Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins

—————————————————————————————————————————————–

Dit is geen vaccin. Dit is genverandering’ – Ook afschuwelijk misvormde baby’s (foto in artikel) in VS geboren (2000 officiële miskramen – bijna net zoveel als van alle andere vaccins in de afgelopen 30+ jaar bij elkaar opgeteld -, maar injecties toch aanbevolen voor zwangere vrouwen)

—————————————————————————————————————————————–

De Turkse TV zender Beyaz was bij een persconferentie waar foto’s werden getoond van baby’s die gruwelijk misvormd ter wereld zijn gekomen nadat hun moeders zich hebben laten injecteren met de Covid ‘vaccins’ van Pfizer en Moderna. ‘Er zijn kinderen met één oog en met een staart geboren. Dit is geen vaccin. Dit is genverandering,’ verklaarde de voorzitter van de Turkse Welzijnspartij (Refah), Fatih Erbakan, die werd vergezeld door drie artsen.

Foto’s van kinderen met meerdere armen en benen, of met één oog, of met een compleet aangetast lichaam dat is overdekt met haar. Erbakan: ‘Dit is geen echt vaccin. Dit is genetische manipulatie!’ Hij toont een foto. ‘Hier ziet u een baby die met een staart is geboren, een genetisch defect. Hier een baby met de huid van een dier. Hier een baby met vier benen en drie armen… Wetenschappelijk heet dit gentherapie.’

Erbakan werd gesteund door klinische artsen, waaronder de specialistische professor neurochirurgie dr. Serhat Findikli. ‘Deze technologie kan ook therapeutisch worden gebruikt, maar het heeft een andere structuur en veroorzaakt mutaties, zoals baby’s met staarten, met vier benen en drie armen. Het is een wapen.’

Het ministerie van Gezondheid in Japan bevestigde onlangs dat in de ‘vaccins’ vreemde stoffen zijn gevonden. 1,6 miljoen doses van de Moderna ‘injectie bleken vervuild te zijn met een onbekende magnetische (nanotech) substantie, die in de VS, Spanje en Duitsland ook in de shots van Pfizer / BioNTech en J&J zijn aangetroffen. (Zie onze artikelen van de afgelopen dagen.)

De oppositieleider heeft de documenten die zijn beweringen bewijzen met wetenschappers besproken, zo vervolgt de zender. Erbakan zegt deze bewijzen ‘met 83 miljoen (Turken)’ te willen delen. ‘Laten we deze feiten onder ogen zien. Laten we eerlijk zijn. We hebben bewijzen en talloze documenten.’ (1)

VS: Ongekend veel miskramen, maar injecteren zwangeren gaat gewoon door

In de Verenigde Staten zijn in de VAERS database officieel 1969 miskramen geregistreerd als gevolg van de Covid injecties. Dat zijn er in slechts 10 maanden bijna net zoveel als de 2183 miskramen in de voorafgaande 30+ jaar van alle andere vaccins bij elkaar opgeteld. Desondanks adviseert de CDC zwangere vrouwen deze injecties gewoon te nemen omdat ze ‘veilig’ zouden zijn.

Statistisch expert dr. Jessica Rose analyseerde onlangs de VAERS database, en concludeerde dat de in de media gemelde aantallen met 41 keer moeten worden vermenigvuldigd om de echte cijfers te krijgen. Dat zou betekenen dat het werkelijke aantal Amerikaanse vrouwen die dankzij een Covid ‘vaccin’ een miskraam hebben gekregen al ruim 80.000 bedraagt.

Een van de slachtoffers is Alexandra Lagile, die in maart op haar Facebook enthousiast reageerde op ‘voorlopige’ wetenschappelijke studies waarin werd beweerd dat de Covid injecties veilig zijn, en moeders de gevormde antistoffen via het bloed in de navelstreng en de moedermelk aan hun baby’s doorgeven. Ze liet zich dus injecteren, met dit resultaat:

In een eerder artikel gaven we kinderarts Mary Pat Voll uit Florida als voorbeeld, die op 22 februari vol trots een foto van haar vaccinatiebewijs op Facebook zette. Ze was op dat moment 21 weken zwanger. 8 dagen later werd haar kindje dood geboren:

Dr. Sara Beltrán Ponce (opleiding bestralingsoncologie) twitterde op 28 januari dat ze 14 weken zwanger en vanaf die dag ‘volledig gevaccineerd’ was. Een paar dagen later kreeg ze een miskraam. Op social media legde ze geen enkel verband met haar injectie, omdat dit hoogstwaarschijnlijk einde carrière als arts had betekend.

Joseph Mengele zou zich in 2021 in het paradijs wanen

In politiek Den Haag en de mainstream media stopt men de vingers in de oren zodra iemand ook maar enige vergelijking maakt met de jaren ’30 en ’40. En misschien doet die vergelijking de Nazi’s inderdaad wel tekort. Dr. Joseph Mengele zou zich namelijk in een waar paradijs wanen als hij nu nog zou hebben geleefd. Zijn experimenten op mensen moesten immers achter prikkeldraad worden gedaan, zoveel mogelijk in het geheim, en enkel op van al hun menselijkheid ontdane leden van minderheidsgroepen zoals Joden, zigeuners en homoseksuelen.

Maar nu? Prikkeldraad is niet meer nodig, want nu zijn alle mensen op voorhand tot ‘Untermenschen’ verklaard, levende wezens die vakkundig gestript zijn van iedere spiritualiteit en hogere vorm van bewustzijn. Alle mensen lijken te zijn verlaagd tot beesten waar naar believen experimentele stoffen in mogen worden gespoten, met inmiddels over de hele wereld gruwelijke gevolgen.

