Psychiaters verzinnen nieuwe stress stoornis om massale hartschade door vaccinaties te verklaren

Hèèèèèlp!!! Een virus met een overlevingskans van maar 99,85%!!! We gaan allemaal doooood!!!

—————————————————————————————————————————————–

De echte mentale stoornis? Een blind geloof in de overheid, media en deze genmanipulatie injecties

—————————————————————————————————————————————–

PPSD: Post-Pandemic Stress Disorder. Zo heet de nieuwe psychiatrische stoornis die in overijl is bedacht om het steeds groter aantal worden jonge(re) mensen te verklaren dat na ‘gevaccineerd’ te zijn met een hartaandoening ter aarde stort. PPSD, omdat het zo ‘logisch’ is dat de ‘stress van de pandemie’ jongere mensen en zelfs gezonde sporters teveel wordt, niet zelden als ze op het veld staan. PPSD, omdat het nooit en te nimmer aan de onaantastbaar en heilig verklaarde Covid injecties mag liggen, hoeveel schade en slachtoffers die ook veroorzaken.

Al 32.000 officiële vaxdoden in de EU en zo’n 1,4 miljoen mensen met ernstige (/permanente) gezondheidsschade, maar nog steeds beweren politici en veel anderen met droge ogen dat ‘het niet DOOR maar NA de vaccinaties gebeurde.’ Een auto rijdt u op de fiets omver, en u loopt een hoofdwond op omdat u tegen de stoeprand valt. Logica anno 2021?: Niet de automobilist krijgt er de schuld van dat u in het ziekenhuis bent beland, maar de stoeprand. Want tja, u liep de hoofdwond immers NA de aanrijding op.

Geen bijwerkingen, maar ‘stress’

Myocarditis, pericarditis, bloedpropjes, trombose, hersenbloedingen, hartaanvallen, vaataandoeningen, hevige (hoofd)pijn – het zijn maar een paar van de vele tientallen pagina’s in beslag nemende lijsten met bijwerkingen van de valselijk als ‘vaccins’ aan de man (en vrouw en kind) gebrachte Covid genmanipulatie injecties. Nu willen ‘experts’ en (omgekochte en/of gechanteerde) systeemartsen zoals dr. Tahir Hussain (2) dat u gaat geloven dat het allemaal door stress komt, dat de oorzaak ‘in uw hoofd’ zit.

De Britse The Evening Standard haalde twee artsen uit Londen aan die beweren dat de ruim 300.000 (!!) volledig gevaccineerde Britten die een hartaandoening hebben gekregen na hun Covid injecties aan PPSD lijden. ‘Het effect van PPSD kan resulteren in een stijging van 4,5% van het aantal cardiovasculaire gevallen, waarbij 30 tot 45 jarigen het grootste risico lopen,’ aldus de krant.

Werkelijke oorzaken mogen niet worden genoemd

Volgens Mark Rayner, voormalige senior psychologisch therapeut bij de NHS (National Health Service) en tevens oprichter van EASE Wellbeing CIC, lijden al 3 miljoen Britten aan PPSD, zogenaamd vanwege de stress en angst die zou worden veroorzaakt door corona / Covid-19. ‘PPSD is op enorme schaal een heel serieus probleem… Een van de grootste bijkomende schades is het gevolg dat het op de gezondheid van het hart kan hebben.’ (1)

Er wordt natuurlijk geen melding van gemaakt dat de werkelijke oorzaak van de fors toegenomen angst en stress de ontwrichtende Covid maatregelen zijn, zoals lockdowns, mondkapjes, vrijheidsbeperkingen, Apartheid maatregelen en niet te vergeten de door de media aangewakkerde onterechte paniek voor wat statistisch niets meer dan een mild griepvirus is. En wat al helemáál niet als oorzaak van de hartaandoeningen mag worden genoemd zijn natuurlijk de injecties zelf.

De echte mentale stoornis: een blind geloof in de overheid, media en injecties

Het verzinnen van PPSD om de enorme schade door de ‘vaccinaties’ weg te redeneren is zó doorzichtig, dat in normalere tijden daar slechts weinigen in zouden trappen. Maar we hebben met een grotendeels totaal gebrainwashte bevolking te maken, met een soort gehersenspoelde sekteleden bij wie werkelijk de grootste mogelijke onlogische en eenvoudig te ontkrachten flauwekul op de mouw kan worden gespeld, zo is sinds vorig jaar wel gebleken.

Dat is dan ook de echte mentale stoornis waar talloze miljoenen op dit moment aan lijden. Daar willen de huidige machthebbers echter beslist géén genezing voor – integendeel, alles wordt uit de kast getrokken om deze massapsychotische mentale aandoening nog veel erger te maken, zodat er een volledig ongeïnformeerde, onwetende en doodsbange bevolking overblijft die is ontdaan van hun eigen wil, en daardoor totaal manipuleerbaar en controleerbaar is geworden.

