‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’

Advocaat Lin Wood twitterde dat ‘President Donald Trump nog 4 jaar zal dienen!’. Heeft hij mogelijk toch keihard bewijs tegen heel veel Congresleden en politici?

—————————————————————————————————————————————-

ABC Nieuwsdirecteur roept op het land te ‘zuiveren’ door alle Trump-aanhangers te elimineren

—————————————————————————————————————————————-

Topdemocraten Nancy Pelosi en Chuck Schumer roepen het Congres op om via het 25e amendement Trump te ‘impeachen’, dus af te zetten. Reden: hij zou het Amerikaanse volk hebben aangezet tot een ‘opstand’ door vol te houden dat de verkiezingen zijn gestolen, waar overigens enorm veel bewijs voor is. Volgens Mike ‘Natural News’ Adams zijn ze in werkelijkheid doodsbang dat Trump in de komende 2 weken terugslaat, mogelijk door het vrijgeven van bewijs en/of het inzetten van de legeronderdelen die hem trouw zijn gebleven, zoals de mariniers en de luchtmacht.

Het politieke- en media establishment, de ‘swamp’, gebruikt de bestorming van het Capitol – al dan niet ‘false flag’ – als argument om al het bewijs van de verkiezingsfraude annex coup tegen Trump te verdoezelen of goed te praten. Een nieuwsdirecteur van ABC roept zelfs op het land te ‘zuiveren’ door alle Trump supporters te ‘elimineren’. De Verenigde Staten lijken onder Biden-Harris dus in onvoorstelbaar tempo ‘full Nazi’ te gaan.

Mogelijk hebben de door advocaat Lin Wood aangekondigde ‘massa arrestaties’ van de verraders – de hele Democratische Partij en bijna de hele Republikeinse, plus de CEO’s van de grote Tech en Media giganten – daarmee te maken.

Als dat zo is, dan zouden Woods eerdere verklaringen dat hij in het bezit is van keihard bewijs van fraude, machtsmisbruik, illegale activiteiten en zelfs kindermisbruik door een groot aantal Congresleden en politici, waaronder vicepresident Mike Pence – die Trump een mes in zijn rug stak door zich aan de kant van de Democraten te scharen -, mogelijk toch serieus genomen moeten worden. 10 uur geleden twitterde Wood nog ‘President Donald Trump zal nog 4 jaar dienen!’

Vooralsnog zijn al dit soort aankondigen en beweringen op niets uitgelopen. Daarom lijken we er voorlopig vanuit te moeten gaan dat de couppoging tegen Trump is geslaagd, en hij op 20 januari definitief het veld ruimt voor Joe Biden.


Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
05-01: ‘Vlag van Revolutie 1776 op Witte Huis: Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’
17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Ik vind het niet verstandig dat Pelosi en Schumer nu een impeachment tegen Trump in gang willen zetten,tenzij ze kunnen weten dat ze op voldoende steun van republikeinen in de senaat kunnen rekenen.Dat betwijfel ik.
  Het is verder een onduidelijke situatie.Ik kan me voorstellen dat Trump min of meer gevangen zit in het witte huis,zoals destijds Soekarno in Indonesie.
  Ik vraag me ook af of het niet beter is dat voorkomen wordt dat deze man over 4 jaar weer een goede kans maakt om president te worden.Een officieel onderzoek in hoeverre hij zich schuldig gemaakt heeft aan opruiïng en mogelijk een poging tot staatsgreep lijkt me zeker op zijn plaats,al kan hij zich misschien net als Wilders aan een veroordeling onttrekken.
  Heeft hij bijvoorbeeld gezegd dat hij mee zal lopen of alleen maar bedoeld dat hij in gedachten bij de demonstranten zal zijn.
  Hij blijft beweren dat de bezetting van het Capitool nou eenmaal de reactie van woedende mensen is op het stelen van stemmen,maar als je allerlei eerdere uitingen,uitspraken op de meetings en die laatste rede beziet ,kan ik maar tot een conclusie komen en die is dat dit soort aanhoudende hitserij mensen tot dergelijke daden aanzet.
  Een afzetting heeft voor hem een voordeel en dat is dat Pence hem voor een aantal zaken pardon kan geven.
  Dan hangen hem nog wel een paar civiele of strafrechtelijke procedures boven het hoofd in New York en mogelijk nog een paar plaatsen als ambteloos burger.
  Het is ook maar de vraag hoe het precies met zijn vermogenspositie en vastgoedimperium is gesteld.
  En hoe hij geestelijk en fysiek de komende jaren doorkomt.
  Gelooft hij de dingen die hij zegt echt of manipuleert hij de mensen doelbewust ten eigen bate?
  Ik heb persoonlijk sterk de indruk dat het hem allemaal niet veel kan schelen wat die mensen overkomt of zelfs Amerika,maar dat het hem alleen maar om zichzelf te doen is.

