Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven

—————————————————————————————————————————————-

ESP lid dr. Alexov: ‘WHO is een criminele organisatie vanwege zaaien wereldwijde paniek zonder dat er enig verifieerbaar bewijs van een pandemie is – Een vaccin is op dit moment onmogelijk, dus wat maakt Bill Gates ècht in zijn laboratoria?’

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Stoian Alexov, president van de Bulgaarse pathologen vereniging BPA, lid van het adviesorgaan van de European Society of Pathology (ESP) en hoofd van de afdeling histopathologie van het Oncologie Ziekenhuis in Sofia, zegt dat autopsieën in diverse Europese landen hebben uitgewezen dat helemaal niemand aan Covid-19 is gestorven. Bij niet één slachtoffer, of dat nu een Duitser, Fransman, Zweed of Italiaan was, werden specifieke SARS-CoV-2 antistoffen aangetroffen. Mede hierom denkt Alexis dat het op dit moment ‘onmogelijk’ is om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen.

De top patholoog fileerde daarom de WHO, die hij ‘een criminele organisatie’ noemt vanwege het wereldwijd zaaien van paniek zonder dat er ook maar enig onafhankelijk verifieerbaar bewijs is geleverd dat er inderdaad sprake is van een pandemie. ‘De WHO creëert wereldwijde chaos, zonder echte feiten te hebben van wat ze zeggen.’

‘Alle pathologen eens: niemand is gestorven AAN corona’

Dr. Alexov deelde zijn onthutsende bevindingen op 13 mei in een video interview met dr. Stoicho Katsarov, voormalig onderminister van Volksgezondheid en tegenwoordig voorzitter van het Centrum Bescherming Burgerrechten. In dat interview legde Alexov uit dat er al tijdens een ESP webinar over Covid-19 op 8 mei, toen het hoogtepunt van corona al enkele weken achter de rug was, consensus in de Europese vakgroep was dat corona in niet één geval als de doodsoorzaak kon worden aangewezen.

‘De belangrijkste conclusie (tijdens de webinar op 8 mei) was dat de autopsieën in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Zweden niet aantonen dat het virus dodelijk is. Wat alle pathologen zeiden is dat er niemand is die is gestorven aan het coronavirus. Ik herhaal: niemand is gestorven door het coronavirus… Met griep kunnen we nog een virus vinden waaraan ook een jong iemand, die geen andere ziektes heeft, kan sterven. Met andere woorden: de corona infectie is een infectie die niet leidt tot de dood. De griep kan dat wel doen.’

Dit bevestigt de bevindingen van tal van wetenschappers wereldwijd, dat mensen niet door, maar met corona sterven. In bijna alle gevallen gaat het om oudere mensen met onderliggende ernstige aandoeningen, die vrijwel zeker op korte termijn zouden zijn overleden. Zo is ook in Nederland de gemiddelde leeftijd van aan corona toegeschreven slachtoffers 81 jaar, en is het aantal dodelijke slachtoffers (6137) te vergelijken met een vervelend, maar niet bijzonder extreem griepseizoen.

‘WHO verbood corona slachtoffers te onderzoeken’

Dit is vermoedelijk de echte reden waarom de WHO het pathologen verbood om aan corona toegeschreven slachtoffers te onderzoeken, en een dictaat uitvaardigde dat vrijwel ieder sterfgeval automatisch aan corona moest worden toegeschreven, tenzij de doodsoorzaak overduidelijk anders was (zoals een verkeersongeluk). Diverse boze Amerikaanse pathologen bevestigden dat met deze bizarre instructies het aantal slachtoffers kunstmatig moest worden opgevoerd. Ook pathologen in Europa, China, Australië en Canada weigerden aan deze misleiding mee te werken.

Autopsieën hadden ook kunnen uitwijzen of de vele omgekomen bejaarden in Italië wel echt aan Covid-19 waren gestorven, of dat het gestapelde griepvaccin wat ze allemaal kort daarvoor verplicht hadden gekregen, daar een grote invloed op heeft gehad.

Dr. Alexov en collega dr. Katsarov verwijten het de WHO ook dat er wereldwijd een veelvoud aan mensen is gestorven en nog zal sterven omdat ze niet (tijdig) konden worden behandeld voor ernstige ziektes zoals kanker. De meeste ziekenhuizen en IC’s moesten immers worden gereserveerd voor corona patiënten, die in veel gevallen niet of nauwelijks kwamen.

Bovendien zal de grote stress die wordt veroorzaakt door alle strenge maatregelen en de gevolgen daarvan, zoals massale werkloosheid en depressiviteit, bij miljoenen mensen het immuunsysteem verzwakken, die daardoor veel eerder ernstige ziektes zullen krijgen.

Diagnose SARS-CoV-2 voldoet niet aan normale wetenschappelijke vereisten

De Duitse patholoog-anatoom dr. Klaus Püschel verklaarde al in april dat vrijwel alle corona doden die hij had onderzocht aan onderliggende aandoeningen zoals hartfalen en beroerten waren overleden, en ‘de huidige corona infectie daar helemaal niets mee te maken heeft… Covid-19 is in de meeste gevallen geen bijzonder gevaarlijke virusziekte. Alle speculaties over individuele sterfgevallen die niet op de juiste manier zijn onderzocht wakkeren enkel angst aan.’

Onderzoeksjournalisten Amory Devereux en Rosemary Frei schreven op 9 juni in een Off-Guardian artikel dat het coronavirus niet aan Kochs postulaten voldoet. Dat zijn algemeen geldende wetenschappelijke stelregels waarmee wordt vastgesteld of een bepaalde ziekteverwekker inderdaad de oorzaak is van een ziekte.

Op basis van deze postulaten heeft wereldwijd niet één wetenschapper aangetoond dat SARS-CoV-2 in alle veronderstelde besmette personen een overeenkomende ziekte anders dan algemene verkoudheids- en griepverschijnselen veroorzaakt. Bovendien kon het virus niet worden geïsoleerd en gereproduceerd, wat een absolute vereiste is om een pathogeen aan te kunnen wijzen als veroorzaker van een ziekte.

Twee andere journalisten, Torsten Engelbrecht en Konstantin Demeter, kwamen op 27 juni in een ander Off-Guardian artikel met meer onderbouwingen ‘dat het bestaan van SARS-CoV-2 gebaseerd is op geloof, niet op bewijs.’

Waarom dan toch vaccins, coronatesten en COVI-Pas?