Dat is dan het lot van degenen die de gefabriceerde plandemie mogen overleven, enkel omdat ze (nog) nodig zijn in het totalitaire slavensysteem dat op dit moment met onder meer QR-vaxpassen voor ons wordt opgetuigd.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Slay News

Zie ook o.a.:

02-12: Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aamtal doden en bijwerkingen verhuld
30-11: Bekendste Zuid Afrikaanse arts genas al 7000 mensen: ‘Covid vaccins bedoeld om miljarden indirect te doden’ (/ Deze lijst genegeerde topwetenschappers waarschuwen al een jaar voor de ongekende ramp die nu lijkt te zijn begonnen )
17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
02-11: Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid (/ Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden

……………

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

65

 1. Kan het NU écht nog zotter?
  Recent werd er in de Antwerpse Zoo bij twee nijlpaarden (Hermine & Imane) een besmetting met covid vastgesteld door hun veearts… Hoe dit mogelijks kon gebeuren wist hij niet want àlle dierenverzorgers waren reeds ingeënt of (nog) niet besmet. Bezoekers kunnen het ook niet zijn geweest, want er is een hek met een gracht van minstens 5 meter breed tussen hun perk en de bezoekersruimte… Dan wellicht via een van de toeleveranciers van hun voedsel – maar dan moeten alle andere sla-eters toch ook besmet zijn, enz. enz. En let op: je moet écht hun buurt blijven want als zo’n beest van anderhalve ton gaat niezen, ontstaat er zo’n enorme aërosol met ‘besmet snot’ waarbij een geiser slechts een fonteintje is 😉 Onverklaarbaar… dus best uit hun buurt blijven: ze zitten nu gezellig met hun beidjes braaf IN HUN KOT – cfr. onze ‘quarantaine”…
  Maar wat zou er hier precies gebeurd kunnen zijn? Volgens mij heeft een ‘avontuurlijke’ besmette vleermuis, dat toevallig uit zijn kooitje in dat superbeveiligde labo in Wuhan is ‘ontsnapt – of was het op één van die exotische dierenmarkt in deze Chinese miljoenenstad ergens begin oktober 2019 in de verkeerde straalstroom (op 10 km hoogte) gesukkeld zijn en via de straosfeer na een tocht van meer dan 2 jaar volledig uitgehongerd en uitgeput in de poel van deze nijlpaarden zijn gedoken, met al die nare gevolgen vandien.
  Zelfs Baron von Münchausen zou dit beter hebben kunnen verzinnen!
  En de boer hij ploegde voort…
  *zucht*

 2. Xander,
  Ik zie deze keer nogal wat verwijzingen naar Niburu.
  Ik volg deze merkwaardige “club” nogal een hele tijd.
  OP 3 dec.2021 onder de titel “Duitse bevolking wil zichzelf opruimen” lees je verderop : “wat een passend afscheidscadeau voor de joodse Angela Merkel ” Klik je “joodse Angela Merkel “aan, kom je op een site “Death of communism”…Merkel is Jewish”.
  Ondertekend door: High Priest megason 666
  Ik heb de redactie@niburu.co om reactie gevraagd. Tot op heden niets gehoord!
  Ze schrijven : “Heil Satan and all Gods of Hell” .
  De grondlegger van deze Satanische secte is Anton LaVey, een duivelsaanbidder.
  Niburu is een oftewel een onderdeel oftewel een sympathisant van deze secte JoS (Joy of Satan) .
  Ontmaskerd en huiveringwekkend allemaal.
  Voor een Christen is dit een afschuwelijke secte. Verre van blijven.
  Shalom,
  Joost

 3. En dan, uitgerekend vandaag, komt hetanderenieuws,nl met een enorm lichtpunt: de verfilming van het boek Eindeloos Bewustzijn

  Hartelijk dank!

 4. Peter schreef:
  09/12/2021 om 10:55 am

  Hij staat ook hier: https://vrijheidsberoving.nl/ze-hebben-je-kinderen-nodig-een-nieuwe-financiele-reset-staat-voor-de-deur/

  Het verbaast mij niets dat het op YouTube gewist, maar gelukkig had ik ook een deel van de tekst opgeslagen:
  Melissa Ciummei, een financieel investeerder uit Noord-Ierland, maakt zich ernstig zorgen dat vaccinatiepaspoorten meer als gegevenspaspoorten zullen worden gebruikt om de deelname aan de samenleving te controleren.

  https://youtu.be/u11I8Jh-CsM

  BACK-UP:
  De coronapas is helemaal geen pas om uw vaccinatietoestand te controleren. Het zijn gegevenspaspoorten, paspoorten om te mogen deelnemen aan de maatschappij. Er is totaal geen medische reden om deze paspoorten te gebruiken.

  Bron: https://wakkernieuws.be/wakker-nieuws/ze-hebben-uw-kinderen-nodig-want-er-loert-een-financiele-reset-achter-de-hoek/

 5. Nu op NIburu.co: jacob de rothschild: wat werkelijk de bedoeling is. vandaag, 14.36

  het bericht staat stijf van de arrogantie, laatdunkendheid en zelfoverschatting: hoogmoed komt voor de zoveelste keer voor de val.

  See you, jacob.

 6. Zijn jullie bekend met het begrip Gaslighting? Volgens mij is dat aan de hand in de wereld. We worden met z’n allen enorm gemanipuleerd, maar als je het benoemt word je gedemoniseerd. Een heel boeiend onderwerp, ware het niet dat het ronduit gevaarlijk is als je hier niet van los kunt komen.

 7. Een term die bij dit onderwerp ook genoemd moet worden is Cognitieve Dissonantie.
  Cognitieve dissonantie is de onaangename spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideeën of opvattingen of bij handelen in strijd met de eigen overtuiging.
  Dit treedt ook op, als de ene deel van je hersenen in tegenspraak is met een ander deel van je hersenen.
  Om even een voorbeeld te geven: Als je Ab Osterhaus op een feestje ziet in New York, terwijl je hem de dag daarna in een interview hoort zeggen, dat er strengere maatregelen moeten komen. Dan zegt de ene helft van je hersenen: We moeten de maatregelen volgen om de ziekenhuizen te ontlasten en de andere helft zegt: Let’s go Brandon.
  Als je je daar niet van bewust bent, kan dat stress opleveren en leiden tot PTSD of PPSD.

