‘Vlag van Revolutie 1776 op Witte Huis: Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’

—————————————————————————————————————————————-

Volgens Mike ‘Natural News’ Adams nog 4 opties over: 1. Vrijgave documenten over link Biden/China en ‘pedo’ Congresleden – 2. Insurrection Act (/ staat-van-beleg) – 3. Volksopstand – 4. Goddelijk ingrijpen

—————————————————————————————————————————————-

President Trump zal zich volgens waarnemers tot het bittere einde blijven verzetten tegen de coup tegen zijn presidentschap en regering. Of hij daar nog genoeg medestanders voor heeft zal morgen blijken, als vicepresident Pence moet besluiten of hij als voorzitter van de gezamenlijke vergadering van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden de enveloppen met stemmen van het Electoral College laat openen. De algemene teneur van pro-Trump commentatoren is dat Pence daar geen blokkade voor zal opwerpen, en Joe Biden – ondanks de aangetoonde massale verkiezingsfraude – als president zal worden uitgeroepen. Echt of niet, een foto van het Witte Huis waarboven de vlag van de Revolutie van 1776 wappert kan erop duiden dat Trump dan naar zijn laatste wapen grijpt, en een Executive Order (E.O.) uit 2018, waar we in het najaar van 2020 over schreven, activeert.

Op 4 januari zou ’s avonds enige tijd de vlag van de Revolutie van 1776 bovenop het Witte Huis hebben gewapperd. ‘De tijd is gekomen, de storm komt over ons allemaal heen,’ schreef de conservatieve Radio presentator Hal Turner bij deze foto, waarvan de authenticiteit niet kan worden bevestigd. ‘Sta op, Amerika. Sta op tegen de frauduleuze verkiezingen. Sta op tegen de communistische rebellie en hun Bolsjewistische volgelingen in de Deep State. Sta op tegen de omgekochte officials, die ons allemaal verraden om er zelf beter van te worden. Sta op, Amerika, en verdedig de Republiek. Pak de wapens op!’ (1)

Er worden zo’n 3 miljoen deelnemers verwacht aan een pro-Trump rally in Washington. Net als het afgelopen jaar in het hele land is gebeurd zouden ook nu bussen vol Antifa anarchisten worden aangerukt om zoveel mogelijk geweld te plegen. Dat de bussen bij eerdere acties door de politie werden begeleid is volgens Turner bewijs dat de extreemlinkse terreurgroep door delen van de overheid wordt beschermd en ingezet. (2)

Trump kan via 12e amendement president blijven

Adviseur van het minister van Justitie John Lott heeft gerapporteerd dat Joe Biden tenminste 368.000 stemmen teveel gekregen bij de verkiezingen, waardoor hij alsnog belangrijke swing states zoals Georgia en Pennsylvania kon ‘winnen’. Lott schrijft in zijn verslag dat is aangetoond dat er met de stembiljetten diverse vormen van fraude zijn gepleegd, en dat het werkelijke aantal ongeldige stemmen waarschijnlijk nog veel hoger ligt. (3)

Trump kan hiermee de uitslagen in de betwiste staten annuleren, waardoor noch hij, noch Biden een meerderheid van 270 kiesmannen behaalt. Vervolgens kan hij een beroep doen op het 12e Amendement, waarmee het Congres de nieuwe president moet kiezen. Dat gaat volgens het principe 1 staat = 1 stem. Aangezien 30 staten door Republikeinen worden gecontroleerd, en maar zo’n 20 door Democraten, zal Trump dan waarschijnlijk president blijven. (4)

Executive Order kan in uiterste geval burgeroorlog in gang zetten

Twee jaar geleden ondertekende Trump een speciale E.O. om buitenlandse inmenging in de Amerikaanse verkiezingen snel te kunnen aanpakken, en de bezittingen en activa van alle bedrijven en personen die hier aan hebben meegewerkt in beslag te kunnen nemen. John Ratcliffe, de Directeur van de Nationale Inlichtingendiensten (DNI) in de VS, heeft in december bevestigd dat de Amerikaanse verkiezingen werden beïnvloed door buitenlandse machten, in ieder geval door China en Iran.

De president kan deze E.O. inroepen om vanwege deze ‘cyber aanval op Amerika’ de nationale noodtoestand te verklaren en/of de verkiezingsuitslag te annuleren. Alle voormalige Amerikaanse ministers van Defensie hebben de president dringend opgeroepen niet het leger in te zetten om de verkiezingsuitslag te corrigeren.

Aangezien de CIA en FBI achter het Biden-Harris (= Clinton/Obama) kamp staan, maar het Pentagon achter Trump, lijkt dit namelijk een recept te zijn voor een nieuwe burgeroorlog – tenzij de focus wordt gelegd op inmenging door China en/of Iran. Dat zou echter betekenen dat de VS op korte termijn een oorlog tegen deze landen zou kunnen beginnen.