De conclusies van de Europese pathologen trekken de claims van farmaceuten en politici dat er nu al vaccins zijn ontwikkeld en zelfs al op mensen worden uitgetest, in nog grotere twijfel. Ook is de vraag wat er klopt van een zogenaamde nieuwe behandelmethode met corona-antilichamen, waar patiënten in diverse landen inmiddels aan worden blootgesteld. Al eerder bleek dat de gebruikte coronatesten onacceptabel inaccuraat en daardoor feitelijk nutteloos zijn.

Hoewel er dus steeds meer bewijs boven tafel komt dat we met misschien wel de grootste hoax* in de moderne geschiedenis te maken hebben, houdt de politiek onverkort vast aan het invoeren van spoedwetten, waarmee de samenleving-, vrijheid- en economie verwoestende anderhalve meter wordt vastgelegd.

(* Hoax, in de zin van dat dit virus het uitroepen van een pandemie en het afkondigen van extreme vrijheidsbeperkende lockdowns en social distancing zou rechtvaardigen).

Erger nog is dat er volop wordt ingezet op de komst van een COVI-Pas, het door Bill Gates gepromote bewijs van vaccinatie / immunisatie, dat straks vereist is als mensen weer onbeperkt aan massa events willen deelnemen en met het OV willen reizen. Uiteindelijk zal de COVI-pas ook noodzakelijk zijn om weer aan het werk en naar school te mogen. Dat zal niet meteen het geval zijn, maar vermoedelijk tijdens of na de zo gehypete ’tweede golf’, of een gemuteerd virus dat bijvoorbeeld Covid-20 of Covid-21 kan worden genoemd.

‘Wat maakt Bill Gates eigenlijk echt in zijn laboratoria?’

Een ronduit angstwekkende optie is dat de door Bill Gates letterlijk voorspelde ‘bio terreuraanslag’ met massa’s doden plaatsvindt. Dat het hier hoogstwaarschijnlijk wéér om een false-flag operatie zal gaan, bedoeld om nog meer vrijheden af te pakken en de mensheid verplichte corona vaccinaties op te leggen, behoeft geen uitleg.

Dr. Alexovs waarschuwing spreekt wat dit betreft boekdelen: ‘We moeten goed kijken wat de wet gaat doen met immunisering en dat vaccin waar ze het allemaal over hebben. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het (op dit moment) niet mogelijk is om een vaccin tegen Covid te maken. Ik weet niet wat Bill Gates precies doet in zijn laboratoria – produceert hij daar echt een vaccin, of iets anders?’

 

Xander


(1) Principia Scientific.org

Zie ook o.a.:

11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
07-07: Chinese staatsbedrijven dwingen werknemers proefkonijnen te worden voor experimenteel Covid-19 vaccin
02-07: ‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
01-05: Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

65

 1. @Oma: kijk naar de video van 16 juli in de Telegraaf.nl van een Britse chirurg ” put your mask on, stop being selfisch!” He is pissed off from the lies….

 2. Poehh, @ oma: wat een gespetter aan aerosolen kwam daar even op me af, gelukkig hield ik afstand. Ik neem aan dat je de moeite niet eens hebt genomen om de ziekte CALD op te zoeken, überhaupt de rest van mijn reacties hebt gelezen? Dan kan ik alleen maar herhalen (los van het feit waar deze corona-crisis voor gebruikt wordt) dat Cov-19 geen griepje is. Dus draag SVP een mondkapje, je zuurstofgehalte zakt er echt niet door!

 3. emiellienne schreef:
  19/07/2020 om 5:59 pm
  “En @Oma; hou s.v.p. op met mensen te misleiden! Bel eens met het longfonds, direkteur Rutgers. Zij die de corona hebben overleefd houden nog ernstige klachten van dat longvirus (onverklaarbare littekens!), een ziekte die ze voorlopig CALD noemen. Dus zet een mondmasker op je recalcitrante mond en hou afstand van 4 mtr. van mij!”

  Heb jij dit artikel wel gelezen? Top pathologen ontmaskeren het corona bedrog! Of begrijp je dat niet eens???
  Ik weiger een mondmasker te gebruiken omdat ik het récht heb om het nut van een mondmasker te betwisten op basis van feíten, dat heet VRIJE mening!
  En dat heb jij ook maar te respecteren! Dat is een grondwettelijk én mensenrecht!

  Hou jij maar 1,5 meter afstand van míj dan heb ik geen mondmasker nodig én bescherm je angstige zelf met het nutteloze mondmasker, dat mág je maar heb niet het gore lef om mij voor te schrijven wat ik zou moeten doen!!
  Dat is aan míj en mij alleen om te beslissen!
  Waak ook voor de geestelijke aandoening van mysofobie want daar lijden angstige mensen zoals gij ook al aan: smetvrees door de dwangmatige herhaling van handjes wassen.

  Zet je oogkleppen af en kijk eens wat verder dan je neus lang is, gebaseerd op FEITEN in plaats van op je irreële ángst door misleiding van politici die jou onder de knoet willen krijgen!
  De ácht types coronavirussen zijn állen griepvirussen, alleen werd dit virus in een labo aangepast om zwaardere schade te kunnen berokkenen, om méér angst en paniek te kunnen zaaien maar het eigenlijke doel zijn de maatregelen waardoor de economie wordt verwoest, het menselijke contact wordt verboden en van onze democratie een dictatuur kan gemaakt worden!
  En dat kunnen ze enkel doen door bange idioten die niet meer helder kunnen denken om de verdeel en heers tactiek te zien waardoor politici hun gang kunnen gaan en de dictatuur invoeren!

  Kruip in je kot en draag levenslang dat masker want er zijn benevens dit coronavirus nog miljárden virussen die buiten in de lucht rondzwerven dus jij zal nooit veilig zijn.
  De gevolgen van deze schadelijke, nutteloze maatregelen voor de maatschappij én voor jouw dagelijkse leven in vrijheid zullen mijn mening over deze bedrieglijke corona waanzin bewíjzen!
  De tijd zal uitwijzen waarom deze valse coronahysterie werd georkestreerd.
  De lockdown is (vrijwillige, door opgewekte ángst) vrijheidsberoving, mondmaskers is je de mond snoeren, en het contact tracing om zogenaamde besmettingen (die niet geverifieerd kunnen worden) met onbetrouwbare testen is big brother om al je doen en laten te kunnen volgen en je uit te kunnen sluiten van sociaal, maatschappelijk leven bij ongehoorzaamheid zoals al in china!

