‘Dit is niet Zweden’; internationale studenten vertrekken vanwege islamisering

Waar doet gedwongen religieuze gezichtsbedekking toch aan denken? (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Christelijke scholier moet als enige kruisje afdoen voor schoolfoto, terwijl moslim scholieren hun reli-symbolen gewoon mogen blijven dragen

—————————————————————————————————————————————–

Was Zweden met het oog op de corona crisis de afgelopen maanden met afstand het beste land om in te wonen, omdat het bijna als enige land in Europa geen lockdowns invoerde en verder amper social distancing maatregelen nam (zo bleven horeca, scholen en bedrijven gewoon open), wil dat niet zeggen dat het in alle opzichten goed toeven is in het Scandinavische land. Integendeel, de beruchte islamisering van de Zweedse samenleving gaat onverminderd verder; zozeer, dat internationale studenten van de Dalarna Universiteit in Borlänge massaal vertrekken vanwege de onveiligheid die wordt veroorzaakt door immigranten. ‘Dit is niet Zweden,’ maar ‘Klein Mogadishu’.

Een vertegenwoordiger van de studentenvereniging schreef in een brief aan het universiteitsbestuur dat de internationale studenten niet langer willen wonen in de complexen in Tjärna Ängar, een overwegend Somalische migrantenwijk die bekend staat als ‘Klein Mogadishu’.

Al vier jaar geleden aan de bel getrokken

In het complex, dat bestaat uit 2 gebouwen, bevinden zich in totaal 185 studentenwoningen, twee derde van het totaal in de stad. Maar de studenten willen er niet meer wonen. Al vier jaar geleden eiste rector Marita Hilliges van de gemeente dat de complexen verplaatst zouden worden. Dat was nadat er een vrouwelijke student was verkracht, en de anderen zich onveilig voelden. ‘Dit is onacceptabel… Studenten moeten zich veilig kunnen voelen, en zich geen zorgen hoeven maken over hun persoonlijke veiligheid.’

Volgens een al 7 jaar geleden verricht onderzoek van de Universiteit van Malmö weigeren Somaliërs te integreren. Ze houden onverkort vast aan al hun culturele en islamistische gebruiken, ook als die rechtstreeks tegen de Zweedse wetten ingaan. Dat zorgt al jaren voor de nodige conflicten, overlast en andere problemen.

Studenten pakken hun biezen; ‘Niet het gevoel in Zweden te leven’

Maar zoals gewoonlijk deed de politiek niets. Nu er schiet- en steekpartijen op straat plaatsvinden, en vrouwelijke studenten worden achtervolgd door migranten, is de maat vol. Onlangs werden pal naast het complex twee mensen neergestoken. Enkele studenten werden ’s nachts wakker terwijl er bij hen ingebroken werd, en ze werden beroofd.

‘De algemene indruk van de studenten is dat ze niet het gevoel hebben in Zweden te leven,’ aldus de brief. ‘Ze horen de taal niet, en ervaren niet de (Zweedse) cultuur of tradities. Hierdoor hebben ze het gevoel in een gescheiden omgeving te leven.’ Inmiddels hebben veel internationale studenten hun studie stopgezet, en hebben Zweden (Sverigistan) alweer verlaten.

Migranten leven vooral van drugshandel en criminaliteit

In ‘Little Mogadishu’ leven officieel zo’n 3500 mensen, waarvan bijna 37% Somaliërs. Het werkelijke inwonertal wordt aan de hand van het waterverbruik en de afvalberg geschat op 10.000, wat impliceert dat er enorm veel illegale migranten wonen. Slechts 14% tot 17% heeft de middelbare school afgemaakt; een kleine 40% leeft van een (bijstands)uitkering, en 16,2% zit in de WW. Slechts 37% heeft een baan.

Volgens het Nationale Operationele Departement (NOA) van de politie is de situatie in het district ‘alarmerend’. De migranten leven er vooral van drugshandel en andere vormen van criminaliteit. Ook is er een parallel (islamitisch) rechtssysteem ontstaan (1). Zoals bekend heerst er een vergelijkbare situatie in migrantenwijken in grote steden zoals Malmö, Göteborg en Stockholm.

