Aandacht buitenlandse media voor Nederlandse Politie Bond die criminele asielzoekers wil laten uitzetten

—————————————————————————————————————————————-

Politie vraagt zich af waarom criminele veelplegers niet op vliegtuig gezet kunnen worden – Misdrijven asielzoekers in NL gestegen met 27% – 30% – Zware misdrijven asielzoekers en migranten worden al jaren bewust in statistieken verdoezeld

—————————————————————————————————————————————-

Het gewone volk merkt het al jaren aan de dagelijkse berichten over steek’incidenten’, aanrandingen, verkrachtingen en andere gevallen van vaak grof zinloos geweld, waarbij bovenmatig vaak jonge mannen met een asiel- en migratieachtergrond betrokken zijn. Politiek, politie en media staken heel lang hun politiek correcte kop in het zand, maar dat begint te veranderen. Aanleiding was de tweet van de Nederlandse agent Bas Wijnen, die schreef dat ze een Marokkaanse veelpleger hadden opgehaald die al 579 registraties achter zijn naam had staan, en pal na zijn vrijlating (na twee jaar detentie) meteen wéér in de fout ging (diefstal, bedreiging met de dood & intimidatie). Vooral Wijnens zin ‘Ik blijf het bijzonder vinden dat wij zo iemand niet op het vliegtuig kunnen zetten naar land van herkomst’ viel diverse Nederlandse en buitenlandse media op. (1)

Wijnen kreeg steun van Jan Struijs, de voorzitter van de Nederlandse Politie Bond (NPB). Bij Hart van Nederland klaagde hij erover dat de politie zo vreselijk veel tijd kwijt is aan (illegale) criminele veelplegers. ‘De realiteit is dat deze mensen, vooral jonge mannen, rondlopen, geen inkomen hebben aan de lopende band misdrijven plegen.’ Met arresteren, overbrengen en rapporteren ‘ben je 6 uur kwijt aan zo iemand. Die capaciteit zouden we liever willen gebruiken om moorden op te lossen, of andere ernstige zaken te doen. Het kost heel veel capaciteit.’

“We zien dat de landen van hun herkomst deze mensen niet meer opnemen. Dat is een politiek probleem,’ aldus Struijs, die erop wees dat de Tweede Kamer er wel over debatteert, maar dat er in feite niets gebeurt. Hij pleit daarom eindelijk voor daadkracht. ‘De oplossing is: vastzetten en uitzetten. Dat is de enige preventie die bij veelplegers werkt.’

Onbenullige afspraken met landen van herkomst

Minister Grapperhaus zou volgens hem afspraken moeten maken met de landen van herkomst, maar die liggen er al lang. Ondanks waarschuwingen van critici hebben diverse kabinetten, en zeker het huidige kabinet, ronduit onbenullige ‘afspraken’ gemaakt met bijvoorbeeld Marokko en Turkije, met vrijwel geen enkele uitvoerbare stok achter de deur.

Grapperhaus verklaarde de noodkreet van de politie ‘uiterst serieus’ te nemen, maar kwam vervolgens met de bekende, vage, nietszeggende ‘mosterd na de maaltijd’ opmerkingen dat we ‘moeten kijken of we daar juridisch of bestuurlijk iets mee kunnen, of dat we daar politiek de discussie over aangaan’. De problemen zijn er al járen en worden almaar erger, en nu pas wordt in de regering overwogen ernaar te kijken of er misschien over gepraat gaat worden? (2)

Misdrijven asielzoekers gestegen met 27% – 30%

De echte boodschap van Grapperhaus lijkt daarom te luiden: sorry, massa immigratie is ons beleid, daartoe hebben wij ons verplicht (Pact van Marrakesh), en wij gaan hier niets aan veranderen. En dat ondanks een rapport dat in mei aan de Tweede Kamer werd aangeboden, waarin werd bevestigd dat ons land wel degelijk snel groeiend probleem met criminele migranten heeft. In AZC’s en opvangcentra steeg het aantal misdrijven gepleegd door migranten met 30%, en buiten deze centra met 27%.

Van de 4.999 misdrijven en misdaden buiten de opvangcentra waren er 2 moorden, 30 pogingen tot moord, 56 ernstige geweldplegingen, 11 gevallen van kinderporno, en 8 verkrachtingen. Het Algemeen Dagblad schreef hierover dat deze migrantencriminelen vooral uit veilige landen (zoals Marokko) komen, en daarom weinig kans maken op asiel. Tegelijkertijd kunnen deze mensen (door alle slechte afspraken) amper worden uitgezet. Verder krijgen zij nauwelijks sancties opgelegd.

