UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden

—————————————————————————————————————————————–

Vaccinkritische Britse ICU arts op TV tegen minister van Gezondheid: Als u ‘bescherming’ in stand wilt houden moet u iedere maand nieuwe boostershots geven, en dat kunt u niet doen – Bieden Big Pharma/Government u straks de ultieme ‘oplossing’ aan: een permanente 5G-vaxpatch in je arm?

—————————————————————————————————————————————–

De nieuwste vaccinatiecijfers van het UK Health Security Agency (UKHSA, het Britse RIVM) lijken de ergste vrees van topwetenschappers en andere experts te bevestigen, namelijk dat de boostershots de afbraak van het menselijke immuunsysteem, die wordt veroorzaakt door de eerste twee Covid injecties, versnellen. Vanaf eind februari / begin maart zouden enorme aantallen dubbel- en driedubbel gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS kunnen gaan ontwikkelen, zoals we vorig jaar al schreven. De diverse WHO/WEF terreurregimes van de Europese Unie maken daarom haast met het verplicht willen vaccineren van de hele bevolking, zodat er geen ongevaccineerde controlegroep overblijft die hun halsmisdaden tegen de menselijkheid kan aantonen.

(Ivm mijn al eerder gemelde RSI zo beknopt mogelijk). Deze statistieken zeggen eigenlijk al meer dan genoeg:

In slechts enkele weken tijd is de degradatie van het immuunsysteem in ALLE leeftijdsgroepen afgenomen tot ver onder de nullijn, met uitzondering van kinderen tot 18 jaar. Maar ook onder hen neemt de veronderstelde ‘bescherming’ door de Covid injecties in ijltempo af (van 78,6% naar 38,3%).

De officiële statistieken laten dus een alarmerende verzwakking van het immuunsysteem van gevaccineerden zien. Indien deze trend doorzet – en vooralsnog is er niets dat erop wijst dat het vanzelf stopt -, dan krijgen we al eind februari de volgende schokkende cijfers:

Duivels verdienmodel: Vernietig immuunsysteem en dwing mensen tot oneindige boostershots

Een efficiëntie van -100% betekent dat de ‘vaccins’ de defensie van het immuunsysteem tegen Covid-19 volledig hebben vernietigd. Degenen die deze injecties in zich hebben laten zetten, zijn nu voor de rest van hun leven veroordeeld tot een verplicht ‘vaccin’abonnement, waar we in de zomer van 2020 al voor waarschuwden. (Zie o.a.: 20-11: Ook data UK Health Security Agency wijzen op verwoesting immuunsysteem door Covid injecties; 15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?)

Het meest geniale, meest kwaadaardige – zeg maar gerust ronduit duivelse – verdienmodel van Big Pharma ooit wordt daarmee keiharde realiteit: dwing de wereldbevolking onder valse voorwendselen stoffen in zich te laten spuiten die hun immuunsysteem stapsgewijs totaal verwoesten, zodat miljarden de rest van hun leven afhankelijk worden van boostershots. De inkomsten en winsten hiervan zullen alle records breken, en de overheden krijgen en passant een totaal controleerbare en chanteerbare bevolking.

Het concept is overeenkomstig met het fictieve Ketracel White uit de science fiction serie Star Trek – Deep Space Nine. Daarin wordt een buitenaards ras van woeste krijgers door een heel klein clubje anderlingen onder totale controle gehouden middels een drug waar de krijgers genetisch volledig van afhankelijk zijn gemaakt, en die hen daardoor in alles gehoorzaam en volgzaam maakt. Van de Start Trek wiki: ‘Ketracel White – commonly known as ‘white’ – is a drug consumed by Jem’Hadar which gives them damage and health boosts.’ Oftewel: een exacte omschrijving van de werking van de Covid boostershots.

Kritische ICU arts tegen minister: ‘Iedere maand een nieuwe booster nodig’

Ex- minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge – die nu het departement Volkshuisvesting mag gaan opschudden – kocht op de valreep 6 boostershots aan, maar dat zullen er volgens dr. Steve James van het King’s College Hospital in London veel te weinig zijn. Tijdens een reportage van Sky News zei hij tegen de op bezoek zijnde minister van Gezondheid Sajid Javid dat hij géén vaccinaties wil, omdat de zogenaamde ‘bescherming’ tegen Delta maar 8 weken duurde, en tegen Omicron waarschijnlijk nog minder. ‘De wetenschap hiervan is gewoon niet hard genoeg.’

‘Als u met een booster bescherming wilt geven, dan moet u iedereen iedere maand injecteren,’ vervolgde dr. James. Oftewel: muziek in de oren van het Big Pharma – Big Government complex in Europa, zoals u weet twee totaal met elkaar vergroeide handen op één buik.

De stoffen in de boostershots zouden ook de natuurlijke afweer tegen alle andere virussen kunnen gaan afbreken, waardoor iedere gevaccineerde volkomen weerloos wordt tegen de meest simpele verkoudheid of zelfs maar een sneetje in je vinger waar wat vuil in komt.

Permanente 5G-vaxpatch de ultieme oplossing?

Daar zou het Pharma-Government complex dan wel eens de ultieme ‘oplossing’ voor kunnen bieden: een permanente vaccinatie-patch in je arm, die met 5G in real time kan worden geprogrammeerd om de (aangetoonde) nanotech die met deze injecties wordt ingespoten de instructie te geven om uw inmiddels volledig kunstmatige afweer te modificeren, zodat u weer ‘beschermd’ bent.

Maar die update krijgt u natuurlijk alleen als u in alles volledig – maar dan ook echt volledig, dus zonder ook maar een seconde zelf na te denken (als u dat tenminste nog kunt) – gehoorzaam aan de overheid bent. Voor al degenen die reeds in de val zijn getrapt en zich hebben laten injecteren, zal het gezien de gevolgen voor hun gezondheid extreem moeilijk worden om hier alsnog uit te stappen, ‘prikspijt’ (het Van Dale woord van het jaar 2021) ten spijt.

Moet ik nóg een keer uitleggen waarom ik deze Covid injectiecampagne al ruim vóór de eerste shot werd gezet de stapsgewijze invoering van het in de Bijbel voorzegde ’teken van het Beest’ heb genoemd? Nu we een D66 minister op Volksgezondheid krijgen hebben, kunnen we er rustig vanuit gaan dat dit ’teken’ nog tijdens het vierde bewind van het regime Rutte verplicht zal worden gesteld.


Xander


(1) Daily Expose

Zie ook o.a.:


2021:

23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
03-12: Nanotransfectie: Chip die menselijke genen en weefsels verandert en herprogrammeert gereed voor productie
22-11: ( / Vals christendom dat kernonderdeel is van het ‘systeem van het Beest’ en deze injecties promoot is vervulling van Bijbelse eindtijd profetieën)
20-11: Ook data UK Health Security Agency wijzen op verwoesting immuunsysteem door Covid injecties
17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
01-07: Wat heeft Covid-19 gemeen met de Spaanse Griep, de Mexicaanse griep, HIV en polio vaccins?
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’

……….

2020:

17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.