 8. In Staphorst hebben scholen ventilatiezuilen geplaatst die uitstekende resultaten schijnen te geven: https://meppelercourant.nl/regio/Wonderfilters-in-schoolklassen-of-toch-groepsimmuniteit-in-Staphorst-Het-is-ook-wel-eens-leuk-dat-wij-positief-in-het-nieuws-komen-27326691.html
  Ook goedkopere methodes met hepa-filters zouden goed kunnen werken.
  Maar de “gezondheidsofficieren” schijnen dit niet belangrijk te vinden. Ze zien liever dat leerlingen rondlopen met gezichtslappen die de ademhaling beperken, en dat leerlingen de riskante mRNA-injecties nemen. Het is barbaars om jongeren te dwingen die injecties te nemen.
  Een totalitaire regering gebruikt informatie om burgers in een gewenste richting te drijven en dat zien we steeds bij deze corona-hysterie.
  Als zelfs Zweden zich beweegt richting de Covidpass, dan weet je dat dát het internationale doel is, want er is in Zweden absoluut geen noodzaak voor (en elders natuurlijk ook niet).

 9. Belangwekkend bericht op herstelderepubliek.nl (voor sommigen allang bekend)

  ‘Covid 19 is 5G’ gepubliceerd op 9/12.

 10. Erik Boomsma presenteert cijfers over het aantal bijwerkingen en sterfgevallen per merk injecties.
  Gezegd moet worden dat hij de officiële cijfers beschouwt als 6% van de werkelijkheid, omdat ongeveer 6% meldingen doet (hij deelt de cijfers door 6 (1%) en dan keer 100): https://cafeweltschmerz.nl/videos/erik-boomsma-hoe-kon-dit-gebeuren/
  Hij toont ook de opvattingen van de Nieuw-Zeelandse dr. Matt Shelton, die nog eens duidelijk maakt hoe de PCR-testen misbruikt worden, waarbij Nieuw-Zeeland exponentiële reproductie van maar dan 40 cycli schijnt te gebruiken; en dan kun je ongeveer iedereen “besmet” verklaren.

 11. Pieter Omtzigt gaat een onderzoek instellen naar de grote oversterfte.
  We hebben gezien dat hij erg begaan was met de samenleving als geheel ten tijde dat zijn onderzoek van de toeslagenaffaire ter sprake werd gebracht in de tweede kamer.
  Het was schijnbaar een misstap van het kabinet die hij graag zou oplossen maar tot op heden met het enige resultaat een demissionair kabinet wat verder gaat zonder noemenswaardige verantwoording te hoeven afleggen en ook niet meer weggestuurd kan worden.
  Van de toeslagenaffaire is nog bijna niets opgelost maar het beoogde resultaat is wel bereikt.
  We weten toch nog wel dat er (heel toevallig) een foto gemaakt kon worden op het binnenhof van een aantekeningenlijst in handen van sigrit kaag; omtzigt functie elders? M.a.w. wat zijn we boos en teleurgesteld in deze afvallige loopjongen.
  Nu gaat dezelfde “rechtvaardige” man de oversterfte onderzoeken die onder de bevolking plaatsvind.
  Wat de uitkomst van zijn aanstaande onderzoek zal zijn laat zich raden maar verwacht niets goeds van deze verrader.

 12. Hoi Nicole,

  Bedankt voor je reactie.
  Zal het later lezen.
  Alleen de link die je plaatste naar een video kon ik niet openen, YouTube had hem verwijderd wegens “schending van de community richtlijnen” (??? Wat stond er dan voor ‘aanstootgevends’ op?)

 13. Zij die geen spuit genomen hebben, daarvan lijdt geen mens aan deze stoornis…wat zal de statistiek hier over zeggen? De ongevaccineerde krijgt niet vaker als normaal een hartinfarct o.i.d …maar dat mag u niet weten toch?

 14. Wat? Is er weer een misvormde DSM -baby geboren onder twee jaar Corona weeen? Schizofrenie krijgt er dus een broertje bij PPSD.Het heeft de kenmerken van een diagnose R E U S. Ooooohhhh…. oppassen dus! In de dagen van Noach waren er fysieke REUZEN nu medische REUZEN.Lieve lezers pas op blijf op afstand van deze REUS .De Corona geneeskunde is vastgelopen daarom neemt de overheid nu de vluchtroute via de psychiatrische achterdeur. Zij die covid ziek zijn geworden daar zal REUS PPSD gevaccineerden onopvallend in emotionele medische-arrest gevangen nemen om angsten mega uit te zomen .

 15. over de links die niey werken ..

  ik heb gemerkt dat de links die HIER staan , aan het einde achter de letters een punt missen op de 1 of andere manier ….

  https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&d=PALL&s1=10130701.PN.

  als le achter >PN een punt plaatst…. en de 2e link … die eindigd op PGNR ook een punt plaatst , dat deze links WEL werken ..

  waarom de punt erachter wordt weg-gesnoept weet ik niet … maar als je de punt erachter zet loopt de link wel door ..

  weer een leuke site met veel info van een roemeen …. ik ben half roemeen ..in NL geboren weliswaar….de site waar ik dit al vandaan haalde ….

  https://silview.media/

 16. Vorig jaar was de stress veel groter. Toen hadden we nauwelijks gezonde sporters die plotseling dood neervielen.
  Het is volkomen duidelijk dat er sprake is van bijwerkingen van de injecties. Dat is ook aangetoond. Hartcellen worden aangevallen door het immuunsysteem omdat lichaamsvreemde spike-eiwitten zich, via het bloed, nestelden in de hartspieren. Dr. Bhakdi waarschuwde hier al vroeg voor (maar volledig genegeerd door de congsi overheid en media).

