Ex-Forbes redacteur over Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen

De Prometheus (‘schepper’ van de mensheid / de ’tevoren wetende’, officieus ook de ‘god van de technologie’) fontein in het Rockefeller Center in New York.

—————————————————————————————————————————————–

‘SARS-1 bioaanval overtuigde Aziaten dat Westen moet worden uitgeschakeld’ – ‘China dreigt VS, Duitsland en EU met aanstaand bankroet als leiders totale gehoorzaamheid aan Beijing weigeren’

—————————————————————————————————————————————–

Steeds meer mensen worden wakker voor het feit dat het Westen – en daardoor het grootste deel van onze hele planeet – de facto wordt geregeerd door twee onpeilbaar kwaadaardige families, de Rockefellers (basis New York) en de Rothschilds (basis Londen), van wie zelfs Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros en andere notoire NWO kopstukken slechts loopjongens zijn. Volgens de Canadese journalist en voormalige Forbes Azië hoofdredacteur, South China Morning Post correspondent en Nikkei Weekly stafauteur Benjamin Fulford bestaat er een geheim Aziatisch plan om dit imperium ten val te brengen. Toen Fulford een jaar of 15 geleden de 9/11 false flag aanslagen en de door-en-door corrupte Westerse gevestigde orde begon te exposen, werd hij natuurlijk onmiddellijk in de hoek van ‘complotdenkers’ gezet.

Fulford verkocht in Japan meer dan 500.000 boeken over onder meer de financiële banden tussen de Yakuza (Japanse maffia) en de overheid. Hij focust zich nu op de Amerikaanse manipulatie van de Japanse politiek, media en het onderwijs. Dat gebeurt door middel van omkoperij, chantage, moord, hersenspoeling, etc. (zeker sinds WO-2 gebeurt ook in Europa exact hetzelfde – X.). ‘Mijn doel is om de Amerikaanse propaganda tegen te gaan en het Japanse volk de waarheid te laten zien, zodat ze zich kunnen bevrijden van het koloniale juk, en hun $ 5 biljoen aan overzese holdings gaan gebruiken.’

‘SARS-1 bioaanval overtuigde Aziaten dat Westen moet worden uitgeschakeld’

In 2007 confronteerde Fulford de voormalige minister van Financiën Heizo Takenada met bewijs dat hij het Japanse financiële systeem feitelijk had uitgeleverd aan een groep door de Rockefellers en Rothschilds gecontroleerde financiële bedrijven. ‘De volgende dag kreeg ik een email van iemand die zei door meneer Takenada te zijn ingeschakeld. Hij wilde dat ik iemand zou ontmoeten. Deze persoon gaf me deze Vrijmetselaars badge, en zei dat hij een professionele huurmoordenaar was, en dat ik òf door kon gaan met het exposen van mensen en op mijn 46e zou sterven, òf feitelijk de minister van Financiën van Japan zou kunnen worden.’

Nog een dag later zou een Aziatisch geheim genootschap hem bescherming hebben aangeboden tegen de Rockefellers en Rothschilds. Volgens Fulford zouden meer dan 6 miljoen Aziaten lid van dat genootschap zijn, inclusief 1,8 miljoen gangsters en personen in de hoogste kringen van de samenleving in Japan, Korea, China, Vietnam en de Aziatische gemeenschappen wereldwijd. Daar zou ook de ‘Draken Familie’ toe behoren, een ‘groep Aziatische koninklijken’ die de Chinese Communistische Partij (CCP) zouden controleren, en die ‘boven’ Taiwan, Japan en China zouden staan.

Dit Aziatische genootschap (Asian Secret Society) zou na de SARS-1 uitbraak aan het begin van deze eeuw tot de conclusie zijn gekomen dat dit ‘virus’ een biowapen aanval op het Aziatische ras was. Daarom werd er een plan opgesteld om het door de Rockefellers en Rothschilds gecontroleerde Westen ten val te brengen.