Kruisje moet af, moslims mogen symbolen aanhouden

De Zweedse samenleving gaat steeds dieper door de knieën voor de islam. Een 15 jarige christelijke scholier kreeg te horen dat hij zijn kruisje moest afdoen toen de klassenfoto werd gemaakt. De fotograaf zei dat het symbool ‘kwetsend’ was voor anderen. Niet één van de moslimscholieren hoefde islamitische religieuze symbolen, zoals hoofddoekjes, af te doen.

Inmiddels komen er dagelijks verhalen naar buiten zoals van een Zweeds meisje, dat op school haar broek naar beneden moest doen en bedreigd werd met verkrachting, omdat ze er ‘niet genoeg als een moslim’ uitzag.

De islamisering rukt ook elders in Europa verder op. In Duitsland kreeg een meisje dat werd gepest door moslim scholieren omdat ze blond en christelijk is, van de hoofdmeester te horen dat ze zelf ook maar een hijab moest gaan dragen. In sommige Oostenrijkse steden zijn blanke meisjes dit al zelf gaan doen om maar te voorkomen dat ze worden lastig gevallen of aangerand door moslims, een verschijnsel dat we eerder ook al in Oslo en Stockholm zagen. (2)

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Summit News
(3) Afbeelding: Engin Akyurt , Pixabay 

Zie ook o.a.:

02-09: (/ Nederlandse politie vraagt zich af waarom criminele veelplegers niet op het vliegtuig gezet kunnen worden – Misdrijven asielzoekers in NL gestegen met 27% – 30%)
09-08: Frankrijk gaat ten onder: Iedere 44 seconden daad van grof zinloos migrantengeweld
07-08: Deense Immigratie minister noemt integratie ‘fiasco’ en zet in op gedwongen terugkeer
26-07: ‘Situatie onhoudbaar’; Ieder uur arriveert er een boot vol migranten in Italië
06-04: Zweden overspoelt door nieuw soort migrantengeweld: ‘Vernedering berovingen’ (Officiële cijfers: daders berovingen, geweld en verkrachtingen bijna allemaal migranten uit moslimlanden; slachtoffers Zweeds)
21-02: ‘Na Hanau gaat het dagelijkse leven met migranten die moorden en verkrachten gewoon door’
14-02: Hongaarse minister noemt massa immigratie programma VN ‘zeer ernstige bedreiging voor hele mensheid’
27-01: Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
22-01: Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf

2019:

22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen
13-12: Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten
06-12: Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. @ privacy liefhebber schreef:
  13/10/2020 om 10:20 pm
  Zou kunnen, expressvpn werk dus wel als een speer, ze loggen niet en zijn zeer solide.
  Ik gebruik deze VPN al jaren en heb nog nooit downtime meegemaakt!

 2. @ Rienus:Goede tip inderdaad voor iedereen,ik gebruik al enkele jaren (na een hack in windows, bankrekening geleegd enz) Linux en dan wel linux mint, speciaal gemaakt voor mensen die alleen windows kenne. werkt bijna hetzelfde als windows qua menu structuur etc.
  Maar de voordelen zijn legio, harde schijf levensduur +factor 10. geen angst voor virus en malware. werkt vele malen sneller dan windows zelfs op oude computers, nagenoeg alle software is gratis enz….maar diverse vpn`s laten de site niet door

 3. Alles wat Christelijk en Joods is wordt neergezet als racistisch, kwetsend, aanstootgevend, beledigend tegenover andersdenkenden. Zo gauw het Islamitisch is spreekt men ineens van vrijheid van mening en geloofsuiting.

 4. @ privacy liefhebber
  Ik gebruik Linux Mint in combinatie met ExpressVPN, deze website laadt prima en nog eens lekker snel ook.
  Geen idee wat voor OS u gebruikt maar blijf vooral weg bij Windows en Apple als privacy een dingetje is.

