Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude

Screenshot van het beruchte beveiligingsfilmpje uit Georgia, waar na het naar huis sturen van Republikeinse waarnemers koffers vol stembiljetten voor Joe Biden tevoorschijn werden gehaald.

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse staten Louisiana, Arkansas, Alabama, Florida, Kentucky, Mississippi, South Carolina en South Dakota hebben zich bij een rechtszaak van Texas tegen vier ‘swing states’, te weten Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin, aangesloten vanwege de inmiddels rijkelijk aangetoonde massale stembusfraude. Op basis van een uitspraak van het Hooggerechtshof in 1997 is de kans groot dat de verkiezingsuitslagen in deze staten nul en nietig worden verklaard.

Volgens Texas hebben de vier ‘swing states’ illegaal hun stemprocedures en regels veranderd. Dat zou hebben geleid tot ‘onregelmatigheden’ die resulteerden in frauduleuze uitslagen: ‘Deze veranderingen zijn inconsistent met relevante staatswetten, en werden gemaakt door niet-wetgevende entiteiten, zonder enige instemming van de wetgevende macht van de staat. De handelingen van deze officials waren daarom een directe schending van de Grondwet.’

Omdat er meer dan twee staten bij de aanklacht zijn betrokken, gaat de zaak meteen naar het Hooggerechtshof. Daarmee worden lagere rechtbanken, die – net als in ons eigen land – in de loop der jaren grotendeels zijn overgenomen door extreemlinksliberale activistische rechters, overgeslagen. Die Democratische rechters hebben tot nu toe bijna alle eerdere aanklachten wegens stembusfraude afgewezen. (1)

‘Alle stemmen die na 00.00 binnenkwamen moeten nul en nietig worden verklaard’

Volgens een juridische analist moeten alle stembiljetten die na 00.00 uur middernacht zijn binnengekomen, nul en nietig worden verklaard. Het Hooggerechtshof heeft dat in 1997 bevestigd in de zaak Foster v. Love. Dat betekent dat de honderdduizenden stemmen die na middernacht werden ‘ontdekt’ en op magische wijze allemaal voor Joe Biden bleken te zijn, geschrapt zullen moeten worden. (2)

Volgens de topadvocaten Sidney Powell en Lin Wood zijn er geloofwaardige indicaties dat er nog steeds valse stembiljetten vanuit China en Mexico de VS worden binnen gebracht. Deze stembiljetten, die eveneens zullen worden geantidateerd, zouden worden aangevoerd voor eventuele hertellingen. (3)

Een beveiligingscamera filmde hoe in een kantoor in Georgia het tellen officieel werd gestopt omdat er een ‘lekkage’ zou zijn (4), en Republikeinse waarnemers naar huis werden gestuurd. Daarna werden grote koffers met stembiljetten, die onder een afgedekte tafel hadden gestaan, tevoorschijn gehaald, en werd tegen alle regels in doorgegaan met tellen.

 


Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Natural News
(4) The Gateway Pundit


Zie ook o.a.:

07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: ‘Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: ‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Het zijn op dit moment al 17 staten. Vrijwel alle zuidelijke staten (ex-federatie) hebben al een proces aangespannen tegen de staten die hun kieswetten veranderd hebben,vlak voor de verkiezingen ( zonder reglementaire parlementaire goedkeuring, dus per decreet), om post stemmen toe te laten en die persoonlijke identificatie hebben nagelaten, of geteld hebben van stemmen die arriveerden na het aflopen van de kiesdag. Daar bovenop komt nog het proces tegen de kiesmachines en de software. Op Facebook mag je er niks over zeggen. Bij blokkering van de kiesmannen uit deze staten zullen de vier staten die zwaar gefraudeerd hebben afgevaardigden met hun staatsparlementen kiezen (alle republikijns gedomineerd) waardoor Trump gewoon herkozen zal worden. Greg Hunter op Youtube …( is bijna Commie-Tube ) https://www.youtube.com/watch?v=u4-hD-YJhNU

