‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’

Volgens majoor Jeffrrey Prather, klokkenluider en ex-special ops / special agent, wacht Trump tot op het allerlaatste moment met het uitroepen van de noodtoestand.

—————————————————————————————————————————————–

Zelfde inlichtingenofficials die achter Rusland-samenzwering hoax zaten, proberen nu China uit de wind te houden en rapport te vertragen – Onbevestigde bron: Trump heeft staf opdracht gegeven Washington DC te verlaten – Forensisch onderzoek bewijst fraude met Dominion stemcomputers

—————————————————————————————————————————————–

John Ratcliffe, de Directeur van de Nationale Inlichtingendiensten (DNI) in de VS, heeft bevestigd dat de Amerikaanse verkiezingen werden beïnvloed door buitenlandse machten, in ieder geval China en Iran (dat laatste land vermoedelijk via een server in Nederland), maar mogelijk ook andere landen. De DNI wordt echter tegengewerkt door andere elementen in de inlichtingendiensten, die proberen de publicatie van dit cruciale rapport op 18 december te vertragen. President Trump kan dit rapport namelijk gebruiken voor het in werking stellen van een ‘executive order’ (EO) uit 2018, waarmee hij alle medeplichtigen van de coup tegen zijn regering kan laten arresteren.

De genoemde EO werd 2 jaar geleden speciaal uitgevaardigd om buitenlandse inmenging in de Amerikaanse verkiezingen snel te kunnen aanpakken, en de bezittingen en activa van alle bedrijven en personen die hier aan hebben meegewerkt in beslag te nemen. Alle ‘Big Tech’ en ‘Big Media’ bedrijven zijn medeplichtig aan het steunen en promoten van de diefstal van de verkiezingen, wat feitelijk niets minder dan een staatsgreep was.

Hoge inlichtingenofficials zouden de publicatie echter proberen te vertragen door te weigeren om op 18 december samen te komen en het rapport te ondertekenen indien het bewijs tegen China er niet wordt uitgehaald. DNI Ratcliffe zou echter hebben aangegeven zelf zijn handtekening te weigeren als dit bewijs moet worden verwijderd. Degenen die de afgelopen jaren het hardste ‘Rusland! Rusland!’ riepen, maar daar geen greintje bewijs voor konden presenteren, proberen nu China juist uit de wind te houden.

Forensisch onderzoek bewijst fraude met stemcomputers

Forensische digitale specialisten hebben fraude aangetoond met omstreden Dominion stemcomputers. In Antrim County waren de machines geprogrammeerd om 68% van te stemmen foutief te registreren, en in Clark County (Nevada) 70%. Deze extreem hoge foutenmarge diende als excuus om de stemmen achteraf handmatig aan te passen. Aangezien deze machines in alle ‘swing states’ zijn gebruikt, is stembusfraude hiermee andermaal bewezen. Advocaat Sidney Powell eist dat alle Dominion stemcomputers nu in beslag worden genomen en worden onderzocht.

Lin Wood, een andere topadvocaat, denkt dat de aangetoonde fraude met de stemcomputers voldoende is om ervoor te zorgen dat Trump president blijft. (2) Wood verwacht tevens dat gouverneur Kemp van Georgia en diens minister van BiZa Raffensperger zullen worden gearresteerd. Hij roept de bevolking op zich voor te bereiden, en lijkt te verwachten dat op korte termijn het leger zal worden ingezet om de orde te handhaven.

Majoor Prather: Trump wacht tot op laatste moment met noodtoestand

Volgens een onbevestigde bron zou president Trump het grootste deel van zijn staf hebben opgedragen om Washington D.C. te verlaten. Dat lijkt erop te wijzen dat er iets groots aanstaande is, mogelijk het uitroepen van een nationale noodtoestand. Volgens majoor Jeffrrey Prather (foto), klokkenluider en ex-special ops / special agent, wacht Trump echter tot op het allerlaatste moment om daar een besluit over te maken. (1)

Trump kan ook op ieder moment het 14de Amendement inroepen, waarmee kiesmannen die hun eed hebben geschonden en een opstand of coup hebben gesteund, uit hun functie kunnen worden gezet. Als hij dit voor 6 januari zou doen, kan Trump alsnog een meerderheid van het kiescollege achter zich krijgen.

Mike ‘Natural News’ Adams zegt dat Trump als vergelding voor de ‘cyber aanval op de Amerikaanse verkiezingen’ de staatsschuld aan China zou kunnen annuleren (3). Dat lijkt ons wel heel erg extreem, want dat zal waarschijnlijk onmiddellijk een oorlog tussen beide landen betekenen. Trump is nu juist de eerste president in 40 jaar tijd die niet ergens een nieuwe oorlog is begonnen.Xander

(1) Natural News
(2) We Love Trump.com
(3) Natural News


Zie ook o.a.:

12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: ‘Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: ‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Het lijkt erop dat het nog niet voorbij is.
  Trump vandaag

  President Trump verzekerde het Amerikaanse volk dat de inspanningen van zijn campagne vooruitgang boeken: “We zijn eigenlijk heel dichtbij. Het nepnieuws zal je dat niet vertellen. Ze proberen het te onderdrukken. Lamestream media doet hetzelfde wat ze deden met laptop uit de hel. We komen wel in de buurt!”