 2. Zoeven gekeken wat nu precies GESARA mag zijn
  Mijn conclusie: Grote nonsens!

 3. @Eddy

  Kerel wat denk jij nou, dat Trump nou nog even gaat winnen terwijl alles en iedereen inmiddels de uitslagen gezien heeft en Trump al zijn nederlaag toegegeven heeft?
  Jij weet het beter als Trump?

  Wordt wakker kerel…het is over nu.

 4. @ Willem: 9:51 pm, op 8/1. Sluit mij aan bij uw reactie. En NOS =Fake Nieuws!

 5. Wie Q kent weet beter, Biden zal nooit president worden. Wat wel gaat gebeuren is nog een verassing voor iedereen. Hopelijk komt GESARA, nog nooit van gehoord ? Zoek ’t op.

 6. Anna,
  Het klopt wat je zegt.

  Dit is precies de reden dat ik USA dagelijks in de gaten houdt. Waarom? Omdat covid uit China komt, het nieuwe normaal is Chinees en democraten werken voor China. Mensen geloven het niet. Bedenk even dat China van soros is en soros klaar is met burgers. Man man man. Die kiest voor een natie waar kinderen werken, volwassenen 14 uur werken en dat is gewoon de standaard daar. Je mag ook niets tegen de regering hebben, ze nemen je gewoon mee en voeden je op.

  Echter dit is zo groots wat gaat gebeuren. Bijbels. Bedenk even dat een organisatie als FBI of het leger de juiste kennis heeft om deze coup te doorzien. Zij hebben trump gemaand om de officiële weg te kiezen. Je hoort gewoon dat hij instructies krijgen van bovenaf. Hij zou allang ingrijpen. Als er komende week een kernbom ergens valt, ja jongens zo erg is het, bedenk dan even dat dit een valse flag is

  Als USA de deepstate hier verslaat, is het voorgoed voorbij met ze. Bekijk de video die ik stuurde en je ziet wat men gaat doen. Leger en FBI weten als geen ander dat er fraude is. 100%. Ze wachten op juiste moment.

  Tot slot wil ik u allen erop wijzen dat u afgeleid wordt met het rna vaccin. Maar deze is omhuld door een nano capsule. Vergist u niet, het digitale paspoort komt in uw lichaam en het zit er al als je bent gevaccineerd. Is niet te verwijderen, onherstelbaar. Dit is echt. Ik kan zo wat dingen laten zien als jullie willen. Ga er maar vanuit dat Hugo echt niet een app bedoeld als hij het over het digitale paspoort heeft, al zal hij deze na dit soort berichten wel, laten ontwikkelen. Zo erg is het, ze leiden ons om de tuin.

 7. Als de legertop ziet dat men weigert mee te werken aan onderzoek dominion (forensisch) gaat men komen. Maak u borst nat, zo zit het in elkaar. Herrinner dat trump zei “let them cerrify this”. Hiermee doelt hij op wat ik u nu zeg.

