Militaire documenten bevestigen dat Ivermectine bij alle Covid patiënten werkt

Zomaar wat gezichten van mensen die volkomen onnodig ernstig ziek zijn geworden of zijn gestorven door opgedrongen Covid gentherapie injecties, terwijl hen een werkend, spotgoedkoop en 100% veilig medicijn werd onthouden.

—————————————————————————————————————————————-

(04.30) – Uit gelekte militaire DARPA documenten die de nog nooit ontkrachte onderzoeksjournalisten van Project Veritas in handen kregen blijkt dat op het allerhoogste niveau wel degelijk bekend was dat Ivermectine in alle fasen van Covid-19 effectief is (1), en ook HCQ (hydroxychloroquine) goed werkt (2). Dit is keihard bewijs dat alle overheden en media die Ivermectine hebben onderdrukt zich schuldig maken aan ernstige misdaden tegen de menselijkheid door het opzettelijk onthouden van een al vele tientallen jaren bewezen veilig en zeer effectief (Nobelprijs winnend) medicijn aan zieke mensen.

Uit deze documenten kwam gisteren al naar voren dat dr. Anthony Fauci onder ede heeft gelogen over het ‘gain of function’ onderzoek van coronavirussen. Dat programma, Project Defuse genaamd, werd aanvankelijk door DARPA afgewezen vanwege het moratorium op dit soort onderzoek vanwege het potentiële grote gevaar voor de onderzoek. De NIAID besloot onder leiding van Fauci echter om dit onderzoek in Wuhan voort te zetten, en daarnaast in het geheim op diverse locaties in de VS.

(Ivm de gemelde RSI problemen hou ik het hierbij. Ik heb het onderwerp Ivermectine al vaak uitvoerig belicht, en ook geschreven over Fauci’s meineed. Dat dit nu door militaire documenten is bevestigd, betekent dat we nu definitief moeten vaststellen dat het tegenhouden van Ivermectine een ernstige misdaad is geweest en nog steeds is. Dat blijkt mede uit het onomstotelijk vastgestelde feit dat Covid in de landen en gebieden die het tegen de zin van WHO (=Bill Gates) toch gingen gebruiken, als sneeuw voor de zon verdwenen is.)

(In een gezond functionerende rechtsstaat zouden er nu arrestatieteams worden gevormd om de bewindslieden, parlementariërs en wetenschappers die Ivermectine sinds 2020 hebben tegengehouden in hechtenis te nemen en aan te klagen wegens verdenking van het plegen van, en medeplichtigheid aan misdaden tegen de menselijkheid, en het plegen van hoogverraad van het volk.

Het probleem is alleen dat we niet meer in een rechtsstaat leven, maar in een totalitaire dictatuur, en onderdrukt worden door regimes die niet de belangen van het volk, maar die van de WHO en het WEF dienen.)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

2021:

31-10: Ook Japan verslaat Covid met Ivermectine
24-10: Arts in open brief aan Diederik Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?’
20-09: Indiase deelstaat met 241 miljoen inwoners (6% ingeënt) Covid-vrij verklaard dankzij Ivermectine
09-09: Indiase Advocaten Orde klaagt WHO aan vanwege desinformatie over Ivermectine en daardoor talloze onnodige doden
07-09: Handboek American Medical Association instrueert artsen te liegen over vaccins en aantal Covid doden ( / Dr. Bryan Ardis: ‘Gevaarlijk Remdesevir (dat bij 31% IC patiënten nier- en orgaanuitval veroorzaakt) wel goedgekeurd, maar veilig Ivermectine niet’ )
27-08: Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven (/ 14 keer meer doden in landen die geen Ivermectine gebruiken)
14-08: India verslaat delta variant met Ivermectine, maar Westen wil nog steeds van niets weten
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
28-06: ‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’ ( / Waarom blijft het Westen met censuur, desinformatie en torenhoge boetes een spotgoedkoop, bewezen veilig en bij al meer dan 100 miljoen corona patiënten succesvol toegediend antiviraal medicijn blokkeren? )
02-06: Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers ( / India brengt dodenexplosie na start vaccinaties tot staan met Ivermectine en hydroxychloroquine)
24-05: Dodental India stijgt na begin vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)
23-01: 82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

2020:

17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
30-10: Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gate
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland? ( / Finse official: WHO begrijpt niets van pandemieën, corona protocol is onlogisch en werkt niet – ‘Veel adviseurs bij WHO en nationale regeringen worden door de vaccin industrie betaald’)
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

2

 1. Xander, veel sterkte met jouw RSI herstel.

  Bedankt voor heropenen reactie-optie, weet zeker dat het deze website goed doet.
  Ik had het in elk geval echt gemist.

  Excuus, we zijn vergeten de reacties uit te zetten, dus bij deze. Mod.

 2. Bedankt Xander voor al uw waardevolle informatie.
  Het ga u goed.

  Dank aan allen voor uw betrokkenheid, Mvg. Mod.

Comments are closed.