  Mocht het wel voorbij zijn dan staan de Amerikanen op hun eigen fraude graf te dansen

 2. @Jantje
  Het is ook volgens mij al langer duidelijk dat Trump moet aftreden.
  Het is voor de wereld wel te hopen dat Biden niet het stokje overneemt van Obama.
  Want dat was me toch een bedroevende slechte president. Hij was zo mogelijk nog gevaarlijker dat George Bush, want die was volgens mij alleen maar dom. Maar de wereld zal volgens mij er zeker niet veiliger op worden.

 3. De verkiezingen rondom Trump gaan een beslissende ronde in. Het militaire gezag in de VS weigert Trump terzijde te staan bij de zogenaamde Martial Law (staat van beleg).

  Verder heeft de rechtse zender Newsmax bakzeil moeten halen in haar beschuldigingen rondom de Dominion stemmachines en de gebruikte Smartmatic software, waarschijnlijk vanwege de enorme financiële risico’s die deze nieuwszender loopt als zij hiervoor vanwege niet bewezen aantijgingen bij de rechter door de betreffende bedrijven ter verantwoording wordt geroepen vanwege grootschalige inkomstenderving van deze bedrijven.

  Zie voor beide bronnen newsmax.com

  Ook het herroepen van Biden als de president elect in het Congres op 6 januari lijkt op niets uit te lopen. Het HvA in het Congres heeft een democratische meerderheid en een aantal rep senatoren in de Senaat heeft al te kennen gegeven om de kiesmannen van een aantal swingstates niet ter discussie te willen stellen. Zij vallen daarbij Trump af en zien, wellicht schoorvoetend, Biden als hun nieuwe president.

  Het tijdperk Trump nadert haar einde. Ook zijn recente aantijging dat niet Rusland (wellicht vanwege zijn haat-liefde verhouding met Poetin?) maar China achter de grootschalige militaire hack zit, spreekt boekdelen. Zelfs zijn trouwe bondgenoot, de minister van buitenlandse zaken Pompeo, gaf eerder Rusland de schuld van de grootschalige hack en ook VS experts wijzen allen in de richting van Rusland, maar Trump blijft hangen in zijn eigen alternatieve werkelijkheid.

  Maar vanaf 20-01-2021 is dat allemaal voorbij. Het is voor Trump te hopen dat hij vanaf dat moment niet achtervolgd gaat worden met zowel financiële als strafrechtelijke rechtszaken, zoals belastingontduiking, waar in de VS zware straffen op staan. We zullen het allemaal gaan zien.

 4. Hoi, nogmaals Pieterman. Vanmorgen las ik een artikel in de Telegraaf dat de kans op een burgeroorlog in de VS met de dag toeneemt. Gefrustreerde Trump kiezers die geen duidelijk antwoord krijgen op de vraag of er werkelijk op grote schaal fraude is gepleegd, het onvermogen van de overheid om dit diepgaand te onderzoeken, al of niet malafide stemmachines, miljoenen valse stembiljetten ja of nee, kortom er blijven teveel vragen over om de Trump stemmers te overtuigen dat de verkiezingen wel eerlijk waren (of niet). Dat kan een aanleiding zijn voor een burgeroorlog, de zogenaamde vlam in de pan, zeker van republikeinse zijde. Hoewel ik die reactie volkomen kan begrijpen hoop ik toch dat dit niet zover zal komen. Een burgeroorlog betekent ten eerste veel burgerslachtoffers aan beide zijden, maar een burgeroorlog zal ook de positie van de VS als één van de sterkste militaire mogendheden in de wereld sterk ondermijnen. Daar zullen landen als China en Rusland garen bij spinnen. En waarschijnlijk ook tal van andere zogenaamde schurkenstaten die dan hun kans schoon zien om nog meer hun eigen gang te kunnen gaan. Denk aan Iran met een atoombom programma, gericht op Israël en wellicht (West) Europa, we moeten dit scenario niet uitsluiten. En dat is het laatste wat we ook in Europa moeten willen. Maar hoe krijgen we de gemoederen bedaard? Volgens mij is dat vrijwel niet te doen. De staat van beleg uitgeroepen door Trump zal door de democraten niet geaccepteerd worden. Het Congres zal denk ik wellicht wel met de nodige stribbelingen uiteindelijk Biden als de nieuwe president aanwijzen. Volgens mij zal de overheid op niet al te lange termijn aan alle burgers in de VS duidelijkheid moeten verschaffen of er wel of geen grootschalige fraude was en dan met afdoende bewijsmateriaal (geen fraude of wellicht wel fraude). Of dan ingeval van wel fraude de benoeming van Biden terug gedraaid kan worden weet ik niet, maar dat zou dan m.i. wel moeten. Ik wens Trump, de burgers, de overheid maar toch ook Biden veel wijsheid toe om de juiste dingen te doen.

 5. Een handmatige hertelling op woensdag bevestigde dat een provincie van Michigan ten onrechte op verkiezingsavond een overwinning voor de Democratische presidentskandidaat Joe Biden had gerapporteerd.
  De hertelling in Antrim vond 9.759 stemmen voor President Donald Trump, tegenover 5.959 stemmen voor Biden.