 2. Reactie op Freedom Fighters Saint Germain . 10-12 2.24 PM

  Het is een man.
  Wat je zegt is waar : De praktijk zal het moeten laten zien, 1 ste deel van zijn droom was in 2019 betreffende onrust,opstanden en corona MAAR ik kan niet bepalen wanneer hij die droom heeft ontvangen, wordt officieel voor zijn integriteit ingestaan maar dat weet IK niet.
  Is uitgekomen MAAR, en dat klopt , Is deze droom misschien NA alle onlusten/corona bekend geworden ??
  Weet ik niet maar de LAATSTE uitspraken kunnen geverifieerd worden !!!
  Dus ik ben ook nuchter : De tijd/praktijk zal het uitwerken !!!

  Xander, bedankt voor het laatste stuk weghalen van mijn vorige reactie, is beter zo.

 3. De waarheid zal uiteindelijk boven water komen, want niets blijft verborgen. Dat er gefraudeerd is, is wel duidelijk. Alleen al het feit dat ze alles op alles zetten om onderzoek te voorkomen zegt genoeg.

  Wanneer je niets te verbergen hebt, wil je juist een onderzoek bij twijfel!

  Het is bij ons een tijdje stil geweest, maar we zijn weer terug: https://www.de-gezouten-waarheid.nl/nieuwsbrief

 4. reactie op Tukker, 9/12.

  U noemt ene Dana Coverstone: voorzover hier bekend is Dana een vrouwennaam.

  En: profetieen zijn waarschuwingen: dat en dat kan gebeuren, TENZIJ voldoende mensen zich tot God wenden, bidden etc..

 5. Ik voorzie burgeroorlog in de USA. Als de bevolking doorkrijgt dat stemmen ook niet meer veilig / heilig is. Dat er geen “democratie” meer is. Dit werkt zo diep in op het vertrouwen en de gemoedstoestand van mensen. Pure misleiding van de (linkse en rechtse) elite om te komen tot chaos. Chaos waarbij de gewone burger veel, heel veel zal verliezen.

 6. De rechtzaak van Texas, waarbij inmiddels overigens al 17 staten zijn aangesloten, gaat NIET over de stemfraude, maar om de manier waarop de 4 swing states hun wetgeving hebben veranderd.
  Die methodes waren in strijd met de Amerikaanse Grondwet. De legislators hadden daar namelijk hun stem in moeten hebben; niet de rechtbanken.

  Waar het dus om gaat is dat de Supreme Court naar alle waarschijnlijkheid de bekrachtiging door de governeurs van de stemming in de 4 swing states ongeldig gaat verklaren. Zij mogen dan GEEN kiesmannen aanwijzen voor het Electoral College, die uiteindelijk de President kiest.

  Het Electoral College telt 538 kiesmannen, waarbij elke staat er een aantal van heeft, verdeeld naar inwonersaantal. Alaska is groot, maar er wonen niet veel mensen: 3 kiesmannen.
  California heeft de meeste inwoners: 55 kiesmannen.

  Enfin: om gekozen te worden, heeft een kandidaat 270 kiesmannen nodig die op hem stemmen.
  Echter: wanneer de zaak van Texas (en de 17 andere staten) gewonnen wordt, vervallen dus de kiesmannen van de 4 swing states en haalt geen van de kandidaten het vereiste aantal van 270 stemmen. In dat geval zal niet het Electoral College de President kiezen, maar doen de Afgevaardigden dat. Nu is het huis van afgevaardigden in handen van de Democraten, maar er is iets leuks aan de hand: wanneer de afgevaardigden de President moeten kiezen, gebeurt dat op het principe van een (1) staat, een (1) stem.
  Aangezien Trump de de meeste staten heeft gewonnen, zal hij dan Joe Biden gemakkelijk verslaan.

