Echt of hoax? Vermeende video CCP officials over Westen: ‘Iedere gevaccineerde is ter dood veroordeeld”

—————————————————————————————————————————————–

‘Zodra de Amerikaanse strijdkrachten zijn gevaccineerd zullen ze instorten en zullen wij winnen’ – Account ex-marine officier en politicus-in-spé geblokkeerd: Echte video, of zoveelste CIA frame-China operatie?

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse marine veteraan Jarome Bell (foto rechts), die in Virginia campagne voert om in 2022 voor de Republikeinen in het Congres te komen, heeft op zijn Twitter een filmpje gezet dat door de inlichtingendiensten zou zijn onderschept, en waarop te zien zou zijn hoe partijbonzen van de CCP tijdens een videoconferentie praten over de ‘vaccinaties’ in de Verenigde Staten (en daarmee ook Europa, omdat we hier dezelfde injecties gebruiken). Hun veronderstelde conclusie is keihard: ‘Iedereen die gevaccineerd werd is ter dood veroordeeld… Wat de CCP het liefste wil is dat de Amerikaanse strijdkrachten volledig worden ‘gevaccineerd’, wat ondanks grootschalig verzet bijna het geval is. ‘Zodra dit is gebeurd zal het Amerikaanse leger instorten en de CCP triomferen.’

‘Het is spoedig gedaan met de gevaccineerden’

Het vermeende gelekte segment begint met de CCP leider die de conferentie organiseerde. Hij zegt tegen de andere deelnemers dat ‘de CCP het liefste wil dat de Amerikaanse troepen worden gevaccineerd. Zodra dit is gebeurd, zal het Amerikaanse leger instorten, en zal de CCP triomferen.’

‘Nadat de Amerikaanse troepen zijn gevaccineerd, zeg ik u dat de vaccinatie tegen het CCP virus feitelijk bijna zal zijn voltooid. Zodra de Amerikaanse elitaire samenleving vanwege angst, angst voor de dood en gebrek aan vertrouwen, vanwege de lage schurkenpolitici die hun verantwoordelijkheid willen ontlopen – en vooral zodra Wall Street, Hollywood beroemdheden, het Witte Huis en de troepen zijn gevaccineerd – kan ik u verzekeren dat er geen vaccinatiekwestie meer zal zijn.’ (Zie in dit kader ons artikel van 18-09: Ex-Forbes redacteur over Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen).

‘Het zal spoedig gedaan zijn met de mensen die deze vaccinaties verwezenlijken (/ accepteren). Degenen die achter de schermen deze vaccinaties opleggen zullen dan waarschijnlijk hun doelen hebben bereikt.’** Verderop in het gesprek zou zelfs over een ’tegengif’ tegen deze injecties worden gesproken.

Account geblokkeerd; zoveelste frame-China operatie?

Het zal geen verwondering wekkend dat de Twitter account van Bell inmiddels is opgeschort. Normaal gesproken zouden wij dit heftige bericht zonder aanvullende bronnen negeren, want er valt nu niet te controleren of de CCP officials niet over iets heel anders discussieerden. Maar in dit geval gaat het om een erkende respectabele Amerikaanse veteraan met een uitstekende reputatie die een politieke campagne voert om in 2022 tot het Congres gekozen te worden (hier een interview van vandaag met hem). Dat spreekt tegen het lukraak publiceren van een hoax-video, al is dat natuurlijk niet uit te sluiten.

Ook het feit dat hij openlijk een aanhanger van president Donald Trump is doet niet onmiddellijk denken aan de zoveelste CIA operatie bedoeld om China te framen in het kader van een aanloop naar de al jaren door het Pentagon gewenste oorlog, waartoe Beijing nu steeds opnieuw geprovoceerd wordt. Desondanks moet deze mogelijkheid altijd serieus in het achterhoofd worden gehouden. (Zie o.a. ons artikel van 25-09: Ernstige beschuldigingen Amerikanen en Britten tegen China brengen oorlog dichterbij).

Info-war; alternatieve oppositie tegen elkaar opgezet

In deze tijd met een totale ‘info war’ is alles mogelijk. Overheden overspoelen het internet met soms bedrieglijk ‘echt’ lijkende informatie, erop gericht zoveel mogelijk verwarring te zaaien en met name de alternatieve vrije media die het officiële beleid bekritiseren en tegenspreken, te ondermijnen. Ook in Nederland is een compleet legertje overheidstrollen actief.

Daarnaast wordt de beschuldiging ‘gecontroleerde oppositie’ door het alternatieve deel te pas en te onpas tegen elkaar gebruikt, wat (helaas) het succes van die ondermijning onderstreept. Waarom kunnen we het niet gewoon eens zijn over een gemeenschappelijke doel, namelijk onze vrijheid en zelfbeschikking herwinnen, en daarbij onze verschillende visies op diverse gebieden accepteren? Wat stelt die gewenste vrijheid dan voor als we dat nu al onderling niet kunnen?

