Belangrijkste medische vakblad slaat alarm over veiligheid boostershots en waarschuwt voor verzwakt immuunsysteem

—————————————————————————————————————————————–

Nieuwste Britse overheidscijfers wijzen uit dat geboosterden van alle leeftijden inderdaad AIDS lijken te krijgen – 21e eeuwse versie Eed van Hippocrates aangepast: Britse artsen mogen geen kritiek meer leveren op vaccins

—————————————————————————————————————————————–

Het New England Journal of Medicine (NEJM), zeker wat Covid-19 betreft beschouwd als het belangrijkste internationale medische vakblad, heeft twee weken geleden alarm geslagen over de veiligheid van de boostershots. In een editorial waarschuwt dr. Paul Offit dat het immuunsysteem van gevaccineerden er verder door wordt verzwakt, en het risico op ADE (Antibody Dependent Enchancement) reacties toeneemt. De nieuwste Britse overheidscijfers bevestigen deze door onafhankelijke wetenschappers voorspelde trend, en wijzen uit dat geboosterde mensen van alle leeftijden zelfs in snel tempo een vorm van AIDS lijken te krijgen. Desondanks mogen Britse artsen binnenkort geen enkele kritiek meer op de injecties leveren.

Dr. Offit begint aanvankelijk met het verplichte prijzen van de mRNA injecties, maar dan verandert zijn toon compleet. Eerst wijst hij erop dat het onduidelijk is welke jongere leeftijdsgroepen nu precies zouden hebben geprofiteerd van de boostershot, omdat er geen onderzoek is verricht naar bestaande medische condities. Het komt er dus op neer dat de boosters voor gezonde jongere mensen feitelijk geen enkele zin hebben.

Dan volgt een duidelijke waarschuwing. Het massaal blijven prikken van boosters omdat valselijk wordt gedacht dat dit Covid zou elimineren, ‘zal de mogelijkheid van de booster om besmettingen te verminderen beperken.’ Het gevolg? ‘Boosters zijn niet risicoloos. We moeten duidelijk maken welke groepen er het meeste baat bij hebben. Bijvoorbeeld jongens en mannen tussen 16 en 29 jaar oud hebben een verhoogd risico op myocarditis veroorzaakt door mRNA vaccins.’

Original Antigenic Sin (= ADE)

‘En alle leeftijdsgroepen lopen risico op het theoretische probleem van een ‘original antigenic sin‘. Dat is een afgenomen capaciteit om te reageren op een nieuw immunogen, omdat het immuunsysteem zich op het originele immunogen heeft gericht… Dit potentiële probleem kan ons vermogen om op een nieuwe variant te reageren, beperken.’

De Nederlandse professor (em.) experimentele immunologie Pierre Capel was een van de eersten die waarschuwde voor deze ‘original antigenic sin’, oftewel voor ADE – Antibody Dependent Enchancement reacties. Die ontstaan doordat vaccinatie-antilichamen (tegen een oude, niet meer bestaande variant) in combinatie met nieuwe varianten Covid-19 juist versterken, waardoor gevaccineerden veel sneller en ernstiger ziek worden dan ongevaccineerden.

In het redactionele artikel worden overheden dan ook dringend opgeroepen om ‘het publiek op de hoogte te stellen van de beperkingen van de mucosale (mRNA Covid) vaccins. Anders zal een zero-tolerance strategie voor milde of asymptomatische infecties, die enkel kan worden verwezenlijkt met regelmatige booster doses, het publiek blijven misleiden over wat de Covid-19 vaccins wel en niet kunnen.’ (Vet toegevoegd: met ‘blijven’ wordt in wezen erkend dat het publiek is en nog steeds wordt voorgelogen over de veiligheid en effectiviteit van deze genmanipulatie injecties.) (1)

Ondanks de explosieve stijging van het aantal mensen met hartkwalen, trombose en andere, vaak ernstige medische aandoeningen blijven ook in Nederland de meeste mensen de propaganda van overheid en media herhalen dat de ziekenhuizen vol liggen (of lagen) met ongevaccineerden, dat bijwerkingen en doden door de injecties ‘zeldzaam’ zijn, en dat onderzoek heeft uitgewezen dat de ‘vaccins’ zo goed werken.