  Dat is dus de inzet van de rechtzaak. De stembusfraude zelf hoeft helemaal niet bewezen te worden. Het feit dat de 4 swing states hun wetgeving illegaal hebben aangepast is voldoende.
  Dat Texas naar de SCOTUS kan stappen is omdat hun kiezers benadeeld zijn. Zij hebben daarom het recht dit te doen.

  Dat men af moet van mail-in voting en van de Dominion stemmachines is een heel ander verhaal, maar daar heeft Trump twee jaar de tijd voor. Immers: in 2022 zijn er de midterm verkiezingen en dan moet alles wel gefixed zijn.

 7. Wat een klucht is dat daar in de VS. Blijft dat nu duren. Het zal volgens mij weinig veranderen. Shalom

 8. Zo kunnen wij de leugenachtige coronapropaganda bestrijden.
  De misselijkmakende coronapropaganda heeft maar één doel en dat is het volk angst aanjagen.

  Er is een heel effectieve manier om zelf een boodschap over te brengen en ervoor te zorgen dat de Great Reset nooit van de grond zal komen.
  https://niburu.co/het-complot/15784-zo-kunnen-wij-de-leugenachtige-coronapropaganda-bestrijden
  Afgelopen woensdag tijdens het zoveelste corona debat, kon je horen hoe wij in de tijdsduur van terug naar “Normaal” werden opgeschoven.
  De corona leugenaars blijven steeds van strategie veranderen, net zolang tot dat de “Grote Wereld Reset” heeft plaatsgevonden. Dus mensen, trap niet langer in de val die voor ons is klaar gezet. Werk niet mee aan uw eigen ondergang.

 9. Biden zal nooit zijn verlies toegeven, dat zou teveel gezichtsverlies voor zijn partij betekenen. Dan blijft er maar één optie open: Biden komt plotseling te overlijden (door ‘ongeluk’ of aanslag) en dit brengt zoveel tumult, onrust en onlust met zich mee, dat mevrouw Harris vervolgens gedwongen wordt te zeggen dat zij op die wijze het ambt niet kan aanvaarden en er dan nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven. Wie dan zullen winnen? Geen idee.

  Dit lijkt mij op dit moment het meest aannemelijke scenario. Vergeet niet, dat de gemiddelde Amerikaanse minimaal twee wapens in huis heeft en dat een gewapende burgeropstand/oorlog daarom altijd op de loer ligt. En een bewapende, boze mensenmenigte is bijna niet te controleren. Dat weet het kamp Biden/Harris net zo goed en op dit moment lijken de aanhangers van Trump daar ook niet voor terug te schrikken.

  Maar misschien zie ik het verkeerd …

 10. “Dringende en tevens mijn laatste waarschuwing lieve mede mensen.”

  Jaap van Dissel (RIVM) weet niet wat ‘fake nieuws’ is.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/10/jaap-van-dissel-rivm-weet-niet-wat-fake-nieuws-is/#more-15896
  Beste mensen, wie nog steeds blijft geloven in de goede bedoelingen van de minister van volksterreur, die kan maar beter onder een steen gaan liggen. Het is voor uw welzijn zeker aan te raden, eerst maar eens je zelf eerst goed te informeren, waarom gezonde mensen een vaccinatie moet krijgen. Want we worden zwaar in de maling genomen, we worden gehersenspoeld door een satanische sekte. Met het uiteindelijke doel een totale andere samenleving. Wie de tweede wereld oorlog heeft mee gemaakt, ziet duidelijke vergelijkingen, in hun strategie.

 11. Blijkens de reacties is het geheugen mbt de machines bij Fortuyn Balkenende aangetast.
  Toen al werd (stemmend) Nederland gedeeptroath en in hun reet verkracht door Doodminion.
  JP moest in ruil voor ijdelheid en Porche Nederland verraden en deed dat voor liefde van aanzien inkomen en pensioen.
  En dan nog wat mbt apothekers registratie en spuit.
  Deze zakkenvullers in dienst van de pharma zijn erger dan Rutte de Jong Opstelten Balkenende e.v.a. bijelkaar.

