Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?

Trump aanhangers, of vermomde Antifa? (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————

Conservatie radio presentator: ‘De burgeroorlog is begonnen’

—————————————————————————————————————————————

04.10 – Er zijn foto’s en video’s opgedoken waaruit valt op te maken dat de bestorming van het Capitol mogelijk werd uitgevoerd door Antifa en Black Lives Matter militanten. Op een pamflet van Antifa staat te lezen dat aanhangers zich als Trump aanhang en politie agenten moesten verkleden. Op video’s is te zien hoe de politie de bestormers geen strobreed in de weg legt, en hen eerder lijkt te helpen. Mike ‘Natural News’ Adams heeft het daarom over een 100% false-flag operatie. Er zijn echter ook interviews met Trump-aanhangers die in het Capitol zijn geweest. Vooralsnog is dus niet met zekerheid te zeggen wat er precies is gebeurd. Wel lijken de harddisks van Nancy Pelosi te zijn gedownload en/of gestolen (2).

Volgens Adams is de ‘false flag’ bestorming van het Capitol, waar ook explosieven zouden zijn gevonden (3), bedoeld om Trump aanhangers als gewelddadige terroristen neer te zetten, die vervolgens keihard door het regime Biden-Harris zullen worden aangepakt. Tenminste, als Trump zijn verzet tegen deze staatsgreep opgeeft of wordt uitgeschakeld. Adams laat als bewijs onder meer een foto zien van een zwaar getatoeëerde, als ‘Viking’ geklede man, die de bestorming zou hebben geleid. Dit is duidelijk dezelfde persoon die in 2020 bij een Black Lives Matter rally werd gefotografeerd.

De vraagt rijst dan: wie doet zich eigenlijk als wie voor? Is het stom toeval dat zo’n bijzonder opvallend personage zich uitgebreid laat fotograferen bij een extreemlinkse demonstratie, en vervolgens voorop gaat bij de bestorming van het Capitol? Het lijkt wel erg makkelijk zo om meteen van een ‘false flag’ te kunnen spreken, ook al lijken twee video’s (Brighteon 1 / Brighteon 2), waarop te zien is hoe agenten (maar zijn het echte?) de bestormers gewoon hun gang laten gaan en zelfs lijken te helpen, deze aanname te ondersteunen.

Antifa pamflet: ‘Vermom je als Trump supporters’

Er is ook een Antifa pamflet opgedoken waarop de communistische ‘kameraden’ letterlijk worden opgeroepen om ‘zich als patriotten / Trump supporters te vermommen, MAGA petten, USA vlaggen en 3%er insignes te gebruiken,’ en dat ‘een overtuigend politie uniform nog beter is. Op deze manier zullen de politie en de patriotten die op ons reageren niet weten wie hun vijanden zijn, en zullen omstanders en de media denken dat de relschoppers Trump supporters zijn.’ Ook hier de vraag: is dit wel een echte pamflet?

De afgelopen 2 jaar hebben we een aantal keer aandacht besteed aan de onthullingen van de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas. Die filmden met de verborgen camera gesprekken met Democratische medewerkers, die uitlegden hoe zij standaard bij grote Trump rally’s hun eigen vermomde agitatoren inzetten, met de bedoeling om geweld uit te lokken, zodat dit breed in de media, die vrijwel zonder uitzondering pro-Democratisch zijn, zou worden uitgemeten.

Alle kenmerken van communistische revolutie

Wat er de afgelopen jaren in de VS werd voorbereid heeft alle kenmerken van een poging tot het starten van een communistische (kleuren)revolutie, die door middel van een opzichtig uitgevoerde coup via vervalste verkiezingen tegen de zittende president en regering in gang moest worden gezet. De conservatie Radio presentator Hal Turner heeft het in ieder geval letterlijk over ‘het begin van de burgeroorlog’. (4)

Desondanks is het nog iets te voorbarig om harde conclusies te trekken. Wat wel duidelijk lijkt is dat het einde van de Verenigde Staten in hun huidige vorm nu nabij is. Dat is exact het doel geweest van de globalistische elite, wier openlijke doelstelling het is om Amerika te onderwerpen aan een alomvattende VN/WHO/WEF/IMF/Wereldbank dictatuur. Om dat te bereiken moest het Amerikaanse volk tegen elkaar worden opgehitst, zodat ze elkaar rechtstreeks in de haren zouden vliegen. De hierop volgende economische instorting en chaos zal door wat voor partij of president dan ook worden aangegrepen om het land aan een keihard regime te onderwerpen.

