Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid

Terwijl het aantal (steeds jongere) vaxslachtoffers verder oploopt, blijven onze overheid en media u en mij verketteren als ‘egoïsten’ omdat wij liever niet aan deze enorme lijst doden, gehandicapten en ernstig zieken willen worden toegevoegd. Wie zijn hier nu de wappies?

—————————————————————————————————————————————–

Ook enkele lots van Moderna veel dodelijker dan andere – Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)

—————————————————————————————————————————————–

Zelfs volgens de historisch extreem onderrapporterende officiële statistieken richten de Covid-19 ‘vaccins’ overal een ongekende slachting aan. De meest gebruikte injectie, Pfizer, veroorzaakt volgens de Amerikaanse VAERS database tot nu toe al 106 keer meer tegenreacties, 189 keer meer doden, en 195 keer meer ziekenhuisopnamen dan alle griepvaccinaties bij elkaar opgeteld. Uit een diepgaande analyse van deze statistieken komt nog een ander zeer verontrustend feit omhoog: slechts 5% van de ‘vaccin’batches zijn verantwoordelijk voor ALLE Pfizer- en Moderna vaxdoden. Laten uitgerekend deze levensgevaarlijke batches nu het meeste zijn verspreid. Dr. Mike Yeadon, ex-VP en hoofd wetenschap van Pfizer, reageert geschokt, en zegt opzet niet uit te sluiten. ‘Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw oprolt.’ (Hoe noem je dan een overheid die dit juist van mensen eist en met steeds meer strafmaatregelen afdwingt?)

Zoals bekend heeft Pfizer al jaren een reputatie één van de meest onbetrouwbare en criminele bedrijven ter wereld te zijn. Niet voor niets moest de pharma producent al miljarden aan boetes betalen vanwege aangetoonde fraude, misleiding en bedrog over de zogenaamde ‘veiligheid’ en ‘werkzaamheid’ van zijn twijfelachtige producten.

Klein aantal batches oorzaak alle vaxdoden

De jongste analyse van de VAERS statistieken zal dat verontrustende beeld bepaald niet bijstellen – integendeel. Houd bij de onderstaande cijfers goed in gedachten dat een Harvard studie enkele jaren geleden aantoonde dat historisch minder dan 1% van het werkelijke aantallen slachtoffers in deze database terecht komt, en een statistisch expert onlangs uitgebreid alle cijfers analyseerde, en op een schokkend aantal van minstens 150.000 Pfizer vaxdoden uitkwam – alleen al in de VS.

VAERS meldde enkele dagen geleden ‘maar’ 2828 Pfizer doden, naast 171.463 tegenreacties en 14.262 ziekenhuisopnames, wat overigens nog steeds krankzinnig hoge aantallen zijn (106 keer meer tegenreacties, 189 keer meer doden, en 195 keer meer ziekenhuisopnamen dan alle griepvaccinaties bij elkaar opgeteld). Die doden werden veroorzaakt door slechts 4% van het aantal geproduceerde batches (enkele duizenden in getal). Die 4% werden echter wèl het meest verspreid (in ieder geval in de VS).

De verschillen tussen de batches en lots zijn enorm: op 2908 lots (64% van het totaal) kwam slechts één tegenreactie, maar op 2 andere lots kwamen er maar liefst 3000. Nog eens 73 lots veroorzaakten ieder tussen de 1000 en 2499 tegenreacties. 2828 Pfizer geïnjecteerden kwamen om door slechts 4% van de lots; tien lots zaten ieder op 61 tot 100 doden, en twee lots op meer dan 100.

Het lijkt dan ook een logische conclusie dat het overgrote deel van de batches die veel minder heftige tegenreacties veroorzaakten, het minst werden verspreid omdat ze als ‘mislukt’ werden beschouwd. Een extra indicatie zijn documenten die Pfizer aan de European Medicines Agency (EMA) overhandigde, waarin werd toegegeven dat in sommige testbatches slechts 55% van het mRNA intact was. Desondanks werd het ‘vaccin’ toch door het EMA goedgekeurd.

Het Moderna ‘vaccin’ (2603 doden, 188.998 tegenreacties en 10.225 ziekenhuisopnames) levert eenzelfde ontluisterend beeld op. Ten opzichte van alle griepvaccins bij elkaar opgeteld levert deze injectie 118 keer meer tegenreacties, 174 keer meer doden, en 140 keer meer ziekenhuisopnames op. Eén specifieke batch Moderna is verantwoordelijk voor maar liefst 4967 gevallen met tegenreacties.

Ex-VP Pfizer sluit opzet niet uit; ‘roep producten onmiddellijk terug’

Dr. Mike Yeadon, voormalig vice-president en hoofd wetenschap bij Pfizer, noemt de ontdekkingen ‘compleet ongekend.’ Hij vraagt zich af hoe het met de zeer strenge test-, productie- en veiligheidsprotocollen mogelijk is dat het beperkte aantal batches die zoveel zieken en doden veroorzaken, toch overal werden verspreid. Als mogelijke verklaringen noemt hij:

1. Fouten in het productieproces. Yeadon: ‘Maar ik kan me niet voorstellen wat voor fouten dit soort radicaal verschillende klinische profielen veroorzaken.’ Als het bijvoorbeeld fout gaat tijdens het verpakken of vervoeren (te hoge temperatuur, e.d.), dan verliest het product doorgaans zijn werking, en wordt het niet spontaan ‘ongelooflijk gevaarlijk’, zoals nu.

2. Opzettelijke veranderingen. Iemand, een groep, een ‘entiteit’ heeft opzettelijk de inhoud van een aantal batches aangepast. ‘Er is al zoveel werkelijk afschuwelijk gedrag van ‘elites’ geweest, dat ik de mogelijkheid dat dit opzettelijk is gedaan simpelweg niet van de hand kan wijzen.’ (Zie ook ons artikelvan 15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord)

‘Wat ik wel weet, en dit is een test of deze bedrijven en de instanties nog een flintertje integriteit bezetten, is dat al het gebruik van betreffende product en alle batches en lots van deze middelen onmiddellijk moeten stoppen. De stoffen moeten worden teruggeroepen naar een plek waar ze stabiel kunnen worden opgeslagen en intens analytisch kunnen worden onderzocht.’

‘Wie is nog zo gek zijn mouw op te rollen?’

Met levensmiddelen wordt dit altijd wel standaard gedaan. Er gaat geen week zonder terugroepacties voorbij voor producten waar bijvoorbeeld restjes van pinda’s, soja of andere toevoegingen in zijn gevonden. Vaak wordt dit uit voorzorg gedaan, ook als er nog niemand echt ziek is geworden. Waarom zijn we met voedsel en drank wel zo voorzichtig, maar met ‘vaccinaties’, die veel ingrijpender zijn omdat ze in uw bloedbaan terecht komen en daar nooit meer uit te halen zijn, niet?

Yeadon vindt daarom dat de toestemming voor de Covid injecties moet worden ingetrokken als definitief blijkt dat de producenten niet voldoende controle op de (overigens ook volgens hem zeer omstreden) inhoud van hun injecties hebben. ‘Net als je dacht dat dit debacle onmogelijk erger kon, gebeurt het toch… Wie is ondertussen nog zo gek om zijn mouw op te stropen?’ (1)

Salamitactiek

Ik schreef al vaker dat het heel goed mogelijk en zelfs waarschijnlijk is dat de producenten verschillende soorten ‘vaccins’ uitrollen, en het ene land, volk of gebied niet hetzelfde krijgt ingespoten als de buren. Onlangs waren er al berichten over onderzoeken waaruit zou zijn gebleken dat in sommige batches wel 10 keer meer mRNA en/of andere adjuvanten zijn gestopt, en een klein deel van de burgers juist enkel een zoutoplossing heeft gekregen.

Dat wordt sowieso gedaan met figuren die van belang worden geacht voor het beïnvloeden en manipuleren van de publieke opinie. Zij mogen natuurlijk geen vaxslachtoffer worden, want dat zou negatieve publiciteit opleveren. Duitse media berichtten na de Mexicaanse griep in 2009 dat alle Duitse politici – waar sommigen zich heel stoer voor de camera’s hadden laten injecteren – inderdaad geen vaccin hadden gehad, maar zo’n onschuldige oplossing.

De pharma producenten lijken dus een soort salamitactiek toe te passen. Dat zal deels worden gedaan omdat dit soort mRNA gentherapie injecties nog nooit eerder massaal op mensen zijn uitgeprobeerd, en we dus in een wereldwijde testfase zitten. Alle mensen die zich laten injecteren zijn daarom proefkonijnen. Dat werd zelfs bijna expliciet zo gesteld door een lid van het FDA comité toen besloten werd om ook kinderen vanaf 5 jaar te gaan ‘vaccineren’. ‘We weten pas of dit veilig is als we het gaan toedienen.’ (Zie ook ons artikel van 28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is).

Zou u in de supermarkt een fles drank of blik soep kopen met daarop de waarschuwing dat pas NADAT u het hebt opgedronken bekend is of het uw gezondheid geen schade toebrengt?

