Nog onbevestigd: ‘Dodelijke schimmelinfectie in VS veroorzaakt door geshedde spikes van Covid gevaccineerden’

Maar blijft het wel ‘zeldzaam’?

—————————————————————————————————————————————–

Wordt ’12 Monkeys’ dan toch realiteit? Het is niet langer uit te sluiten

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse radio presentator Hal Turner schrijft op basis van informatie van zijn voormalige collega’s in de inlichtingendiensten dat de onbekende dodelijke zwarte schimmelinfectie die zich in delen van de VS aan het verspreiden is, veroorzaakt wordt door de Covid gevaccineerden. Hetzelfde spike proteïne dat de mRNA vaccins in de lichamen van mensen aanmaken zou namelijk zijn gevonden in de ogen, huid en koppen van vele duizenden dode zangvogels en slangen. De schimmel, die vreselijke verminkingen veroorzaakt, zou tevens de echte verklaring zijn waarom Chinese steden vorig jaar massaal werden besproeid.

In mei berichtte de US Geological Survey dat duizenden zieke en stervende zangvogels in diverse staten werden getroffen door een mysterieuze schimmelinfectie die hun ogen deden opzwellen, en korsten en neurologische problemen veroorzaakten. Nu blijken in het oosten van het land ook tal van soorten slangen te worden getroffen door een schimmel die SFD (Snake Fungal Disease) wordt genoemd, en hun kop aantast met vreselijke verminkingen.

De oorzaak kon niet worden gevonden – tot nu. Althans, dat is wat Turners inlichtingenbronnen hem zouden hebben onthuld. De dodelijke schimmel zou worden veroorzaakt door mensen die tegen Covid zijn gevaccineerd. Het spike proteïne dat de mRNA injecties in hun lichamen aanmaken kan worden ‘geshed’, zoals we dit jaar al vaker schreven. Precies dit spike proteïne zou zijn aangetroffen in de ogen en koppen van vogels en slangen.

‘Schimmel groeit met behulp darmbacteriën’

Het spike proteïne – zo goed als zeker een biowapen – zou een bijna ongeneeslijke aerosole (zich via de lucht verspreidende) schimmel bevatten. Deze vermenigvuldigt zich in het menselijke lichaam met behulp van bacteriën, waar onze darmen er 10(14) van bevatten (= hoger aantal dan onze menselijke cellen). Vanuit de darmen zou de schimmel zich vervolgens overal kunnen verspreiden.

In India zouden mensen die ‘hersteld’ zouden zijn van Covid plotseling door ‘zwarte schimmel’ infecties zijn getroffen. Media berichtten er reeds over. Tot nu toe zijn een onbekend aantal mensen erdoor overleden. De gevaarlijke schimmel zou ook in Australië zijn uitgebroken. Een overheidsofficial deed mogelijk om deze reden de absurd klinkende oproep dat mensen niet eens meer met elkaar moeten praten, ook niet als ze mondkapjes dragen.

Echte reden van massaal sproeien van steden?

Volgens Turner is de schimmel de echte reden waarom in Wuhan en andere Chinese steden vorig jaar massaal werd gesproeid. Buitenlandse waarnemers verbaasden zich over de vele vrachtwagens die zowel de bodem als de lucht naast en zelfs boven de trucks vol spoten met een ‘mist’ die volgens de officiële verklaring zou bestaan uit desinfecterende middelen. Mannen in beschermende pakken spoten hetzelfde spul vervolgens met enorme ‘kanonnen’ in winkels, kantoren en andere gebouwen.

Medische experts konden geen goede reden bedenken voor de maatregelen, die weinig zin hebben tegen de verspreiding van een (verondersteld) virus. Turner: ‘Wat blijkt: het was geen wanhopige poging, maar een doordachte stap, omdat China iets wist wat de rest niet wist, namelijk dat het Covid spike proteïne een tweede actieve lading heeft, en dat is een bijna ongeneeslijke aerosole schimmel.’

Gevaar: Angst voor schimmel aangegrepen voor nieuwe lockdowns?

Turners relaas roept veel vragen op, bijvoorbeeld of het biologisch wel mogelijk is dat een mycologische proteïne zich op deze massale wijze naar zowel mensen als dieren verspreidt. Maar als het pathogeen inderdaad in een laboratorium is ontwikkeld als biowapen, dan is het vermoedelijk met opzet extreem krachtig en besmettelijk gemaakt.

Het gevaar van dit nog onbevestigde verhaal is dat deze schimmelinfectie kan worden aangegrepen om nog meer angst te zaaien en keiharde maatregelen te nemen zoals nieuwe lockdowns, wat in bijvoorbeeld Sydney nu al voor de vijfde keer het geval is. Vermoedelijk zal door politiek en media worden beweerd dat de eventuele ‘zwarte’ infectie veroorzaakt wordt door een Covid-19 variant, en iedereen daarom zo snel mogelijk (extra) injecties moet krijgen. Dat die injecties ZELF de oorzaak zouden kunnen zijn, zal natuurlijk nooit worden toegegeven.

Hypothetisch scenario

Toen er in Chinese steden werd gesproeid, was er natuurlijk nog geen sprake van vaccinaties. Daaruit volgt het volgende strikt hypothetische scenario:

* Een in het Wuhan lab (aangetoond met Amerikaanse hulp, tech en financiën) gecreëerd biowapen, een zeer besmettelijke schimmel, ontsnapte naar de buitenwereld. (Alternatief: er is überhaupt nooit een virus, schimmel of biowapen geweest, maar is enkel als voorwendsel gebruikt.)

* De beelden van keiharde lockdowns en stervende mensen (echt of in scene gezet) werden door het normaal altijd zo gesloten China met de rest van de wereld gedeeld. Hierdoor ontstond er wijd verspreide angst en paniek;

* Chinese wetenschappers deelden opvallend snel de genetische informatie van het veronderstelde SARS-CoV-2 virus met de rest van de wereld. Wetenschappers gingen vervolgens met deze ongeverifieerde info aan het werk om ‘vaccins’ te maken;

* De mRNA gentherapie injecties van de grote fabrikanten werden allemaal gebaseerd op dit oorspronkelijke ‘Wuhan’ spike eiwit, althans – op de informatie die Chinese wetenschappers hierover gaven, maar dat vanwege de vele duizenden mutaties (vooropgesteld dat die er ook echt zijn) niet meer in deze vorm voorkomt;

* De genetische instructies in de Covid-19 injecties bevatten hierdoor een vector die (naast) het gecodeerde spike eiwit een schimmel laten aanmaken, of dit pathogeen rechtstreeks in het menselijke lichaam brengen;

* Vervolgens zaai je in de media angst en paniek om allerlei ‘varianten’, terwijl die in realiteit ongevaarlijk zijn. De bloedpropjes, ADE’s en nu dus ook deze eventuele dodelijke schimmel die ontstaan door deze injecties veroorzaken in de loop van enkele maanden tot circa 2 à 3 jaar vervolgens zóveel zieken en doden, dat overheden dit aangrijpen om de hele samenleving permanent op slot te doen, verplichte vaccinaties in te voeren en mensen zich tegen ongevaccineerden te laten keren, terwijl juist de vaxxers de oorzaak zijn.

12 Monkeys

Deze zichzelf versterkende spiraal kan vervolgens een drama van onbeschrijflijke omvang veroorzaken, iets wat volgens Turners inlichtingenbronnen zelfs op een ‘Extinction-Level-Event’ kan uitlopen (1).

’12 Monkeys’ kan dan realiteit worden. In deze klassieke SF film, waar later een boeiende serie van werd gemaakt, wordt 99% van de mensheid uitgeroeid doordat een sektarisch groepje een uit een laboratorium afkomstig dodelijk virus over de hele wereld verspreid. (In onze tijd zou die geschifte klimaatsekte zomaar Extinction Rebellion (/ Greta Thunberg) kunnen heten.)

