Wie de leugens van na de oorlog, over de oorlog wil lezen raad ik
  aan (The lies about World war II) te lezen op internet. Lou de Palingboer was interessanter dan Lou de Jong.

 2. Qua techniek zijn er dus twee dingen die we overboord moeten gooien en we zijn af van de hele plandemie. Ten eerste, de pcr testen. Doe er niet aan mee, negeer die onzin. Ten tweede de smartphones. Zonder smartphone geen app en zonder app geen “ping. Zo, klaar, plandemie voorbij. Het kan zo simpel zijn he.

 3. Laatste UKComlumn wees op fake BBC nieuws hierover. De foto’s en films bij deze berichten laten mensen zien in winkels in winterkleding met mutsen op etc. Is dus gerecycled filmmateriaal van vorig jaar om het stressniveau van de bevolking op voldoende spanning te houden.

  Wat staat er onder de foto van het artikel ?? heeft u daar al naar gekeken ?
  Afbeelding (illustratief) (3).
  Mod.

 4. Toen ik woensdag naar de supermarkt ging lagen de schappen nog vol. Sommige dingen zijn wat trager in bevoorrading maar dat heeft meer met brexit te maken. Ik heb geen app op mijn telefoon. Het werd vorig jaar aangeraden maar was niet verplicht. Als je een ping krijgt via de app betekent dat 3 dagen zelf-isolatie. Dat is de laatste paar weken wat meer voorgekomen maar dat was eerder aan het EK te wijten aangezien mensen in grote groep de matchen gingen kijken en feestjes bouwden.
  De maatregelen zijn opgeheven maar heel veel mensen dragen nog wel een masker in winkels en openbaar vervoer. Er was gezegd dat men hoopte op goede inschatting van de mensen omdat de maatregelen niet voor altijd van kracht kunnen blijven.

  Ik woon in UK.

 5. @ Bundy

  Ja, ik kan me vaag nog herinneren dat Ken Peters in zijn visioen zag dat de hele wereld zou eindigen in 3e wereldlanden.
  Als de gehele wereld zo is verarmd dan zal dat de invoering van het Merkteken van het Beest om te kopen en verkopen ook vergemakkelijken.
  Om het hoofd nog enigszins boven water te houden moeten mensen wel.
  Goed dat je dit vermeldde.

 6. Nog steeds vraag ik mij af, waarom mensen de wil opvolgen van een handjevol mensen, dat zich regering noemt en waarvan meerdere malen gebleken is dat zij in dienst zijn van de -happy few-.

  Nog steeds vraag ik mij af waarom mensen elkaar dit willens en wetens elkaar willen aandoen..

  Nog steeds vraag ik mij af of dit niet iets is van alle tijden en dat we ons in een zich herhalende tijdslus bevinden. Denk aan de geschiedenis van de mensheid, ja, die nu herschreven wordt, maar die al vele malen net zo wreed was als nu.
  Het enige verschil is dat de technologie het mogelijk maakt om wreedheid tot een ware kunst te verheffen..

 7. Alle maatregelen loslaten maar wel blijven testen is natuurlijk ook van de zotten. Ik had ze wijzer geacht daar in Engeland..

  Er is maar 1 reden waarom we nog last hebben van deze ‘pandemie’ en dat is vanwege deze op angst gebaseerde onzin. Ik ben nooit ziek, maar al was ik verkouden, dan nog zou ik me never nooit laten laten testen.

 8. Goh, wel erg voor de Britten.
  Dit kan daar weleens compleet uit de hand gaan lopen.
  Ongeacht afkomst, religie, politieke overtuiging, of wat dan ook “Als de maag gaat rammelen…..”
  Als dit zo doorgaat durf ik ook zonder kristallen bol wel rellen, plunderingen, chaos te voorspellen.

  Persoonlijke tip; zelf heb ik thuis voor 2 personen voor 2 maanden aan houdbaar voedsel opgeslagen.
  Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Ook in Nederland.

 9. Vergeten jullie niet dat het geld ook ophoudt…

  Mevrouw wat biedt u me voor dit pak melk en een halfje wit? Uw trouwring? Nou vooruit dan maar…

  Koop zaden zodat je zelf wat kan verbouwen en evt. verhandelen.

 10. Dit is ook zo’n goed gesprek: https://www.youtube.com/watch?v=Xjta7ZLpbmo
  Volstrekt integer volgens mij. Hoe is het toch mogelijk dat zulke mensen gehoond worden; dat begint kwaadaardig te worden.
  Van zulke gesprekken knap je op, want die valse doom and gloom die steeds maar overheid en pers komt, daar word je ziek van.
  Er is geen reden meer voor een panieksituatie, maar de paniekzaaiers gaan maar door en slaan zelfs door in vormen van agressie (Australië b.v. “Dit is geen tijd om vriendelijk te doen”).
  En Schetters zegt het weer eens: Het vaccin nemen doe je NIET voor de ander! Zo’n kreet is ronduit vals.
  Interessant weetje: De vaccinfabrikanten vonden de naam ‘vaccin’ voor hun product erg belangrijk, omdat men voor een nieuw vaccin minder onderzoek hoeft te doen dan voor een genetische injectie.
  Schetters legt ook goed uit hoe zo’n vaccinatiepaspoort geen enkele zin heeft.
  Tevens hoe buitengewoon merkwaardig het is dat het kaartje van Nederland rood kleurt: dat slaat werkelijk nergens op. Valse besmettingscijfers.
  Er had allang een goede evaluatie uitgevoerd kunnen worden, maar de overheid volhardt blind en stom in de richting van 85% vaccinatie.

