Onverwachte update FEMA advies aan Amerikanen over wat te doen bij kernexplosie

De Britse Telegraph besteedde in 2009 uitgebreid aandacht aan de complottheorie ‘Operation Blackjack’.

—————————————————————————————————————————————-

Sidney Powell: Massa arrestaties na een ‘Bijbelse’ gebeurtenis – Flashback naar complottheorie ‘Operation Blackjack’ (2009/2010) over gelijktijdige nucleaire aanslagen in VS, Groot Brittannië, Canada en Mexico

—————————————————————————————————————————————-

(04.25) – De afgelopen dagen zijn er wereldwijd vreemde dingen gaande, zoals grote stroomstoringen in Pakistan en Vaticaanstad, en een maar net voorkomen mega blackout in Europa. En wat te denken van een onverwachte FEMA update van het officiële advies aan Amerikanen wat ze moeten doen bij een kernexplosie. Is dit slechts bangmakerij, zoals Nancy Pelosi probeert om nu Trump te laten impeachen omdat hij volgens haar anders een kernaanval zou kunnen uitvoeren? Of staat er daadwerkelijk een nieuwe false flag event in de orde van 9/11 of nog erger gepland, bedoeld om daarna een voorwendsel te hebben voorgoed af te rekenen met de complete Trump aanhang? Zou daarom gisteren al het luchtverkeer rondom Washington tijdelijk zijn stopgezet vanwege een ‘credible threat’ met een vliegtuig, die later weer werd gebagatelliseerd? (2)

Een van de zaken die FEMA aan het advies toegevoegd: ‘Zoek in het geval van een explosie tijdens woon-werkverkeer geschikte schuilplaatsen. Veel plaatsen waar u van en naar uw werk langskomt kunnen gesloten zijn vanwege Covid-19, of niet op normale tijden zijn geopend.’

Waarom zou FEMA uitgerekend nu deze update uitvoeren, op een zondag in januari, tijdens een ongekend gespannen situatie in de VS? ‘Dit doen ze niet omdat ze het beste voor u en mij willen,’ is de mening van de conservatieve radio host Hal Turner. ‘Ze doen dit omdat het HUN verplichtingen in een situatie vermindert… Wees voorbereid. Vul uw voorraad noodvoedsel, water, medicijnen, brandstof etc. aan. Dit voelt fout.’ (1)

Op zaterdag 9 januari werd het Vaticaan getroffen door een blackout. Hetzelfde gebeurde in Pakistan. Een dag eerder kon een enorme stroomstoring in Europa maar nèt worden voorkomen toen de spanning op het net plotseling daalde van 50Hz naar 49.75Hz.. (3)(4)

Sidney Powell: Massa arrestaties na een ‘Bijbelse’ gebeurtenis

Gisteren reed een zeer grote colonne politiewagens en ongemerkte bestelbusjes Vaticaanstad binnen. Mogelijk had dat iets te maken met de ‘Italië link’ waar we op 8 januari uitgebreid over schreven. Een Italiaanse topadvocaat heeft een beëdigde getuigenverklaring van een direct betrokken IT-expert van het Italiaanse defensie bedrijf Leonardo S.P.a., waarin staat dat hij via een satelliet de uitslagen van de Amerikaanse verkiezingen heeft moeten vervalsen, zodat Joe Biden zou winnen. (5)(6)

Aanvulling 15.25 uur: Het YouTube filmpje op de site van Hal Turner laat echter een andere colonne, namelijk het bezoek van minister Mike Pompeo, zien.

Advocaat Sidney Powell heeft opnieuw een enorm aantal arrestaties van zeer hooggeplaatste personen aangekondigd. Ze merkte daarbij op dat deze met iets ‘Bijbels’ zullen gaan beginnen. Een deel van de trouwe Trump aanhang op het alternatieve internet is er nog steeds heilig van overtuigd dat de president de komende week iets ‘magisch’ uit de hoge hoed tovert, waardoor alles zal worden omgekeerd. Veel anderen denken echter dat het te laat is, omdat Trump volgens hen veel eerder iets had gedaan als hij dat had gekund.

Operation Blackjack

Het scenario met een nucleaire aanslag (in Washington DC?) doet me denken aan ‘Operation BlackJack’, een complottheorie waar we in zowel 2009 als 2010 aandacht aan besteedden. De Engelse Telegraph schreef in juni 2009 over een mogelijke serie geplande nucleaire aanslagen op diverse grote steden in de VS, Groot Brittannië, Canada en Mexico. Die zouden vrijwel gelijktijdig plaatsvinden op 22 juni 2009, en toen die datum voorbij ging zou het volgens sommige bronnen om 21 en 22 juni 2010 gaan.