 12. Nederland gebruikt ook telmachines voor stembiljetten? Dominion en smartmatic is onder vele namen uitgebracht…hier het zelfde laken een pak..
  De vorige verkiezingen waren ook frauduleus. Hier in Nederland? Ja, een Amerikaanse profeet zei het lang geleden. Heb ik onthouden. Wilders was dus nr1..
  Profeet was John Paul Jackson, overleden in 2015. Ja, en hij heeft ook gesproken over twee pandemieen…

 13. Inmiddels hebben zich al 17 staten bij Texas aangesloten. Het zal mij niets verbazen als Joe Biden vandaag of morgen zijn verlies ( concede ) gaat aanbieden. Puur om te voorkomen dat alles maar dan ook alles aangaande de grootste verkezingsfraude door de Democraten boven water gaat komen.

 14. U kunt het getal 9 doorstrepen: het zijn er inmiddels ZEVENTIEN (net op foxnews)

  En: nieuws over H. Biden, K. Harris: niet in hun voordeel ….

 15. Drie punten

  1) Wat ik al vaker zeg, staat nu op het punt te gebeuren, Dana Coverstone 444 Prophecy News, zijn dromen.
  Als zijn dromen 100% uitkomen dan ZULLEN er straks russische/Chinese soldaten door de straten van Amerikaanse steden lopen , wat een feit is dat het daar uit de klauwen gaat lopen.
  2) Openbaringen hfd 13 vers 1a zegt Ik zag uit de ZEE een beest opkomen , met de zee wordt een onrustige mensenmassa waarschijnlijk bedoeld, dat houdt in dat er in het komende jaar (en) veel onrust zal zijn d.m.v. rellen/opstanden/demonstraties/protesten.
  In die chaos zal de antichrist opkomen en dat zal het begin zijn v/d laatste 7 jaar
  3) Wat een belazeren/wat een volksverlakkerij/wat een leugens
  Gisteren heel duidelijk de mening van de FDA aangaande risico s en bijwerkingen aangaande Pfizer vaccin en nu Volkskrant beweert dat vaccin verdient een 10 en dat ZOU FDA GEZEGD HEBBEN.

  Mensen , zie in hoe verschrikkellijk verschrikkelijk je belazerd wordt door de reguliere pers.

 16. Nu op Natural News.com: we refuse to be enslaved!
  Update van 9 december ’20 met een zelfs even ZINGENDE Mike Adams ….

 17. de verkiezingen hier worden al zeker twintig jaar ‘bijgeknipt’ …kwestie van telmachines instellen en je krijgt de gewenste uitslagen…alleen nu ging dit mis in Amerika, omdat Trump met een overmacht aan stemmen aan het winnen was..daarom werden de tellingen in de swingstates stilgelegd, en daarom kwamen er in het holst van de nacht koffertjes met stembiljetten om alsnog Biden te laten winnen. Ze hebben echter fouten daarbij gemaakt, in diverse staten zijn er meer stembiljetten doorgevoerd dan er uitgegeven waren…en daarom heeft Biden, die tijdens bijeenkomsten maar anderhalve man en een paardekop er naar toe wist te krijgen, 80 miljoen stemmen gekregen, méér dan enige president ooit heeft gekregen…en je kunt zeggen wat je wilt…maar dat is hoogst onwaarschijnlijk met deze demente én corrupte kandidaat.
  Aanraders om nu iedere dag te kijken op Rumble: Steve Bannon Warroom of Dan Bongino…beide (nog) ook op Youtube te zien, maar het is beter om Youtube te boycotten en op Rumble te kijken. Als je deze shows iedere dag volgt dan blijf je uitstekend op de hoogte.