Anno 2021 ben je wat ‘vaccins’ betreft een ‘wappie’ en ‘egoïst’ als je die vraag met ‘nee, natuurlijk niet!’ beantwoordt.

Teveel doden in één keer was niet te verbergen geweest

Een andere reden voor zo’n salamitactiek is nog kwaadaardiger. Als de injecties allemaal identiek waren geweest was er mogelijk in zeer korte tijd overal een nog veel groter aantal slachtoffers gevallen. Dan had de link met de ‘vaccins’ door niemand meer te ontkennen geweest. Nu blijft het – ondanks de circa 50.000 doden (!!!) in alleen al het Westen*, en alleen dankzij strenge censuur en schaamteloze propaganda – nog mogelijk om blind de andere kant op te kijken, of om te wijzen op het feit dat de meeste geïnjecteerde mensen NOG in leven zijn en NOG gezond lijken te zijn.

(* Officiële stand in de EU t/m 19 oktober: 28.103 vaxdoden, 2.637.525 met gezondheidsschade, waarvan 1.249.109 ernstig / permanent.(2). Officieuze aantal ligt volgens een recente analyse van een Nederlandse ondernemer hoogstwaarschijnlijk zo’n 20 keer hoger.)

Als deze Covid injecties maar half zo schadelijk zijn als tal van experts en wetenschappers zoals dr. Yeadon al maanden benadrukken, dan zou daar binnen 1 tot 2 jaar wel eens een zeer schokkende verandering in kunnen komen. Desondanks blijft het ieders vrije keus om hier aan mee te doen… Herstel: het WAS een vrije keus. Ondanks een eerder aangenomen motie dat niemand gedrongen mag worden zich te laten ‘vaccineren’, is dat nu juist exact wat er wel is gebeurd, en wat na de ‘pers’conferentie van vanavond door het Nederlandse Apartheidsregime met alleen maar meer mensenrechten schendende straf- en dwangmaatregelen zal worden uitgevoerd.

 

Xander

(1) Health Impact News
(2) Health Impact News

Zie ook o.a.:

28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is
24-10: Arts in open brief aan Diederik Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
07-09: Handboek American Medical Association instrueert artsen te liegen over vaccins en aantal Covid doden
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
19-08: Nederlandse zorgverzekeraar bevestigt dat Covid injecties medisch experiment zijn waarvan schade niet wordt vergoed
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

69

 1. @Harry schreef:
  05/11/2021 om 1:14 am
  “….
  Bijna twaalf miljoen gevaccineerde Nederlanders, en toch weer maatregelen: hoe kan dat?”

  Inderdaad, Harry, in belziek is dat van hetzelfde bedrog:
  Daar beweert leugenaar sciensano zelfs 88% gevaccineerde Belgen en dan zou er nog een vierde golf zijn en dus komen er opnieuw maatregelen: hoe kan dat?
  Vanwaar zou een vierde golf komen als de meerderheid gevaccineerd zou zijn?
  Ofwel liegen ze over het aantal gevaccineerden
  ofwel liegen ze over een vierde golf, maar liegen doen ze altijd!!!

  Of dan komen ze weer met verdraaingen en slappe smoezen, het gaat over besmettingen – vaccins beschermen geen 100% – gevaccineerden kunnen herbesmet worden – ongevaccineerden besmetten de onbeschermde gevaccineerden – vermijden van overbelasting ziekenhuizen – blablabla….kies je bedrog maar.
  De werkelijkheid is:
  Er zouden GEEN besmettingen zijn als er niet meer getest zou worden door de onbetrouwbare pcr-testen, die niet gebruikt mogen worden als test,
  Er zijn GEEN nieuwe ‘zieken’ door besmetting van ‘een’ virus want in de ziekenhuizen liggen enkel vaccinatieslachtoffers, géén covid-patiënten want covid bestaat zelfs niet eens meer, dat zou delta heten…

  Nieuwe maatregelen zijn afpersing voor vaccinatiedwang en dus niet voor de volksgezondheid, niet om virus (delta?) besmettingen te bestrijden maar om nog meer ziekenhuizen te belasten door ongevaccineerden ook te dwingen tot vaccinatie zodat zij ook in het ziekenhuis zouden belanden met vaccinatieschade…en dan kunnen ze weer komen leuteren over het capaciteitsprobleem dat de politiek zelf veroorzaakte.
  En de coronasoap gaat weer verder….

 2. Nicole schreef:
  03/11/2021 om 9:22 am
  Harry. U schrijft: (ze proberen die laatste 13 % over te halen).

  U komt al aardig in de richting met Uw zienswijze gelet deze kop in het AD
  Want 12 miljoen van ongeveer 18 miljoen is geen 13-14-of 15% wat ze ons doen laten geloven maar dat is 40% die zich niet laten prikken.

  Bijna twaalf miljoen gevaccineerde Nederlanders, en toch weer maatregelen: hoe kan dat?

  https://www.ad.nl/gezond/bijna-twaalf-miljoen-gevaccineerde-nederlanders-en-toch-weer-maatregelen-hoe-kan-dat~a9ef38d3/

 3. Oma,

  Ik heb respect voor u , u probeert het nog een keer Einde aan zijn verstand te brengen .
  MAAR dat gaat niet werken, hij wil niet luisteren, hij zou wel eens een INFLEUNCER kunnen zijn !

 4. @Einde schreef:
  03/11/2021 om 9:40 am
  @ ic-nurse
  “Goed geschreven !
  Laat ook de echte werkelijkheid hier maar eens horen!
  Je kunt alles wel willen ontkennen op basis van de indoctrinatie hier, maar soms ( meest) is het beter om de verhalen uit de praktijk te horen .
  Helaas willen velen dit niet horen.
  sommige hier vragen iedere keer om “feiten” . Wel nu hebben ze feiten uit de praktijk, net als het voor mij een Feit is dat wij meedere sterfgevallen door corona kennen in onze uitgebreide kennissenkring, maar nog geen enkele persoon kennen die bijwerkingen van het vaccin hebben ( op wat spierpijn na) laat staan sterf gevallen door het vaccin.”

  Gij begrijpt het echt niet, hé?
  ICnurse klaagt een capaciteit probleem op de IC aan en die “echte werkelijkheid” wordt ook helemaal niet ontkend.
  De OORZAAK van dat capaciteitsprobleem echter is de afbraak van die capaciteit door de besparingswoede en bezuinigingen van de regeringen en NIET een toename van het aantal zieken zogenaamd door corona.
  Idem personeelstekort: er zijn niet meer zieken maar er is minder en te weinig personeel om al de zieken te kunnen verzorgen en ook door de schuld van de politiek.
  Dát is de “praktijk” en dát zijn de echte feiten.

  En wat betreft de vermeende corona sterfgevallen uit je uitgebreide kennissenkring die gij feiten noemt: de doodsoorzaak kun jij helemaal niet zeker weten tenzij er na elk overlijden een autopsie heeft plaatsgehad, dan pas kun je het over feiten van coronadoden hebben, anders is het maar een aanname en gegok en geen werkelijkheid.
  Net zoals je niet kunt weten hoeveel vaccinatieslachtoffers er nu reeds als (geprikte on)gevaccineerden in de ziekenhuizen liggen…want ook dát is pas echte werkelijkheid als door bloedonderzoek een permanent beschadigd immuunsysteem werd vastgesteld bij elke gehospitaliseerde zieke als gevolg van vaccinatie.
  Dát is de “praktijk” en dát zijn de echte feiten.
  Overigens, als gij vindt dat hier alles gebaseerd is op indoctrinatie waarom weerleg je dan zelf met aannames waarvan gij alleen dénkt dat het feiten zijn?

 5. IC nurse, sorry, ik begrijp uw vraag nu, mijn hele verhaal kan gewoon blijven staan, klopt gewoon maar een aanvulling.

  Capiciteitsprobleem gaat NIET opgelost worden, waarom niet ? Regering wil het NIET oplossen , kunnen we mooi de ongevaccinerden de schuld geven !
  Het is kortom een vies spelletje wat er gespeeld wordt , kortom er is maar een weg open-over .
  MASSALE ACTIE !!

 6. IC Nurse , Fijn dat u erkent waar het echte probleem ligt ; ik heb uw opm. gelezen ( 3/11 7.20 PM )

  MAAR wat u zou kunnen doen , zelf, is aankaarten de medicatie Hydrochloroquine met zink/Ivermectine te gebruiken, werkt wereldwijd MAAR als u dat aankaart, staat u buiten op straat.
  Dan is het hele beleid toch gebaseerd op een grote leugen dan is onze argumentatie toch juist, ik wil er best vanuit gaan dat u oprecht bent en weet waar u over spreekt maar ik kaart dan toch aan waar het probleem ligt !!

  Niets aankaarten/geen actie is geen optie, verandert het systeem nooit, gepaste actie rekening houdend met de zieken/kwetsbaren MAAR MASSAAL anders ben je nergens !

 7. Aan ICnurse schreef:
  03/11/2021 om 7:54 pm

  U zegt in uw reaktie verschillende middeltjes te hebben geprobeert ,maar dat ze niet werkten.
  Welke middeltjes waren dat?