  Het leger zal ingrijpen als ze geen toegang geven. Bedenk even wat men heeft gedaan met het land? Juist. Bestolen. 105% opkomst in pensylvania? Cumulatieve grafieken die dalen? In 3 minuten een achterstand van 5ton stemmen goedmaken? Jongens dit kan niet zo langer.
  Bekijk deze even, wat men gaat bespreken komende dagen. Het is het waard:
  https://twitter.com/GroundsMisty/status/1347537052506664960?s=08

  Bedenk dat Biden een top crimineel is. Die landen in brand zet, 30% ontvangt per liter in ukraine. Gaat dit de staatskas in? Bekijk zelf dan https://twitter.com/ligia4508/status/1343338372618711040?s=09.

  Als dominion corrupt is, dan gaat men de gevangenis in. Bedenk even dat 30 landen hem nog gaan gebruiken en inspecteren. We gaan mooie weken tegemoet

 8. Nu Biden aan de macht is kunnen we weer lekker oorlogje gaan voeren.

 9. @willy 11.08
  Geen shalom meer na je comentaar ?
  Nu een linkse seniele figuur president word in de vs, zou het wel eens kunnen, dat er binnenkort een Iraanse paddestoelwolk boven Israel hangt.
  Wil je daarom opeens van je eeuwige shalom af , of opdracht volbracht ?

 10. @ Anna: 5:15 pm. Daar heeft U een goede reactie geplaatst. Ik ben het volkomen met U eens. We zitten nu volop in de Eindtijd.

 11. Ik las een bericht dat de actie van twee dagen geleden bewust gepland was. Dat de zaal bewust geëvacueerd werd, en de laptops achter zijn gebleven. Deze zouden in beslag zijn genomen, en worden nu onderzocht door het team van Trump. Geen idee of het waar is. maar daar komen we snel genoeg achter.

 12. Beste moderator.
  Er is ook een “ andere” Anna
  Ik schrijf hier redelijk vaak maar het bericht over vaccinaties komt niet van mij.
  Ik wil graag mijn naam zo houden.
  Uw naamgenoot verzocht een andere naam te gebruiken. Mvg. Mod.

  Ik volg het Amerikaanse nieuws al een hele tijd..
  Er is rondom het binnen dringen van het Capitool gisteren veel meer informatie op Amerikaanse nieuws sites te zien.
  Heel wat genuanceerder dat de MSM hier in Nederland is de USA een groot land en heeft ook genuanceerde websites zoals Epoch times American tough leaders. Max news NTD nieuws enz dit geeft goede informatie.

  Tot mijn verbazing zag ik vandaag dat ook Michiel Vos de Nederlandse schoonzoon van Nancy Pelosi bij de demonstranten aanwezig was en hij samen met de horde naar het capitool liep. !!
  Hij werd zelfs gefotografeerd met de man met de bontmuts en horens op zijn hoofd.( op site te vinden )
  De foto is buiten genomen, dus of hij binnen is geweest weet ik niet.
  Dus lekker mee rellen, zijn schoonmoeder is Nancy Pelosi en als er één vrouw is die president Trump Haat dan is zij
  dat wel.
  Pelosi en Schumer en Schiff, vreselijke haat volle mensen.
  Let op die namen daar zul je nog veel van horen.
  Zijn gaan Joe Biden voorschrijven wat hij moet doen, en dat zijn ; uiterst linkse wetten aannemen.
  Want Joe Biden. Is hun Puppet, en wordt hun schoothondje.
  Daarom moest deze half demente man die niet zonder autocu kan president worden.

  Abortus tot 40 weken toestaan. ( is al in twee Staten zo ; ik weet niet zeker of Trump dit al had terug gedraaid, dat was wel zijn plan. )
  We zullen nu ook weer volop toenadering zien naar China.
  Terwijl China al volop geïnfiltreerd is in de USA en Trump dit juist aan het blootleggen was.
  China wil Amerika zonder wapens uitschakelen, en tegenwoordig met de strategie van “ lief zijn voor elkaar” en nooit meer oorlog, lijkt dit nog te gaan lukken ook!)
  Veel Democraten hebben financiële banden met China, zij zijn dus al “ ingedekt” eigen hachje veilig gesteld !