(Is dat wellicht nu daadwerkelijk begonnen met SARS-CoV-2, althans, met de injecties? De Rothschilds (oorspronkelijke familienaam: Bauer) hebben in ieder geval grote belangen in allerlei pharma producenten zoals AstraZeneca, en overigens ook in China. Werken de Rothschilds misschien opzettelijk aan onze eigen ondergang mee? Zie ook ons artikel van 17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden ( / Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen).

9/11 en de link met de Westerse elite

In 2007 slaagde Fulford erin om enkele zeldzame interviews te houden met David Rockefeller himself, die toen al 92 was en tien jaar later overleed. De meeste van deze interviews zijn van het internet gehaald, maar op Bitchute zijn nog enkele kopieën te vinden. Het feit dat hij DE Rockefeller te spreken kreeg is een sterke aanwijzing dat Fulford niet louter onzinnige ‘complottheorieën’ verkoopt, zoals de mainstream media beweren.

Vooral door de corona plandemie begint een steeds groter deel van het Westerse publiek zich te realiseren dat ze al zo lang op zoveel vlakken worden belazerd door hun eigen bestuurders en organisaties, en dat 9/11 inderdaad een false flag operatie was. In een nieuwe video laat Fulford zien hoe de door de Rockefellers/Rothschilds en oude West-Europese koningshuizen gecontroleerde organisaties zoals de BIS bank in Bazel, het IMF, de Wereldbank, de VN, de WHO en het WEF (Klaus Schwab, Davos) op de achtergrond een grote rol speelden bij het opzetten en uitbuiten van 9/11, en sinds 2019-2020 dus ook bij de corona plandemie.

‘Trudeau moet worden afgezet, en Trump is niet het antwoord’

Fulford zegt dat de enigen die deze machtige families nog zouden kunnen dwarsbomen de nog overgebleven goede krachten in het leger en de inlichtingendiensten zijn. De journalist hoopt specifiek op militaire actie om de linksliberale Canadese premier dictator Justin Trudeau, die volgens hem een zoon is van Fidel Castro, af te zetten.

Ook in Fulfords ogen zijn de verkiezingen in de VS gestolen, ‘maar op het moment dat Donald Trump tegen iedereen zegt dat ze zich moet laten vaccineren, weet je dat hij deel uitmaakt van het systeem. Toen de verkiezingen overduidelijk werden gestolen bood het leger hem aan om de noodtoestand uit te roepen, maar hij weigerde. Sorry mensen, maar word wakker en wees realistisch: Donald Trump is NIET het antwoord.’

‘China zet VS, Duitsland en EU financiële mes op de keel’

Het Westen is bankroet, en kan zijn enorme schulden onmogelijk meer terugbetalen. China is in het bezit van een aanzienlijk deel van die schulden, waar eind september een belangrijke vervaldatum op zou staan. Het Amerikaanse regime Biden kan volgens Fulford onmogelijk aan deze deadline van 30 september voldoen, waarna twee weken later een marktimplosie zal volgen. ‘Daarom waarschuwt minister van Financiën Janet Yellen openlijk dat de VS in oktober zijn nationale schulden niet meer zal kunnen betalen en zal ‘defaulten’.’ Dat betekent dat Amerika een wanbetaler zal worden en dus feitelijk bankroet zal gaan.

‘Daarom belde Biden afgelopen week met de Chinese president Xi Jinping. Toen het hem niet lukte om nieuwe financiering te krijgen, belde zijn baas, Angela Hitler (Angela Merkel), en die kreeg volgens de Asian Secret Society eveneens te horen dat er alleen geld komt als zij en de hele EU totale gehoorzaamheid aan Beijing pleiten.’ De Chinese Global Times berichtte eveneens over dit financiële ‘mes op de keel’ dat de communistische leiders tegen hun Westerse tegenhangers zouden hebben gezet.