 5. @ Ron: dit heeft te maken omdat de Islam leert dat wij de ongelovigen zijn, en de kinderen moeten zich niet onderwerpen of luisteren nar ons, een zoon in de islamcultuur is een koning en mag alles een meisje is een slavin en moet trouwen met een gekozene, nu is dat niet in elk gezin zo, ik heb vroeger met moslims samengewerkt en ik moet zeggen, wij gingen zelfs met z’n allen naar de voetbal kijken, maar ze passen zich niet aan, en het wordt ook niet gevraagd, heel die multi culturele samenleving is een hoax en dat is een feit dank u Merkel, de dwaze domineesdochter; Shalom

 6. Beste Xander, ben je je er van bewust dat je website niet (meer) te laden is als je een vpn gebruikt?
  Voor velen misschien geen probleem, ik vind een vpn een MUST!
  mvg

 7. Tja dat zijn de gevolgen als je de bevolking tegen alle redelijkheid en tegen gezond verstand in ,systematisch steeds een stapje verder leert of eigenlijk meer en meer afdwingt flexibel en uiterst tolerant te zijn/worden. Wat is er onder dat mom al niet door gepushed wat de heren politici en werkgevers bijzonder goed van pas kwam , maar eigenlijk hoorde het bij het valse spelletje wat we hier polderen noemen.
  Ook qua “corona” regels precies hetzelfde liedje en wat komen veel regels mooi van pas voor de extreem islamitische leer of juist om enkel die in toom te houden. Zelfs de npo berichte vorige week nog dat corona vooral onder de allochtone bevolking plaats vond en ik neig dan ook nog steeds te denken dat men niet alleen veel criminaliteit mee heeft genomen maar ook ziektes (denk aan tbc waar je in het begin van corona van hoorde) die allemaal onder het mom , dankzij het rhinovirus , van corona worden weggemoffeld.
  Tolerantie en geduld is een schone zaak , net als grenzen , maar als je dit tuig zn gang laat gaan dan zijn ze net zo grenseloos als extreem links alleen dan op een heel andere manier en wordt anarchie een feit , en dat geld voor zowel de allochtoon die zich niet kan gedragen alsook de politici.
  Afijn we zullen in maart weer zien hoe men zich weer laat meeslepen door de staatsomroep wanneer de peilingen en de propagandapraatjes ons weer om de oren vliegen

 8. Het enige dat je in antwerpen hoort, is : we kunnen er toch niks aan doen, dus we gaan er ons niet druk over maken, en we blijven gewoon in ontkenning verder leven.
  Diegene die denken dat het vlaams belang er ook maar iets zal aan veranderen leeft in lala land.
  Het vlaams belang is al jaren een gecontroleerde oppositie partij, die lak heeft aan zijn kiezers en al decennia lang dezelfde grijze ,- slap gewauwel -plaat draait, en gretig de miljoenendotaties in ontvangst neemt van zowel belgie als de eu, zonder ooit ,ook maar iets van echte aktie te ondernemen.
  Bij elke nieuwe regeringsvorming waar ze niet aan mogen deelnemen, zijn ze vermoedelijk opgelucht en kunnen ze hun oppositiemaskers ophouden
  Wilders en de rest van de politieke globale oppositie zijn trouwens in hetzelfde bed ziek.
  Alle politiekers zijn omgekocht, gechanteerd of afgedreigd om de juiste opgedragen lijn te volgen.
  Verwacht er niks van.

 9. Het westen wordt door eigenbelang, gebrek aan daadkrachtig leiderschap en lef, het zalvende gewoon van binnenuit uitgehold tot het met z’n landen en machteloze instituties instort als een kaartenhuis en de machten anders komen te liggen.
  Het tweede turkse bodemonderzoek na de turkse proxy-oorlog in nagorno en het eerste kan weleens een interessante lakmoesproef worden voor de uitgespeelde rol van europa.

 10. Zweden was heel lang en heel overtuigd links, socialistisch en had het christendom in de ban gedaan. Ta daaahh! We lezen hier het resultaat.

  Een mens leeft niet van Ikea alleen. Terug Zweden! Terug naar God, de bijbel, Jezus Christus. Terug naar de kerk, naar het christendom, waarheid, kracht.