Xander

(1) Natural News
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner
(4) Hal Turner (/Afbeelding: social media)


Zie ook o.a.:

06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
05-01: ‘Vlag van Revolutie 1776 op Witte Huis: Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’

17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Hallo xander,

  Als je antifa.com typte kom je bij joe biden administration.

  Mvg

  D

 2. Die viking beweerd dat hij door Q gestuurd is.
  Hij is QAnon aanhanger en is gesignaleerd bij pro Trump demonstraties, maar ook gesignaleerd bij klimaat demonstraties en black lives matter.
  Dit valt naar mijn mening niet met elkaar te rijmen.
  Het lijkt erop dat dit een beroepsdemonstrant is.
  Het is in ieder geen Antifa militant.

 3. @ Polleke: 5:43 pm. U heeft het goed in de gaten. De kartel partijen, CDA,VVD,D66,PvdA,zijn altijd oververtegenwoordigd in de kieslokalen. En dat zegt mij genoeg… Voor jaren terug verdwenen er wonderbaarlijk zakken vol stemmen voor de PVV.

 4. Op het Amerikaanse YouTube kanaal “ The victory Chanel” met de titel The profetic voices speek victorie Dutch sheets, Lance Wallnau…….

  Op ongeveer 21 minuten is een foto te zien van de inmiddels bekende “ vikingman” SAMEN met MICHEL VOS !!!!!!

  Dit is de schoonzoon van Nancy Pelosi. The speaker of the house. Nancy,
  De meest grote Trump hater van het hele land!

  Dus Antitrumpers zaten volop tussen de bende die het capitool binnendrong.
  Ook antifa was goed vertegenwoordigd !

  Michel Vos een indringers van het capitool. Dus een Mob , een terrorist.
  Ik heb deze foto zelf gezien….. ongelofelijk……

  Wat moet dit kerel daar……. het vuurtje opstoken…….?

  In dezelfde film is te zien dat de politie agenten het volk met arm gebaren welkom heten zo van kom maar binnen.
  Waarom was er niet meer bewaking???
  Een Rep congreslid zei: de Democraten hebben antifa gestimuleerd om te komen ( ze werden met witte busjes aangevoerd) zodat er ongeregeldheden zouden gaan plaats vlinder en dit in de schoenen van de Republikeinen geschoven kan worden.

 5. VN/WHO/WEF/IMF/Wereldbank dictatuur.

  vergeet er eentje……de BIS bank.
  De Bank for International Settlements (BIS)

 6. Ja hoor, het waren allemaal Antifa aanhangers, en de Trump aanhangers? die waren er niet..

 7. Die Viking schijnt Jake Angeli te heten. Hij is een zanger en voice-over uit de staat Arizona, maar lijkt tegenwoordig meer op een beroepsdemonstrant omdat hij overal schijnt op te duiken waar demonstraties aan de gang zijn. Je ziet hem ook niet gemakkelijk over het hoofd.

 8. Wat zijn jullie wanhopig bij Xander. Jullie geloven toch deze onzin zelf niet? Het waren echt de extreme Trump aanhangers, zoals de proud boys die het Capitool hebben aangevallen

 9. N.a.v. Nieuwe Begin. Dat CNN verhaal blijkt fake te zijn. Een oplettende twitteraar (doopie) ontdekte 2 taalfouten: ‘responsiblitly’ en ‘Capital Hill’. Bovendien een ander lettertype dan gebruikelijk bij CNN. De digitale mogelijkheden tot vervalsingen worden steeds eenvoudiger en het voetvolk bestaat niet uit louter engeltjes.

 10. Dat belooft weinig goeds voor onze verkiezingen straks … Ik hoorde een paar dagen geleden een radiospotje waarin werd gemeld dat ‘er veel extra mensen nodig zijn voor het bemannen van de stembureaus in maart’.

  Waarom? Hoezo zijn er ineens ‘veel extra mensen’ nodig? En hoe gaan die mensen gescreend worden? En – nog belangrijker – wie gaat straks het tellen van de stemmen controleren? Die onervaren mensen? Mensen zonder enige ervaring zullen worden ingezet op stembureaus. En wanneer dan straks een ‘leidinggevende’ zegt “Joh pak jij die doos met stembiljetten even” is er niemand die zal vragen “Waar komt die doos ineens vandaan?”