  Ook het beleid ten aan zien van Iran zal gevaaarlijk worden. Voor de hele wereld.
  Misschien, en ik zeg opzettelijk misschien …… een opmaat naar de Ezechiël oorlogen???

  Wat hier in de USA gebeurt, heeft m.I. Een veel diepere betekenis dan wat wij zien.
  Hier zijn grote “ onzichtbare satanische “ machten in het spel.
  Er gaan al stemmen op ( brief aan Biden Harris is al verstuurd ) om Amerika geen Christelijke natie meer te laten zijn.
  Religie wordt verbannen christelijke scholen mogen dan niet meer.
  Studenten MOETEN de democratische doctrines overnemen anders kunnen ze niet op de universiteiten studeren, dit betekend GEEN vrijheid van MENINGSUITING meer.
  Dit was al onder Obama zo maar dit heeft Trump terug gedraaid, maar zal nu wel weer de “ hoofd doctrine “ worden.
  Obama is hier al gretig mee begonnen en zal nu worden voltooid.
  Om maar van het hele transgender gebeuren maar niet te spreken.
  Gevaarlijke ontwikkelingen!

  Gezien de totale Trump aanhang zet je dan wel de helft van de bevolking “ buiten spel” , geen religie, en geen vrijheid om op scholen en universiteiten meer niet meer zeggen wat je wilt., het is dan maar een klein stapje naar vervolging of uitsluiting.
  Half Amerika wil dit niet….. en voelt zich nu buitenspel gezet……. maar de elite is goed vertegenwoordigd en zorgt goed voor zichzelf.
  Met hun riante baantjes in het congres en de senaat.
  De minderheid van de Republikeinse senaat en huis staat voor de bevolking in de bres, maar de meeste niet.

  Het is hondsbrutaal wat de Democraten hier doen.
  In feite is dit een een staatsgreep van links.!!!!!!!!
  Maar daar hoor je niemand over. !!!!!!!!!
  Trump heeft de meeste stemmen, de Democraten weigeren alle onderzoeken en rechtszaken verklaren ze niet ontvankelijk.
  Op procedurele gronden.
  Inhoudelijk kunnen ze daardoor niet behandeld worden.
  Er zijn stapels bewijs dat het frauduleus is.
  Ik ben benieuwd of daar nu nog wat mee gaat gebeuren.
  Trump een beetje kennende zal hij het niet over zijn kant laten gaan en rechtszaken gaan voeren, al was het alleen maar om te laten zien hoe de Amerikaanse bevolking bedrogen wordt.

  Bijbels gezien is Dit een grote satanische macht die hier achter zit.
  Dit is de grote deceptie die er over de hele wereld zit aan te komen.
  De waarheid zal leugen worden.
  Het recht zal niet meer gehandhaafd worden.
  Grote groepen mensen die hier niet “ aan mee willen doen “ zullen verdrukt en zelfs vervolgd gaan worden.
  De zogenoemde “ grote verdrukking “ staat klaar, het is alleen nog niet wereld wijd.

  Dit is nu een Amerikaans probleem maar dit komt snel “ de grote plas “( oceaan ) over.
  Kijk maar om je heen, Corona , vaccinatie, onvrede, ruzie om wie eerst moet / wil, druk op mensen die niet willen, dreigende faillissementen, burgerlijke ongehoorzaamheid, verzet, uitsluiting als je niet in het gareel wilt lopen dokters die verboden worden om mensen te behandelen tegen COVID enz enz enz enz .
  Hoe lang zal het nog duren dat de bevolking van Nederland , misschien wel Europa “ rustig blijft”.

