‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’

De politie in het Capitol opent het vuur op Trump aanhangers.

—————————————————————————————————————————————

Pro-Trump aanhangers hebben vanmiddag het Capitol bestormd, en drongen door tot de Senaat en het kantoor van Nancy Pelosi. Daar waar de politie het hele vorige jaar geen vuurwapens gebruikte tegen plunderende en gewelddadige linkse Antifa en Black Lives Matter activisten, werd nu wèl het vuur geopend. Daarbij kwam een vrouw om het leven. Is dit het begin van de voorspelde volksopstand en misschien wel burgeroorlog? Trump roept zijn aanhang in ieder geval op om vreedzaam te blijven, en terug te keren naar huis.

De bestorming volgde op het voorlezen van valse verklaringen door de Democraten dat Joe Biden de meeste stemmen heeft gekregen, en dat de verkiezingen volkomen eerlijk en transparant zouden zijn verlopen. Zoals u weet is het tegendeel waar; nog nooit zijn er Amerikaanse verkiezingen geweest waarbij de verkiezingsfraude zó massaal was en zó openlijk gebeurde.

De mainstream media, die Antifa en BLM ondanks hun enorme geweld altijd ‘vreedzame demonstranten’ noemden, zijn er nu als de kippen bij om de bestorming te veroordelen.

‘Wij denken dat dit nog maar een voorproefje is van wat er gaat komen als Trump de Insurrection Act niet activeert, en de verraders die zo overduidelijk en schaamteloos de verkiezingen hebben gestolen, niet arresteert,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams.

De gouverneur heeft inmiddels de Nationale Garde te hulp geroepen. Volgt er een bloedbad, dan zou dat inderdaad wel eens het begin van het einde van de Verenigde Staten kunnen inluiden.

Xander

(1) Natural News

 

Zie ook o.a.:

05-01: ‘Vlag van Revolutie 1776 op Witte Huis: Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’

28

 1. Ik sta echt versteld van de domheid van de meeste reacties hier…..snappen jullie dan niet dat Iran achter deze invasie zit…kijk maar goed het zijn vermomde arabieren…kijk naar de vorm van hun baarden..

 2. Is president Trump wel schuldig ? Nee, de grote schuldigen zijn de Democraten. Waarom? Daarvoor gaan we vier jaar terug in de tijd. Vanaf de eerste dag van Trumps aantreden hebben de Democraten Trump kapot proberen te maken. Trump heeft dit meestal rustig over zich heen laten komen. Te rustig. Hij had dit communistische tuig gelijk keihard moeten aanpakken en ze voor vele jaren achter de tralies moeten zetten. Nu blijft er nog maar een straf over ! En die is nog heftiger.

 3. Beste Pieterman,

  misschien heb je gelijk, maar de Heer Trump is een écht man !!! Vind dat maar eens onder de democratische, verraderlijke mietjes !!

  Zonder Dhr. Trump wordt Amerika een andere “Democratische” Volksrepubliek (DDR of USSR)

 4. @ Geoffrey: 3:37 am. Dat zie ik ook zo. Maar helaas, is deze wereld in handen van de duivel en zijn trawanten. Nu Biden het voor het zeggen krijgt, gaan we zeer duistere tijden tegemoet. deze handlanger van de Chinezen, doet precies wat de Deep State wenst dat zal gebeuren.

 5. Wat een Hollywood-act. Vraag is of in ‘Trump-staten’ een beweging gaat ontstaan die zich af wil scheiden van de vs en een eigen federtie te beginnen zonder de ‘Biden-staten’ als men er blijvend van overtuigd is dat er vals spel is gespeeld bij en na de verkiezingen. Een ‘Trexit’ als een soort Brexit.
  Veel vermogenden verlaten sinds enige tijd de stad new york al.

 6. Op de redacties van de mainstream media zitten meer ‘professionele’ leugenaars en bedriegers bij mekaar dan in alle gevangenissen samen.
  De ‘election meddling’ door de mainstream- en social media vormt een regelrecht gevaar voor de democratie.

 7. Freedom fighters for Saint Germain schreef:
  06/01/2021 om 11:42 pm

  Niet alleen de baard en outfit, de tattoo op de rechterarm is identiek.

 8. de identiteit van de dode zal de waarde aard (achterban) bloot moeten leggen

 9. @ Ronert schreef:
  06/01/2021 om 11:41 pm
  Dat doet er niet toe de mensen trappen er steeds weer in en diegene die slimmer zijn krijgen verwijten naar hun hoofd.