In dit nooit uitgekomen ‘script’ zouden Londen, New York, Portland, Los Angeles, Toronto en Mexico City worden getroffen door een aanslag met een kernbom. Volgens een researcher zou daar ook Washington DC bij komen. De term ‘BlackJack’ verwijst naar het kaartspel waarbij spelers op of zo dicht mogelijk bij de ’21’ moeten zien te komen. De genoemde datum zou exact op dit getal zijn uitgekomen: 22-06-2009: 2+2+6+2+9=21. Na publicatie van ons eerste artikel in 2009 verscheen er echter een countdown-teller op de slechts kort in de lucht zijnde website jackblack12.info, die niet aftelde naar 22 juni 2009, maar naar 21/22 juni 2010.

In het BlackJack scenario wordt na de aanslagen in de VS, Canada en Mexico de Noord Amerikaanse Unie opgericht (naar het voorbeeld van de EU), die een nieuwe hoofdstad krijgt: Denver. Op 17 februari 2009 schreven we over de bekende bizarre occult getinte muurschilderingen op het internationale vliegveld van de stad Denver. Deze stad zou worden beschouwd als één van de belangrijkste gebieden na de totstandkoming van een Nieuwe Wereld Orde met een VN wereldregering, waar een sterkt verzwakte Verenigde Staten aan onderworpen zou moeten worden.

De soms angstwekkende muurschilderingen lijken te wijzen op een toekomstige onvoorstelbare massaslachting, waarbij specifiek Joden en Christenen het doelwit zullen zijn (een afbeelding van een dood meisje in een grafkist met een Davidsster op haar borst en een Bijbel in haar hand). Is dit niets anders dan (smakeloze) ‘kunst’?

Complottheorie, maar desondanks een vreemd moment

Hoe dan ook, Operation Blackjack bleek niets anders dan een complottheorie, en hetzelfde geldt tot nu toe voor de vele nooit uitgekomen ‘Q-Anon’ aankondigingen, die voor mij veel te speculatief en ‘fantastisch’ waren om daar serieus aandacht aan te besteden. Ook van complottheorieën over aanslagen met kernbommen op Washington DC, Berlijn (WK vrouwenvoetbal 2011), Londen (Olympische Spelen 2012) en een nucleaire verrassingsaanval van Rusland en China op Europa tijdens Euro 2012 kwam gelukkig niets terecht.

Desondanks is het tijdstip van de FEMA update dermate vreemd, zeker in het licht van de waarschuwing van Nancy Pelosi, dat niet helemaal kan worden uitgesloten dat er het een en ander staat te gebeuren. Maar een nucleaire aanslag? Die heeft de globalistische elite na het opstarten van de helaas zeer succesvolle corona pandemie-hoax helemaal niet meer nodig om de wereldbevolking doodsbang en onder totale controle te krijgen. Het zou desondanks wel een perfect excuus zijn om te doen waar een Nieuwsdirecteur van ABC al openlijk toe opriep, namelijk het oppakken en letterlijk elimineren van alle Trump-aanhangers.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner
(4) OTS.at
(5) Hal Turner
(6) From Rome

 

Zie ook o.a.:

09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Turmp en al zijn medestanders
08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
05-01: ‘Vlag van Revolutie 1776 op Witte Huis: Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’
17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. Er wordt zoveel informatie uitgebracht, en gebeurtenissen aan elkaar gelinkt, dat het steeds moeilijker wordt om te bepalen wat waarheid is! Veel is stemmingmakerij; tuurlijk zijn er campagnes en complotten, dat is al vanaf het begin der tijden, maar niet achter elke ‘boom staat een beer’. Laten we nuchter blijven, goed voor elkaar zorgen en niet in allerlei angsten schieten. Je kan hooguit doodgaan: in geval dat er dan niets is, weet je het ook niet en in geval er de Hemel is, zit je goed bij God!…anyway, no worries!

 2. Alles en dan ook echt alles is in Gods handen. God heeft alles al voorzien. Wij hoeven nergens bang voor te zijn! Ik merk op dat velen en ook Xander zelf bang zijn. Laat alles maar gebeuren ook al is het de antichrist…we weten dat daarna de eeuwige verlossing komt voor iedereen. jihaaaa 🙂

 3. Ik denk een grote confrontatie tussen Trump kiezers en Biden ,elite bilderberg kiezers.
  Zo wie zo .
  En misschien wel inval Russische/Chinese troepen ( vloot van beide landen liggen dicht bij de kust v/d VS en vergeet Canada niet , daar zitten Chinese troepen in opleiding)
  En Trump kennende verwacht ik nog wat, geluiden die ik hoor vanuit VS is dat leger aan zijn
  Kant staat.

  Vraag is a) Acht het leger bewijsmateriaal voldoende en b) Is het leger bereid om zijn nek uit te steken?
  Laten we het hopen want als Trump wegvalt is de laatste hoop voor Europa ook over , dan is de kans groot dat het donker wordt.