Migrantenjongeren veroorzaakten in augustus dagenlang ernstige rellen in Den Haag. Ze richtten grote vernielingen aan, en vielen de politie aan met projectielen en explosieven.

‘Complot’ blijkt waarheid: Statistieken worden opzettelijk vervalst

Vorig jaar ontdekte de Telegraaf dat de Nederlandse overheid in het rapport over 2018 zware misdaden van migranten opzettelijk verbloemde door ze in de categorie ‘overige misdrijven’ te zetten. Daar zaten bijvoorbeeld 79 zedenmisdrijven gepleegd door asielzoekers bij, waaronder 47 aanrandingen, 5 gevallen van kindermisbruik en 4 verkrachtingen. Ook moord en doodslag wordt in deze categorie geplaatst, en dat allemaal om in de media te kunnen melden dat de fors stijgende migrantencriminaliteit ‘niet in de statistieken’ is te zien, en daarom ‘een rechtse complottheorie’ is.

Overheidsofficials gaven vervolgens de politie van de schuld van het vervalsen van de statistieken, maar die opereert al tientallen jaren op rechtstreekse bevelen van de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken. Agenten en politiefunctionarissen die uit de school klappen, lopen grote kans te worden gedegradeerd, of hun baan te verliezen. Wij weten uit eerste hand dat dit al zeker sinds de jaren ’90 gebeurt.

‘Moord, misbruik van kinderen, verkrachting en doodslag door asielzoekers door Ministerie van Justitie verzwegen,’ reageerde PVV leider Geert Wilders destijds. ‘Eerst laat het kabinet Rutte al het tuig ons land binnen, en dan worden zware misdaden door asielzoekers verdoezeld.’

Xander


(1) Infowars Europe
(2) Hart Van Nederland
(3) Infowars Europe
(4) Infowars Europe

Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur M.F. Naaldenberg (Wikipedia)., bron Transferred from nl.wikipedia to Commons., vrijgegeven door auteur

Zie ook o.a.:

09-08: Frankrijk gaat ten onder: Iedere 44 seconden daad van grof zinloos migrantengeweld
07-08: Deense Immigratie minister noemt integratie ‘fiasco’ en zet in op gedwongen terugkeer
26-07: ‘Situatie onhoudbaar’; Ieder uur arriveert er een boot vol migranten in Italië
06-04: Zweden overspoelt door nieuw soort migrantengeweld: ‘Vernedering berovingen’ (Officiële cijfers: daders berovingen, geweld en verkrachtingen bijna allemaal migranten uit moslimlanden; slachtoffers Zweeds)
21-02: ‘Na Hanau gaat het dagelijkse leven met migranten die moorden en verkrachten gewoon door’
14-02: Hongaarse minister noemt massa immigratie programma VN ‘zeer ernstige bedreiging voor hele mensheid’
27-01: Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
22-01: Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf

2019:

22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen
13-12: Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten
06-12: Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Kijk, we hebben een probleem met de landen die deze gasten niet willen terugnemen. Dan is er nog wel een oplossing, daar waar al jaren over werd gediscussieerd en gedebatteerd, namelijk ‘ilegaliteit’ strafbaar maken. M.a.w. wanneer je aangehouden wordt en je bent illegaal in het land, dan direct een jaar de gevangenis in, hierna de optie geven, vrijwillig vertrekken of weer een gevangenisstraf riskeren. Bij herhaling de straf verdubbelen. Na een tijdje zul je ze hier niet meer aantreffen en kiezen ze eieren voor hun geld en gaan vrijwillig terug of kiezen een ander land uit. Probleem opgelost.

 2. Terugsturen naar Turkije? Even Turkije bellen…… nee ook Turkije wil ze niet.

 3. Ik zou er zo klaar mee zijn: Levenslang opsluiten met als enige mogelijkheid om eruit te komen, na een periode van X jaar, vrijwillige emigratie naar een zelf te bepalen land buiten de EU. Wel alles zelf regelen en geen recht om ooit terug te komen.

 4. Boos zijn op de politie hoeft niet meer. In de VS zijn al enkele korpsen min of meer opgeheven, zijn er gebieden zonder democratische verkiezingen (waar wij hele landen in het Oosten voor veroveren voor democratie) overgedragen aan nieuw bestuur zoals BLM en Antifa en nemen politieagenten massaal ontslag. De leiding van de politie in Nederland is zich gezien de slaafse houding richting regering, Grapperhaus, Demmink en Rutte nog niet bewust dat het gevaar niet komt van de oorspronkelijke bewoners die Nederland opgebouwd hebben, maar van het verraad van binnenuit (bestuurders). Uiteindelijk zullen alle politiebestuurders zonder politiek netwerk eender als in de VS hun baan verliezen of zelf van ellende opstappen. De rest zal beloond worden met een bestuursfunctie elders.

