Amerikaanse special forces op Taiwan; Chinese staatsmedia: ‘Derde Wereldoorlog kan ieder moment uitbreken’

Dit beeld zou wel eens de spreekwoordelijke rode lijn voor Beijing kunnen zijn. Gaat het de Amerikanen opnieuw lukken de zoveelste grote oorlog in gang te zetten, misschien wel WO-3?

—————————————————————————————————————————————–

Officials in Washington hebben volgens de Wall Street Journal openlijk toegegeven dat Amerikaanse special forces al minimaal een jaar lang in Taiwan zijn om onder meer trainingen te geven. We hebben al vaker geschreven dat de eventuele aanwezigheid van Amerikaanse militairen op het eiland een extreme provocatie is die door China als een casus belli kan worden opgevat, oftewel een onmiddellijke aanleiding tot oorlog. De Chinese staatskrant Global Times, spreekbuis van de communistische partij (CCP) schrijft zelfs dat de Derde Wereldoorlog ‘nu op ieder moment’ kan losbarsten (2).

In 1962 stuurde de Sovjet Unie troepen en raketten naar Cuba, dat op vergelijkbare afstand van de VS ligt als Taiwan van het Chinese vasteland. De Amerikanen reageerden als door een wesp gestoken en dreigden met de Derde Wereldoorlog, die maar nèt worden voorkomen. Wat de Sovjets een kleine 60 jaar geleden deden, doen de Amerikanen nu zèlf op Taiwan, gericht tegen China.

‘Waarom slechts twee dozijn leden? Waarom geheim? De VS zou openlijk 240 militairen moeten sturen, in uniform, en bekend moeten maken waar ze zijn gestationeerd. Kijk maar of de PLA dan een gerichte luchtaanval uitvoert om deze Amerikaanse binnendringers te vernietigen!’ is de veelzeggende reactie van Hu Xijin (Chinese staatsmedia).

Taiwan: ‘China zal de prijs moeten betalen’

De afgelopen weken is de Chinese luchtmacht als ernstige waarschuwing al talloze keren de defensiezone van Taiwan binnengedrongen, soms met tientallen vliegtuigen tegelijk. Sinds afgelopen vrijdag hebben maar liefst 150 Chinese toestellen de randen van het Taiwanese luchtruim geschonden.

Taiwanese politici en regeringsofficials hebben het dan ook openlijk over een aanstaande oorlog, en lijken daarbij te rekenen op Amerikaanse militaire steun. Minister van Defensie Chiu Kuo-cheng zei dat China ‘de capaciteiten heeft om ons aan te vallen, maar daarvoor de prijs zal moeten betalen.’ Hij voegde daaraan toe dat die prijs in 2025 ‘lager’ zal zijn, omdat China dan in staat zou zijn om een ‘full scale invasie’ uit te voeren. (1)

Gaat het de Amerikanen wéér lukken een slachtpartij in gang te zetten?

Volgens de Global Times is de geheime samenwerking tussen Amerika en Taiwan nu zó ‘onbeschaamd’ geworden, dat er bijna geen ruimte meer is voor een diplomatieke oplossing, en een rechtstreekse militaire confrontatie nu vrijwel onvermijdelijk is geworden. Hierdoor kan de Derde Wereldoorlog ‘op ieder moment uitbreken’, zo wordt geschreven. Chinese media en politici hebben de afgelopen jaren herhaaldelijk gewaarschuwd dat Amerikaanse troepen op Taiwan een rode lijn betekent die een direct reden zal zijn om een oorlog te beginnen.

