Chinese staatsbedrijven dwingen werknemers proefkonijnen te worden voor experimenteel Covid-19 vaccin

—————————————————————————————————————————————-

Melinda Gates wil zwarte bevolking voorrang geven bij corona vaccinaties – Indirecte verplichting al toegepast in Beijing: Geen werk meer als je niet meewerkt aan DNA/RNA test – Worden mensen toch wakker? Eén derde van Britten heeft twijfels over Covid-19 vaccin

—————————————————————————————————————————————–

China lijkt reeds te doen waar minister Hugo de Jonge almaar openlijker droomt: alle burgers dwingen om zich met – al dan niet experimentele – Covid-19 vaccins te laten injecteren. Dat de jarenlange pogingen om vaccins te maken voor twee andere coronavirussen, SARS en MERS, tot nu toe faliekant zijn mislukt, laat men gemakshalve maar buiten beschouwing. Uit interne documenten blijkt nu dat tenminste één Chinees staatsbedrijf zeven groepen werknemers verplicht om proefkonijnen te worden voor het in ontwikkeling zijnde vaccin CoronaVac van fabrikant Sinovac. Dichter bij huis lijken de Britten (als eersten?) wakker te worden voor de enorme risico’s; maar liefst één derde heeft de nodige twijfels bij een coronavaccin, of wil zich er sowieso niet mee laten inenten.

In de bijsluiter van Sinovacs vaccin staat openlijk vermeld dat het product nog niet is goedgekeurd door de medicijnen instantie NMPA. ‘Het vaccin kan wel eens niet werken,’ was dan ook de logische waarschuwing van Chan King-ming, directeur van het milieuwetenschappelijke programma van de Universiteit van Hong Kong. In het ergste geval kan het vaccin ‘juist mensen infecteren’ en complicaties veroorzaken.

Indirecte verplichting al toegepast in Beijing: Geen werk meer als je niet aan DNA/RNA test meewerkt

De zeven groepen werknemers die – indien ze hun baan willen houden – nu als proefkonijnen moeten fungeren, werken allemaal op luchthavens, en/of als managers en stafleden die regelmatig (internationale) vergaderingen bijwonen. Normaal gesproken is er gemiddeld 10,71 jaar nodig om een vaccin te onderwerpen aan klinische (veiligheids)testen, en is de kans dat het wordt goedgekeurd slechts 6%. Desondanks lijkt bijna de hele wereld al binnen een jaar over te gaan tot het indirect of direct verplicht stellen van corona vaccinaties.

Hoe die indirecte verplichting ook in Nederland in zijn werk kan gaan, is nu al te zien in Beijing, waar restaurant medewerkers moeten meewerken aan DNA/RNA testen voor Covid-19. Deze testen zijn officieel weliswaar ‘vrijwillig’, maar de medewerkers hebben wel te horen gekregen dat ze niet meer aan het werk mogen als ze deze testen weigeren. Dat is bepaald geen ‘medewerking op vrijwillige basis’, maar medische chantage, uitgevoerd door de overheid. (1)

Melinda Gates vindt dat zwarten voorrang moeten krijgen

In de Verenigde Staten krijgt de zwarte bevolking mogelijk voorrang bij het verstrekken van een coronavaccin. Dat is althans waar Melinda Gates voor pleit (2). Of mensen met een zwarte huidskleur daar blij mee moeten zijn, is gezien de zeer bedenkelijke eugenetische achtergrond van de familie Gates – ‘papa’ Gates was – net als zoonlief nu – een groot voorstander van het verminderen van de wereldbevolking via vaccins – is maar de vraag.

Bijna een derde Britten twijfelt aan coronavaccin

In Europa lijken de Britten (weer) het eerste volk te worden dat nattigheid begint te voelen. Uit een peiling van het Centre for Countering Digital Hate (CCDH) blijkt dat 15% de nodige twijfels heeft bij een coronavaccin, en 16% het waarschijnlijk of sowieso niet zal nemen. Dat is bij elkaar opgeteld bijna een derde van de bevolking.