  En een tweede,vraag: raad u ongevaccineerden alsnog zich te laten vaccineren en reeds gevaccineerden om de booster shots te nemen?

  Alvast dank voor uw antwoord

 8. @ ICnurse

  Bedankt voor uw reactie. U staat er echt als open-minded in. U geeft ook terecht aan dat te laat starten (beginnen) met wat bewegen enz. in het ziekenhuis weinig meer zal helpen.

  Nog niet zo lang geleden had een collega een apparaat op de bovendruk en onderdruk te meten. Let wel! Ik ben op medisch gebied heel slecht. Ik ben ook best bang uitgevallen.

  Maar ik het de officiële tabellen opgezocht die gepubliceerd waren. Bij de onder of bovendruk kwam ik gezien mijn leeftijd helemaal niet voor. Ik moest mij eigenlijk vergelijken met een leeftijdscategorie van minimaal 20 à 25 jaar jonger! In rust is mijn hartslag erg laag. Ik vind dit zelfs eng. Ik laat dit wel eens polsen door mijn vrouw die in zorg werkt.

  Lang geleden vond mijn wijlen moeder toen ik jong was om mij na te laten kijken of heel vaak witte vingers enz. Een lang verhaal kort te maken. Blijkbaar had ik iets dat aangeduid kon worden van een soort van ziekte die ooit een Engelsman ontdekt had. Er was iets met de ligging van mijn bloedvaten stelsel zo had ik begrepen en onthouden.

  Op de vraag of je er oud mee kon worden, tenslotte was het een cardioloog, was het antwoord zo ongeveer van als je gezond blijft bewegen, dan zou je makkelijk ouder dan 40 jaar kunnen worden. Of hij de wijsheid toen ik pacht had, dat kan ik nu niet bevestigen. Want het is nogal een uitspraak waar je als jonge jongen mee zou moeten doen.

  Hardlopen
  Fietsen
  Schaatsen (later skeeleren erbij).

  Nou dat zijn mijn activiteiten met de nadruk op hardlopen. Het eten zou nog wel een stuk beter kunnen gaan qua gezondheid. In ieder geval houd ik van sporten die vooral buiten zijn.
  En eigenlijk de laatste paar jaar iets meer nadruk op wat krachtsport. Als je ouder wordt moet je juist je spieren sterker maken die je normaal minder gebruik. Krachtsport is relatief. Dat is bijna elke dat je eigen optrekken aan een stang en opdrukken.

  Maar ik beaam van wat u zegt. Voor het zover van je zelf afhangt en DV van onze schepper, kan je maar beter zorgen dat je fit en in conditie bent.

  Ik heb respect voor het beroep dat u uitoefent en dat meen ik echt. Gods zegen toegewenst als dit mag.

  Spyfromthesky

 9. @ Oma schreef: 03/11/2021 om 2:55 pm
  Ja Oma, helaas heeft xandernieuws niet mijn volledige reactie geplaatst want ik had nog een vierde categorie daarin beschreven, naast de 3 van de Telegraaf, die ook de gif gen genocide spuit weigert namelijk juist zeer hoogopgeleiden die , kort samengevat, het LEVEN liefhebben 🙂

  Het was voor het beheer niet duidelijk wat gekopieerd was ( auteursrechten en schadeclaims) en wat van uw eigen hand. Mod.

 10. @ ICnurse schreef: 03/11/2021 om 7:20 pm

  U schrijft:
  @Nieuw begin, Ik denk dat u het capaciteit probleem nog niet helemaal vat. Als ik met pannen en potten ergens ga protesteren of ga staken voor meer loon, dan betekent dat er mogelijk iemand dood gaat. Wij hebben geen capaciteit om aan dat soort activiteiten mee te doen.

  Ik denk dat u nog niet goed begrijpt de pointe van mijn bericht dat Ivermectine en HCQ de sleutel is om de capaciteitsproblemen definitief en radicaal de hele wereld uit te helpen. Ik heb geschreven dat u massaal zou moeten demonstreren en desnoods staken om Ivermectine en HCQ af te dwingen want dat is het ei van Columbus in de strijd tegen het virus. Het lawaai maken op het binnenhof heb ik voorgesteld om de slapende volksvertegenwoordiging en Regering wakker te schudden uit hun hypnose vanwege de farmaceuten maffia.
  Het is helemaal niet nodig dat u honderden overuren heeft als er morgen een totale omslag in het denken komt bij heel de medische wereld en men gewoon de ervaring overal ter wereld zou implementeren in de eigen vaderlandse covid bestrijding en behandeling met de huisarts als eerste zorgverlener . En ja, door de vaccinatie’s zal het de komende jaren steeds drukker worden want die verzwakken de immuunsystemen van de gevaccineerden.
  Graag goed lezen voortaan!

 11. @SpyfromtheSky Om uw vraag over alternatieve medicijnen te beantwoorden.
  Ik wil eerst melden dat ik me voorgenomen heb om geen inhoudelijke discussies te gaan voeren op dit forum, desalniettemin wil ik wel reageren op deze vraag.
  Vanuit mijn optiek is ieder middeltje welkom, zelfs de wonderolie uit de middeleeuwen zou ik willen proberen als iemand roept dat die werkt. Van alle medicatie waarmee ikzelf tijdens de eerste piek vorig jaar gewerkt heb leek niks te werken.
  Wat ik wel kan zeggen is dat goede voeding aangevuld met de juiste supplementen (slik niet klakkeloos wat, maar slik alleen dat waaraan je lichaam een tekort heeft) in combinatie met voldoende beweging goed is voor de algemene conditie van je lichaam. De kans op hart en vaatziektes of longaandoeningen wordt daarmee verkleind.
  Op het moment dat je bij ons op de IC komt dan is het te laat voor die zaken.
  Ik wil dan ook tot slot de oproep doen aan iedereen om goed voor zijn of haar lichaam te zorgen en daarmee ons zo veel mogelijk te ontlasten.

  Lees het nieuwste artikel daar kunt u mee helpen. https://www.xandernieuws.net/algemeen/regering-als-u-het-niet-doet-gaan-wij-zelf-helpen-de-zorg-te-ontlasten/ Mod.

 12. @Tukker en Oma, fijn om te lezen dat jullie wel erkennen dat er echt een personeel gerelateerd capaciteit probleem is op de IC’s.

  @Tukker Aangezien u er erkent dat er inderdaad een capaciteit probleem is vraag ik me af welke feiten u wenst om dat capaciteit probleem aan te tonen.

  @Nieuw begin, Ik denk dat u het capaciteit probleem nog niet helemaal vat. Als ik met pannen en potten ergens ga protesteren of ga staken voor meer loon, dan betekent dat er mogelijk iemand dood gaat. Wij hebben geen capaciteit om aan dat soort activiteiten mee te doen.

  @Spyfromthesky, Wat fijn om deze reactie van u te lezen. Sorry als mijn reactie richting u wat hard overkwam, maar ik hoor te vaak mensen die beweren dat er geen capaciteit probleem.

 13. 7/11 protestdemonstratie Den Haag
  Verzamelen Malieveld 12.00 , mars start om 13.00 tot 16.00

  KOMT ALLEN

 14. IC Nurse 10.32 PM 2/11

  Wel proberen de feite te benoemen zoals ze zijn , ik weet niet wie u bent en uit welke functie u spreekt ; ik ken een aantal mensen die in de verpleging werken en ik hoor bij een ieder allemaal dezelfde oorzaak voor het vele vele werk en dat haast alle verpleegkundigen op hun tandvlees lopen : Het wegbezuinigen van zowel verpleegkundig personeel ( In de laatste jaren pakweg 27.000 ) en zowel ziekenhuizen .
  En nogmaals : Niet de niet-gevaccineerden is de oorzaak dat de ziekenhuizen weer vollopen ( juist de gevaccineerden komen in de ziekenhuizen ) ; de oorzaak is de regering die een zeer slecht beleid gevoerd heeft : niet alleen bezuinigen verpleging maar zeker ook onderwijs ( Mijn vrouw weet daar alles van ) en misschien nog wel meer !

  Een vriendelijk doch dringend verzoek in het vervolg met feiten te komen en niet met prietpraat ( Er zijn al genoeg mensen die dit doen )
  U kent deze feiten, benoem ze dan ook eerlijk dan toon je karakter !!

 15. Wat ‘Nieuw Begin 03/11/2021 om 12:37’ schreef dat er kanker kan onstaan door de mRNA manipulatie van de cellen is dus ook al gezegd in de Openbaringen 16:2 nl.
   ‘En de eerste ging en goot zijn schaal uit over de aarde, en er kwam een kwaadaardige en schadelijke zweer bij de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.’
  Nou, het merkteken staat omschreven als een kras op de rechterhand.
  Het eerste vaccin van Edward Jenner was ook echt een kras.