  Op 3 november verklaarden de provincieambtenaren dat Biden meer dan 3.000 meer stemmen dan Trump had gekregen. Twee dagen later zeiden ze dat Trump met ongeveer 2.500 stemmen meer had gewonnen. Een derde verandering vond op 21 november plaats, waarbij Trump met bijna 4.000 stemmen meer als winnaar werd verklaard.

  De ambtenaren gaven de schuld van de afwijkende resultaten aan een menselijke fout.

  Antrim County gebruikt Dominion Voting Systems machines en software.

  Een onafhankelijke groep die een onderzoek van de machines uitvoerde, heeft verklaard dat ze hebben ontdekt dat het stemsysteem van Dominion opzettelijk een enorm hoog aantal stemmingsfouten genereert, waardoor de stembiljetten een proces in gang zetten dat bekend staat als handmatige toewijzing van de stemmen.

 6. Gezien alle reacties wil ik nogmaals reageren. De kern van deze discussie, het al of niet uitroepen van de noodtoestand, draait maar om één ding. Is er sprake van grootschalige verkiezingsfraude, met name in de zogenaamde swing states, ja of nee? Trump heeft keer op keer middels rechtszaken geprobeerd dat bevestigd te krijgen. Tot nu toe zonder resultaat, alle rechters hebben de aangespannen zaken afgewezen. Geen afdoende bewijs. Of er is geen massale verkiezingsfraude of die was zo geraffineerd dat dit niet te bewijzen valt. Gemanipuleerde stemmachines is natuurlijk mogelijk maar dat is m.i. ook achteraf nog te controleren. Daar is nog geen concreet bewijs voor. Hacken uit het buitenland van Trump vijandige landen zoals China. Is natuurlijk mogelijk, maar alleen als de stemmachines zijn gekoppeld aan internet. Via netstroom of via de lucht gaat dat echt niet, ik ben ICT specialist dus ik weet waar ik het over heb. Massaal stemmen met stembiljetten van overleden personen, daar geloof ik ook niet in. Dan moeten er miljoenen overleden personen gestemd hebben en dan uiteraard op Biden. Dat lijkt mij onwaarschijnlijk. Miljoenen stembiljetten te veel (lees onwettig) in een kiesdistrict lijkt me ook niet waarschijnlijk. Als er veel meer stembiljetten worden ingeleverd in een district dan dat er kiesgerechtigden zijn valt dat meteen op, ook bij de verkiezingsofficials. En ik geloof niet dat al deze officials corrupt zijn, want dan valt er altijd wel iemand door de mand. Ok, of de gevolgde procedures om per post te mogen stemmen rechtmatig zijn is een punt. Maar zelfs de Scotus heeft een zaak (PA) afgewezen met de constatering dat de kieswet terzake in PA door een Rep gedomineerd parlement is goedgekeurd in 2019. Dan kan je daar na ruim een jaar niet meer op terug komen. De vraag is hoe nu verder. De staat van beleg uitroepen? 74 miljoen Amerikanen die op Trump hebben gestemd zullen dat wellicht toejuichen. Maar de 81 miljoen die op Biden hebben gestemd, er vanuit gaande dat dit alle legale stemmen zijn, zullen dat nooit accepteren en zullen dit als een staatsgreep beschouwen. En zal het leger Trump bijstaan? Volgens de Amerikaanse grondwet mag dit niet. Persoonlijk ben ik van mening dat Trump moet proberen om het Congres zover te krijgen dat zij de door het kiescollege uitgeroepen Biden president elect moeten ombuigen in het voordeel van Trump. Dan is er sprake van een politiek besluit en niet eentje middels de staat van beleg wat velen niet zullen accepteren. Maar ook het Congres is een moeizame hobbel. Het HvA heeft een democratische meerderheid. De senaat is afwachten, maar enkele rep senatoren hebben al gemeld dat ze deze keer niet zover willen gaan om de kiesmannen in een aantal swingstaten af te wijzen. Nuchter beschouwd betekent dit dat Trump hoe dan ook op 20-01-2021 het WH moet verlaten. Leuk of niet, het zij zo. Tenzij er een wonder gebeurt.

 7. Erg grappig nu zelfs microsoft gehackt.
  https://www.cnbc.com/2020/12/17/microsoft-shares-fall-after-report-it-was-swept-up-in-solarwinds-hack.html
  Dan de Amerikaanse kernwapen opslag gehackt.
  https://duckduckgo.com/?q=US+nukes+hacked&t=opera&ia=web
  Dan is het zeker niet vreemd of raar dat de mensen gewoon gestemd hebben en belazerd zijn.
  We zijn afhankelijk geworden van systemen die de veiligheid van onze planeet in gevaar brengen.
  Onze regering moet eens nadenken waar zij aan blootgesteld kunnen worden en ons land verliezen.

 8. Oke, het was dus te fel mijn laatste post, hij was wel waar maar hij was inderdaad te fel MAAR ik kan me soms ook heel kwaad maken hoe sommige mensen reageren, zo onvoorstelbaar onverstandig en naar mijn mening dom .
  Als duidelijke feiten, heel duidelijk wijzen op fraude HOE krijg je het dan in je hoofd om het anders te zien ??
  Ben je dan een van de mensen die zijn aangenomen om het te moeten bagatelliseren wat hier geschreven wordt ??