 5. Uit dit soort zaken blijkt dat je aan de EU niets hebt. De EU had allang Marokko moeten verplichten om dit soort Marokkanen terug te nemen. Helaas is het ieder land voor zich.

 6. niet zeuren dit is het land van De Heer Rutten ,en die weet hoe een land volgens hem eruit moet zien ,daarom moet Wilders bestraft worden niet dan ?

 7. whahaha schitterend… de aannames schieten volle bak.. heerlijk. zegt genoeg over jullie.

 8. ‘De oplossing is: vastzetten en uitzetten. Dat is de enige preventie die bij veelplegers werkt.’

  NEE, de enige afdoende oplossing is: NIET BINNENLATEN!

 9. Aan uw schrijven te zien zou je zeggen dat u bij dezelfde baas werkt. Als je bij de selectie een al een nul haalt dan wordt je afgekeurd omdat je te intelligent bent voor klabak.

 10. Het beroerde Nederlands van kotze, en de arrogantie, zeggen mij dat hij inderdaad bij de wouten werkt…

 11. @votze Scheltrma:
  “Niets van beneknT” ???
  Wie de beperkte is, is well duidelijk.

  Vroeger moest je, als aspirant agent, minimaal een HAVO diploma hebben. Sinds dat is afgeschaft is het niveau enorm gedaald. U bent een prima voorbeeld daarvsn.

 12. Weer iets heel anders, maar toch wel relevant denk ik:
  https://www.nu.nl/buitenland/6074918/merkel-noemt-navalny-slachtoffer-van-moordpoging-rusland-ontkent.html#coral_talk_wrapper
  Mevrouw Merkel heeft werkelijk geen idee hoe het werkt, als Rusland iemand niet meer wil dan is het veel effectiever dan de cosa nostra. Maar het staat wel leuk als een politiek totaal mislukte vrouw probeert de aandacht op iets anders dan eigen beleid te vestigen. Dus dan krijg je deze onzin. De commentaren op nu,dom.nl zijn werkelijk hilarisch..

 13. @wotze scheltema
  Ik zou mij gewoon schamen als jou was ! kinderen oppakken in Assen oudjes met de lange lat beuken in Den Haag om maar niet de rest te benoemen politie is altijd de gewapende hand van macht geweest , daar tegenover stond dat jullie vroeger voor orde en rust zorgde , tegenwoordig worden onze mensen neergestoken of neergeknald durft de politie niet meer in de Schilderswijk te gaan .

 14. haha, vandaag in nieuws, aantal aanrandingen gestegen. Niet om meteen iets te insinueren,
  maar het geeft toch vragen. Rara hoe komt dat, zijn wij Nederlanders daar debet aan? Of
  is er meer aan verklaring?

 15. Hoe lang wordt dit al niet gezegd “we moeten ze uitzetten” .
  Broekes knol had de oplossing: een time_out kamer/ruimte…
  Nee, de enige oplossing is ze te straffen met gevangenis, boetes en uitzetten. Willen landen niet meewerken? Zet dit schuim dan vast.
  Hiddema , Wilders hebben de echte oplossing aangedragen: al jaren terug.

  Volgens mij is het weer verkiezingstijd, beloftes, beloftes, beloftes

 16. De schrijver van het boek ‘Duitsland schaft zich af’ Thilo Sarrazin is uit de SPD getrapt, omdat hij kritiek uitte op het immigratiebeleid van achtereenvolgende Duitse regeringen. Raadgevend referendum afgeschaft, ondertekening door Nederland van het Pact van Marrakesh om de omvolking van Europa te versnellen middels het Coudenhove-Kalergi-plan.
  De autochtone bevolking wordt steeds meer tot wanhoop gebracht en dat is precies de bedoeling van de Deep State/cabal/New World Order/Agenda2030, want het abnormale moet normaal worden. Discussies over immigratie + criminaliteit onder allochtone jongeren worden ogenblikkelijk de kop ingedrukt met termen als racisme & fascisme.
  Op het Amerikaanse een dollarbiljet staat trouwens al tientallen jaren het ultieme plan van de elite waarvan wij nu getuige zijn door het opleggen van de 1,5 metersamenleving en de komende noodwet die op 01 oktober 2020 moet ingaan: Novus Ordo Seclorum = Nieuwe Wereld Orde.
  President Bush sr. heeft op 11 september 1990 de New World Order afgekondigd om 09u11.
  Tot slot nog ’n paar interessant weetjes: president F.D.Roosevelt heeft de eerste steen gelegd voor het Pentagon op 11 september 1941 – inderdaad precies 60 jaar voor de aanslagen. Roosevelt was de 32ste president van de VS en een 32ste graad vrijmetselaar. Van Roosevelt is ook de uitspraak: ‘presidents are selected, not elected’. Ingefluisterd door de cabal/Deep State hebben Roosevelt en FBI-directeur J.Edgar Hoover n 1935 opdracht gegeven de senator voor Louisiana Huey Long te vermoorden. Als beloning werden beide heren nog in hetzelfde jaar bevorderd tot 33ste graad vrijmetselaar.