 16. @Nieuw Begin schreef:
  03/11/2021 om 1:26 pm
  ’Niet-gevaccineerden zijn vaak laagopgeleid, ’rechts-christelijk’ of allochtoon’
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1569388900/live-niet-gevaccineerden-zijn-vaak-laagopgeleid-rechts-christelijk-of-allochtoon

  Hahahaha….wat een zielige poging van staatspropaganda krant telegraaf om nog wat verdeeldheid te zaaien door provocatie.
  Voor mijn part noemt deze rioolkrant ongevaccineerden wat ze maar willen, het zal niemand aanzetten tot vrijwillige (zelf)moord/euthanasie door een reeks gifspuiten, enkel om te vermijden dat een flutkrant hen een etiket zou opplakken.
  Misschien dat beledigde allochtonen nu een charlie hebdootje doen op de redactie?
  Ik zou toch maar opletten als krant op wiens lange tenen ze gaan staan…was overigens de term ‘allochtoon’ niet geschrapt wegens racistisch?

 17. 5 %? Ik geloof ze wel maar het is zo sterk. Als het gifmengersgilde weer liegt is het de eerste keer.

 18. @ICnurse schreef:
  02/11/2021 om 10:32 pm
  “……….
  Dus vanuit mijn optiek is iedere maatregel die een IC opname kan voorkomen of de kans kan verkleinen uiterst welkom.
  Op dit moment sta ik zelfs open voor invoeren van een suiker belasting op voedsel, nog meer belasting op tabak, thuiswerk verplichting om verkeersgewonden te reduceren, verplicht 30 minuten per dag bewegen, etc.
  Kortom er is echt een capaciteit probleem op de IC. In het verleden was er in de wintermaanden soms ook een capaciteit probleem, maar dat konden we in de lente wegwerken. En tijdelijk overwerken vind ik ook geen probleem.
  Hopelijk dringt het nu tot u door dat er geen “zgn.” capaciteit probleem is, maar een “ECHT” capaciteit probleem.”

  Natuurlijk is er een “ECHT” capaciteit probleem…maar dat was er al lang VOOR de zogenaamde coronacrisis dus moeten jij en je collega zorgverleners wel naar de juiste schuldigen wijzen voor het capaciteitsprobleem en dat is het politieke WANBELEID!
  Reeds jaren wordt gestaag de medische zorgverlening afgebouwd met personeelstekorten en vermindering van capaciteit tot gevolg – wij herinneren ons allemaal de witte woede, de witte marsen want ook in belziek gebeurde deze politieke misdaad tegen de volksgezondheid.
  Richt dus je witte woede NIET tegen de zieke mensen die het recht op verzorging hebben, ongeacht hun leefwijze waar gij geen zaken mee hebt, want een ziekenhuis bestaat enkel door en voor zieke mensen, daar dienen ze voor en daarvoor worden jullie ook (onder)betaald.
  Het is niet de bevolking die niet mag ziek worden voor ontlasting van de ziekenhuizen maar de politiek die de PLICHT heeft om voor voldoende capaciteit en verzorgend personeel te zorgen!

  Hopelijk reageer je je door zulke naïeve houding, en verwrongen zicht over de verantwoordelijkheid voor de situatie, niet af op de zieken met obesitas, diabeten, longkanker patiënten, verkeersslachtoffers etc…onder jouw zorg en beperk je je tot waarvoor je betaald wordt: verzorging bieden zonder mensen onterecht en vooroordelend te verwijten van ziek-zijn…ik zou niet graag door een verpleegkundige verzorgd worden die vindt dat mijn ziekte mijn eigen schuld is en ik ook nog de schuld ben dat ze moet overwerken…misschien moet je met zulke gedachtengang maar eens uitkijken naar een ander beroep?

  Of, IC nurske, raap je moed bijeen met je witte collega’s en klaag het politieke wanbeleid aan om uw recht op terugname van overuren en om je welverdiende vakantie te kunnen opnemen door voldoende, goedbetaald zorgpersoneel en voldoende capaciteit af te dwingen bij de politiek en niet mensen te verwijten dat ze ziek worden want dat is het paard áchter de kar spannen.

 19. Ursula von der L. nam privé-vliegtuig voor ‘ritje’ van 50/vijftig km ……………..
  Het goede nieuws is dat deze mevrouw openlijk ventileerde dat ALLE EU-landen de Europese wetgeving moeten gehoorzamen ……………
  Dat betekent dus in heel Europa het EINDE van de virusregels: deze zijn namelijk allemaal in strijd met de Europese wetgeving die iedereen moet gehoorzamen van haar …………………………………. (en van ons allemaal!)

  Op fromrome.info staan vandaag zeer belangwekkende artikelen, als over de poging van draghi de inspirerende leider van de havenarbeiders-protesten in Trieste, dhr Puzzer, uit Rome te verbannen.

 20. Epidemioloog haalt uit: ’RIVM-conclusies over windmolens deugen niet’

  En hieruit zomaar een opmerking van de epidemioloog:
  Het is de tweede keer in korte tijd dat er ophef is over windturbinerapporten van het RIVM. Vorige week wees een onderzoeker van de Universiteit Twente op conflicterende belangen, waarbij onderliggende studies door windmolenbouwers bleken te zijn betaald of geschreven door personen uit die sector.

  ( NB: Waar kennen we dat toch van premier Rutte (Schwab clone en Hugo de Jonge met zijn broer, aandeelhouders van Astra Zeneca! Misdadigers met je hele verhaal zijn jullie. Zie ook: https://twitter.com/veldkamp152/status/1373891610249940993 )

 21. “Alle-pfizer-vaxdoden-veroorzaakt-door-de-5-batches-die-het-meest-werden-verspreid”. Als de farmaceuten me weer belazeren is het de eerste keer. Ik geloof het wel maar het is zo sterk!

 22. Ik zag gisteren op Euronews ,dat American Airlines afgelopen weekend 2000 vluchten heeft moeten cancelen ivm een tekort aan vliegend personeel !! Misschien veel ziekmeldingen ivm verplichte vaccinaties? Dat houden deze bedrijven niet lang vol ! gelukkig !

 23. @ ICnurse

  U heeft gelijk qua werkelijke tekorten aan capaciteit. Daar doe ik nu helemaal niets van af. Je moet mijn schrijven geheel zien in de context, gericht aan onze machthebbers en bestuurders. Het is vanuit uw perspectief.

  Ik weet wel hoe het een beetje in de zorg toegaat, althans van mijn vrouw die in de wijkverpleging zit.

  Ik heb de volle bezetting van 2016 volgens het AD met een zwaar griepseizoen gelezen dat de nood toen ook al hoog is. De IC lagen vol destijds. Het AD stuk (krant) is op internet te vinden.

  U heeft volkomen gelijk op vele tax verhogingen van suiker enz. Maar net zoals roken, daar hoeven geen discussie over te hebben, dat wordt nog steeds gewoon verkocht. Daar hebben ze ook zoveel aan verdient en onze regeringen met de lobby van de machtspeler ‘tabaks’ industrie bleef alles maar toestaan.

  Er is geen belang en visie op langer termijn op het gebied van gezondheid van de bevolking.
  Het is, t.o.v. vroeger door alle fusies een geldkwestie geworden. Helaas ook in de zorg.

  Vanuit uw optiek, snap ik ook dat elke maatregel op korte termijn wellicht verlichting kan brengen. Ik ben op zich voor elke bewezen effect zonder eniger registratie waardoor we de dingen terug kunnen brengen.

  Maar precies zoals u reageert en vanuit uw optiek nog terecht ook, worden we tegen elkaar uitgespeeld.

  U moet zich wel realiseren dat lang voor Corona wij hier al voor vele jaren geleden hebben geschreven dat bepaalde ontwikkelingen in onze ogen niet gewenst zijn en ons verbazen.

  Onze regeringen en wereldwijd zijn bezig met Symptoombestrijding voor vele tientallen jaren lang. Die zijn werkelijk niet geïnteresseerd in een gezonde bevolking. Er is nog nooit een beleid geweest.

  En wederom maar de sportscholen sluiten, zwembaden (juist goed voor oudere mensen op te bewegen) en dit allemaal om besmettingen te voorkomen.

  Maar goed, alternatieve medicijnen daar hoor ik u niet over. Heeft u daar ook een mening over om de IC terug te kunnen brengen.

  Spyfromthesky

 24. Overal worden nu met grote snelheid glasvezelkabels in fede grond gelegd en huisaansluitingen gemaakt.
  Waarom?
  1984-achtige communicatie en bewaking?

 25. Overal het zelfde verhaaltje !!!
  Als je het nu nog niet ziet dat dit allemaal gepland is dan zie je het nooit meer.
  Amen !!

  https://www.frontnieuws.com/merkel-laat-definitief-haar-masker-vallen-represailles-voor-vaccinatieweigeraars-aangekondigd-op-duitse-tv/

  Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv
  De kanselier zei letterlijk:

  “Als we straks heel veel mensen een aanbod hebben gedaan om te vaccineren en dan sommige mensen zeggen: ik wil niet gevaccineerd worden, dan moet je misschien al zo’n onderscheid maken en zeggen: oké, wie dat niet wil, die kan misschien bepaalde dingen niet doen”.