  Komt jullie dat bekend voor? Mij wel ……

 11. Beste Mo. We hebben inderdaad weinig aan NOS en aanverwanten. Toch wil je wel weten wat er in de “vijandelijke” linies gebeurt (om het even zwaar aan te zetten). Dan kun je je wapenen.
  De koekoek eenzang is echter al vele jaren zó gangbaar, dat het slaapverwekkend is geworden. Je kunt niet eindeloos schoenen naar de tv gooien.
  Het is beter te kijken naar de daden dan naar de woorden. De meest abjecte regimes gingen vergezeld van een overdosis aan fraai klinkend vocabulair (net als nu bij corona). Zodra je veel mooie praatjes hoort, moet je op je hoede zijn. Dat geldt bij zowel de kleine als de grote (politieke) oplichters.
  Ondanks het feit dat ik ooit vele verschillende kranten en verschillende opiniebladen las, was het me toch wel vroeg duidelijk dat die communistische regimes volstrekt abject waren.
  Propaganda is altijd een vorm van gewenste blikvernauwing.

 12. RIVM: 9737 nieuwe besmettingen, forse stijging.
  Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft fors meer nieuwe coronabesmettingen geregistreerd. Tussen woensdag- en donderdagochtend kwamen 9737 meldingen over positieve testresultaten binnen. Een dag eerder bedroeg het aantal nieuwe gevallen volgens gecorrigeerde cijfers 7128.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/918263220/rivm-9737-nieuwe-besmettingen-forse-stijging
  En allemaal getest met een test die geen besmetting kan aantonen.
  Maar de leugens moeten nog langer de “Lockdown” rechtvaardigen.
  Ja, daar wordt je pas echt ziek van.

 13. He He Het werd tijd nu eindelijk in de VS een klerentroep na 200 jaar overal de boel te hebben gemoord gestolen en toe ge eigent namens het op leggen van democratie boeven .
  Ja dictaat zo heet dat maar ja dat viel niet op We deden er zelf aan mee dus wat staat ons te
  wachten We gaan het zien.

 14. @Elegast. U zou b.v. om te beginnen de lezers kunnen uitleggen waarom mensen, die onze grondwet en onze fundamentele vrijheden belangrijk vinden, landverraders zouden zijn. Nu roept u maar wat.

 15. @ Mo: 3:28 pm. Precies wat U zegt. Alle verkiezingen, ook in Nederland. zijn/worden gemanipuleerd. Ik durf de stelling te poneren, dat als verkiezingen iets zouden oplossen ze deze zouden verbieden. Heil dictator Rutte (VVD) (sarcasme-modus uit).

 16. Het CCP, de Communistische machtsmisbruik binnen de USA, het resultaat is duidelijk.
  Maar laten wij eerst onze eigen macht misbruikers benoemen en aanpakken, de lui die ons straks 24/7 willen controleren, en ons gewetenloos tot hun Nano slaaf willen maken. De lieden die onze bevolking al maandenlang massaal hersenspoelen, met medewerking van hun handlangers van de Mainstream Media.
  Maak je los van mensen die jou via angst en brein controle, jou de vrijheid en je gezondheid willen ontnemen. Stop met kijken naar hun propaganda kanalen NOS en andere Publieke omroepzenders. Doe niet langer mee, met hun criminele vernietiging van onze toekomst, en die van je kinderen en kleinkinderen. En laat niet je toekomst bepalen door een stel satanische psychopaten, zoals die Bill Gates en zijn eveneens criminele WHO. In 2020 heeft Donald Trump de financiering van het WHO stop gezet, maar Hugo de Jong heeft daarna gelijk 150 miljoen van uw belasting aan het WHO overgemaakt. Het is dan ook de WHO dat bepaald welke regels er door de overheid namens hun en de RIVM worden opgedragen. Onze vrijheid wordt dankzij die clubs bijna geheel ontnomen, om dat wij getroffen zouden zijn door een onzichtbaar zeer dodelijke virus. Een virus van Pandemie voormaat, een virus dat de halve wereld dodelijk zou gaan treffen. Nou, tot heden zijn de getroffen maatregels veel dodelijker dan het onzichtbare Killer Virus gebleken.
  Kijk eens wie die WHO leidt, en vooral naar zijn verdiensten.
  https://www.corvelva.it/nl/approfondimenti/sistema-sanita/oms/i-crimini-di-tedros-adhanom-direttore-generale-dell-oms.html
  Mensen wordt wakker, je toekomst ligt bij je zelf, en niet meer bij de overheid.