U weet hoe dan ook dat inmiddels 99% van wat de mainstream media brengen als desinformatie en pure propagandabagger kan worden afgeschreven, maar blijf dus ook kritisch op de alternatieve media, inclusief deze site. Wij hebben daarom als standaardbeleid dat berichten die achteraf geheel of gedeeltelijk niet bleken te kloppen, of waar gerede twijfels over zijn gerezen, NIET worden verwijderd, maar van een commentaar worden voorzien.

 

Xander


(1) Hal Turner Radio Show*
(2) Stew Peters Show

* Hal Turner heeft dit bericht onder Premium Content geplaatst, wat een sterke aanwijzing is dat het van door hem vertrouwde bronnen afkomstig is.

** Dat de Covid-19 injecties opzettelijk een massa slachting zouden kunnen veroorzaken, is beslist geen ongefundeerd verzinsel. Zie bijvoorbeeld een aantal van onze eerdere artikelen hierover:

15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties 
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
05-08: Deel 2 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Dit is depopulatie door verplichte vaccinaties’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid gaat viraal: ‘Staat is criminele organisatie, vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
18-06: Professor Pierre Capel; ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
20-05: Nobelprijswinnaar geneeskunde noemt massa vaccinatie tegen Covid ‘onacceptabele historische fout’
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’

Zie verder ook o.a.:

07-10: Amerikaanse special forces op Taiwan; Chinese staatsmedia: ‘Derde Wereldoorlog kan ieder moment uitbreken’
30-09: Zeer ernstige waarschuwing: China schiet ballistische raket over Sydney, Australië heen
25-09: Ernstige beschuldigingen Amerikanen en Britten tegen China brengen oorlog dichterbij
18-09: Ex-Forbes redacteur over Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen
18-08: China woest na tweet senator Cornyn over 30.000 Amerikaanse troepen in Taiwan en dreigt met ingrijpen
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
02-07: China dreigt VS met oorlog als militaire steun aan Taiwan niet wordt stopgezet
10-06: Complottheorie blijkt feit: Directeur NIH erkent dat VS en China samenwerkten aan besmettelijker maken coronavirus
04-06: De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Aan Cassandro:
  Het NPO-filmpje met de haatzaaierij tegen mensen die zich niet willig laten vermoorden door gif in hun lichaam te laten spuiten, is intussen verwijderd omdat het ‘rechten van de NPO’ zou schenden. Ja, ja. En alle andere NPO-filmpjes staan er nog wel op maar deze nou net niet. Dan zou al het andere NPO-materiaal ook subiet van Youtube moeten worden verwijderd. Het is nu weer zoals Jezus zei tegen de bende van tempelpolitie en legionairs in de nacht dat Hij gevangen werd genomen:
  ‘Dit is uw uur en de macht van de duisternis’.
  Van onze dagen zei Hij:
  ‘Als die dagen niet werden verkort, zou geen vlees behouden worden….’
  https://hijkomtmetdewolken.nl/

 2. @QW… en aan allen dit ping-pong-gepost tussen mij en QR eventueel zouden lezen…
  Beste QR: bij deze mijn excuses voor de verwijzing naar Q8… dit had ik écht niet mogen doen… nogmaals sorry hiervoor.
  “Waar échte liefde is, kan er géén haat noch angst zijn”…
  (nee, dit zijn geen woorden van Phil Bosmans en ook niet van de BZN).
  Bovenstaande zin moet u eens lezen als u voor de spiegel staat en eens recht in uw ogen kijken (de ogen zijn toch de spiegels van de ziel, niet) én eens in uw eigen HART kijken: u zult verschieten van uw eigen gelaat vol haat… en dan is het aan u om uzelf te ‘ontmaskeren’ als het einige ‘Hoofdpersonage’ van uw eigen verhaal…
  Ik heb medelijden met u en wens u heel veel genade toe!
  Liefdevolle ICHTUS-groet vanwege
  CassandrA
  ‘over & out’ = STOP!

 3. @QW… ocharme QW… volgens mij ben je gewoon een (s)pion van Q8 die hier de boel tegen elkaar komt oppoken… “wiens brood etc.”
  Ik lafhartig?

