Invoering wereldwijd biometrisch betaalsysteem nu daadwerkelijk van start

—————————————————————————————————————————————–

Pay with Face: Brazilië eerste land waar je met je glimlach kunt betalen – WEF werkt toe naar digitaal ‘Beest’ systeem in 2025

—————————————————————————————————————————————–

Al sinds jaar en dag schrijven we dat contant geld in de toekomst zal worden uitgebannen en zal worden vervangen door een volledig digitaal wereldwijd betaalsysteem. Sinds 2020 worden de signalen dat dit systeem op korte termijn zal worden ingevoerd – zoals de aankondiging van de komst van een Central Bank Digital Currency (CBDC), die volgens de CEO van Mastercard over 5 jaar het SWIFT betalingssysteem kan gaan vervangen – almaar sterker. Enige tijd geleden schreven we dat de Europese Unie ernaar toe werkt dat cash geld eind 2023 is afgeschaft. In Brazilië is Mastercard nu een pilot project gestart met een biometrisch betaalsysteem dat straks over de hele wereld zal worden uitgerold: Pay With Face, oftewel betalen met je gezicht.

Het jongste ‘surveillance capitalism’ initiatief wordt zoals gebruikelijk verkocht als iets dat het leven nog makkelijker zal maken. ‘Geen gedoe meer met je telefoon, of je portemonnee moeten zoeken als je je handen vol hebt’ (nou zeg, wat een onoverkomelijk drama zou dat zijn, stel je voor!). ‘De volgende stap in persoonlijke betalingen heeft enkel een korte glimlach of een beweging van je hand nodig.’

Dezelfde technologie waarmee je nu al met je gezicht of vingerafdruk je smartphone kunt ontgrendelen, kan vanaf nu door consumenten worden gebruikt om razendsnel hun aankopen af te rekenen. Met Mastercards nieuwe Biometrische Checkout Programma is ‘alles wat je nodig hebt jezelf.’

Driekwart consumenten zou positief zijn

Wereldwijd zou 74% van de consumenten positief staan tegenover de invoering van biometrische technologie. 4 van de 5 gebruikt nu al een vorm van contactloos betalen met hun bankpasje. In de meeste landen zouden de mensen dan ook staan te trappelen om hun pincode om te ruilen voor bijvoorbeeld hun vingerafdruk, waarmee via een speciale sensor op hun pasje een betaling kan worden verricht.

Hierdoor is het aanraken van een pincode apparaat of een vingerafdruk apparaat niet meer nodig, en hoeven mensen alleen nog maar in een camera te glimlachen of hun hand over een sensor te bewegen. Het valt niet moeilijk voor te stellen dat het zoveelste ‘besmettelijke virus’ kan worden gebruikt als argument om mensen deze contactloze tech te laten omhelzen.

Betalen met je glimlach in Brazilië

Het eerste pilot project gaat deze week van start in Brazilië met het installeren van de technologie van het bedrijf Payface in 5 St. Marche supermarkten in São Paulo. Klanten die zich bij de Payface app registreren kunnen in het vervolg enkel met hun glimlach betalen. Toekomstige pilots zijn gepland in het Midden Oosten en Afrika. Daarna zal vermoedelijk de rest van de wereld aan de beurt zijn.

Naast Biometric Checkout heeft Mastercard nog meer innovaties die worden getest om het betalingsverkeer te vergemakkelijken, zoals Shop Anywhere. Het bedrijf ontwikkelt al enige tijd veilige methoden om de identiteit van mensen te controleren aan de hand van hun lichaam in plaats van een wachtwoord of (pin)code.

Mastercard, dat zichzelf als een wereldleider ziet naar een ‘World Beyond Cash’, benadrukt weliswaar steeds dat consumenten de zeggenschap behouden over hoe hun persoonlijke data worden gedeeld (1), maar de vele datalekken van megaconcerns zoals Facebook en overheidsinstellingen zoals de Nederlandse Belastingdienst geven niet bepaald veel vertrouwen in die beloofde ‘veiligheid’.

Samenwerking met Bill Gates leidt naar wereldwijd vaxpaspoort

Bill Gates’ GAVI vaccin alliantie ging in 2020 een samenwerkingsverband aan met Mastercard en Trust Stamp, een ‘ID authenticatie’ bedrijf. Het programma werd eind 2018 voor het eerst opgestart, en integreerde het door A.I. aangestuurde ID-platform van Trust Stamp met de GAVI-Mastercard ‘Wellness Pass’, een digitaal vaccinatie ID-systeem dat is verbonden aan Mastercards Click-to Play systeem, dat gebaseerd is op zelflerende A.I. technologie (‘Nudata’).