  Je hoeft enkel maar te volgen wat er gebeurt door deze nepmaatregelen: jij hebt nu al angst voor je medemens, angst voor menselijk contact, angst om zonder mondmasker buiten te komen, angst om te léven!!
  En angstige mensen zijn gemakkelijk te manipuleren om zichzelf schade te berokkenen zoals nu gebeurt om vrije burgers onder permanente dwang en controle te krijgen.
  Je zal in de toekomst niks meer mogen, geen rechten hebben en énkel nog plichten met zware boetes voor ongehoorzaamheid als je niet in het politieke gareel loopt, net zoals nu al in china!
  En dat heet dictatuur en fascisme!
  Wil jij zo in voortdurende angst leven en je klein/kinderen veroordelen tot zulk een toekomstig leven? Ik NIET!
  Je hebt een stel hersens gekregen om na te denken: gebruik ze dan ook!!

 4. En @Oma; hou s.v.p. op met mensen te misleiden! Bel eens met het longfonds, direkteur Rutgers. Zij die de corona hebben overleefd houden nog ernstige klachten van dat longvirus (onverklaarbare littekens!), een ziekte die ze voorlopig CALD noemen. Dus zet een mondmasker op je recalcitrante mond en hou afstand van 4 mtr. van mij!

 5. De Indiase dr.Jaideep Doopa, hoofd van CGHS in Jaipur, en dr.Luvdeep Dogra (nefroloog Osmania Universiteit) berichten dat in India het meest succes wordt geboekt als Covid-19 als een normale bacteriële longontsteking wordt behandeld, een clamydia pneumonie is in verschillende hartpatiënten aanwezig…Als Covid-19 een persoon aanvalt, veroorzaakt een proces van bloedklontering in longaderen een hartstilstand of hypoxie waardoor de patiënt aan de tweeledige ziekte overlijdt. Daarom overlijden ook jonge patiënten, hun acute hypoxie wordt niet opgemerkt. Dit staat in het International Journal of General Medicine

 6. Het is droevig gesteld met burgers….de angst is zo overweldigend dat de politiek, bewezen huichelaars en leugenaars, nog geloofd worden, zelfs als ze zelf bekennen dat ze de corona cijfers vervalsen door elk overlijden toe te schrijven aan corona.
  Niet de feiten worden geloofd, die bewijzen dat corona een opgeblazen valse flag voor nodeloze maatregelen voor dictatuur is, maar politici die meermaals en herhaaldelijk bewezen hebben pathologische leugenaars te zijn.
  Bekijk enkel maar eens hun verkiezingsbeloften: pure en ontmaskerde leúgens!
  Waar is het gezond verstand van de bevolking naartoe???
  Waarom worden de overduidelijke leugens van de politiek/media nog geloofd???????
  Eerst worden hartinfarcten vals als covid-19 slachtoffer aangeduid, nu draaien de leugenaars hunne kazak: vandaag: een 18-jarig meisje overleden aan corona….ze had echter ónderliggende gezondheidsproblemen!! Daarmee bekennen ze dat pathologen GELIJK hebben en niemand aan covid-19 overlijdt! Mede omdat ze hun geloofwaardigheid bij de bevolking verlíezen!
  In belgië stijgen (zogenaamd, want ze goochelen met válse cijfers) de besmettingen, dus de verplichte mondmaskers zijn nútteloos, ze werken dus niet – en de veiligheidsraad bespreekt vandaag de “versóepelingen” van de maatregelen omdat de besmettingen stijgen??????????
  Nu serieus: wie gelóóft dat allemaal nog? Dat is toch overduidelijk ONZIN waar ze dágelijks mee komen aandraven????
  Waarom? Om verwarring te zaaien? Om te zien hoever ze kunnen gaan om het volk te bedriegen en beliegen voor men protesteert? Graadmeter voor angst? Om te peilen tot wánneer het volk hun leugens slikt en blijft gehoorzamen?!
  Je houdt het toch allemaal niet voor mogelijk….het gaat mijn begrip te boven hoor, nooit gedacht dat angst het denkvermogen zo kon uitschakelen en mensen gék maken dat ze zelfs ontmaskerde leugenaars blijven geloven.

 7. Oh, even nog deze link: Twitter.com/irEnriqueCortes/status/1280590497480925186. Alle macht afstaan aan de EU en de VN. Dat was wat de EU deed in deze gezonheids”crisis” ! Von der Leyen (niet van adel, want dat is afgenomen) vind deze crisis “een chance”. Heeft iets met de MES en euroobligaties en soevereiniteit van de nationaliteiten te maken, en eurobonds ofzo…

 8. Over het virus: het genoom waarvan Trump een foto voor dokters van de hele wereld (!!!!) heeft verspreid in Januari, heb ik slechts niet beantwoordde vragen: heb intussen begrepen dat een virus slechts leven kan en zich voortplanten kan op menselijk eiwit (overgesprongen op de mens). Dus AFSTAND is de enige manier waarop het uitsterft! (nog afgezien van de andere vragen). Voorbeeld: polio uitbraak in Tilburg in de jaren “60: geïnfecteerden in isolatie samen met verpleegkundig personeel NADAT het grondwater besmetting aantoonde! Hier nergens over gesproken, in Duitsland (krant) was bekend dat dit in Nederland besmetting aantoonde!
  Ik heb ergens dit genoteerd ( sorry, ex-buurman, secretaresses zijn overal, behalve in de EU): het SARS-COV-2 virus werd in het kader van het onderzoek naar een vaccin tegen AIDS in het lab van Wuhan onderzocht en gemanipuleerd, is het “ontsnapt” uit streng beveiligd lab4? Met mijn collega Jean-Claude Perez, bio-wiskundige hebben wij de soort van het genoom van dit RNA virus nauwkeurig geanalyseerd. De wetenschappers in India zeiden dit al aan het begin van de uitbraak. Maar dit werd afgedaan als een complottheorie. (Intervieuw:)p de vraag van dr. Lemoine of het coronavirus eventueel van een HIV patiënt afkomstig kan zijn antwoordt Montagnier: Nee, om een HIV reeks in dit genoom in te brengen (dat zei Caville van het CEPI ook, geen HIV!) zijn moleculaire instrumenten nodig. Dat kan aleen in een laboratorium worden gedaan.
  Professor: natuur accepteert geen moleculair gepruts. Zelfs als er niks wordt gedaan zal dit virus verdwijnen. Helaas wel nadat er veel doden zijn gevallen. Wel kunnen de maatregelen die worden genomen om de versnelling van het virus te vertragen, meehelpen dat de pandemie wordt gestopt! Op de vraag of hij niet door de gevestigde orde als complotdenker gezien zal worden is zijn antwoord: de echte samenzweerders zitten juist in het andere kamp, omdat ze de waarheid verbergen

 9. Om van die mondkapjesdiscussie af te zijn: is niet te vergelijken met een chirurg die in beschermde kleding urenlang staat te opereren onder een lamp!. In januari/februari is al een onderzoek in China gedaan over mensen in een bus. Degene met mondkapje is de enige die niet besmet raakte. In België zijn er 8 of negen ministers van volksgezondheid. Degene die voor de media verscheen (Maggie de Block) verklaarde dat ze niet nodig waren! Dat was nadat ze erachter kwam dat de voorraad van 5 miljoen zogenaamd verkeerd waren opgeslagen (vernietigd omdat ze in die kazerne plaats moeten voor de “vluchtelingen”), en niet een, twee, drie bij te bestellen waren omdat er zoveel vraag naar was. In Nederland zal het wel niet veel anders zijn geweest. De NAVO voelde zich ook niet aangesproken omdat ze zeiden dat landen zelf verantwoordelijk waren voor hun beschermingsmiddelen. Zowel in België als Nederland zijn veel mensen overleden ( ook verpleegkundigen en verzorgenden) bij gebrek aan beschermend materiaal!