‘Generaal Flynn, kom in actie’

Fulford richt zich rechtstreeks tot generaal Flynn: ‘U heeft gelijk als u het over lokale actie heeft. U heeft gelijk dat de ziekte in het Westen zich aan de absolute top bevindt, en dat de druk van onderaf (het gewone volk) iets is waar ze niets aan kunnen doen (behalve dan keiharde medisch-fascistische discriminatie en onderdrukking zoals die nu ook stapsgewijs in Nederland wordt doorgevoerd – X.). Maar u moet niet zo’n watje zijn. U moet echt mannen met wapens verzamelen om actie te ondernemen, actie aan de top. Waarom mag Anthony Fauci dagelijks op TV leugens verkondigen (over een niet bestaande pandemie) en moord (door vaccinaties) promoten? Waarom leeft die man nog?’

Het voormalige hoofd van de afdeling Azië-Pacific van Forbes Magazine schrijft dat hij legale acties zoals van de Europese topadvocaat dr. Reiner Fuellmich (Stiftung Corona Ausschuss) ondersteunt, maar dat deze acties en (eventuele) rechtbankuitspraken uiteindelijk zullen moeten worden ‘afgedwongen met wapens’. (1)

Persoonlijk wijs ik iedere oproep tot het plegen van geweld (tegen wie dan ook) ten stelligste af. Als genoeg mensen vreedzaam in opstand komen, zal dat iedere machthebber ten val kunnen brengen. Deze figuren dienen dan op correcte en humane wijze te worden gearresteerd en berecht wegens onder meer (volks)verraad, staatsterrorisme, en het willens en wetens meewerken en veroorzaken van ernstige schade aan de volksgezondheid, massamoord en mogelijk zelfs genocide.

Geweld is een valkuil waar niemand in zou moeten willen trappen (met uitzondering van het wettelijke recht op zelfverdediging als iemand rechtstreeks fysiek geweld tegen u pleegt). Geweld lokt nog meer geweld uit van degenen die nu alle machtsmiddelen in handen hebben, en dan een perfect excuus hebben om die macht volledig tegen ‘dissidenten’ in te zetten. Historisch zijn er genoeg gewelddadige revoluties geweest die ‘hun eigen kinderen opaten’, en vervolgens een nieuw gewelddadig regime installeerden met nòg meer onschuldige slachtoffers. Dat dient ten allen tijde voorkomen te worden.

Psyop? Machtsstrijd Westen-Azië lijkt in ieder geval reëel en gevaarlijk

Of Fulford nu wel of niet deel uitmaakt van een geraffineerde ‘psyop’ (gecontroleerde oppositie), doet niets af aan het feit dat er een grote geopolitieke machtsstrijd gaande is tussen de Vrijmetselaars (/ Illuminati) in de VS en Europa (de groepen en multinationals gecontroleerd door de Rockefellers, Rothschilds en de koninklijke families) en de Asian Secret Society groep.

Dat ook deze machtsstrijd deel uitmaakt van het ‘spel’ van dezelfde machtselite, kan niet worden uitgesloten. Het is echter ook heel goed denkbaar dat er binnen die NWO elite het nodige wantrouwen jegens elkaar is (immers, als je bereid bent je eigen volk te verraden, zoveel bedrog te plegen en met allerlei zinloze oorlogen zoveel onschuldige mensen te vermoorden, dan ben je voor niemand te vertrouwen), en de Westerse en Aziatische groep inderdaad proberen om elkaar de tent uit te vechten.

In dat geval zou dat wel eens op het plotselinge uitbreken van de Derde Wereldoorlog kunnen uitlopen. Beide groepen zullen beseffen dat het dan van cruciaal belang is wie de eerste klap uitdeelt. Zoals vaste lezers weten is mijn inschatting al jaren dat die eerste klap afkomstig zal zijn van de Russen/Chinezen/Aziaten, en dat wij het daar met onze imperium-building door middel van NATO oorlogen en financieel-economische chantage en terreur dan zelf naar gemaakt zullen hebben.

Xander

(1) Health Impact News

Zie ook o.a.:

05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)\
17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden ( / Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. @Raymond schreef:
  20/09/2021 om 4:31 pm
  “Er komt helemaal geen derde wereldoorlog zoals de eerste of tweede wereldoorlog….”