 10. Belachelijk de suggestie dat de bestormers Antifa leden waren. Voor de bestorming de toespraak van Trump gezien. Die riep aan het eind van zijn toespraak aan een reeds opgezweept publiek op om op te trekken naar het Capitol. Het vervolg weten we, 4 doden, 14 agenten gewond van wie 2 ernstig. Tijdelijke schorsing van het Congres, congresleden die moeten vluchten. Indirect heeft Trump dat op zijn geweten door zijn opruiende toespraak over niet bewezen verkiezingsfraude. Vreedzaam demonstreren prima, maar dit gaat alle proporties te buiten. Geweld lost nooit iets op, zowel van linker als van rechterzijde. Gevolg: in het Congres is de steun voor Trump tanende. Er wordt al gesproken ook door Rep’s en zelfs door enkele van zijn ministers om het 25e amendement in werking te stellen, oftewel Trump per direct afzetten. Of het zover komt is de vraag, maar het is wel tekenend. Trump heeft bereikt dat de Rep’s geen meerderheid hebben in het HvA noch in de Senaat en hij geen 2e termijn krijgt. Bewijzen voor verkiezingsfraude zijn ook op 6-1 niet geleverd. In een reactie op een ander artikel werd gezegd dat een moedige advocaat overtuigende bewijzen had over fraude. Maar dat moet aan een rechter worden voorgelegd, die daar vervolgens een uitspraak over doet. Een advocaat bepaalt dat niet in een democratie met onafhankelijke rechtspraak. Het is te hopen dat in de VS de gemoederen tot bedaar komen. Nog meer (dodelijke) slachtoffers dat moet niemand willen, of je nu voor of tegen Trump bent.

 11. Je ziet overal dezelfde tactieken. RUTTE gebruikte het ook in 2017 toen hij ineens spierballentaal sprak richting erdogan en daarmee heel veel stemmen stal van rechts en daarna was hij weer poeslief en schoof hij via de eu nog wat geld door naar de ganster als goedmakertje. Je zag het met de rellen in den haag waar undercovers ineens uit ME busjes komen en beginnen te rellen en nu zie je het gebeuren in Amerika.

  Het is zo voorspelbaar, maar slechts zichtbaar voor de mensen die goed opletten. Elke keer dat het spelletje lukt worden ze beter en beter en daarbij hebben ze natuurlijk alle media in hun zakken. Ik heb vandaag alles gevolgd via Right Side Broadcasting Network op joetoep en daar kon je zien hoe het dus echt ging!!

  Daarnaast kan je op infowars de beelden zien waarbij een ongewapende vrouw neer wordt geschoten. Als je nu (03.32) live kijkt naar het congress, dan is de stemming ineens omgeslagen en gooien zelfs de swingstates het nu op het feit dat quote: “Vandaag de constitutionele traditie geschaadt is…” bladibladibla M.a.w. ze hebben de kaarten weer opnieuw geschut….

  Tsja politiek, noem het een slangenkuil vol gekronkel en addergebroed……

  Verdeel en Heers en controle is de uitkomst….

 12. Ordo ab chao! De chaos is al op alle continenten. Met Sint Juttemis komt ook de orde. Echt waar, Rutte zegt het! Als Rutte weer de waarheid spreekt dan is het de eerste keer. Wat zijn het toch altijd van die vieze mannetjes in de politiek. Gelukkig nieuw jaar, schud ’t maar! De regering helpt je…. van de wal in de sloot. Negentig procent van de wereldbevolking uitroeien zal ze best lukken. Virusjes genoeg. Ze maken ze schijnbaar steeds beter.

 13. De ‘vrouw’ was 16.
  En het verschil tussen de protestmarch en de bestorming is enorm.
  Grote vraag in dit: waarom was er geen enorme beveiliging aanwezig terwijl zo ongeveer het hele congres aanwezig was op een moment dat de hele natie zo gespannen is als een vioolsnaar? Maar direct daarna met geweld reageren terwijl er maandenlang niet werd opgetreden tegen antifa en blm.

  En waarom halen Twitter en FB Trumps oproep tot kalmte en geweldloosheid weg?

 14. Op NPOradiio wordt nu gespeculeerd over de mogelijkheid dat Trump al afgezet zou zijn en vervangen door Pence wegens handelingsonbekwaamheid of landverraad.Ik ben van mening dat onderzocht moet. Worden ofTrump dit valt aan te rekenen en of hij daarvoor vervolgd kan worden.Wat mij betreft: Ja.

 15. De afgelopen week zijn 5 Republikeinse wetgevers plotseling overleden:

  https://nworeport.me/2021/01/04/over-the-past-week-5-republican-lawmakers-have-suddenly-died/

  ( Engelstalign)

  Is het u opgevallen dat nogal wat prominente Republikeinen de laatste tijd dood zijn gegaan?
  In een tijd van het jaar waarin de meeste mensen thuis de feestdagen vieren met hun gezin, zijn Republikeinse wetgevers de een na de ander aan het overlijden .
  Natuurlijk sterven er voortdurend belangrijke mensen, maar het is absoluut ongebruikelijk dat zoveel Republikeinse politici zo vlak na elkaar sterven.
  Ik geloof dat 2021 een heel vreemd jaar gaat worden, en dat het zeker een heel vreemde start heeft gehad.