 4. Nogmaals deze xander nieuws website is goed voor zelfmoord te plegen… Leg me eens uit vanwaar jij al deze info haalt ??? Onder het artikel vindt u de bronnen. Mod.

  En dan nog al deze knettergekke gelovigen…

 5. Al die getallen choochelarij:Ik hecht er weinig waarde aan.Aan valse profetie hecht ik weinig waarde!!!

 6. Oma,

  de programma’s waarmee Facebook, Twitter en andere brol werken zijn op zooo een manier uitgevonden dat de mensen eraan verslaafd raken …(stond letterlijk in mijn franstalig krant LA LIBRE BELGIQUE) !.

 7. Eerst de covid lanceren in eerste fase van depopulatie, nadien atoombommen werpen tegen het West door het Westen …Kan het nog gekker ???!

  Ik blijf er niet wakker van ! Er zijn véééél samenzweringtheorieën …

 8. Voor degenen die het nog steeds niet snappen, hier nog een keer.
  Trump is einde verhaal. Jammer van de agenda, America first, maar de man is niet meer geschikt om leiding te geven.
  Zelfoverschatting en hoogmoed komen voor de val. Ben er van overtuigd dat God hem geen tweede termijn meer toestond. Ook Saul werd te verstaan gegeven dat hij had gefaald en dat God hen niet meer kon gebruiken.
  Dat nu de Filistijnen feest vieren, zal allen maar worden toegestaan omdat ze nu met God Zelf te maken krijgen.
  Richt je niet op Saul, maar op de Zoon van David, de Heer Jezus, en hou op met op prinsen te vertrouwen.

 9. Op https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2363982-maak-je-wapens-klaar-extremisten-roepen-nu-op-tot-geweld-rond-inauguratie.html “‘Maak je wapens klaar’: Extremisten roepen nu op tot geweld rond inauguratie”:

  “‘Maak je wapens klaar’: Extremisten roepen nu op tot geweld rond inauguratie

  Op sociale media verschijnen de afgelopen dagen opnieuw berichten waarin radicale Trump-aanhangers oproepen tot geweld. Dit keer is het doelwit de inauguratie van aankomend president Joe Biden op 20 januari. De FBI waarschuwt vandaag voor gewapend protest rond de inauguratie, niet alleen in Washington, maar door het hele land.”

  Grote kans dat de VS ten onder gaat aan binnenlandse problemen en daardoor geen supermacht meer zal zijn. Dat betekent dan ook de Val van de Dollar en de ineenstorting van het huidige financiële en monetaire systeem. Waarna de EU in de vorm van het Hersteld Romeinse Rijk de wereldsupermacht wordt.

 10. Er was niets te zien van een of andere grootse toespraak van Trump of komende armageddon toestanden op dat you tube kanaal. Gebakken lucht helaas.

 11. @BB,
  wat toevallig zeg!
  Ik heb gisteren ook mijn medicijnkastje opgeruimd.
  😊

 12. De linkse kliek had het maar moeilijk met de val van de Sovjet-Unie.
  Nu vinden ze dan in China hun nieuwe hoopvolle rolmodel.

 13. Sander, heb jij een emailadres waar ik iets naar kan sturen? Ik ontving een interessant artikel uit de USA m.b.t. covid en het waarom en heb dit ook vertaald naar het Nederlands. Misschien kun je er iets mee.

  Modxnieuws@gmail.com

 14. Rescue jij weet echt niet waar je over praat, sorry jij praat als de meeste Nederlanders die totaal niet weten alleen van horen zeggen wie Trump is, hij is de beste president met lincoln die America heeft gekend. gr vanuit America

 15. hi ik woon in Amerca en ben wel bereiktbaar hoor, mijn kinderen wonen in Nederland en mijn zoon op de Carribean no problem, er gaat wel iets gebeuren voor de 20e maar wat weten wij nog niet.
  God is in Controle

 16. @ BB Die jodiumpillen zijn inderdaad voor gebruik na een kernramp NIET voor gebruik na een kernexplosie veroorzaakt door een bom. Bij een kernramp komt over het algemeen een zeer aggressive radioactive joduim isotoop vrij. ( ongeveer 90% van de uitstoot, deze isotoop is na enkele weken nagenoeg onschadelijk door de snelle halfwaardetijd) Om te voorkomen dat je lichaam dat ophoopt in je schildklier neemt men die pillen dan in de hoop dat het lichaam verzadigd is van jodium en zo min mogelijk radio actieve jodium opneemt.

 17. EMP door een atoombom lijkt logischer. Staan ook de ziekenhuis ic’s, vaccinproduktie en veel meer stil en is chaos troef.