 17. Het is opvallend hoeveel mensen zich (weer) eindeloos bezighouden met cijfers, allerlei links posten over weer eenzelfde soort berichtgeving. Weer een website die iets schrijft over de nep pandemie. Of dat Jezus de redder is. Ja dat is Hij ook wel, maar doe niet zoetsappig. Heeft u weleens gelezen dat nagenoeg alles wat Hij doet, Hij door mensen doet? (die daarvoor open staan)?

  Niet weer een link. Maar toch een opsomming hoe het werkt in de westerse wereld. We weten inmiddels allemaal al lang hoe de vlag ervoor staat. Het is echt niet meer nodig om de zoveelste link te posten van weer een bericht dat de prik giftig is. U en ik weten al lang.

  Het is tijd!

  Ik schrijf dit al langer maar op de diverse fora mag het niet. Je moet immers lief blijven, geweldloos, je mag niemand discrimineren, moeten bloemetjes leggen op het Malieveld, zwarte Piet en Piet Heyn mogen niet meer… De westerse wereld neemt bizarre vormen aan: dragqueen wedstrijd op TV, de LHBTIGXRST plus plus regenboog vlag wappert op het lokale gemeentehuis. En dan heb ik het nog niet eens over BLM, klimaat hysterie, stikstof bullshit en ga zo maar door. Allemaal bewust gebracht. Te idioot voor woorden. Een klein clubje bepaalt voor een heel land de regels. Alles geheel vlgs. het voorgeschreven Duivelse-66 Woke model afkomstig van doorgeslagen linkse idioten uit de randstad. Niet doorhebbend dat zij erin geluisd zijn door de overheid en dat het helemaal niets met het redden der aarde en millieu te maken heeft. De diverse NGO’s zijn allen gesponsord door…..
  Cultuur sector, Radio en TV zitten vol met dit soort lui, geïndoctrineerd tijdens hun opleiding. En hebben het dagelijkse podium om hun linkse (gif)meningen te spuien. Wat dat betreft heeft Baudet gelijk. Universiteiten zijn links en verre van objectief. Ze vergiftigen hele generaties met hun links gedachtengoed, denken hiermee ‘wakker’ te zijn en de wereld te begrijpen. De wat meer centrum linksen dulden geen tegengeluid en hebben al fascistische trekjes… Ondertussen sterven er duizenden aan de gifprikken en de bijwerkingen ervan. Ondanks wat de gekochte media uiteraard weer melden!
  Terwijl wij vreedzaam mogen demonstreren, lief moeten blijven doen, want geweld is uit den boze. Waar komt dat vandaan denkt u? In de 2e kamer horen we bij geweld termen als ‘walgelijk’ en ‘totaal onacceptabel’
  Really? En wat doen zij zelf?
  Overheden lokken het uit door die romeo’s in te zetten bij vreedzame demo’s om er vervolgens op te kunnen rammen en u en mij als schuldige aan te wijzen. U wordt keihard in uw gezicht uitgelachen. Denkt u werkelijk dat er ook maar één machthebber onder de indruk is van uw vreedzame demo? Reiner heeft op dit punt gelijk. Alleen een massale opstand helpt misschien nog. Maar of dat geweldloos moet? Uiteindelijk zullen regeringen hardhandig afgezet gaan worden. Wanneer puppets als Rutte en de Jonge etc. niet meer van nut zijn zullen ze gedumpt worden door de elite globalisten. Elk land zijn eigen opstand. Als voer voor de woedende menigte die door heeft dat ie is beetgenomen, bewust ziek is gemaakt en hierdoor geliefden zijn verloren. De anarchie en chaos zal groot zijn. Alles geheel vlgs. plan, want alleen zo kunnen we een agenda 2030, een nieuwe leider, een nieuwe wereld orde installeren.

 18. Corona Getuigen in de landelijke koninkrijkszaal.
  Moeilijk om hen te deïndoctrineren.
  Mits het media licht wordt verduisterd.

 19. Misschien worden de ongevaccineerden “patient” verklaard en door de G(een) G(oede ) Z(org) dan via de rechter opgezadeld met een RM of IBS zodat deze Mengele organisatie gedwongen vaccinatie “medicatie” kan toedienen aan ongevaccineerden en aan gevaccneerden alsnog de boosterprik, als deze weigeren, kan geven..Een sneaky omweggetje om de ongevaccineerden en weigerende gevaccineerden toch via de wet te pakken te krijgen,

 20. nieuw begin: 12.31:

  de overheid heeft niets toe te staan: o.g.v. EU-wetgeving, waaraan ursula von der l., vrouw van heiko von der l….., zegt dat alle eu-landen moeten gehoorzamen, hoeven we niet op de knieen en smeken of ze dit svp willen toestaan.
  WIJ bepalen wat we doen om te genezen.