  Het is jullie enige kans op redding uit deze situatie. Overigens een bijbelse situatie, namelijk overheersing door vijanden na afval van God en Gods Woord.

  Rechts extremisme is geen oplossing. Terug naar Jezus Christus is de oplossing.

 11. Als Covid gedaan is dan zitten we weer met te toenemende islamisering van deze moslimsamenleving, dus we kunnen ons weer aan terrorisme verwachten, de Oostblokkers met hun oplichters per telefoon zoals je bankkart is geblokkeerd en dan proberen ze aan je gegevens te komen, en Zweden heeft er veel van binnen gepakt Luthers geloof een andere afwijking. Shalom

 12. https://nos.nl/artikel/2351928-tweet-wilders-over-coronapatienten-met-niet-westerse-achtergrond-wekt-woede.html
  Je zou dan denken dat de woede geheel terecht richting de allochtonen gaat die bewijsbaar voor de grote aantallen zorgen? Jongeren stigmatiseren, ouderen min of meer opsluiten en dood laten gaan omdat er maskers aan China verkocht zijn, allemaal geen enkel probleem. Maar de waarheid benoemen is kennelijk lastig, dus roepen de deugers dat de boodschapper (natuurlijk dhr. Wilders, de enige met het lef ervoor) het probleem is. Je moet maar lef hebben en ik schreef het eerder dhr. Rutte moet toch met iets beters komen dan dat uitgestreken gezicht met onzinnige maatregelen. Die gaan dus niet helpen als je de werkelijke oorzaak maar laat doen.

 13. Waar doet gedwongen religieuze gezichtsbedekking toch aan denken?

  Tja dat zeg ik al tijden: eerst mocht er niet meer gerookt worden van de VN, nu loopt de kudde schapen al met gedeeltelijke gezichtsbedekking rond, de kroegen moeten dicht, straks een verbod op alcohol, een verbod op kruisjes, het slopen van kruizen en kerken en straks een gebod voor iedereen om gechipt te worden waarna we via de technologie giganten het bevel krijgen allemaal naar de moskee te gaan. Wanneer begrijpt de meute het? Nou nooit dus!

 14. Waarom wordt in Nederland, volgens de laatst bekende maatregelen, de verkoop van alcohol aan banden gelegd? Zelfs het online bestellen en thuis laten bezorgen. Dat heeft niets meer met Corona te maken maar enkel met de aanstaande islamitische machtsoverdracht. De varkenshouderij wordt al tot de helft teruggebracht door de stikstofhoax en binnenkort wordt varkensvlees geheel verboden.
  .

 15. Ga je hier ook krijgen door D666, Groen Links, Partij van allah (PVDA) en andere flutpartijtjes.

  Den Nederlandschen Roverheid beeft, siddert, bibbert en buigt voor den islam.
  Ze zijn echt doodsbenauwd ervoor. En ze offeren u en mij daarvoor op. Om de moslims maar te plezieren en te kietelen.

  Landverraders zijn het en niet anders.

 16. Doordenker,

  dan heeft extreem-rechts een zeer beloftvolle toekomst in Antwerpen o.a. !!!

  De geschiedenis herhaalt zich …

 17. In België is het geen frank beter maar wij zijn de racisten terwijl zij racisme tegenover de witten hoog in het vaandel mogen voeren. Je moet eens les geven aan die bende(beleefd gezegd). In het lager onderwijs vanaf het eerste leerjaar weigeren ze NL te leren, bestelen en molesteren ze medeleerlingen. Ben ik dan een racist? Nee ik durf de waarheid te zeggen. Dit alles dankzij onze politici die het M decreet hebben uitgevonden om de boel nog meer te verzieken. Sommigen die hun goesting niet krijgen doen spontaan hun behoefte op de vloer in de KLAS.
  Ondertussen zijn de leraars man of vrouw de pineut, getraumatiseerd of hysterisch in hun huiselijke sfeer. Bedankt aan de EU en onze politici.