Als Trump het enorme risico op een Derde Wereldoorlog niet wil nemen en alsnog besluit om zich bij deze feitelijke ‘Great Reset’ / VN Agenda 21/30 staatsgreep neer te leggen, dan zouden miljoenen conservatieve Amerikanen wel eens de wapens kunnen oppakken en een nieuwe Revolutie beginnen.

‘Nog 4 opties over’

Ook Mike ‘Natural News’ Adams verwacht dat Trump morgen door het Congres en zijn vicepresident verraden wordt. Volgens hem blijven er daarom nog maar 4 opties open:

1. Trumps advocaten geven documenten vrij waaruit blijkt dat Biden actief in dienst is van de Chinese Communistische Partij. Ook zouden de bestanden van Jeffrey Epstein kunnen worden gepubliceerd. Daaruit zou blijken dat een groot aantal Congresleden werden en worden gechanteerd met opnames van seks met minderjarigen (de ‘pedo tapes’).

2. Trump activeert de Insurrection Act of een andere vorm van de staat-van-beleg, en verklaart de al eerder genoemde ‘cyber aanval’ op de Amerikaanse verkiezingen tot een oorlogshandeling.

3. Het volk pakt de wapens op en komt in opstand. In het hele land verrichten burgergroepen arrestaties van iedereen die aan de staatsgreep tegen Trump heeft meegewerkt, inclusief gouverneurs, ministers, parlementariërs en rechters.

4. Goddelijke interventie. ‘Maar nu Amerika wegzinkt in een poel van abortussen, transgenderisme en demonisme, is het nauwelijks denkbaar dat God deze natie genade verleent.’ (5)

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Natural News
(4) Hal Turner
(5) Natural News

Zie ook o.a.:

17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

60

 1. I schreef 2 reacties vandaag , geen enkele gepubliceerd.. Sta ik op een zwarte lijst? De reacties leken me compleet neutraal.

 2. Vier jaar lang werd Trump uitgelachen, verketterd, bespuwd, bespot, vals beschuldigd en gepest terwijl hij als zakenman wel voor een heropleving van de economie en voor vele burgers het leven wat draaglijker maakte…niemand kan nog twijfelen dat er grove verkiezingsfraude werd gepleegd door de mislukte poging van impeachment alleen al!
  Trump moet weg want hij speelt het elite spel niet mee, hij is oprecht begaan met het land en de amerikaanse bevolking en dat mag niet.
  Eigen volk eerst, eigen economie eerst, de énige president die weigert nog maar eens een oorlog uit te lokken met valse voorwendselen voor de winst van de oorlogsindustrie dat in handen is van de elite en daarvan walgen zowel de schijnheilige democraten alsook dat politiek europees zootje dat hun eigen bevolking verraadt en uitverkoopt.
  Trump weigert aan de leiband te lopen, bekritiseert de nep/leugenmedia en is niet bang om heilige huisjes met de grond gelijk te maken, hij heeft zijn hart op zijn tong zoals ze zeggen, hij zegt waar het op staat, ongeacht of het politiek correct is of wat iemand ervan denkt….en dat verdragen de hypocriete democraten en eu-politici niet…hij moet zijn macht misbruiken voor dictatoriale controle net als zij.
  Als ze trump wegkrijgen, dan zit VS binnen de kortste keren weer in een uitgelokte oorlog, dan kunnen de amerikanen hun zonen en dochters weer de oorlog insturen om voor anderen de kastanjes uit het vuur te halen en gaan de belastingen weer fors omhoog om de oorlogsindustrie te spekken ten koste van miljoenen amerikanen die zullen verarmen.
  Om nog maar te zwijgen wat marionet biden dan in het midden oosten nog gaat uitvreten in opdracht van de psychopaten die achter de schermen aan de touwtjes trekken.
  Trouwens, biden hoort op zijn leeftijd in een bejaardentehuis te zitten…op die leeftijd, met al één voet in het graf is hij niet in staat een wereldmacht te leiden en is hij enkel gebruikt als een nuttige idioot om kamala harris op de presidentsstoel te krijgen.
  Dat kreng was altijd al de bedoeling, zij loopt wel aan de leiband en daarom wordt zij op de achtergrond gehouden, biden moet enkel de weg vrijmaken want tegen Trump maakte harris geen enkele kans….de giftige adder wacht dan maar in de schaduw haar kans af en biden zal zeer snel wegens gezondheidsproblemen de baan voor haar ruimen…let maar eens op.
  Als je hoort hoe alle politieke ‘leiders’ tekeer gaan tégen Trump, dan is dat al een teken dat Trump goed bezig was en daarvoor weg moet want de achterbakse hypocrieten zijn jaloers dat Trump zijn verkiezingsbeloften hield, waarvoor hij over de hele wereld respect door verdiende daar waar zij allemaal als huichelende leugenaars als een gieter afgaan en schril afsteken tegen Trump door hun smerige politieke machtsspelletjes en leugens tegen hun bevolking.
  Als Trump er niet in slaagt president te blijven, dan staat de hele wereld pas de hel te wachten door nieuwe oorlogen en kan ook de 60+ oorlog in Israël nog een paar decennia verder gezet worden..om nog maar te zwijgen wat de gevolgen zullen zijn voor de gewone mens, dan kan de msm nepmedia volop aan hersenspoeling en staatspropaganda blijven doen….en dan is er geen stoppen meer aan hun duivelse agenda om de mensheid uit te roeien tenzij een massale, wereldwijde opstand van de 99% tegen de 1% elite.
  Hopelijk steunt het amerikaanse volk massaal hun president voor wat hij al gerealiseerd heeft en doorzien ze het vuile spel dat gespeeld wordt.