 18. Trump bedrijft politiek zoals een zakenman handel drijft. Hij zet hoog in, om daarna te bekijken wat het meest haalbaar is. Maar het linkse publiek legt dat hoog inzetten direct uit als een “gevaar voor de wereld”. En diezelfde linksen zijn meestal morele theoretici met vage vergezichten, die geen enkele notie hebben van het zakendoen en het handel drijven.
  Maar ze teren wel op de verdiensten van die zakenwereld. Want belastinggeld groeit niet zomaar ergens aan een boom, linkse kindertjes!

 19. @Nieuw Begin schreef:
  11/01/2021 om 12:29 pm
  Apple, Google, Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo, Pinterest, Mailchimp en andere technische giganten plegen allemaal verraad tegen Amerika. Al hun topmanagers en CEO’s moeten worden gearresteerd en beschuldigd van verraad. Hun hele operaties moeten in beslag worden genomen en gesloten, en hun bezittingen moeten in beslag worden genomen en worden verdeeld onder al degenen die de afgelopen vijf jaar zijn gecensureerd.”

  Het kan véél eenvoudiger om de tech giganten hun macht te ontnemen en te straffen voor hun censuur en verraad: als álle gebruikers hun accounts opzeggen en de alternatieven die er zijn gaan gebruiken…je weet toch wel dat je anders bij de duivel te biechten gaat want overheden maken ook ge(mis)bruik door die tech giganten dus vanuit die hoek moet je geen gerechtigheid verwachten voor de begane misdaden van de tech giganten…de legale/juridische weg werkt dus niet…
  Je raakt ze het meest door hun miljardenwinsten te ontnemen door opzegging zodat ze hun zaakjes kunnen opdoeken bij gebrek aan gebruikers….;)

 20. Je kunt alles verwachten van de in het nauw gedreven elite die wanhopig elke poging tot werelddominantie ziet mislukken door het groeiend bewustzijn van de mensheid.
  Ongeacht wat ze ook nog uit hun gestoorde breinen persen, hun geloofwaardigheid heeft de limiet bereikt en élke (georkestreerde) ‘ramp’ zal onherroepelijk verbonden worden aan hun ontmaskerde duivelsplannen waarvoor ze dan de ultieme prijs zullen betalen en terecht staan of gelyncht zullen worden.
  Aan nucleaire aanvallen durven ze zich niet te wagen, dat zou té doorzichtig zijn en meteen begrepen worden waarna een ongenadige en massale jacht op de schuldigen zou volgen tot er gerechtigheid is geschied….immers, na een nucleaire aanval hebben overlevenden helemaal niks meer te verliezen, dan volgt chaos, anarchie en stellen wetten niks meer voor, dan geldt enkel nog het recht van de sterkste en dat zal de 99% massa zijn.
  We zullen wel zien wat de volgende zet zal zijn, misleidingen en valse voorwendselen werken al niet meer.
  Hopen op het beste en voorbereid zijn op het ergste.

 21. mensen, we moeten omhoog kijken. Er zijn profetische geluiden op het internet, youtube die precies vertellen wat er in de afgelopen 4 jaar gebeurd is, wat er nu gebeurt en wat er de komende 10 tot 12 jaar staat te gebeuren.
  ik noem Dutch Scheets, Chuck Pierce (die heeft het over een einddatum van 18 januari 2021, profetie uit 2018) en last but not least Kim Clement, die overleden is in 2016. heeft ruim voor die tijd al aangegeven wat er nu en de komende jaren gebeurt. God laat zijn mensheid niet in de steek. Er komen nog heel veel mensen tot geloof in de komende jaren, want daarom gebeurt dit. het is nu eenmaal zo: nood leert bidden. En het is God om zijn koninkrijk te doen en niet de koninkrijken op deze aarde.

 22. Gisteren was ik mijn medicijnen kastje aan het opruimen en kwam daar nog tabletten tegen tegen een kernramp.
  Die hebben wij,ik denk 2 jaar terug in de bus gehad,speciaal voor de kinderen.
  Ik dacht nog…zou dat ook iets met deze wereld van nu te maken hebben?!.
  En vanmorgen lees ik dit bericht.
  Toen dacht ik, zie je…..daarom dus.😔

 23. @ Cefas: 11:07 am. En geloof maar, dat er schapen zijn, die daarin trappen. De domheid van velen is grenzeloos.