 11. Een wereldoorlog tussen miljardairs en gewone mensen ? En dit via een “gevaarlijk” virus … 😉 Later via digitale munten (die in feite waardeloos zijn) …

 12. De schrijver zegt dat de bevolking nu nog de kans heeft de great-reset te stoppen .
  Dit is theorie .
  Helaas zegt Ken Peters in zijn visioen dat alle landen zullen eindigen als derde wereldlanden .
  Alles bij elkaar maken we het begin van de eindtijd mee , na deze link begrijp ik waarom al zolang geleden de Fema-kampen zijn gebouwd ;
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2019-07-2021.htm

 13. …. daar komt bij dat in Engeland maar eigenlijk in héél Europa miljoenen kilo’s groenten op het land wegrotten. Om de eenvoudige reden dat de goedkope, uitgebuite werkkrachten uit oost Europa ( hoezo één Europa …. ) vanwege Covid 19 niét meer aanwezig zijn. Zijn de Europese werkzoekenden dan te lui om te werken ….. niet omdat het moet, maar omdat het kan.

 14. Zoals Albert Einstein al zei:” er zijn 2 dingen oneindig, het heelal en menselijke domheid, over het heelal heb ik nog twijfels”

 15. Waar de mens zijn onmacht ervaart, klopt God aan de deur.
  Gertrude von le Fort.

  De jurist ziet de mens in al zijn verdorvenheid; de theoloog in al zijn domheid; de arts in al zijn zwakheid. Arthur Schopenhauer

 16. Dus de overheid dwingt mensen in quarantaine te gaan die gewoon gezond zijn, maar die mogelijk in contact zijn geweest met een ander gezond mens, die echter ziek werd verklaard vanwege een foute test.
  Zo haal je het leven dus uit de maatschappij. Iedereen constant in onzekerheid of hij of zij niet ooit ergens in contact kwam met een later gevonden ‘geval’.
  Een voorzorgbeginsel dat de economie ruïneert; veel krankzinniger kan het niet worden.

 17. Ik weet een ding zeker, als mensen honger krijgen dan zijn de protesten die we tot nu toe in het UK hebben gezien kinderspel. Dus ik wens de Britse regering veel succes met hun absurde beleid. Actie leid nog altijd tot reactie.

 18. Tot dusver liggen Rutte&CO nog volledig op schema wat betreft de uitvoering van het Covid-19 stappenplan en de Great Reset.
  “In de loop de zomer zullen de overheden de volledige controle overnemen van voedsel en brandstof en zorgen voor beperkingen op toeleveringsketens waardoor er toenemende voedseltekorten zullen ontstaan. De wereldeconomie zal geleidelijk aan instorten. De staat-van-beleg of een andere vorm van een permanente noodtoestand zal worden afgekondigd. Publieke kritiek tegen de maatregelen van de overheden zal blijvend met harde hand neergeslagen worden waarbij zelfs het leger ingeschakeld zal worden. Ook zal het leger checkpoints opstellen in grote stedelijke gebieden en wegen om te controleren of mensen zich wel aan de dwangmaatregelen houden. Tegenstanders zullen worden neergezet als de grootste publieke vijanden van degenen die bereid zijn zich te onderwerpen.
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2029-03-2021.htm

 19. Op weg naar de afgrond. Men wil persé de duistere NWO installeren. Dat zit hier achter.

 20. Ja, ik heb het ook op het nieuws gezien vele lege schappen. De zotheid van isolatie noem ik dat de mensen kunnen of mogen voor een tijdje niet meer gaan werken, resultaat de Britten moeten hun ontbijt met worstjes even uitstellen. De economie gaat daarmee kapot, de Britten zonder worstjes zetten, is voor deze vroegere wereldmacht een ramp. Ook hier in België zijn al veel evenementen uitgesteld omdat m’n een bewijs moet hebben van volledige vaccinatie, indien je dat niet hebt moet je je om de 24 uur laten testen, dus vele blijven thuis en voor de organisatoren onbegonnen werk, goed artikel;

 21. Ze staan nog in de rij om doodgeschoten te worden.
  Ben bang dat het kuddegedrag net zoals in de geschiedenis niet veranderd.
  Oneindige domheid het zit in de mens en veranderd niet.

Comments are closed.