‘Complottheorieën’ bleken harde waarheid te zijn

Ik benadruk nogmaals dat dit slechts een hypothetisch scenario is, een ‘complottheorie’ zo u wilt. Maar aangezien er zeker sinds vorig jaar onvoorstelbaar veel officiële leugens zijn verkondigd over de ‘corona pandemie’, en tal van ‘complottheorieën’ inmiddels de harde waarheid zijn gebleken (pandemie was al in mei 2020 voorbij, mondkapjes hadden en hebben geen enkele zin, pathogeen waarschijnlijk toch afkomstig uit een lab, PCR testen zijn zinloos en tonen geen besmettingen aan, de ‘vaccins’ die zich wel degelijk door je hele lichaam verspreiden en NIET in je spierweefsel blijven zitten, etc.), kan niet worden uitgesloten dat er een dergelijk buitengewoon perfide en kwaadaardig plan achter zit, zeker niet als bedacht wordt als een van de grootste openlijke eugenisten die de wereldbevolking met behulp van ‘vaccinaties’ willen verminderen, Bill Gates, op de achtergrond de scepter zwaait over de World Health Organization, en daarmee feitelijk ook over het volksgezondheidbeleid in Nederland.

‘Als iemand de komende paar jaar een aanzienlijk deel van de wereldbevolking wil beschadigen of doden, dan zullen de systemen die op dit moment worden opgezet dat mogelijk maken. Het is mijn weloverwogen mening dat het volledig mogelijk is dat dit kan worden gebruikt voor massale depopulatie,’ verklaarde ex-vicepresident en chief science officer van pharma gigant Pfizer Mike Yeadon enkele maanden geleden.

Zou hij gelijk kunnen gaan krijgen?

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
10-06: Complottheorie blijkt feit: Directeur NIH erkent dat VS en China samenwerkten aan besmettelijker maken coronavirus
08-06: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike
proteïnene verspreiden

01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

66

 1. Een goed middel tegen schimmel: citroenzuur. Bier helpt ook. Bier was eigenlijk gebrouwen als een geneesmiddel.

 2. Beste Xander,

  Bedankt voor dit artikel ik denk dat dit zeker zou kunnen ik ben namelijk zelf op onderzoek gegaan nadat ik dit filmpje heb gezien https://youtu.be/wHvjgeXccs4
  Een filmpje van 10 jaar geleden dat over een pandemie gaat. In het begin dacht ik dat het over COVID ging maar ze zeggen heel duidelijk H5N1 een vogelziekte.

  Type in Wikipedia H5N1, RNA virus, mrna conclusie hiervan: Er zijn twee varianten RNA virussen oftewel positief of negatief. De negatieve variant zoals H5N1 normaal alleen vatbaar voor vogelsoorten kan door een enzyme oftewel door het (Messenger) Rna omgezet / leesbaar worden voor het lichaam. Dus ziektes die normaal helemaal niet gevaarlijk zijn voor de mens kunnen door het Mrna vaccin (messengerRna de naam zegt het al) ontzettend bedreigend zijn. Ik ben bang dat we dus steeds meer zieke mensen zullen zien met verschrikkelijke ziektes. Volgens Wikipedia kan H5N1 voor een pandemie zorgen door bio terrorisme.. blijf weg van de vaccins zou ik zeggen en je blijft beschermd voor deze verschrikkelijke ziektes

 3. @ White Lion schreef: 28/07/2021 om 10:42 am
  Zoals ik de foto’s interpreteer zie ik duidelijk een uitdroging en geen schimmelvorming, daarom schreef ik vermeende schimmelvorming. De wetenschap gaat nog vaak vanuit de gangbare oude ziekteverschijnselen. Maar in de huidige corona crisis spelen blokgolven op hoge frequenties de hoofdrol en niemand van de biologen hebben elektronica leer onderwezen gekregen tijdens hun opleiding, wat blokgolven op hoge frequenties veroorzaken bij alles wat leeft op de aarde. White Lion je veroordeelt andere, omdat jij niet open blijkt te staan voor aannemelijke theorieën en daarmee blijf jij enkel op de gebaande wetenschap paden en alles wat daar buiten valt is voor jou een indianen verhaal of een broodje aap verhaal. Iets waar jij geen weet van hebt of door anderen nog niet beschreven is op internet direct af te doen als onzin. Deze materie moet je eerst zelf onderzoeken of zoiets mogelijk is.
  Daar bij mij thuis geen WIFI aanwezig is en ik enkel oude gloeilampen heb voor de verlichting. Zo heb ik ook mijn gehele huis afgeschermd voor hoge en lage externe frequenties. Als je bij binnen zou komen, heb je geen bereik meer met je mobieltje. Zelfs mijn computer en beeldscherm en router zijn afgeschermd en alles is bekabeld. Dus niet direct oordelen voordat je het zeker weet.

 4. Overigens, mijn buurvrouwtje had mijn oproep gemist omdat ze na haar 2e Pfizerprik vanmiddag in de stad liep en daar een broodje kocht en……

  Gezichtsherkenning? De enige 2 foto’s die ik digitaal moest maken in de afgelopen 10 jaar waren voor mijn rijbewijs en paspoort (met vingerafdrukken) bij Gemeente en voor afspraak Ziekenhuis voor op mijn pas ziektekostenverzekering.

  2e persoon die ik ken: Is vanuit zijn werk naar Pfizerprik naar huis gereden (Super Safe nu volgens hem) en plots zie ik de app’s met hem met precieze tijden van tot afgelopen mei? Wat heeft dit te maken met bronopsporing? Kan hooguit 2 dagen na besmetting zijn normaal, en hij heeft zijn 1e Pfizerprik ook gehad!

  Goed, naast dranghekken van planken ook maar een magnetondeur bestellen die zo groot is als mijn voordeur!!!!

 5. Ahum: kijk op mijn smartphone want ik heb het telefoonnr. van mijn buurvrouw ingevoerd.. Wat staat er? “laatst gezien om 14.33″….

 6. @Qvic schreef:
  27/07/2021 om 11:06 pm

  —“De oorzaak van die vermeende schimmel rondom de ogen en in de ogen komt van de hoge frequenties van het 5G netwerk. Het vocht in onze ogen verdampt letterlijk, vooral als je dichtbij de hotspots bent. (zoals bij ziekenhuizen, hoge gebouwen, kerken, bejaarden en verpleegtehuizen, winkelcentrums)”—

  Mag ik je er op wijzen dat schimmels juist een vochtige omgeving nodig hebben om te groeien? Wanneer het vocht verdampt, dan is er geen voedingsbodem voor een schimmel. Dus mijns inziens een broodje aap verhaal.

  —“Frequenties van rond de 50GHz. die regelmatig als proef uitgezonden worden, dan kunnen er vogels dood uit de lucht vallen. Bij rond de frequentie van ongeveer 45 GHz. zal iedere gevaccineerde bijna letterlijk dood neervallen, dan wordt het grafeenoxide geactiveerd in het lichaam. Maar ook bij alle levende wezens verdampt het oogvocht in een oogwenk.”—-

  Enig idee wat de frequentie is van jouw wifi thuis? Als dit verhaal enig waarheidsgehalte zou hebben, zouden alle gevaccineerden die grafeenoxide in hun lichaam ingespoten hebben gekregen dood moeten zijn.