 24. Voor het geval Natural News van Mike Adams van internet zou worden gegooid heeft de site een Emergency IP adres:

  http://45.89.97.6/
  ( kopieer dit adres en vul het in de adresbalk in. Dit is een noodbackup adres )

  Zie ook het Engelstalige artikel:
  https://www.naturalnews.com/2021-01-10-backup-comms-for-natural-news-and-the-health-ranger.html

  Apple, Google, Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo, Pinterest, Mailchimp en andere technische giganten plegen allemaal verraad tegen Amerika. Al hun topmanagers en CEO’s moeten worden gearresteerd en beschuldigd van verraad. Hun hele operaties moeten in beslag worden genomen en gesloten, en hun bezittingen moeten in beslag worden genomen en worden verdeeld onder al degenen die de afgelopen vijf jaar zijn gecensureerd.

  Apple, Google, Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo, Pinterest, Mailchimp and other tech giants are all committing treason against America. All their top managers and CEOs should be arrested and charged with treason. Their entire operations should be seized and shuttered, with their assets seized and distributed to all those who have been censored for the last five years.

 25. Trump is einde verhaal. Jammer van de agenda, America first, maar de man is niet meer geschikt om leiding te geven.
  Zelfoverschatting en hoogmoed komen voor de val. Ben er van overtuigd dat God hem geen tweede termijn meer toestond.

 26. Ze willen dat je onderdanig bent of wordt, gespeend door hun zelf gezaaide angst. Maar verlangen wel dat je je stinkende best doet in een vastlopende economie, door hun zelf gecreëerd, en verwachten dan dat we die kernbommen terug koppen.
  Maar waar naar toe? Bij hun in de tuin of in hun grot?

  Vervelende, egoïstische, trotse politici en beleidmakers willen helemaal niet in “de ark van Noach’; ze willen je liever laten ‘verzuipen’, omdat ze denken dat er voor hen zelf geen weg meer terug is. Ons meesleuren in hun verval.
  Berouw komt na de zonde en daarmee satan dienende.

  Zoals Jezus Christus zei: Ik ben de weg.

 27. Dr David martin en Judy a Mikovits – dit is geen vaccin!
  A Must Watch!! Dr David Martin And Judy A Mikovits – This Is Not A Vaccine!
  https://www.bitchute.com/video/4fVFgHXPELoO/
  Nee, het is absoluut geen vaccin, maar eerder een middel om de bevolking ziek te maken.
  Beste mensen, wij moeten de waarheid achter deze terreur inzien, anders is het met onze vrijheid en gezondheid afgelopen. Het blijven schrijven over deze vredeaanslag op onze door wereldwijde overheden, lost helemaal niets op. We moeten nu zelf in actie komen, want het wachten op andere geeft ons de vrijheid nooit meer terug.

 28. Ik ben dolgelukkig dat ik ook gek ben. Daardoor kan ik een beetje volgen wat er op het ogenblik in de wereld gebeurd zonder mij zorgen te hoeven maken. Stel je voor dat je normaal bent in dit tranendal; ik moet er niet aan denken. Ik ben al vijfenzeventig jaar bedreigt met die Amerikaanse atoombom. Kom nu maar eens op met dat ding; ik wil hem vangen! Ik gek? Het kan erger; Je zal maar Amerikaan zijn, of zoals vandaag aan de dag; Katholiek. Laat mij maar, in alle rust, malle Eppie zijn. Zo; en nu ga ik met mijn schitterende spierwitte hond (samojeed) flaneren. Kom mij maar te na!

 29. Als je “toen de spanning op het net plotseling daalde van 50Hz naar 49.75Hz” schrijft, dan weet je al dat er een ander artikel overgeschreven is, en beide personen (de schrijver van het originele artikel, en de vertaler)dus alles klakkeloos overnemen zonder er ook maar enig verstand van te hebben….

 30. Volgens mij gaat er niks uitzonderlijks gebeuren. Trump gaat gewoon het veld ruimen en Biden gaat meteen na installeren een complete lock-down voor heel Amerika afroepen en met hulp van het leger het volk binnenshuis houden om zo opstanden te voorkomen en te laten zien wie nu de baas is. Een eventuele burgeroorlog wordt zo meteen in de kiem gesmoord. onder het mom van corona natuurlijk, want dat is de smoes die wereldwijd wordt gebruikt om het volk onder de knie te krijgen, wat heel goed lukt als je ziet dat er weer overal ter wereld harde maatregelingen worden genomen.
  Als Trump de ballen had gehad die hem worden toegeschreven had hij al lang actie ondernomen en had Hitlery nu al achter de tralies gezeten, samen met haar mede kompanen.
  Niets van de voorspellingen van Q is uitgekomen, het is allemaal fantasie waar menig sience fiction schrijver zich de duimen mee had afgelikt.
  De ‘deep state’ heeft gewonnen want ze hebben de middelen om macht af te kopen. En die middelen hebben ze voluit ingezet.
  Leg je er maar bij neer. Het volk is te verdeeld om ook maar het kleinste vuistje te maken.

 31. Een aanval op het Vaticaan zou trouwens een prima begin van het nieuwe jaar zijn. Dan ook de hoofdkwartieren van de FBI en de CIA er even bij…..