  Ik zal het hierbij, laten Xander

 9. Willy at 17/12.

  Er is niets in de constitution over ,, een president elect. Biden is geen president elect.. De media hebben de mensen gebrainwashed met deze leugen.
  Studeer meer u.s politics Willy.

 10. Beste Hugo.
  U bent wel erg “ goed gelovig” ik begrijp dat wel want ik heb Amerika ook jaren met grote verbazing gevolgd.
  En toen dacht ik ook zoals u, maar er is daar veel meer aan de hand.
  Er vind daar een omslag plaats van een vrije land met alle daarbij behorende vrijheden, naar een gecontroleerd land, nu nog niet zo openlijk maar de technologie met de rijke elite trekt daar aan de touwtjes.

  Die regeert in feite, bij Trump kregen ze niet veel kans en vandaar die haat tegen hem.
  Want het is pure HAAT.
  De regerende elite van Amerika samen met de grote internet en sociaal media bonzen, zitten zo vol met haat tegen Trump dat ze al vier jaar lang één doel hadden en dat was “ hem impeached” afzetten weg ermee, hij doorkruist de plannen van de elite die zeker naar nu pas goed openbaar komt, sterke banden heeft met China.
  China is al heel DIEP geïnfiltreerd in Amerika , in de economie in de politiek in de financiële wereld in de handel zelfs in het congres met een “ echte spion “ , met een liefdes relatie ( James Bond in de praktijk ❗️)
  Trump heeft dit doorzien , en de elite vangt er goed geld mee en maakt er mooie sier mee ( kijk maar naar het schandaal Hunter en Joe Biden, en Joe zijn broer is erin verwikkeld) het is allemaal egoïsme daar op regeringsniveau. En daarom “ verdragen” ze hem niet. Joe Biden is corrupt en omkoopbaar door de Chinezen hij is chantabel…. en niet z’ on Klein beetje ook, en dat moet dan president van Amerika worden ❓
  Ik snap Trump. En alle Amerikanen die dit zien en willen voorkomen.
  Maar de FBI heeft ook belangen in dit smerige spel. De FBI is niet objectief.❗️

  Het schandaal van Hunter Biden is daar een sprekend voorbeeld van.
  De laptop van Hunter Biden was al een jaar bij de FBI, en die deden er niets mee, terwijl dit een schandaal van fraude en verraad aan het land en witwassen en steekpenningen enzovoort enzovoort is, maar de FBI zit ook in dit complot.
  Joe Biden is van alle criminele activiteiten van Hunter op de hoogte, Joe Bieden deelde zelfs mee in het geld wat Hunter binnen haalde tijdens zijns vaders Vice President schap. Hoezo crimineel ❓❓❓❗️😡

  Ik begrijp Trump, en de gewone Amerikanen begrijpen hem ook …… hij heeft ze banen beloofd, en ze kregen het hij heeft al zijn verkiezingsbeloften nagekomen dus de gewone werkman begon weer te geloven in de politiek.
  Ze gingen weer en nu massaal naar de stembus.‼️
  Maar iedereen heeft buiten de criminaliteit van de elite, de democratische partij , de FBI en De CIA en De invloed van China en Iran gerekend. Die is heel sterk.

  Ik begrijp dat Trump terug vecht, en hij zal tot het uiterste gaan, want hij heeft niets te verliezen, de hele wereld staat op een kruispunt, als deze fraude getolereerd wordt dan is er NIETS en NIEMAND meer te VERTROUWEN.

  U schrijft, gewoon hertellen, dan is er niets aan de hand, maar het zit veel dieper het is veel gecompliceerder, en wij hier in Europa zullen hierin mee gesleurd worden.
  Het voorbeeld hiervoor was de Black Lives Matter demonstratie met alle onderliggende agressie.❗️
  Deze onrust komt hier ook en zal versneld worden als in Amerika de hel losbreekt. Een kwestie van tijd.
  Er is momenteel al veel onrust over onze regering en het Corona beleid. En veel andere zaken. De economie onze vrijheden enz enz enz.

  ========( ik ik ga nu op de stoel van de duivel zitten en ben voor even hier een complot denker, ;;;;; maar ik ben nog steeds van mening dat het Corona virus in Wuhan in het beveiligde laboratorium is geproduceerd, misschien zelfs wel in opdracht van de CIA omdat ook amerikaanse geleerden aan dit laboratorium verbonden waren en het lab ook veel geld uit Amerika ontving. Ook het tijdstip van verspreiden kwam op de juriste tijd ongeveer een jaar voor de verkiezingen in de USA .
  Net voldoende tijd om de economie in te laten storten , dus Trump in discrediet te brengen. nogmaals dit is de stoel van de duivel…….. Ook de “ rare” kandidatuur van Joe Biden geeft te denken, hij wordt nu aardig “ opgepept “ maar er zijn filmpjes dat hij ronduit wartaal uitslaat. Hoe kunnen de Democraten ( zonder dat ze een dubbele bodem hebben deze man kandideren ❓) Alleen de toekomst zal hier mogelijk openheid in kunnen brengen‼️========
  Dit is een wereld wijd plan om de MACHT❗️