Door de samenwerking van Mastercard met Bill Gates’ GAVI alliantie komt de invoering van een alomvattend wereldwijd biometrisch ID-systeem, dat direct gekoppeld wordt aan je toekomstige verplichte vaccinatie’paspoort’ en je bankrekening, heel dichtbij. Deze samenwerking wordt ‘The Wellness Program’ genoemd, en werd in 2020 uitgetest in West Afrika.

Het door Mastercard gefinancierde biometrische ID-systeem van Trust Stamp maakt gebruik van een technologie die Evergreen Hash wordt genoemd. Hiermee wordt op basis van iemands gezicht, handpalm of vingerafdruk een door een A.I. gegenereerd ‘3D masker’ gecreëerd. Deze ‘hash’ kan iedere keer worden geüpdatet, bijvoorbeeld als je een nieuw vaccin hebt gekregen.

Als dit – of een soortgelijk – systeem straks wereldwijd wordt uitgerold, zal van iedere persoon die eraan wordt gekoppeld dus 24/7/365 gecontroleerd kunnen worden waar deze zich bevindt, en natuurlijk of deze man, vrouw of kind wel netjes zijn laatste verplichte vaccin heeft laten injecteren.

Flashback naar 2020: Microsoft patent 060606

In april 2020 berichtten we over Microsoft patent aanvraag 2020-060606 voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Bill Gates’ ‘oude’ bedrijf Microsoft ontwikkelde een systeem met een ‘apparaat’ (nanochip?) dat direct werkt met de temperatuur, hartslag en hersengolven van het menselijk lichaam om (met) een digitale munt te kunnen kopen en verkopen.

Dit systeem bepaalt op basis van uw lichaam of u aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoet om te mogen kopen of verkopen. Het valt niet moeilijk voor te stellen dat onder die voorwaarden een verplicht vaccin valt, dat digitale markers (zoals nanobots) in zich heeft die door de chip kunnen worden waargenomen en/of gelezen.

Het systeem kan daarnaast theoretisch niet alleen u, maar ook de autoriteiten een signaal geven als uw lichaamstemperatuur oploopt. Dan zou u zomaar een oproep kunnen krijgen om u zo spoedig mogelijk verplicht bij een arts of in het ziekenhuis te melden, alwaar men u gaat controleren op de aanwezigheid van een virus of andere ziekte.

Flashback naar 2009: Teken van het Beest ingevoerd via verplichte vaccinaties?

Deze beroemde Bijbelpassage hebben we de afgelopen jaren al vaker in diverse artikelen over deze eindtijd aangehaald:

‘En het (beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op (oudere vertalingen: IN) hun rechterhand* of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam (666) heeft.’ (Opb.113:16) * Met het woord dat vertaald is met ‘hand’ werd in die tijd ook de complete arm tot de schouders aangeduid.

Al op 24 september 2009, dus bijna 13 jaar geleden, schreven we in ons artikel ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’ dat ‘het denkbaar (is) dat het ‘Teken van het Beest’, dat volgens de Bijbel in de eindfase van de menselijke geschiedenis zal worden ingevoerd, zal bestaan uit vaccinaties met daarin ingrediënten die ons menselijke DNA zullen veranderen, en die zullen worden toegediend na een geplande uitbraak van een doelbewust daarvoor geconstrueerd dodelijk virus.’

‘Heeft het ‘Teken van het Beest’ misschien tevens een letterlijke betekenis? Dat de mensen die worden geïnjecteerd met deels menselijke, deels synthetische, deels dierlijke gen-veranderende stoffen na hun vaccinatie niet meer volledig menselijk zijn, maar deels ‘beest’? Zou dát mede de reden zijn waarom in Openbaringen wordt gezegd dat er voor deze mensen nog tijdens hun leven geen redding meer mogelijk is?’