 3. Als ze nu niet doorzetten, is het volgens mij voorbij.
  Denk niet dat ze nog de kans zullen krijgen.
  Ik hoop dat ze dit beseffen en de juiste beslissing nemen.

  Trump heeft gelijk, het is niet de bedoeling u te verlagen tot het vijandige kamp, maar de afgelopen jaren hebben ook bewezen dat stil zitten, niets doen en Nobel zijn geen Zoden aan de Dijk zet.

  Het gepest van de hele wereldbevolking moet stoppen.

  Het is een zeer moeilijke situatie.

  Ik hoop dat de Amerikanen de juiste beslissing nemen.

 4. Alle regeringsleiders veroordelen Trump en achten hem verantwoordelijk voor de bestorming van het Capitool. En hebben het over dat Trump de democratie niet respecteert. Merkel, ook lulletje rozenwater Rutter, Macron…
  ( zie ook geenstijl.nl voor actuele beelden ) Maar NIEMAND van de regeringsleiders heeft het over de aanval op de democratie door de deep state en the Democrats op de rechtsgang rond de frauduleuze verkiezingen en er wordt gesteld dat van de honderden juridische processen door de rechters slechts in 1 rechtszaak het gelijk aan Trump werd gegeven en dat terwijl er een overvloed is aan fraude met de telling van de stemmen.

  In de Bijbel staat het verhaal van een vrouw die recht zocht en uiteindelijk geeft de rechter toe want zegt die rechter bij zichzelf straks komt ze mij nog slaan.

  Nu is een deel van de Trump’s fans verhaal aan het halen bij de corrupte democratische machthebbers in het Capitool samengekomen om de overwinning van Biden te bezegelen.
  De machthebbers die door de corrupte rechterlijke macht -want omgekocht door democratische miljardairs als Soros en Zuckerberg- juridisch beschermd zijn.
  Het volk zal spreken!

 5. Zou zomaar kunnen dat Antifa de stormloop begon, zodat de patriotten de schuld zouden krijgen.

 6. President Trump Calls for Peace – Reminds Americans Who Voted for Him “We Are the Party of Law and Order!”
  Door Joe Hoft
  Gepubliceerd 6 januari 2021 om
  14:30 451 Reacties
  Share
  Tweet
  P
  Share
  Email

  President Trump roept op tot vrede en herinnert Amerikanen die op hem hebben gestemd dat “WIJ de partij van de openbare orde zijn”.
  President Trump stuurde de volgende tweet naar aanleiding van de gebeurtenissen die zich vandaag in de hoofdstad hebben voorgedaan:

  De Democraten zullen proberen om alle Amerikanen die op president Trump hebben gestemd als gewelddadige naam geven terwijl ze BLM- en Antifa-geweld negeren. Zij zullen dit gebruiken om meer maatregelen te nemen om de vrijheid van de Amerikaan weg te nemen.

 7. Beste Koetje, met alle respect, maar voorlopig plaats ik u toch maar in de categorie van de ‘valse profeten’

 8. Met stomme verbazing las ik net op Newsmax dat deze Rep georiënteerde nieuwszender heeft verklaard dat de verkiezing voor de senaatszetel van Rep Perdue door de Democraat Jon Ossoff is gewonnen, die tijdens de runoff verkeizing van afgelopen dinsdag meer dan 50% van de stemmen heeft gekregen (volgens bron Newsmax). Dat zou dus betekenen dat de Dem’s ook in de Senaat de meerderheid krijgen. Het verbaast me dat de mainstream media dit nog niet hebben bevestigd. Too close to call hanteren deze de uitkomst (CNN etc.). Gaat Newsmax nu dezelfde kant op als Foxnews in november mbt de staat Arizona? Voor Trump betekent dat een extra trap na. Laten de Trump gezinde media hem nu ook al in de steek? Schandelijk.