  Het komt er op aan waar wij persoonlijk zullen staan in dit “ corrupte wereld geweld”
  Wat doen wij?
  Kennen wij Jezus als onze persoonlijke verlosser, die ook deze smaad en leugens heeft gekend en voor onze zonden aan het kruis van Golgotha heeft geleden en is gestorven. Hij heeft het tegen Johannes op Padmos gezegd dat dit eraan zal gaan komen. We weten alleen niet wanneer. Maar weest gij bereid zei hij….

  Jezus wil niets liever dan dat wij onze zonden aan Hem belijden, en dan vergeeft hij de zonden.
  En dan mogen wij weten en erop vertrouwen dat het om een “ verticale “ relatie gaat.
  Dan regeert Hij in ons leven. Dat geeft troost zeker ook in moeilijke tijden.
  Dan kunnen overheden nog zo tekeer gaan en misschien zelfs hun burgers gaan uitsluiten van zaken zoals reizen en boodschappen doen en ons vervolgen, maar dan mogen we weten dat we na dit leven voor altoos bij de Heere zullen zijn.
  Dat wens ik jullie alle toe.
  Shalom
  Anna

  Er zijn Antifa groepen met witte busjes “ aangevoerd “ om gisteren rellen te schoppen, over het algemeen gingen de meeste Trump aanhangers uiteen voordat het capitool binnen werd gedrongen.

 13. Henk der Niederlander op 9.32 pm 7 januari

  De link wordpress is verwijderd

 14. Henk der Nederlander op 9.32 pm

  de inhoud van wordpress is verwijderd

 15. Zo die kogel is door de kerk. Ik bewonder Trump omdat hij heeft geknokt voor wat hij waard is. De bestorming is wel of niet in scene gezet maar nu gedraagt de man zich als een staatsman en veroordeeld het geweld. Oproepen tot een mars is iets anders dan geweld goedkeuren. Sterk van hem, ook krachtig dat hij zich er nu bij neerlegt. Dat was vier jaar geleden wel anders.
  Probleem is wel dat we nu weer vier jaar ellende en shit kunnen verwachten van het clubje democraten. Is nooit anders geweest en het zal zoals ik vermoed vooral Europa keihard gaan raken. verwacht alleen niet dat de mensen die vier jaar lang als papegaaien meepraten dat Trump verschrikkelijk was het verband ooit willen zien.

 16. @ Sergeant Yves: 12:36 am. Precies wat U zegt. Maar LINKS heeft het enkel over: ” Wij van WC eend, adviseren WC eend”, En dit al 40 jaar lang. Het is al mis gegaan na 1968.

 17. Heb vertrouwen in plan guiliani. Geen grap zet deze video’s op een rij en je snapt hem:
  “One day I will lose everything temporarily, just to see who is loyal”
  https://youtu.be/rklxlV7UnXY
  “In 10 days we know if dominion is corrupt. If it isn’t, we are all losers, but if it does, many people go to jail”
  https://youtu.be/ZyZDHS8q3Dk

  Zij wisten allang dat het huis de uitslag zou erkennen

 18. De democraten hebben aangegeven dat ze china zullen laten groeien en dat het de regeringen zal overnemen. We krijgen dat een china aan de Noordzee. Gecontroleerd via geldtransacties en afhankelijk gesteld van de rijksten der aarde.
  Zoals die terrorist Schwab:, je hebt niets maar je bent gelukkig..
  Zelf zit de oude sok in zwitserland waar geen lockdown is.