 21. Op QW over de sgp: zij behoren tot de cino’s/chrino’s: christians in name only. (naar analogie van de rino’s: republicans in name only)

 22. Einde corona crisis Overheid sta behandeling van civid -19 met HCQ en zink en / of Ivermectine toe!

  Update kort geding 6 december –
  20 december volgt het vonnis2021-12-08 20:42:30

  Hierbij het verslag van de zitting van 6 december: https://zelfzorgcovid19.nl/pleegt-het-nhg-door-ivermectine-te-verbieden-een-onrechtmatige-daad-de-rechter-besluit-op-20-december-de-belangrijkste-dag-van-2021/

  Wilt U de ANBB steunen in deze rechtzaak? Wordt dan lid: https://anbb.nl/lid-worden
  team zelfzorgcovid19

 23. https://patents.google.com/patent/US20200279585A1 gepubliceerd 2021 06 01 , refereert naar de 1e datum in de lijst 2015 10 03 de inzending van de covid 19 testmethode …. in oktober 2015 ???? covid 19 testmethode ???

  zie hier de zelfde datum 2015 !!!

  2015-10-13
  Priority to US201562240783P
  2016-10-13
  Priority to US201615293211A
  2017-04-24
  Priority to US15/495,485
  2019-02-11
  Priority to US16/273,141
  2019-12-05
  Priority to US16/704,844
  2020-05-17
  Priority to US16/876,114
  2020-05-17
  Application filed by Richard A. ROTHSCHILD
  2020-09-03
  Publication of US20200279585A1
  2021-06-01
  Application granted
  2021-06-01
  Publication of US11024339B2
  Status
  Active
  2036-10-13
  Anticipated expiration
  Hide events

 24. Freedomfighters for Saint Germain 08/12/2021 om 9:51 pm

  Ja dat is inderdaad verontrustend! Wat betreft vaccinatieverplichting hebben ze (nog) wel een aanvaardbaar standpunt

 25. Duidelijk paniek bij de globalisten om met deze onzin te komen.
  Het lijkt er wel op of mensen wakker worden. Het is te hopen, want door die prikjes gaan er nog vele slachtoffers vallen. Helaas nodig, want anders ziet cq gelooft de massa het niet.

 26. Marian 08/12/2021 om 8:49 pm.

  Marian bedankt.
  Vele jaren geleden heb ik zoiets gelezen dat óók Nederlandse regeringslui naar een ‘school’ in Amerika zijn gegaan om daar een ‘opleiding’ te volgen.
  Maar ik weet niet meer wat dat precies was dus ik kan daar verder niets over zeggen maar het zat wel in die richting.
  Ik was dat helemaal vergeten, maar bedankt dat jij dat nu onder mijn aandacht brengt.

  Vooral de gebeurtenissen in Israël vind ik onvoorstelbaar.
  Groetjes.

 27. Reactie op nieuw begin:
  de sgp heeft tegen het voorstel van Gideon van Meijeren voor een ONAFHANKELIJK KINDERMISBRUIK ONDERZOEK gestemd.

  Blijkbaar heeft de sgp (ook) iets te verbergen.

  Iets anders: op een andere site wordt af en toe gepubliceerd over Nesara, in 2000 ondertekend door bill clinton, naar verluidt onder dwang.
  Wilt u daar (ook) eens induiken?

 28. Ze blijven wanhopig allerlei foefjes verzinnen om het toenemend aantal slachtoffers door experimentele vaccinatieschade te kunnen blijven ontkennen…alsof de bevolking achterlijk zou zijn…
  Wie gelooft nu dat een hypochonder bloedklonters, myocarditis, hersenbloedingen, hartaanvallen etc.. kan veroorzaken?
  Smoesjes verzinnen en een medisch etiket op een “aandoening tussen de oren” plakken voor de verklaring dat een gezond lichaam ziek wordt na een vaccinatie….DUHH!!
  Alle gezonde gevaccineerden zijn dus na hun vaccinatie geestesziek? Maar enkel als ze lichamelijk ziek worden? Door de bijwerkingen van hun vaccinatie die ze zich verbeelden…???
  Die twee artsen in Londen kunnen misschien zo ook proberen om alle hartaandoeningen, tromboses, hersenbloedingen etc… te voorkomen door de gevaccineerden allemaal te genezen van hun mentale stoornis?
  (Het moet niet beschamender en belachelijker worden.)

 29. Vanmorgen in de supermarkt ook weer: iedereen een mondkapje. Niemand maar dan ook niemand uitgezonderd. Ik moet mezelf bijna in mijn vel knijpen om zeker te weten dat ik niet droom. Maar nee, ik droom niet. Deze mensen dromen, leven in een droomwereld die politiek en publieke media hen voortoveren en waarin zij gevangen worden gehouden. Het ‘officiële narratief’, heet deze droomwereld. Jarenlang hebben ze het verkeerde slaapliedje gezongen:
  ‘Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap, een schaap met witte voetjes, die drinkt zijn melk zo zoetjes..’
  Beter had het Nederlandse volk een lied als dit kunnen lere:
  ‘Waak, kindje, waak, daar buiten loopt een draak, een draak met koperen klauwen, en tanden om je te kauwen…’
  Die draak is … de overheid en de sinistere spelers achter de schermen.
  Er is een update over Openbaring 9 – het blijkt dat het gedrag van de schorpioen, het gif van de schorpioen, de steek van de schorpioen zeer veel overeenkomsten heeft met het Covid-19-‘vaccin’. Ik heb er wel acht gevonden. Het begint echt eng te worden. Openbaring 9 toont een sprinkhanenplaag van sprinkhanen die steken als een schorpioen. We naderen die laatste episode van de pikdonkere eindtijd met rasse schreden…
  Zie:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9

 30. maandag ging ik bij mijn huisarts om te bespreken ivm de bijwerkingen die ik had bij mijn eerste dosis Pfizer.( de tweede dosis heb ik niet meer genomen) Ik wou weten of het een goed idee was om een allergietest te doen en waar ik die kon doen. De dokter vroeg me wat ik had gevoeld. Ik doe mijn verhaal. Hij zei me dat geen enkel probleem die ik had een bijwerking van het vaccine kon zijn. Neen. Het was waar het artikel over ging PPSD. STRESS ..STRESS kan enorm wat met de mens doen ge moest eens weten zei mijn dokter. Eigenlijk wou je t vaccine niet en dat zijn de psychologische gevolgen ervan.
  Maar hij had wel de volgende dag al een afspraak gemaakt in t UZ en bij één van de experten K heb de afspraak geannuleerd . K werd ineens zo achterdochtig en had al spijt van mijn bezoekje bij de dokter.