 9. Koetje: waar haal jij de data setting over die 3 dagen vandaan? Heb je een droom gehad een visioen? Zijn alle paarden , schalen al langs geweest uit Openbaringen? Volgens mij klopt hier iets niet ? Graag je opheldering ik krijg helaas nooit data en events ik heb de bijbel en openbaringen is mijn favoriete boek maar misschien mis ik iets?

 10. Reactie op Freedom fighters for Saint Germain

  Laat ik duidelijk zijn, ook ik had liever gezien dat Trump een 2e termijn had kunnen afmaken. Maar bij eerlijke verkiezingen moet je ook je nederlaag durven erkennen. Verkiezingsfraude is natuurlijk nooit uit te sluiten. Maar in een goede democratie, waar de rechtspraak onafhankelijk is, hoort die daar een onafhankelijk oordeel over te vellen. Als er zoals jij stelt dat er overtuigend bewijs is van fraude, dan had de rechtspraak dat zeker meegewogen bij hun oordeel. En hoe jammer jij en ik dat ook mogen vinden, dat bewijs is volgens de rechters niet aangetoond. Ik accepteer dan mijn verlies en blijf niet hangen in onbewezen aantijgingen. Net als het Nederlands elftal verliest, jammer maar kijken naar de volgende wedstrijd in de hoop op beter. En de suggestie dat bij de runoffs de stemmen weer zijn gestolen ten gunste van de Dem’s, daar geloof ik op dit moment nog niet in. Met de aantijgingen van de afgelopen maanden zijn deze nieuwe verkiezingen zeer zorgvuldig ingericht, zowel door de Rep’s als door de Dem’s om elke suggestie van fraude zoveel mogelijk te vermijden. Om nu al te roepen dat ze frauduleus zijn omdat de Dem’s lijken te winnen (hoewel nog geen gelopen race) gaat mij wel erg ver. Want dan is elke verkiezing die je wint eerlijk en fair en elke verkiezing die je verliest unfair en frauduleus. Ondanks mijn persoonlijke voorkeur voor een Rep uitslag. Maar soms moet je je verlies durven toegeven. Hoe jammer je dat ook vindt.

 11. @ Koetje: 10:27 am. Met U eens, dat we de ontwikkelingen NIET tegen kunnen houden. Alles wat beschreven hierover staat in Mattheus: 24 en 25, Lucas: 21, en de Openbaring van Johannes op Patmos, zal gebeuren.

 12. Reactie op Pieterman:

  u wilt duidelijk niet erkennen dat er overstelpend bewijs is en blijkbaar evenmin dat scotus corrupt is met een president als Roberts; zie in dit verband de recente informatie van de moedige advocaat Lin Wood op NaturalNews en eerdere, ook onafhankelijke informatie van dhr Pulitzer mbt hacken der Dominion-machines.
  De 2 Georgia-senaatszetels zijn met dezelfde tactiek door de demoncraten gestolen: bewijsbaar!!

  Overigens zijn mensen die voor vrijheid staan niet onder te brengen in het door u genoemde vakje: rechts.

  N.a.v. een eerdere reactie over een brief aan een tandarts: van haar is afscheid genomen: ze had niet de moed zelfstandig na te denken.

 13. Het verleden geeft de toekomst aan dat is voor de VS en de EU en de NAVO globaal gezien Trump weg terug naar af de oude ratte komen uit hun holen en steken brand en stelen olie en nu ook misdaad met corona wat weer veel geld in de zelfde zaken brengt oogjes dicht en
  snaveltjes ook dicht .

 14. Als Biden wint verandert de wereld in een riool. Linkse mensen weten niet eens wat rechtvaardigheid betekent omdat hun geest totaal verwrongen is.

 15. @willy 11.06
  Als er geen coup tegen Trump is geweest, want geen bewijzen volgens je.
  Dan is er nooit een coronavirus geweest, want nog steeds geen genetische code, foto of isolaat van het virus, waar ook ter wereld te vinden
  Dan is er nooit een noodzaak geweest om een noodwet te stemmen, waardoor we een dictatuur zijn geworden.
  Dan is er nooit een film geweest op you tube waarin de uitvinder van de PCR test verklaard dat de test niet kan gebruikt worden voor het vinden van een virus of wat dan ook.
  Dan is het bijna zeker, als biden aan de macht komt, hij iran, alles laat doen wat ze willen met Israel.
  Al je commentaar is steeds zonder context, maar trekt wel altijd alles in twijfel.
  Nu ben ik er helemaal van overtuigd dat je een internet trol bent, met sterke narcistische neigingen die tekent met shalom om iedereen op een verkeerd been te zetten, of een bevolkingsgroep/religie in een slecht daglicht te zetten

