‘Vaxxers shedden grafeenoxide en beschadigen bloed en gezondheid ongevaccineerden’

—————————————————————————————————————————————–

Pfizer document erkende al vorig jaar bestaan ‘Covid vaccin shedding’ dat via huid-op-huid contact en het ‘inademen van dezelfde lucht’ leidt tot verstoring menstruatie en zelfs miskramen

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Philippe van Welbergen, medische directeur van Biomedical Clinics, heeft op basis van bloedsamples van zowel gevaccineerden als ongevaccineerden aangetoond dat het grafeenoxide dat via de Covid injecties in mensen wordt geïnjecteerd zich in het lichaam organiseert en tot grotere, complexere structuren en draden opbouwt. Ook krijgt het grafeenoxide magnetische eigenschappen en/of een elektrische lading. Tevens zouden ‘scherfjes’ grafeenoxide volgens hem worden overgedragen van gevaccineerden op ongevaccineerden, waarbij ook die last krijgen van bloedpropjes en vernietigde bloedcellen.

Van Welbergen was in 2021 een van de eersten die het publiek met foto’s van bloedsamples waarschuwde voor de schade die de Covid injecties aanrichten aan de menselijke bloedcellen. Zijn patiënten begonnen vorig jaar te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, menstruatiestoornissen, en soms zelfs verlammingen. In het bloed van de vaxxers trof hij ongewone buisjes-achtige structuren van grafeen aan, waarvan sommige deeltjes oplichtten. Heel veel bloedcellen waren beschadigd; er waren nog maar weinig gezonde cellen over.

Bloedsamples laten ernstige schade door ‘vaccins’ zien

In februari liet hij tijdens een livestream van Loving Life TV beelden zien van zijn meest recente onderzoek van meer dan 100 bloedsamples van zowel gevaccineerden als ongevaccineerden. Hij liet zien dat dat de ongevaccineerden ‘door shedding geïnfecteerd zijn met vaccin giffen.’

Vergelijk de volgende twee afbeelding met elkaar. De eerste is een opname van gezonde bloedcellen; de tweede is van iemand die is geïnjecteerd met een Covid ‘vaccin’. Er zijn duidelijk grafeendraden en allerlei klonteringen te zien. In de cirkel is nog één van de zeer weinige gezonde bloedcellen te zien. De holle grafeendraden bevatten rode bloedcellen, en zullen haarvaatjes gaan blokkeren.

‘Dr. Philippe’, zoals hij wordt genoemd, ontdekte daarnaast een magnetisch of elektrisch polariteitseffect aan verschillende kanten van deze grafeendraden. In het onderstaande beeld is een vreemde ‘C’ achtige opening te zien die er eerst niet was, wat volgens hem een indicatie is dat de reactie van de vaccinstoffen met de omringende bloedcellen veranderd is. ‘En ik weet niet wat dit getriggerd heeft.’

Hieronder ziet u een bloedsample van een ongevaccineerd driejarig oud kind, waar ‘scherfjes’ grafeen in zitten die het gevolg zijn van shedding. Met andere woorden: het grafeenoxide is overgedragen van de gevaccineerde ouders op het ongevaccineerde kind.

Op het volgende beeld ziet u het bloed van een 8 jaar ongevaccineerd kind, wiens bloed besmet en vernietigd is door de overdracht van grafeen door gevaccineerden in haar omgeving. De rechterarm en het bovenste rechterbeen van het meisje zijn feitelijk verlamd. Het kind kan zijn of haar arm niet meer optillen, en het dijbeen functioneert niet goed meer. (1)

Gevaar voor gezondheid door alleen al contact met gevaccineerden

Er is tot nu toe weinig aandacht voor dr. Philippes bevindingen en presentatie, wat bevreemdend is, aangezien de consequenties hiervan zeer verstrekkend en ernstig zijn. Indien andere wetenschappers zijn conclusies staven, dan betekent dit dat niet alleen de gezondheid en levens van de Covid vaxxers groot gevaar lopen, maar dat ook de ongevaccineerden erg moeten oppassen met het frequent in contact komen met gevaccineerden, zeker op plaatsen waar veel mensen bij elkaar zijn.

Een frequent gemelde bijwerking van de Covid mRNA injecties bij vrouwen en meisjes is een onregelmatige of anderszins verstoorde menstruatie. Duizenden vrouwen hebben inmiddels een miskraam gehad, en er zijn ook al enkele pasgeboren baby’s overleden.