  In Amerika was men al vier jaar bezig om Trump af te zetten omdat hun grote wereld omvattendende leiderschap == De Nieuwe Wereldorde=== in het gevaar kwam met Trump‼️ Met Amerika aan de leiding❗️Dit zijn de trekjes van de CIA en de FBI ❗️Trump zei NEE Amerika first en geen oorlogen aan de andere kant van de wereld soldaten naar huis❗️Geen Amerikaanse dode soldaten meer in Afghanistan een land waar wij toch niets van begrijpen en helemaal niets mee te maken hebben. Oei…. dat doet pijn bij de CIA die willen de hele wereld naar hun hand zetten❗️
  Trump heeft nu ook een aanklacht ingediend of “ obstructie” van het presidentiële handelen ook strafbaar is.
  Obstructie van het congres en van Justitie is namelijk wel strafbaar in Amerika❗️Waarom dan niet het hoogste ambt❓

  Het is een spannende tijd voor de hele wereld.
  En Trump probeert nog te redden wat er te redden valt.
  Of het hem gaat lukken ❓we zullen het zien….
  Er komt een tijd dat het volledig ===“ uit de hand “==== zal gaan lopen. ❗️
  Kijk ook eens naar het Wereld Economisch Forum, hoe die elite club ( en reken daar ook de grote farmaceuten maar toe ! ) dezelfde agenda hebben dan de Democraten in Amerika.
  Luister eens naar Swaab van het WEF die openlijk zegt we gaan de wereld resetten het iser nu de tijd voor “ De grote reset”
  Kijk eens naar George Soros die openlijk zegt “ ik ga Amerika vernietingen “ en daar druk mee bezig is.

  Kijk eens naar de Bijbel hoe er in het laatste der dagen een grote verdrukking en een grote chaos op de wereld zal zijn, zo groot dat de hele wereld zal roepen om Één grote WERELDLEIDER.
  En dit laatste ZAL GEBEUREN‼️Linksom of rechtsom‼️
  De antichrist.‼️
  Wij 21 eeuwse mensen leven in zeer bijzondere tijden, pas goed op jezelf en vraag God om wijsheid bij het nemen van je beslissingen.
  Zeker ook nu de vaccinaties eraan komen.

  Ook hier is veel mee aan de hand. China en Rusland gaan de minder financieel draagkrachtige landen met vaccins “ overspoelen “ een geopolitieke vaccin oorlog “ ligt op de loer❗️
  Dan de wetenschap dat er in onze vaccins al dingen zitten die “ niet deugen” en zeker nu in het tijdperk van de nanodots
  == wat stoppen de Chinezen in hun vaccins❓❓ ===== gaan ze straks via A. I. Hele volksstammen mensen besturen via computers.❓Dit is niet ondenkbeeldig ❗️
  Als je eens goed nadenkt lijkt het net een slechte film. ❗️
  Ik stop maar beste lezers van Xandernieuws blijf het volgen wat want hier gebeurt iets wat “ geschiedenis schrijft”
  We zullen het alleen maar achteraf kunnen beoordelen.
  Ik wens jullie allen
  Shalom
  Anna

 11. War is coming.
  2021 zal deze wereld op zijn kop zetten voordat het met geweld wordt verwijderd. Maak je gereed als je dit nog niet hebt gedaan.

 12. geloof in God maar stemmen op mensen, wat voor goeds had je verwacht dan ?

 13. The Numbers Don’t Lie: Data Scientists Break Down Voter Fraud in Arizona and It’s Shocking – 790,000 Laundered Votes Injected Into the System (VIDEO)
  By Cristina Laila
  Published December 17, 2020 at 2:31pm
  Share
  Tweet
  P
  Share
  Email

  De cijfers liegen niet.

  Er was massale Democraat kiezersfraude in Arizona in de verkiezingen van 2020 in een paar belangrijke provincies.

  Advertentie – verhaal gaat hieronder verder

  Arizona is nu rapportage 79,9% opkomst, de hoogste in het land volgens de laatste geaggregeerde resultaten van Statista. Het is ook gemakkelijk de grootste opkomst in de geschiedenis van de staat.

  Op 16 november 2020, Arizona was de rapportage van een 65,9% opkomst – nu op 30 november 2020, de minister van Buitenlandse Zaken aanbevolen verkiezingsresultaten website Arizona Vote is nu rapportage 79,9% opkomst!

  00:04
  01:20
  This Day in History
  TRENDING: BREAKING: Us Department of State Issues New Warnings: “The Chinese Communist Party Poses a Real Threat”

  Zoals TGP eerder gemeld, een statisticus besprak zijn bevinding op frauduleuze stemming Arizona’s tallies in 2020:

  Absoluut adembenemende systemische [sp] fraude is wat ik zie als ik kijk naar de resultaten van Arizona. Het aantal uitgebrachte stembiljetten bedroeg 3.420.565 in 2020 tegenover 1.037.550 in 1998. De Grote Staat Arizona had 2.383.015 meer mensen stemmen in 2020 ten opzichte van 1998.

  Advertentie – verhaal gaat hieronder verder

  Het aantal mensen in de Grote Staat Arizona groeide met 1.756.241 naar mijn schatting. De schatting van De Bogus toont aan dat de bevolking van de Staat met 2.216.503 groeide. Wow. Dit is SUPER DUPER INDRUKWEKKEND.