‘Het valt niet moeilijk voor te stellen dat het komende ‘Antichrist systeem’ tijdens de wereldwijde paniek en chaos die door de uitbraak van een dodelijke pandemie zal ontstaan, vrij gemakkelijk in staat zal zijn om ‘iedereen, zowel groot als klein’, het ‘teken’ te geven… In dit scenario zou het tevens logisch zijn dat iedereen die het ‘teken’ niet ontvangt, niet meer in staat zal zijn om te ‘kopen of te verkopen’, omdat dergelijke niet-gevaccineerde mensen gedwongen in quarantaine kunnen worden geplaatst om verspreiding van het virus te voorkomen. Ook in dit opzicht zou de profetie van het ‘teken van het Beest’ dus volledig vervuld worden.

WEF werkt toe naar digitaal ‘Beest’ systeem in 2025

In het recente WEF rapport Advancing Towards Digital Agency (februari 2022) werd bijna letterlijk een digitaal ‘teken van het Beest’ systeem aangekondigd (zie ons artikel hierover). Ieder mens moet een ‘data intermediary’ krijgen, een soort digitale ’tussenpersoon’ of ‘kopie’ van uzelf. Het komt er feitelijk op neer dat u een door de overheid gecontroleerde persoonlijke digitale ‘god’ gaat krijgen die alle belangrijke besluiten voor u gaat nemen, omdat die ‘god’ (= dus de overheid) op basis van al uw persoonlijke data precies zou weten wat u wilt en nodig hebt, en wanneer en waar.

‘Uw’ digitale ID zal werkelijk aan ALLES worden gekoppeld: gezondheidszorg, verzekeringen, financiële diensten, bankrekeningen, voedsel en duurzaamheid, reizen en mobiliteit (= paspoort, het kopen van tickets), humanitaire respons (‘om toegang te hebben tot diensten en kwalificaties te tonen om in het buitenland te kunnen werken’), E-commerce (om online te kunnen winkelen en betalen), sociale platforms, E-overheden (inclusief stemmen, wat betekent dat verkiezingen digitaal gaan en de uitkomst dus helemáál niet meer te vertrouwen is) en alle vormen van telecommunicatie (pag.22).

Onder het kopje ‘Toekomst’ (pag.23) wordt letterlijk gesproken van de ‘next level van data intermediaries (‘embedded in your body’ = ingebed in uw lichaam, apparaten, huizen, steden, etc.)’. Natuurlijk bevatten die ook de door niemand gewilde ‘vaccinpaspoorten‘ (pag.24, Box 4): ‘Deze paspoorten dienen van nature als een vorm van digitale identiteit.’

Vergeet niet dat in 2019 werd besloten om deze transhumane agenda, die aanvankelijk in 2030 zou moeten zijn gerealiseerd, te versnellen naar 2025 (‘The Accelerator’). Dat werd hoogstwaarschijnlijk gedaan omdat het wereldwijde ontwaken dat we hier met het meest duistere, antimenselijke en ronduit duivelse systeem ooit te maken hebben, sneller verloopt dan waar de WEF-globalisten rekening mee hadden gehouden.

Het WEF stelt in samenwerking met de NAVO, EU en VS dus alles in het werk om het ‘systeem van het Beest’ in 2025 voltooid te hebben, of op zijn minst vergevorderd te zijn met de implementering ervan. Gezien de beangstigende geopolitieke ontwikkelingen is het beslist niet ondenkbaar dat 2025 door middel van een aantal – al dan niet geplande – grote oorlogen (Oekraïne-NAVO/Rusland, China/Taiwan, Israël/Iran, India/Pakistan), financieel-economische crashes en grote verstoringen in de energie- en voedselvoorziening nog verder naar voren zal worden gehaald (2023-2024).

 

Xander

(1) Mastercard via Technocracy News

Zie ook o.a.:

21-05: Bitcoins en andere crypto’s zullen tijdens de komende crisis in beslag worden genomen
20-02: Nieuw WEF rapport kondigt bijna letterlijk digitaal ‘teken van het Beest’ systeem aan ( / WEF wil uw beslissingsbevoegdheid volledig ‘outsourcen’ aan een A.I. (= een digitale ‘god’ gaat uiteindelijk uw volledige leven controleren, sturen en bepalen) – Social Credit systeem komt er onverbiddelijk aan: alleen toegang tot diensten (zoals bankrekening, gezondheidszorg en reizen) als u het ‘juiste gedrag’ vertoont)

2021:

19-12: De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij
18-10: Euro Evangelie’ economisch journalist Arno Wellens: Digitale ID en totale EU controle in 2022
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

21-12:  Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
25-07: The Switch: Overheden willen cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
22-03: EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’