 4. Voor diegenen die dit door de NPO uitgezonden filmpje (nog) niet heeft gezien, hieronder nogmaals de link. Het maakt deel uit van een ‘groots’ op handen zijnde HAAT-PROPAGANDA tegen alle ‘no-vaxers’.
  Bekijk en luister daarom voortaan ALLES met een ferme korrel natrium-chloride!
  https://www.youtube.com/watch?v=dC6TZ-N0n2I
  Groetekus van Cassandro (nu met een ‘zout-smaakje’ weliswaar 😉 )

 5. *Cassandro* 21/10/2021 om 3:45 pm

  Wat ben je toch een ongeloofwaardig en ook belachelijk figuur.
  Als ikzèlf een zwarte of bruine ben, mag ik volgens jou bepaalde woorden wèl gebruiken, maar heb ik een andere kleur dan mag ik diezelfde worden niet gebruiken.
  Vraag jij jezelf eens af of je zèlf een echte (gekleurde?) racist bent, datgene waar je een ander in bedekte termen van wilt beschuldigen.

  Bovendien haal je in je brutaliteit de Hoofdpersoon van de bijbel er weer bij, maar dat is niet dan een teken van uiterste zwakte.
  Herkenbaar van het Geloofsforum als men dreigt fouten te moeten toegeven maar dat niet wil.

  Daarom ook ben je juist zo fel omdat je niet verstandig overleg kunt plegen.
  Ik heb die woorden bewust gebruikt, en zal die woorden weer bewust gebruiken zonder daar iets van meer of minder of kleur te willen aanduiden.

  Ik merk dat je mijn post naar de moderator over jou bijzondere naam en aanduidingen gelezen hebt.
  Vandaar ook dat je je lafhartig terugtrekt en met mij niet een gedachtewisseling wilt voeren omdat je weet dat je dat niet kunt.
  Mocht je denken dat ìk op mijn beurt daarvoor nog belangstelling zou hebben…
  veel plezier 😅

 6. Het ”gevecht” van Robert Jensen is pas begonnen, zegt hij? Hij is toch al bijna 2 jaar zo bezig? Zie hetanderenieuws.nl of jensen.nl? Ik heb het zelf nog niet beluisterd, ga ik nu even doen …

 7. Jan Jansen schreef:
  21/10/2021 om 11:29 am
  Vandaag de voorpagina van de telegraaf:
  Windhoos in Barendrecht.
  Vertragingen en annuleringen op Schiphol door harde wind.
  Camp Nou verliest geduld met Luuk de Jong.
  Voetbalfans mogelijk niet meer welkom bij Nederlandse duels.
  Als 99% niet waar is, dan moeten dus minimaal 3 van deze 4 artikelen niet waar zijn.
  Wat is de alternatieve waarheid?

  Noem je Barendracht een Windhoos? Dan heb je `leersum niet gezien en dat was een valwind. Overdreven dus.
  vertragingen en annuleringen door harde wind op Schiphol. Tegenwoordig kan de trein in de herfst niet meer rijden door blaadjes, staat Nederland vast met een beetje regen. Zal wel in incompetentie zijn denkt u ook niet?
  Nou camp verliest geduld. Und? Kan morgen weer terug gevonden zijn.
  Voerbal fans mogelijk… Mogelijk?, dus mogelijk wel.

  4 van de 4 dus onzin!

 8. … en wat dat zgn NPO-filmpke betreft… ik zou écht niet verschieten dit hier om een GROF misbaksel gaat, gemaakt ergens in een kelder-studio ergens in een land van ver van hier, nl. erges op het noordelijke deel van een groot schiereiland gelegen ten weste van Nippon.

 9. @QW!!! Ik MOET reageren op je ‘zwarte letters op een wit pc-scherm’, nl. … “… criminele zwarten en bruinen…”
  Volgens mij ga je HIER écht te ver, tenzij je zelf nen ‘zwarte” of nen “bruine” bent, dan zijn deze woorden – = VOOROORDELEN – geheel voor eigen rekening! Ik hoop dat je hiermee met jezelf in het reine komt, maar dat is alleen aan jou – en aan JC ! – om hierover te beslissen.
  Doe AUB voortaan geen zulke ondoordachte uitspraken meer, tenzij je BEWUST zgn. ‘minderheden’ wilt kwetsen… dan is het des te erger voor jou!
  Vanwege een ZEER CASSANTE Cassandro !
  En neen: ik wil hierover op dit forum met jou geen verdere ping-pong-disputen voeren!

 10. @B. Gerrits 3:41 pm Helemaal met je eens. Heb zelf ook al meerdere keren om objectief verifieerbare bronnen gevraagd. Er wordt alleen verwezen naar andere hoax-sites of eerder zelf gepubliceerde artikelen.
  @Raaf 10:51 pm Heel herkenbaar wat je schrijft. In mijn kring wel al meerdere personen die gevaccineerd zijn alsnog ziek geworden.