 17. Marnix

  Voor God is alle onrecht en duister te stoppen dus ook die kartel.
  satan ken niet winnen, Trump is veel eerlijker dan die biden.

 18. Rutte zet op media dat Trump moet erkennen dat hij verloren heeft logisch wat nu gebeurd is in Amerika staat ons ook te wachten na de verkiezingen (als ze al doorgaan en Rutte weet dat als Trump aanblijft het moeilijker wordt voor de NOW
  Hier zij ook. al meerdere verkiezingen gefraudeerd. Bij de laatste verkiezingen heeft het CDA op 25 zetels gestaan 5-10 seconden en toen werd het hersteld omlaag. We hebben op papier gestemd maar in de Haag stond nog de enigste computer. Je moet de mensen toch laten geloven dat alles eerlijk is gegaan.

 19. Trump heeft geen kans! Het grooste Cartel uit Mexico steunt Joe. De muur moet weg voor mensenhandel en drugs, een miljarden industrie die niemand kan stoppen.

 20. Waarom vind ik iedereen een landverrader die zich (zogenaamd) erudiet achter complotgekkies en wappies schaart. Waar komen die woordjes toch vandaan?

  Ben ik een idioot of zijn zij het? Of vrouw? Die hebben ook rare dingen.

 21. Het is goed dat Xander zelf in het artikel vraagtekens stelt en niet expliciet benoemd dat de indringers antifa militanten zijn. Hoewel dit misschien wel het geval is geweest, blijken de meeste indringers toch fanatieke Trump aanhangers te zijn. De meneer op de foto in zijn Vikingpak heet Jake Angeli. Hij is geen antifa maar juist aanhanger van QAnon, ook een club waar je niets mee te maken moet hebben met de meest gekke complottheorieën. Het lijkt erop dat Trump stelselmatig de foute mensen aantrekt en dit doet zijn reputatie geen goed. Als dit hele zooitje ongeregeld de achterban van Trump moet vertegenwoordigen, dan is het beter dat hij zo snel mogelijk van het toneel gaat. Laat Biden het maar proberen, eens kijken hoe dol de Amerikanen over vier jaar nog op hem zijn.

 22. De rollen worden weer eens omgedraaid. Trump moet vechten tegen een te grote overmacht. Het moeras blijkt te diep voor hem. Mocht Trump doorgaan dan zal dat wereldwijd als staasgreep bestempeld worden.
  Ik ben bang dat het nu echt afgelopen is met onze vrijheden. Zonder Trump zullen overheden, ook de onze, zich in niets meer belemmerd voelen en kunnen hun gang gaan.
  Leven in een gezondsheid/tech/communistische dictatuur zal nooit wennen.
  Wel kunnen ouderen onder ons met genoegen terugdenken aan ons leven van voor de jaren ’90.
  Arme jeugd.

 23. Het bedrog is geschiet, ze kunnen hier niets meer aandoen , ze hebben alles tegen , het is hopen op wonder , van boven.

 24. Alle verraders in het Congres hebben zich nu officieel kenbaar gemaakt. Dat was de bedoeling. Let op wat nu volgt… Black-out in Washington D.C. en arrestaties wegens samenzwering tegen de Republiek? Vergeet niet: de NSA heeft alles…

 25. Luister eens naar Tom MacDonald het nummer heet No Lives Matter…. Hij voorspelt het spel zo duidelijk

 26. De Viking is een wel een Trump-aanhanger, hij was idd aanwezig bij een BLM rally maar voor Trump en MAGA. De linker foto is gekropt en wat je niet ziet is dat hij een bord draagt waarop staat: “Q send me here”. Ook zijn er video`s van hem op het internet te vinden waarin hij geïnterviewd wordt en duidelijk voor Trump is.

 27. Ik heb vannacht gekeken en alles is gestaged en nep. Net toen ik me afvroeg, waar is die grote menigte dan, hoezo gevaar met zo weinig supporters?

