Transparante 5G antennes voor ramen ontwikkeld om in uw hele huis en lichaam door te dringen

—————————————————————————————————————————————–

Tevens nieuwe antenne ontwikkeld waarmee u uw smartphone met 5G signaal kunt opladen – Al 7 jaar geleden waarschuwden meer dan 10.000 peer-reviewed studies gezondheidsschade door EMF – Flashback naar artikel 3 september 2020: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’

—————————————————————————————————————————————–

ALCAN Systems, een smart-antenne startup, en AGC, een toonaangevende fabrikant van glas, chemicaliën en high-tech materialen, hebben samen een transparante 5G antenne ontwikkeld die simpel op een raam kan worden bevestigd. In het AGC hoofdkantoor in Darmstadt werd met groot succes een proefmodel gepresenteerd en getest. De transparante antenne wordt gezien als de perfecte oplossing om gebouwen en woningen tot in alle hoeken en gaten met 5G golven te bestrijken, wat tot nu toe één van de grootste obstakels voor totale wireless controle over ieders privé leven was.

De transparante antenne werd ontwikkeld met behulp van ALCANs unieke, op Liquid Crystal (LC, vloeibare kristallen) gebaseerde array technologie. Met behulp van een eenvoudige, discrete en goedkope, weinig stroom (ca. 2 watt) verbruikende FWA unit kan de antenne eenvoudig aan bestaande ramen worden bevestigd.

Veel gebouwen zijn en worden voorzien van energie-efficiënt low-E glas. Dubbel low-e glas reduceert het 5G signaal met 30 dB, waardoor slechts 0,1% van het signaal het gebouw binnendringt. De nieuwe antenne blijkt de oplossing te zijn, en wist in een proefopstelling met succes op 28 GHz te opereren, waardoor er continu meerdere Gbps (Gigabits per seconde) worden uitgezonden. Omdat dit op tweedimensionaal niveau gebeurt, kan de antenne feitelijk op iedere plek op het raam worden bevestigd. (1)

Draadloos opladen via 5G

Nog een 5G doorbraak: Georgia Tech researchers hebben een zeer kleine antenne ontwikkeld die zó gevoelig is, dat er 21 keer meer energie mee kan worden opgevangen en gegenereerd. Hierdoor zult u uw smartphone heel simpel draadloos kunnen opladen als er een 5G signaal aanwezig is. Bovendien zal uw toestel tijdens het opladen gewoon te gebruiken blijven.

Let wel: deze nieuwe antenne kan eenvoudig aan bestaande technologie worden toegevoegd. Feitelijk hoeft er op een smartphone alleen maar een nieuw type antenne te worden gezet. Hoe lang het via 5G opladen zal duren, is nog niet bekend. (2)

Ongevaarlijk?

Overheden beweren dat 5G ongevaarlijk voor de volksgezondheid en volkomen veilig is, maar die doen dat doorgaans op basis van (direct of indirect) door de tech-industrie gesponsorde en/of verrichte ‘Wij van WC Eend…’ onderzoeken, die goed te vergelijken zijn met het door wetenschappers promoten van het roken van sigaretten in de jaren ’50 en ’60.

In 2019 steunde een groep internationale wetenschappers een anti-5G petitie van auteur-activist Arthur Robert Fistenberg, die in 1996 de Cellular Phone Task Force oprichtte. Volgens Fistenberg waren er op dat moment al voldoende aanwijzingen waren dat 5G een ‘wereldwijde ramp’ zal veroorzaken, omdat het supersnelle breedband netwerk (tot 500 x sneller dan 4G) bij zowel mensen als dieren onder meer kanker kan veroorzaken, en de symptomen van elektromagnetische overgevoeligheid (wat zelfs door de WHO wordt erkend) –die gepaard kan gaan met duizeligheid, misselijkheid, geheugenverlies, slapeloosheid, hartritmestoornissen, trillingen, en chronische zenuwpijnen- zal versterken.