  Trek de geestelijke wapenrusting aan en deel de objectieve waarheid. De recente preek van Paul Visser over de Great Reset verbond diverse punten die ook hier duidelijk aaneen worden geregen. Blijf waakzaam en zorg voor voldoende olie in jouw lamp.

 11. @joost schreef:
  21/10/2021 om 10:13 am
  Xander,wat een bizar artikel!
  Alles is mogelijk in deze absoluut demonische tijd! Inderdaad, ja.
  IK bespreek e.e.a. vaak met mijn zes kinderen. Mijn jongste zoon is KNO arts. Helemaal “gekke Henkies” zijn we hier niet… Kritisch, waakzaam en alert.
  Wat volgens mijn info wel is bewezen dat het “vaccin” hier door in het Westen gebruikte “vaccins” het Immuun systeem vernietigd, bekend onder de naam AIDS – Acquired Immuno Defeciency Syndrome.
  En ja, dan ben je inderdaad ‘nog niet jarig op termijn’ ! We zullen het gaan beleven met elkaar.
  ……
  Precies.
  Met bloedonderzoek bij gevaccineerden kan aangetoond worden dat het natuurlijke immuunsysteem permanent wordt beschadigd – door enorme toename van D-dimeren.
  Dat betekent dat gevaccineerden kwetsbaar worden en zich niet meer kunnen verdedigen tegen ziekteverwekkers en dus na besmetting ziek zullen worden en in het ziekenhuis belanden.
  Ongevaccineerden zullen geen enkele moeite hebben met een besmetting en zullen ook niet ziek worden, hun afweersysteem werkt immers nog perfect om de besmetting te overwinnen zonder ziek te worden of in het ziekenhuis te belanden.
  Daarom wordt er in de leugenmedia en door politici enkel gesproken over besmettingen want door de verandering van seizoen en het koudere weer steken verkoudheden, snotneuzen en mogelijk zelfs griep de kop op, is dat maar NORMAAL in deze tijd van het jaar.
  Wat NIET normaal is, is dat een gezonde mens met een werkend afweersysteem door besmetting van een snotneus op het IC in het ziekenhuis zou belanden.

  Daarom zijn het enkel gevaccineerden die met een besmetting door een gebrekkig afweersysteem ziek worden en in de ziekenhuizen liggen…dat zijn dus allemaal al vaccinatie slachtoffers.
  Mensen werden misleid om zich vrijwillig te laten vaccineren voor hun gezondheid terwijl net die vaccinatie hun afweersysteem beschadigt waardoor ze nu, massaal gevaccineerd, ziek op de IC’s in ziekenhuizen belanden voor een simpele verkoudheid.

  Besmettingen worden als SMOES gebruikt door de politiek om nog meer mensen gevaccineerd te krijgen zodat ze ziek zouden worden, om een vaccinatieplicht en cst erdoor te kunnen duwen voor machtscontrole, om opnieuw nepmaatregelen en lockdown te kunnen invoeren voor deze vierde NEPgolf en om ongevaccineerden de schuld voor de ziekenhuis opnames van vaccinatie slachtoffers in de schoenen te kunnen schuiven.

  @Thomas schreef:
  20/10/2021 om 7:09 pm
  FEIT : alleen het Westen “vaccineert” zijn bevolking, medisch personeel en leger met experimentele nanotechnologie, valselijk voorgesteld als “veilige vaccins”. Rusland en China gebruiken klassieke vaccins. Aangezien nooit iemand een coronavaccin heeft kunnen maken, mogen we aannemen dat er in die spuiten gewoon een zoutoplossing of vitamientjes zitten. Ze kunnen nu rustig toekijken hoe het Westen straks mogelijk instort.

  U vergist zich, maar in een gedeelte van de mRNA (en ook de gewone) vaccins zaten/zitten zoutoplossingen om in het begin de vaccinatieschade te kunnen minimaliseren anders zou dat twijfelende burgers kunnen afschrikken om zich ook vrijwillig te laten vaccineren…daarom ook dat sommigen wel magnetisch en luminescent waren op de injectieplaats en anderen niet.
  Dat is het bewijs dat er zoutoplossingen gemengd werden en verdeeld werden als vaccins.
  En in de volgende prikken zitten in verhouding steeds minder zoutoplossingen en meer het echte spul, daarom moesten er meerdere prikken volgen, niet voor de beperkte immuniteit maar zodat iedereen uiteindelijk toch de gentherapie binnenkrijgt…met de eerste, de tweede of de derde prik.
  Verdeel en heers door verwarring te zaaien…(‘ik ben toch niet magnetisch na de spuit dus is dat een leugen?’)
  En ja, je kunt je afvragen waarom de grootmachten china en rusland hun bevolking niet inspuiten met experimentele gentherapie…maar die hebben hun volk dan ook reeds stevig onder de knoet en dat wil het westen/de politici nu net ook: dictatoriale, fascistische allesomvattende machtscontrole over elk aspect van het privéleven van elke burger, zelfs totale zeggenschap over onze lichamen en gezondheid!
  Maar mondige, vrije en wakkere burgers van het westen zullen hun eerder bevochten en verworven vrijheid niet zomaar zonder slag of stoot opgeven en verder laten afpakken om willoze slaven in een dictatuur te worden.

