Franse ambassadeur: ‘Frankrijk is een moslim land’

Geert Wilders twitterde deze cartoon van de Turkse dictator Erdogan, en zette daarbij één woord: ‘Terrorist’. (3)

————————————————————————————————————————————-

Turkse dictator Erdogan doet aangifte tegen PVV leider Geert Wilders vanwege Mohammed cartoons – Duitsland 1933 = Turkije 2023?

————————————————————————————————————————————–

Naar aanleiding van de onthoofding van schoolleraar Samuel Paty in Parijs door een moslim, verklaarde de Franse ambassadeur in Zweden, Etienne de Gonneville, op de zender SVT dat ‘Frankrijk een moslim land’ is. Paty werd vermoord omdat hij in het kader van de vrijheid van meningsuiting op school spotprentjes van de islamitische profeet Mohammed had laten zien. De Franse president Emmanuel Macron liftte na de moord handig mee op het volkssentiment, en bezigde ferme taal tegen het moslimextremisme. Dat hij daar daadwerkelijk iets tegen gaat doen valt echter niet te verwachten, aangezien de linksliberale Macron een groot voorstander is van massa immigratie is.

Paty werd door een 18 jarige moslim uit Tsjetsjenië onthoofd. Op nationale en internationale moslimforums werd zijn misdaad geprezen, maar in Frankrijk zelf kwamen er massale protesten tegen deze zoveelste zinloze haatuiting in naam van Allah en zijn profeet. President Macron zwoer dat hij de vrijheid van meningsuiting in Frankrijk zal verdedigen tegen de radicale islam. Uit peilingen blijkt dat 79% van de Fransen vindt dat het islamisme hun land de oorlog heeft verklaard.

Met name in Turkije vielen de uitspraken van de Franse president niet in goede aarde, al heeft dat ongetwijfeld ook te maken met het feit dat Macron in het conflict over de grenzen en gasvoorraden in de Middellandse Zee de kant van Griekenland en Cyprus heeft gekozen. De Turken, die samen met de CIA en Saudi’s verantwoordelijk waren voor het ontstaan, trainen, bewapenen en beschermen van de jihadistische terreurbeweging ISIS, hebben nu een boycot op Franse producten aangekondigd.

Rutte noemt Erdogans aangifte tegen Wilders ‘onacceptabel’

Erdogan zei dat Macron ‘psychische hulp’ nodig heeft, en deed tevens aangifte tegen PVV leider Geert Wilders, omdat die vergelijkbare Mohammed cartoons had gepubliceerd. Premier Rutte zei vandaag die aangifte ‘onacceptabel’ te vinden, en onderstreepte dat ‘wij in Nederland vrijheid van meningsuiting als het hoogste goed beschouwen’ (daar wordt in zijn coalitiegenoot D66 echter heel anders over gedacht, zie ons eerdere artikel van vandaag).

Franse ambassadeur: Frankrijk is moslim land

Etienne de Gonneville, de Franse ambassadeur in Zweden, lijkt een van de vele Europese officials die gecapituleerd hebben voor de islam. ‘Frankrijk is een moslim land,’ verklaarde hij op de zender SVT. ‘Islam is de op een na grootste religie in Frankrijk. We hebben iets van tussen de 4 en 8 miljoen Franse burgers die een moslim achtergrond hebben.’

Vervolgens gaf hij op de voor Westerse islam-apologeten zo typerende wijze ‘Al Qaeda’ de schuld van de moord op Paty, ‘en niet de islam’, en dat terwijl er ondubbelzinnig bewijs is dat de lokale moslimgemeenschap de moordenaar had aangezet tot zijn gruweldaad. Desondanks beweerde de ambassadeur dat geweld tegen ongelovigen ‘maar door een kleine minderheid’ wordt gepreekt. (1)

Duitsland 1933 = Turkije 2023?

In 1933 kwam bij onze Oosterburen ook een ideologische groep aan de macht die slechts door een kleine minderheid (minder dan 10%) van de bevolking werd gesteund. Dat leidde desondanks tot steeds hardere onderdrukking, uitmondend in de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Bedenk hierbij dat Adolf Hitler in veel islamitische landen nog altijd als een held wordt beschouwd, en zijn boek Mein Kampf daar (en overigens ook in India) een all-time bestseller is. Het enige wat radicale moslimgroepen hem vaak verwijten is ‘dat hij het karwei (de uitroeiing van de Joden) niet heeft afgemaakt’.