 32. Er is reeds een camper ontploft in een wijk in de VS. Voor zover ik weet heft men nog geen doorbrak op dat gebied, alleen dat er menselijke resten gevonden waren. Het lijkt erop dat de VS in een soort chaos is aanbeland, en ik verwacht nog problemen bij de aanstelling van de nieuwe president. Shalom

 33. Zoiets als wat beschreven in het artikel staat had ik ook al gelezen.
  De voorzitter van de Republikeinse partij in de staat Nevada, heeft zijn inwoners al “ gewaarschuwd” voor iets groots iets vreemds wat hij niet nader definieert.( dus die weet meer!)
  Wel moeten ze goed op de tv letten en alert zijn.

  Zelf geloof ik niet in een nucleaire aanval, omdat ik denk dat Trump het wel zeer hoog zal spelen, maar van zijn kant niet met bloed vergieten.
  Dat Trump een zijn aanhang nu die termen gebruikt is m.I. Puur om Nancy Pelosi, de stuipen op het lijf te jagen en dat lijkt hem te gaan lukken. ( kat en muis)

  Trump voelt zich tot op het bot vernederd, fraude is duidelijk aangetoond en de Democraten blokkeren alles maar dan ook ALLES om zijn “ verhaal “ te kunnen halen.

  En Trump na deze vier jaar een “ beetje “ kennende door vier jaar onrecht hem aangedaan zal hij NOOIT OPGEVEN.

  Nu hij alle kanalen om gehoord te worden en wederwoord te kunnen geven op de verkiezings fraude….. inclusief en dat is zeer belangrijk zijn achterban op 6 januari heeft geïnformeerd over de uitslag van de verkiezingen in ZIJN visie.
  Nu hij alle kanalen om zijn recht te halen heeft opgebruikt en niet gehoorde wordt gaat hij w.s. De noodtoestand afkondigen.

  ( Ik heb gisteren zijn volledige speech gehoord, het is trumpiaans , maar hij zei niets verkeerds, in het stuk van naar het Capitool wandelen gebruikte hij zelfs een keer het woord peacfull…….! )
  Zijn laatste zin was ook zeer opvallend.
  Toen zei hij dit is niet het einde, maar het begint pas!!!!

  De noodtoestand ;??. Maar daar heeft hij het leger voor nodig.
  En waarschijnlijk was/ is hij al volop met de legertop in onderhandeling over de aanpak!
  Onlangs heeft hij zijn minister van defensie vervangen dus zit daar nu w.s. Een Trump getrouwe.
  Hij wil naar mijn gevoel== en dat kan ik helemaal mis hebben, === nu via het leger eerst rust in de tent, en dat kan alleen maar als de top van de democratische partij wordt gearresteerd. Dus dat zal de nucleaire bom zijn waar Powel over spreekt .
  Antifa en BLM troepen zullen bij dergelijke arrestaties wel volop in de start blokken staan maar daar zullen korte metten mee worden gemaakt.

  ( Voor Europa ziet het er dan ook niet goed uit want de onrust zal de plas over gaan en het vuurtje van onbehagen ook hier volop doen ontbranden. Onze pers is ook een meeloper op het gebied van USA nieuws ze onderzoeken NIETS maar kraaien alles na. Het is soms zo onwerkelijk om tv te kijken, het zijn ronduit leugens of halve waarheden. Dit effe tussendoor )

  Vandaar de zinspelingen van Sidney Powel, arrestaties van Bijbelse proporties….. het zal niet nucleair: letterlijk zijn maar wel figuurlijk.
  En er zal grote onrust zijn….
  Het is ook nog al wat om in de grootste “ democratie” van de wereld de democratie ( waarschijnlijk en hopelijk) tijdelijk buitenspel te zetten, om nu een GEDEGEN ONDERZOEK te doen naar de verkiezings fraude.

  In het leger vind hij president Trump waarschijnlijk wel de weerklank die nodig is om de democratie te herstellen.
  Het gaat niet meer om Trump of Biden ( alhoewel trump daar wel moeite mee heeft zijn ijdelheid zit hem wel in de weg, )
  Maar het gaat hier om veel meer…… als dit probeert niet wordt opgelost kan in het vervolg de dan heersende partij precies die persoon laten winnen die ze willen.
  En dan;……… weg democratie dan wordt het dictatuur van de heersende klasse.
  Dat was bij Hilary als zo zij moest en zou president worden……….
  en toen kwam Trump er tussen door.

  ( ik zie Twan Huijs nog totaal gedesillusioneerd daar in een studio in Amerika zitten….alsof zijn moeder verloren had!)