 19. Wat een heftige reacties. Wishfull thinking wellicht? Hoe je ook over Trump mag denken, hij heeft wel degelijk tot het allerlaatste moment gestreden om de verkiezingsuitslag om te buigen in zijn voordeel binnen de juridische mogelijkheden. Hij heeft echt niet passief af zitten wachten of Biden al of niet zou worden benoemd als de nieuwe president. De laatste act van Trump is hem fataal geworden. De bestorming van het Capitool door zijn aanhangers was de bekende druppel. Hierbij zijn inmiddels 5 doden te betreuren, een trieste balans. Natuurlijk, er zijn theorieën die beweren dat dit linkse activisten waren. Als je de beelden van de bestorming en de bezetting bekijkt moet je toch vaststellen dat dit toch voor het overgrote deel echt Trump aanhangers waren, op het laatst opgezweept door de toespraak van Trump. Hij riep zelf op tot de mars naar het Capitool (de live uitzending zelf gevolgd). Inmiddels heeft Trump ingebonden. Hij moet wel, wil hij geen tweede impeachment aan zijn broek krijgen. Mocht die namelijk slagen, dan kan hij een eventuele 2e termijn in 2024 wel vergeten. De GOP zal zich moeten beraden over de toekomst van Trump binnen de partij. Momenteel zijn er steeds meer Rep’s die Trump laten vallen, denk daarbij ook aan het Lincoln project binnen de GOP partij. Aan de andere kant heeft Trump nog steeds veel aanhangers. En dat weten veel Rep politici ook. Trump publiekelijk afvallen kan hen duur komen te staan bij volgende verkiezingen. Hoe dan ook, Trump blijft een machtsfactor om mee rekening te blijven houden, alhoewel op de korte termijn, zeker tot 20-01, zijn politieke rol uitgespeeld lijkt te zijn.

 20. N.a.v. van zijn laatste tweet kiest Trump eieren voor zijn geld.
  Men kan moeilijk ontkennen dat het door zijn oproep komt dat die rellen zijn ontstaan.
  Trump is de weg kwijt en zijn rol schijnt voorgoed uitgespeeld te zijn.

 21. Dat is nu echt onnozel, binnen veertien dagen is de Trumpie weg, dan zijn ze er vanaf. Waarom nog die ingewikkelde procedure, de haat van de Democraten?

 22. Lin Wood is een advocaat, en waar zijn advocaten gekend voor ?
  Juist, liegen en bedriegen tot ze er bij neervallen.
  De massale verkiezingsfraude, werd door het hooggerechtshof niet ontvankelijk verklaard, wat denk je dan dat ze met deze info zullen doen , als die al bestaat ?
  En waarom word deze info niet online gezet.
  De ratten van de sociale media zullen het wel ogenblikkelijk verwijderen, maar er staan niet alleen servers in de US ?
  Dit dient enkel om de show gaande te houden tot op 20 januari, waarna sleepy joe, de wereld braafjes verder in brand zal steken, zoals bevolen

 23. “Topdemocraten Nancy Pelosi en Chuck Schumer roepen het Congres op om via het 25e amendement Trump te ‘impeachen’, dus af te zetten. Reden: hij zou het Amerikaanse volk hebben aangezet tot een ‘opstand’ door vol te houden dat de verkiezingen zijn gestolen, waar overigens enorm veel bewijs voor is.”
  Euh…logica van deze valse reden tot afzetting?
  Als de verkiezingen niet gestolen waren, dan zou trump het volk niet aangezet hebben tot een opstand want dan was daar geen reden toe?
  Kreng pelosi en verrader schumer bevestigen dus hiermee dat zij verkiezingsfraude hebben gepleegd anders had trump geen reden om aan te zetten tot een opstand. Oorzaak en gevolg?
  Telkens worden oorzaak en gevolg achterbaks omgedraaid als argument om anderen te kunnen verwijten wat ze zelf doen, dat hypocriete verdraaien is een hardnekkiger virus dan het (nep)coronavirus!

 24. En natuurlijk worden mensen boos als je een afwijkende mening hebt maar toch heb ik zelf duidelijk gehoord dat Trump de massa zelf naar Capitol Hill zou leiden?
  Weg van het Witte Huis en waar was hij dan mr Q die een wanhopige woedende massa die in hun ogen een gestolen verkiezing hadden geleden?
  Nergens de ophitser te zien of te vinden nu vandaag een zwak dom video bericht dat hij afstand neemt van zijn trouwe aanhangers die bereid waren het vuile werk op te knappen?
  Dat is een feit die dromers niet durven te accepteren want dan verliezen ze een leider die nooit heeft gedeugd een mislukte zionist.