  De staat/politiek heeft geen zaken met ons privéleven!
  De staat heeft geen zaken met mijn medisch geheime dossier, met wie ik in mijn huis toelaat, wie mijn wc gebruikt, waar ik naartoe ga, met wie ik sociaal contact heb, welke geneeswijze ik verkies, welke medische handelingen/medicatie ik wil nemen of niet!
  Politiek moet besturen, en zelfs daar bakken ze ook al niks van en plegen misdadig plichtsverzuim terwijl wij ze vet betalen, en ze moeten met hun politieke snuit uit mijn persoonlijke leven blijven, daarover beslis ik en ik alleen, dat is mijn soevereine mensenRECHT!

 12. @ Nieuw Begin schreef:
  21/10/2021 om 10:10 am

  “Ging NPO te ver met programma over doodschieten ongevaccineerden?”

  Nieuw Begin, geldt niet voor jou:
  Alleen al de vraag geeft blijk van onderontwikkeling.

  Zullen we diezelfde vraag eens stellen over rokers, alcoholisten, vraatzuchtigen, misdadigers die anderen of zichzelf in gevaar brengen, pedo’s, criminele zwarten en bruinen?

  Nieuw Begin, dan hoef ik je niet te vertellen dat in dit land de razende ramp uitbreekt.

 13. Vandaag de voorpagina van de telegraaf:
  Windhoos in Barendrecht.
  Vertragingen en annuleringen op Schiphol door harde wind.
  Camp Nou verliest geduld met Luuk de Jong.
  Voetbalfans mogelijk niet meer welkom bij Nederlandse duels.
  Als 99% niet waar is, dan moeten dus minimaal 3 van deze 4 artikelen niet waar zijn.
  Wat is de alternatieve waarheid?

 14. Xander,wat een bizar artikel!
  Alles is mogelijk in deze absoluut demonische tijd! Inderdaad, ja.
  IK bespreek e.e.a. vaak met mijn zes kinderen. Mijn jongste zoon is KNO arts. Helemaal “gekke Henkies” zijn we hier niet… Kritisch, waakzaam en alert.
  Wat volgens mijn info wel is bewezen dat het “vaccin” hier door in het Westen gebruikte “vaccins” het Immuun systeem vernietigd, bekend onder de naam AIDS – Acquired Immuno Defeciency Syndrome.
  En ja, dan ben je inderdaad ‘nog niet jarig op termijn’ ! We zullen het gaan beleven met elkaar.
  Laten we het volgende goed op ons laten inwerken:
  ” …..Ik zal raad geven,
  Mijn oog zal op u zijn” Psalm 32: 8
  Shalom,
  Joost

 15. @ Raaf, wat onwettig is, dat is dat het gepusht wordt aan mensen zonder gezondheidsklachten! Niemand had er behoefte aan, ze pushen het omdat het hun agenda is, voorbedachte rade! Wij hoeven toch geen medische bemoeienis van hen?

 16. Naast de gifprikken wordt er nu opzettelijk o.a energie- en- hongersnood veroorzaakt in de VS, door de aanvoer van producten opzettelijk ernstig te vertragen of stil te leggen.
  Gebeurt het om de wereldwijde genocide te versnellen?
  En gaat dit als onderdeel van het duivelse elite plan, ook in NL gebeuren?

  https://www.bitchute.com/video/u50LnLOwdnEq/

  https://www.naturalnews.com/2021-10-20-red-alert-as-america-now-just-nine-meals-away-from-anarchy-massive-civil-unrest-provoked-on-purpose.html

 17. Louise Duit schreef:
  Heb je het aantal subscribers gezien? 666k!
  Het baart me geen zorgen meer, dit is puur powerplay

 18. In mijn naaste omgeving zijn veel mensen gevaccineerd, jongeren, maar ook ouderen, sommigen 90+. Gelukkig ken ik nog niemand die bijwerkingen merkt na de vaccinatie, dit geeft me soms te denken…..Ikzelf weiger absoluut de prik omdat ik het vanaf het begin al instinctief niet vertrouw..De zeer nabije tijd zal uitwijzen of het hier vaak besproken doemscenario zich gaat ontvouwen..