Die experimenten worden ook nog eens gesteund, gepromoot en met almaar grotere dwang opgelegd door de heersende politieke elite, die daar vooral in het Westen volledig wordt gesteund door een mainstream media waar werkelijk iedere vorm van kritische journalistiek is verbannen, en die alles wat afwijkt van het narratief van de elite tot ‘wappie complottheorie’ verklaart, ongeacht hoeveel bewijs er ook voor is.

(In Turkije lijkt ondanks een aantal gevangen gezette journalisten dus meer persvrijheid te zijn dan hier, waar de gevestigde pers compleet gecorrumpeerd lijkt. Authentieke journalisten hebben hun toevlucht moeten nemen tot de alternatieve vrije media, want in de mainstream media is iedere kritiek verboden en vervangen door onvervalste overheids(leugen)propaganda.)

Is de geest die nu de mensheid in zijn greep krijgt de meest kwaadaardige ooit?

In 1946 had de Tweede Wereldoorlog in totaal zo’n 70 tot 85 miljoen doden geëist. Nu zou het aantal slachtoffers wel eens een veelvoud kunnen worden, aangezien al een paar miljard mensen – zelfs kinderen en zwangere vrouwen – met dit medische experiment met hun gezondheid en leven meedoen. Velen van hen zijn zó gehersenspoeld, dat ze ongeacht de – regelmatig vrijwel onmiddellijk optredende – blijvende of zelfs fatale schade aan hun eigen gezondheid of aan die van hun geliefden onverkort blijven weigeren het ‘vaccin’ als oorzaak aan te wijzen. Erger nog: veel van deze mensen eisen dat alle anderen gedwongen worden om zich eveneens te laten injecteren.

Mijn eigen conclusie is dan ook dat de geest die nu het overgrote deel van mensheid in zijn greep heeft gekregen, duisterder en duivelser is dan de geest die 80 tot 90 jaar geleden de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust in gang zette, en misschien zelfs wel de kwaadaardigste uit de hele menselijke geschiedenis ooit is omdat de meest afschuwelijke zaken nu ‘normaal’ worden gevonden (licht wordt duisternis genoemd, en duisternis licht).

De komende jaren zal blijken of deze inschatting zwaar overdreven was, of juist dicht bij de waarheid zat. Persoonlijk hoop ik nog steeds heel erg op het eerste.


Xander

(1) Beyaz Haber (YouTube kanaal)
(2) Health Impact News

Zie ook o.a.:

02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
26-09: Meest gelezen Britse medicus: ‘Artsen die kinderen vaccineren moeten als oorlogsmisdadigers worden gearresteerd’ ( / ‘Het is nu al bekend dat de Covid prik ZES keer dodelijker voor jongens is als Covid-19’ )
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden
29-08: Door dit bedrog kregen de producenten toestemming voor hun falende Covid injecties
28-08: Japan ontdekt besmetting met ‘magnetische substantie’ in Covid-19 injecties
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
05-08: Deel 2 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Dit is depopulatie door verplichte vaccinaties’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins( / ‘Ik vrees dat het helaas te laat is om velen die het vaccin al hebben gehad, te redden’ – ‘Het is niet overdreven te stellen dat de toekomst van de hele mensheid op het spel staat’)
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengt SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. Trans-gevaccineerd – vertegenwoordiger van een nieuwe en progressieve trend, die stelt dat een persoon die niet is gevaccineerd tegen een niet-geïsoleerd en onbewezen virus definieert zichzelf als geïmmuniseerd.

 2. ohje schreef: Het bewijs stapelt zich op en toch gaat men door en door.
  Waarom.

  Dat komt omdat ze maling aan de bevolking hebben, de wereldbevolking willen terugbrengen tot ca.100 miljoen zielen waaronder het grootste deel slaven die het vuile werk kunnen gaan opknappen en omdat straks de hele wereldbevolking van een merkteken moet worden voorzien om te kunnen kopen en verkopen.

 3. @*Cassandro*

  Ik ben een no-vaxxer. Ik wil niet gevaccineerd worden tegen corona. Ik ben niet tegen het vaccineren. Als iemand zich wil laten vaccineren, dan zal ik die persoon niet proberen te overtuigen het niet te doen. Het is ieders eigen keuze.

  Ik liet mij niet vaccineren omdat men de lange termijn bijwerkingen nog niet kende. Ondertussen is bekend geworden dat men zelfs de korte termijn bijwerkingen niet kende. Ik ben benieuwd wat nog komen gaat.