Honderden ongevaccineerde vrouwen hebben verklaringen opgesteld waarin ze zeggen dat ze dezelfde symptomen en miskramen hebben gehad door enkel contact te hebben met gevaccineerden. In nota bene een document van Pfizer wordt bevestigd dat deze ernstige gevolgen wel degelijk het gevolg kunnen zijn van vaccin-shedding:

Dr. Naomi Wolf plaatste in april honderden van deze getuigenissen van zowel gevaccineerde als ongevaccineerde vrouwen op Facebook, maar die werden snel geblokkeerd:

ABC7 News verslaggever Kate Larsen vroeg in dezelfde maand op social media of er vrouwen waren die dit soort symptomen ondervonden na geïnjecteerd te zijn. Ze kreeg vele duizenden antwoorden van bezorgde vrouwen die klachten hadden over (vaak ernstige) bloedingen die soms wekenlang duurden, of bij wie de menstruatie juist verdween. Er waren ook vrouwen die na de overgang plotseling weer met menstrueren begonnen, dat volgens de holistische geneeskunde een signaal van kanker is. (Zie ook: 11-01-21: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken).

Alleen al in de VS hebben in slechts 16 maanden tijd officieel meer dan 4000 vrouwen hun ongeboren of pasgeboren kind verloren. Bedenk hierbij dat deze VAERS statistieken historisch slechts 1% van het werkelijke aantal weergeven. Ter vergelijk: sinds 1990 hebben ‘slechts’ 565 vrouwen hetzelfde lot ondergaan na een griepvaccinatie, wat betekent dat een Covid injectie een 16633% hogere kans op een miskraam geeft. Er werden in 30 jaar tijd 2238 miskramen geregistreerd als gevolg van ALLE andere goedgekeurde vaccins.

Pfizer en overheden wisten van mRNA vaccin shedding

In het Pfizer document ‘A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS’, staat een hele sectie over de mogelijkheid van ‘mRNA vaccin shedding’. Pfizer erkent dus dat het mogelijk is dat u als ongevaccineerde ‘besmet’ raakt doordat u slechts dicht in de buurt van een ongevaccineerde bent geweest.’ (Zie ons uitgebreide artikel van 6 augustus 2021 hierover: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders).

Hier hebben we al vaker aandacht aan besteed. Op 8 mei 2021 schreven we bijvoorbeeld: ‘Behalve potentiële blijvende of dodelijke schade aan de eigen gezondheid blijken vaccin ontvangers ook nog eens een gevaar te kunnen vormen voor ongevaccineerden. De vele corona ‘wappies’ die netjes hun shots hebben ontvangen, worden namelijk in wandelende ‘spike fabrieken’ veranderd, en kunnen deze spike eiwitten vervolgens uitademen. Door dit proces van ‘shedding’ kunnen ze zo andere mensen besmetten.’

Zelf heb ik regelmatig even een wat schorre keel als ik in contact ben geweest met geboosterde mensen. Na maximaal een paar uur zijn die symptomen wel weer verdwenen. Van anderen heb ik klachten gehoord die variëren van wazig zien, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, en oor- of neusbloedingen.

In ons artikel van 29 april 2021 (Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden) kunt u lezen dat het een wetenschappelijk vaststaand feit is dat de mens een groot aantal proteïnen uitademt. Daar kan dus heel goed het (toxische) spike eiwit, waar het Covid mRNA ‘vaccin’ voor codeert, bijzitten.

Bovendien waren overheden hier ook van op de hoogte (Zie ons artikel: 08-06: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden). Desondanks (of juist daarom?) hebben ze de Covid-19 vaccins met maximale drangmaatregelen en dagelijkse extreem misleidende propaganda aan miljarden mensen opgedrongen. Vooral in de landen met de hoogste vaccinatiegraad beginnen de ernstige gevolgen voor de gezondheid steeds pijnlijker zichtbaarder te worden.

Xander

(1) Daily Expose
(2) Daily Expose

Zie ook o.a.:

03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en zwakker magnetisch veld?
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking

2021:

16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
30-11: Bekendste Zuid Afrikaanse arts genas al 7000 mensen: ‘Covid vaccins bedoeld om miljarden indirect te doden’ (/ Deze lijst genegeerde topwetenschappers waarschuwen al een jaar voor de ongekende ramp die nu lijkt te zijn begonnen )
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
28-08: Japan ontdekt besmetting met ‘magnetische substantie’ in Covid-19 injecties
13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
08-06: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer (/ Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit?-)
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

Posted in Niet gecategoriseerd