Gaat het Washington, al zo lang de plaag van deze planeet, wéér lukken om de zoveelste grote slachtpartij in gang te zetten?Xander


(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner Radio Show


Zie ook o.a.:

30-09: Zeer ernstige waarschuwing: China schiet ballistische raket over Sydney, Australië heen
25-09: Ernstige beschuldigingen Amerikanen en Britten tegen China brengen oorlog dichterbij
18-09: Ex-Forbes redacteur over Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen
18-08: China woest na tweet senator Cornyn over 30.000 Amerikaanse troepen in Taiwan en dreigt met ingrijpen
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
02-07: China dreigt VS met oorlog als militaire steun aan Taiwan niet wordt stopgezet
04-06: De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
24-04: ( / STRATCOM commandant: Deel Chinese kernmacht in lanceer gereedheid gebracht)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
05-04: ( ; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken)
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)\

2020:

17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. 9/10/’21 2.40 pm
  @jo staats

  In mijn 72 jarige aanwezigheid op deze aarde heb ik de meest fantastische verhalen moeten aanhoren en gelezen.
  Dit verhaal slaat echter werkelijk alles: Robbedoes& Knabbernoot zijn er niets bij vergeleken….
  Beter het oog richten op de Heer Jezus Christus, onze Messias, die is, die was en die komen zal!
  Alleen in Hem is er redding en niet anders. De Naam des HEEREN is geprezen!
  Shalom!
  Joost

 2. 6.21 pm 7/10/2021 Bataaf n.a.v.
  Waarom is mijn reactie niet geplaatst???
  Filosemiet???

  Joost

 3. Hallo Xander en iedereen die dit leest,

  De mainstreammedia over de hele wereld heeft zijn werk “uitmuntend” gedaan. Niemand weet wat er echt speelt!!!. Ik ben de situatie in Amerika nu bijna een jaar dagelijks meerdere uren aan het volgen. Uiteraard niet via de MSM. Wat is de actuele situatie. Geloof het of niet, Trump is de ” Commander in Chief ” van het Amerikaanse leger. Dit omdat data-analisten van het Amerikaanse leger al enkele dagen na de Amerikaanse presidentsverkiezingen tot de conclusie waren gekomen dat Trump ruim had gewonnen. 49 van de 50 staten!!!! Hij heeft nog steeds toegang tot het Pentagon en alle militaire intel. Biden absoluut NIET. Trump vliegt nog steeds met de Airforce One. Biden niet. Er wordt wel met CGI (computer Generated Imaging) de indruk gewekt dat dat wél zo is.
  Ik ben er pas enkele dagen geleden achtergekomen dat het Amerikaanse leger Trump heeft GEVRAAGD om mee te doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Wat is de reden hiervan?
  De militairen in Amerika hebben de afgelopen 15 jaar met lede ogen moeten aanzien dat Amerika van binnenuit werd vernietigd door de “Deepstate/Caball”. 85% van alle rijkdom op aarde is in handen van deze groep. Deze Deepstate bestaat uit de rijkste families: Rothschilds, Rockefellers, Windsors, Georg Soros, Busch-clan, Clintons, Obama etc. etc. Daarnaast staan alle elite-politici van deze wereld op hun loonlijst. De deepstate zijn de ” puppetmasters ” en onze politici zijn de “puppets on a string “. Naast steeds verder doorgevoerde globalistische communistische ideologiën heeft deze groep ook depopularisatie plannen die NU worden uitgevoerd d.m.v. het Covid-19 virus en vooral de vaccinaties.
  Het World Economic Forum (WEF) heeft o.a. in haar agenda opgenomen dat 90% van de mensheid dient te worden vernietigd teneinde problemen op het gebied van voeding, water, woonruimte, klimaat etc etc. te voorkomen. Ik denk dat ze daar wel een punt hebben echter met ver doorgevoerde en eerlijk gecommuniceerde vruchtbaarheidsverminderingsprogramma’s zou waarschijnlijk hetzelfde zijn bereikt. Denk ik.
  Trump en het leger waren magistraal. Ze hebben de ” grootste militaire stingoperation” opgezet die ooit in de menselijke geschiedenis heeft plaatsgevonden. Men wist bijvoorbeeld dat tijdens de laatste presidentsverkiezingen van 2020 de Deepstate alles in het werk zou stellen om Trump te naaien. Trump samen met zijn zoon Eric en een CIA agent buiten dienst hebben een watermerk in de mailin-ballots laten zetten. In dit watermerk hebben ze de allernieuwste blockchain technologie en GPS geintegreerd. Men kon precies achterhalen waar alle stembiljetten waren en wie ze in bezit had etc. Zo heeft het leger supersnel kunnen achterhalen wat er in werkelijkheid was gebeurd.!!!!!!!!!
  De situatie is nu dat er meer dan 2,7 miljoen mensen intussen zijn gearresteerd!!!!!!!!!!!
  Dit is o.a. voor de feiten Treason en high-Treason. Ik heb veel meer info wat er allemaal is gebeurd maar bottom-line is dat de DEEPSTATE/CABALL zijn uitgeschakeld.!!!!!!!!!!!!!!!
  Ga naar ” Real Raw News ” om je te informeren welke politici en elite’s reeds ter dood zijn gebracht via militaire tribunalen.
  Wat gaat nu verder gebeuren?
  Het Amerikaanse leger heeft samen met 32 andere landen een alliantie gevormd, de zg “white hats”. Hierbij behoort ook Nederland!. en ook Rusland en China (zonder CCP). De CCP bestaat overigens niet meer!
  Zéér binnenkort (deze maand) wordt een ” WW3 Nuclear Scare Event” afgespeeld. Hierbij wordt in de media de wereld voorbereid op een derde wereldoorlog. Hierdoor gaat het Amerikaanse leger naar DEFCON 1, de hoogste militaire paraatheid waarbij Nucleaire wapens ingezet kunnen worden. Hierdoor gaat er een grote beurscrash echt plaatsvinden. Door de grote paniek die hierdoor zal ontstaan kan er ” GLOBAL MARTIAL LAW ” worden uitgeroepen door de alliantie en is Trump tijdelijk de militaire baas van de hele wereld!!!!!!!!!!!! Tijdens deze oorlog worden 34 gebouwen van de deepstate vernietigd met ” Rods of God”, dit zijn sattelietgestuurde raketten. O.a. Buckimham-Palace, het Duitse White House, the 3 Gorges Dam in China. etc.etc.
  De volgende stap zal het neerhalen van de media zijn.
  Dit gaat in golven gebeuren.