  De Grote Staat arizona had elke nieuwe persoon toegevoegd aan de bevolking STEM – 100% van alle nieuwe Arizonans dat de staat ingevoerd sinds 1998 gestemd (dus niemand onder de 18 moet zijn ingevoerd) + 166.511 Meer mensen gestemd dan de bevolkingsgroei; vandaar de oprichting van Phantom Sleeper Voters.

  Data wetenschappers nam een kijkje op wat er gebeurd is in 8 provincies in Arizona met inbegrip van Maricopa, Pima, Pinal en Coconino provincies, en het is schokkend.

  Onze bronnen vertellen ons dat de mensen achter deze video experts zijn in data science en analytics, en de ruwe gegevens hebben opgenomen om transparantie te creëren in hun onderzoek en conclusies.

  Deze gegevens wetenschappers geïdentificeerd maar liefst 790.175 witgewassen stemmen die werden geïnjecteerd in het systeem in 8 provincies in Arizona!

 14. Trust the plan en Q?
  Trump zelf geen oorlog gestart en zelfs kinderen gered uit handen van pedofielen?
  Dan zijn wapen deal met Saoudi Arabie en dus tevens indirect medeplichtig aan de grootste kindersterfte op dit moment in Yemen?
  https://duckduckgo.com/?q=Trump+weapon+deal+Saudi+Arabia&t=opera&ia=web

  Dat is dan collateral damage of het zijn maar moslim kinderen toch?
  https://duckduckgo.com/?q=Yemen+dead+children&t=opera&ia=web
  Wat kunnen we zelf toch hypocriet zijn of al ziende blind lijkt het wel.

 15. Als die registraties in de stemcomputers een grote foutenmarge hadden en men dat achteraf handmatig kon corrigeren is er toch niets aan de hand, zou ik denken.Wat is hier nou bewezen?
  De kiesmannen hebben gestemd conform de uitslagen.Het lijkt me dat je ze dat niet kunt verwijten.
  Persoonlijk zie ik het in werking stellen van de ‘executive order’ als een poging tot staatsgreep en ik denk dat velen in de VS er zo over zullen denken en dat Trump onvoldoende gezag heeft om dat door te zetten.
  Ik kan me niet voorstellen dat hij zo gek en dom zou kunnen zijn,al is de nederlaag natuurlijk een hard gelag,zeker met zo’n uitslag,maar wel een afgetekende nederlaag,waarop wat mij betreft weinig af te dingen is.

 16. De zaak van Sidney Powell in Michigan heeft eindelijk het Hooggerechtshof gehaald.
  Tien dagen geleden een extreem-linkse en bevooroordeelde Obama rechter ontslagen Sidney Powell’s zaak in Michigan na zitting op het voor dagen. De rechter beweerde dat de zaak was “Een samensmelting van theorieën, vermoedens, en speculatie”:

 17. Biden kan alleen officieel president zijn , bij de inauguratie op 20 januari.
  De post van president elect bestaat niet in de amerikaanse grondwet en is zuiver om de mensen te misleiden, wat strafbaar is.
  Trump heeft tot 45 dagen na de verkiezingen tijd om zijn executive order 2018 te gebruiken, mits hij een rapport kan voorleggen dat er buitenlandse inmenging in de verkiezingen gebeurt is, (de verklaring van deze majoor, heeft geen enkele waarde), doet hij dit niet voor vrijdagnacht 18.12.2020, 12 pm amerikaanse tijd, dan word Biden president, tenzij deze overlijd, afstand doet voor de inauguratie, of vermoord word, in dat geval word het Harris, of het congres stemt toch nog op Trump op 6 januari,, wat een bijna nul % kans heeft.
  Of de noodtoestand word uitgeroepen in alle staten van de VS
  @willy 4.01, blij dat u ook weer van de partij bent met uw goed gefundeerde feiten zonder context, en steeds vanuit een persoonlijk oogpunt.
  Trump blijft president tot 20 januari, met alle volmachten en rechten die daarmee gepaard gaan.

 18. Dus conform Qanon. Het wordt echt interessant nu. In de VS heeft Trump de bevolking op zijn hand. In de rest van de wereld blijven de MSM hem maar zwart maken. Maar wie het laatst lacht nietwaar.
  Trust the plan!
  Als we dit toch zouden mogen meemaken.

 19. Jammer genoeg beseffen we totaal niet wat er ook speelt?
  Op Antartica zijn er geen vijanden alle landen hebben een verdrag getekend?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Antarctic_Treaty_System
  Dus de wetenschap kent wel vrede en voorspoed,dan op het ISS inde ruimte was geen spanning hoelang heeft Rusland ook Amerikanen naar het ruimte station gebracht?
  We zijn geprogrammeerd als burger bevolking te geloven on oorlog dat is gemakkelijk bij de geplande depopulatie lijkt het.
  Ook raar dat in de sport een eerlijke competitie bestaat zonder geweld b.v. de Olympische spelen.
  Dan het feit dat alle rassen en religie het Grieks gebruiken om deze wereld vorm te geven.
  Zelfs in de bijbel word gesproken over de Alpha en Omega ook gewoon Grieks dat is een feit dat veel mensen niet kunnen zien of begrijpen lijkt het wel.
  Burgers van alle landen zijn in staat om wereldvrede te eisen maar onze leiders hebben andere plannen.
  Zelf vraag ik mij af waarom gebruiken alle vijanden de zelfde computer en kan ik met het Amerikaanse google b.v gewoon op Aliexpress bestellen?
  Cyberoorlog is dan niet echt van toepassing commercieel geen problemen toch alleen ter afleiding?