‘Gevolgen 5G voor mens en milieu bijna niet onderzocht’

Dr. Jerry Phillips, professor chemie en biochemie aan de universiteit van Colorado, bevestigde dat de eventuele gezondheidsrisico’s van 5G, zeker in combinatie met de al bestaande straling, vrijwel niet zijn onderzocht. Met andere woorden: er wordt een systeem uitgerold waarvan de industrie – op grond van hun eigen ‘de slager die zijn eigen vlees keurt’ onderzoeken naar de al bestaande netwerken en EMF – beweert dat het volkomen veilig is. (3)

Systeemwetenschappers (die doorgaans van subsidies van de industrie afhankelijk zijn) denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. Sommigen vergelijken 4G en 5G straling wel eens met een langzaam stromend beekje waar je als mens zonder problemen langdurig in overeind kunt blijven staan. De straling zou net als het water te zwak zijn om door de huid en in de organen te dringen.

Om bij dit beeld te blijven: een paar uur in zo’n beekje levert inderdaad geen problemen op, maar na langdurige permanente blootstelling zal zelfs een zacht stromend beekje de weerstand en energie van een mens langzaam maar zeker uitputten. Bovendien dringt het water uiteindelijk toch in en door de huid, wat zeer schadelijke gevolgen kan hebben.

Dat was dan ook de conclusie van een wetenschappelijke studie die in september 2016 in het Journal of Chemical Neuroanatomy werd gepubliceerd. De titel van dit onderzoek zei feitelijk genoeg: ‘Microgolf frequentie elektromagnetische velden (EMF’s) produceren wijd verspreide neuropsychiatrische effecten, inclusief depressie.’ (4)

Meer dan 10.000 peer-reviewed studies bevestigen gezondheidsschade

Al in 2015 waarschuwden 215 wetenschappers uit 41 landen de VN en de WHO dat EMF (elektromagnetische velden) schade aan levende organismen aanricht, zelfs op veel lagere niveaus dan de internationaal vastgestelde normen.

Zo’n 7 jaar geleden waren er al meer dan 10.000 peer-reviewed studies waarin een heel scala aan gevolgen en symptomen van vrijwel alle moderne vormen van RF straling (vanaf 2G af) werden aangetoond. Daaronder vielen hartritmestoornissen, veranderde genen expressie, veranderd metabolisme, veranderde stamcelontwikkeling, kankers, hartziekten, cognitieve problemen, DNA schade, een algeheel gevoel van malaise, toename van vrije radicalen (DNA schade, kanker risico), leer- en geheugenproblemen, slechtere kwaliteit sperma, miskramen, neurologische schade, obesitas en diabetes, en oxidatieve stress.

Met deze bevindingen is NIETS gedaan. Overheden hebben uit puur commerciële overwegingen alle bezwaren en bedenkingen naast zich neergelegd. Er is juist vol ingezet om de atmosfeer met nog veel meer EMF vol te pompen: 5G, waarvan de opvolger, het nòg veel snellere 6G, ook al volop in ontwikkeling is.

Professor: ‘5G domste idee in de geschiedenis van de wereld’

Professor dr. Martin Pall van de Washington State University noemde 5G ‘het domste idee in de geschiedenis van de wereld.’ In zijn studies waarschuwde hij voor de zeer hoge energie die nodig is om de elektromagnetische 5G frequentie door muren en vloeren te kunnen laten gaan. Daar zijn extreem veel kleine antennes voor nodig (zoals de eerder in dit artikel genoemde transparante raamantennes). Uit testen blijkt dat de hoge elektromagnetische frequenties (EMF) vooral impact hebben op de ogen (staar, glaucoom, loslaten netvlies) en nieren (filter- en heropname functie).