 16. Er gaan nog een aantal moeilijke jaren komen…
  Daarna: het duizendjarig Vredesrijk. Het staat allemaal beschreven
  in de Bijbel. Daar zal geen pijn noch verdriet meer zijn.
  Het lam zal liggen naast de leeuw…
  God is de heerser over deze aarde, geen NWO, al denken zij dat ze God zijn…
  Dit is een strijd goed/kwaad…

 17. Sashi,

  ik heb ca. 5 minuten naar de speech van generaal Flynn geluisterd …Amerika gaat bloeden : Democraten tegen Republikeinen oftwel socialisten en communisten tegen vrije mensen …Alhoewel beide partijen corrupt zijn …;)

 18. DrM,

  dàt is toch logisch hé !!! Generaal Sulimani werd vermoord op een verschrikkelijk manier !!!

  Schande !!!

  Kunnen de mensen dan niet in vrede leven ??? Nee, vanwege de ongeremde HEBZUCHT !!

 19. Dhr Trump is een échte man !!!! Ongelooflijk !!!

  Dat de Heere van de hemelse Heerscharen hem moge beschermen !

 20. Op https://www.nowtheendbegins.com/air-traffic-control-in-new-york-hacked-chilling-message-that-plane-will-be-flown-into-capitol-wednesday-avenge-death-soleimani/ “New York Air Traffic Control Hacked With Chilling Message Saying ‘A Plane Will Be Flown Into The Capitol On Wednesday’ Avenging Soleimani Killing (New York luchtverkeersleiding gehackt met een huiveringwekkende mededeling zeggende: ‘Een vliegtuig zal op woensdag in Het Kapitool vliegen’, als wraak voor de moord op Soleimani)”.

  Als dit echt zal gebeuren, is de Derde Wereldoorlog daarmee een feit. Want Israël zal dan op haar beurt wraak gaan nemen op Iran.

 21. Trump of niet, burgeroorlog of niet, biden of niet, de machten achter alles, hebben talloze scenario’s klaarliggen, om uiteindelijk toch hun ” ding” te kunnen doen.
  Werk al bijna 50 jaar met narcisten en sociopaten en die hebben absoluut geen geweten of enige vorm van empathie, zoals talloze politiekers.
  Wat me aan een quote doet denken van een vrederechter – 75 % van de mensen zijn randdebielen- waarna hij in de politiek is gegaan en benoemd is geweest.
  De sheeple laten zich door bovenvermelde, toch elke keer voor de kar spannen en dit al duizenden jaren lang, omdat ze nu eenmaal te gemakzuchtig zijn om zelf een seconde na te denken.

 22. Of er een coup is geweest dat is nooit bewezen. Trump moet zich gewoon neerleggen, want de feiten spreken hem tegen. Ook zijn Vice-president Pence kan niet veel doen, doet hij dat wel, dan zit men in de VS met het grootste probleem ook, maar grondwettelijk kan hij de verkiezingen niet ongeldig verklaren. Shalom

 23. Koetje op 9.27 pm

  Hoe komt u aan deze berekeningen 66 weken en 6 dagen, toch niet uit de bijbel

 24. De wisseling van de macht zal geruisloos verlopen.
  Trump is het verleden en Biden (voor hoelang?) de toekomst.

 25. Hopelijk grijpt Trump naar het laatste middel en blijft hij president. Valt hij, zijn wij hier ook reddeloos verloren.