  Nee, inderdaad, die is al volop bezig en nu zijn de overheden de vijand…dat begon met het corona bedrog en zal verdergaan met het klimaat bedrog tot alle burgers financieel gekraakt zijn en in armoede op hun knieën als slaven leven.
  Want vergis u niet, de desastreuze, economische en financiële gevolgen van de coronahoax die de elite veroorzaakt heeft, zullen overheden uitsluitend bij de burgerbevolking gaan halen waardoor de economie en het hele financiële stelsel zullen instorten waarna het plan van de elite voor totale, dictatoriale big brother machtscontrole door de nwo doorgevoerd kan worden.
  Allez, dat denkt en hoopt dat elite/politieke uitschot toch.

 2. Er komt helemaal geen derde wereldoorlog zoals de eerste of tweede wereldoorlog. De grootmachten zullen elkaar nooit rechtstreeks aanvallen goed wetende dat dit hun totale vernietiging kan betekenen. Ik zie de grootmachten wel regionale conflictensteunen zoals recent in Syrië, Irak of Afganistan en het Afrikaanse continent om alzo hun invloedsfeer in de wereld te versterken. In hun eigen land zie ik dictatoriaanse regimes ontstaan die hun eigen bevolking onderdrukken en of dit beter is dan een derde wereldoorlog weet ik niet.

 3. @Wachter…Veel Nwe. Kracht toegewenst !
  Sterkte, shalom uut Walcheren.

 4. Het maoïsme van China heeft alleen kunnen overleven door de hebzucht van het westen.

 5. Wachter,

  Heel veel sterkte en Gods genezende kracht in jouw leven toegewenst !

  Qua Trump ( ben inderdaad altijd voorstander geweest en nog steeds ) heb ik NOOIT BEGREPEN waarom hij niet de noodtoestand uitriep terwijl het leger hem daarin steunde , ik heb dit al eens eerder gezegd .
  En ik begrijp het nog niet .

 6. Quote: “Sorry mensen, maar word wakker en wees realistisch: Donald Trump is NIET het antwoord.’”

  Trump is zeker niet op alles het antwoord maar hij vormde weldegelijk een bedreiging voor de deep state, zie ze opzichtig gestolen verkiezingen die een marionet als Biden met een record aantal stemmen tot “president” gemaakt heeft. Over de vaccins zei hij dat hij ze uit eigen ervaring aanbeveelt, maar dat het voor iedereen een keuze moeten blijven om hem te halen of niet. Dat is een stuk redelijker dan de dictatoriale vaccin mandaat van Biden.

 7. Quote: “Het feit dat hij DE Rockefeller te spreken kreeg is een sterke aanwijzing dat Fulford niet louter onzinnige ‘complottheorieën’ verkoopt, zoals de mainstream media beweren.”

  Is dat niet erg naïef als je ècht weet over wie je het hier hebt? Als je beseft hoe een reporter met zo iemand een (aantal) interviews kan afnemen dan is hij gescreend en òf ongevaarlijk bevonden (onwaarschijnlijk) òf uitgezocht en manipuleerbaar/chantabel òf zelf een ingewijde.

  Zelfs onze koning Wim Alex krijgt op zijn koninklijk carillon als hij iets onwelgevalligs zegt en met hem krijg je ook niet zomaar een interview. Terwijl Rockefeller nog hoger op de ladder staat. En de èchte machtige personen komen nóóit in het voetlicht.

  Verder hier een opsomming van de 13 bloedlijnen:
  The Astor Bloodline
  The Bundy Bloodline
  The Collins Bloodline
  The DuPont Bloodline
  The Freeman Bloodline
  The Kennedy (Cavendish) Bloodline
  The Li Bloodline
  The Onassis Bloodline
  The Reynolds Bloodline
  The Rockefeller Bloodline
  The Rothschild Bloodline
  The Russell Bloodline
  The Van Duyn Bloodline
  The Merovingian Bloodline (European Royalty)
  Zie daar de familie Li (of Lee Teng Hui). China, cq het verre oosten doet dus al gewoon mee met het hele schimmenspel.