  Mensen moeten stoppen met indianen verhalen en gewoon bij de feiten blijven. Kijk naar wat de overheden zelf zeggen, Rutte: “Nee, ik heb me nooit laten testen, dat is ook niet nodig want als je geen symptomen hebt, kun je je niet laten testen”

  Van Dissel in een interview waar de verslaggever hem cijfers voorrekende en liet zien dat covid niet meer prevalentie en/of mortaliteit had an de griep: “Dan kom je inderdaad op dit soort cijfers” M.a.w. Van Dissel erkent hiermee dat covid niet erger is dan een seizoensgriep.

  Er zijn zo talloze voorbeelden te noemen. Ook de feiten van de gezaghebbende organisaties zoals de CDC die toegeeft dat de PCR test geen zuiver resultaat kan geven, of B Gates die letterlijk zegt dat ze de wereldpopulatie kunnen uitdunnen met goed vaccineren..

  De agenda is gewoon openbaar en ze voeren hem in sneltreinvaart uit. Dus we worden onderworpen aan een beest van een systeem. Zeker gaan veel mensen die gevaccineerd zijn sterven aan dit gif. De 5G heeft echter meer de functie om soort van farmaceutisch raster in je lichaam te vormen, waarmee men vervolgens kan regelen welke stofjes er wel en welke er niet worden aangemaakt en in welke hoeveelheid en waar. (deze site geeft iets van die informatie, ik heb nog een andere site gezien, maar kan die even niet zo snel vinden: https://www.graphene-info.com/graphene-oxide-detected-body-specialized-cells-immune-system)

  Echter nogmaals, laat je niet gek maken door allerlei indianenverhalen, want er worden veel onzintheorieën verkondigd, juist zodat je de feiten niet meer kunt onderscheiden van de fictie.

  Shalom

 7. De oorzaak van die vermeende schimmel rondom de ogen en in de ogen komt van de hoge frequenties van het 5G netwerk. Het vocht in onze ogen verdampt letterlijk, vooral als je dichtbij de hotspots bent. (zoals bij ziekenhuizen, hoge gebouwen, kerken, bejaarden en verpleegtehuizen, winkelcentrums) Frequenties van rond de 50GHz. die regelmatig als proef uitgezonden worden, dan kunnen er vogels dood uit de lucht vallen. Bij rond de frequentie van ongeveer 45 GHz. zal iedere gevaccineerde bijna letterlijk dood neervallen, dan wordt het grafeenoxide geactiveerd in het lichaam. Maar ook bij alle levende wezens verdampt het oogvocht in een oogwenk. Dan krijg je wat je op die foto’s ziet. Dus niets besmettelijks aan, het is weer een bangmakerij om maar bij elkaar weg te blijven. Het maakt niet uit of je wel of niet gevaccineerd bent, het resultaat is het zelfde. De enige remedie is weg te blijven bij die hoge frequenties. Wat wel verstandig kan zijn om onze ogen te beschermen is een afsluitbare bril en soort van veiligheidsbril met zijkantjes om onze oogvocht verdamping enigszins tegen te gaan. De laatste tijd klagen meer mensen dat zij last hebben van droge ogen en jeuk hebben op hun lichaam. Dit wordt dus veroorzaakt door de hogere frequenties van het 5G netwerk, waardoor de verdamping van ons lichaamsvocht veel hoger wordt. Mensen die zich elke dag of vaker zich met water en zeep grondig schoonmaken zijn er nog gevoeliger voor, evenals diegene die zijn lichaamshaar elke dag weghalen wordt de verdamping hoger. Zeep en ontsmetting tasten onze natuurlijke beschermlaag van onze huid aan, waardoor de huid snel uit kan drogen en schilferig kan worden.

 8. Agenda 21: sorry, na al dat getyp kan ik die lap Engels niet aan, maar ik heb wel wat soortgelijks in Nederlands: (ook gelezen in Il Giornale in februari 2020, eind juli 2021 zijn we nog geen stap verder! Waarvoor verdienen artsen en wetenschappers zoveel geld voor ….niets? Okë, ik kan ook niets, maar ik ben dan ook geen wetenschapper of arts):

  Een rapport van de Global.
  Preparedness Monitoring Board van september 2019 sprak al over een dreigende wereldwijde pandemie, maanden voordat de coronavirus-epidemie voor het eerst opdook in Wuhan.
  “De wereld weet dat er een apocalyptische pandemie komt. Maar niemand is geïnteresseerd om er iets aan te doen” (de wereld? Ik woon daar toch ook, en ik weet van niks, of heb ik niet opgelet?).
  Een huiveringwekkende kop wat het tijdschrift Foreign Policy op 20 september 2019 publiceerde, ruim voordat de coronus-noodsituatie uitbrak in China.
  Het citeerde ëen onafhankelijk rapport opgesteld op verzoek van de secretaris-generaal van de VN” die, in onverwachte tijden, sprak over het bestaan van de ‘echte” dreiging van een ‘pandemie” die tot 80 miljoen mensen zou hebben gedood die bijna 5% van de wereldeconomie teniet doen.
  -het klinkt haast profetisch-
  Op verzoek van de secretaris generaal VN kwam Wereldbank en WHO bijeen
  ….
  Hetzelfde rapport waarschuwde wereldleiders dat respiratoire pathogenen als een bijzonder dodelijk stam van griep, vormen wereldwijde risico’s in de moderne tijd en de globalisering.

  Een pandemie als gevolg van een griep die vergelijkbaar is met de Griep van 1918 zou de wereldeconomie 3 biljoen kosten, of tot 4,8 % van het wereldwijde bruto binnenlands product (oh, vandaar dat de Wereldbank daar uitgenodigd wordt voor overleg)

 9. Februari 2020: regering India zegt: arsenicum album 30…C. Lijkt me logisch, aangezien vergiftiging, dus toch maar profylactisch bolletje genomen.
  .
  Studie van een groep Chinese epidemiologen gepubliceerd door het wetenschappelijk tijdschrift Practical Preventie Medicine
  Bij 37 gr. twee of 3 dagen op alle oppervlakten
  Tot 5 dagen in lichaamsvloeistoffen of ontlasting.
  Zag ik daarom alle öntsmettingswagens in China?

  22 februari 2020: Italië dicht. Il Giornale: Dr Mario Limodia is chirurg, gespecialiseerd in tropische geneeskunde aan de Sapienza Universiteit in Rome, met een proefschrift over gezondheidseducatie voor de strijd tegen Aids in Afrika.. Tegenwoordig is Limodio ook uitvoerend arts bij het VOC van infectieziekten en tropische ziekten van de Frosinone ASL. Staat in de frontlinie voor Sars-Cov-2. Sas-CoV-2 is een slim virus: het bindt zich me zijn spike-eiwit als een sleutel in een slot aan de ACE-2-receptoren van onze cellen. Het komt binnen en repliceert in de ademhalingscellen, maar ook in de enterische en spiercellen, en verbergt zich vervolgens in het centrale zenuwstelsel. Tijdelijk verlies van smaak en geur zijn hiervan het bewijs, zoals blijkt uit studies gepubliceerd op Med. Virol. afgelopen februari (2020!).
  Ik hoop dat je niet terugvalt zoals Herpes Zoster. Maar een virus dat de besmette man doodt, dood zichzelf. Het moet dus andere mensen infecteren met een besmettelijkspercentage van 2,5’die we Ro noemen. Maar als het virus slim is, moeten we nog slimmer zijn, de maatregelen van quarantaine, afstand ,gebruik van apparaten zoals maskers en bescherming van het oog en handen wassen blijven toepassen.