  Ook ben ik er nooit van overtuigd geweest dat het immuniteit zou bewerkstelligen. Als het vaccin een effectiviteit van 95% zou hebben, dan zouden er nog steeds corona gevallen blijven rondwaren. Nu blijkt dat het vaccin de kans om aan corona te sterven helemaal niet verminderd. (Zie cijfers Israël en Groot Brittannië)

  Het zou een persoonlijke keuze moeten zijn. Maar Hugo de Jonge is altijd zo positief over het vaccin, en dwingend. Door die griezel ben ik helemaal gaan twijfelen…

 4. en nu ik toch op dreef ben… Een voorstel! Laten we voortaan de term ‘no-vaxer’ (2 no-vaxers) gebruiken i.p.v. ‘anti-vaxer’. Argumenten? Anti kan zowel ’tegen’ of ’tegenover’ betekenen maar ook ‘alsof’ (cfr. het -oud-Grieks in het NT), zoals in de anti-christ…
  No-vaxer is dan ook in elke wereldtaal goed en juist te begrijpen: een NO-vaxer is iemand die héél duidelijk TEGEN het (c-)vaccin is.
  Ugh, en ik geef nu de ‘spreekstok’ door aan iemand anders 😉

 5. … en als men denkt bij mijn vorige bericht: “ach, ’t zal mijn tijd nog wel duren…” dan zal men pas écht schrikken na het ‘afblazen’ van die gevreesde cyber-aanval, want dan worden wij klaarwakker aan de andere kant van die konijnenpijp (by the way, who the f**k is Alice? 😉 ), dan worden wij wakker in een andere wereld, die van een New World Order, een wereldwijde totalitaire, fascistoïde dictatuur met alles er op en er aan… Lees bijv. ‘Brave New World’ van Aldous Huxley, dat echter slechts een ‘flauw afkooksel’ zal blijken te zijn.
  Kijk vooral aandachtig naar al wat er vandaag al gebeurt in de DPRK…(= het noordelijk stuk schiereiland, gelgen ten westen van Nippon).
  Mooie vooruitzichten hé?
  Tenzij… er IS wel degelijk hoop, er IS LICHT aan het einde van die tunnel/konijnenpijp die we binnenkort met z’n allen zullen insukkelen: de wederkomst van ene JC… Wie zoekt, die vindt!

 6. BERICHT aan ALLE volgers van (x)andernieuws (en bijbehorend geloofsforum): wij werden nu al meermaals genoeg gewaarschuwd!
  Dat recente zgn. ‘uitvallen’ van facebook (en alle andere bijhorende app-rommel) is nog maar ‘een schot vóór onze boeg’! Volgens mij – maar ik ben altijd ietwat achterdochtig van aard geweest, maar ja wie ben ik, cfr. de betekenis van mijn nickname? – was dit een (eerste?) test of alle ‘rode telefoons’ van de super-elites tijdens zo’n ‘panne’ wel zouden werken…
  Om weldra een échte cyber-attack uit te (laten) voeren, zoals meermaals ‘voorspeld’ werd door onze toekomstige ‘big brother’ (LEES AUB ‘1984’ van George Orwell).
  Een goede raad voor Generation X wanneer al hun smartpprullen dan zullen stil vallen en dan helemaal hulpeloos zullen zijn omdat zelfs al hun ‘back-ups’ “in the cloud” ook onbereikbaar zullen zijn: lees dan eens (bij kaarslicht weliswaar…) een goed boek, bijv. dat éne Boek, dat begint met een hoofdletter B…
  Ik kan het niet genoeg melden op deze en op andere fora: lieve mensen: haal op tijd voldoende drinkbaar WATER in huis, bijv. elke keer als je boodschappen doet, neem aub gewoon een extra fles water mee… want ons metabolisme kan het slechts maximaal 72 uur zonder drinkbaar water uithouden: vanaf dan wordt er in alle vitale organen (onze hersenen op de 1ste plaats) onherroepelijke schade aangericht!
  En eenmaal de cyber-attack voorbij zal zijn (hoe lang gaat die duren?) zal NA deze georchestreerde CHAOS de échte ellende pas écht beginnen! Wees voorbereid, zolang het NU nog kan…
  Een gewaarschuwd mens is er nu 3 = DRIE waard! – in afwachting van de ‘solden’… 😉

 7. Sorry weer voor de foute woorden van Google chrome in mijn reactie aan @ Wim! Kan het nu niet meer wijzigen!

 8. @ Wim, Elon Musk is te troetelbaby van de superrijke wereldheersers, zijn Tesla is een fake Tesla, want de echte Nicola Tesla had een hekel aan de Edison DC, ER was een batterij oorlog VS de Tesla AC ontstaan, Edison voerde een moordcampagne door demonstraties mét dieren vermoorden met AC power van Tesla zogezegd, maar de AC power van Tesla was helemaal niet dodelijk, voor niemand, dat had hij zelf gedemonstreerd door lampen te laten werken moet AC hoogfrequent stroom via zijn lichaam & handen! Maar de batterijman Edison deed gewoon verder met demonstraties van een ander soort AC op dieren, olifanten werden er openbaar mee ter dood gebracht in zijn oorlog tegen Tesla! Maar Tesla won de strijd uiteindelijk, maar stierf zeer arm! Edison mocht voor de politiek de elektrische stoel op de markt brengen, om mensen gruwelijk pijnlijk om het leven te brengen, de sadisten waren dus altijd al aan de macht met de hulp van de evil powers! This is prison planet! Elon Musk zei, ”Edison was beter dan Tesla, want hij was een beter business genie dan Tesla!” Nu weet je waar het hem om te doen is! Macht & heel veel geld, zijn auto’s exploderen & vliegen in de fik, omdat die batterijen als bommen zijn, met te veel energie op een klein plaatsje, er komen lekken in de isolatie & de boel explodeert! Batterijen zijn de fake van de zogenaamde groene energie, want ze hebben de capaciteit niet die nodig is, naft zal altijd verder kunnen dan batterijen!