  Het is juist de opzet van deze clique om het te doen voorkomen dat al deze families tegen elkaar verdeeld zijn. Zo blijft de werkelijke top verborgen en kunnen ze hun plannen ongemerkt doorvoeren. Voor meer en compacte info in boekvorm kan ik het boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ (www.deonzichtbaremacht.nl) aanraden.

  Nog een quote uit het artikel: “Fulford zegt dat de enigen die deze machtige families nog zouden kunnen dwarsbomen de nog overgebleven goede krachten in het leger en de inlichtingendiensten zijn.”
  Ik zal het dan nog maar een keer zeggen (en waarschijnlijk meest tegen dovemansoren), we hebben het hier over Luciferianen. Zij zijn enorm druk bezig met hun rituelen en meditatie om macht te ontvangen uit de duistere kant van de hemelse gewesten. Dit is een GEESTELIJKE strijd. Neem dan je positie in als christenstrijder en GA BIDDEN. Liefst samen.

 8. “… het wettelijke recht op zelfverdediging als iemand rechtstreeks fysiek geweld tegen u pleegt. …”
  Het ‘wettelijk recht op zelfverdediging’ in deze ‘rechtsstaat’ Nederland bestaat niet.
  Noodweer art. 42 SR is iets anders.
  En doe je daar in voorkomend geval een beroep op, dan is het nog zeer de vraag of je dat doet voor een gestoorde links denkende D66 rechter of een nog enigszins tot denken in staat zijnde andere rechter, maar bereid je voor op het eerste met alle gevolgen van dien: gevangenisstraf, boete, schadevergoeding, smartengeld.
  Het is natuurlijk in deze ‘rechtsstaat’ ook zeer afhankelijk van de kleur van zowel slachtoffer als verdachte.
  Maar ik veronderstel (kan mij vanzelfsprekend vergissen) dat de meeste lezers hier niet de in dit land bevoorrechte haar- en ogenkleur, achtergrond en tongval hebben.
  (Over huidskleur heb ik het niet dus niemand kan mij beschuldigen van het in deze superstaat overbekende toverwoord.) 👍🏿

 9. Exodus 23 vers 1 daar waarschuwt God ons om geen vals gerucht aan te nemen m.a.w.het gehele Corona en COVID gedoe is een vals gerucht!

 10. Het arrogante, hoogmoedige Westen dacht dat de hele wereld aan hun voeten lag. Deze desastreuze misvatting zal hen de kop kosten. De burgers dan…. want de laffe machtshebbers schuilen zoals altijd in geheime bunkers terwijl de gewone man omkomt in een alles verwoestende wereldoorlog waar de elite zelf verantwoordelijk voor is. Wat een geweldige koning en overheid hebben wij toch!

 11. De oorlog die nu bezig is, is de killerprik oorlog tegen weerloze kinderen & ons, gezonde mensen, dat is nu bezig!

 12. De laatste wereldoorlog speelt zich af rond Jeruzalem. China is langzaam maar zeker een gevaar voor de wereldvrede aan het worden. En de VS en de UK en Australië laten de Navo lekker links liggen, een nieuwe evolutie die er zat aan te komen. Shalom

 13. Geen goed woord meer over voor hln.be
  Indien je hier een beetje kritisch reageert, wordt het ook, net als bij nu.nl NIET geplaatst,
  doei hln

 14. @wachter : een time-out kan prettig en nodig zijn. Alle begrip daarvoor. Dank voor uw mooie bijdragen. Gods zegen.

 15. De tijd van hand in hand zingend kaarsjes aansteken en knuffelberen uitwisselen helpt niet meer. Dat weet jij ook xander

 16. Volgens mij begint de derde wereldoorlog met een valse vlag aanval/aanslag in Turkije dat resulteert in een oorlog met Israël waar dan weer de USA zich mee bemoeit en dan alle moslimlanden enz.

