WEF Young Global Leader: ‘Tegenstanders Great Reset worden in kampen opgesloten’

—————————————————————————————————————————————–

Chinese ‘heropvoedingskampen’ als voorbeeld: ‘Moslims komen daar gelukkiger uit’ – Vrijheid van meningsuiting sterft, ook in het Westen

—————————————————————————————————————————————–

Volgens World Economic Forum Young Global Leader Wang Guan, een leidinggevende politieke journalist voor een Chinees staatspropaganda kanaal in de VS, zullen tegenstanders van Klaus Schwabs ‘Great Reset’ in ‘heropvoedingskampen’ worden gestopt, net zolang totdat ze ‘achterhaalde’ begrippen zoals vrijheid en nationalisme (en in sommige landen het recht op wapenbezit) opgeven. En, naar wij vermoeden, onbeperkte aantallen injecties in hun lichamen laten zetten, waardoor ze stapsgewijs aan een wereldomspannend transhumaan A.I. netwerk zullen worden gekoppeld.

Het WEF streeft zoals bekend naar ‘het opheffen van privé bezit, een doel dat wordt samengevat in het omstreden ‘you will own nothing and be happy’, zoals lead investigative reporter Natalie Winters (National Pulse) het streven naar een totalitaire communistische wereldregering nog eens herhaalt.

Echt overal heeft het vermaledijde World Economic Forum zijn klauwen in gezet. Zo blijkt de ‘huilende journalist’ die bijna eiste dat Boris Johnson en de NAVO Oekraïne militair te hulp zouden schieten en daarmee de Derde Wereldoorlog tegen Rusland zouden starten, eveneens een WEF Global Leader (2019) te zijn (en tevens een Joe Biden campagne supporter). (5)

‘Moslims gelukkig uit heropvoedingskampen’

In een kort filmpje (‘De Westerse dubbele standaarden over Xinjiang doorgeprikt’) wijst Wang, een van de 112 door Schwab geselecteerde Young Global Leaders, op het ‘succes’ van de Chinese heropvoedingskampen voor Oeigoerse moslims. Wang bezocht Xinjiang en praatte daar met Oeigoeren, die allemaal de internationale beschuldigingen dat de Chinese regering genocide op hen zou plegen, afwezen.

’54 landen, de meesten met een moslim meerderheid, verdedigden China’s contra-extremistische activiteiten in Xinjiang. Ze prezen China voor het ontwikkelingsbeleid daar, en voor het ‘zorg dragen voor de moslim inwoners’,’ zo legde hij uit. ‘En ze hebben waarschijnlijk een punt.’

In het filmpje komen diverse moslims aan het woord die maandenlang in zo’n heropvoedingskamp moesten blijven. Daar leerden ze allerlei nieuwe vaardigheden aan, waardoor ze nu in diverse sectoren aan het werk zijn. Een van hen is de 26 jarige Rukiya Yakup, die 10 maanden opgesloten zat en in die tijd Mandarijn en sales studeerde. Nu is ze een vastgoedmakelaar die meer dan 8000 yuan per maand verdient (ver boven het lokale gemiddelde). ‘Ik voel me gelukkiger nu,’ zei Yakup. ‘En ik heb een flink inkomen.’

Vrijheid van meningsuiting sterft, ook in het Westen

De in het Westen ooit zo heilige vrijheid van meningsuiting is aan het sterven om plaats te maken voor het WHO/WEF gedachtegoed, de enige ‘mening’ die je straks nog mag hebben. Zo mag je nu in de VS als ‘extremist’ aangepakt worden als je gelooft dat de verkiezingen zijn gestolen, of als je twijfelt aan het officiële Covid narratief. (3) De Amerikaanse overheid trekt maar liefst $ 2,6 miljard uit voor programma’s die ‘desinformatie’ en ‘haat’ verspreiden (4).

En ‘haat’, dat is tegenwoordig al enkel het hebben van iedere afwijkende mening, zoals het steunen van Rusland in diens militaire operaties tegen het Oekraïense neonazi regime. ‘Vrijheid van meningsuiting’, maar niet om Russische websites zoals RT te bekijken, want die worden één voor één geblokkeerd door de Westerse inlichtingendiensten.

Ook in eigen land zijn er de afgelopen jaren voorbeelden te over, zoals het verketteren en blokkeren van het blad ‘Gezond Verstand’ van oud-NRC journalist Karel van Wolferen. Recent heeft uitgeverij Mediahuis Noord advertenties van het Forum voor Democratie uit alle kranten en bladen verbannen. Afwijkende meningen zijn in de mainstream media sowieso ‘not done’, tenzij opzettelijk voor het voetlicht gebracht met als enige doel deze onderuit te halen of zelfs belachelijk te maken.

 

Xander

(1) The National Pulse via En-Volve
(2) News.CGTN.com
(3) The Gateway Pundit
(4) Aletho News
(5) The National Pulse

Zie ook o.a.:

15-02: New York loopt leeg vanwege invoering willekeurige arrestaties en gedwongen vaccinaties kinderen zonder toestemming ouders ( / ‘Schwab gebruikt overal gezondheid als middel om Marxisme op te leggen’)
28-01: VN eist nog dit jaar permanente wereldwijde noodtoestand vanwege Covid en klimaat (/ Eerste communistische werelddictatuur moet in 2022 een feit worden)

2021:

24-11: Eerste Australiërs naar concentratiekampen; ‘Dit komt ook naar Europa’
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havles boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
10-04: World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
08-03: Die Hamburger Krankheit: Film uit 1979 laat exact zien wat er nu wereldwijd gaande is ( / Lockdown- en vaccinweigeraars uiteindelijk afgevoerd naar kampen)
25-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’ (/ Corona lockdowns, social distancing, mondkapjes, avondklok, testen en vaccinaties ‘grootste onrechtmatige zaak aller tijden en grootste misdaad tegen menselijkheid ooit’)
07-01: Wetsvoorstel New York: ‘Besmette’ en ‘mogelijk besmette’ mensen opsluiten in detentiecentra ( / Mensen die na 90 dagen nog steeds een ‘risico’ zijn, zullen worden onderworpen aan verplichte medicatie en vaccinaties)

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
14-11: Duitse minister (CDU) wil overtreders coronabeleid opsluiten in inrichtingen
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
25-09: Australische staat Victoria stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;…
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
30-04: ‘(/ ‘Vaccinweigeraars worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra’)