Groep wetenschappers: Ruimte en atmosfeer in gevaar door duizenden nieuwe Starlink satellieten

Ook in Nederland hebben mensen reeds de ’treintjes’ of ‘rupsen’ van Elon Musks Starlink satellieten aan de nachtelijke hemel voorbij zien gaan. (foto illustratief)

—————————————————————————————————————————————–

Grid van 5G satellieten zet de mensheid gevangen in matrix met totale controle en beïnvloeding – ‘De mensheid wordt volledig in quarantaine geplaatst om hun lichaam en ziel gevangen te houden binnen een afgesloten systeem’

—————————————————————————————————————————————–

Een collectief van 11 astrofysici en ruimte wetenschappers waarschuwt in het vakblad Nature Astronomy dat de duizenden satellieten die rondom de aarde draaien, en de vele duizenden die in ‘duizelingwekkend tempo’ worden gelanceerd, het ‘ecosysteem’ van de ruimte in gevaar brengen. Volgens de groep wordt het tijd de ruimte niet langer als enkel als een ijskoud leeg gebied te zien, maar als onderdeel van een met elkaar verbonden systeem van levende organismen. De tienduizenden satellieten zijn met name bedoeld om een technologisch ‘grid’ te vormen waarin de mensheid digitaal gevangen wordt gezet.

Vorig jaar keurde de Amerikaanse overheid de lancering van bijna 3000 nieuwe Starlink ‘low orbit’ (lage baan) satellieten van SpaceX (het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk) goed. Inmiddels zijn er daar al 2400 van gelanceerd. 13 dagen geleden werden er met de 12e vlucht van de deels herbruikbare Falcon-9 raket (foto, credit: SpaceX) nog eens 53 exemplaren gelanceerd. De ‘Starship’ van SpaceX kan in één keer zelfs 400 Starlink breedband internet satellieten in de ruimte brengen.

Mogelijk 100.000 satellieten

De directe ruimte boven onze atmosfeer, waar talloze van deze ‘antropogene objecten’ (= door mensen gemaakte satellieten) in een omloopbaan om de aarde draaien, moet anders worden bekeken, zo pleitten de 11 wetenschappers. De ruimte vormt een onlosmakelijke onderdeel van een ecosysteem dat op onze omgeving inwerkt.

Gezien de plannen zullen er rond 2030 zo’n 100.000 satellieten om de aarde draaien – waarvan mogelijk 30.000 Starlinks – , die als een ‘indringende soort’ een bedreiging kunnen gaan vormen, bijvoorbeeld voor de astronomie.

De kunstmatige ‘sterren’ kunnen namelijk een miljard keer helderder zijn dan de sterren, stelsels en andere objecten in het heelal die astronomen met telescopen bestuderen. Ook zenden de satellieten straling uit (zoals radiogolven, 5G) die de werking van telescopen kan verstoren. Bovendien is het nog onbekend wat de enorme hoeveelheid microgolf straling die de satellieten vanuit de magnetosfeer door de atmosfeer sturen voor gevolgen heeft voor de elektromagnetische balans van al het leven (3).

Space Junk kan mensen op aarde doden

De ruimte boven de atmosfeer komt daarnaast steeds voller te zitten met ‘space junk’, oftewel resten van gelanceerde raketten en satellieten. Vorig jaar veroorzaakte zo’n stukje ruimte afval een gat van 5 millimeter in de robotarm van het International Space Station (ISS).

In februari verbrandden zo’n 40 net gelanceerde Starlink satellieten in de atmosfeer, vermoedelijk vanwege een zwakke zonnestorm en het snel afnemende magnetische veld van de Aarde. Starlink satellieten zijn sowieso ontworpen voor een korte levensduur. Als ze na gebruik in de atmosfeer verbranden, komen daarbij veel brokstukjes en chemicaliën zoals alumina (aluminium oxide) in de atmosfeer terecht, wat een bedreiging kan vormen voor de ozonlaag.

De NASA hoopt dat de kans dat een van die brokstukken op aarde valt en daarbij een mens doodt, minder dan 1:10.000 is (3). Dat is echter bepaald niet geruststellend, want dat zou betekenen dat er alleen al in Nederland theoretisch 1700 dodelijke slachtoffers zouden kunnen vallen.

Dierenwereld verstoord

Voor veel dieren is een heldere (donkere) nachthemel van cruciaal belang om te functioneren en overleven. Trekvogels, zeehonden, bepaalde torren en sommige soorten motten gebruiken allemaal de beweging van de sterren en de Melkweg aan de nachthemel als kompas. Duizenden nieuwe ‘sterren’ kunnen deze natuurlijke patronen verstoren.