 10. reactie op: Ricky Tjin schreef: 14/07/2020 om 9:10 am
  ik heb het verhaal geluisterd, het klinkt als een plausibel scenario. Indien we met sars-cov 2 niet bang genoeg zijn om onze grondrechten op te geven dan ligt er al een gevaarlijker versie van een sars virus klaar. (sars-cov-3???) Het is de moeite van het luisteren waard. Er wordt al zo lang in de media geroepen dat de tweede golf komt, het draaiboek ligt al klaar.

  vandaag de dag is het al belangrijk genoeg om documenten en video’s snel op te slaan omdat steeds meer data op internet ‘zoek’ raakt

 11. RICKY Tjin, hebt u geen betere bronnen dan de president van nb Ghana?

 12. -Mondmaskers verzwakken de afweer van het immuunsysteem-
  ik las een artikel op zerohedge (angstporno artikel) maar het meest interessant zijn de reacties van lezers. Één van deze reactie gaf een behoorlijk uitgewerkt verhaal over Hypoxia, Metabolism and Immune Cell Function, dat wil zeggen de invloed van zuurstof tekort en het immuunsysteem. Uit onderzoeken blijkt dat het dragen van mondmaskers de zuurstofopname beperkt, dit heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem. voorbeelden uit de lezer reactie was dat uit onderzoek blijkt dat medici die langdurig mondmaskers dragen last krijgen van hoofdpijn.daarna wordt uitgewerkt welke invloed zuurstof tekort heeft op afweercellen.

  artikel uit zerohedge More Than Half Of COVID-19 Patients In New Study Have Heart Damage, wanneer je de lezer reacties leest dan wordt het artikel uit zerohedge prima onder ruit gehaald, mensen met hartklachten hebben na corona nog steeds hartschade hartklachten, dat is wat ze eigenlijk zeggen.lijkt mij logisch.

  de lezer reactie die ik wil aanstippen is: Did you miss the study of surgeons that all reported the effects of hypercapnia? There are over 500 studies showing the adverse effects of wearing masks for long periods of time.”

  er zijn meerdere medische publicaties over zuurstof en het immuunsysteem, twee links zal ik geven, Er zullen ongetwijfeld meer en betere zijn.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6027519/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6027519/

 13. Bekijk het mindcontrol tv programma om te gaan beseffen dat men een loer gedraaid kan worden zonder het in de gaten te hebben. Er zijn voldoende uitzendingen geweest die lieten zien dat naäpen wat een ander doet, voor een mens heel gewoon. Met corona idem dito. Autoriteiten zeggen dat het ernstig is, dus iedereen zegt het na. Totdat de schellen van de ogen vallen. Dat kan nog wel een tijdje duren, geloof in autoriteit is heel groot. Op dit moment is het wel een een gevaarlijke ontwikkeling, velen voelen zich geroepen de mensheid te redden. Dus pas op. Dat kost meestal miljoenen doden. Trouwens, het WHO regeert, niet bv kabinet Rutte, dat voert de bevelen vh WHO uit die zij zelf hebben onderschreven. Ook de bevelen vd EU-commissie worden overgenomen simpelweg om een sterk gecentraliseerde federale EU te krijgen naar Frans model.

 14. Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven omdat er geen specifieke SARS-CoV-2 antistoffen zijn aangetroffen in het bloed en ook geen corona-virus !!!
  Je mag dan ook zeggen dat de honderdduizenden besmette mensen met corona wereldwijd één grote leugen is, zoals al vanaf begin door artsen en verpleegkundigen werd gezegd – niet openlijk, want dan werden ze ontslagen !!! Het is onbegrijpelijk dat directies van ziekenhuizen meededen met de corona-gekte !!!

 15. Scheepskapitein, Demosthenes stond bekend om zijn filippika’s. Dit is mijn filippika tegen de onzin die door bepaalde mensen, zoals Lisamary, op deze website wordt verspreid.

 16. @Joost.
  Mooi om te lezen en uiteraard is het ook daar niet het paradijs. Dat paradijs wordt steeds wel beloofd door de wereld, maar blijkt dan steeds een dystopie te zijn.
  Maar ik denk dank dat er ook in Bulgarije slimme mensen wonen en bekwame artsen.
  We hebben hier een trol die zich tooit met de naam Demosthenes, die denkt dat er in Bulgarije geen intelligente bekwame artsen kunnen wonen. Lijkt me een dijk van een vooroordeel. En dat van iemand die denkt wijzer te zijn.

 17. Demosthenes 12.10 pm :

  Als U van de post van Lisamary zegt : “ dat U nog nooit zoveel onzin heeft gezien, snap ik niet w a t U op deze website doet, U loopt ver achter qua kennis…….OF : U bent een betaalde trol, om hier de boel te lopen hinderen

 18. Besmette mensen mogen niet stemmen: voorproefje van de tijd na de pandemie?
  Madrid – Is dit de Corona-toekomst waarvoor de beperkingen van de grondrechten in heel Europa slechts een soort generale repetitie waren bijna de hele lente en vroege zomer? In de Spaanse regio’s Baskenland en Galicië zijn mensen die besmet zijn met Corona nu voor het eerst uitgesloten van stemmen. 500 positief geteste personen mochten niet deelnemen aan de regionale verkiezingen van gisteren.
  https://www.journalistenwatch.com/2020/07/13/infizierte-vorgeschmack-zeit/
  Kunnen wij dit ook volgend jaar verwachten in Nederland verwachten, zal ik dan gelijk maar een ster op mijn jas naaien.? Kabinet Rutte.