69% zegt een vaccin ‘waarschijnlijk’ te gaan halen, waarvan 38% daar ‘zeer zeker’ van is. Het onderzoek liet daarnaast zien dat frequente gebruikers van social media sneller ‘ja’ tegen een vaccin zullen zeggen. Dat onderstreept dat Bill Gates’ vaccinpropaganda succesvol is, vooral onder de jongere generaties. (3)Xander


(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Sky News

Zie ook o.a.:

02-07: ‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. https://www.gelderlander.nl/dossier-coronavirus/vreselijke-dingen-gebeurd-met-testen-van-vaccins-in-afrika~a2a31aaf/?fbclid=IwAR3_-Xn8YHpGMJqISgAwFfONp3uPa0koxG7hCjrRbbdn2MTw8GKQ_VHbmIY&referrer=https://www.facebook.com/

  voor wie geen abonnement heeft:

  ‘Vreselijke dingen gebeurd met testen van vaccins in Afrika’
  PROEFPERSONENHet vaccin dat Nederlanders moet beschermen tegen corona wordt de komende maanden uitvoerig getest op vrijwilligers uit Brazilië en Zuid-Afrika. Arme landen, waar de medische standaard aanzienlijk lager ligt dan in het rijke Westen. Fungeren inwoners daar nu als goedkope proefkonijnen voor ‘ons’ vaccin, waarvan de bijwerkingen en risico’s nog onbekend zijn?

  In verband met auteursrechten en grote schadeclaims een deel van uw reactie verwijderd, zie siteregels Mod.

 2. @karton schreef op 08/07/2020 om 7:21 pm

  “Het wachten is nog op ’t moment dat de corona-app verplicht wordt”

  Het is al automatisch op alle smartphones gezet. Ga naar:

  Instellingen >Google instellingen >Blootstellingsmeldingen voor COVID-19 >uitschakelen.

  Beter is nog om de smartphone in te ruilen voor een simpel mobieltje dan kan er nooit een app op geplaatst worden of je smartphone niet meer mee naar buiten nemen of locatie uitzetten.

 3. @Inge
  Ik zat op een openbare school in en grote stad en dacht toen ik volwassen was dat het daarom voor hen zo makkelijk was .
  Jouw zoon zat op een Protestants-Christelijke school waar ik die methoden echt niet verwacht zou hebben .
  Het wraak nemen van volwassen leraren op kinderen die hun afwijkende gedrag door hebben is voor mij helaas normaal geweest .
  Gelukkig ( of geen toeval ) ben jij heel oplettend waar je zoon je eens heél dankbaar voor zal zijn , vermoed ik .
  Triest dat werkelijk alles wat er bestaat niet meer te vertrouwen is . Blijf waakzaam en alle kracht toegewenst .

 4. Het wachten is nog op ’t moment dat de corona-app verplicht wordt en vervolgens het anti-corona-vaccin; dát dit gaat komen lijkt mij vrij zeker. Onze democratie wordt voor onze voeten afgebroken door wat er momenteel aan “regeerders” in Den Haag zetelt.

 5. NOG GOESTING?
  Meerderheidstests positief voor coronavirus hebben geen symptomen
  Asymptomatische verspreiding van coronavirus is wereldwijd het belangrijkste nieuws, aangezien landen hun tests intensiveren en ontdekken dat op veel plaatsen de meerderheid – 78% in het Verenigd Koninkrijk – van degenen die positief testen op het virus geen symptomen heeft.
  Terwijl sommigen later symptomen kunnen krijgen, zei BBC News: “dit hamert de rol van mensen die niet weten dat ze het virus dragen bij het verspreiden ervan.” BBC merkte ook op dat “gezondheids- en sociale zorgmedewerkers vaker positief testten.”
  BRON: BBC News 7 juli 2020
  Een opiniestuk in The New England Journal of Medicine van 26 juni 2020 suggereert dat mensen die het COVID-19-vaccin weigeren wanneer het beschikbaar komt, hun baan zouden moeten verliezen.
  Hoewel ze ook voorstelden dat risicopopulaties die vaccinatie weigeren, thuisbevelen moeten worden gegeven totdat ze hieraan voldoen, zeiden de auteurs dat het niet haalbaar zou zijn om boetes of strafrechtelijke vervolging op te leggen vanwege “procedurele gerechtvaardigde redenen” en het feit dat dergelijke straffen de armen onterecht benadelen.
  De drie auteurs van het commentaar zijn aangesloten bij Stanford Law School, Stanford University School of Medicine, Indiana University en Yale Institute for Global Health.
  BRON: The New England Journal of Medicine 26 juni 2020
  81% in COVID-19-vaccinonderzoek met humane foetale cellijn lijdt aan bijwerkingen
  Een Chinese klinische studie met een COVID-19-vaccin rapporteert vroege resultaten waaruit blijkt dat 81% van de deelnemers binnen zeven dagen na vaccinatie ten minste één bijwerking leed. De proef, ontwikkeld door CanSino Biologics, maakt gebruik van cellijnen van een geaborteerde menselijke foetus, samen met een chimpanseeadenovirusvector.
  De National Research Council van Canada gebruikt ook de menselijke cellijn voor zijn COVID-19-vaccinkandidaten. Bijwerkingen die tot dusver zijn gemeld met het vaccin van CanSino variëren van pijn op de injectieplaats tot koorts, hoofdpijn, ernstige vermoeidheid en spier- en gewrichtspijn.
  BRON: The Vaccine Reaction 6 juli 2020