 9. De meeste apen hebben zwarte ogen. Zit er in de spuit ook geen apen DNA?

 10. En wat die foto van die misvormde ‘sweet Nico Matthew’ betreft, ook deze is FAKE! Waarom? Hoe kan een vrouw die een paar uur geldeen hevige pijnen van de bevalling heeft doorstaan, er zo rustig en zo mooi ‘opgemaakt’ bij liggen? Ik denk dat de mogelijke ‘sponsor George Soros’ voortaan toch een ietwat betere briefing moet geven aan deze semi-professionele fotografen 😉

 11. @Pol: die foto van ‘baby mét staart’ is duidelijk getruckeerd! Waarom? Het staartbeentje in een menselijk lichaam ”krult” naar de voorkant, NIET naar de achterkant zoals op deze foto. Haal er maar een boek over de ‘anatomie van het menselijk lichaam’ erbij!

 12. Eigenaardig dat mijn commentaar over DU (depleted uranium) en agent orange (Vietnam) hier niet aangekomen is.
  De foto’s van deze ouders waren een ietsje pietsje minder happy. Die oorlogen werden nog openlijk gevoerd en kregen toch pas in een heel laat stadium echt wereldwijd aandacht. Nu alweer uit het collectieve geheugen verdwenen. Hoeveel veteranen hebben toen zelfmoord gepleegd? Hoeveel gezondheidsmedewerkers bijvoorbeeld gaan nu zelfmoord plegen? Gesteld dat ze niet voortijdig ook zelf gecrepeerd zijn?
  Het orkest van de Titanic speelt tot het bittere einde door. Overigens een van de vele verhalen over het werk van ‘satan’.

  We hebben van u geen andere post dan deze. Mod.

 13. @Wim: volgens mij staat deze griezelige ’technologie’ al veel verder dan wij ‘gewone mensen’ ons kunnen voorstellen… Arme rhesus-aapjes als ‘guinea pigs’… Die ene uitspraak van Klaus Schwab (hij is dé oprichter én voorzitter van het WEF in Davos 2020) komt voortdurend in mijn brein (nu toch nog althans 😉 ) ‘oppoppen’ (of is het pop-uppen? ;): “By 2030 you’ll own nothing, and you’ll be happy”.
  Nu komen we dus te weten hoe ongeveer dat alles zou kunnen gebeuren… het is eerst wachten tot voldoende mensen (wellicht zo’n 500 miljoen ‘gehoorzame slaven’ wereldwijd – cfr. die 1ste regel op de Georgia Guidestones?) met de bOOst-shot – ik bedoel de bEEst-prik – zullen ‘gevaccineerd’ zijn met grafeen-oxide… dat als ‘le moment supprème’ daar is, als een soort van ‘interface’ zal gaan functioneren als (de ideale (?) connectie tussen organische en ANorganische chemie) om hun hersenen/lichaam aan te kunnen sluiten op de super-AI in the cloud – wellicht via G5 dat enorme hoeveelheden data kan ‘doorsturen’ met de snelheid van het licht?
  Vraag is: waar ergens ter wereld staan die super-AI’s opgesteld, op antarctica misschien, wat nu nog volkomen verboden terrein is, off op de achterkant van de maan?
  Eerst moet er VOLLEDIGE chaos gecreëerd worden, vooraleer die ‘fantastische’ NWO zal kunnen worden ingevoerd via de ‘Great Reset’ = le moment supprème!

 14. xander, jouw conclusie dat een record kwaadaardige geest in de wereld werd gebracht is juist, echter de bewijzen van de destructie die deze geest heeft veroorzaakt komt nu gelukkig op onontkenbare en dramatische wijze naar buiten in Japan, USA en nu ook of all places Turkije.
  Geopolitiek wordt omgekeerd. Wil je als leider of generaal van een land overleven dan moet je het injecteren acuut stoppen.
  Helaas verdedigt de turkse professor nog gentherapie. Het genetisch experiment op mensen toont juist aan dat we ver weg moeten blijven van gentherapie. Het creeert ongelukken zonder weerga.

 15. Een aantal keer een vage foto laten zien overtuigt totaal niet. Laten de turken dan een echt kind zien in plaats van deze slecht bewerkte foto in Phtoshop.

 16. Vandaag deelde de MSM weer eens mede dat een derde injectie er aan gaat komen .
  De Regering toont diepe minachting t.o.v. FvD door Dhr. Baudet letterlijk de rug toe te keren wanneer hij een keer het woord heeft en de hen onwelvallige waarheid zegt .( ook over dit onderwerp ).
  De foto’s hoeven niet echt te zijn maar er zijn talloze sites waarop men kan vinden welk vergif de injecties bevatten .
  Bij ieder tegengeluidje gaat het regime via hun media nog harder tekeer .
  Ongelooflijk dat men voor een paar Euro zijn ziel verkocht heeft aan de bbb, The great reset vrijmetselaarsbende ,
  Zij doen het werk van de boze ( de mensenmoordenaar van den beginne ) maar nu heet dat dépopulatie om de planeet te redden .

 17. Twijfels gebaseerd op het feit dat de moeder van een foto (want alleen in een van de foto ’s zie ik een lachende moeder, ik weet niet waarom je het over foto’ s hebt) lacht, twijfelachtig. Het kind is in deze vreselijke toestand, waarschijnlijk huilend van pijn, hoe stel je voor om te reageren op de moeder? Huilen en schreeuwen tegen hem dat het kind helemaal overstuur zal zijn?
  Zowel de moeder als de vader werden gefilmd op het moment dat ze een houding ten opzichte van hun pasgeboren kind uitte. Buiten dat, tussen hen, of in het bijzijn van familieleden en vrienden, en in het bijzijn van vreemden, zullen ze waarschijnlijk niet zo lachen, maar moeten ze boos en gestrest zijn als ze een al lijdend kind vasthouden?
  Ik heb geen kinderen. En ik weet niet of deze foto ‘ s echt zijn. Maar, kom op, kijk door de foto ‘ s en vind bewijs dat ze nep zijn. Dan ben ik het eens.