 18. Kijk vooral op jensen.nl de jensen show 268 waar Jensen komt met onthullingen over dat China al sinds 1992 is geïnfiltreerd in de hoogste regionen van de Amerikaanse samenleving. Aan het woord is een professor uit Beijing, Di Dong Cheng, ( na 19 min start jensen) Chinees NL ondertiteld. Uiteraard zit Biden in de pocket van China! De professor begint op 20 m 33 s . Hij zegt zelf dat hij iets controversieels gaat zeggen: dat komt omdat wij ( China) mensen hebben zitten in de hoogste ( Amerikaanse ) top.
  En dan is er nog John Ratclif (21m 40s) de director of national intelligence die dit weekend heeft gezegd: dat China het grootste gevaar voor Amerika is op dit moment op militair, economisch en technologisch gebied. Dit is nog nooit zo hard gezegd over China.

  Ik weet zeker dat wereldwijd miljoenen oprechte Christenen bidden voor The Donald die zelf gelooft dat hij uiteindelijk de verkiezingen gaat winnen. Het is niet zomaar een keus tussen twee kandidaten…iedereen voelt wel dat hier veel meer op het spel staat! Het is de keus tussen to be or not to be (m.i.)

  Mijn gebed voor de overwinning van Trump gaat naar God uit.

 19. Trump heeft een groot deel van het leger, marine en luchtmacht in staat van paraatheid gebracht. Gespeculeerd wordt dat dit gedaan is om druk op het hooggerechtshof uit te oefenen voor het geval haar rechters zouden twijfelen en de ‘Texas zaak’ niet ontvankelijk te verklaren.
  Het gaat er om spannen..

 20. Verkiezingsfraude? Hoe kan het zo zijn? Altijd dacht ik toch dat de democraten links en daarmee menslievend zouden zijn en zich ook verre van corruptie, leugens, bedrog en pedofilie zouden houden. Ja, hoe naïef was ik dan?
  Maar nu de Nederlandse verkiezing volgend jaar. De corona problemen zullen een paar weken ervoor als een lawine naar beneden storten (door dezelfde onbetrouwbare test die nu gebruikt word voor de niet bestaande positieve gevallen) en men zal zeggen óóóh dit jaar was het geen fijne kerst met ons tweetjes maar Rutte deed het zóóóó goed want de cijfers wijzen dat uit dus laten we maar VVD stemmen hoor.
  Mensen ik neem aan dat u wakker bent maar maak anderen om u heen indien nodig ook wakker want corona is de grootste volksverlakkerij ooit!!! Het stelt echt niets meer voor dan een seizoensgriep.
  Stemfraude is iets waarvan ik de roverheid al langer van verdenk maar wie maakt het waar en wie stemt met gezond verstand nog op pinokkio of de vaccinfreak (die overigens zelf geen vaccin neemt) de jonge.

 21. @ knight, Hoe dan ook is het vreemd dat er koffers met stembiljetten onder een tafel vandaan komen die daar de gehele dag onaangeroerd onder een kleed hebben gebivakeerd. Vervolgens komen er in meerdere swingstates na mindernacht enorme votes dumps voor Biden. Hoe dan ook dit filmpje schreeuwt om een verklaring (die zin gebruiken Rechtbanken en Politie/Justitie ook heel vaak in Nederland) Vervolgens is er zo weinig bewezen met dit filmpje dat 1 van de vrouwen daar aanwezig nu niets meer zegt en een advocaat ingehuurd heeft omdat ze kennelijk bang is voor enige consequenties.

 22. waarheid van filmpje is moeilijk te achterhalen. maar het verbaast me niets als er op grote staal gefraudeerd is met de post stemmen , en erger hier mag je in mrt volgend jaar ook per post stemmen dat verontrust me nog erger..

 23. …. Ik voorzie ook hele interessante verkiezingen in Nederland ….

Comments are closed.