Avraham Krispin, een man die in zijn jeugd 5 jaar lang samen met Recep Tayyip Erdogan in de klas zat, onthulde in 2014 dat de Turkse president altijd een exemplaar van ‘Mein Kampf’ bij zich had, en een speciale haat koesterde tegen de Joden en Israël. Erdogan sprak toen al over zijn grootse visioen om ‘als een soort Turkse Rambo zijn land in 2023, op de 100ste verjaardag van Atatürks revolutie, het machtscentrum van de regio te maken.’ Niet voor niets riep het Simon Wiesenthal Center Erdogan in 2013 uit tot ‘antisemiet van het jaar’. (2)

Het klopt weliswaar dat veel gewone moslims op normale wijze willen samenleven met anderen, maar ook dat een klein clubje extremisten aan de top – zoals Erdogan – met behulp van angst- en terreurmethodes dermate veel macht en invloed uitoefent, dat ze niet alleen in hun eigen landen, maar ook in grote delen van de wereld in staat zijn om aan de meerderheid hun wil op te leggen. Op dezelfde wijze kregen de Nazi’s enorme legers op de been, die alleen al in Rusland 20 miljoen mensen vermoordden.

Dat Erdogan openlijk heel actief is om het Ottomaanse Rijk met militaire macht te doen herleven – neem zijn militaire inval in Syrië en Libië, zijn acties tegen de Koerden, Armenië en Griekenland, en zijn oorlogszuchtige uitspraken zoals ‘Jeruzalem is onze stad’ – , zou iedereen in de wereld enorme zorgen moeten baren.

De Turkse minister van Defensie, de voormalige viersterrengeneraal Hulusi Akar, twitterde al vorig jaar openlijk een kaartje van het nieuwe ‘Groot Turkije’ dat Ankara voor ogen heeft, waarbij delen van Syrië, Irak, Iran, Armenië, Georgië, Bulgarije en Griekenland zullen worden veroverd en/of ingelijfd. Daar zal het niet bij blijven, want daarna zijn de Balkanlanden, Noord Afrika en Israël aan de beurt.

Xander

(1) Summit News
(2) Ynet News
(3) Geert Wilders / PVV – Twitter

Zie ook o.a.:

12-10: ‘Dit is niet Zweden’; internationale studenten vertrekken vanwege islamisering
02-10: Turkse dictator Erdogan: ‘Jeruzalem is onze stad’
02-09: (/ Nederlandse politie vraagt zich af waarom criminele veelplegers niet op het vliegtuig gezet kunnen worden – Misdrijven asielzoekers in NL gestegen met 27% – 30%)
09-08: Frankrijk gaat ten onder: Iedere 44 seconden daad van grof zinloos migrantengeweld
07-08: Deense Immigratie minister noemt integratie ‘fiasco’ en zet in op gedwongen terugkeer
26-07: ‘Situatie onhoudbaar’; Ieder uur arriveert er een boot vol migranten in Italië
15-07: Hagia Sophia veranderd in moskee: Zo worden de Turken klaargestoomd voor oorlog
19-06: Botsing bij Libië: Turkse oorlogsschepen richten raketten op Franse fregat
18-06: Turkije militair actief op vier fronten, start massale bombardementen op Koerden in Irak
06-04: Zweden overspoelt door nieuw soort migrantengeweld: ‘Vernedering berovingen’ (Officiële cijfers: daders berovingen, geweld en verkrachtingen bijna allemaal migranten uit moslimlanden; slachtoffers Zweeds
14-02: Hongaarse minister noemt massa immigratie programma VN ‘zeer ernstige bedreiging voor hele mensheid’ )
27-01: Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
22-01: Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf
20-01: Door Turkije ingeschakelde Syrische jihadisten gefilmd in vliegtuig naar oorlog in Libië
16-01: 15 Turkse F-16’s schonden dinsdag 91 keer Griekse luchtruim en voerden schijnaanvallen uit
14-01: Strijd om aardgas: Turkije en Libië proberen pijpleiding Israël-Cyprus-Griekenland te blokkeren


2019:

22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen
13-12: Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten
06-12: Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Mijn vorige reactie is bedoeld als antwoord op:
  Eelke Piers schreef:
  28/10/2020 om 12:09 am
  ….Erdogans aangifte tegen Wilders….
  Natuurlijk mag Erdogan aangifte tegen Wilders doen. Dat is een van de rechten in een “DEMOCRATIE” ….

  Niet dus.