 25. Gelijk tijdens de jaren ’30 van vorige eeuw staat links tegen rechts …nadien dictatuur !

 26. Beste mark,

  als Amerika valt is de weg vrij voor Rusland om West-Europa binnen te vallen met haar 3 miljoen soldaten en voor communistisch China om Japan-Zuid-Korea-Taiwan-Australië-de Filipijnen-Indonesië-Nieuw-Zeeland te veroveren in de naam van het goddeloos en hyppocriet communisme …

  Gelukkig is er één land dat China schaakmat heeft gezet : India !

  W.O. III voor de deur ?

 27. Erg sneu voor veel echte patriotten die soms huis en haard verloren zijn en geloven in de fake Trump.
  Een nep kapitein die het schip laat zinken en zelf bezig is met zijn favoriete hobby golfen?
  Dat niemand ziet dat hij zelf een onderdeel is van het probleem wat hij aankaart als je het niet geloofd check dan dit eens.
  Het is gewoon verdrietig al die teleurstelling terwijl de massa niet inziet dat ze gewoon een echte leider nodig hebben geen clown of acteur daar is hij de beste in altijd geweest sinds zijn rolletje in home alone.
  https://www.businessinsider.com/donald-trump-golf-courses-around-the-world-photos-2019-7

 28. Op de voorpagina van THE ECONOMIST 2021 staat er een gescheurde Amerikaanse vlag afgebeeld …Dus Amerika zal gesplitst worden in Democratische/communistische staten en Republikeinse staten met mogelijks 2 presidenten (de ene seniel et de andere vechtlustig én wakker).

  Het einde van Babylon-Amerika ???

 29. Ik denk al een paar maanden dat Trump blijft……
  Maar : het zal natuurlijk niets uitmaken of het Biden wordt, of Trump !
  Het “ schema “ wordt gewoon uitgerold, hoe dan ook……..

 30. Geen wonder dat Lin Wood gebannen is van Twitter. Smerige censuur.

 31. Steeds weer roepen ze in de mainstream media Trump heeft geen bewijs van fraude !
  Ten eerste wil de opperrechter de talloze bewijzen niet aannemen (corrupt of bang). Dus het Trump team kan gewoon zijn zaak niet bepleiten. Op een democratische en rechtvaardige manier !
  Stel u voor dat men bij u inbreekt u molesteerd onder bedreiging en ik weet niet wat allemaal, maar op de een of andere manier slaagt u erin van foto’s te nemen van de daders. U gaat klacht in dienen en krijgt te horen dat de rechtbank uw getuigenis en bewijs NIET eens wil horen en zien !
  Dat gebeurd nu in de USA !

  1 simpel voorbeeld :

  De VS heeft 212 miljoen geregistreerde kiezers
  66,2 % heeft gestemd,
  Dus hebben 140 miljoen mensen gestemd
  Trump kreeg 74 miljoen stemmen dus blijft er 66,344 miljoen stemmen over voor Joe Biden !
  Biden kreeg 80 miljoen stemmen toegewezen ?!
  Er hebben dus 13 miljoen meer mensen gestemd dan er stemgerechtigden waren !
  de leugens die nu in onze nek worden gelagen zijn gewoon verbijsterend, dit is een strategie van “als je een leugen zolang herhaald en vasthoud moet op den duur iedereen dit wel geloven “!!!!
  (Deze cijfers kan men gemakkelijk opsporen voor zij dit dit niet geloven )

  PS ter info : Barak Obama won de verkiezingen met overschot met 67 miljoen stemmen.