V-AIDS (Vaccinatie-AIDS)

Alle serieuze cijfers en statistieken laten echter het tegenovergestelde zien. De nieuwste Britse overheidscijfers lijken zelfs te bevestigen dat geboosterden inderdaad AIDS krijgen, zoals we in diverse eerdere artikelen hebben geschreven. Om precies te zijn: V-AIDS, Vaccinatie-AIDS. (Zie ook ons artikel van 10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden).

AIDS (Acquired Immunodeficiency Syndrome) is een algemene term en krijg je beslist niet alleen door het (veronderstelde) HIV virus, zoals velen nog steeds schijnen te denken. AIDS houdt een stapsgewijze afbraak van het menselijke immuunsysteem in, waardoor op den duur zelfs gewone verkoudheidsvirussen en bacteriën levensbedreigend worden, en ook de natuurlijke defensie tegen andere ernstige ziekten zoals kanker het laat afweten. Immuunsysteem-falen kan ook worden veroorzaakt door bestraling, chemotherapie, leukemie en ondervoeding (vooral in Derde Wereldlanden).

De Britse statistieken zijn ronduit vernietigend voor de Covid-19 vaccinaties en boostershots:

Zoals u kunt zien lopen juist geboosterden in alle leeftijdgroepen met afstand het grootste risico om Covid-19 te krijgen. Misschien denkt u nog dat dit niet veel zegt, omdat de meeste mensen inmiddels geprikt zijn. Desalniettemin blijkt uit deze cijfers overduidelijk dat de injecties op geen enkele wijze voorkomen dat gevaccineerde mensen besmet raken. Bovendien is op de volgende statistiek te zien dat geboosterden ook bij het aantal gevallen per 100.000 verreweg de boventoon voeren. Het verschil tussen geboosterden en ongevaccineerden neemt zelfs maandelijks verder toe.

Gebaseerd op de bovenstaande gegevens komt er een verpletterend beeld naar voren:

In plaats van Pfizers geclaimde 95% effectiviteit is er in werkelijkheid sprake van een NEGATIEVE effectiviteit van -391,43% onder 60 tot 69 jarigen in week 13. In het volgende staatje is deze afname in iedere leeftijdscategorie nog duidelijker te zien:

Vaccins en boosters beschadigen immuunsysteem

De medische instanties beweren dat de effectiviteit van de vaccins in de loop van de tijd afneemt en boostershots daarom noodzakelijk zijn, maar dat is een leugen. Het is niet de kracht van het vaccin dat afneemt, maar dat van het menselijke immuunsysteem (vergeleken met dat van ongevaccineerden). Een effectiviteit van -50% betekent dan ook dat het immuunsysteem van vaxxers een stuk slechter presteert dan dat van ongevaccineerden, en de Covid-19 shots (en vooral de boosters) dat immuunsysteem dus hebben beschadigd in plaats van versterkt.

Door het aantal Covid gevallen onder gevaccineerden (per 100.000) van het aantal Covid gevallen onder ongevaccineerden (per 100.000) af te trekken en dan te delen door het aantal gevallen onder gevaccineerden x 100, komen we uit op het volgende plaatje:

60-69 jarige geboosterden blijken een maar liefst 80% slechter functionerend immuunsysteem te hebben dan ongevaccineerden. 30 tot 59 jarige geboosterden zitten daar met -75% tot -76% pal achter. Zelfs 18 tot 29 jarigen naderen de -70%. Het almaar zwakker wordende immuunsysteem van geboosterden is nog beter zichtbaar in de volgende lijnstatistiek:

Wat niet weet, wat niet deert… totdat

Vanwege deze schrikbarende trend heeft de UK Health Security Agency (het Britse RIVM) besloten om deze cijfers niet langer te publiceren (2). Wat niet weet, wat niet deert… totdat het immuunsysteem van steeds meer geboosterden totaal begint te falen, en zij zelfs van gewone huis-tuin-en-keuken bacteriën en virussen, waar ongevaccineerden niet of nauwelijks last van krijgen, doodziek beginnen te worden.