 18. Zweden is al jaren geleden verraden door hun eigen overheid. En drie keer raden wie daar aan de macht zijn?
  Socialisten en ook nog eens een vrouw aan het hoofd. Vrouwen zijn geen leiders, uitzonderingen daar gelaten (denk aan Golda Meir en Thatcher)
  Zweden is vooral ten onder gegaan aan de eigen tolerantie. De Koran staat vol intolerantie en haat, maar deugmensen willen dat niet zien of erkennen. Andersdenkenden mogen vermoord worden. Wie dat durft te zeggen, wordt zeker in NL vervolgd. De vraag is nu wie volgt er na Zweden? Nederland is een goede kandidaat met landverraders als Rutte.
  Wordt wakker.

 19. Er is een groot verschil tussen het platteland en de inwoners van grote steden.Het zelfde zien we in Denemarken in vissersdorpen en boeren bevolking.

 20. Foute Moslims moeten gewoon geweerd worden zo snel als mogelijk deze religie is het grootste kwaad dat op de wereld bestaat.
  Ongelooflijk dat mensen dit nog goedpraten , ze lijken gewoon te doen ,maar velen lopen met een uitkering rond en zouden gewoon kunnen werken.Ze hebben scheit aan alles.
  Zou overheid sieren als hier eens een heel goed onderzoek naar deden.
  Je bent er zo van af als al die uitkeringen zouden stoppen,dan houden we geld over voor onze stakkers in het verpleeghuis enzo.

 21. Zweden was ooit mijn lievelingsland. Helaas zijn momenteel alleen de natuur, de chocoladeballen en de corona-aanpak nog te pruimen. Heel jammer. Ik zou er heel graag weer eens naar toe willen, maar niet onder de huidige situatie.

  Beetje off-topic, maar wel belangrijk:
  We hebben trouwens een nieuwe printversie beschikbaar om uit te delen: https://www.de-gezouten-waarheid.nl/deel-me/we-worden-voorgelogen
  Het is alarmfase rood, mensen. Kom in actie!

 22. Zweden is opeens gidsland als het gaat om het – niet – nemen van lockdown-maatregelen, maar ook in Zweden is het Coudenhove-Kalergi-plan leidraad voor de overheid; laat daar geen twijfel over bestaan. Ook dit land moet en zal kapot worden gemaakt en het in december 2018 ondertekende Verdrag van Marrakesh is daarbij een prachtig hulpmiddel.
  Een tijdje geleden heeft het Zweedse vorstenpaar 234 Zweedse staatsburgers uitgenodigd om een vorkje mee te prikken in het koninklijk paleis in Stockholm. Niets bijzonders toch! 2 + 3 + 4 = 9!

 23. Zweden is socialistisch aan het afglijden. De criminaliteit die er nu is, was er niet op deze grote schaal. Net zoals in ons land: Al die steekpartijen met messen, dat was nooit de gewoonte in Nederland.
  Socialisme blijkt toch elke keer weer vooral afbraak te betekenen. Afbraak die begeleid wordt met utopische vergezichten. Kijk naar wat er met Venezuela gebeurde: Een land dat een rijke oliestaat had kunnen zijn, maar dat door socialistisch wanbestuur aan de bedelstaf raakte. Dat land is een laboratoriumvoorbeeld van hoe het (niet) werkt. En als het geld herverdeeld is en “op”, kwijnen ook de publieke diensten als ziekenzorg, reiniging, water en energie, misdaadbestrijding e.d.
  En nu moet dan de hele wereld zich bekeren tot een socialistisch model (VN en de Great Reset). Dat zijn weinig aanlokkelijke vooruitzichten. In Victoria Australië oefent de linkse leider alvast in het praktiseren van het dictatorschap.

 24. In sommige wijken in Antwerpen zetten blanke vrouwen en meisjes op straat ook al jaren “heel spontaan” een hoofddoek op… om niet lastig gevallen te worden door de mannelijke leden van de door links geïmporteerde multiculturele “verrijking”.
  Hier iets durven over zeggen of schrijven wordt door linkse deugmensen meteen bestempeld als racistische ‘hate speech’.

Comments are closed.