 19. “Intelligente lockdown”… Zeg dan gewoon staat van beleg, avondklok en uitgaansverbod. En waarom? Minder doden dan bij de griep van 17/18 en het hele land naar de kloten geholpen! Het hele land kapot en vele levens voortijdig beeindigd en zelfs dan nog durft dat crapuul op het binnenhof weer te beginnen over stikstof en CO2. Dit is niet alleen een totaal onkundig kabinet, nee, dit is een moedwillig kwaadaardig kabinet.

 20. Ja: De leugen regeert !

  @ Willy 12/07/2020 om 4:00 pm
  ”Als er niemand gestorven is aan het virus, aan wat zijn die mensen dan wel gestorven???”

  Aan onderliggende andere ziektes en kwalen, (giftig) medicijn gebruik, ouderdom & griep.
  De griepgolf van 2018 veroorzaakte meer doden dat dit ‘gefabriceerde’ corona virus.
  En toen ging het leven gewoon door en zaten we niet 3 maanden lang in lockdown en met muilkorven op in het openbaar vervoer. En bovenal: het leven is dodelijk!

 21. @Mo schreef op 13/07/2020 om 10:51 am

  “Serieuze dreiging?”

  Klopt, mensen met minderjarige kinderen moeten oppassen. De erfenis van Karl Marx, het Marxisme, streeft er sowieso naar om kinderen in de toekomst niet meer door het gezin maar volledig door de staat opgevoed te worden. Als ouder(s) zijnde moet je goed nadenken of je vandaag de dag nog gaat demonstreren met het risico je kinderen kwijt te raken en laat staan dat kinderen door hun ouder(s) meegenomen worden naar demonstraties. Overigens haalt demonstreren (of stemmen) niets uit, alleen grof geschut kan het tij nog keren, het is oorlog!

 22. @Demosthenes schreef op 13/07/2020 om 12:10 pm

  “Lisamary, u beschikt over een ongebreidelde fantasie. Zelden zoveel onzin op een rij gezien.”

  U valt hier op, komt net kijken of loopt te trollen. Lisamary heeft gelijk.

 23. Winkels mogen GEEN eisen stellen aan hoe iemand betaalt: ze mogen het hooguit verzoeken.
  Cash geld is en blijft een wettig betaalmiddel, internationaal.

  Het is waarschijnlijk hoog tijd voor een nieuwe (internationale) bank die de belangen van haar clienten de prioriteit geeft en
  de Gatesclan links laat liggen.
  Idem voor een nieuw gezondheidszorgsysteem/zorgverzekering die focussen op wat mensen helpt ipv wat big pharma winst bezorgt:
  dit leidt tot een betere gezondheid en minder zorgkosten: een win-win situatie dus.
  Dezerzijds wordt hiervoor al jaren gepleit. Ttv het minsterschap van Ab Klink kwam een voorspelbare reactie van hem op een email hieromtrent.
  In dit verband wordt de naam dr Guylaine Lanctôt, interniste, genoemd: auteur van ‘The medical mafia’. (jaren 90)

 24. Lisamary, u beschikt over een ongebreidelde fantasie. Zelden zoveel onzin op een rij gezien.

 25. @ allen, die reageerden op mijn schrijven bedankt voor de nuttige informatie. shalom

 26. Serieuze dreiging?
  En als je niet meewerkt, dan voeren ze de druk steeds verder op. Dat ondervond ook Youri, die de politie aan zijn deur kreeg. In een video op Facebook laat hij geëmotioneerd weten dat hij zich moet terugtrekken. “Ik mag geen demonstraties meer doen. Ik heb net politiebezoek gehad. Als ik nog een keer demonstreer, dan zullen mijn kinderen in gevaar komen. Dit is een serieuze dreiging.”
  https://www.facebook.com/dvhv.volk/videos/130465965382782/

 27. Sars-cov-2 is wel degelijk geïsoleerd. Even flink doorzoeken en dan kom je wel bij de juiste informatie.

 28. De maatregelen die worden genomen verlagen de weerstand, lock down minder in de zon is minder vitamine d, sportscholen dicht is verminderde hart/long functie, mondkapje belemmert zuurstofopname, minder mensen zien zorgt voor minder prikkeling van het immuunsysteem zodat het immuunsysteem zwakker wordt, het komt op mij over dat ze willen dat we zwakker en vatbaarder worden voor ellende

 29. wist dit wel ze zijn niet te vertrouwen Bill Gates en Soros die via 5G ons gaat controleren met die chip in het vaccin want de corona is allemaal nep kijk maar om je heen we moeten samen de straat opgaan voor bewijzen is een diktatuur van de NWO en alle linkse gespuis met Rutte en de Jonge als handlangers

 30. Het verbaast me niets. Lees de aanbevelingen van het WHO, het Migratiepact vd VN, klimaatbestrijding vd VN en men voelt aan dat er iets gaande is wat niks met klimaat noch met gezondheid te maken heeft. In het (heel) kort: Het WHO schrijft: the world is at risk en voorzorgsmaatregelen moeten genomen worden. W. Nordhaus schreef over carbon pricing etc. om de temperatuur op aarde lager te krijgen, bestemd voor de VN. Migratie is een stimulans voor het welzijn van de mensheid. Hoe is dit te rijmen met een interview wat ik hoorde over Vietnam en gering aantal covid doden? Een ding is zeker, spreken over oorzaak en gevolg is kennelijk ook voor veel wetenschappers en veel te moeilijke zaak. Wat menen zeggen en denken is: covid was de druppel en dus is covid de oorzaak. Het WHO is kennelijk verpolitiekt met de vraag sinds wanneer? Als laatste: ‘bewijzen’ leveren dat mondkapjes dragen een bijdrage is aan het voorkomen van het verspreiden van een virus, kan niet, wel misschien voor specifieke doeleinden. Men redeneert vaak naar het antwoord toe. Hoe dan ook, duidelijk is geworden dat het WHO/RIVM bijdraagt aan de ongezondheid, lichaamlijk als geestelijk, van de mens.