 31. Petitie van zeer hoog wetenschappelijk gehalte en geestelijke (waarachtig Christelijke )diepgang!
  (Met oa de hele medische achtergrond van de gen-therapie en de levensgevaarlijke hart -en vaat bijwerkingen uitgelegd)

  Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!

  https://www.petities.com/wij_willen_geen_controlemaatschappij_geen_great_reset_maar_een_democratie_met_een_betrouwbaar_kabinet
  Onderteken deze petitie alstublieft!

  Door te ondertekenen, machtig ik Ruud van der Ven (arts) en Anne Nijburg (theoloog) om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

  ( Als voorbeeld een klein stukje tekst uit de petitie:

  Het vaccin als gentherapie

  Wat bijna niemand heeft meegekregen gebeurde op 28 oktober 2020. (Staatscourant nr. 54619, 2020) Hugo de Jonge laat, samen met zijn collega van Infrastructuur en Waterstaat, in de Staatscourant opnemen, dat het bij de verschillende vaccins gaat om gentherapie. De regels daarvoor worden tijdelijk buiten toepassing verklaard, zodat er gemakkelijk een vergunning kan worden aangevraagd, om gentherapie toe te passen bij de ontwikkeling van vaccins tegen corona. Gentherapie is het inbrengen van genetisch materiaal in de menselijke cel om – in het geval van corona – de ziekte te genezen. Dit genetisch materiaal wordt ingebouwd in het DNA-systeem van de celkern, waarin al onze unieke eigenschappen en kenmerken opgenomen zijn. Je DNA wordt hierdoor veranderd, een verandering die je je hele leven meedraagt. De Jonge spreekt er luchtig over. In werkelijkheid is een ramp in huis gehaald, genotoxiciteit! Volgens moleculair bioloog Peter Borger kan dit op termijn leiden tot een verhoogde kans op kanker en stofwisselingsziekten. (Borger 2021, WBWochenblick 2021) Hoogleraar cardiochirurgie Jan Grandjean en onderzoekwetenschappers Judy Mikovits en David Martin spreken bij de gen-veranderende vaccinaties onverbloemd van ‘bio wapens’, die definitief een einde maken aan de vrije wil en het zelfdenkend vermogen van de mens. (Ter Horst juli 2021).

 32. Peter,

  die dame Gilbert heeft dus weet van een virus (dat gevaarlijk zou zijn) en dat nog moet worden vrijgelaten …

 33. Als we allen psychisch gestoord zijn kunnen we dan nog instaan voor onze daden tegenover het beleid? De vrijspraak lonkt in de rechtbank. Meestal hebben de psychiaters zelf hulp nodig want ze lijden aan geestelijke stoornissen door de verhalen van hun patiënten. En weet je? Ik VOEL Me Goed met Mijn AFWIJKING Post-Pandemic Stress Disorder Hahahaha.

 34. De motie Beertema over universiteitsbestuurders verzoeken om de vrijheid van meningsuiting en wetenschapsbeoefening te waarborgen ( 35925-VIII, nr 123 )
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/08/duidelijk-147/

  Nieuw-Zeelandse (nationaal)socialisten: Hitler zou trots zijn . . .
  Denk er aan je Kerstmis-booster te reserveren! Elke booster geeft je tot zes maanden vrijheid!
  Geen spuit – Geen baan, geen geld terug
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/08/nieuw-zeeland-hitler-zou-trots-zijn/

  QRankzinnig!
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/08/qrankzinnig-2/

  Pandemie van de “gevaccineerden”: corona-cluster op cruiseschip MS “Artania”
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/08/pandemie-van-de-gevaccineerden-corona-cluster-op-cruiseschip-ms-artania/#more-287494

  “Koop niet bij ongevaccineerden” . . .
  Bij een winkel in Heringsdorf op Usedom: “Kauft nicht bei ungeimpften”
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/08/koop-niet-bij-ongevaccineerden/
  (maar een vergelijking met de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog is “not done”)

 35. Israel today is een vaccine voorstander (Betrouwbaar?).
  Ze zijn hier heel gehoorzaam en vele pastors hebben de
  vaccine genomen (Love of money of bang om dood te gaan?).
  Vele mensen spelen hier voor politie (verraden je graag).

 36. ANGST is de wereld wijde ziekte.
  Mensen zijn niet meer in staat om zichzelf goed te informeren.
  Ja….. informeren kost tijd en deze tijd neemt men niet meer om voor zichzelf en de eigen gezondheid uit te zoeken wat het beste is.
  Men neemt KLAKKELOOS over wat de overheid zegt.En de overheid wakkert het angst vuurtje gaarne aan. En dit nu het grote en overmatige sterven van mensen begint nu FATAAL te worden.

  Al in het begin van de pandemie waren er wetenschappers die openlijk vertelden dat het mRNA vaccin geen vaccin is maar een Dodelijke gen therapie. ❗️
  Maar de angst voor COVID werd zeer opgeklopt en de doorsnee mens was bang en stroopte braaf zijn of haar mouwtje op.