 18. Hierbij de link naar de trailer van VENOM (dit is géén reclame!):
  https://www.youtube.com/watch?v=-ezfi6FQ8Ds
  Na de derde bOOst (ik bedoel bEESt-shot) is et nu wachten op de eerste (kannibalistische?) zombies in onze straten, en dan kunnen we eindelijk samen gaan solliciteren als dansende figurant in een nieuwe ‘relaese’ van Michaels Jacksons Thriller… 😉
  Welkom in de wereld van ‘1984’ (George Orwell)… welkom ‘Heerlijke Nieuwe Wereld’ (Aldous Huxley).

 19. @ Jochum.
  Het wekt inderdaad redelijkerwijs groot wantrouwen als een ‘moeder’ lacht terwijl ze een kind in de arm heeft dat zo verschrikkelijk lijdt.
  Eveneens dat echtpaar waarvan de vrouw zo gelukkig glimlacht en de vader zo vertederend kijkt bij een kind (ong. dezelfde foto?????) dat zo verschrikkelijk lijdt.
  In ieder geval: normaal is dit niet! Dit lijkt eerder vals te zijn.
  Dwingt zeker tot nadenken om niet alles klakkeloos voor waarheid aan te nemen.
  Terughoudendheid is op z’n plaats.

 20. Ik kijk heel graag naar science fiction-films, omdat ze altijd een ‘facet’ van een mogelijke (nabije) toekomst (ver)tonen.. Ik ben daarom héél benieuwd naar de SF-film die binnenkort uitkomt: VENOM, neem alvast een ‘sneak preview’ via de trailer (zie www enz.)

 21. “Voert Pfizer illegale experimenten uit met weeskinderen in Polen, Spanje, Finland en de VS? Vragen aan de Poolse Senaat, de wereld heeft antwoorden nodig.

  De conferentie wordt georganiseerd door Poolse verenigingen en stichtingen, zoals de Poolse Vereniging van onafhankelijke artsen en wetenschappers, de Voice of Freedom balie Association, de Vereniging van het medisch informatiecentrum in Dobrostan en de nieuwe Spectrum Foundation
  De internationale sprekers zijn onder meer Dr.Natalia Prego Cancelo uit Spanje, Dr. Meryl Nas, en Ms. Vera Sharav uit de VS.
  Hier zijn enkele van de belangrijkste vragen die moeten worden beantwoord:
  – Voert Pfizer experimenten uit op wezen die het meest kwetsbaar zijn en niemand hebben om rekening te houden met hun belangen als er iets misgaat? Zo ja, waarom en wie heeft daarmee ingestemd?
  – Waarom mag Pfizer klinische proeven doen bij zuigelingen met een product dat Fase 3 van de klinische proeven nog niet heeft voltooid, en dit is een nieuwe technologie?
  – Waarom weigert Pfizer geselecteerde werknemers om toegang te krijgen tot hun documenten?
  – Wat gebeurt er in andere landen waar deze experimenten worden uitgevoerd?
  – Doen de EMA en FDA echt hun werk?
  En tot slot … Opereren vaccinfabrikanten in volledige geheimhouding en buiten enige wettelijke controle?”

  https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/pfizer-does-illegal-experiments-on-orphan-babies-in-poland-spain-finland-and-the-us/

 22. Dit doet me denken aan het verhaal van mijn grootmoeder destijds.
  Tijdens de oorlog werden er in de concentratie Kampen proeven op kinderen gedaan,weinig is hierover geweten.
  Na de bevrijding kon en de joodse bevolking min of meer hun leven konden hervatten ,trouwen en kinderen baren gebeurde dit.
  Één jonge vrouw die als kind gered werdt uit het Nazi kamp beviel jaren later van een mismaakt kind dat een staart en ernom behaard was,een dierlijk kind.
  Het huilde ook als een dier.
  Destijds werden bevallingen nog thuis gedaan.
  Het kind werdt weggehaald, en zou overleden zijn (?)
  Mijn grootmoeder was de vroedvrouw,het heeft haar altijd achtervolgd,.tot zelfs ze op demente leeftijd.

 23. Nog even een toevoeging op mij laatste reactie @paula:
  Dat Yahweh je herkent weet ik ook wel zeker. Maar of Hij het goed vindt dat je met Zijn creatie op het niveau van DNA gaat rommelen wordt wel erg grijs gebied. Super gevaarlijk ook. Ik neem liever het zekere voor het onzekere en dus geen vaccin. Wat tevens ook door de druk die er op wordt gelegd om het te nemen steeds meer begint te lijken op het teken van het beest. Mensen leggen hun geloof in de toverijen van wetenschap (natuurlijke filosofie zoals Paulus het noemt en voor waarschuwd). Ik verwacht mijn verlossing volledig van Yahshua. Hij is de enige die mijn schuld kan betalen en machtig genoeg is de prins van deze wereld met aanhang weg te doen. En dan hebben we pas echt feest. En ondanks dat we door deze bittere pil heen moeten kijk ik uit naar dat feest!!! Hij komt terug!
  Wees gezegend

 24. @Jochum Inderdaad, dat dacht ik ook al. Zo te zien verrekt dat arme babytje van de pijn. Wat moet dat veel pijn doen zo’n gezollen stuk rood vlees zonder huid. Afschuwelijk.