 17. Xander in grote lijnen wist ik dat allemaal wel op enkele details na dan.
  Maar toch bedankt voor deze zeer verhelderende uiteenzetting.
  Ik heb het al eerder gezegd in eerdere reacties.
  We gaan zeer uitdagende tijden tegemoed !!!
  Het is te hopen dat delen van de slapende massa nu wakker zullen worden.
  Ook heb ik in een eerdere reactie gezegd
  Mensen verzet U met alles wat U ter beschikking staat maar ik had er aan toe moeten voegen en dat doe ik nu bij deze
  Pleeg geen geweld want dan hebben ze je precies waar ze je hebben willen
  Het antwoord is volgens mij
  Burgelijke ongehoorzaamheid en zoveel mogelijk zand in de systeemmachine te gooien dan komt de machine vanzelf tot stilstand.
  !00% (maar dan wel met velen zijn anders gaat het niet lukken)

  @ wachter houdt het hoofd koel en sterkte

  Groet.

 18. Recent bericht op zerohedge, new york vn erkent de Chinese en Russische vaccinaties niet, de Chinese en Russische vn diplomaten moeten een westerse spuit halen om mee te kunnen doen in de vn. Buiten het feit dat dit een totale belediging is van Rusland en China, is het ook een truc om deze landen de vn uit te pesten. Het komt op mij over als een directe oorlogsverklaring aan Rusland en China door het westen.

 19. 3.59pm 18/9/’21 Wachter:
  Tjonge tjonge ….dit is inderdaad nogal wat, Xander.
  Wat een tekst, wat een analyse. Het duizelt mij ook!
  En ook ik sta 100% achter X andernieuws!
  Wat een wereldtoneel, wat een actoren.
  Wat complex en wat satanisch.

  Heer, ontfermt U zich over ons.
  Wij zijn uw broeders, U de eerstgeborene.
  Soms is het inderdaad – Wachter- teveel!
  Shalom,
  Joost

 20. @ Wachter.

  Ik hoop dat je dit nog leest want ik heb het alleen voor jou geschreven.
  Er was een man die een paleis bouwde.
  In het bos vond hij harde stenen voor de buitenmuren.
  Met kleverige zwarte pek smeerde hij ze aan elkaar en nadat de pek hard was geworden, vormden die stenen een stevige muur op een onwrikbare, rotsvaste fundering.
  Deze buitenmuur was bestand tegen weer en wind. Maar iedere steen in de muur, schreeuwde voorbijgangers luidruchtig als het ware toe:
  ‘Zie je me wel? Zie je wel hoe sterk en goed ik ben? Ik, ik ben iets bijzonders! Méér dan alle andere stenen ben ik, want ik ben een stuk buitenmuur, ik ben bestand tegen weer en wind, het hele gebouw is afhankelijk van mij en niemand krijgt mij ten onder!!’
  Maar de man moest ook stenen voor de binnenmuren hebben en die vond hij op een grasveld, buiten het bos.
  Die stenen waren iets zachter en makkelijker te bewerken. Dus nam hij die stenen en trok daarvan de binnenmuren op bestemd voor de gangen, de keuken en het berghok.
  Als iemand binnenkwam, stráálde het van ieder steen van die binnenmuren af: ‘Ik weet het. Ik weet precies hoe het hier in elkaar zit, ik ken de weg in dit huis, want ik bezit het verstand en de wijsheid! Ik ben de wegwijzer aangesteld door de eigenaar van dit huis!’
  Ook moest de man muren hebben voor zijn binnenkamer, de troonzaal.
  De stenen daarvoor vond hij op het erf, dicht bij het bouwterrein.
  Het waren goed te bewerken stenen, waar de rust vanaf straalde en waaraan niet zo heel veel hoefde te gebeuren. Makkelijke, met alles meegaande stenen.
  Nu niet met zwart pek, maar met cement stapelde hij deze stenen op tot muren en streek alles glad.
  Maar toen ook deze muren stonden, plakte hij er behang over opdat de stenen op zìch niet gezien zouden worden…!
  Toen de vertrekken klaar waren en de troonzaal ingericht moest worden, plaatse hij in die troonzaal een zeer dure, prachtige, oogverblindende kast, welke door de grootste kunstenaar gemaakt en versierd was. Deze kast was van het aller-, allerduurste hout.
  Daarna dacht de man: ik wil iets ìn de kast hebben, opdat de kast nòg mooier uit komt!
  Hij liep naar buiten en in het modderig slijk zag hij iets hards liggen.
  Hij raapte het op, veegde het schoon van de troep en zag dat het een steen was.
  Het was een nietszeggende, onopvallende, onbeduidende, zeer bescheiden steen.
  Een steen die niet schreeuwde, niet opvallende deed en niet iedereen toeriep hoe geweldig hij was.
  Deze steen dompelde de man in water en veegde hem met een rode doek helemaal schoon.
  De man verbaasde zich, want de steen begon meer en meer te glinsteren.
  Hij bleef maar poetsen en poetsen. Ook brak hij er met een beitel kleine stukjes af en uit, om de gewenste vorm te krijgen.
  Dat ging niet in één keer, dus hij moest blijven breken en poetsen en breken en poetsen en breken en poetsen.
  Ja…, het was wel alsof dat de steen pijn deed, erg veel pijn zelfs, maar de man ging door.
  Na ruime tijd breken en poetsen vond hij het genoeg. Hij pakte de steen op van de werktafel en hief hem op.
  Toen zag hij het: dit is een buitengewone, bijzonder waardevolle steen! Deze plaats ik ìn de dure kast.
  Hij liep zijn troonzaal in, ging naar de kast en op een gouden kandelaartje plaatste hij die steen.
  De steen glinsterde zó mooi, dat hij ontdekte: dit is niet een steen, nee! Dit is een DIAMANT !
  Deze diamant staat vanaf nu ìn mijn kast en zal er in eeuwigheid niet meer uitgaan!
  Zo Wachter.
  Ik hoop dat dit verhaal jou sterkt tijdens al je moeiten en zorgen.
  Weet:
  hoe moeilijk jouw weg hier ook is, óók jij mag zijn die diamant, geplaatst in die zeer dure, prachtige, oogverblindende Kast, waarvan jij zoveel getuigd hebt.
  Groet van QW.