 26. @ ic-nurse
  Goed geschreven !
  Laat ook de echte werkelijkheid hier maar eens horen!
  Je kunt alles wel willen ontkennen op basis van de indoctrinatie hier, maar soms ( meest) is het beter om de verhalen uit de praktijk te horen .
  Helaas willen velen dit niet horen.
  sommige hier vragen iedere keer om “feiten” . Wel nu hebben ze feiten uit de praktijk, net als het voor mij een Feit is dat wij meedere sterfgevallen door corona kennen in onze uitgebreide kennissenkring, maar nog geen enkele persoon kennen die bijwerkingen van het vaccin hebben ( op wat spierpijn na) laat staan sterf gevallen door het vaccin.

 27. Harry. U schrijft: (ze proberen die laatste 13 % over te halen). Het is een communicatietrucje, zeggen dat je een van de weinigen bent. Heb het als secretaresse vaak gebruikt om afspraken met veel mensen toch redelijk snel mogelijk te maken. Door diegenen die zeiden dat ze op de door mij voorgestelde dag/tijd niet konden te vertellen dat zij de enige waren en dat de afspraak dan maar met hun plaatsvervanger moest plaatsvinden. Succes verzekerd! Ik denk daarom dat nog geen 60% is gevaccineerd. En dat is natuurlijk te weinig om hun afspraak, the Great Reset, te laten slagen …. ;-). Je zult het snel genoeg zien in de supermarkt. Dat is een plek waar je eigelijk wel naartoe moet (een dierentuin of bioscoop is geen noodzaak) . Het is een schande dat je aan iedereen je keuze moet tonen. Aan de andere kant is het een uitstekende manier om gelijkgestemden te zien en te benaderen (op 1,5 meter afstand). Eens kijken hoeveel mensen in kan uitnodigen voor het grote ontbijt ……

  Ik ben niet geen activist, iemand die je snel op het Malieveld ziet demonstreren (maar ik ken er wel een paar), maar iemand die op de achtergrond anderen helpt. Ik ben al een tijdje bezig om gelijkgestemden bij mij in de buurt te zoeken en te benaderen (beter een goede buur dan een verre vriend zeg maar). Niet alleen ongevaccineerden, maar ook gevaccineerden die bereid zijn om de niet gevaccineerden te steunen en indien nodig te helpen. Ik heb ook de winkels in mijn buurt benaderd met de vraag of zij bereid zijn om zich aan te melden bij Keuze Vrij Bij Mij of een alternatief willen bedenken om mensen die geen QR code hebben tzt toch te kunnen helpen (bijvoorbeeld door een briefje met boodschappen aan een medewerker te geven en bij de deur wachten en betalen). Daarnaast ben ik al met diverse vrijwilligersorganisaties in overleg. Met een aantal van hen heb ik afgesproken dat als mensen in een gesprek hun zorgen over de coronamaatregelen uitspreken dat zij mijn naam en contactgegevens krijgen.

  Wat betreft de maatregel ‘QR code voor sportscholen’. Hopelijk gaan mensen door deze enorm domme maatregel eindelijk eens nadenken over wat er werkelijk aan de hand is. Dat hoop ik echt. Ik bid ervoor.

 28. ICnurse schreef 02/11/2021 om 10:32 pm:

  Dus vanuit mijn optiek is iedere maatregel die een IC opname kan voorkomen of de kans kan verkleinen uiterst welkom.

  Er is maar 1 woord hier op zijn plaats:
  Waarom protesteren niet alle verpleegkundigen en (huis) artsen en specialisten tegen de onvoorstelbare wrede maatregel van de Inspectie om IVERMECTINE en HCQ te verbieden voor te schrijven op straffe van 150.000 Euro boete?
  Waarom leggen jullie het werk niet massaal neer als er geen -door de W.H.O zelfs geadviseerde – middelen mogen worden gebruikt bij covid 19 terwijl die over de hele wereld met succes worden toegepast en mensenmassa’s genezen zoals TWEEHONDERDMILJOEN in India. Waarom protesteren jullie niet dat een al 60 jaar als zeer veilig bekend staande medicijnen niet mogen worden gebruikt? Zijn jullie soms ook omgekocht door Pfizer en heel die misdadige club moordenaars?

  NEDERLAND wordt wakker! Alsjeblieft wordt wakker en geloof het onmogelijke dat je eigen Nederlandse Regering je bewust wil laten sterven door een volkomen verkeerde behandelwijze van covid door inspuiten van een gentherapie van bewezen giftige substantie wat in de zeer nabije toekomst miljoenen en mogelijk zelfs miljarden de meest vreselijke ziekten zal doen hebben door een verwoesting van het door God gegeven menselijk immuunsysteem .

  Ga daar over beginnen IC -zuster en ga met potten en pannen op naar het binnenhof om onze stokdove en stekeblinde politici met kabaal terug in de realiteit te zetten en uit hun pathologische hypnose te wekken en zie hoe je overuren verdwijnen wat immers je hartekreet is:

  Dus vanuit mijn optiek is iedere maatregel die een IC opname kan voorkomen of de kans kan verkleinen uiterst welkom.

  De Inspectie moet per direct alle bevoegdheid van oordelen over wat medische specialisten wel of niet mogen voorschrijven worden ontnomen.

 29. of topic
  Wil ik melden dat toen ik op de staatszender zag hoe mensen bij het gebouw van de 2e kamer ) op de Bezuidenhoutse weg in Den haag werden mishandeld ik er spontaan heen ging .
  Ik denk er net zo over en zal dan op de bank blijven zitten , zij protesteerden ook voor de meeste lezers hier .
  Vreemd om voor het eerst in je leven te vertrekken met het idee gearresteerd te worden door de legionairs .
  Helaas was ik te laat maar heb groot respect voor de mensen die daar aanwezig waren .
  Ik hoop dat gelovigen niet denken dat God je komt redden of zich beter voelen dan de new-agers die je daar treft .

 30. Medische horror – Vaccin spike-eiwit komt celkernen binnen en onderdrukt de DNA-reparatiemotor voor het lichaam

  https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html

  Mike Adams naturalnews.com
  google vertaling:
  Deze bevinding kan alleen worden omschreven als een echte “horror” in zijn implicaties. Verbluffend nieuw onderzoek gepubliceerd in Viruses, onderdeel van de SARS-CoV-2 Host Cell Interactions-editie van MDPI (Open Access Journals) onthult dat vaccinspike-eiwitten celkernen binnendringen en schade aanrichten aan het DNA-herstelmechanisme van cellen, waardoor DNA-herstel met evenveel wordt onderdrukt. als 90 procent.

  Het gruwelijke resultaat van deze bevinding is dat mensen die mRNA-vaccins hebben genomen, onderdrukt DNA-herstel zullen ervaren, waardoor blootstellingen die ooit als kleine problemen werden beschouwd, escaleerden tot aanzienlijke bedreigingen voor hun gezondheid.

  Met andere woorden, mensen die worden blootgesteld aan 5G-straling, mammografieonderzoeken, weekmakers in voedingsmiddelen en kankerverwekkende stoffen in producten voor persoonlijke verzorging (wasmiddelen, parfums, shampoos, huidlotions, enz.) zullen de DNA-schade die daardoor wordt veroorzaakt niet kunnen herstellen. blootstellingen. Na relatief kleine blootstellingen zullen ze beginnen te muteren en kankers door hun hele lichaam ontwikkelen.

  Lees hier de schokkende, gruwelijke details in het hoofdartikel en de podcast van vandaag.

 31. aan Renee

  wow die video heb ik teruggevonden is van Steve Cociolanti Discover Ministries Australia. youtube channel en spreekt zo rustig vanuit de Heilige Geest ik voelde zo een vrede terwijl hij de ergste nieuwsfeiten vertelt

  deze video zouden we beter doormailen aan ieder die we kennen bedankt Renee !

 32. Wil bovenstaand artikel zeggen dat je slechts 5% kans hebt op een ‘foutje bedankt’?
  Of werden/worden er gericht bepaalde mensen vermoord?

  In ieder geval zijn regeringsleden per definitie vrijgesteld van de gesundheitspass. Sommigen zijn gewoon meer gelijk dan anderen. Het nieuwe normaal.
  Voor hen staat het corona-virus niet op de A lijst naast het ebola-virus.

  – Ben je in Nederland verzekerd tegen bijverschijnselen van het spuitje?
  Ja nam immers het spuitje uit eigen vrije wil, had kunnen weten wat de risico’s waren. Keert je levensverzekering uit aan nabestaanden?
  – Ben je verzekerd tegen een diepe depressie? Geen muziekles, geen schildercursus, geen sport, geen mooi live concert, geen gezellig etentje, geen baan, geen carrière, geen relatie, geen onderdak.
  Je nam immers uit eigen vrije wil het spuitje niet?

  Zijn regeringsleden verzekerd tegen blinde razernij van hun slachtoffers?
  Dat hangt af van de snelheid en geniepigheid waarmee de slachtoffers handelingsonbekwaam worden gemaakt.
  Springt een gek van een wolkenkrabber. Constateert die halverwege tevreden: Tot nu toe viel het allemaal reuze mee.