  Wave 1) alle social media zullen gaan uitvallen: Facebook, Twitter, Instagram etc. Hier hebben we afgelopen week al een voorproefje van gehad. Ik heb gehoord dat militairen het Facebook hoofdkantoor zijn binnengevallen en o.a. Mark Zuckerberg hebben gearresteerd. Hij zou al in Gitmo zitten. Zie Real Raw News.

  Wave 2) uitval van internet en telefonie.

  Wave 3) uitval van alle Mainstreammedia.

  Deze globale media uitval is al meer dan een jaar in stilte voorbereid. 3/4 jaar geleden zijn o.a. 600 communicatie- satellieten in omloop gebracht. Er gaan heel veel geweldige vernieuwingen plaatsvinden voor de mensheid o.a. Quantum Internet, Quantum Financiël System, Quantum Healing, GESARA, NESARA etc. etc. etc.
  Er zijn door Trump 300.000 sealed indictmens (dagvaardingen) uitgevaardigd om over de hele wereld mensen te kunnen arresteren die het niet goed voor hebben met de mensheid. O.a. de mensen en instanties die betrokken zijn geweest bij de tot standkoming van de depopulatie Covid-19 plandemie.
  Er komen ” 10 days of darkness ” waarin o.a. een EBS zal worden geactiveerd. Dit is het Emergency Broadcast System. Dit wordt over de hele wereld uitgezonden. Hierin wordt duidelijk gemaakt wat er de laatste 10-tallen jaren aan zware criminele feiten door de Deepstate zijn uitgevoerd. Er worden o.a. opgenomen video’s getoond van de militaire tribunalen. Dit gebeurd in 3 herhalingsblokken van 8 uur gedurende dus 24 uur. Er komen verplichte Lockdowns zodat niemand meer op straat is maar iedereen zich thuis kan informeren over wat er allemaal heeft plaatsgevonden.
  Er wordt door veel mensen gezegd dat er zeer vermoedelijk blackouts (=stroomuitval) gaan plaatsvinden. Men geeft aan dat mensen moeten zorgen om voor minimaal 3 weken cash geld in huis te hebben en ook voldoende water en blikvoer!!!
  Dit is geen flauwekul maar angst hoeft men voor deze transitie niet te hebben !!!
  Dit is de grootste transitie van rijkdom die ooit op deze planeet heeft plaatsgevonden. Alle Assets van de Deepstate zijn in beslag genomen door de Aliantie. Al deze rijkdom zal terug gaan naar “We the People” het gewone volk dus. De verdeelsleutels staan in GESARA en NASARA.
  Veel succes en geluk voor iedereen!!!