 6. ben net aan het kijken naar eenvandaag. Daarin wordt de bevolking ‘gemasseerd’ voor het geweldige vaccin dat volgens eenvandaag volgend jaar zomer beschikbaar is/verwacht (hoe weten ze dit, maar eerst nog de tweede golf deze winter om de angst er goed in te krijgen) vervolgens wordt het concept van sociale uitsluiting van niet gevaccineerden geïntroduceerd. Dit houdt in dat niet gevaccineerden geen toegang meer hebben tot concerten/sociale evenementen.

  Het is erg om de vergelijking te maken; het doet mij denken aan Nazi-duitsland waarin groepen niet gewenste personen werden geweerd uit de samenleving. Het verschil is dat de gevaccineerden waarschijnlijk gechipt gaan worden en de vaccin weigeraars niet. In duitsland was er een tatoeage voor mensen met een verstandelijke beperking, een ster voor joden en in de kampen had iedere groep zijn eigen teken, joden/jehova’s/homoseksuelen. Nu komt de moderne variant daarvan. Als ik de tijdschaal vergelijk met de nazitijd dan bevinden wij ons in 1934, over 5 jaar wereldoorlog tegen rusland/china/iran?

  Je kan de huidige toekomstverwachting (nog) niet vergelijken met duitsland vroeger. Je weet niet hoe de komende jaren zich gaan ontwikkelen. Helaas leert de geschiedenis van de mens dat bange/bang gemaakte mensen tot verschrikkelijke dingen in staat zijn. Het is niet van de ene op de andere dag, het is een glijdende schaal waarbij de grenzen van menselijkheid en fatsoen steeds ietsje verder opschuiven naar onmenselijkheid. Ik hoop dat onze samenleving niet in dezelfde val uit het verleden stapt, maar als ik om mij heen kijk vrees ik het ergste.
  (ik had duitsland net zo goed kunnen vervangen door het bolsjewistische Rusland)

 7. @amo schreef op 08/07/2020 om 9:26 am

  “Het prot. chr. onderwijs heeft veel van haar zelfstandigheid opgegeven ten behoeve van die sociaal pedagogiek. Dat begon met de introductie van diensten die de scholen gingen ‘begeleiden’ bij de zgn. noodzakelijke vernieuwingen. Langzaam maar zeker werd dat onderwijs van haar vrijheid beroofd en werd het verplicht mee te gaan met die seculiere, vaak linkse, ontwikkelingen.”

  Beste Amo,
  Dat verklaart een hoop, heb meerdere malen in de afgelopen jaren de gedachte gehad dat de school de naam Protestans-Christelijk totaal niet waardig is. In feite is wat we tegenwoordig links noemen niets anders dan socialisme, dat is de eerste fase van het communisme en als ik dan denk aan het sociaal puntensysteem die de school vorig jaar invoerde naar het Chinees Marxistische model dan zitten we daar eigenlijk al in.