 31. ze zijn gestorven aan de onderliggende kwalen in combinatie met de griep.
  Na de zomer krijgen we weer griep waardoor er zwakke mensen zullen sterven, maar tot dan gaat met over op “BESMETTINGEN tellen omdat deze corona, die zeer besmettelijk is gewoon een griep variant is”

  na de zomer gaat het op tv weer over “DODEN” want ze moeten er wel zijn .

  een weetje: er gaan in Nederland gemiddeld tussen de 400 a 600 mensen dood per dag,

 32. groeten uit bulgarije! 300 dgn zon per jaar. het (op 1 na) rijkste land binnen de EU.
  fruit en noten bomen in overvloed, gratis voor diegene die de moeite neemt het te gaan plukken.
  een stuk grond voor de prijs van een nieuwe fiets .geen islam//gender en of blm terreur. een huis op eigen grond kopen met cash. ontelbare wateraftappunten van natuurlijke bron. natuurlijke verkeersdrempels. geen boa’s. licht anarchistisch (je weet wel anarchie=zonder heerser).
  Veilig over straat. groot gebied weinig mensen. veel natuur, ongerepte natuur.
  (de negatieve zaken laat ik voor het gemak maar even achterwege)

 33. Willy, alle mensen zijn bij elkaar opgeteld. Dus ook mensen met andere doodsoorzaken worden bij coronadoden geteld.

 34. En ook :
  Laten we zelf eens een leefbare wereld creeeren, door ons gedrag aan te passen
  stoppen met vingertjes wijzen, stoppen met roddelen, stoppen met discrimineren, stoppen met klikken,
  stoppen met v u i l gooien op straat, stoppen met criminaliteit / stelen / roofovervallen enz.
  Laten we beginnen bij o n s z e l f en onze verantwoordelijkheid nemen, dan zal alles vanzelf goed komen,
  elke dag een beetje b e t e r !
  Het is 2 0 2 0 …….als je gewoon doet wat je moet doen, dan komt er geen oorlog ! Al die oorlogen die we al duizenden jaren gehad hebben, …..is d a t geen ouderwets gedrag ???

 35. NU wordt het tijd om het ANDERS aan te pakken ! !
  Vanaf NU :
  a. bestaat dat hele Corona gedoe ( voor mij althans ) n i e t meer
  b. voor mij bestond het al vanaf het begin niet, maar NU is het helemaal afgelopen
  c. Ik walg van het onderwerp, het komt mijn neusgaten uit !
  d. Ik doe al heeeelemaal niet mee met die App ( heb geen smartphone dus dat is makkelijk )
  e. Ik doe ook zeeeer zeker niet mee met die verplichte vaccinatie ( dan maar liever d o o d )
  f. Ik doe ook niet mee aan op vakantie gaan ( dus dat is ook gemakkelijk )
  g. Ik doe ook niet mee aan op terrasjes zitten ( dus is ook dat gemakkelijk )
  h. Ik doe ook niet mee aan reisjes of weekjes naar campings ( dus ook dat is makkelijk )
  i. Ik heb geen kinderen op school ( dus ook dat is gemakkelijk ) eveneens niet in de opvang.
  j. Ik hoef nooooit in een vliegtuig, dus ook dat is makkelijk
  k. Ik betaal gewoon met contant geld en ik pin in slechts 10% van de gevallen, alleen als het m i j uitkomt
  en zoniet : dan draai ik me om en loop ik weg
  l. Ik spray ook mijn handen niet, met die g i f t i g e troep !
  m. Ik hou n e t j e s afstand ( maar raad eens : dat deed ik altijd al…….want ik heb een hekel aan mensen )
  ….die achterlijke strepen in die winkels waren voor mij nooooit nodig !
  n. geselecteerde mensen die ik wil spreken, bel ik op, of komen thuis even op visite ( das makkelijk )
  o. ik demonstreer niet, ik voer geen actie, en ik onderneem niks ( dus dat is ook gemakkelijk )
  p. januari en februari, waren voor mij spannend tijdens m i j n onderzoek……en vanaf maart wist ik al genoeg !
  q. Hou je hoofd, t r o t s en f i e r in de lucht, en je blik op o n e i n d i g …..doe kalm je boodschappen
  en kijk `s avonds naar de l e u k e programma `s …..en sla de ` corona – onderwerpen` ` ( als het enigszins kan )
  r. L e e f je leven, en trek je nergens iets van aan ( ik bedoel dus : gooi die Corona U I T je aura
  s. en als laatste : doe die smartphone weg, en schaf een ` bel en sms- gsm ` aan !!! Dit laatste is heel belangrijk want dan gaat die 3e wereldoorlog niet door, en hebben die elite/ illuminati/ overheid het nakijken !
  Ik zeg doen !

 36. Oh HANS!!! de buren kuche!!! bel misdaad anoniem.
  Alle gekheid op een stokje, voorlopig gaat die covid onzin nog wel even door. Stakingen verboden, zwart geld aan banden gelegd, door alleen met pin te betalen. Bier, vrije seks, vakanties allemaal aan banden gelegd en straks verboden, dan wordt er alleen maar gewerkt. Voor wie? Voor de 1% elite, de mens dient alleen nog maar, als slaaf voor de nieuwe wereld orde.
  En de goed gelovige Thomassen (de slapers) zullen precies doen wat ze voor gespiegeld krijgen. En kijken elke avond naar de nos.
  En zijn er al demonstraties geweest over die blanke Franse buschauffeur die dood is geslagen tijdens zijn werk door 4 zwarte, geen woord bij de NOS. Alleen het woord jongeren werd gebruikt.

 37. Ik heb geen reden er aan te twijfelen dat covid19 een geniepig virus is,dat tot ernstige en dodelijke complicaties kan leiden.
  Ik heb er verder geen verstand van,maar ik verwacht eigenlijk niet dat het zo simpel zal zijn een effectief vaccin te ontwikkelen.
  Behandeling met antistoffen lijkt niet goed te werken.

 38. David Quammem beschreef in spillover op briljante wijze de mogelijkheid dat een nieuw virus een sprong in soorten zou kunnen maken en zoals gebeurd, al onze veiligheid zou kunnen ondermijnen. Bill Gates waarschuwde in 2015 dat het echte gevaar niet een nucleaire dreiging was. Nu zeg ik dat het ministerie van defensie moet worden omgevormd tot het ministerie van Defensie van Volksgezondheid. Ik heb diploma’s van medisch kapitein met verlof en ik bevestig het zonder controverse. Virussen kennen geen grenzen/handel in mensen en goederen bevordert de verspreiding van virussen. Hij lacht als hij vertelt over een schip uit Genua waarmee autobanden met tijgermuggen worden geïmporteerd waarmee tropische ziekten in Italië verspreid worden…uit interview met Bill Gates.
  Aan het meer van Kirri tussen Rwanda en Congo ligt Napoleon en waren reuzen vleermuizen die bevolking ving als voedsel ( is onlangs door de EU goedgekeurd als voedsel!). Een jaar later brak op die plaatsen ebola-epidemie uit die van vleermuizen op fruit en dus de mens wordt overgedragen …Auteur Francesco Buzi

 39. Corona is de afleiding. Hoofddoel is nog sneller cashless gaan. Heb ik hier al vaker gepost.
  Kan je ook wel volgen als het nieuws van afgelopen week volgde dat ING en RABO een 170 kantoren sluiten.

  Winkels lijken steeds meer eisen te stellen om alleen met pin te betalen. Ik verwacht aankomende winterperiode dat dit wel eens weer tijdelijk verplicht zal kunnen worden.