  MENIGTE INGEPLAKT:
  Maar dan komen ze ineens met beelden waar wel veel menigte lijkt te zijn: https://www.youtube.com/watch?v=_EQfUbE4bL8 – scroll even naar 5:23:34 en zie menigte lopen, maar ze komen geen meter vooruit! De mensen die van links naar rechts lopen bewegen zoals het hoort, echter de mensen die verticaal lopen vanaf de camera, dus van boven naar onderen en andersom, zie je loopbewegingen maken, echter komen ze geen meter vooruit! Zie je dat? Dat is hartstikke ingeplakt!!!

 28. Het enige voordeel dat wij tegenwoordig hebben, is dat we social media kunnen gebruiken. Dat klinkt tegenstrijdig, maar denk hier maar eens over na:
  Voor het verspreiden van fake nieuws, halve waarheden en hele leugens waren figuren als Lenin, Hitler etc. afhankelijk van radio en kranten. ‘Snail mail’ dus. De waarheid hobbelde daar achteraan. Soms met jaren vertraging.

  Nu gebruiken de machthebbers internet, social media, maar de waarheidsgetrouwe kanalen ook. Ze worden geblokkeerd, gecensureerd en genegeerd. Maar telkens duiken er weer nieuwe accounts en berichten op. Vindt de waarheid zijn weg.

  Dat moet een absolute doorn in het oog van de machthebbers zijn. Hun eigen wapens worden tegen ze gebruikt: ze hebben zoveel misbruik gemaakt van Google, YouTube, Facebook etc., dat mensen die kanalen langzaam maar zeker gaan mijden.

  Zoals mijn oma vroeger zei: “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel.”

 29. Is Trump nog te redden ?
  Wanneer hij verstandig is laat hij zich, waarschijnlijk onder dwang, ontoerekeningsvatbaar verklaren …. waardoor Pence hem kan ontslaan, waardoor hij, Trump, na de twintigste januari niét vervolgd kan worden en recht heeft op immuniteit. Echter …. zijn fiscaal verleden zal hem opbreken. De onderling rust tussen Amerikanen komt niet tot rust. Is dit Amerika ? ja, dit was en is Amerika

 30. Dat zullen we nooit weten, één ding stat vast de regie was in handen van trump. De VS heeft zich van zijn slechtste kant laten zien, m’n gaat nu alles onderzoeken om te verantwoordelijken voor de rechter te brengen. Er zijn bij dat vreedzaam(?) protest vier doden gevallen en gewonden. Ook zijn eigen vice-president Pence had geen woorden voor zijn goede vriend ‘ schandalig’ noemde hij de feiten. Shalom

 31. Ik vond het meteen al vreemd dat de mensen zomaar naar binnen konden dringen, dat is ‘normaal’ gesproken onmogelijk.

 32. Niet te geloven.

  Dus Antifa infiltreert overal??? Zowel bij BLM als bij de Trump aanhangers?? is er werkelijk iemand hier met gezond verstand die dit gelooft??? Bestaat er dus niet zoiets als fanatisme in bepaalde groepering (zoals Trump aanhangers) die dit kunnen veroorzaken?

 33. Serieus???????

  Gaan we dit gedrag goed praten??? Dit is geen actie van antifa of deeo state.
  Vergeet niet dat Trump ze bemoederlijk toesprak gisteren. Anders betekent het dat Trump zelf antifa of deep state is.

 34. Verdeel en heers, is altijd al het adagium geweest, van machthebbers en dictators. En nu zeker van de communisten, zich noemende Democraten.

 35. Dit kan ook grote gevolgen hebben voor de positie van de US Dollar en voor de beurzen op Wallstreet. Omdat de US Dollar de wereldreservemunt is.

 36. Goed uitgelegd Xander….ik snap um ! !
  Het zit zo corrupt in elkaar, en omdat ik dat niet ben…..moest ik er even over nadenken, hoe het in elkaar zit ?
  Maar….zal iedereen dat snappen ? Het grooootste gedeelte van de burgers thuis zitten voor de TV op de bank
  en hebben van Rutte vanavond vernomen dat ie duidelijk achter Biden staat. Nadat hij eerder al in november /
  december Biden had gefeliciteerd met zijn `gewonnen verkiezingen ` …..wat op zich al een blamage is van heb ik jou daar : Rutte als Premier, feliciteerd een President, die nog niet eens officieel President is……zeeer BIZAR

 37. De GOP heeft zelfmoord gepleegd vandaag. Die partij wordt nooit meer herkozen. Amerika gaat regelrecht naar een een partij staat en dictatuur. Het is afgelopen met onze vrijheid, de chinezen hebben gewonnen.

Comments are closed.