Dat zal dit voorjaar en in de zomer nog redelijk mee kunnen vallen, maar vanaf het najaar, zodra de virussen weer terugkeren, zou de gezondheidszorg wel eens overspoeld kunnen worden, met alle gevolgen (lockdowns, mondkapjes, verplichte injecties) van dien. De kans dat eerlijk zal worden erkend dat niet een nieuwe variant of ander virus, maar de injecties zelf de oorzaak van zoveel zieken en doden zijn, is namelijk nihil.

Artsen mogen geen kritiek meer leveren op vaccins en lockdowns

Zeker als bedacht wordt dat de Britse General Medical Council (GMC) nieuwe voorschriften in petto heeft die als de 21e eeuwse versie van Eed van Hippocrates worden neergezet. Volgens deze nieuwe regels moeten artsen die op social media kritiek leveren op vaccins en lockdowns worden geschrapt uit het medische register. Artsen moeten voortaan ‘eerlijk’ en ‘betrouwbaar’ zijn, en dat betekent anno 2022 geen enkele vraag meer stellen bij het officiële overheidsbeleid.

In december 2021 oordeelde een rechter nog dat de GMC te ver was gegaan met het beschuldigen en bestraffen van dr. Samuel White, die volgens de raad ‘desinformatie’ zou hebben verspreid door in een video te zeggen dat mondkapjes helemaal niets helpen (wat overigens de aangetoonde waarheid is). Volgens dr. White waren de leugens van de overheid en medische instanties over de pandemie en de vaccinaties ‘zo enorm, dat ik ze niet langer kan verdragen.’ (3)

Helaas zijn die leugens er bepaald niet minder op geworden – integendeel.

 

Xander


(1) The Exposé
(2) The Exposé
(3) The Telegraph

Zie ook o.a.:

27-04: Doctors for Covid Ethics: De vaccins veranderen brein, hersenen, persoonlijkheid en menselijkheid
26-04: ‘Denemarken schort vaccineren op’; Oogproblemen vaxxers vermoedelijk door hersenbloeding
15-04: ‘Vaxxers shedden grafeenoxide en beschadigen bloed en gezondheid ongevaccineerden’ ( / Pfizer document erkende al vorig jaar bestaan ‘Covid vaccin shedding’ dat via huid-op-huid contact en het ‘inademen van dezelfde lucht’ leidt tot verstoring menstruatie en zelfs miskramen)
14-04: Slangengif en Covid vaccins: Vermenging met reptielen DNA al 5 jaar geleden in dit Nederlandse boek voorspeld
03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakkere magnetische veld?
17-03: Nu aangetoond: Boostershots stimuleren afweerreactie tegen uw eigen lichaam, met zeer ernstige gevolgen
18-02: Cijfers officiële WHO databank: Iedere dag sterven 68 mensen door een Covid injectie
07-02: Pierre Capel: 25 Nederlandse wetenschappers zoals Marion Koopmans tonen aan dat ook de boostershot niet werkt
03-02: Analyse: Dit jaar ruim 62 miljoen doden als explosie hartaandoeningen door Covid vaccins aanhoudt
31-01: ‘Ruim 400.000 spontane abortussen door Covid injecties’
21-01: Vaxslachting EU, ook onder jonge mensen: 38.000 doden en 1,6 miljoen met ernstige gezondheidsschade
17-01: European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken (/ Ook in schotland: 8 van de 10 ‘Covid’ doden waren gevaccineerd)
16-01: Nederland heeft nu hoogste oversterfte sinds de Tweede Wereldoorlog
11-01: Oud hoofd Britse OMT: Stop met massa vaccinaties en behandel Covid als gewone griep
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking

2021:
16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
14-12: UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties
02-12: Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aamtal doden en bijwerkingen verhuld
30-11: Bekendste Zuid Afrikaanse arts genas al 7000 mensen: ‘Covid vaccins bedoeld om miljarden indirect te doden’ (/ Deze lijst genegeerde topwetenschappers waarschuwen al een jaar voor de ongekende ramp die nu lijkt te zijn begonnen )
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
.….
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
….
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
….
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en 31-atie kunnen veroorzaken

…..
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak

….

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.