  Klopt ook wel. Want zonder fysiek geld is alle vrijheid aan banden.

  Spyfromthesky

 40. Onderliggende ziekten, maar dit virus was wel de druppel.
  Zoals bij een geboorte, ongeluk, operatie de bijkomstigheden ook de druppel kunnen zijn.

 41. 30 dec. 2019 Dr. Wenliang zegt: nieuw longvirus, lijkt op SARS, Stuurt longfoto’s naar zijn leerlingen. Zegt op Caixin: Pseudo-enkele cel, 46 orale/respiratoire kolonisatie bacteriën (geen kit voorradig) en waarschuwt: zorg voor uw naasten, en overleed in februari (34 jaar)
  Besmette patiënten kregen gratis heel dure medicijn Aluvia in Wuhan, wat is Lopinavir en ritonavir een middel tegen HIV. Andere Chinezen gaven gratis hun voorraad HIV medicijnen om te helpen. Dan ondertussen nog een rapport van de Global: Preparedness Monitoring Board van september 2019, sprak al over een wereldwijde pandemie voor het eerst opdook in Wuhan: “De wereld weet dat er een apocalyptische pandemie komt. Maar niemand is geïnteresseerd om er iets aan te doen” Gepubliceerd in Foreign Policy op 20 september 2019. Controle op doodsoorzaken lijken te ontbreken in de postmortale wattenstaafjes worden niet gebruikt heeft Italië gezegd in Parlement Straatsburg. Prof. van der Poel: het is een zoönose. Professor Luc Montagnier, ontdekker van het HIV virus zei: het coronavirus bevat wel degelijk HIV Elementen! Dus nu mijn vraag: wordt er getest op HIV? Of zeggen ze alleen maar: kinderen tot 3 lopen geen gevaar? En dan is er ook nog het bokl “the Spill-over” van een Amerikaan….

 42. Vanonder welke steen komen deze “experten” gekropen?
  Probleem met het Coronavaccin is dat het meerdere keren per jaar hernieuwd zou moeten worden. De immuniteit na het doorlopen van de ziekte Covid houdt slechts enkele maanden stand, en iedereen weet dat het doormaken van een virale ziekte de allersterkste immunisering geeft. Een eventueel werkend vaccin zal dus enkel door de 10% risicogroepen gebruikt worden (1,6 miljoen Nederlanders). Of wil u die allemaal dood? Word wakker, iedereen heeft recht op leven, de onaantastbaarheid van eenieders leven is vrijheid nr. 1 in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties.
  Maar ieders vrijheden inperken kan inderdaad niet oneindig blijven duren, vroeg of laat is de solidariteit met de zwakkeren op. We staan wel voor enkele moeilijke jaren. Na de Spaanse Griep heeft het ook twee jaar geduurd voor alles weer naar normaal ging. Vier golven waren dat, waarvan de tweede het dodelijkst was.
  En Bill Gates heeft geen laboratoria, zijn Foundation sponsort laboratoria. Wie vindt dat Gates te rijk en te machtig is moet maar stoppen hem nog rijker en machtiger te maken door Windows en andere Microsoft producten en diensten te gebruiken.

 43. De virussen, of andere “”ziekten” die zo maar opduiken, vaak China of een Afrikaans land zijn naar mijn mening experimenten, je hoeft bij sommige virussen maar een kleine hoeveelheid in de lucht te droppen, en voila, en dat om “vaccins” (lees gif) uit te kunnen proberen op mensen. We weten nu van Bil Gates dat ie in India vaccins heeft uitgeprobeerd op kinderen,( kennelijk met toestemming) en dat is een ramp geworden. Wie en wat en hoeveel mensen in t verleden deze misdadige praktijken heeft uit gevoerd is niet duidelijk, maar Jozef Mengele is natuurlijk een grote bekende als t gaat om smerige experimenten op mensen, en wat te denken dan vd chemtrails, met zware metalen die wij inademen en die ons immuunsysteem kan verwoesten. Ik wil niet weten wat er allemaal voor ons verborgen is gehouden. Greets Peter

 44. Velen beweren nog steeds, dat de RIVM en Rutte hun fouten niet willen toegeven.
  Het zou al voor iedereen duidelijk moeten zijn dat zij puur de Agenda 21 van de elite aan het vervullen zijn en wringen zich in alle bochten om hun leugens te kunnen volhouden. Ik neem aan, dat zij voor hun “edele daden” t.o.v. de bevolking ruimschoots beloond worden, die zij ook niet op het spel willen zetten.

  Persoonlijk denk ik dat de vaccins die al nagenoeg onderweg zijn niets te maken hebben met dit virus of wat het ook moge zijn, maar bevatten geheime substanties waarmee zij hun geheime en duistere plannen waarmee zij met een groot deel van de aardebewoners binnen afzienbare tijd korte metten willen maken, als wij het toelaten.

  Voor degenen die het nog steeds niet duidelijk zien, de plannen zijn als volgt:
  Drastische reductie van de bevolking in de breedste zin van het woord w.o. sterilisatie zowel van mannen als vrouwen,
  Manipulatie van de DNA die al vanaf de eerste vaccin met behulp van een electrische stimulator het materiaal naar de cellen transporteert en direct in werking laat treden.
  Connectie aan de Artifitial Inteligence. (ik vermoed alleen jonge mensen, want de ouderen zullen het veld moeten ruimen)
  In combinatie met het vaccin de chip toedienen om de totaalcontrol over de hele bevolking te kunnen bemachtigen. Hiermee zal je dan ook in hun digitale gevangenis terecht komen, Via de satellit met behulp van 5G kunnen ze je 24h per dag in de gaten houden, zelfs naar je slaapkamer of je WC volgen, afluisteren of beelden van je verzamelen.
  Hiernaast zal je electronisch gekoppeld worden aan alle items die je dagelijkse leven voorkomen, zoals bankzaken, reizen, openbaar vervoer, doktersbezoek, schoolinschrijving van je kinderen, boodschappen doen …etc. Zonder deze chip zal je niet in staat zijn om de dagelijkse bezigheden kunnen vervullen.
  Als je er meer van wilt weten ga na hoe de Chinezen leven.

  Om dit voor elkaar te krijgen gaan ze over lijken, onze RIVM, Rutte en de Jonge inbegrepen.
  Dit bewijst dan ook de onderstaande video die als protocol dient voor deze wereldzwendel en bedriegerij van de bovenste plank en bewijst ook waaarom een tweede of een derde golf ze aan het voorbereiden zijn.
  Denk er over na wat voor leven (als je het overleeft) je te wachten staat als je hierin meegaat.
  Zeg nee tegen vaccinatie, zeg nee tegen corruptie, manipulatie en tegen de onderdrukkers van de democratie.