 33. Het spel wordt heel slim gespeeld. Dat zagen we ook weer met de persconferentie. Hugo de Jonge stond weer glashard te liegen met de bewering dat de meeste Corona patiënten die in het ziekenhuis opgenomen zijn niet gevaccineerd waren, en dat het vaccin toch echt veilig was. Terwijl ik op L1 tv van Limburg toch echt heb gezien dat in Maastricht 80% van de opgenomen Corona patiënten volledig waren gevaccineerd.
  Er werd ook al duidelijk voorgesorteerd op nog ergere maatregelen, zoals QR codes om een winkel binnen te mogen. Dat zou dan liggen aan de situatie bij de volgende persconferentie op 12 november.
  Maar het spel wordt doortrapt gespeeld. We worden tegen elkaar uitgespeeld. Ik zat tot voor kort op een forum van Toyota Hybride bezitters. Je kan op dat forum vooral van gedachten wisselen over de vele Hybride modellen van Toyota. Maar er zijn ook andere rubrieken, en zo is er ook een rubriek over de Corona status. Daar kan je met andere forumleden over dit onderwerp praten. Toen ik geruime tijd terug mij in deze discussie mengde, haalde ik Hydroxychloroquine aan als mogelijk geneesmiddel. Maar dat werd meteen afgedaan als nepnieuws enz.,….enz.
  Ik heb mij enige tijd in deze discussie gemengd, maar wat ik ook aanhaalde, ik werd voortdurend als wappie weggezet.
  Op een dag plaatste ik een statistiek met gevaarlijke ziektes van de A lijst, met b.v. Ebola en een aantal andere zeer gevaarlijke ziektes. Ebola had een sterftecijfer van meer dan 50%, en Covid-19 slechts 0,15%.
  Blijkbaar was de maat vol, want toen ik de volgende dag wilde inloggen was mijn account verwijderd en verscheen de melding dat ik een permanente ban had!
  Zo zien we dus dat niet alleen in de politiek maar ook bij sommige forums de vrijheid van meningsuiting steeds verder is afgebroken.
  Nou, dat Toyota Hybride Forum kan me gestolen worden, ze zoeken het maar uit.
  Er zullen ongetwijfeld meer fora zijn waar dit soort praktijken gebezigd worden. Mij deert het niet, ik sta er boven, maar ik had toch echt gedacht dat er bij zo’n forum mensen zaten die onafhankelijk kunnen denken en de valse wind die er momenteel waait herkennen.
  Niet dus@

  AEO

 34. Het was teveel opgevallen indien iedere gevaccineerde binnen korte tijd zou sterven.
  Dus zijn er blijkbaar nog veel vaccins in omloop gebracht die ogenschijnlijk veel minder bijwerkingen geven.
  Deagel.com heeft de wereldbevolking reductie tot 2025 voorheen gepubliceerd nog ver voor covid….!
  Inmiddels heeft Deagel dit al enige tijd van hun site verwijderd.
  In NL is de bevolkingsreductie te overzien in tegenstelling tot o.a de VS.
  Ik hoop en bidt maar dat in NL overwegend de ” milde ” vaccins worden gebruikt en gebruikt zullen worden.
  Het is echter ronduit vreselijk dat als Deagel gelijk heeft de bevolking in o.a de VS dramatisch is gereduceerd in 2025 door de gifprikken.

  Hier de voorspelling van Deagel.

  https://www.slaveplanet.net/index.php/earth-monitors/569-the-2025-world-depopulation-map-as-projected-deagel-military-experts-website-hot-topic

 35. Bij een van mijn kennissen is hart een afwijking geconstateerd. Natuurlijk ongerust .Ik heb haar gerustgesteld je heb toch geen corona. Nee dat had ze niet .Nou dan ga je niet dood ,je overlijdt in dit land alleen aan corona volgens de cijfers.

 36. @Spyfromthesky “Nu omdat er zgn. nog minder IC capaciteit is en zorg ingehaald moet worden.”

  Dat woordje “zgn.” schiet bij mij in het verkeerde keelsgat. Ik werk me al 2 jaar te pletter en heb 792 overwerkuren staan. Ik wil ook graag af en toe een weekje vakantie opnemen om mijn overuren overschot weg te werken en even bij te tanken. Als ik vakantie opneem waar ik recht op heb betekent dat uiteraard dat de IC capaciteit daalt.
  Sterker nog als ik en mijn collega’s nu allemaal eerst onze overuren weg zouden gaan werken, dan lopen de wachtlijsten voor o.a. hartoperaties op naar 10.000 patiënten en zijn we met ons huidige IC clubje 4 jaar bezig om achterstanden weg te werken. En dan mag er ook geen zwaar griepseizoen of iets dergelijks komen anders duurt het nog langer.
  Dus vanuit mijn optiek is iedere maatregel die een IC opname kan voorkomen of de kans kan verkleinen uiterst welkom. Op dit moment sta ik zelfs open voor invoeren van een suiker belasting op voedsel, nog meer belasting op tabak, thuiswerk verplichting om verkeersgewonden te reduceren, verplicht 30 minuten per dag bewegen, etc.
  Kortom er is echt een capaciteit probleem op de IC. In het verleden was er in de wintermaanden soms ook een capaciteit probleem, maar dat konden we in de lente wegwerken. En tijdelijk overwerken vind ik ook geen probleem.
  Hopelijk dringt het nu tot u door dat er geen “zgn.” capaciteit probleem is, maar een “ECHT” capaciteit probleem.

 37. Helaas helpen CDA en CU vaak samen voor meerderheid van stemmen tegen kritische geluiden. Waarom?

 38. Topspecialisten van het Rotterdamse Erasmus MC proberen woensdag 10 november antwoord te geven op al je vragen.
  https://www.ad.nl/binnenland/oproep-stel-al-je-vragen-over-het-coronavaccin~a478be59/

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ab_Osterhaus (mister knetter positief)

  In 1993 werd hij benoemd tot hoogleraar in de virologie aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was in die hoedanigheid tevens hoofd van de Afdeling Virologie van het Erasmus MC tot 2013.

  Dus van wie krijg je direct of indirect antwoord op 10 nov a.s ????

  Precies van Mister ,,knetter positief,,

 39. Ik heb geen vragen en in Jensen zijn woorden te spreken IK ZIE HET
  https://jensen.nl/ (Het echte geluid)

  Heb U nog vragen?? stel ze gerust !!
  Nu op de radio zelfde gezeik (ze proberen die laatste 13 % over te halen)

  Site AD 02-11-2021 21-50 uur
  https://www.ad.nl/binnenland/oproep-stel-al-je-vragen-over-het-coronavaccin~a478be59/

  Oproep: stel al je vragen over het coronavaccin
  Wat zijn de bijwerkingen? Wat als je zwanger bent of wil worden? En hoe zit het met allergieën en auto-immuunziekten? Zo’n tien maanden na de start van de vaccinatiecampagne zijn er nog altijd veel vragen over de coronaprik.
  Topspecialisten van het Rotterdamse Erasmus MC proberen woensdag 10 november antwoord te geven op al je vragen. Twijfel je nog steeds over wel of niet vaccineren? Kijk 10 november om 12:00 mee op AD.nl. Heb je zelf een vraag? Stuur ‘m op naar steljevraag@dpgmedia.nl.
  De vraag- en antwoordsessie is een samenwerking van Erasmus MC, het AD en Debatpodium Arminius.

 40. Het mooie van Vaers is dat alles geupload kan worden. Voor een griep vaccin had iemand als bijwerking dat hij in de incredible Hulk veranderde. Soms worden ook achteraf valse claims verwijderd, maar dit gebeurd zelden.
  Het grote probleem van amateur analisten zoals u en ik is dat we alleen Vaers data gebruiken en niet ook nog de andere 3 data sets die nodig zijn om de juiste conclusie te trekken.
  Dus als je als gevolg van bijvoorbeeld een Covid vaccin een dodelijk auto ongeluk rapporteert, dan moet je die kans vergelijken met de kans dat je als ongevaccineerde een dodelijk auto ongeluk krijgt.
  Als je alleen naar Vaers kijkt dan veroorzaakt het Corona vaccin dodelijke auto-ongelukken. Kijk je naar alle data, dan kom je tot de conclusie dat het corona vaccin geen invloed heeft op de kans dat je sterft in een auto-ongeluk.

  Deze reactie is niet bedoeld om VAERS te bagatelliseren. Ik wil alleen een stukje bewustwording creëren over hoe Vaers werkt. Vaers is een uitermate goede tool om potentiële bijwerkingen op te sporen, maar om de juiste conclusies te trekken (zoals de bloedpropjes bij het Janssen vaccin) is additionele data van ongevaccineerden nodig.

 41. https://pnws.be/mechels-restaurant-julia-doet-niet-mee-aan-coronapas-en-biedt-ook-alternatief/

  Restaurant Julia uit Mechelen zegt NEE tegen het CST (Covid Safe Ticket). Zo staat het op de website van het restaurant. 