Ruimte beschermen tegen uitbuiting

In het VN Ruimteverdrag uit 1967 werd vastgelegd dat alle landen een gelijk belang hebben in de exploratie en het gebruik van de ruimte en hemellichamen zoals de Maan en de planeten. Om het ‘ecosysteem’ van de ruimte te beschermen zouden er echter afspraken moeten komen waarin wordt erkend dat mens ook een potentiële bedreiging vormt voor het functioneren van dat systeem indien dat onbeperkt wordt uitgebuit.

Rustige en donkere nachthemel

In februari lanceerde de International Astronomical Union het Center for the Protection of the Dark and Quiet Sky from Satellite Constellation Interference. Het initiatief is er dus op gericht om onze nachthemel donker en ‘stil’ (rustig) te houden (1). Organisaties die zich in diverse landen zoals Nederland al vele jaren inzetten voor een donkere nachthemel door te pleiten voor het vermindering van de straat-, stads- en industrie verlichting (‘lichtvervuiling’), hebben daar slechts sporadisch kleine succesjes in geboekt.

Grid van 5G satellieten zet de mensheid gevangen in controle matrix

De mensheid wordt nog op een andere, veel gevaarlijkere wijze bedreigd door het zich razendsnel uitbreidende netwerk van satellieten. De Nederlandse auteur Helma Broekman wijst er in haar artikel ‘De Matrix Hekken sluiten‘ nogmaals op dat met behulp van A.I., 5G (en later 6G) en door middel van ‘vaccinaties’ geïnjecteerde nanobots en het grafeenraster binnen de aardse atmosfeer alles en iedereen straks de klok rond gevolgd, geregistreerd, gecontroleerd en ook gemanipuleerd zal worden.

Ook windmolens vormen onderdeel van het ‘grid’ waarmee de mensheid in de komende jaren digitaal gevangen wordt gezet. ‘ Vanuit de vele windmolens die als paddenstoelen op de Nederlandse vlaktes nu de grond uit worden gestampt, worden constant krachtige elektromagnetische, hexagonale velden de ether in gepulseerd,’ schrijft Broekman. ‘Achter het zomerblauw (met regelmatig natuurlijk forse chemtrails) speelt zich een complete civilisatie af met een geheel eigen agenda, die de mensheid volledig in quarantaine plaatst om hun lichaam en ziel gevangen te houden binnen een afgesloten systeem in de Melkweg.’ (2)

Dit is exact wat Klaus Schwab, de infame voorman van het World Economic Forum, openlijk naar streeft, al omschrijft hij het natuurlijk in meer technische termen, zodat de zorgvuldig van enige spiritueel besef ontdane mensheid totaal niet doorheeft wat in deze eindtijd het werkelijke doel is: ‘Nieuw WEF rapport kondigt bijna letterlijk digitaal ’teken van het Beest’ systeem aan’: WEF wil uw beslissingsbevoegdheid volledig ‘outsourcen’ aan een A.I. (= Een digitale ‘god’ gaat uiteindelijk uw volledige leven controleren, sturen en bepalen.’)

 

Xander

(1) The Defender (/Undark)
(2) Nieuwe Dageraad / Lichtkind Telegram kanaal
(3) MEER.com Science & Technology

Zie ook o.a.:

13-04: Bizarre bliksemflitsen en mentale problemen signalen van komende magnetische poolomkering
03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakker magnetische veld?
28-03: Space Weather studie: Electriciteitsnet niet bestand tegen volgende Solar Superstorm
23-03: Het Grote Ontwaken komt pas zodra de mensheid dreigt te worden uitgeroeid’
20-02: ‘Nieuw WEF rapport kondigt bijna letterlijk digitaal ’teken van het Beest’ systeem aan’
13-02: Nieuwe mislukte lancering na 40 verbrande satellieten door zwakke zonnestorm bewijst snel afnemende magnetische veld
02-01: Kosmische ramp binnen 20 jaar onvermijdelijk door versnelde afname magnetische veld ( / Einde 12.000 jarige cyclus bevestigd: ‘De aarde zal bevend van haar plaats wijken’ (Jesaja 13) wordt binnen 15 tot 20 jaar (maar mogelijk al binnen 2 tot 8 jaar) werkelijkheid)

2021:

23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd ( / Technologie voor koppeling mensen aan Mark Zuckerbergs Metaverse (‘The Matrix’) is gereed)
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd

30-06: Dierenwereld raakt van slag door snel afnemende magnetische veld aarde (Bescherming tegen kosmische straling wordt razendsnel zwakker – Poolomkering veel dichterbij dan aangenomen? – Wetenschappers waarschuwen voor kosmische golf EN super zonnevlam in 2023)
14-06: Solar wetenschapper: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon, wij noemen dit het Termination Event’
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)

2020:
21-12:  Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)