 17. @ wotze Scheltema

  komt omdat de beperkt zijn ???

  Zegt genoeg 😉

 18. Als het aantal fouten in uw gebrekkige reactie kenmerkend is voor de gemiddelde politieman denk ik zeker ach goss….

 19. @wotze Scheltema

  Dat een lid van de bond niet op de hoogte is van wat er binnen de bond wordt gecommuniceerd, wil nog niet zeggen dat dit verhaal in de hoek van de complotdenkers geduwd moet worden.

  Er zijn naar mijn (bescheiden en volkomen onbevooroordeelde mening) drie groepen mensen, de mensen die slapen, de complotdenkers, en de mensen zelf nadenken en wakker zijn. Ik hoop dat er steeds meer mensen gaan nadenken en wakker worden.

  Btw jij schrijft:
  ————————–
  “grappig ik ben politieagent en lid van de bond… niets van bekent.. maar ach.. de complotgekkies geloven toch wel wat ze willen geloven. komt omdat de beperkt zijn.. ach gosss denk maar…”
  ————————–
  Jouw spellingvaardigheden bevestigen dat wat Dr. Heinz schreef:op 02/09/2020 om 3:48 pm. Dus bij deze onze hartelijke dank voor jouw waardevolle bijdrage 🙂

  Shalom!

 20. @wotze Scheltema
  Scheltema is toch geen allochtoonse naam? Waarom kent een politie agent geen fatsoenlijk Nederlands? “niets van bekent” is met een D “komt omdat de (die?) beperkt zijn” Afgeven op de complotgekkies is al discriminerend.Vaak komt de waarheid juist door hen aan het licht. Ach goss poliotie toch. Geen wonder dat Nederlant (d) (maar ook de rest van de werelt (d) naar de knoppen gaad (t), de overheit (d) is compleet van het pat (d) af. Een complotdenker.

 21. Bij de politie is het al tientallen jaren mis, helemaal mis!!
  Links vond dat de politie een afspiegeling moest zijn van de maatschappij!!
  En dat hebben we gemerkt!!
  De toelatingseisen werden keer op keer verlaagd, om bepaalde bevolkingsgroepen bij de politie te krijgen!!
  Als je ziet wat daar nu werkt, dan vraag je af als gezond verstandig mens: Hoe kon dit nou gebeuren!!
  De hele maatschappij is door en door verrot!!!
  We zijn verloren!!!

  De linkse zooi, maakt méér kapot dan u lief is!!!!

 22. Dat daadwerkelijk uitzetten van volk wat hier niet hoort, is eigenlijk nooit gebeurd.
  Ruim 97% van die vluchtelingen zijn geen vluchtelingen, maar economische profiteurs!!
  Dat roepen de deskundigen al jarenlang!!
  Maar hier is men totaal geschift, men laat ze bewust binnen, ook op bevel van dat EUSSR kliek in Brussel!!
  Elke dag worden mensen mishandeld, neer gestoken, dood geschoten!!
  En die die dat veroorzaken, zijn minderheden, allochtonen!!
  En het wordt met de week erger, met dank aan links Nederland!!!

 23. We weten dat in Antwerpen een drugsoorlog bezig is die hoofdzakelijk uit migranten bestaan en jongeren die drugs dealen en meer verdienen dan als ze zouden gaan werken. Maar in Europa is het een illusie om migranten terug te sturen naar hun land, want vele duistere bedrijven juist als in Engeland leven van die migranten, trouwens elke dag komen nog meer migranten Europa binnen, er is totaal geen grenscontrole. Migratie is een mensensmokkel geworden waar velen geld aan verdienen. en in België is de corruptie bij de politie en parket zeer groot, zie maar wat m’n met die Slovaak heeft gedaan, doodgeslagen in een politiecel en dan brachten die brave agenten nog de Hitlergroet en alles heeft m’n proberen de verbergen, de Bende van Nijvel vele moorden nooit gevonden, België is een cowboyland waar m’n beter weg blijft. Shalom

 24. grappig ik ben politieagent en lid van de bond… niets van bekent.. maar ach.. de complotgekkies geloven toch wel wat ze willen geloven. komt omdat de beperkt zijn.. ach gosss denk maar…

Comments are closed.