  Ik sprak vanmorgen iemand en hij zei heel treffend:
  “ Hoeveel zullen er overblijven”

  Dit is het begin van de grote “ klimaat transitie “ volgens Dhr B.G . Moeten er 10 tot 20 % mensen minder zijn op deze wereld! Dat is beter voor het klimaat!

  Iets om over na te denken voordat u ( weer?) uw mouw opstroopt voor onze overheid!!!! Want iedere keer komt er meer dodelijk gif ( Spike eiwitten) in uw lichaam.
  Pas goed op jezelf, de overheid doet het tegendeel wel!
  Shalom
  Anna

 37. De illusie wordt steeds verder opgerekt, zolang de doorsnee onwetende massa het opgedrongen narratief maar door de propaganda van de regeringen en media maar blijven geloven als de absolute enige waarheidsreligie, zal het van kwaad tot erger worden. Het hekelige punt is dat vele vertikken om maar enig zelf te denken, dat dit grote toneelspel niet het beste voor hen in petto heeft. wetens met list en bedrog te maken hebben.

  Want vele hardnekkige dromers willen maar niet uit hun droom utopia komen om de harde werkelijke realiteit om ons heen te aanschouwen. Want zij zijn eigenlijk gewoon van nature angstig en laf. En daarom kiezen zij de makkelijkste oplossing voor zich zelf door toe te geven en zich slaafs op te stellen aan de criminele machthebbers. Deze egoïstische weekdieren verpesten zo ook alle vreugde en vrijheden van hun medemensen die er anders instaan, alleen dat willen zij zelf niet zo zien of erkennen. Omdat zij de schuld van hun eigen handelen toch altijd bij andere in de schoenen willen schuiven door hun eigen incompetenties. Want zij denken werkelijk van als zij andere de schuld geven, dat zij dan vrij uitgaan van hun eigen wangedrag en klein zieligheid en zo zich zelf de slachtofferrol aanmeten. Zodat zij zich gevoelsmatig in hun eigen gedroomde en gefantaseerde utopia bubbel kunnen blijven zitten. In de hoop dat alle problemen zich vanzelf oplossen en dat zij daar niets voor behoeven te doen, dan enkel te gehoorzamen aan de (criminele) machthebbers.

 38. op Tycho: u heeft een ontheffing voor iets dat onwettig is: in strijd met EU-wetgeving, die vlgs ursula von der l., vrouw van mRNAvaccinist
  heiko von der l., door ALLE EU-staten gehoorzaamd moet worden.
  En hoe lang is u. nog te handhaven gezien de enorme belangenverstrengeling en de ongekende misdaden tegen de MENSHEID die er het gevolg van zijn?

  En kijkt u vooral op niburu.co, 8 december ’21: ‘Het kan nog steeds’ geplaatst om 15.23.
  Ommekeernieuws.

 39. Eindelijk, de ontmaskering van de schizotrie bij Xander!Geweldig! De Schizo artsen gaan nu precies de omgekeerde kant op om nu echte ziektes te verduisteren en om ze onder een nieuwe valse verzonnenPPSD daaraan over tehevelen.Terwijl die schizo’s op een natuurlijk probleem er ongeneselijke DSM stoornissen van maakten en nep-pat.daar de psychedelische drugs opkregen .
  Ze slopen je gezonde organen en geestusvermogens daarmee om van een vliegprobleem een Olifant probleem te maken.De psychiatrie lijkt meer op een begrafenis ondernemer daar het geestelijke zwartkijkers zijn om DSM stoornissen opte sporen die NIET AANWEZIG zijn .De schizotrie gaat met nep-pat.om alsof ze verdampbaar zijn .Het is gewoon verboden om Auw te zeggen waar mensen pijn hebben.Daar worden ze gewoon psychisch in uitgescholden onder geestelijke stoornissen.Alsje een wondje opje rechterarm heeft gaan ze je gezonde linkerarm verplegen!

 40. Als ik een normaal mens ben zou ik nadat ik dit gelezen had sprakeloos zijn. Nadat mijn huisdokter mij een ‘tetanus’ injectie gegeven kreeg ik een Tia, hartproblemen en evenwichtsstoornissen waardoor ik mijn trouwe servicehond altijd bij mij heb. Nadat ik een uitzonderingbewijs kreeg voor het niet hoeven te dragen van een mondkapje begonnen de problemen met de officiële en burgerlijke domoren pas serieus lastig te worden. In het bijzonder met het personeel van het GVB die hun minderwaardigheidscomplexen op fascistische wijze botvieren op het niet hoeven dragen van het slavenkapje. Vandaag, in gezelschap van mijn hond op onbeschofte wijze door een buschauffeur die ik terwijl ik hem het uitzonderingsbewijs voor de neus hield mij toesnauwde mondkapje waarop ik op luide toon zei, kijk eens! waarop hij antwoorde. ‘Ik geloof niet dat het echt is maar ga maar zitten’. Voor de verandering werd ik eens niet met hond en al de bus uitgesmeten of werd er de GVB politie gebeld. Ik zei maar niets meer. Vanaf de bus liep ik naar de Metro waar ik van een boa weer de kreet mondkapje moest aanhoren. (Het is de toon die de muziek maakt) waarop ik, omdat mijn humeur al door het voorgaande naar de knoppen was geholpen, antwoorde; Al zou ik er een hebben dan zette ik hem nog niet op! waarop ik doorliep. Driemaal is scheepsrecht! Twintig meter verder stonden drie politieagenten mij op te wachten. Een van de agenten sprak mij aan met de woorden ‘Meneer, heeft u uitzonderingsbewijs? Het was een hele verademing. Ik gaf hem te kennen dat hij de eerste was die mij in anderhalf jaar de juiste vraag stelde en overhandigde hem de papieren. Het is diep treurig wat ik dagelijks allemaal moet verduren van het GVB personeel omdat ik een vrijwaring heb. Bovendien wordt het met de dag onbeschofter.