  President Nana Akufo-Addo Reads Rockefeller’s Plans
  https://www.youtube.com/watch?v=11OH4x6XSAo

 45. Aan de domme reactie van ‘Demosthenes’ (de echte was wel wijzer) wordt geen tijd verspild.

  Goed nieuws ook: de sites medicalfreedompac.com, drsircus.com, opendebat.nl (heeft u de brandbrief al ondertekend?:
  academici en niet-academici kunnen ondertekenen, en als u een geheim telefoonnummer heeft/uw nummer niet wilt openbaren schrijft u ‘geheim’ in het kadertje van ’telefoonnnummer’. U tekent vervolgens gewoon mee…)
  Tevens: fromrome.info, movimento3V, childrenshealthdefense.org en dr Antonietta Gatti/health, law and science association, Genève.
  Baking soda is nog steeds het minst dure middel tegen virussen en bacterieen: Mark Sircus. Uw supermarkt of drogist heeft het:
  ca 1,70, met gebruiksaanwijzing op zijkant pakjes als u het als medicijn wilt gebruiken.

 46. Voor mijn neus liggen een viertal vaccinatieboekjes van de dertien samojeden die ik vanaf 1987 onder mij heb gehad waarvan ik er een nog onder mij heb. In twee van de boekjes worden de mogelijkheden van vaccineren tegen corona vermeld. Plusminus 15 jaar geleden schijnt men daarmee gestopt te zijn. De Samojeed die nog onder mij heb is gefokt in Bulgarije en is kerngezond. Inmiddels is hij vierenhalf jaar oud en heeft nog nooit een dierenarts gezien. Dat was anders met de samojeden die dichter bij huis gefokt waren. Voor die heb ik kruiwagens vol geld naar diverse “dierenartsen” gebracht. Mij respect gaat dan ook uit naar Bulgarije waar vol vertrouwen in heb; ook in deze. Zelf ben ik uit 1941 en heb dankzij de onder diverse naoorlogse regeringen, te beginnen Drees die de Hollandse jongens voor een handvol zilverlingen, genaamd Marshallhulp aan Amerika verkwanselde om vechten in Korea, heeft laten zitten.

 47. Er is niet alleen maar misdadig corona wereldnieuws, maar ook goed nieuws.
  Nee, niet geboden door de Media, maar dank zij de goede inzet van wakkere Hollanders.
  Het vijfde vragenuurtje met dr. Rob Elens op … de Noordzee, in alle vrijheid en zonder ME cowboys.
  https://www.youtube.com/watch?v=WZcT8xzv5nc

 48. Dat angstzaaien het hoofdmotief van deze Coronacrisis is, moge duidelijk zijn. Of het virus nu wel of niet bestaat, daar ging het de elite niet om. Het is puur Agenda 2030 uitvoeren. We mogen onze vrijheid inleveren en moeten tot slaaf gemaakt worden.
  Ook dat vaccinatieverhaal klopt voor geen kant. Het blijkt dat de ziekte slechts immuniteit voor 2 maanden oplevert. Bij vaccinatie wordt veronderstelt dat het lichaam zelf immuniteit opbouwt. We weten echter dat die immuniteit als ie al optreedt maar voor een beperkte duur werkt. De ziekte gewoon krijgen zou in principe levenslange bescherming moeten geven. Dat blijkt dus bij Corona niet het geval, dus rest slechts vaccinatie die ons DNA verandert, zoals onze grote beschermer Gates wil. En aangezien het om een killervirus gaat, is dat gerechtvaardigd. Dat zullen onze corrupte politici en MSM zeggen.

 49. Dus 2 maanden geleden heeft die dat verkondigd….2 maanden geleden. Uit welke spelonk van het internet heb je dit nu weer opgedoken x ?
  En dat er niemand aan covid is gestorven, denk toch eens na lieve mensen.

  Maar goed, als het zo is, dan vervallen dus alle andere complot theorien dat dit een dodelijk virus was, gemaakt in een lab om de ekonomien te verwoesten en bill gates het mogelijk te maken iedereen zijn vaccin te verkopen. Hoppa kan dus zo de prullebak in allemaal (als het waar is dat niemand aan covid is gestorven)

 50. En Willy speciaal voor jouw. In België worden negatieve testen ‘overruled’ door de artsen. Artikel te vinden website Domus Medica (Huisarts nu en nieuws). https://www.domusmedica.be/richtlijnen/coronavirus/niet-wetenschappelijk/waarom-zou-een-arts-negatieve-testresultaten
  Je vraagt je af van waar blijven al die besmettingen toch komen. En ondertussen worden plots na de roep van, god weet wie, maar weeral vooral door de de druk van de media mondmaskers verplicht (in grootwarenhuizen zie je ze bijna niet). Wederom om de paniek hoog te houden. Ondertussen wordt er nu opnieuw geroepen, omdat (mondmaskers verplicht zijn) de situatie opnieuw verslecht is en er opnieuw in lockdown zou worden gegaan worden.
  Ondertussen staat de teller op 16.335 nederlanders uit medische sector die brandbrief onderschrijven tegen de genomen en het doorgaan van de coronamaatregelen. https://opendebat.info – Mvg.

 51. willy schreef:
  12/07/2020 om 4:00 pm
  Ik vermoed dat 95 % gestorven is aan het verkeerd behandelen van de patiënt.
  Proost.

 52. willy schreef:
  12/07/2020 om 4:00 pm
  Als er niemand gestorven is aan het virus, aan wat zijn die mensen dan wel gestorven??? Shalom

  Misschien wel aan de … Griep. Ik heb dit jaar trouwens ook griep gehad. En het was een gemene. Heb 5 dagen op bed gelegen en wat codeïne pilletjes geslikt voor het hoesten. Die had ik nog liggen van eerdere griep van 5 / 6 jaar geleden.

  2 weken later toen de ellende begon was had ik 100% zeker Corona gehad. Daar twijfel ik niet aan.

 53. Dr. Alexow uit off all places Bulgarije. Dat schept niet veel vertrouwen.

 54. Opmerkelijk ook dat dr. Püschel (Hamburg) tégen de zin van het RKI toch autopsies ging uitvoeren. Je zou verwachten dat zo’n leidend instituut als het RKI snakt naar de gegevens van autopsies. Püschel vond bij ruim 140 autopsies ook geen Covid19 als doodsoorzaak.

 55. Als er niemand gestorven is aan het virus, aan wat zijn die mensen dan wel gestorven??? Shalom

Comments are closed.