 25. Een opmerking onder de genoemde video:
  “Er is een logica aan zoogdieren actief zijn zeer snel na het geboorteproces: veulens zijn op hun benen bijna onmiddellijk…
  mensen zijn een levensvorm geschapen naar het beeld van de Heilige God die ons een levende heilige Geest-en ook geschapen van de aarde. Wij zijn dus noch slechts zoogdieren, noch ooit engelen, maar onze geïnformeerde en ontwikkelde vrije wil kan worden geleerd om hemelse werkelijkheden te kanaliseren.
  Deze jonge levens met de grote zwarte ogen (leeft die leeftijd sneller, wat betekent dat ze sterven sneller) kan hebben geërfd het zoogdier en synthetische DNA alleen…
  Als “transhumans” zijn ze misschien niet spiritueel menselijk….Heilige God zal weten hoe om te zorgen voor hen, maar ze kunnen een zeer zeer moeilijk leven op planeet aarde -i s mijn zorg.”

 26. Tijdens de de tachtigjarige oorlog zei men hier ter lande; ‘Liever Turks dan katholiek’. Wat zijn we toch een stelletje stiekemerds in het christelijke Westen… en maar net doen alsof onze neus bloed.

 27. “Wax-baby ‘ s met zwarte ogen”:
  “De ouders zijn ingeënt sinds December 2020. en januari 2021. Veel van de “zwarte baby’ s ” hebben verwijde pupillen gecombineerd met vroegtijdige veroudering…”, “…een kind dat kruipt op de leeftijd van 2 maanden, een kind dat loopt op de leeftijd van 3 maanden en een roofdier van kruimels die “moeder” zeggen op de leeftijd van 4 maanden” , “…de pasgeborene had een tand die groeide.”
  Video: https://www.massappealnews.com/2021/09/29/covid-video-black-eyed-vaccine-babies-admixture-of-creepy-aliens-and-manikins/

  Wie wil geloven, wie wil – nee. Verkeerde informatie? Photoshop? De beste plek waar je ze kunt zien is de mainstream media.
  In de zeer nabije toekomst, zullen we laten zien of we haar zullen ontmoeten, gepresenteerd in onschuldige (science?) fiction films voor het kijken van popcorn in de hand, als een X-man (eXperimenteel-man?). Of films zijn een wetenschappelijk ding, ze gieten ons op een kilogram, zoals voorspellend programmeren? “Genetische verandering” en “genetisch experiment” zijn al lang bestaande pop-culturele thema’s. Ik weet maar één ding dat hier in de buurt komt, en dat is experimenteel, en ook wel “gentherapie” genoemd in staatskranten over de hele wereld. De verklaring van persoonlijke verantwoordelijkheid stelt dat u ermee instemt dat u de voordelen en nadelen van het plaatsen van deze “farmaceutische detergentia” kent.
  Als je de hele volgende generatie verandert? Ze hebben Toestemming om dit te doen?

 28. Die Fotos zijn gephotoshopped. Hij zegt dat onze kleinkinderen er in de toekomst zo uit kunnen zien, vanwege de Covid19 vaccins.

  Beetje grappig om te zien hoe iedereen op dit bericht reageert.

 29. Veel beloven (gezondheid door de prik) weinig geven (vrijheid) doet de gek in vreugde leven.

 30. @Paula,
  Ik ben daar niet zo zeker van wat u zegt. Dingen die fysiek uitgevoerd worden hebben invloed op het geestelijke. Kijk maar naar de doop en het heilig avondmaal. Ook alle diensten van de Israëlieten waren fysiek maar voor het geestelijk behoud. Dit geld ook voor de kwade kant. Occulte fysieke rituelen stellen je geest open voor demonische machten. Fysiek buigen voor het beeld van Ceasar of Baal vind Yahweh niet leuk. Wat om over na te denken.

  Wees gezegend

 31. Een overheid die beweert géén vaccinatieplicht in te stellen, maar die tevens eist dat ELKE persoon in een arbeidsrelatie verplicht de QR code moet hebben Italië en Victoria), is moreel geen knip voor de neus meer waard. Dat is puur immoreel. Want niemand kan een gezin onderhouden zonder een of andere arbeidsrelatie. Zulke overheden gijzelen in feite gezinnen, om hun zin te krijgen.
  Dieper kan men niet vallen. Het doet denken aan het instellen van een Joodse Raad om de deportaties van Joden te regelen. Dat getuigde ook van een diep en diep immorele moraal. Kil en koud machiavellisme zonder enig geweten.
  Schokkend dat democratische rechtsstaten zo snel zo diep zijn gevallen.
  Mona Keijzer luisterde naar haar verstand en haar geweten. Maar de politiek reageerde ziel.

 32. Op Nique:

  De gevaccineerden die hier bekend zijn deden het om op vakantie te (kunnen) gaan/vergelijkbare geneugten ….
  Een enkeling vanwege het werk.
  Onder hen ook een schoorsteenveger die eerder zei: ik neem dat vaccin niet.
  Nu heeft hij het Johnson & Johnson vaccin genomen: eenmalig.
  En hij vertelde dat met een gelukzalige glimlach, alsof een groot probleem nu was opgelost.
  Verbijsterend.
  Dat betekent dus dat hij en zijn ook gevaccineerde chef hier niet meer het huis in kunnen.
  Overigens zijn vlgs de informatie ongeveer alle artsen hier gevaccineerd: wat nu?