  Julia: “Wij schenden uw privacy, noch uw mensenrechten! (art.11 grondwet – Europese resolutie 2361-2021).
  Het is niet onze taak, ons recht noch onze bevoegdheid om uw medische toestand te controleren en u de toegang tot onze zaak al dan niet te ontzeggen.”

  “Horeca hoort warm, gastvrij en open te zijn. Toegankelijk voor iedereen! BESEF VOORAL!!! WAAR EINDIGT DIT? WAT IS HET VOLGENDE?” (hoofdletters op de site)

  “JULIA ZEGT DUS NEE! MAAR JULIA VECHT TERUG! ZOALS ALTIJD! Vanaf woensdag 3 november 2021 tot het einde van de gedwongen en mensonterende maatregelen organiseert Julia van dinsdag tot zaterdag enkel nog culinaire evenementen (onze normale manier van werken en kaart/menu blijft behouden! – Julia blijft Julia) die voor iedereen toegankelijk zijn mits een “toegangsticket” ter waarde van 1 € aan te kopen voor het evenement van uw keuze. Uw bijdrage van 1 euro gaat integraal naar het Mechelse ontmoetingscentrum “De Lage Drempel VZW” t.v.v. een inclusieve maatschappij tegen armoede en uitsluiting!”

  Maw: de politiek verslaan met eigen wapens, hulde aan dit restaurant dat niet zwicht voor staatsterreur en de rol van gestapo weigert!
  Dit verdient massale navolging van de hele horeca!!!

  Intussen moeten de politieke psychopaten op zoek naar nieuwe en andere waarzeggers/kwakzalvers voor hun dagelijkse madame-soleil-journaal want de aangebrande ranzige en nu ook ‘expert-waarzegger’ van damme zagen zelf de poten vanonder hun stoel!
  Totale ongeloofwaardigheid van meester-oplichters.

  https://pnws.be/pierre-van-damme-mepte-misschien-ontzettend-naast-de-bal/

  “De derde vaccindosis geeft misschien jarenlange immuniteit.”
  De derde prik, je kan er ondertussen een avondvullende voorstelling over brengen. De Vlaamse regering wil zo graag van haar vaccins af die op het schab liggen en zou die kwijt kunnen via de derde prik. De afgelopen weken ontstond er dan ook een kakafonie aan meningen theorieën en voorspellingen. In augustus al liet de WHO weten niet akkoord te zijn met de opvatting van de Vlaamse regering dat een derde prik noodzakelijk is. “Vanuit wetenschappelijk oogpunt is er voorlopig geen nood aan een derde prik”, klonk het. Een zin die later meermaals zou terugkomen. Het hoofd van de Taskforce Vaccinatie, Dirk Ramaekers gebruikte hem en even later was het aan De Hoge Gezondheidsraad om het van de daken te schreeuwen: “We zien geen enkel bewijs voor een algemene boosterprik.”
  Dat hadden de experten niet verwacht.
  Vooral vaccinoloog Pierre Van Damme verslikte zich in zijn koffiekoek toen hij de beslissing van de Hoge Gezondheidsraad las in zijn gazet.
  Van Damme had in de reclamecampagne voor de derde prik behoorlijk zijn nek uitgestoken voor de derde prik.
  Hij had er verdorie zijn kazak zelfs voor gedraaid. Voor de gelegenheid had hij zijn bewering over de vaccinatiegraad en de groepsimmuniteit bijgesteld en was zelfs nog een stapje verder gegaan.

  “De derde vaccindosis geeft misschien jarenlange immuniteit”, titelde De Morgen. “Het is goed mogelijk dat die derde prik niet voor een maandenlange bescherming zal zorgen, maar wel voor een jarenlange. Vergelijk het met het vaccin tegen hepatitis B: na de twee basisvaccins heb je iets later nog een derde vaccin nodig om de bescherming te vervolledigen.”

  Wellicht krijgen we straks te horen dat we dat verkeerd hebben gelezen en dat hij wat anders bedoelde.
  Zal nodig zijn, want in woonzorgcentrum Klaverveld in Zedelgem raakten 28 bewoners besmet, ondanks een derde prik.
  Ook zeven medewerkers testten positief.
  Nu al? In het woonzorgcentrum is er een vaccinatiegraad van 100 procent bij de bewoners en 97 procent bij de medewerkers.
  Net zoals bij een soap, zijn wij razend benieuwd naar de volgende aflevering.”

  NEXT!

 42. Nadine,

  dàt zijn leugens ! In India zijn er officieus al 6 miljoen doden …

 43. Even opletten: Rutte zei iets opmerkelijks..buiten de spits reizen etc. Er zijn weer net zoveel files als voor corona. We zitten in onze eigen auto…in de file of niet…dat heeft niets met corona te maken. Hij wil gewoon geen files… En hij had het echt niet over het ov…
  Hij lekt hier een werkelijkheid..het gaat om de great reset…

 44. Spyfromthesky schreef:
  02/11/2021 om 7:55 pm

  Open brief aan Rutte, De Jonge en Bruls

  Dank U wel is een sterke reactie man of vrouw ?

 45. René,

  tja … die Aziatische pastoor in Australië heeft gelijk ! Waarom is iedereen verplicht op mijn werk om voor 31-12-2021 een nieuwe GSM met QR-code af te halen in onze IT-afdeling ???

  Nù heb ik het begrepen !!! Het is voor totale controle door de overheid !!!

 46. Een apartheidsregime? Dat mocht je willen! Dat zou inhouden dat er aparte winkels, scholen, enz zouden komen voor schoonbloeden enerzijds, klontbloedjes anderzijds (b.v. via time-sharing in het griepseizoen).

  Daar kan ik me nog wel in vinden, maar dat staat een beetje haaks op het wetenschappelijk socialisme van kameraad 1: geen rijst voor reactionairen.

 47. “Freedomfighters for Saint Germain schreef:
  02/11/2021 om 5:33 pm
  Je kunt je ook afvragen, aangezien wie dit ‘vaccin’ wil, tevoren een afspraak moet maken, of wellicht sommige mensen doelbewust een dodelijke variant in de arm gespoten krijgen door niet zo koshere prikkers.”

  Dit vraag ik mij ook af, al sinds het begin van het injecteren.
  Waarom moet iedereen persoonlijk een afspraak maken en persoonlijk worden geregistreerd?
  Kiest men uit wie hoe sterft en wanneer?

 48. Zou u in de supermarkt een fles drank of blik soep kopen met daarop de waarschuwing dat pas NADAT u het hebt opgedronken bekend is of het uw gezondheid geen schade toebrengt?

  Anno 2021 ben je wat ‘vaccins’ betreft een ‘wappie’ en ‘egoïst’ als je die vraag met ‘nee, natuurlijk niet!’ beantwoordt.

  Mooie vergelijking om de mensen kort en krachtig even een spiegel voor te houden die wel willen dat je je laat prikken. Voor als je geen tijd heb al die andere tientallen redenen te noemen.

  En ja bij de persconferentie klinkt het net of je de hele tijd tussendoor een ssssnieki, klein ssslaangetje hoor praten .

  Wees gezegend

 49. De Oostenrijkse vereniging ‘ungeimpft gesund’ (ongevaccineerd gezond) probeert mensen te werven voor een onderzoek.
  Daarvoor moet men na het aangeven van naam, geboortedatum, adres, emailadres zelfs TWEE keer het wachtwoord vermelden. Ze vragen ook naar een telefoonnummer, zij het niet verplicht.
  Is dat wel zuivere koffie?
  Er staat geen telefoonnummer vermeld voor deze vereniging. …………………….

 50. Er zijn inmiddels toch niet navolgbare eerdere uitspraken geweest.

  – als je niet ziek bent, hoef je je niet te laten testen.
  – in november 2021 was het streven en de uitspraak van de Jonge om van alle maatregelen verlost te zijn.
  – Rutte zei dat we het virus rustig laten rondgaan voor groepsimmuniteit.
  – we gaan met een grote hamer er een klap op geven zodat we echt stappen maken in het terugdringen van het virus. Even later kwam tijdelijk de avondklok voor een maand of 4 à 5.
  – als 70% gevaccineerd is dan zijn we er wel met het gegevens dat dan andere mensen het virus hebben overwonnen en we groepsimmuniteit hebben.
  – er was veel theater om in de lockdown bijna alles te sluiten. Iets dat gezond voor de mens zou zijn, het sporten, dat werd ook afgenomen.
  – als we 80 nou nee ok 85% vaccinatiegraad hebben, dan zijn we er,.

  We kunnen eindeloos doorgaan. Men, niet alleen dit boeven kabinet dat nog steeds door de 2e Kamer toegestaan wordt om te mogen regeren in een ver ontbonden staat van demissionair zijn, wilde vooral de tijd uitkopen om de mensen zgn blj te maken voor hun vrijheid met de Qr code zodat alles weer open kan.