  Groetjes Jo Staats

 4. Waarom gelijk een 3de wereldoorlog? Weet je wel hoe vaak ik 3de wereldoorlog gelezen heb op xander al jaren lang? Tot nu toe nog niet gebeurd. Daarnaast zie ik de connectie naar een 3de wereldoorlog niet, in een oorlog met Taiwan(VS) en China. Waarom zou gelijk de hele wereld in die oorlog gezogen worden? Klinkklare onzin.

 5. Raymond schreef:
  08/10/2021 om 2:01 pm
  Een derde wereldoorlog? Neen daar waagt de USA zich niet aan omdat zowel China, Rusland en waarschijnlijk ook Noord-Korea beschikken over hypersonische raketten die éénmaal afgevuurd zijn niet meer te onderscheppen zijn. Amerika beschikt (nog) niet over dit wapen en is een vogel voor de kat in geval een oorlog. Rusland voerde vier dagen geleden nog een geslaagde test uit met de lancering van een Tsirkon- raket vanaf een onderzeeër. De machtsverhoudingen in de wereld zijn gewijzigd.
  ———————————————————-

  Ik las ergens dat de VS over krachtige laserwapens beschikt waarmee ze zulke raketten kunnen doen exploderen.

 6. MSM berichten langdurig over “Taiwan klaagt over tientallen langs vliegende gevechtstoestellen uit China”. Om later kortstondig te melden “Aanvaring Amerikaanse kernonderzeeër USS Connecticut in Zuid-Chinese Zee”. (oa NOS nieuws). XN schrijft nu “Amerikaanse special forces al minimaal een jaar lang in Taiwan”.
  Kan me wel voorstellen dat China z’n spierballen laat zien met zoveel dreiging in de achtertuin.

 7. Een derde wereldoorlog? Neen daar waagt de USA zich niet aan omdat zowel China, Rusland en waarschijnlijk ook Noord-Korea beschikken over hypersonische raketten die éénmaal afgevuurd zijn niet meer te onderscheppen zijn. Amerika beschikt (nog) niet over dit wapen en is een vogel voor de kat in geval een oorlog. Rusland voerde vier dagen geleden nog een geslaagde test uit met de lancering van een Tsirkon- raket vanaf een onderzeeër. De machtsverhoudingen in de wereld zijn gewijzigd.

 8. Wie provoceert hier eigenlijk?
  China heeft de gehele Chinese Zee als territoriale wateren geclaimd. Tot Borneo en Malakka toe.Om hun eis kracht bij te zetten hebben ze zelf de MH3-en-zoveel uit de lucht geschoten om dat die zich niet bij de Chinese luchtcontrole wilde melden. De Straat van Formosa is al jaren een no-fly-zone die nu op grote schaal door China geschonden wordt.
  Waarom mag Taiwan niet onafhankelijk zijn van China? Sinds Mao in 1948 China veroverde en Chiang Kai-shek naar Formosa verdreef zijn er US militairen in de Republiek China. Dit is niets nieuws (dit ter onderscheid van de Volks Republiek China).
  Wie gaat er hier een slachtpartij beginnen?

 9. Oorlog komt er toch wel. Besef alvast wanneer Iran Israel losgaat, de olieprijs van 70 naar 200 dollar per vat ruwe olie gaat. Bij conflict met China stokt de aanvoer van goedkope producten uit Azië. Een enorme inflatie en geen goedkope spulletjes meer bij action, wibra, xenos, Hema. Het werkt heel breed, zelfs fietsen gebouwd in Nederland zoals gazelle halen hun onderdelen uit Azië. De hele logistiek van winkels en producenten gaat onderuit. Zelfs kleding.