  Dat was toen al een foutje, hij Trump behoorde niet bij het etablissement, de “ uitverkorenen “ om president te worden.
  Hij was te volks en had een grote mond en roeptoeterde zomaar alles over iedereen en ondanks zijn zelf verdiende rijkdom wat ze de dems, niet konden uitstaan werd hij vier jaar lang wegezet als de grootste kwaaie lozer van het land.
  Ook in Europa : Denk maar aan de NAVO, Trump schudde ook daar de gelederen, maar hij kreeg wel gelijk, en tot nu toe ook bijna zijn zin.
  Doordat de Democraten verloren hadden hebben ze Trump alleen maar dwars gezeten en dit zette kwaad bloed bij de bevolking.
  Dit zaait tweedracht en stemming makerij de Democraten zijn net zo schuldig.
  Nu verwijten ze Trump stemming makerij maar het komt van twee kanten.

  Trump staat waarschijnlijk wel in zijn recht.
  Sidney Powel en Generaal Flyn en de “ bewijzen van fraude “ liggen nu bij defensie. En op grond van de kansen van wel of niet juist, zal het opperbevel en besluit nemen of ze Trump zullen steunen en ingrijpen en de kliek op Nuceaire manier arresteren of niet.
  Het zijn daar geen domme jongens die zullen een weloverwogen besluit nemen ten gunste van het land!

  Van de huidige politici kun je niet zeggen dat ze op eigen kracht hun fortuin verdienen…smeer geld van China voor Biden en vele anderen. het loopt in de miljarden! )
  De Amerikanen kunnen kiezen wat ze willen maar de gemanipuleerde computers geeft weer wat de elite wil.
  En deze fraude wil Trump en waarschijnlijk samen met het leger nu voor eens en voor altijd uitbannen. Afrekenen klaar met de vuile spelletjes de macht aan het volk en niet het schuim van Amerika met alle corruptie.

  Maar de elite heeft buiten de waard gerekend, hij Trump tekende niet voor niets de executive order in 2018.
  Hij wist w.s. toen al via de inlichtingendienst dat hij die nodig zou gaan krijgen.
  Want de Democraten kunnen deze coup nooit in een paar weken hebben opgezet.
  Daar is in het geheim over vergaderd. En daar is veel voorbereidingstijd tijd voor nodig
  ( ik ben trouwens benieuwd waar Nancy haar computer nu is die is immers met de inval in het Capitool gestolen wat zou daarop te vinden zijn??? )

  En Trump heeft steeds aan de gewone Amerikaan beloofd om the swamp te draineren.
  En hij gaat tot het uiterste.
  Maar dat het zo diep en alles omvattend is had hij ook niet kunnen bedenken, maar als hij nu niet de democratie opschud en hersteld met behulp van het leger dan zal dit nooit meer lukken.

  ( ik heb een stuk hier liggen dat de religie ook het land uit moet. Dat in God we trust van de bankbiljetten af moet enz. Dat is nu hier niet relevant )

  Trump wil m.i. nu waarschijnlijk alle corrupte politici laten arresteren door het leger.
  En “ voorlopig” opsluiten. Een paar jaar geleden was hier discussie over de FEMA kampen, zou dat de plaats zijn waar de elite “ tijdelijk mag logeren “???? , zijn ze toch niet voor niets gebouwd.
  Een spreekwoord zegt “ Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in “

  Als het niet zo gevaarlijk zou zijn , is het bijna belachelijk.

  Ik ben wel bang voor de “ gewone” mensen.
  Hopelijk ontstaat er geen burger oorlog want dat zou “ het recht “ vertroebelen.
  Maar dat er recht gesproken moet worden over ja of nee verkiezing fraude, over ja of nee Biden over ja of nee Trump een tweede termijn, en over alle aantijgingen die Trump de afgelopen jaren aan zijn broek heeft gekregen en of hij nu een tweede termijn zal krijgen dat is duidelijk.

  Ik vraag mezelf af: wordt dit een aanzet tot de totale ontwrichting van de hele wereld?
  Het zou zomaar kunnen, kijk eens naar de verdeeldheid in Europa, en gistere avond hebben we kunnen zien ( Ruben Terlouw) hoe China de hele wereld veroverd, ( zonder dat wij dit goed op ons netvlies hebben , dit is zeer gevaarlijk ) en Trump heeft dit gevaar goed begrepen. Pompeo legt dit haarscherp uit op Epoch times. ( Amerikaanse website )
  Dit kan zomaar onbedoeld misschien; “ overslaan “ naar Europa, naar Nederland, zeker nu met Covid mensen toch al zo “ getriggert “ worden.