 20. Dit verhaal klinkt bijna ongelooflijk maar is VOLLEDIG WAAR‼️
  Trump zal tot het laatste toe proberen om op een correcte manier erkend te krijgen dat er overvloedige fraude was bij de verkiezingen, om zoveel mogelijk tegenstanders die hem al vier jaar hebben beschuldigd nu aan te kunnen klagen.

  Ook Biden met zijn zoon Hunter is volop verwikkeld in het China schandaal❗️
  Miljoenen dollars hebben ze inmiddels op gestreken van China. Hunter staat nu onder investigation in Delaware❗️
  Ze hielden gewoon “ uitverkoop van Amerika “ terwijl Trump aan de macht was.
  Het is niet verwonderlijk dat China graag wilde dat Biden president werd.

  ( Pas trouwens op met China nu ook met de vaccins, ) ( China is en blijft een zeer gevaarlijk land voor het vrije westen❗️Ook voor ons❗️)

  China heeft met de elite van Amerika “ samen gespannen “ Daarom zijn ook de computers gemanipuleerd 1 stem voor Biden telde 1,25% en een stem voor Trump telde 0,75% plus computers stil gezet en de aantallen stemmen van Trump naar Biden getransporteerd ❗️Plus de honderden duizenden “ dubbel stemmen, doden stemmen, en verhuisde stemmen “ in vele Staten ❗️)
  Verder is op de meest uiteen lopende manieren gefraudeerd en dit komt nu aan allemaal het licht.

  Men beschuldigde vier jaar lang Trump van “ collusion “ met Rusland terwijl Biden met zijn Halve familie “ collusion “ met China bedreef.❗️In de psychologie noen je dat “ projectie”

  Er is ook een congreslid ( man naam even kwijt) die een liefdes relatie had met een Chinese Spion!
  Zij rapporteerde rechtstreeks aan de CCP.
  Dit sujet zat in de intelligentia commissie van het congres.
  Door Quen Nancy Pelosi ( schoonmoeder van Michiel Vos❗️) benoemd❗️
  ( Zelden z’on in en in corrupt en liegend mens gezien.
  Haar pocket alleen is belangrijk en haar zucht naar macht)

  Dus directe info van de eerste rang ging mede door haar toedoen direct naar China❗️
  Trump heeft dit in 2018 zien aankomen, en heeft een executieve order opgesteld dat bij verkiezings fraude hij de NOODTOESTAND kan uitroepen. ❗️

  Het is bijna grappig maar hij had deze verkiezings belofte “ drain the swamp “ nog niet ingelost, nu op de valreep van zijn eerste termijn lijkt hij dit te gaan doen.

  Hij zal zeker niet schromen om de schuldigen te arresteren, dit zijn er teveel om op te noemen.
  Ook hoge voormalig CIA en FBI lieden zijn daarbij.Comey Brennan, Adam Schiff, Nadler, Peter Struck En nog vele meer❗️
  Dit is een groot complot van HOOGVERRAAD ❗️

  En Trump is een man van “ gerechtigheid” hij gaat dit complot oprollen, hij heeft veel steun in het leger❗️
  En ook bij de politie vooral in de Republikeinse Staten en dat zijn er veel.
  En meer dan de helft van “ de gewonen Amerikaanse werkman “ staat achter TRUMP❗️

  Het gevolg zal zijn dat “ de Elite “ wel de achterban op de been zal brengen.
  Antifa en BLM groepen en deze zullen op hun beurt weer “ bewapend “ ( de vorige keer was het met stenen en brandbommen ) door lieden als SOROS en zijn mede standers.
  In hoeverre of dit nu weer zo zal zijn blijft de vraag maar trump zal niet aarzelen om dit in de kiem te proberen te smoren.
  Amerika heeft nog steeds zijn second amidment.
  Dus wapens in omloop.
  Hopelijk komt het niet zover, maar de Elite is DUVELS op Trump❗️

  Persoonlijk verwacht ik dat Trump na de verkiezings ronde van 6 januari, want dan worden er nog congresleden gekozen in Georgia de noodtoestand zal af kondigen.

  Het is ongelooflijk dat dit in de grootste democratie van de wereld gebeurt.
  Maar als Trump dit over zijn kant laat gaan is dit een nog grotere vrijbrief voor verdere corruptie, en is het hek helemaal van de Dam❗️Trump is heel slim, en goed op de hoogte hoe ver hij juridisch kan gaan.
  Hij heeft goede lawers, rondom zich en hopelijk gaat dit goed komen. ❗️
  De gewonen Amerikanen zien dit gebeuren.
  En weten hier minder van dan wij hier in Nederland.
  Onze msm geeft ook totaal geen info, waarschijnlijk om straks goed te kunnen schelden op Trump❗️

  De main stream media in Amerika verzwijgen ALLES IN ALLE TALEN ( goede info komt van Epoch times, Amerika tough leaders, Newsmax, en het Hoover instituut ( Victor Davis Hansen ) en NTD news