  Een hypothese is dat dit virus in de loop van de tijd minder virulent wordt net als zijn neefjes coronavirus verkoudheid…. Covid 19 is een slim virus en kan na acute ziekte, een latente en chronische infectie veroorzaken, zoals ij vele andere virussen zoals die van waterpokken/virus, CmV, Hsv, Hcv, Hbv, HIV. Ik denk dit, omdat ik ontdekte dat zeldzame patiënten na 2 negatieve swabs herstelden, weer positief werden, zij het asymptomatisch. (beschrijving van long-Covid?)
  In het zknhuis in Frosinone worden de therapieën waarvan er wetenschappelijk bewijzen bestaan in de praktijk gebracht en die Aifa heeft goedgekeurd: Hydroxychloroquine, Azithromycin, Enoxaparin voor longmicrotrombi, antivirale middelen die we goed kennen van de ervaring met HIV.

  Ik heb hoop voor Ivermectine en andere medicijnen

 10. Nu zie ik dat er weer eens Candida genoemd wordt. Dat is geen schimmel, maar een gist! En eigenlijk bedoelt men Candida Albicans. Daar kun je dus last van hebben. Luieruitslag is dat! Candida , gisten maken geen sporen, die door de lucht getransporteerd worden. Schimmels echter wel. Belangrijk voor schimmels is… zuurstof en het juiste vochtpercentage, de aw waarde. Schimmels en gisten kun je bestrijden met pimaricine of actidion…

 11. Och, ik heb het maanden geleden hier al geschreven dat heel deze covid-hysterie veel gelijkenis vertoonde met de film ’12monkey’s’ en dus verschiet ik van niets meer.

 12. 30 december 2019: Arts Li Wenliang bespreekt met zijn medische studenten “een geval”, plaatst daar longfoto’s bij. Verspreidt een screenshot met z’n naam. Iemand zegt dan: pas op, onze Wechat kan worden afgelast. Hij zegt: het coronavirus, we proberen het te identificeren, wees voorzichtig, bescherm uw familie!
  Gemeentelijke gezondheidscommissie verbied informatie vrij te geven over wat er in ziekenhuis gebeurt.
  Klop op deur 3 januari: u verspreidt onwaarachtige woorden, u heeft de sociale orde ernstig verstoord. 7 gevallen van SARS…hij was besmet en zijn collega’s en ouders ook
  Zegt in Interview 3 januari met CAIXIN:hoorde vandaag dat mijn nucleinezuur-test resultaat negatie is geworden, maar dat is het resultaat van een keeluitstrijkje en ik denk niet dat het alveoli vertegenwoordigt. Het zal enige tijd duren voordat longfunctie hersteld is, maar het is nog steeds moeilijk om te ademen.
  8 januari: geslotenhoekglaucoom, later longontsteking en koorts, later familie ook, toestand verslechterde en toen zijn ze doorverwezen naar medische beademingsafdeling.
  Er is geen kit voor nucleïnezuur…onder resultaten van “gerucht” SARS= resultaten van klinische ziekteverwekkers werden de positieve indicatoren van SARS coronavirus en acruginosa gedetecteerd. Pseudo-enkele cel, 46 orale/respiratoire kolonisatie bacteriën noot redactie).
  Xander, zou u ter nagedachtenis van Dr. Li-Wenliang die op 34 jarige leeftijd overleed, nadat hij klokkenluider was, aan SARS-Cov-2, willen overwegen om dit NIET een “verkoudheidje” te noemen? Ga zo verder zoeken…

 13. Xander (heb nog geen reacties gelezen) maar ik geloof maar in één mens die de waarheid spreekt en uitzonderlijk kundig is: Dr. Luc de Montagnier zei in een interview begin 2020:
  Het Sars-CoV-2 virus werd in het kader van het onderzoek naar een vaccin tegen Aids in het lab van Wuhan onderzocht en gemanipuleerd. In het laatste kwartaal van 2019 ontsnapte het virus uit het laboratorium (lab 4?)
  Met mijn collega Jean-Claude Perez bio-wiskundige hebben wij de soort van het genoom van dit RNA virus nauwkeurig geanalyseerd.
  De wetenschappers in India zeiden dit al aan het bein van de uitbraak, maar dit wrd afgedaan als een complottheorie.

  Op de vraag van dr. Lemoine (interviewer) of het coronavirus eventueel van een HIV patiënt afkomstig kan zijn, antwoordt hij: Nee, om een HIV reeks dit genoom in te brengen zijn moluculaire instrumenten nodig. Dat kan alleen in een laboratorium worden gedaan, is dus per ongeluk ontsnapt (?)
  Professor: natuur accepteert geen moleculair gepruts. Zelfs als er niks wordt gedaan zal dit virus verdwijnen. Helaas wel nadat er veel doden zijn gevallen. Wel kunnen de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het virus te vertragen, meehelpen dat de pandemie wordt gestopt.

  Op de vraag of hij niet door de gevestigde order als complotdenker gezien zal worden is zijn antwoord: de echte samenzweerders zitten juist in het andere kamp, omdat zij de waarheid verbergen.
  Hij hoopt dat de chinezen het zullen toegeven.
  Oveigens is er nog een ander interview waarin hij zegt dat HIV uit Afrika zou kunnen verdwijnen, mits ze maar goede voeding krijgen…
  WHO luistert u even mee? “Mits ze goede voeding en supplementen krijgen”, kunnen ze hun weerstand verhogen (?), (waren dit niet de woorden van Gandhi?) (misschien wel voor u die gratis vaccins uitdeelt?)
  :

 14. Zoek eens op Internet de link tussen Covid-19 en derivative products oftewel de torenhoge schuld van 500 triljard USD dat begin maart 2020 (begin plan-demie) verviel …

  In geval van deze plan-demie kon “force majeure” worden ingeroepen zodat de contracten op derivatieve producten kon worden geannuleerd of bevrozen …

 15. In het artikel staat dat het ‘covid vaccin’ een vector bevat om een schimmel aan te maken?! Hoe dan?

  Dit is gro(ot)te onzin. Een vaccin voor het aanmaken van een stukje eiwit kan geen complexe levensvormen coderen. Schimmels zijn vele, vele malen groter dan een virus en zelfstandige levensvorm. Complexer dan bacteriën. De grootste levensvorm op aarde is zelfs een schimmel! Een schimmel heeft zo’n 16 chromosomen, een mens 23. Om maar even aan te geven dat dit niet zomaar gaat. Hier is een plaatje om even simpel het verschil te laten zien tussen een virus, een bacterie en een schimmel.
  https://s1.studylibnl.com/store/data/000920650_1-880c8b5dca342ca8e4f7bbd875c61d5d.png

  Wat wel een oorzaak is dat schimmels op de huid gaan groeien is dat de natuurlijke bacterie flora op de huid verzwakt is door veelvuldig wassen met zeep of erger; ontsmettingsmiddel. Daardoor ontstaat een hogere zuurgraad (minder zuur dus) en zijn er onvoldoende goede bacteriën op de huid. Als ons lichaam die bacteriën gaat kapotmaken (spike eiwitten? Ik ken daar geen mechanisme voor) kan dit natuurlijk ook gaan gebeuren.

  Er is niks in de natuur wat simpel is. Er is nog zoveel wat we niet weten over de werking en interactie van genetische code. Maar met wat middelbare school biologie kun je al wel redelijk zin van onzin scheiden zodat je je niet door elk alarmerend artikel bang hoeft te laten maken.

  We moeten eens AF van die contante angst propaganda. En Xander doet daar telkens heel hard aan mee. Als je onvoldoende achtergrondkennis hebt drijf je telkens maar mee op elke angstgolf.