 16. inderdaad de betoging van de Republikeinen verliep vanavond rondom het Capitol rustig en vreedzaam. een hemelsbreed verschil met de agressie en vernielingen van de BLM-betogers. politici lieten via de media al weten dat ze het ‘walgelijk’ vinden. waar bleven ze met hun berichtjes van ‘walgelijk’ tijdens de betogingen en agressie van de linkse gele hesjes, de linkse BLM en het wangedrag (oa verkrachtingen) door de migranten in de EU?
  indien marionette Biden de verkiezingen inderdaad zou gestolen hebben, waar er tal van aanwijzingen voor zijn, dan is het toch heel normaal dat president Trump dit blijft aanklagen en alle Republikeinen met hem.
  de domme brave burger mag dan wel goed gelovig deelnemen aan de zogenaamde ‘democratische’ verkiezingen waarin de schijn wordt opgehouden dat alles ‘democratisch’ en ‘betrouwbaar’ zou verlopen, maar het is slechts schijn. het is de deepstate die achter de schermen de touwtjes stevig in handen heeft. de wakkere burger beseft zeer goed dat de zogenaamde ‘democratie’ slechts een dekmantel is voor de verdoken linkse dictatuur. dié misleiding en schijn zijn pas ‘walgelijk’. maar daar hoor je hen geen woord over piepen van achter hun valse maskers.

 17. Waarom komt Trump niet daadwerkelijk met bewijs op de proppen? Heeft hij niet inmiddels wereldwijd voldoende bewijs verzameld (in beslag laten nemen)? Zo, ja dan is er toch wel een wet die hem in de positie stelt dat bewijs publiekelijk tentoon te stellen en op grond van dat gestelde bewijs vervolgens de verkiezingsuitslag nietig te verklaren. In dat geval kan hij als president aanblijven. Dit wordt nu bijna onmogelijk. Niet alleen de Amerikanen zijn straks de pineut als the great reset erdoor wordt gedrukt. Ook de rest van de wereld zal daar straks versneld last van krijgen. Kortom, deze actie (ook al hebben mogelijk andere lui de boel verziekt) was niet slim. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat al het verkregen bewijs vanwege een explosie van twee weken terug, is vernietigd.

 18. Niel en Ronert, jullie hebben het bij het rechte eind. En dit is nog maar het begin, daar Pres. Trump zijn 75 miljoen aanhangers niet in de steek laat. Biden zal geen president van amerika worden, daar anders amerika een tweede Venuzuela/Cuba wordt.

 19. Laat ik duidelijk zijn. Trump aanhangers dragen geen TRAANGAS bommen met zich mee. Vanmorgen op de amerikaanse radio hoorde ik dat ANTIVA, de criminele organisatie van de democratische party, in bussen naar DC gingen om zich tussen de menigte Trump aanhangers te begeven.
  Toen de menigte richting het Capitool gingen, als vreedzame demonstratie, bestormden deze ANTIFA mensen met traangas bommen het Capitool waar op dat moment gesproken werd over de Electrol votes. Er zullen misschien ook een paar Trump mensen daarbij betrokken zijn, uit frustratie van de zoveelste fraude in Georgia.
  In Georgia hadden de democraten weer een streek uitgehaald door Dominion machines te saboteren, zodat de mensen hun stembiljetten niet konden laten scannen. Dit gebeurde alleen in een paar door de republikeinen overheerste counties.
  Pres. Trump wacht nog even af totdat het Huis en Congres hebben besloten om toch Biden as president uit te roepen. OP DAT MOMENT kan Pres. Trump een van de vele noodwetten inschakelen en iedereen oppakken die aan deze fraude hebben meegewerkt.

  Nederland moet ook oppassen, dat zij niet in dezelfde val terechtkomen, want de enige partijen waarop de nederlanders op zouden moeten stemmen, zijn die twee partijen, die het hardst worden aangevallen. Ook de meeste nederlandse politici zijn omgekocht en daardoor ombetrouwbaar, net als de democraten in amerika.

 20. De rellers.die het Capitol betraden waren vermomde Antifa terroristen. Er zijn er al enkele geïdentificeerd.

  De politie liet de nota bene zelf door de hekken gaan!
  Ook is er op Twitter een video van een MAGA supporter die gefilmd heeft hoe Antifa tuig met bussen werden aangevoerd door State Police.

 21. Het zijn slechts ‘vredevolle protesten,’ net zoals de protesten van Antifa en BEvilMatter.

 22. Vlgs berichten elders heeft mr Trump de Nationale Garde ingeschakeld.
  Er is wellicht sprake van ‘zich voordoen als Trump-aanhanger bij sommigen, onder wie een ‘Viking’ die zich niet voor het eerst zo uitdoste: hij was wel getooid met dezelfde baard op de twee foto’s, gepubliceerd op NN.

 23. Dit zijn Antifa aanhangers. Geen Trump supporters. Dat is nu wel duidelijk. Ingezet voor het creëren van chaos. Maar de MSM roept uiteraard dat het Trump supporters zijn.

Comments are closed.