 33. @Mila schreef: 04/10/2021 om 6:24 pm

  Klopt Mila, dat noemt men predictie programmering, zoek maar eens op.
  De Psyche van de mens is prima te dicteren blijkt uit het verleden.

  @Paula,

  Ik hoop het Paula want één tekst van Christus staat in mijn geheugen gekerfd !
  Ik heb Uw niet gekend ! ? (zette me jaren geleden al aan het nadenken)
  Wil het risico niet nemen want ik was niet doof en niet blind !

 34. Geen idee of er een verband met het vaccin is, als het er is zullen er de komende maanden meer kinderen met afwijkingen geboren worden. De foto’s doen me denken aan een serie op Netflix, sweet tooth.

 35. @Pier,

  Gelukkig heb ik een Turkse buurman die het letterlijk voor me vertaalde zonder het bericht te lezen. Wat ze zeggen in het Turks klopt exact !

  @Ohje,

  Als je liegt wordt het gewoonte en je waarheid.
  Leugenaars zullen nooit hun leugen toegeven ook al worden ze op heterdaad betrapt, men leeft de leugen die waarheid is geworden.
  Moeilijk voor te stellen misschien maar absoluut een feit !

 36. XB. Ik weet denk ik wel een antwoord op uw vraag: “Dat is iets wat ik nu totaal niet snap, hoe kun je nu zo dom zijn?” Ik ben namelijk heel open over het feit dat ik mij niet laat vaccineren en dan kreeg ik meestal de reactie: “ik heb wel gekozen voor vaccinatie, omdat ik daarmee mijn dierbaren en anderen kan beschermen”, “ik vertrouw op de wetenschap” en “in Nederland is de gezondheidszorg uitstekend, dus ik heb er alle vertrouwen in als artsen zeggen dat het vaccin veilig is”.

  Ik ken persoonlijk geen mensen die het hebben gedaan om op vakantie te kunnen of naar de bioscoop te kunnen gaan. De mensen die zich hebben laten inenten waren – en zijn nog steeds – in de veronderstelling dat ze hiermee iets goed doen voor een ander. Ze kennen mij als iemand die altijd voor een ander klaar staat, dus zijn ze enorm verrast als ik zeg dat ik mij en mijn kinderen niet onderwerp aan een medisch experiment.

  Ik vind het een enorm treurige situatie dat zoveel mensen zijn misleid, dat zij de waarheid niet hebben gezien. Ik bid dat het hen zal worden vergeven.

 37. Jammer dat het programma wil de echte ..?.. opstaan, niet meer op tv is
  nu waarschijnlijk weer volksvermaak nr I
  Kent u deze nog ook zo’n kaskraker op tv n.l. lijken ontleden.

 38. Het is een medisch experiment.
  En niemand mag gedwongen worden mee te doen aan een medisch experiment.
  Wat vreemd toch dat bijna iedereen wegkijkt van deze gruwelen.
  Wat zijn veel mensen toch enorm door de mand gevallen.
  Zelfs het zogenaamde kritische blog GeenStijl vindt het maar moeilijk om hard tegen de vaccinatieplicht te zijn. Laffe meelopers die zeggen “doe niet zo moeilijk, neem dat prikje nou maar”; alsof er niks aan de hand is.
  En de reguliere media blijven de bezwaarden maar wegzetten als een duister, ondergronds clubje onnozelaars. En juist daarom focussen ze dus op één galgje die iemand meedroeg.
  Terwijl de groep van ondertekenaars van (bijvoorbeeld) de Barrington Declaration bestaat uit wetenschappers en/of medische vakmensen die gewoon dagelijks gewoon eerzaam hun beroep uitoefenen en allesbehalve weggezet kunnen worden als “wappies” of “onnozele halzen”!!

 39. Mensen die kwaadaardig bezig zijn komen al veel langer aan hun trekken. Dit proces van destructie is al bezig sinds vele tientallen jaren zoals de gelukzoekers industrie die niets maar dan ook niets met het welzijn van de Nederlanders en van de moslims zelf te maken heeft. De klimaatgekte met Greta voorop wat totaal niet bewezen kan worden maar nu als verdienmodel wordt gebruikt. Het stikstof verdienmodel wat totale gekte is en geen weldenkend mens nog kan begrijpen. De nep pandemie die gebruikt wordt om de onwetenden in de nieuwe technocratische (communistische) wereldorde te hijsen. En nu komt er ook de woke gekte. Satan is aardig te keer aan het gaan en stelt ons flink op de proef. Helaas zullen we moeten accepteren dat ca. 85% van het volk zich bewust of onbewust door bovengenoemde zaken heeft laten misleiden waardoor als vanzelf allerlei psychopaten als Bill Gates, Soros, Klaus Schwab, etc, etc, vrij spel hebben gekregen. We hebben met zijn allen mensen gekweekt die bezig zijn met slachtofferschap, jaloers aangelegen zijn en kinderlijke claims zoeken op erkenning. Bovendien hebben ze een hekel gekregen om als individu eigen verantwoordelijkheid te nemen en onderwerpen zei zich gemakshalve maar aan de overheid. Geen redden meer aan. Toch zal ik mijn rug recht houden en zoveel mogelijk mijn kinderen en klein kinderen beschermen desnoods door te verhuizen naar een veilig land uiteraard buiten Europa.