 16. WHO-klokkenluider: 18.000 gemelde vaccindoden in Europa slechts fractie van het werkelijke aantal

  https://www.ninefornews.nl/who-klokkenluider-18-000-gemelde-vaccindoden-in-europa-slechts-fractie-van-het-werkelijke-aantal/

  Bij EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, zijn inmiddels meer dan 18.000 sterfgevallen gemeld die rechtstreeks gelinkt zijn aan het coronavaccin. Dat zei WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger donderdag tegen Del Bigtree van de show The Highwire.
  Er zijn ook 1,8 miljoen gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld. Normaal gesproken zou het vaccinatieprogramma per direct worden stilgelegd, benadrukte ze.
  Eén tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld

  Stuckelberger wees erop dat advocaat Reiner Fuellmich en diverse wetenschappers hebben aangegeven dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld. Om een bijwerking te melden, moeten artsen een formulier invullen en dat is een tijdrovend proces.
  Ze moeten er bovendien zeker van zijn dat er een causaal verband is tussen het vaccin en het sterfgeval, aldus Stuckelberger, die tussen 2009 en 2012 werkzaam was als WHO-expert op het gebied van pandemieën.

 17. Kalium(wordt gevormd door zouten) wordt gebruikt door satellieten, cloud seeking. Hierdoor wordt de luchtsamenstelling verandert. Zouten houden vocht vast.(als je ergens regen wil, dan is dit de bedoeling) Dus ook in de natuurlijke omgeving. Hierdoor ontstaan schimmels. Lees alles over schimmels.
  Lijkt me sterk, dat die dieren door gevaccineerde mensen zijn besmet.

 18. De regering denkt dat ze iedereen richting vaccinatiespuit kunnen dwingen, maar er zijn ook zo ontzettend veel Nederlanders (bij Vlamingen is dat gelukkig minder het geval naar mijn ervaring) die zo’n rotleven hebben. Als paria al lang voor Covid uitgelachen, eenzaam en uitgekotst door de maatschappij. Keihard werken en nooit maatschappelijk succes en continu financiele zorgen als working poor. Een vrouw die meer dan 100 kg weegt of op andere wijze ongelukkig in de liefde, ellenlange wachtlijsten bij psychische hulp, etc… bij hen maakt dwang en angst zaaien echt niets uit. Integendeel, hoe meer angst de mediamiljonairs zaaien des te meer ze het echte virus waarderen.
  Zij zijn al lang klaar
  Zij wachten rustig dat moment af.
  Rutte en Grapperhaus bedankt. Het maakt ons niet uit.
  Het Covid virus (al dan niet door China gemaakt) is de opname voor hen.

 19. Dank voor worst case scenario red alert qua zwarte schimmel in ogen. Dat is bij mij altijd welkom, want ik ben namelijk niet bang en zie deze red alert als zovele red alerts van Xander als een wetenschappelijke uitdaging. Dank ook voor het Wuhan scenario dat zonder meer prima invalshoeken en scenarios biedt.
  Van begin 2020 stond in mijn scenarios centraal EMR=electromagnetic radiation als de grote onbekend gehouden gecensureerde dus juist ZEER belangrijke ziekmakende factor in een overigens redelijk gezonde situatie in EUROPA.

  Wat is de oorzaak van deze klinische beelden? Dat is de hamvraag.
  Wat is of zijn de functies van schimmels?
  Moeten we bang zijn voor een schimmel op zichzelf? Waarom? Waarom niet?
  Zie
  https://www.britannica.com/science/fungus/Importance-of-fungi
  NB in chernobyl werd na de ramp een nieuw type schimmel aangetroffen die draaide als een tierelier op radioactieve straling
  Is het puur de schimmel die ziekte veroorzaakt of gaat het om een combinatie van factoren?
  Wat is het effect van bepaalde EMR bijv 26 Gigahertz op een schimmel die in uitzonderlijke gevallen tot op heden voorkwam in en rondom de ogen?
  Waarom werd voorjaar 2020 gesproken over infecties die via de ogen tot stand kwamen? Ik vond dat zeer merkwaardig. Heeft dat misschien ermee te maken dat toen reeds Chinese autoriteiten iets wisten wat wij nog steeds niet hebben achterhaald?
  Dr. Klinghardt heeft laten zien dat candida schimmel sneller gaat groeien onder invloed van bepaalde EMR.
  Op researchgate kom ik researchpaper tegen dat bepaalde schimmels juist in groei verminderen onder invloed van bepaalde EMR.
  Mijn voorlopige verklaring:
  we produceren continu genetisch en cel afvalmateriaal. gespecialiseerdeBacterieen, Virussen danwel schimmels breken dat afvalmateriaal continu af. Als EMR ervoor zorgt dat een bepaalde voor de ogen geschikte schimmel minder goed gaat functioneren dan stapelt zich in en rondom de ogen het celafvalmateriaal op en dan krijg je dus als mens zwarte ogen en als slang grijze oogkassen en als vogel gezwollen oogkassen.

  Wat is er nou mooier voor een bioweapon om mensen blind te maken? De 250 miljoen konijnen in de vijftiger jaren werden door het myxomatosis virus vaccin blind gemaakt en ze kregen problemen met de voortplantingsorganen. Ze hoefden vanuit de CSIRO research club zeg het Australische RIVM maar een paar konijnenkolonies te injecteren met het vioweapon en de konijnen gaven vervolgens de twee afwijkingen door aan hun ongevaccineerde soortgenoten. Wat toen een succesvolle konijnenuitroeicampagne was zou de covid-injectie-campagne van 2020 tot en met 2030 zomaar eens ook zeer succesvol kunnen maken.

  Nou nog wachten op de volgende injectiespuit met n nieuwer biowapentje erin dat de voortplantingsorganen van vrouwen aanpakt en daarna nog eentje die de mannelijke trots qua voortplantingsorgaan definitief uitschakelt.

  Mooi voor de medici, de medisch researchers en big pharma om telkens weer op zoek te gaan naar het zogenaamd monocausaal nieuwe schimmeltje, nieuwe virusje, nieuwe bacterietje, nieuwe parasietje misschien wel zodat er nog meer precentief geinjecteerd
  kan gaan worden voor nog meer miljardenomzetten en nog hogere zorgpremies.

  Mooi voor de medici en de medisch researchers, destructief voor de totale publieke volksgezondheid, want hoe meer gif in de mens van jongsafaan wordt geinjecteerd hoe korter de levensverwachting en hoe lager de levenskwaliteit.

  PS grapheneoxide en SPIONs kwamen reeds eerder langs als gifproducten in covid-injecties foutief en bedrieglijk aangeduid als preventieve vaccinaties. Het ziet ernaar uit dat grapheneoxide in combinatie met bepalde EMR meer zuurstofverbindingen aangaat. Daarnaast zorgt grapheenoxide voor vervorming en afbraak van rode bloedcellen en voor productie van meer vrije radicalen in de vorm van ROS=reactieve oxygen species.

  Begint het klinische beeld van covid19 in China al iets duidelijker verklaard te worden?

  Natuurlijk zijn er ook researchpapers die deze effecten van grapheneoxiden juist niet aantonen. Kijk dan ff goed wie deze nepresearch heeft gefinancierd. Bill Gates cum suis weten heel goed hoe ze hun sporen moeten wissen. De heiland is met zijn 100en miljarden aan research en omkoopgelden oppermachtig in alle velden van de samenleving inclusief de constant bedelende wetenschap.

 20. ‘Waarom SARS-CoV-2 virus uit Wuhan lab ontsnapt moet zijn.’ Een gesprek met Jan Bonte

  https://www.youtube.com/watch?v=itfkNnZygs0

  Marlies Dekkers ( succesvol lingerie-ontwerpster maar hier presentatrice van de Nieuwe Wereld TV ) in gesprek met neuroloog Jan Bonte over de menselijke hand in het ontstaan van het coronavirus. Erg informatief!