  (Juist vanavond, kort na het lezen van jouw bericht, was ik toe aan Jes. 66:3 slot alwaar geschreven is: Ik zal zien op de arme en verslagene van geest en die voor Mijn Woord beeft.)

 21. Xander je schrijft : “Het is echter ook heel goed denkbaar dat er binnen die NWO elite het nodige wantrouwen jegens elkaar is (immers, als je bereid bent je eigen volk te verraden, zoveel bedrog te plegen en met allerlei zinloze oorlogen zoveel onschuldige mensen te vermoorden, dan ben je voor niemand te vertrouwen), en de Westerse en Aziatische groep inderdaad proberen om elkaar de tent uit te vechten.”
  Dus sterk blijven,..niet mee doen met hun spel,..precies zoals Xander scherp ziet,..ze zitten vol wantrouwen en dit zal tegen ze keren. Dus geduld en haal jullie kinderen uit het onderwijssysteem,..zoek op natuurlijk ouderschap of in het engels attachment parenting. Je kunt ook kijken bij thuisonderwijs en nee is niet van Bil maar van het tegenovergestelde. Wij zijn allen kinderen van God, draag dat uit niet door erover te praten maar door het te Zijn!

 22. Het staat voor mij vast dat het westen erop uit is een eerste aanval uit te lokken en dat ze dan denken toe te kunnen slaan.