 10. @ Arnolicus
  Je weet niet wat je zegt . Taiwan is een vredelievend land democratie 2.0 China daarin tegen is een onderdrukkend land met een totale corrupte regering waar zelfs het zeggen van ik mag Xi niet je de gevangenis in doet draaien . Dus jij hebt liever dat mensen die in vrijheid leven hun die vrijheid wordt afgenomen ?

 11. Albert Pike de oprichter van de vrijmetselaasbeweging zei en daar komt ie
  We hebben drie wereldoorlogen nodig om de Aarde met zijn bevolking onder controle te krijgen.
  Ze leggen op koers maar of ze het gaan redden betwijfel ik.

  In Singapore zijn ze wel heel ,,goed,, bezig. (ha ha ha)
  Robots patrouilleren door straten van Singapore en wijzen inwoners terecht.
  Hier krijg je toch de —- let op uw taalgebruik. Mod. van althans ik wel.

  https://www.ad.nl/tech/robots-patrouilleren-door-straten-van-singapore-en-wijzen-inwoners-terecht~ad8e7d4e/

 12. China is echt gevaarlijk en hebzuchtig bezig. Tibet en Mongolië inlijven was niet genoeg voor hen, nu willen ze ook delen van India en Bhutan en de gehele Zuid Chinese Zee. Uiteraard ook Taiwan.
  China heeft Pakistan nu in z’n zak en ook in Afghanistan zijn ze actiever dan iedereen om de Taliban te paaien. Hong Kong hebben ze al onder controle. Iran vertrouwt hen nog niet voor de volle 100%.
  In Afrika zijn de Chinezen dominant aanwezig en in Zuid-Amerika zetten ze steeds meer stappen.
  Bovendien krijsen ze steeds agressieve taal.

 13. De mensheid in zijn totaliteit gezien is een grote mislukking. Amen in het kwadaat.

 14. Zou de eeuwige niet weten wat er gebeurd?De machten kunnen maar 1 ding doen en dat is de profetien in vervulling doen gaan.Houdt je vast aan psalm 91

 15. China zal geholpen worden door Rusland en hoop dat ze de Amerikanen op hun nummer zetten, hoop nee dat is wel zeker, China is zover in militaire vooruitgang en dat zullen ze weten ook, en biden moet een Kennedy momentje krijgen A. S.A.P

 16. Nee die komt niet. Een heel klein, rijk groepje wilt dat, omdat het al hun problemen oplost.

  De reden dat het nier komt, is omdat het tegenwoordig niet echt meer om landen tegen landen draait. Het is een informatieoorlog met partijen en vijanden die op hetzelfde territorium opereren.

  Zo zou China la palma hebben geactiveerd. Maar dit was gewoon een haarp station in Noorwegen. Dit is uiteraard slechts een voorbeeld.

  Andere, meer praktische reden dat er geen ww3 komt, is omdat de corruptie ook in China fors is aangepakt. Ook hun hebben te maken met ketters, net als bij ons zeg maar.

  Komt goed joh echt. Ik weet er is al genocide, maar we zijn juist aan de winnende hand. Een groot offer vindt momenteel plaats. Zielig wel, maar de mensen offeren zich zelf op. Dat vind ik wel het sneust

 17. Oeis, wordt het dan écht menens? Dan mag iedereen NU al kiezen in welke ‘kamp’ je gaat staan… spannend!?
  Ofwel kom je terecht in een ingeblikte cyborg-vorm cfr. de karikatuur WALL-E… en wie weet, na een paar duizend jaar worden dan de kakkerlakken de ‘heersers’ over de aarde, want naar het schijnt (vanwaar komt broodje insectenvlees?) dat alleen deze beestjes een gigantische postnucleaire straling zouden kunnen overleven… Pech als je een schorpioen blijkt te zijn…
  Ofwel kies je voor JC, en hiermee bedoel ik zeker niet ene Jim Carrey… 😉

 18. In Openbaring 9 vers 16, tijdens de Grote Verdrukking, valt een leger van 200 miljoen soldaten vanuit het verre oosten Israel aan. Dit moet ongetwijfeld een leger zijn onder aanvoering van China, China vervult nog een grote rol in de eindtijd tijdens de oordeelsgerichten van JHWH, maar ook dat leger zal vernietigd worden door de wederkomst van de Messias-Yeshua, waarna het Vrederijk aanbreekt.