 2. Neen, erdogan is geen democraat en kan dus geen beroep doen op de rechten van democratie en mag dus geen aangifte doen tegen Geert Wilders, wie de democratie niet erkent kan er ook geen beroep op doen.
  Net zoals wij ook geen beroep kunnen doen op de islam/sharia tegen criminele moslims, jihadisten en terroristen.
  Net zoals moslims ook geen beroep zouden mogen kunnen doen op mensenrechten omdat zij die rechten niet willen erkennen voor elk mens maar een eigen versie hebben gemaakt met enkel rechten van ‘de mens’ voor moslims met uitsluiting van elke niet-moslim méns.

 3. “Das kapitaal” van Karl Marx was toch al ouder en had met communisme te maken, tikje anders, dus Marxisme.
  Productie was belangrijker dan leefomstandigheden.
  Eigenlijk was het niet zo vreemd dat Hitler aanhangers kreeg. Maar hij was geen haar beter. Draaide immers
  ook om het kapitaal van de elite, waar het gewone volk voor moest werken.De hele wereld nationaliseren.
  En dan de massamoorden op een ieder die niet in zijn kampfdroom pasten. Joden, gehandicapten, ouderen
  martelen, misbruiken, verhongeren, plunderen aan de orde van de dag.Proefkonijnen voor de wetenschap.
  En werken in wapens productiekampen in gevangenschap., onder mensonwaardige omstandigheden.
  Gaat het nu weer die kant uit. Misbruik? In Uitrecht willen ze een pedoclub, knooppunt 088.Univers idioten.

 4. @ Amo: 10:58 am. Het CDA/ (Christus deed anders) is allang geen christelijke c.q. democratische partij meer. Het pluche is voor hen belangrijker dan de principes!

 5. De burgers in Turkije vinden Erdogan ook maar geschift, maar ze durven dat niet te zeggen.

 6. Het is duidelijk dat die Franse ambassadeur lichtjes dement aan het worden is. Ofwel heeft die man een verkeerde vaccin gekregen tegen muggen. Dit is toch ware onzin, maar ergers heeft hij een punt, er zijn meer moslims in Frankrijk dan andere gelovigen. Shalom

 7. @Xander:

  Je beweert hier dat het ene verhaal niet klopt t.o. van het ander verhaal omdat je Hitler erbij betrekt.
  Nou wat dacht je hiervan?
  Mss toch anders gegaan als wat ons voorgeschoteld wordt?
  Ik was er niet bij, maar ik kan me hier wel wat van voorstellen dat het anders is als gegaan, als
  wat ons de “winnaars/financiers o.a. Rockefellers/Rothschilds” proberen aan t verstand te brengen.

  https://michael-mannheimer.net/2018/11/02/ueber-die-luege-der-urschuld-deutschlands-an-den-beiden-weltkriegen-schon-1899-wurde-auf-einem-internationalen-freimaurer-kongress-in-paris-beschlossen-deutschland-zu-vernichten/

 8. Ongelofelijk dat iedereen in deze domme smoesjes gelooft. Het is 1 grote club mensen. Wat ze nu doen is letterlijk een afleiding……. mensen beginnen te springen etc. Laat je niet afleiden het grote probleem is en blijft de komende wereld dictatuur of het nou Turkije, China of Nederland over de wereld zal heersen. Slaven zullen we worden met een grote zware voet in onze nek.