  ( Marion Koopmans , dierenarts -altijd een podium bij OP1 van de NPO – neemt nog steeds geen standpunt in over de vraag is het uit het lab of niet. Ze zegt nog steeds zoonose of we weten het niet )

  De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van journalist Paul van Liempt, filosoof Ad Verbrugge en David van Overbeek

  De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met Centrum Ethos aan de VU en Filosofische School Nederland.

 21. De besmettingen in het Nederlandse kamp met de Olympische spelen roept al bijna vragen op bij de meanstream media en vragen zich af hoe dit kan?

  Helaas vragen ze niet door. Want degene die dan zgn besmet zijn, vertonen die ook maar iets dat ze ziek zijn of niet in vorm zijn of andere symptoom?

  Ondertussen neemt Frankrijk in een iets afgezwakte vorm als voortouw in Europa een dictatuur aan aangaande de maatregelen tegen niet gevaccineerden. Gisteren in Nederland het nieuws dat, en dit was het goed nieuws, hoe is het mogelijk dat mensen dit aannemen, er blij van worden en dit als een beloning zien, dat andere landen geel of groen werden waardoor het mogelijk was om beter en gemakkelijker op vakantie te gaan.

  Ondertussen moet je bij binnenkomst wederom weer, we zijn terug bij af en nog verder, maar dat hebben we hier al 1½ jaar geschreven en beschreven, dat er weer een beperking is per decreet door een demissionair onderonsje tussen Rutte, de Jong en het OMT, dat bij terugkomst de juist veel meer moet voldoen aan eerder gestelde eisen. Dit is een directe aanval en uitsluiting al van niet gevaccineerden.

  En o ja de jeugd, Op een eiland in Nederland op een camping, daarvoor worden de jongeren aan de elite- testverplichting-vaccinatie bewijs aan onderworpen.

  En ja, ze schromen niet om juist in de vakantie allerlei maatregelen er sneaky erdoorheen te schuiven. De de incompetente 2e Kamer. Vol onvermogen komt er geen tegengas van al die kleine partijen.

  Positief leek gisteren en nieuws vanuit de HBO dat ze gewoon open willen en geen gedoe van verplichting met testen.

  Wordt tijd dat wellicht een programma als Nieuwsuur, ook de alternatieve media aan het woord laat en onderzoek daar naar doet. Van de NOS moet je het niet hebben. En als Nieuwsuur echt onbevangen, onpartijdig is, dan rust daar nog in het linkse bestel een grote zaak.

  Spyfromthesky

 22. Maar als dieren deze schimmel via shedding krijgen, zou dat betekenen dat ongevaccineerde mensen deze shit dus ook kunnen krijgen. Een ander scenario: de laatste tijd verdiep ik me veel in weather engineering. Ze flikkeren van alles door de lucht. Misschien komt deze shit daar vandaan?

 23. Arts Evelien Peeters kritisch op coronabeleid | Op z’n Kop! Zomertour | #2 | NPO Radio 2

  https://www.youtube.com/watch?v=7BtYa6w7k-Q

  Geweldig de NPO ontwaakt! Hulde aan Marianne Zwagerman ( columniste bij de Telegraaf ) en Rick van Velthuysen voor dit interview met de oprichtster en voorzitster van het Artsen Collectief waarbij 1500 medische specialisten en huisartsen zijn aangesloten.

  3 kwartier intelligente vragen en antwoorden over waarom je toch de toekomst, onze kinderen en kleinkinderen zou willen inspuiten met vaccins terwijl die groepen, kinderen van 12-17 ( en straks misschien nog van 2 tot 12 ) nul, nul , of 0,00000 risico lopen.
  Een schitterend interview en Evelien Peeters -wat een intelligente arts en specialist (hormoondeskundige ook) zou toch de minister van volksgezondheid moeten worden in plaats van die leugenachtige telsell frikandellen- verkoper, de schoolmeester met de clowns-schoenen Hugo de Jonge die zelfs durft zeggen tegen de jongeren je doet het niet alleen voor opa en oma die prik maar ook voor je eigen gezondheid!

 24. Verwarring over uitspraken van Gommers: ‘Gevaccineerd met de deltavariant’

  Hoor het geraaskal van Gommers bij Humberto Tan :

  https://www.ninefornews.nl/verwarring-over-uitspraken-van-gommers-gevaccineerd-met-de-deltavariant/

  Verwarring alom na het optreden van IC-baas Diederik Gommers gisteravond in de talkshow Humberto. Tot twee keer toe zei hij ‘als je gevaccineerd bent met de deltavariant’. Zijn uitspraken doen veel wenkbrauwen fronsen. Versprak hij zich? Bedoelde hij dat de deltavariant nu dominant is? Of bedoelde hij gevaccineerd, maar besmet met de deltavariant?
  Op een gegeven moment ontstond er discussie over de vraag of Nederland net als bijvoorbeeld Frankrijk zorgpersoneel moet gaan verplichten om zich te laten vaccineren tegen corona. “Ik heb daar persoonlijk wel wat moeite mee,” zei Gommers.
  Niet een garantie

  “Het is prima wat [Macron] zegt, maar het is niet een garantie dat als je nu gevaccineerd bent met de deltavariant, dat je het virus toch niet bij je draagt en toch kunt verspreiden. Als dat de reden is, is het geen goeie.”
  Presentator Humberto Tan onderbrak hem: “Maar het argument is nog steeds van ja, we worden minder ziek en we zijn iets minder besmettelijk als we zijn gevaccineerd.”

 25. Een schimmel zonder naam? Nogal vreemd. Microbiologen zijn er meestal als de kippen bij om die soort liefst hun eigen naam te geven..
  Een heel bekende zwarte schimmel is Aspergillus Niger. Zoek op , Wikipedia..

 26. Overheden: “Je bent niet verplicht de prik te nemen, hoor. Maar we maken je wel een outcast als je de prik niet neemt.”

 27. In India komt de zwarte schimmel infectie al heel erg lang veel voor. De hygiënische omstandigheden zijn daar bar slecht waardoor dit soort infecties aan de lopende band voor komen.

  Dit is gewoon bangmakerij. Niet dat ik niet geloof dat shedding niet bestaat, maar dat is niet met deze zwarte schimmelinfectie. En al helemaal niet een voorbeeld van iemand uit India, waar deze ziekte veelvuldig voor komt.

 28. @Tycho
  26/07/2021 om 2:09 pm

  U schrijft dat u over de 80 jaar bent , U heeft de computer onder de knie gekregen en ook nog de weg naar deze site gevonden !
  Verder merk ik dat u alles door heeft , ik wil zeggen dat ik groot respect voor u heb .

 29. @ Ron
  Ik snap uw reactie mbt de huidige manier van vaccineren en de brute manier waarop regeringen bezig zijn met reduction world population. Echter aan het alternatief wat u heeft, zitten gelijksoortige problemen en worden door juist de elite al jaar en dag gesponsord.

  De klassieke homeopathie (afgeleid van homo’s pathos =gelijksoortig lijden) is (helaas) een occulte geneeswijze, die gelemaal niets met natuur of iets dergelijks te maken heeft. Het heeft namelijk NIETS met natuur te maken en is zelfs gebaseerd op 3 hoofd ziekten.

  In dat geval bent u waarschijnlijk in verwarring met de zgn fysiotherapie (kruidengeneeskunde), die wel gebruik maakt van kruiden, mineralen etc. Daarvoor zou he bijv naar een orthomoleculair (orthos = gezond, wordt gezonde molecuul) arts kunnen gaan (bijv. via de Heelhoeve). Dan wordt onderzocht welke vitamine, eiwit, bouwstof, mineraal etc teveel of te weinig in je lichaam zit, waardoor je ziek wordt, of last ondervindt.
  Hahneman potentieerde de zgn werkzame stof (steeds opnieuw decimaal verdunnen in een iertinctuur) tot D200 (gelijk aan 1 druppel op de wereldzeeën) en iedere keer moest het middel met een terugslag ‘geschud’ (dynamiseren) worden, waardoor de cosmische kracht ‘vrij’ zou komen. Dit moest iedere verdunning 1x met de hand gebeuren (magnetisme van Messmer).