 41. School en hockeyclub geschokt na plotse dood 14-jarige Wouter Betjes

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/978043266/school-en-hockeyclub-geschokt-na-plotse-dood-14-jarige-wouter-betjes

  Medisch:
  ,,Nader onderzoek door het A M C heeft uitgewezen dat zijn hartspier aangetast en verzwakt was door een virus. We zijn verdoofd en stil. Zo’n groot en onverwacht verlies.’’

  Opvallend is ook van de Telegraaf het woordje ‘een virus’. Niet corona of influenza of wat voor soort ander virus…nee, het niet specifieke dit-of-dat-virus dus eigenlijk een vaag virus en zo houden ze een slag om de arm want als het overlijden van Wouter geen enkele associatie maar zak oproepen met de dodelijke vaccins! Psychologie!

  Apart in het krantenverhaal van de Telegraaf is dat er niets staat over de vaccinatiestatus maar reken er maar op dat als Wouter N I E T was gevaccineerd dit absoluut met kanjer letters was vermeld in de kop van het artikel. Conclusie : het zoveelste geval van ontsteking van de hartspier bij jonge mensen na V A C C I N A T I E.

 42. Aha! Die olifant in de kamer blijkt eigenlijk een ROZE olifant te zijn. Wellicht hebben genoemde psycho-experten hun lockdowns zoals zovele anderen verdronken? Dan is er natuurlijk ook nog het misbruik dat door de tabaksindustrie van corona gemaakt werd. Zoals bekend slecht voor hart en bloedvaten. Straks wordt de roze olifant in de porceleinwinkel vervangen door “allemaal beestjes”, allerlei virusjes, bacterietjes en andere microben door elkaar. Neen, de spuit is het niet: allemaal beestjes, en van te lang stilzitten ga je ook dood; eigen schuld, dikke bult maar dat laatste geldt nog meer voor de komende lockdownbabyboom. Benieuwd wat ze nog allemaal gaan verzinnen. Aliens misschien?

 43. Wat vinden Israëli’s zich op dit moment belangrijk?
  39% zegt de hoge kosten van levensonderhoud (Tel Aviv werd onlangs uitgeroepen tot de duurste stad ter wereld);
  34% zegt dat de criminaliteit en het geweld toenemen;
  12% zegt de Iraanse nucleaire dreiging;
  Slechts 6% zei Covid-19.

  BRON:
  Israël Today 7-12-2021.

  Dus:
  Slechts 6% zei Covid-19.
  Dan moet je het volk dus wel gek maken om al die spuiten te nemen.
  Maar… het is ze gelukt!
  Overal op de wereld, óók in Israël !!, regeert hetzelfde lugubere soort dat de leugen als bron heeft bron en de dood als vermaak (moorden op ongeboren kinderen bijv.).

 44. O eh ja eh psychiatrie dus, tja bekijk vooral de DVD ‘Over lijken gaan’ http://www.cchr.org http://www.ncrm.nl die ging over emoties van kinderen zo jong mogelijk ‘diagnosticeren’ en ze levenslang a.d. pillen+
  proberen te krijgen 330 miljard ka$$a(!). Nee,’Klauw$$chwab’ is ’n oude bekende vinger-oefening.
  C19 zou ‘top of the bill’ moeten worden, geloven ze zelf, gezien het enorme propaganda-offensief.
  Weet je nog: 432 hz. werd vervangen om mensen te ont-stemmen? Want gelukkige mensen zijn niet te verdelen, maken geen oorlog, onderling noch innerlijk. Wees & Blijf Wakker!
  Psychiatrie aan de basis van conc.-kampen en i.g.farben-ers welkom in Amerika. ! Ontwaak uit de mind in http://www.vrolijkverlicht.nl e.a.

 45. Het valt wel op dat het hier tegenwoordig veel over corona gaat, waar ik gezien het huidig tijdsgewricht dan ook wel weer begrip voor kan opbrengen.
  Toch vind ik dat er eens breder gekeken moet worden, naar de tekenen der tijden, waar Jezus het over had.

  Las laatst dit van een Oxfordprofessor die de komst van een nieuw virus zeer waarschijnlijk achtte.
  https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/3117401/oxfordprofessor-dit-is-niet-de-laatste-pandemie-volgende-mogelijk-dodelijker.html

  In Matteüs 24 vers 7 en Openbaring 6 vers 7 wordt gesproken over “hongersnoden” en “honger.”
  Kwam ik dit artikel tegen waarin econome Gail Tverber werd geciteerd:
  https://www.foodlog.nl/artikel/leven-we-in-een-eindtijd-zoals-de-economie-lijkt-aan-te-geven/

  Ik denk dat we eens wat breder moeten kijken dan ons alleen blindstaren op corona, zelfs niet-christelijke wetenschappers beginnen aan te voelen “Hier gaan dingen de verkeerde kant op.”

 46. WT zou die phych betaald hebben gekregen voor dit l*l verhaal.
  Je moet het allemaal maar verzinnen of een hel grote duim hebben.
  Echt ongelooflijk wie trapt hier nu in???

Comments are closed.