  Het is maar dat men het weet beste mensen, wilt u echt blijven de gortige leugenpropaganda blijven geloven wat men ons dagdagelijks via tv,radio of kranten in jullie hoofden wil proppen is iedereen zijn eigen zaak.
  Ik in elk geval niet

 32. Doe mij een dakloze in de senaat, of liever verkies hem als president of the junta bananenrepubliek, nee ik praat niet over links of rechts, niet over zwart of wit, ik spreek over het laatste beetje verstand om te zorgen voor je medemens. Om te helpen wie nood heeft zonder profijt, niets terug te verlangen terwijl het water al aan je lippen staat. Wie geeft zijn laatste ademtocht aan iemand die aan het verdrinken is zonder angst besmet te raken, wie durft dadelijk alleen nog maar menselijke interactie te hebben met mede slachtoffers via social media?

  Wie neemt het vaccin niet als dit nog drie jaar duurt ?
  Geen baan, niet kunnen kopen, niet kunnen leven ?
  Het gemiddelde huishouden kan hooguit twee maanden volhouden zonder inkomen…

  Homeless is niet een ver weg show !

 33. Een adelaar heeft twee vleugels. Een linker en een rechter vleugel. Maar uiteindelijk is en blijft het een adelaar, wiens oog iedere prooi spot en dood met haar klauw.

 34. Volgens sommige ” alternatieve ” media is Trump naar een miltaire basis in Texas gevlogen..

  En zal binnenkort de noodtoestand worden uitgeroepen ?

  Als je een filmpje kijkt van de simsoms dan en deze had ik al voor de verkiezingen gezien. Dan lijkt het erop dat er een burgeroorlog komt……. 20 januari 2021

  https://www.youtube.com/watch?v=wCYn-aQnkio

  Ik heb dat filmpje voor november gezien…
  dus hou rekening met het ergste……..als amerika valt…..dan valt er veel…….de stabiliteit..
  Misschien voedselpakketten voor maanden? Water?
  Ik wil niet bang maken. Ik hoop dat ik ongelijk heb. Ik heb ook liever een stabiele welvarende wereld.

 35. Het duo Biden-Harris gaat over lijken. Democraten zijn voorstanders van abortus en dat gaat over ongeboren babylijken.

  Trump is altijd een tegenstander van abortus geweest maar heeft veel tegenwerking gekregen. Verder is Trump ook iemand die God serieus neemt en er over spreekt.

 36. Niet moeilijk te raden wie er winst haalt uit het walgelijke stukje beinvloeden wat we gisteren gezien hebben. Wel lachen hoe de schaapjes op nu.nl etaleren hoe weinig ze er van snappen.

 37. Hierbij een wake-up call voor ons allen.
  Openbaring 22:

  2021

  Hij Die van deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen. Ja, kom, Heere Jezus!
  De genade van onze Heere Jezus Christus zij met u allen. Amen.

 38. Een nieuwsdirecteur van ABC roept zelfs op het land te ‘zuiveren’ door alle Trump supporters te ‘elimineren’.
  Rare mensen die Democrats, ik ben er niet gerust op dat dit nog goed gaat komen eigenlijk.

 39. Heeft Lin Wood mogelijk toch keihard bewijs tegen heel veel Congresleden en politici?

  Man, man, man… De White Hats hebben tonnen bewijzen van kiesfraude, corruptie, landverraad, fiscale fraude, chantage en kindermisbruik (inclusief rituele kindermoorden) op industriële schaal. Trump en de White Hats zullen de Deep State en trawanten (zo’n 600.000 personen) onderuit halen en zo een ereplaats krijgen in de geschiedenisboeken. Geniet van de show die eraan komt. En o ja, vanzelfsprekend volgt Trump zichzelf op. Of wat dacht je?

 40. Ik denk dat Trump de laatste President van Amerika is, net zoals de huidige Paus dat is !
  Conclusie lijkt me eenvoudig, er zullen géén presidenten noch pausjes meer zijn straks !

  Hoe dat komt, komen we snel achter.

Comments are closed.