 9. Ik vraag mij altijd af of het CDA nu naïef is, of dat men bewust meebouwt aan een nieuwe Europese DDR.

 10. Erdohitler, want zo noem ik dit psychopathische heerschap, lijdt aan grootheidswaanzin. Hij zal voor nog heel wat narigheid gaan zorgen, daar kunnen we gewoon op wachten. We zouden Turkije in alles moeten boycotten! Niet met vakantie naar Turkije gaan, en niet met hun luchtvaartmaatschappij vliegen.
  In Istanbul is onlangs de grootste luchthaven ter wereld geopend. Het was de bedoeling dat het een zeer belangrijk knooppunt in het internationale luchtverkeer zou gaan worden.
  Maar de nu snel verbeterende betrekkingen tussen Israël en de Arabische landen zal de zaak gaan verschuiven. Tel-Aviv zal belangrijker gaan worden, maar ook Dubai zal veel meer luchtverkeer gaan aantrekken.
  Ik zie veel gelijkenissen tussen Duitsland in de jaren 30 en Turkije nu.
  Nu al is het gedrag jegens Griekenland steeds bedreigender aan het worden.
  Turkije, dat nog steeds lid is van de NAVO, heeft binnen de NAVO het op één na grootste leger!
  Het heeft nu al een militaire kracht die net zo groot is als de gecombineerde legers van Duitsland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië!
  En Erdohitler wil nog meer, terwijl Turkije niet wordt bedreigd!
  Vergelijk zijn brallende toespraken eens met die van Adolf Hitler: wat zijn de verschillen?
  1. De geografische locatie.
  2. De taal.
  3. De toespraken van Hitler zijn in zwart/wit, maar die van Erdohitler in kleur en in ful HD!
  Maar het is dezelfde duivelse geest die aan het werk is.
  Helaas heeft de wereld destijds Hitler niet serieus genomen, met alle dramatische gevolgen van dien. En nu?
  Turkije is nog lid van de NAVO, maar kocht het Russische S400 luchtafweer systeem.
  Gelukkig heeft president Trump daarop een streep getrokken door de voorgenomen levering van de F35 aan Turkije.
  Het politieke landschap in het Midden-Oosten is snel aan het veranderen. De Arabische landen zien Israël niet meer als hun vijand, en ze gaan Israël steeds meer als een bondgenoot zien.
  Het eerste wat Israël deed toen het vrede sloot met Sudan was het zenden van voedselhulp!
  Het is aan president Trump te danken dat deze vrede tot stand kwam. Egypte was lang geleden het eerste Arabische land dat vrede sloot met Israël, daarna volgde Jordanië. Lange tijd gebeurde er niets, maar nu is alles in ern stroomversnelling gekomen. De Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein zijn de eersten die in de 21ste eeuw vrede sloten met Israël, ook dankzij de inzet van Donald Trump. Vervolgens Sudan, en binnenkort zullen Saoedi Arabië, Oman en Marokko volgen. En hier zullen weldra nog meer landen gaan volgen.
  Toch zullen er dramatische dingen gaan gebeuren. In de nabije toekomst zal Israël vanuit het Noorden worden aangevallen door een zeer machtige coalitie, bestaande uit o.a. Rusland, Turkije en Iran. Ze zullen een uitzonderlijke militaire overmacht hebben, hetgeen ze in de waan zal laten dat ze ongestraft hun gang kunnen gaan. Maar God zal rechtstreeks op bovennatuurlijke wijze gaan ingrijpen, hetgeen tot de ondergang van deze coalitie zal leiden.
  Lees daarover in Ezechiël 38 en 39.
  Kijk ook naar de nieuwste update van Amir Tsarfati!

 11. ….Erdogans aangifte tegen Wilders….
  Natuurlijk mag Erdogan aangifte tegen Wilders doen. Dat is een van de rechten in een “DEMOCRATIE” iets wat Rutte ons door de neus geboord heeft

 12. ……in 1933 kwam bij onze Oosterburen ook een ideologische groep aan de macht die slechts door een kleine minderheid (minder dan 10%) van de bevolking werd gesteund. ………
  Uit Wikipedia.
  De mislukte staatsgreep leidde tot de opsluiting van Hitler, een periode waarin hij zijn memoires, Mein Kampf, schreef. Na zijn vrijlating in 1924 kreeg hij steeds meer steun onder de Duitse kiezers. Hitler promootte pangermanisme, antisemitisme en anticommunisme met charismatische redevoeringen en propaganda. Hij werd in 1933 tot rijkskanselier benoemd en transformeerde de Weimarrepubliek in het Derde Rijk, een eenpartijdictatuur gebaseerd op de totalitaire en autocratische ideologie van het nationaalsocialisme.

  Zonder steun van de Duitsers????? Voor zover ik weet stemde 90 % op Hitler.
  In 1932 werd Von Hindenburg herkozen met 53 procent van de stemmen (Hitler behaalde toen al 37 procent

 13. Dit is precies wat de Europese politici wensen. Voor de vorm belijden zij lippendienst aan democratische beginselen.
  Ik hoop dat ze er niet eeuwig mee weg zullen komen deze verraderskliek van kaballisten.

 14. Wilders, gecontroleerde oppositie.
  Zou beter aan Rutte, bewijs vragen dat het virus bestaat aan de hand van een genetische code, foto of bewijs isolering van het virus, daar hebben we echt iets aan, ipv weer eens dezelfde grijs gedraaide plaat te blijven draaien, over de islam, zonder ook ditmaal iets te ondernemen .
  Laat de trollen hier maar vlug 30 + reacties plaatsen, zodat mijn reactie op de achtergrond verdwijnt , maakt me niks uit

 15. Recep Tayyip Erdogan: die kan er wat van. Als je jezelf zó snel gekrenkt voelt val je in psychologisch opzicht wel ontzettend door de mand. Om over de politieke kant maar te zwijgen.