 26. Eén ding is zeker, Trump verzet zich inderdaad tot het bittere einde. Maar een coup? Met name de rechtse media in de VS spreken van grootschalige verkiezingsfraude en komen met tal van voorbeelden. Frauduleuze stemmachines, het meerdere keren tellen van Biden stemmen, ongeldige Biden stembiljetten, Biden stemmen van doden, etc. Serieuze aantijgingen, dat is zeker. Maar nog geen enkele rechtbank (ook door Trump benoemde conservatieve rechters) is daarin meegegaan, terwijl er toch ca. 60 rechtszaken zijn geweest. Zeggen dat de verkiezingen corrupt waren wil nog niet zeggen dat ze dat ook daadwerkelijk zijn. Dat moet je wel bewijzen en dat is tot nu toe niet gelukt. Het Trump kamp heeft aangegeven dat ze vandaag tijdens het tellen van de uitslag van het kiescollege in het Congres met onthullende bewijzen zullen komen. Afwachten, maar als dat niet het geval is ziet het er voor Trump somber uit. In Georgia zijn de senaats verkiezingen gehouden. Eén democraat heeft gewonnen, de andere democraat heeft met meer dan 99% van de getelde stemmen een minieme voorsprong (bron newsmax). De kans is dus aanwezig dat ook de senaat naar de democraten gaat. Voor de Rep’s uiteraard een doemscenario. Mike Pence kan als voorzitter van het Congres nog proberen de uitslag van het kiescollege om te keren, maar volgens vele VS juristen is hij daar niet toe bevoegd. We zullen zien. Het klimaat in Washington DC is vandaag uiterst explosief, aan de ene kant Trump aanhangers waaronder ook de fanatieke Proud Boys, mogelijk gewapend, en aan de andere kant de extreem linkse Antifa beweging. Het is niet te hopen dat er gewonden of zelfs doden gaan vallen bij een onderlinge confrontatie, maar uit te sluiten is dit zeker ook niet. Politiek gezien kan Trump na vandaag nog de noodtoestand uitroepen om zo te proberen zijn 2e ambtstermijn veilig te stellen. Dan moet het leger wel achter hem willen staan en volgens velen is de kans hiertoe klein. Mocht Trump dit wel voor elkaar krijgen dan zullen velen denk ik spreken van een staatsgreep. Feit blijft dat het volk in een democratie zijn leiders kiest en niet een politieke partij of dat nu de GOP is of de Democraten. Zolang fraude niet is bewezen blijft het voordeel van de twijfel bij Biden en niet bij Trump. Benieuwd wat er nog staat te gebeuren tussen nu en 20 januari.

 27. @ Rodu schreef:
  05/01/2021 om 11:21 pm
  Ik mag serieus hopen dat u gelijk krijgt. Weet u wat, we maken over een jaar de balans op. En als dan Joe Biden nog steeds niet is opgenomen en er geen heftige oorlog is begonnen door America ben ik wel bereid om toe te geven dat Trump vergeten kan worden.

 28. Vandaag speelt Donals Trump zijn endgame, tegen de machtsovername door de communisten.
  De 6de januari 2021 gaat vandaag hopelijk de geschiedenisboeken in, als “Independence Day” de dag dat de N.W.O. van de Globalistische elite tot stilstand kwam.
  De “Deep State” schoonmaak kan dan gaan beginnen, zowel in de USA zelf, maar ook in andere landen. Maar als deze slag wordt verloren, dan gaan wij de donkerste jaren van ons leven te gemoed. En wordt voor veel mens leven zuur, door te moeten leven onder een absolute fascistische tirannie.

 29. In 1941 was Nederland in oorlog met en bezet door de Nazi’s. Het voelde toen niet zo. De Nazi’s dronken hun drankje op het terras en vermaakten zich met de lokale bevolking. Vertrouwen winnen. Nederlanders hoopten op neutraliteit zoals in WW1. We weten hoe het is verlopen.

  Anno 2021 is Nederland ook in oorlog, alleen met de eigen regering en volksvertegenwoordigers. Kogels zijn vervangen door vaccins. Logica en feiten doen er niet meer toe, alleen gehoorzamen. Ook nu voelt het nog niet als oorlog, net als in 1941, maar het is wel degelijk zo.

  Geloof niet dat wij zonder strijd onze vrijheid terug krijgen. Het net van de vijand voelt steeds strakker aan. Het wordt vanzelf een strijd op leven en dood. Maar waar voeren we die strijd? In het ziekenhuis of thuis, doodziek van de vaccins en lamlendigheid? Hopend op een kentering waarvan je weet dat die niet gaat komen?

  Of strijden we op straat! Met miljoenen tegelijk! Tegen de vijand! Het is nog niet te laat! Nu kan het nog, STA OP! STA OP! STA OP!

 30. Laatste nieuws is toch echt dat het nu over-en-uit is voor Trump.

 31. In ieder geval een helder en goed leesbaar artikel.Het sociaal-politiek klimaat wordt daar toch wel beangstigend.
  ’s Heeren wegen zijn ondoorgrondelijk,maar het is bijna Godslasterlijk te noemen dat de Almachtige zich hierin zou mengen,
  al kan je natuurlijk wel alles,zeker in amerikaanse ogen,zien als onderdeel van Zijn Plan.
  Me dunkt dat dat dan niet veel goeds voorspelt,maar misschien wordt de wereld door schade en schande nog eens wijzer.