 40. Rick,
  De Heer hekent je zonder of met ander DNA !!
  Hij herkent je geest; je geest gaat terug naar de Heer! Je lichaam blijft achter bij je sterven!
  Bij het opstaan van de doden zullen geest en lichaam weer herenigd worden. Hij herkent alles!!
  Gelukkig maar !

 41. Hi Xander,hopen dat dit niet echt is.
  Maar ik mis ook nieuws uit Australië, schijnt daar een hel te zijn.

 42. Fijn zo’n criminele overheid die maar niet in wil grijpen. De MSM maken zich liever druk over het meedragen van een galg tijdens de demo in Amsterdam en het OM gaat natuurlijk een onderzoek instellen. Over waarschijnlijk de echte oorzaak geen woord, op straffe van afgeserveerd te worden als complotdenker en laten die vrijwel altijd gelijk hebben. Wat een corrupt land. Om te kotsen.

 43. Wat een afgrijselijke berichten. Te monsterlijk om te kunnen bevatten. Ik spreek geen Turks, dus ik kon niet verstaan wat er werd gezegd, maar ik hoop dat dit hele verhaal een hoax is. Zo niet, dan is er inderdaad sprake van een ongekend duistere geest die in de wereld is losgelaten. Vreselijk.

 44. @Xander,

  Blijf dit maar herhalen want het is hard nodig, het ergste moet nog komen. Mensen hebben echt géén idee wat nano-technologie 40 jaar gejeden al kon, laat staan nu !
  Voor iedere ziel die wakker wordt en ziet in wat voor deceptieve wereld we leven is de site al die jaren al de moeite waard geweest.
  Mensen laat je niet testen, neem géén corona app neem gewoon nog een sebatical jaar en wacht af. Zorg dat je de winter overleeft, dan maar géén uitjes meer of vakanties. Dit is een genocide strijd om je ziel. Als je er innerlijk afstand vann neemt wordt het uiteindelijk makkelijker want dit houdt niet zomaar op. Maak je innerlijke keuze, je ziel of je lichaam. Materie en aards vergankelijk bestaan of je ziel behouden en weten dat de Heere je DNA herkent als Zijn schepping.
  Ik weet niet wat ik jullie moet zeggen onderhand is het zo duidelijk geworden. Als je nu nog twijfelt dan zal er een keuze voor je gemaakt worden en die zal er niet beter op worden.

  Ik wens iedereen wijsheid toe in deze ongelofelijke bizare tijd die we mee maken !

 45. Genetische afwijkingen bij baby’s? Niet uitgesloten, want die mRNA-technologie is nog nooit goed uitgetest bij mensen, en al zeker niet bij zwangere vrouwen. Niettemin, ik zal die Turkse Halloween-presentatie pas geloven als er ook elders zulke monstertjes opduiken. Baby’s met een varkensstaart? Wees gerust, als die bestaan, dan halen ze ook elders zeker het nieuws.schreef Thomas
  met het eerste kan ik mee eens zijn, meer bewijzen zijn nodig om een standpunt in te nemen, met het tweede heb je het mis volgens mij, men zal het niet toegeven, althans voorlopig niet, men zit nu nog teveel in de bubble

 46. Waarom is de massa zo hersenloos dat ze die priks zomaar zonder over mogelijke gevolgen na te denken aanvaarden? Als hun allemaal van in het begin geweigerd hadden naar die testbanken te lopen & niet hadden ingegaan op al de media-propaganda suggesties, dan had alles al lang terug naar normaal gekunnen, waarom zijn ze toch zo gevoelig voor massahypnose door zulke lage figuren als deze politici? Dat is iets wat ik nu totaal niet snap, hoe kun je nu zo dom zijn? Mijn eerste gedacht was, wat denken die wel dat ze zijn, het is mijn lichaam, daar beslis ik zelf over, niet die halve gare media! In de VS ook nog steeds dat Fauci monster, zie YT video: ”fifteen days to flatten the curve”, in Australië: ”one million dollar shot”, reclame om zoveel te winnen door zich te laten prikken, maar wat verlies je? Maar dombo’s kennen nog steeds niet eens de kans dat je hebt om dat bedrag te kunnen winnen, je zal eerder door de bliksem getroffen worden, dan zulk bedrag ook te winnen! Mensen laten zich omkopen met leugens, valse beloften, ze blijven overal keihard liegen in de media! Die grote massa is ook mee schuldig, ze helpen overal die fascisten hun evil agenda’s uitvoeren!

 47. Waarom lachen die ouders op de foto’s eigenlijk? Dat doe je toch niet als je kind er zo uitziet? Is er ge fotoshopt?

 48. Hoeveel bewijs moet er nog geleverd worden, dat die vaccins dood en verderf zaaien. Voordat de mensheid gaat beseffen dat we op alle fronten bedonderd worden en als lab ratten misbruikt worden en werkelijk alles wat ooit opgebouwd is weggevaagd wordt door kwaadwillige regeringen. Is de mensheid dan in coma gebracht in de afgelopen decennia, dat de meeste overal immuun voor zijn geworden voor alle ellende die de regeringen veroorzaken.

 49. Genetische afwijkingen bij baby’s? Niet uitgesloten, want die mRNA-technologie is nog nooit goed uitgetest bij mensen, en al zeker niet bij zwangere vrouwen. Niettemin, ik zal die Turkse Halloween-presentatie pas geloven als er ook elders zulke monstertjes opduiken. Baby’s met een varkensstaart? Wees gerust, als die bestaan, dan halen ze ook elders zeker het nieuws.

Comments are closed.