  Hoe hoger de verdunning, hoe beter (krachtiger) de werking zou zijn. Echter na D12 is er geen enkele molecuul van de werkzame stof meer aanwezig, maar toch gaan zij door. Trouwens de oertictuur (vloeistof om te mixen) is meestal tot drie cijfers achtervde komma ‘zuiver’ oertinctuur. Het kan tot 9 bulken achter de komma, maar dat is onbetaalbaar (fijn chemie). Dat wil zeggen, dat de (absurd) kleine ‘vetvuiling’ met elkaar is ernenging kan komen, dus absurd en onzin.
  Ik kan nog wel tig bladzijden vullen met bewijzen en argumenten om homeopathie tot de occulte geneeswijzen behoort. Het gast NIET om de werkzame stof (zoals bij fysiotherapie), maar om cosmische, occulte krachten.

  NB. Zowel in de genoemde fysiotherapie als de orthomoleculair (afgestudeerde) artsen zit ook veel kaf onder het koren en zie je dikwijls dat zij ook combineren met (diverse) occulte geneeswijzen.

  PS. Als theoloog heb ik mij destijds gespecialiseerd in occulte en paranormale geneeswijzen, omdat de mensen vroeg of laat ernstige vaak psychische (en lichamelijke) problemen kregen. Anderzijds wordt een echte ziekte door hen slechts spiritueel ‘behandeld’, waardoor mensen vaak/uiteindelijk nog zieker werden (zeker op geestelijk terrein).

 30. In en in triest dat de reguliere media weer paniek aan het zaaien is. De Delta-variant…
  Kan de woorden covid-19, het virus en pandemie niet meer horen !
  Bezorgen mij zere oren…

 31. Na vele mutaties verzwakt het Covid-19 virus inderdaad.
  Het is te vergelijken met een kwart glas cola, fiks verdunt met water.

 32. @Leeuw schreef:
  26/07/2021 om 6:07 pm

  “Dit zou inhouden dat hetgeen wordt ingespoten dus een afweerprobleem veroorzaakt i.p.v. dat de afweer een zgn. Boost krijgt”

  Dit klopt ook. Het vaccin stimuleert de aanmaak van specifieke afweercellen. Dit houdt in dat deze afweercellen alleen op specifieke indringers reageren. Echter hebben wij normaal gesproken genoeg non specifieke afweercellen die reageren op elke indringer en normaliter kunnen de non specifieke afweercellen het prima doen en kunnen ze meeste indringers de baas. Echter met deze vaccinatie vermeerderen (of wordt het immuunsysteem gestimuleerd deze in grote getale aan te maken) specifieke afweercellen en worden ze groter/sterker dan de non specifieke. Het gevolg is dat ze de non specifieke domineren en voorkomen dat ze indringers tegenhouden anders dan waar de specifieke cellen zelf op reageren.(In jip en janneke taal 😉 )

  Met andere woorden, je immuun systeem verzwakt idd, en daarom word je vatbaarder voor binnendringers. Zo heb ik het iig begrepen dat het werkt (mocht iemand een beter uitleg hebben, of een weerlegging, dan lees ik die graag)

 33. Sproeien deden ze ruim voordat er een gentherapie was. Dus toen waren er ook geen spike eiwitten. Waarvoor waren die vrachtauto’s alles aan het sproeien?

 34. Mucormycosis: Een mucormycose is een zeer zeldzame opportunistische schimmelinfectie veroorzaakt door verschillende schimmelsoorten behorende tot de Zygomycetes . De infectie ontstaat vrijwel alleen bij patiënten met een afweerprobleem. Vaak in het gelaat, de bijholten, of in de hersenen. Ook in de longen.

  Bovenstaande vond ik op Internet. Dit zou inhouden dat hetgeen wordt ingespoten dus een afweerprobleem veroorzaakt i.p.v. dat de afweer een zgn. Boost krijgt.
  Dat is dan toch gewoon bewijs! Ik vind het werkelijk onbegrijpelijk dat zoveel mensen maar mee blijven gaan in deze eindeloze horror mindfuck

 35. @ Nieuw Begin: 3:23 pm. Ook ik vertrouw de (R) Overheid en veel instanties voor géén meter meer. Ze zijn allemaal bezeten door macht en/of geldzucht bro! Ik hou me vast ter bemoediging aan Pslam 91. Ik walg van het hele corrupte zooitje.

 36. Reeds enige tijd wordt door internationale medici en wetenschappers gewaarschuwd dat gevaccineerden niet alleen onbeschermd zijn door het nep-vaccin, maar dat ze door ditzelfde nep-vaccin (wat in werkelijkheid experimentele genentherapie is) zowel andere reeds gevaccineerde personen alsook niet gevaccineerden kunnen besmetten.
  Dit is een uiterst zorgwekkende ontwikkeling. Nu komt er dus ook nog een dodelijke schimmelinfectie bij. Het zou mij niets verbazen als diegenen die dit alles opgezet hebben, dit al ingecalculeerd hebben om straks nog veel hardere maatregelen te kunnen treffen.
  Zie hiervoor de ‘proeftuin’ australie (en nieuw zeeland) welke steeds meer richting totale dictatuur afglijdt. Het einddoel van de illuminaten is uiteindelijk de wereldbevolking terug te brengen tot een aantal van 500 miljoen mensen(zie Georgia Guidestones).
  Wat ze verder nog van plan zijn, o.a. het financiële wereldgeldstelsel in elkaar laten storten, internet via een cyberaanval grotendeels uitschakelen, een 3e (geplande) wereldoorlog starten
  en wat niet meer. We leven echt in de laatste dagen
  Mensen wereldwijd hebben niet veel hoop meer want de machten waar we mee te maken hebben zijn, ook dankzij de grotendeels corrupte media en corrupte regeringen zodanig sterk en georganiseerd, dat mensen hier weinig tegen kunnen uitrichten.
  (nb: voor diegenen die geloven in God en wat er in de bijbel staat geschreven, is er nog hoop door de opname van de gemeente)
  Voor meer info, zie http://www.dewegwyzer.nl

 37. @Bundy schreef:
  26/07/2021 om 3:57 pm

  “Welke arts of verpleegkundige zal dit dan wel geloven , maar toch deden ze allemaal mee ! Zijn ze zo dom , medeplichtig of volmaakt geïndoctrineerd ??”

  All the above!

 38. Dit artikel meldt o.a. : ‘vaccins’ die zich wel degelijk door je hele lichaam verspreiden en NIET in je spierweefsel blijven zitten, etc.),
  Een kennis van mij lijdt aan psychoses en krijgt één maal per maand antipsychoticum ingespoten in de spier van een arm .
  Daarna volgt ongeveer een maand lang de afgifte naar de hersenen , daarom heb ik geen seconde geloofd dat vloeistof keurig in je arm ( spier ) zou blijven .
  Welke arts of verpleegkundige zal dit dan wel geloven , maar toch deden ze allemaal mee !
  Zijn ze zo dom , medeplichtig of volmaakt geïndoctrineerd ??

 39. In India duiken deze gevallen op bij mensen die in het ziekenhuis zijn behandeld met cortisone om corona te bestrijden. Ik raad iedereen aan om de Cronische ziekten van Hahnemann eens aandachtig te lezen de uitvinder van homeopathie of een dokter die het geknoei van dokters beu was en een alternatief zocht. Je hoeft het niet te kopen. Alleen een beetje zoeken op internet. Niet lezen voor de homeopathie maar voor de evolutie der ziekten en zijn waarnemingen destijds.