 32. @Jameson: je bent klaarblijkelijk een slachtoffer van de msm propaganda. Als je je even ëën van de vele hoorzittingen had bekeken, dan had je nu echt niet meer zo gepraat. De bewijzen van fraude is zo’n enorme berg, daar kun je gewoonweg niet meer overheen kijken. Ik ben eerlijk gezegd een beetje onthutst door zoveel onwetendheid. De msm blijft roepen dat er geen bewijzen zijn, maar het tegendeel is waar. Ga gewoon eens even een middag de zittingen bekijken van de vele getuigenverhoren,(ik zal er 1tje benoemen) professoren informatica van Harvard en MIT die ondubbelzinnig zeggen én aantonen hoe de fraude heeft plaatsgevonden.Je gaat mij toch niet vertellen dat dit domme jongens zijn ?

 33. 75.000.000 Trump kiezers, dat weet Mike Pence als geen ander, zeer onwaarschijnlijk dat hij Trump laat vallen. Zorgelijk zijn de hordes antifa supporters die morgen worden losgelaten bij de pro-Trump demonstratie in Washington waar waarschijnlijk 3.000.000 (fanatieke) Trump aanhangers aanwezig zijn, er zal gegarandeerd geweld uitbreken.
  Trump gaat waarschijnlijk winnen maar de komende dagen-weken worden zeer onrustig.
  Veel corrupte politici in VS zullen slecht slapen de komende nacht..

 34. Goed artikel Xander, met “ de mogelijke opties.”
  Het is en blijft daar in Amerika heel spannend.

  De grootste “ democratie” ter wereld als je in deze omstandigheden nog van een democratie kan spreken, staat onder enorme frauduleuze druk omdat de fraudeurs die door de hele bestuurslaag verweven zit, hun macht niet willen of zelfs niet kunnen opgeven.
  Als deze fraude verder doorgang kan vinden dan is democratie geen democratie meer.
  Dat heeft dan direkt implicaties voor Europa.
  Dan kunnen en zal ook hier de democratie op z’ n einde komen.

  In feite zien we dit nu al met de EU, niemand kan twee heren dienen, en onze regering heeft meer liefde en aandacht voor Europa dan voor ons eigen land.
  Hun ( onze regering ) hun credo is ; Wat zegt Brussel!!! I.p.v. wat zegt onze bevolking!! waar/ door/ voor … wij gekozen zijn!,,
  Nu zwijgt Europa maar Europa ziet wel degelijk welk een schande dit land treft.

  En Trump heeft niets te verliezen, zijn credo is al vier jaar AMERICA FIRST!
  En dit probeert hij te volbrengen tot het bittere einde!
  Amerika terug aan de bevolking!

  Dit is een satanische aanval op een tot op het bot verdeeld verdeeld land!
  Moge God hen bijstaan, en niets gebeurt bij geval, ook leiders van landen en koningen en regeringen vallen hier onder, dit te weten, geeft troost, en we zullen zien hoe dit gaat aflopen.
  Dit is een strijd in de hemelse gewesten.
  Tussen goede en kwade machten!
  Bid voor Amerika dat de goede machten zullen overwinnen en dit niet op een burger oorlog uit zal lopen.
  Shalom
  Anna

 35. De soep wordt niet zo heet gegeten. Nu is het nog vers van de pers. Volgend jaar kijken mensen er weer anders naar en zal Trump door velen snel vergeten worden. We moeten uitkijken dat we niet een stier willen laten kalven. Doemscenario is makkelijk te schetsen. Laten we kijken naar constructieve oplossingen. Volgend jaar de reacties van nu weer onder de loep nemen * geldt ook voor corona meeningen* en kijken wat er nu echt van waar is gebleken. Leuk idee toch.

 36. Een coup? Ja, gepleegd door een meerderheid van de Amerikaanse kiezers door op de ‘verkeerde’ kandidaat te stemmen. Ook wel democratie genoemd.

  ‘Trumps advocaten geven documenten vrij waaruit blijkt dat Biden actief in dienst is van de Chinese Communistische Partij.’
  Serieus? De fantasie van Mike ‘Natural News’ Adams kent blijkbaar geen grenzen..

  ‘Het volk pakt de wapens op en komt in opstand.’
  Dit vind ik trouwens wel heel kwalijke, opruiende teksten. Het deel van de bevolking dat zijn onzin voor zoete koek slikt kan hiermee aangespoord worden om een soort burgeroorlog te beginnen..

 37. Het is doodeng allemaal en onomkeerbaar. Wat zich momenteel wereldwijd voltrekt is een kosmische wetmatigheid. Niemand kan wat nu gebeurt tegenhouden. Geen wereldleider of wie dan ook. Het is een tragedie zonder weerga.De komende maanden zal het nog veel erger worden. Op 3 januari, 66 weken en 6 dagen voor de verwachte rapture ontdekte ik hetvolgende. Tijdens de zomer van dit jaar zal iemand die nu onder de mensen is de wereldmacht grijpen. Er volgt dan een periode van herstel tot ongeveer februari 2022. Dan wordt die persoon gedood. Dat denkt men. Want drie dagen later blijkt het lichaam te leven. Het lichaam is echter verbonden aan een ander bewustzijn wat ze wel de anti Christ noemen. Wat er dan gebeurt is te erg om hier te vertellen maar er volgen na een kosmisch event drie totaal donkere dagen.