  Helaas kan ik nog steeds niets andere concluderen zoals we hier vorig jaar april over berichtte, dat de versnelling in de digitalisering het hoofddoel was.
  Eerst wat het dat we het voor de zorg deden. Nu omdat er zgn. nog minder IC capaciteit is en zorg ingehaald moet worden.

  Het gaat om het technische beest systeem van de mens. En van dit systeem, daarvan zal de satan gebruik van maken.

  Technische vooruitgang kan op vele gebieden nuttig zijn en een zegen. Maar eindeloos het koppelen van databases, opslag van alle digitale bewegingen, duizenden spy-carmera’s die een razendsnelle gezichtsherkenning hebben speelt ook mee. We zouden eigenlijk niet eindeloos ons moeten blijven automatiseren enz. Dit wordt de mens zijn ondergang.

  Het in één keer het dram toepassen van de Qr code tijdens de lockdown. En dit allemaal voor de bedrijven heel snel om te turnen.
  Afspraak maken, reserveren en alles via de Qr-code.

  Er blijven mij een vreemde actuele vragen leven:
  A) Je zou mogen aannemen dat in deze tijden de mensen die niet gevaccineerd zijn, zich ook niet meer zomaar zich zou laten testen. Ik wil best weten de juist populatie van wie zich laten testen. Zijn het vooral gevaccineerden. Zijn het vooral zwaarlijvige mannen?
  Waarom mogen we dit eigenlijk niet weten.

  B) De Jonge en andere OMT ziekenhuis woorvoerders die hebben de afgelopen week allemaal geroepen dat het voornamelijk niet gevaccineerden zijn die in het ziekenhuis terecht komen.
  Ook daarvan zal ik graag de precieze populatie willen weten. En ik vind dat als iemand twee of drie weken zich alsnog heeft laten vaccineren dat die geteld moet worden als gevaccineerd.

  Er is nog nooit in de geschiedenis een periode geweest, dat ze elke telling via een Qr-code zouden willen hebben om na te gaan wie er allemaal meedoen. Tegelijkertijd hebben we nog nooit zoveel absolute angstporno getallen via de mainstream media gehoord om het volk bang te maken.

  Er zijn heus inmiddels veel lezers hier of toevallig hier terecht komen met vragen omdat ze zich hadden laten vaccineren. Hun argumenten zouden vooral en mogelijk de wat meer jongere bevolking, om overal weer aan mee te mogen doen.

  We gaan zo een beetje het 3e jaar in. Telkens als het beloofde licht van de tunnel de goedgelovige gevaccineerden wordt beloofd, krijgen we in feite meer totale controle, uitbreiding van de corona pas.

  Men wil hebben dat er strenger gecontroleerd gaat worden. Het heeft allemaal geen zin. Niet meedoen op een vreedzame wijze helpt. Ook gevaccineerden die spijt hebben kunnen meedoen. Gewoon niet meer gaan naar een restaurant, bioscoop, theater enz. Houd dit 4 weken vol en ze zijn in grote paniek.

  Het volgende moet toch minimaal zo mag je hopen 80% van Nederland zich toch afvragen.
  Waarom in een bevolking die groeit, vooral door import, een bevolking die vergrijsd dat er zo wie zo, zonder iets noemenswaardige gebeurtenis, de capaciteit van IC bedden meer had moeten zijn. De roep, inmiddels het steeds meer roepen hierom waarom de IC al niet vanaf het begin blijvend werd opgeschaald en zorgen dat voldoende medewerkers daarvoor werden opgeleid onder aantrekkelijke voorwaarden.

  Je mag hopen dat elke organisatie een OR heeft. De OR heeft de belangen tussen de werkgever (verkeerde eisen) en werknemer te beschermen. Er moet een veilig omgeving zijn op welk niveau dan ook, van feiten die anders zijn dan telkens dezelfde woordvoerders in de mainstream media mogen verkondigen. Duidelijk is ook door wie ze betaald worden of welke belangen er in het spel zijn. Ook de bonden hebben een belangrijke taak. Die moeten elke discriminatie voorkomen van de werknemers.

  Ik denk dat ik vorig jaar hier mogelijk de eerste in Nederland was die de vergelijking van IC bedden met Duitsland maakte t.o.v. Nederland. Ik zie dat FVD dit nu ook en terecht dit vergelijk op hun website maakt.

  De echte rode lijn is niet de IC uitbreiden, maar linksom en rechtsom iedereen aan de smartphone een Qr code te krijgen.

  Nou we zullen wel weer merken wat er in de persconferentie is geweest. Ik kan dit al voor lange tijd niet meer aanzien. En telkens en telkens gaan ze eigenlijk steeds verder met de maatregelen. Ze kijken gewoon tot hoever ze kunnen gaan. Is er te weinig tegengeluid dan is dit binnen en bekokstoven ze al weer het volgende.

  En die lamlendige impotente 2e Kamer die mag zeker weer pas van de week, donderdag of het erover hebben en dan zullen onze zielige linkse rakkers weer massaal dit demissionaire kabinet steunen. En wat zal de CU doen?

  https://www.maurice.nl/2021/11/01/open-brief-aan-rutte-de-jonge-en-bruls/
  https://www.fvd.nl/corona

  Spyfromthesky

 51. Bericht in de Volkskrant dd 1 november (met eigen tekst, geen citaten):
  Ook dat mag niet volgens de wet op auteursrechten.
  Plaats een link naar het bericht in de Volkskrant. Mod.

 52. De beer is los (luister en zie NPO 1)
  Heel subtiel en met fluwelen handschoen proberen ze mensen tot die prik te bewegen die hem nog niet hebben gehaald.
  In elke zin zat wel een leugen
  Ook heel subtiel praten ze over dat groepen mensen niet tegen elkaar opogezet mogen worden maar in zijn toespraak doet hij dat indirect wel en heel geniepig !!!!!

  In het radioprogramma van 17-00 tot en met 18-00 weer de ene deskundige na de andere en ze hebben een alibie gevonden voor het niet werken van die prik.
  Mensen met overgewicht werkt die prik minder !!!

  Morgen werkt het niet voor homo,s, daarna niet voor vul zelf maar in
  Kortom het werkt voor niemand maar sloopt je lichaam.
  De toekomst zal het uitwijzen

  Groet

 53. De grootste rol van de staat is volgens Romeinen 13 om het goede te bewaken. Ze moeten recht en orde handhaven, maar als ze dat niet goed doet, verliest ze haar legitimiteit. We moeten waakzaam zijn op de uitoefening van macht door de overheid. Ouderen die opgroeiden in landen met een totalitair regime, begrijpen heel goed, hoe snel burgerrechten onder druk kunnen staan, zonder dat je het merkt. (uit: Israel gemeentenieuws)

 54. Afgelopen maandag was mijn Hongaarse collega zeer verdrietig . Zijn beste vriend in Hongarije was afgelopen weekend 2 dagen na ziijn 2e vaccinatie overleden op 29 jarige leeftijd . Ter bevestiging van bovenstaande dat het absoluut geen leugen is .

 55. De vaccins in de batches die nu nog niet veel bijwerkingen geven, kunnen op de langere termijn ook wel eens heel fout blijken te zijn. Ik sta nergens meer versteld van.

 56. VTM nieuws melde gisteren Meer dan 5 miljoen doden wereldwijd
  de directrice van een verzorgingstehuis in Vlaanderen meldde er ook dat alle besmette inwoners waaronder een dode een derde keer gevaccineerd zijn
  er is wat meer eerlijkheid op het nieuws
  hopelijk komen er nog mensen bij die wakker worden want meesten zijn hier in Belgienland nog erg volgzaam
  de gecontrolleerde oppositie zoals Virusxazrheid diet er niets aan die werkzaam is en teveel lensen sussennzich met hun soms kinderrachtige acties zoals luiers die ze opstuurden naar personen waarom weet ik niet meer te belachelijk voor woorden. De goeverneur van Antwerpen las alle reacties op hun facebook om haar maatregelen te “verbeteren “daarvoor dient zon gecontrolleerde oppositie o.a. want ik had een specifiek antwoord gegeven en ze speelde daarop in in een krantenartikel ben meteen vertrokken uit de facebookgroep misselijk wordt ik daarvan en de mensen denken dat het iets zal uithalen maar ze blijven binnen de wetten van het land en de mensen worden gesust met allerlei nepmaatregelen

  nu las ik in Moskou hebben de inwoners het drie weken uitgehouden om alle bedrijven die meedoen aan de vaxpas te boycotten en de burgemeester heeft de vaxpas weer moeten intrekken ja dat helpt ( artikel frontnieuws.nl vandaag of gisteren)

 57. Je kunt je ook afvragen, aangezien wie dit ‘vaccin’ wil, tevoren een afspraak moet maken, of wellicht sommige mensen doelbewust een dodelijke variant in de arm gespoten krijgen door niet zo koshere prikkers.

  En dr Vernon Coleman verklaarde: wanneer men dit brouwsel in een bloedvat spuit, is de kan van snel overlijden zeer groot.
  (althans woorden van die strekking)

 58. Dit was de voorbije dagen te lezen op fromrome.info

Comments are closed.