 40. Ik meende dat deze schimmel op het gezicht van veel mensen in India te wijten was een het niet verversen van de mondlappen; omdat daartoe de middelen ontbreken daar. Het land is warm en vochtig en die kappen worden dagenlang gewoon niet schoongemaakt.

 41. ja ze proberen met een vaccine maar als er zoveel nevenwerkingen zijn…..
  Hier in Belgie zijn ze nu ook de kinderen al aan het inenten en na half augustus zou men alle regels afschaffen en wie geen vaccine heeft genomen zou het dan zelf maar moeten weten zeggen ze , officieel liggen 96 % niet gevaccineerden nu in belgische ziekenhuizen en 4 % gevaccineerden , de niet gevaccineerden zouden meestal geen onderliggende problemen hebben en toch in het ziekenhuis geraken , zou dit allemaal wel waar zijn stel ik mij de vraag?

 42. Dat is wel heel zorgwekkend. Zijn er al gevallen in Nederland?

  Hal Turner spreekt ook over preventie, maar daarvoor moet je betalen. Is er iemand die het volledige artikel gezien heeft?

  Ook ben ik benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat. Een pikes producerende gevaxte draagt dit over in de lucht en anderen ademen het in?

 43. In de onderstaande youtube van huisarts Bart van Tienen 0ver vaccinatie van jongeren legt de huisarts ook uit waarom de inspectie in twee weken van mening is veranderd over het beleid van vaccineren. Aanvankelijk was de Inspectie en het RIVM tegen vaccinatie maar toen ging met besluiten nemen op basis van MODELLEN en toen veranderde het besluit in vaccineren als geweest voor jongeren ( en straks natuurlijk al vanaf de baby leeftijd! ( Persoonlijk geloof ik dat de CEO van m.n. Pfizer natuurlijk een boos telefoontje met Jaap van Dissel heeft gepleegd of die nou helemaal van de pot gerukt is niet jongeren en baby te laten vaccineren met de uitvinding van de eeuw, het vernuft van de wereldwijde farmacie. )

  En dan nog wat , iets wat u moet weten: Bart van Tienen is lid van het artsencollectief waarbij V IJ F T I E N H O N D E R D artsen zijn aangesloten en dat collectief is van LINKEDLIN verwijderd! En maar klagen dat gewonen mensen geen overheid of zogenaamde autoriteit nog durft vertrouwen.

 44. De Enschedese huisarts Bart van Tienen plaatst grote vraagtekens bij de algemene oproep aan alle tieners om zich te laten vaccineren. Daar is geen enkele reden voor, stelt hij. Kinderen en jongeren hebben een uitstekend natuurlijk afweersysteem en alle volwassenen die zich wilden laten vaccineren, hebben dat inmiddels kunnen doen. Zij zijn beschermd.

  https://www.youtube.com/watch?v=ITfDDZKvF7k

 45. Peter Vereecke is oud-burgemeester, klassiek filoloog, onderzoeker en schrijver. Zo heeft hij onder andere het boek “Peter in wonderland” geschreven, waarin hij zijn visie van de wereld uiteenzet en de machtsstructuren ontleedt. Ook heeft Peter de Belfort-Group opgericht. Met deze groep voert hij gericht acties tegen o.a. chemtrails, vaccinaties en andere fenomenen die de bevolking bedreigen.

  https://www.youtube.com/watch?v=kdZvPlusPQ0

 46. Kees van der Pijl is politicoloog, gespecialiseerd in internationale relaties en politieke economie. Hij was tot 2019 als emeritus hoogleraar verbonden aan de Universiteit van Sussex.

  “Pandemie van de Angst” is de titel van zijn onlangs verschenen boek, waarin de coronapandemie in breder geopolitiek kader wordt behandeld. Van der Pijl windt er geen doekjes om; het gaat om een angstpandemie, niet om een grieppandemie.

  https://www.youtube.com/watch?v=6NyIts3VBvI

  Erik van der Horst spreekt met Van der Pijl over de actuele situatie in de wereld en hoe de angstpandemie heeft kunnen ontstaan. Een gesprek over diepgewortelde systemen en de ongekend verstrekkende macht van oligarchen.
  Kan het zijn, dat de wereld waarin wij leven geheel anders is dan wat men ons wil doen geloven?
  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

 47. Dergelijke berichten over een dodelijke schimmel kwamen enkele maanden geleden al uit India, althans zo werd gemeld op andere websites.

 48. Als gevolg van de nakende nieuwe ijstijd, die een einde zal maken aan de huidige interglaciale periode, het Holocine, die 11650 jaar geduurd heeft (wat zowat de gemiddelde duur is van al de vorige interglaciale periodes), zal wereldwijd de voedselproductie in mekaar gaan stuiken.
  Het zal dan ook onmogelijk zijn om de huidige 8 miljard aardbewoners te blijven voeden.
  Aangezien ondertussen bijna de helft van de aardbewoners zich een experimenteel ‘vaccin’ heeft laten inspuiten, is de kans groot dat deze 4 miljard gevaccineerden weldra geen voedsel meer zullen nodig hebben…

 49. Dit is bijna de zwarte dood. het is een zeer gevaarlijke schimmelinfectie die veel slachtoffers gaat eisen. In Israël zegt m’n dat de varianten juist worden verdeeld door de niet gevaccineerde en dus niet andersom. Ik ben geen geleerde op dat vlak, maar als ik dit artikel lees, dan nemen we toch veel risico’s maar het mag niet tot poralisatie leiden tot voor en tegenstanders we zullen het pas echt weten binnen een jaar vrees ik en dan is het te laat. Shalom

 50. Hebben, de niet onder een noemer te brengen farmaceuten nu hun zin. Zelfs de dieren sterven uit! Het Griekse woord farmacie heeft twee betekenissen, namelijk geneesmiddel en gif! Het, laatste viert dank zij die gigantische hebbers, hoogtij. Bedankt voor de kale toekomst die zij de volgende generaties bekokstoven. Alles wat loopt vliegt of kruipt helpen zij om zeep. De chemie van Monsanto doet wel de rest de das om. Dag vogels, dag bloemen! Het enige goede dat ik te melden heb is dat ik over de tachtig ben en van het soort onkruid waar (nog) geen kruid tegen gewassen is. Ik word wel steeds voorzichtiger met mijn immuunsysteem. Vroeger dacht ik dat rust van geest en gemoed het meest kostbare is dat de mens bezit, De farmaceuten hebben ook dat idee en daarmee mijn geluk verkracht. NWO? Geef mijn portie aub ook niet aan Fikkie.

 51. Een proteïne aanmaken is één ding. Het door je lichaam laten aanmaken van een schimmel daarentegen: nope. Dat gaat ‘em niet worden.
  Natuurlijk zou het kunnen dat sporen van deze schimmel in het “vaccin” zitten. Zo ver wil ik wel meegaan, maar dat een mRNA prik het lichaam aanzet tot het maken van een schimmel is een (wat zeg ik: minstens drie!) brug(gen) te ver.

  Eén en ander neemt niet weg dat ik dit tot dusver de beste verklatring vind voor het sproeien in de Chinese steden. Maar het aanmaken van een schimmel o.b.v. mRNA? Nee. Dat is mijns inziens onmogelijk.

  P.S.
  Tip voor de redactie: Schrijf 10 tot de 14de macht als 10^14 i.p.v. 10(14).
  Dat is niet enkel zoals het hoort, maar ook nog eens een stuk leesbaarder.

Comments are closed.