 19. ALS alle amerikaanse soldaten zijn gevaccineerd en dus vroeg of laat uitgeschakeld worden is het een peuleschil voor de Communistische Chinezen om Amerika binnen te vallen én te veroveren !

  Bravo, China !!!! Ongelooflijk slim !!!

  Wordt Amerika dan een “Democratische” Volksrepubliek ??? hahahaha !!!!

 20. Het World Economic Forum geeft nu in ieder geval zelf toe dat de covid-19-‘vaccins’ in werking sterk verschillen van de voorgaande ‘klassieke’ vaccins, er wordt nu openlijk toegegeven dat het gaat om ‘genomic vaccines’: https://www.youtube.com/watch?v=HQBE7oCCC5g

 21. De spreker in het filmpje is Miles Guo, een verbannen miljardair uit China, geen lid van de CCP en heeft connecties met Steve Bannon.
  Hoogtswaarschijnlijk is het doel van dit filmpje voor het verspreiden van desinformatie (CIA?).

 22. Die Hal Turner komt al 15 jaar met het ene hoax-verhaal na het andere. Net als andere reageerders in de comments, neem ik zo’n artikel bij voorbaar niet serieus.

 23. Ja de vaccins zijn niet te vertrouwen, de bedrijven die ze verkopen niet, de mensen die ze ons aansmeren niet en de artsen die de wij van wc eend onderzoeken klakkeloos overnemen, om wat voor reden dan ook, ook niet. Waarom dit allemaal gebeurt vraagt Fleur terecht. Om de populatie uit te dunnen zoals op de Georgia guidestones staat? Voor geld zoals zovelen denken? Controle en macht? Ik denk dat als het duidelijk wordt wie hier achterzitten en achter al die zieke ellende in de wereld….dat die bovengenoemde punten slechts bijzaken zijn. Zij hebben een (kwaadaardige) religie. En dat maakt dat ze onmenselijke dingen laten gebeuren in de wereld. Religies zoals bijvoorbeeld Aleister Crowley had, waar Mick Jagger naar de kerk ging, de religie van Madonna. Deze religie hebben ook mensen veel verder boven in de ladder. Door gebouwen van hun te onderzoeken, projecten die ze doen, symboliek die ze gebruiken en groepjes die ze bezoeken. Ik zal het beestje niet bij zijn namen noemen of uitwijken daarover. Dan nodig ik u uit op het geloofsforum. Maar gelukkig is er ook nog Hoop! Met een hoofdletter Y.

  Wees gezegend

 24. “sentenced to death”, is volgens mij niet goed vertaald uit het chinees ? — beter zou zijn > *ten dode opgeschreven* -( dat komt overeen met wat kritische geleerden stellen )- of, om ’t des bijbels te zeggen > in de schaduwen des doods …!?

 25. 100% hoax.

  Jarome Bell zijn Twitter account is verwijderd omdat hij op Twitter opriep om de mensen die de audit deden in Arizona, te executeren.

 26. FEIT : alleen het Westen “vaccineert” zijn bevolking, medisch personeel en leger met experimentele nanotechnologie, valselijk voorgesteld als “veilige vaccins”. Rusland en China gebruiken klassieke vaccins. Aangezien nooit iemand een coronavaccin heeft kunnen maken, mogen we aannemen dat er in die spuiten gewoon een zoutoplossing of vitamientjes zitten. Ze kunnen nu rustig toekijken hoe het Westen straks mogelijk instort.

 27. Er is een informatie oorlog gaande. Geschiedkundig feit is dat een oude macht en een opkomende macht altijd in oorlog komen; Sparta Athene, Rome Carthago, Spanje Verenigd Koninkrijk, Verenigd Koninkrijk Frankrijk, voorgaande landen met Duitsland, ik zie de informatie oorlog in dit kader. China VS.
  De nieuwe wapens zijn digitale informatie / propaganda.

 28. China, Rusland, Noord Korea, Venezuela, Libië, Irak, Iran, Cuba, Hongarije, en wat nog meer.

  Mensen kunnen prima in vrede samenleven met elkaar, hier is iets anders aan de hand !
  Er dwaalt een spirit over de wereld die weet dat zijn tijd heel kort is, er is alles aangelegen !

  U denkt nog steeds in goed en kwaad, daarom bent U zo verdeeld, is ook juist de bedoeling.
  Als U stopt met mensen veroordelen en te kwalificeren komt U er achter dat er iets anders speelt.
  Nee, deze krachten hebben géén vlees en géén bloed mogendheden van omstandigheden.

  U moet echt verder kijken dan wat U denkt te weten van de wereld beste mensen,
  anders bent U ten prooi gevallen aan krachten die U niet kent…
  Verdiep U in oude wijsheden en de kennis zal relevant worden in het nu,
  Alles herhaalt zich want als een jager en val neerzet en hij heeft géén prooi dan past ie zijn vallen aan. Als hij prooi heeft is de val prima voor de volgende keer, er wordt in ge trapt nooit uit.