  Miljarden mensen zullen sterven. Ook van het vee en de natuur blijft vrijwel niets over. Maanden voor het zover is zal er geen electriciteit of gas meer zijn. Alle overheids structuren zullen instorten.

  De continentale platen verschuiven en zelfs de Mount Everest is niet meer. Daarna volgt de opname van ongeveer 1 miljard gelovigen. Vervolgens breekt Armageddon uit. De laatste oorlog en begin van het 1000 jarig rijk dat tot 3022 duurt. Daarna is er het laatste oordeel.

  Samengevat: De wereld is momenteel behekst door het kwaad. Daar hoort het buiten spel zetten van Trump ook bij. De media spelen een zeer kwalijke rol en hebben de facto momenteel alles in handen. Onder het mom van persvrijheid bedrijven ze een vorm van nooit eerder geziene dictatuur. Het verhaal over het telefoongesprek van Donald Trump in de Washington Post is verdraaid door bepaalde delen uit de opname te knippen.

 38. De wereldmachten kunnen alleen nog spartelen, in feite is deze maatschappij die wij wereld noemen, op sterven na, dood. Zoals met alle wereldrijken is gebeurd. Ook profetisch is het eind vd machten in zicht. Looft Jah! Looft Jezus de Koning en zijn komende koninkrijk.

 39. @Tycho. Ik denk ook dat het nationaal socialisme een tak is geweest va het bolsjewisme. Bedenk dat de Russische revolutie van 1918 is. Dat was tevens het einde van de eerste wereldoorlog toen Duitsland zijn wonden moest likken. Velen in Duitsland raakten opgewonden van de revolutionaire activiteiten in Rusland, die een nieuwe toekomst leken te voorspellen.
  Het Russische communisme was toen toen nog zonder verleden en leek een nieuwe heerlijke wereld te gaan brengen. Het verkeerde allemaal nog in het stadium van belofte. Ook veel Duitsers waren vatbaar voor zulke beloften.
  Dat veroorzaakte de chaos tijdens de Weimar Republiek. Het is armoede gestorte Duitsland zweefde tussen de hoop van de Russische revolutie en de veronderstelde zekerheid van het oude keizerrijk.
  Ik denk dat Hitler beide verlangens wist te verenigen. Hij beloofde een soort socialisme in combinatie met de dictatuur van het oude keizerrijk. En vele Duitsers hebben daarin geloofd.

 40. Tijdens eerdere protesten en plunderingen wilde Trump de National garde inzetten. De hele wereld was tegen. Bij de komende pro trump demonstratie in Washington gaan de Democraten 300 Gardisten inzetten.

 41. Off Topic:

  Het wordt nu wel heel griezelig indien dit ook in NL gebeurt ( 15km van huis ).

  ” Duitsland staat ook op het punt de lockdown tot minstens eind januari aangescherpt te verlengen. Wie in een zwaar getroffen regio woont, mag straks niet meer dan 15 kilometer van huis. Het kabinet kijkt hier met interesse naar Duitsland, al liggen de opties op een ander vlak.”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1509214425/haagse-bronnen-verdere-aanscherping-lockdown-dreigt-hotels-en-meer-winkels-mogelijk-dicht

 42. Als Trump deze slag niet wint zijn we allemaal de klos. Het laatste waar de wereld op zit te wachten is de dictatuur van het grauw, genaamd bolsjewisme. In Rusland heeft het bolsjewisme ongeveer honderd miljoen doden gekost, inclusief Stalins hongernood in de Oekraïne en elders. Het Nationaal Socialisme is hierdoor (nolens volens) in Rusland ontstaan.

 43. Trump blijft president, daar ben ik van overtuigd. Fraude mag nooit beloond worden. Hoe het spel gespeeld zal worden is nog onduidelijk. Een burgeroorlog ligt niet in de lijn der verwachtingen. We zullen het snel weten. Trust the plan!

 44. NB > bij de *global deep state*, en speciaal in de USA, is niet zozeer sprake van “bolsjewisme”, alswel van het veel gevaarlijkere : *mensjewisme* …!!

  PS > de dictator Stalin, liet zich nooit om de tuin leiden, en bestreed dat *mensjewisme* -( dat *mensjewisme*, wat ook nu nog altijd zo gretig ingang vindt bij academici & intellectuelen !!

Comments are closed.