 16. Frankrijk is inderdaad een moslim land, en met de huidige politiek verwacht ik binnen vijf jaar dat Europa compleet is overgenomen door moslims. Dat is eigenlijk helemaal geen probleem, want er mogen over tien jaar slechts vijf honderd miljoen mensen over zijn. Er zullen enorme aantallen mensen, dus ook moslims verdwijnen. Misschien dat het verstandiger is een stampende muis en olifant onbelangrijk te vinden.

 17. frankrijk of turkije, welk land is de grootste dictatuur, ik ken het beleid in turkije niet zo goed maar in frankrijk weten ze het de mensen serieus moeilijk te maken.yellow vests?

 18. sorry, maar dit artikel is toch wel ver uit de bocht, maar ik respecteer de vrije meningsuiting

 19. Wat zijn politici toch walgelijke opportunisten. Krokodillentranen huilen vanwege die moord, maar nada niks doen om het te voorkomen. Constant maakt het Westen een knieval voor een intolerante overtuiging, de islam. De Koran is echter duidelijk. Ben je geen aanhanger van het geloof van de vrede, dan mag je vermoord worden. En we hebben er alles aan gedaaan om de islam hier wortel te laten schieten. Zelfs na de moord op Theo van Gogh bleven we maar begrip opbrengen voor deze barbaarse religie. Wijlen Hans Jansen, de Arabist, was heel duidelijk over de islam. Intolerant, dominant, dus gevaarlijk. Onze politici kijken al jaren weg ipv dit gevaar te onderkennen en passende maatregelen te nemen. Tolerantie en vrijheid zijn mooie zaken, maar moslims misbruiken ze om hun dominante ideologie door te drukken. Inmiddels is onze tolerantie verworden tot lafheid. Met dank aan vooral al die linkse, begripvolle politici

 20. Turkije 2023
  Xander Je zou alle feiten met een jaartal kunnen opsommen
  dus wanneer Turken/ verbod op geld/vrijwillige vaccinatie/verplichte vaccinatie/ enz.
  en andere ongein met een datum

  achter elkaar zetten, en er vorm zich een beeld en een precieze afloop van de nabije toekomst

 21. Ach 2023 of 2073. Uiteindelijk zullen islamieten in de meerderheid zijn; hun volgelingen zijn erg fanatiek en graag bereid om voor hun geloof te sterven. Of ze doen het gewoon op de democratische manier, ze hebben alle tijd……… Vanuit demografisch oogpunt ontkomt West-Europa uiteindelijk niet aan een islamitische overheersing.

 22. In feite zouden we allen een cartoon moeten maken van de man die zichzelf god waant of is het de duivel in hoogst eigen persoon die zijn menselijk gelaat laat zien.

 23. THE PARASITIC MIND
  Copyright © 2020 by professor Gad Saad, evolutionary behavioral scientist

  “Wanneer we aan een pandemie denken, komen daar vaak allerlei beelden bij omhoog van dodelijke, besmettelijke ziekten die razendsnel worden verspreid en die onvoorstelbaar menselijk leed teweegbrengen (denk maar aan de Zwarte Dood, de Spaanse “Griep”, AIDS of de huidige COVID-19-“pandemie”).

  Het Westen lijdt momenteel onder een echt vernietigende pandemie, namelijk een soort massawaanzin die het mensen onmogelijk maakt om nog rationeel na te denken. In tegenstelling tot pandemieën waarbij biologische pathogenen de schuld krijgen, is de schuldige van de huidige “pandemie” een samensmelting van een groep incorrecte ideeën die ontstaan zijn op universitaire campussen en die het fundament van de rede onder onze voeten vandaan knagen. Ze tasten vrijheid en individuele waardigheid aan. Dit boek identificeert deze ideologische pathogenen, bespreekt hoe ze via universiteiten worden verspreid naar alle maatschappelijke lagen zoals politiek, commercie en populaire cultuur. Dit boek biedt een manier om onszelf in te enten tegen de vernietigende effecten ervan.”

  “Read this book, strengthen your resolve, and help us all return to reason. There’s a war against truth… and if we don’t win it, intellectual freedom will be a casualty.” —JORDAN PETERSON, PH.D., clinical psychologist, professor of psychology at the University of Toronto, and author of 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos

Comments are closed.