  Uiteindelijk is het niet zo moeilijk om tegen de stroom in te zwemmen soms…
  Het vereist oefening en vertrouwen om te kunnen overleven, zeker straks !

  Media, dagelijks nieuws, herhalingen van het zelfde uitgebraakte mantra maken U dom.
  Maak je géén illusies, doordat ik weet niets te weten, wordt ik slimmer, ik leer iedere dag weer.

  Je moet echter wel een paar ballen hebben om soms je mening te kunnen geven in een omgeving van andersdenkenden, je moet soms boos worden, fouten maken, excuses aanbieden, je fouten erkennen en er van leren en weer opstaan. Zo erg is dat niet mensen, hoe groot is je ego ?

  Als er niets geleerd wordt van het verleden zullen fouten eeuwig terugkomen totdat je ervan leer, totdat je transformeer. Niet in een meer materialistische mens maar in een meer spirituele mens die van dieren houdt en kan genieten van verliefde stelletjes die schijnbaar even het geluk beleven hoelang het duurt. Fouten zijn er om van te leren maar niemand heeft het lef in zijn donder om echt te zeggen hoe hij of zij ergens overdenkt. Zeker in deze tijd worden al je opinies ingeschaald tussen goed of kwaad dus bijna niemand spreekt zijn gevoelens meer uit naar een ander.

  Zulks gedrag creëert een zieke leefomgeving, een gestoord sociaal gedrag, en ongeluk.

  Het is niet zo moeilijk om te begrijpen dat de simpele regel;

  Wat Gij niet wil dat U geschiedt, doet dat ook een ander niet.
  Behandel een ander met hetzelfde respect waar je je eigen fouten en leugens mee begraaft.
  Nee, dat zijn géén fluwele handschoentjes …. Daar heb je eelt of werkhandschoenen voor nodig !

  Voor hen die weten wat er werkelijk speelt in de wereld, vergeef het de domme en de blinde,
  Op Zijn tijd zal uiteindelijk iedere knie buigen of geen vlees meer behouden worden !

  Wij hebben de huidige geest en ons heilige geschrift om ons te laten zien wat komen zal,
  Dat is opdat wij erop voorbereidt zijn en anderen kunnen bijstaan, en de blinde bij de hand nemen

 29. als het Miles Guo al is … heeft hij wel een ‘make-over’ gehad 🤓 … en is hij er niet van opgeknapt 😂
  gevalletje ‘photoshop’ ?! poking the bear?
  mensen, houd het klein: lees de bijbel ✝️ heb je naaste lief ❤️ en zit je tijd uit 🙏

 30. Wat wil die obsessieve, psychopathische, tunnelvisie denkende elite eigenlijk?
  De wereldbevolking uitroeien via de gifprikken.
  Daarmee brengen zij 90% van de afnemers van producten dus om zeep.
  De totale industrie dondert hiermee volledig in elkaar….
  Zullen alle multinationals en o.a machtige drugsindustrie dit accepteren?!
  Helaas zijn er wereldwijd reeds velen gevaccineerd.
  Die mensen kun je dus triest genoeg afschrijven.

  De ongevaccineerden zullen stand moeten houden om de totale ineenstorting van de aarde te kunnen voorkomen!

 31. People, if you willingly accept a vaccin from known eugenicists who want to depopulate the world, your brainwashing is complete.

  Mensen, als u een vaccin accepteert van bekende eugenetici die graag de wereld willen ontvolken, dan is uw hersenspoeling kompleet.

  #fjb

 32. Maakt naar mijn mening ook weinig verschil met wat misschien komt, we moeten het afwachten

 33. Beste Xander, Volg altijd met veel interesse Uw dagelijkse berichten. Doorgaans controleer ik Uw berichten via andere sites zoals bijv. Zero Hedge, Kopp Report, Konjunktion.info etc. Zo heb ik dat ook gedaan, in het verleden, met Hal Turner. De man heeft een, laten we het daar maar bij houden, een zeer slechte reputatie. Voor mij zodanig dat ik een artikel van Uw kant die gebaseerd is op een sprookje van Hal Turner onmiddellijk ter zijde schuif als zijnde niet geloofwaardig. Het zou de geloofwaardigheid van Uw site ten goede komen indien U niet meer de artikelen van Hal Turner opneemt.

 34. I would like to point out that the video Mr. Jarome Bell shared on Twitter was not from CCP officials’ conference. Instead, this is a recent live broadcast done by Mr. Miles Guo, a Chinese billionaire in exile who is living in the U.S. now.