  We weten dat dit alles moet geschieden maar nog is het einde niet.
  Maar blijf alert.
  Blijf den Heer verwachten.
  Hij komt terug op de wolken des hemels, wanneer…… dat zullen we wel zien, maar de Bijbel verteld ons dat we kort vooor zijn wederkomst een periode van grote onrust en verdrukking en narigheid door zullen gaan maken, maar wordt niet ongerust vertrouwen je zelf aan Jezus toe, met Hem spring je over heuvel en gaan we door diepe dalen. ( ook figuurlijk).
  Houd moed! Pas goed op jezelf en informeer je zelf. Probeer het kaf van het koren te onderscheiden vraag daarbij aan Jezus om hulp. Leg je leven in Zijn handen.
  Shalom Bid voor Amerika, om wijsheid en dat het zonder bloed vergieten zal zijn.
  Shalom
  Anna

 34. David Wilkerson heeft zo n 30 jaar geleden over dit thema ook 2 boeken geschreven, te weten: Het Visioen en Blaast de Bazuin, waarin over de VS een oordeel komt wegens hun wandel en handel middels kernbommen.

 35. Citaat: ‘ En wat te denken van een onverwachte FEMA update van het officiële advies aan Amerikanen wat ze moeten doen bij een kernexplosie.’
  
Ook in de jaren 60 kregen wij Nederlanders een brochure, getiteld ‘Wenken’ over wat te doen bij een kernaanval.
  Iedereen had nog de foto’s op het netvlies van de getroffen Japanse steden uit WOII:


  https://nl.wikipedia.org/wiki/Atoombommen_op_Hiroshima_en_Nagasaki
.
  Edzo Toxopeus kwam met de kreet: Geen angst wekken of paniek zaaien en de BB, de Bescherming Bevolking met de brochure met het overbekende tekeningetje van een man schuilend onder zijn bureau

  :
https://historiek.net/bescherming-bevolking-koude-oorlog/70278/

  (Aha Erlebnis!)

  Even iets anders:

  Michiel Vos heeft een schoonmoeder:


  Ze heet Nancy Pelosi
  stamt af van omhooggevallen maffiosi
  voert al tachtig jaar een privé oorlog
  in dienst van de elite Moloch
  en heeft met Trump geen chemie!


 36. Xander, laat je niet meeslepen door echte complotdenkers. Check eerst goed voor je iets schrijft. Kijk hier maar naar: https://thecatholictraveler.com/blackout-at-the-vatican/ Deze man verblijft niet ver van het Vaticaan en kan alles zien. Maar hij heeft hier toch echt niets van meegekregen. Laten we vooral als christelijke broeders en zusters voor elkaar bidden in deze moeilijke tijden.

  Ik ben katholiek en ik ben helemaal niet blij met deze paus en een aantal prelaten, maar laten we eerst eens de dingen afwachten. God moet het doen. Wij kleintjes staan machteloos.

 37. Naar ik vernam was die colonne met onbekende voertuigen in Rome niet daadwerkelijk gisteren, maar dateert van oktober 2020, toen Mike Pence een bezoek bracht aan Rome/Vaticaan. Dezelfde (soort) beelden zijn daarvan bekend.

  Tevens lees ik nergens iets over een blackout in Vaticaanstad, behalve op allerlei sites met alternatief nieuws. Zoiets groots moet ook de MSM opgevallen zijn, alsook inwoners van Rome zelf die overal ter wereld hun familie hebben en daar heus wel iets van zouden laten weten. Zou ik wel doen als hier de stroom (langdurig en/of grondig) uitvalt tenminste.

 38. Inderdaad een vergaande complottheorie maar atoombommen op Londen, New York, Portland, Los Angeles, Toronto en Mexico City zouden wel 100.000.000 mensen opruimen.

 39. toen de spanning op het net plotseling daalde van 50Hz naar 49.75Hz.. (3)(4)
  Zeer geacht xanderteam: de frequentie daalde van 50 Herz naar 49.75

  Het originele artikel:
  No explanations have been found for these situations so far.
  Voor deze situaties zijn tot dusver geen verklaringen gevonden.

  So . . . what could cause an entire power grid to lose frequency?
  Dus. . . wat kan ertoe leiden dat een heel elektriciteitsnet frequentie verliest?

  Planetary situation? Sun spots? Computer hackers?
  Planetaire situatie? Zonnevlekken? Computerhackers?

 40. Hi, dat van die colonne auto’s in het Vaticaan klopt niet. Dat filmpje was van oktober 2020, had te maken met Mike Pompeo, wel goed de bronnen blijven checken aub! Anders blijf je die “onbetrouwbare en door gekkies bestuurde website” heten.

 41. Laten we maar eens afwachten. Ik stel mijn vertrouwen enkel nog op de God van Abraham, Isaäc en Jacob. Omdat we m.i. nu toch echt in de eindtijd zitten, zoals beschreven in de Openbaring van Johannes, op het eiland Padmos.

Comments are closed.