 19. Hoe eerder hoe beter zijn we gelijk van alle problemen verlost en heeft de aarde weer rust, die paar duizend jaar dat er mensen woonden is bijna alles om zeep geholpen, en nu brengen ze elkaar om zeep. Het hele kern arsenaal op aarde moet genoeg zijn om de mensheid uit te roeien. Ik ben er klaar voor

 20. In geval van Chinese invasie in Taiwan, gaan de VS met Engeland, India, Japan en Zuid-Korea tussenkomen ???

 21. Ik ben dus geen Washington hater. Ik steun Washington en dus ook Taiwan. Ik hoop dat Amerika China terugwerpt de steentijd in, mocht dat nodig zijn. Ik weet wel, het is nooit goed en Washington is kwaadaardig, maar het communisme is dat ook. Een diplomatieke oplossing is wel degelijk mogelijk, nog steeds. Peking zal de hoogste prijs betalen als ze niet onmiddellijk vrijheid gaan respecteren!

 22. Zou dit een “ afleidingsmanoeuvre “ van Amerika kunnen zijn om alle problemen binnens lands te kunnen ontwijken. ❓❓
  Het is een beproefde tactiek, als je zelf in de problemen zit dat betrek je een derde partij bij je sores.
  De wereld wordt er niet veiliger op.
  Shalom
  Anna

 23. Met die demente Joe Biden aan de macht, komt er zéér zeker WW3!!!
  Die Joe Biden behoort tot dezelfde club als de Clintons en Obama
  En dat zijn oorlogophitsers, pleegden oorlogsmisdaden!!!

 24. & ik die dacht, dat de derde wereldoorlog tegen de nu straks al 2 jaar gegijzelde gewone mensen, de wegwerpmensen al bezig was? Komt er ook nog direct een vierde aan? Een kernoorlog? Volgens Gates toch niet? Die heeft nu de totale wereldcontrole, die heeft andere plannen dan een kernoorlog, je moet het met vacciiiiiiines doen & fake instructions about a killer Corona?

 25. Wedden dat de covid pandemie dan zo voorbij zal zijn?
  Gelukkig blijven de inmiddels ingespoten vaccins hun werk doen…..
  Hoe minder wezen en ziellozen hoe beter.

 26. Misschien is die foto in Amerika genomen. Staat er niet bij.

  Maar dat de VS het communisme bestrijdt vind ik op zich niet zo’n probleem.
  Als wij in het (ooit) vrije Westen onder het communisme gaan vallen wordt nog veel erger dan de huidige coronamaatregelen.

  Is dit een pro-communistische website geworden?

 27. Washington..de plaag van deze planeet?
  De poppenspelers die de VS controleren (alsook europa) DAT is de plaag.Zij die in 1 eeuw ruim 200 miljoen blanken hebben gedood middels hun geld, macht en ongecontroleerde haat!
  De top bankiers de rothchilds en rockerfellers etc.
  Zij die geen Amerikaan of Europeaan zijn en ook geen Russen.
  Wees nu eens eerlijk en schrijf nu eens een stuk over het daadwerkelijke kwaad!Hun religie en ideologie.Open de ogen van mensen in plaats hen schalen op de ogen te plaatsen.
  Het zou je sieren en dan zal je waarheid spreken/ schrijven i.p.v. propaganda.

 28. Breekt de Derde Wereldoorlog uit, dan kunnen wij een nog veel extremere stijging van de gas- en stroomprijzen verwachten dan op dit moment het geval is. Wellicht zal 1 m³ aardgas dan wel meer dan 10 Euro kosten en 1 kWh stroom ook meer dan 10 Euro.

 29. Ieder weldenkend mens weet dat WO lll pure zelfmoord is voor iedereen. Dat weet China, Rusland en Amerikaanse militairen. Slechts idioten als Biden kunnen roet in eten gooien. Ik ga ervan uit dat ie in toom wordt gehouden door verstandige mensen.

Comments are closed.