Door de influx van 5G antennes worden straks overal doordringende magnetische velden door het menselijke lichaam heen gestuurd, die elektrisch geladen celgroepen zullen verstoren. De versterking van deze lichamelijke elektrische velden zal diep in het lichaam EMF-effecten veroorzaken, omdat de straling als een soort echo in het menselijk lichaam zal worden weerkaatst. ‘5G is de grootste aanval van elektrische krachten die het lichaam ooit te verduren heeft gekregen,’ schreef Lance Johnson voor Natural News destijds. ‘Zodra 5G is uitgerold zal deze aanval non-stop doorgaan.’ (5)

Verband aangetoond tussen 5G en Covid-19

In 2020 werden berichten dat Covid-19 mede zou worden veroorzaakt door 5G compleet weggehoond door de mainstream media – totdat het National Center for Biotechnology Information (NCBI) in de VS een nieuwe studie publiceerde waarin wetenschappers wel degelijk een verband aantoonden tussen Covid-19 en 5G.

Researchers Beverly Rubik en Robert R. Brown verwezen naar een paper van mei 2020 (‘Correlation between the potential electromagnetic pollution level and the danger of Covid-19’) van Vladimir I. Mordachev (Staatsuniversiteit Informatica en Radio Elektronica in Minsk)) waarin op basis van de data in 31 landen en gebieden een ‘statistische veelbetekenende correlatie’ werd aangetoond tussen intense WCR (wireless communication radiation) straling (4G/5G) en de (veronderstelde) sterfte door SARS-CoV-2.

Daarnaast werd een Amerikaanse studie aangehaald die liet zien dat er in landen waar 5G reeds actief was een aanzienlijk hoger aantal zieken en doden is gevallen die aan Covid-19 werden toegeschreven. Covid-19 brak in december 2019 uit in Wuhan, kort nadat 5G er op 31 oktober was geactiveerd. Andere bekende grote uitbraken volgden in Italië, Zuid Korea, New York, Seattle en het zuiden van Californië, met steeds dezelfde overeenkomst: (pal na) het (deels) in gebruik nemen van het 5G netwerk. (Zie verder ons artikel: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19, 13 december 2021).

5G nanotech biosensor in Covid-19 vaccins?

De technologische ontwikkelingstak van het Pentagon, DARPA, en de Bill & Melinda Gates Foundation werkten al in 2020 samen met het tech-bedrijf Profusa bij de ontwikkeling van een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel (stof vergelijkbaar met een zachte contactlens). Deze biosensor, die kleiner is dan een rijstkorrel, kan samen met een vaccin worden geïnjecteerd en wordt vlak onder de huid aangebracht, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt. De nanotech component zorgt ervoor dat via 5G alle informatie over jezelf, je lichaam en je gezondheid op afstand kan worden gecontroleerd en mogelijk ook aangestuurd. Via transparante 5G antennes kant dat dus óók binnenshuis worden gedaan.

Door gebruik te maken van hydrogel wordt de biosensor door het lichaam niet als indringer gezien, en zal daarom niet worden aangevallen, maar er juist mee integreren. Tevens kan de sensor volgens Profusa niet alleen infecties opsporen, maar ook het zuurstof- en glucose niveau in je bloed monitoren, net als je hormonenspiegel, je hartslag, je ademhaling, je lichaamstemperatuur, je seksleven, je emoties – kortom ALLES. Via 5G kan straks al deze informatie naar iedere medische en politieke autoriteit worden doorgestuurd.

De 5G biosensor zou mogelijk ook als ‘zender’ kunnen worden gebruikt naar de nanotech deeltjes die in Covid-19 vaccins zijn gestopt, en waarvan het bestaan uitvoerig is aangetoond door externe laboratoria en wetenschappelijke experts. Zou dat misschien ook al voor de biosensor zèlf gelden? Zie hiervoor ons artikel van 3 september 2020: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’.

Meer hierover in een vervolgartikel dat binnenkort op deze site verschijnt, en waarin verbijsterend bewijs wordt geleverd hoever de ontwikkelingen van ‘nano wormen’ die door het hele menselijke lichaam kunnen gaan, inmiddels gevorderd is.


Xander


(1) everythingRF
(2) Tech Times
(3) Motherboard
(4) Science Direct
(5) Natural News

Zie ook o.a.:

03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakkere magnetische veld?

2021:
23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer (/ Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit? – IN Canada is reeds een mysterieuze hersenbeschadigende ziekte opgedoken)
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken

2020:
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: 5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.