  Dus voor veel Amerikanen zal dit straks een grote schok zijn. ❗️
  Hun land van de ongebreidelde vrijheden de : noodtoestand ‼️
  Ze zullen het niet begrijpen❗️

  Ook het justicieel onderzoek over belasting fraude van Hunter Biden wordt niet gemeld in de MSM.
  Daar is Joe Biden ook bij betrokken. ‼️
  Hij heeft de afgelopen 4 jaar volop smeergeld gekregen van China.
  Als Amerika nu toestaat dat Biden hun president wordt dan beginnen ze al met een corrupte man❗️
  Helaas zijn Amerikanen nogal “ goed gelovig “ en gemakzuchtig met nieuws. ( niet kritisch)

  Met Biden aan de macht Dan wordt het land voor de gewonen Amerikaan “ onbetrouwbaar ” dat wordt het een dependance vanChina.
  Ik weet nu waarom Biden presidents kandidaat moest worden. ==Om de elite van het land te verlossen van Trump=
  Maar ook hier geldt “ wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in “ zelfs op dit niveau! ❗️
  ONGELOFELIJK dat it gebeurt❗️
  Ook op de USA universiteiten is China al flink geïnfiltreerd daar heeft Trump in sommige gevallen al spionage netwerken opgerold.

  Wat er van komt, we zullen het zien.
  Ik bid voor gerechtigheid, en voor openheid van zaken zodat de “ gewonen Amerikaan “ mee blijft tellen en een gerust leven kan leiden.
  Dat er geen burger oorlog zal komen.
  Dat het God bless Amerika zal mogen zijn.
  Dat mensen vrijheid zullen hebben ook vrijheid van religie wat behoorlijk onder druk stond ( voor Trump )
  God zegene Amerika en president Trump, dat hij de juiste beslissingen zal nemen overeenkomstig de constitutie, grondwet en dat de mensen in vrede zullen leven in dit machtige mooie land❗️
  Shalom Anna

 21. De eestvolgende weken worden uitermate spannend. Hoe ver wil en kan Trump gaan? Krijgt hij werkelijk de steun van het leger bij het uitroepen van de staat van beleg? Volgens een artikel uit de Amerikaanse grondwet mag het leger niet tussenbeide komen bij binnenlandse verkiezingsaangelegenheden. We gaan het zien. Maar ook het Congres moet de keuze van het kiescollege nog bevestigen. Normaal gesproken een formaliteit, maar nu? Het grote probleem voor Trump is dat nog geen enkele rechtbank de vermeende verkiezingsfraude heeft willen bevestigen. Dat maakt de legitimering van de noodtoestand m.i. wel lastig. Tegenstanders van Trump zullen dan al snel de term staatsgreep in de mond nemen. Laten we hopen dat de VS ook het gezonde verstand overeind houdt. Maar wat nu de beste keus is? Ik weet dat eigenlijk ook niet.

 22. Amir Tsarfati schrijft op You Tube

  dat het beslist geen gelopen race is dat Biden de winnaar is

  Op januari weten we meer

 23. Willy,
  We gaan het zien of Biden werkelijk president is. Trump heeft voldoende troefkaarten. Niet alleen de ruime meerderheid van de burgers aldaar, ook kant en klare casussen. Waarom willen ze deze niet in behandeling nemen denk je. Tot slot wijst extern dataonderzoek, uitgevoerd door zowel experts als studenten, uit dat de afwijkingen ernstig zijn.

  Verliezen is prima. Maar wel met eer. Wie dit niet wilt geloven, we zullen een staat van beleg, overgave door de joechina club of in het ergste geval een oorlog.

  Dit is dé harde realiteit. En in zeer korte tijd, uiterlijk 29 januari, gaan jullie dit allemáál zien. Sterkte met het verwerken van de shock.

 24. Dezelfde figuren: logisch …

  En Trump voert de spanning slim op door nog even te wachten met het nemen van een besluit.

  Binnenkort is de hele wereld weer vrij …

 25. Het zal mij benieuwen waar het heengaat , als dat gaat gebeuren dan krijgen we ZEKER rellen/opstanden/revoluties/burgeroorlog in de VS, hopelijk slaat het dan ook over naar Europa !
  Ik denk dat dan maar moet, je kan moeilijk deze fraude accepteren , misschien kunnen we dan ook de hele elite/bilderberg oppakken met alle vertakkingen, ook in Nederland en dan richting een Neurenburgerproces 2.0 gaan !
  Proces : Schuldig Vonnis : Eigenlijk is voor dit soort volksverlakkerij maar een vonnis mogelijk !!!!!!!!!

 26. Je kunt eigenlijk niet meer volgen, de Russen beschuldigen de VS de inlichtingendiensten dan van een complot tegen Rusland. De inlichtingendiensten van de VS verklaren dan doodleuk dat er buitenlandse inmenging is geweest tijdens de verkiezingen. Hoelang gaat die poppenkast nog duren? Bewijzen, dat moet je bewijzen. Van een noodtoestand heb ik nog niets van gehoord, en Trump zit nog tijdelijk in het Witte Huis. Biden is officieel de nieuwe president van de VS of men dat nu wilt of niet. Shalom

Comments are closed.