 23. Hopelijk komt de nieuwe James Bond 007 tijdig uit om er nog van te genieten vooraleer WO III echt uitbreekt.
  Maar even serieus, we kunnen eerder verwachten dat China zich weer zal isoleren van de rest van de wereld. Dat is al eerder in de geschiedenis gebeurd toen de zijderoute gesloten werd wegens een ziekte. Wij gaan nu eenmaal anders om met nieuwe microben dan de Oost-Aziatische mensen, en Afrikanen en Europeanen zijn er ook beter tegen bestand. Met als gevolg dat aan het einde van de pandemie de virusjes in hun meest besmettelijke vorm niet meer uit China buiten te houden zijn en China de handel stopt, de grenzen sluit. Zoals gezegd is het al eerder gebeurd de afgelopen duizenden jaren en het lijkt er op dat China zich erop voorbereidt met het aanpakken van hun superrijken en techbedrijven, wat lijkt op een terugkeer naar het hard-core communisme. De economische gevolgen laten zich raden. Wat dan weer de tegenstellingen in de wereld verder op de spits drijft. Het kan in Iran – Israël zijn dat het begint
  https://businessam.be/waarom-een-atoomwapen-plots-opnieuw-binnen-het-bereik-van-iran-ligt/
  maar het kan ook elders zijn dat de eerste vonk in het kruitvat gaat. Toch maar duimen dat de nieuwe James Bond tijdig uitkomt en de vaccins hun belofte kunnen waarmaken want anders ziet het er inderdaad niet goed uit. Maar realistisch; als het slecht evolueert met de epidemie zullen enkele Aziatische landen zich isoleren en krijgen we een economische crisis even erg als na 1929 en we weten allemaal wat daar van kwam.

 24. @wachter,..je doet je naam eer aan,.. wachter. Wacht idd tot de rust in jou is wedergekeerd en die rust vind je in vertrouwen. Heel belangrijk voor de komende tijd. Moedig van je om je hierover uit te spreken!

 25. Kan niet wachten! We winnen dit makkelijk van die Chinezen. Alleen, de machthebbers weten niet meer hoe! Ze willen misschien niet meer vechten. Zijn zelf slaven van hun eigen demonen. Stap maar aan de kant, we maken gehakt van die vleermuizensoepschooiers.

 26. Ik vertrouw geen politici, geen geheime diensten, geen zogenaamde wetenschappers, nix nada! Lijkt mij communistische propaganda, dat onze gijzeling door de politici van Tedros WHO & heel de rotzooi niet dichter tot onze herwonnen vrijheid zal brengen. Het gaat niet bij meer dan 6 miljoen prikdoden blijven, dat is zeker! Zie hetanderenieuws.nl & DVO devrijeomroep.nl

 27. @ allen.
  Als ik het bericht van wachter lees vind ik dat verdrietig om te lezen . Daarnaast verbaast het mij niet.
  Als je alles gelooft , en meegaat in alle ( complot / fantasie ) verhalen en alle onwaarheden die hier geschreven worden, dan ga je daaraan kapot!
  Ik hoop dat wachter snel opknapt !
  Mensen laat je niet gek maken . Zorg dat je ogen op God richt en Vertrouw op Hem. Hij zal je rust en vrede geven i.p.v. onrust en boosheid

 28. @ Wachter.
  kijk je toch nog eens af en toe hier?
  Ik had al eerder naar je gevraagd en plots kwam je weer ‘boven water’.

 29. @ wachter 18/09/2021 om 3:59 pm
  dat je spoedig moge aansterken.
  Dat je het nu zo lang hebt volgehouden, dikke pluim!
  En… jouw wens is van harte wederzijds!!! 🙏
  In verbondenheid kerel, groet van QW.

 30. @ Ruud 18/09/2021 om 2:32 pm
  “Leuk hé, taal?”
  Zeker! Taal is niet alleen leuk maar ook onderwijzend.
  Maar verwarring (zoals in dat voorbeeld) krijg je als mensen hun eigen taal niet meer kennen of niet meer willen gebruiken.
  Overigens is het in dit geval niet “Leuk hé” maar “Leuk hè”. 😃
  Hé, ik wist niet dat ik vandaag hier nog aan toe zou komen… 🧐
  Maar vandaag doe ik ook álles 🤔… ehhhh: àlles 👍

 31. Scherpe analyse uitermate goed geschreven, eerlijk gezegd denk ik dat dit wel eens de werkelijke redenen van alle ellende zou kunnen zijn.

 32. Moderator en medereageerders; ik neem een time-out. Ik sta volledig achter Xander, maar ik merk dat ik behoorlijk geestelijk ben uitgeblust. Ik wens U allen Gods Zegen. @ Wachter.

Comments are closed.