  In 2017, Mr. Guo started the Whistleblower Movement to expose the CCP’s crimes against humanity in China and worldwide, including the CCP’s suppression of Hong Kong people’s protests, the genocide of Uyghurs in XinJiang, the truth about covid-19 pandemic and vaccine disasters, and more.

  Many Chinese whistleblowers from inside the CCP provided Mr. Guo countless intelligence about the CCP’s collusions with major international companies (including the pharmaceutical companies that are pushing the vaccines), the Wall Street, as well as how the CCP uses its operation networks to bribe and corrupt the politicians around the world.

  You can visit their website: https://www.gnews.org

  Vertaal naar Nederlands, zie siteregels. Mod.

 35. Intussen smeken, volgens een opiniepeiling, grote delen van het dankbare maar doodsbange volk alweer om het invoeren van nieuwe maatregelen – als dat waar is.
  Het lijkt Noord-Korea wel.

 36. Er zijn 1.000-en sukkels gevaccineerd. Echter zie ik ze vooralsnog niet bij bosjes doodvallen. Zolang dat niet gebeurt, zet ik mijn vraagtekens bij dit soort berichten. Uitsluiten doe ik het zeker niet. De Globalisten voeren een depopulatiebeleid, dat is zeker.

 37. Precies, wat maakt het uit of het een hoax is of niet?
  Xander heeft maanden gewaarschuwd en 100% bewezen dat in de zogenaamde vaccins in werkelijkheid gentherapie zijn en gifstoffen bevatten die massasterfte onder de gevaccineerden zullen veroorzaken. Precies zoals geplant door de communistische fascistiche nieuwe wereld orde elite die erop uit zijn pakweg 80% van alle mensen op deze wijze te vermoorden, en daarmee de macht te grijpen omdat ze ook nog met 5g straling de overgeblevenen zal kunnen besturen.

 38. Én het gaat maar gewoon door ; hupsakee weer een nieuwe variant : het AIj.4.2. Covid Delta variant. Alle voorstanders van vaccinaties zouden inmiddels ‘zich achter de oren moeten krabben’ . Een software probleem zorgt er inmiddels voor dat de ‘juiste’ samenstelling …. van vaccinaties niet goed is. In vele opzichten gaat de mensheid aankomende maanden een verschrikkelijke tijd tegemoet. Let goed op u zelf en de uwen !

 39. Al bij onze geboorte zijn we ter dood veroordeeld, dat is een natuurwet, en gelukkig maar. Wie wil er nu eeuwig op deze aardkloot blijven. Als ik dit artikel mag geloven dan staat de planeet aarde op de lijst van uitsterving, en dan zijn het de niet gevaccineerde die het zal overleven, ze zullen met weinig zijn om de aarde terug op te starten. En moest Trump herkozen worden of niet dan denk ik dat de bestorming van het Capitool maar een kinderspel zal zijn. Tot nu toe heeft Trump zich nog niet kandidaat gesteld. Maar ook als Biden wordt herkozen zullen de problemen in de VS niet zomaar verdwijnen, als hij dan nog leeft tenminste. Shalom

 40. Waarom denkt men dat men in China niet de mrna gentherapie priks gebruikt? Doordenkertje …

 41. Volgens mij echt, op de vraag van Xander, ”echt of hoax?” We weten toch dat het moorpriks zijn? We weten toch dat het nergens voor nodig is om ons die ”alien” nanocreaturen & de grafeenoxide in ons bloed te laten prikken! Als Amerikaanse soldaten dat in hun lijf laten spuiten, zullen ze waarschijnlijk niet zo lang meer te leven hebben, sommigen vallen direct dood! Gezonde mensen, 99,95% hebben het niet nodig! De dodelijkheid van Corona ligt niet hoger dan de jaarlijkse griep, sommige jaren waren zelfs erger, waren er toen lockdowns?

  Mensen met onderliggende ziekten & tekorten aan zink & Selenium, sommigen geloven ook tekorten aan zonlicht, hadden altijd al problemen met griep. Maar men schreef daar gewoon medicijnen voor? Iedereen kan zelf opzoeken welke planten in de natuur nuttig zijn, cannabis geneest ook kanker & veel sneller dan de Big Pharma rommel!

 42. Beste Xander, of het een hoax is of niet maakt naar mijn mening niks meer uit. Alles wat de “wappies” beweerde is uitgekomen. Ontkennen is zinloos.

  Kortom, bedankt voor het delen en je tomeloze inzet. Valt het mee dan valt het mee. Maar heb er een hard hoofd in. Dus bescherm jezelf, voedsel, metalen, warmte. En zit de rit maar uit. Het wordt een lange en donker winter.

Comments are closed.