 8. @Bundy schreef op 08/07/2020 om 2:19 am

  “Toen ik vroeger op een lagere school zat waar psychologische experimenten op de kinderen gepleegd werden was dit een uitzondering , en helaas hadden de meeste ouders niets door .
  Nu blijkt dit de gewoonste zaak van de wereld te zijn geworden en hebben de meeste ouders nog steeds niets door”

  Beste Bundy,
  99% van de ouders heeft niets door. Het trieste is natuurlijk als een ouder de school ergens op wijst dat het kind dan de rekening krijgt en dit zou natuurlijk nooit mogen, het is gewoon chantage. Uiteindelijk is het met mijn zoon goedgekomen hoor en gaat hij alsnog naar het niveau waar hij in eerste instantie ook naartoe zou gaan. Het opent je ogen alleen nog maar meer.

 9. Reactie op Roger B. en Shadow 1100

  Geachte Roger B,

  U doet alsof alle minsters mannen zijn die een vrouw hebben. Hierbij het verzoek nog eens goed te kijken; dan ziet u dat er ministers zijn die een man hebben ….

  Geachte Shadow 1100,

  Zojuist gelezen op Natural News, 7 juli: vit. C helpt hartaanvallen te voorkomen.
  Bij het vumc loopt een onderzoek naar toediening van intraveneus vit. C bij mensen die een hartinfarct overleefden: zij bleken
  een tekort aan vit. C in hun bloed te hebben.

 10. Shadow1100 schreef:
  08/07/2020 om 12:12 pm
  12 jaar lang gebruikte ik maagzuur remmers, met zeer veel bijwerkingen. Nu ben ik drie maanden geleden daar mee gestopt, Ik voel mij nu stukken beter hoor.

 11. SERVIËRS Bestormen PARLEMENT Vanwege Tweede LOCKDOWN.
  https://youtu.be/480giWTcElw
  De doden raken eens op, nu zijn het de besmettingen die de Vrijheid van et volk moeten beperken.
  Het wordt steeds duidelijker, er is geen Killer-Virus, maar wel een geheime NWO agenda, en die wordt stiekem uit gerold.
  Wie vertrouwd de overheid nog, ik in ieder geval niet.

 12. Je hebt gezonde, zieke en dode mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle voor onze gezondheid schadelijke toevoegingen in ons door hun (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) te (ver)stoppen. Veel suikers, zouten en vetten. Daardoor komen die in groep 2.
  Onderzoeken naar de veiligheid van voedseladditieven worden meestal uitgevoerd door wetenschappers die betaald worden door de voedselindustrie.
  Groep 2 mensen moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen).
  Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is (hierdoor!) ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor. Ik zal u ook maar direct een maagzuurremmer voorschrijven en een laxeermiddel voor het geval dat……Kassa!
  Vergeet niet dat vele mensen in de gezondheidszorg regelmatig worden “bijgeschoold” door de Farmaceutische Industrie. En dat zijn niet de vervelendste cursus(weekenden).
  De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

  Voorbeeld 1:
   In Nederland slikken zo’n 4 miljoen mensen bloeddrukverlagers. Een veelgebruikte bloedverdunner veroorzaakt hartfalen. Dat blijkt uit een nieuwe studie. Het medicijn nifedipine wordt geassocieerd met een hoog risico op een plotselinge hartstilstand, zo laat de European Society of Cardiology weten.
  Voorbeeld 2:
  Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die het cholesterol verlagen. Uit een nieuwe studie is gebleken dat mensen die de pillen slechts drie maanden innemen, al kans hebben om diabetes en huidinfecties te krijgen. Analyse van de wetenschappelijke literatuur laat zien dat statines het risico op spierproblemen, cognitieve problemen, kanker, beroertes, schade aan het zenuwstelsel, gedragsstoornissen, hartproblemen, Parkinson, auto-immuunziekte en slaapproblemen vergroten.
  Voorbeeld 3:
  Nederlandse apothekers verstrekten in 2016 aan 3,1 miljoen mensen maagzuurremmers. De meest voorkomende bijwerkingen zijn maagdarmklachten, zoals misselijkheid, overgeven, buikpijn en diarree. Ook hoofdpijn komt voor.
  De klassieke handelswijze van Big Pharma: Signaleer een ‘probleem’. Zet een campagne op om mensen bang te maken. Kom met een ‘oplossing’ (medicijn/vaccin) die mensen juist zieker maakt en verdien hier ook weer aan.
  Door de overheid gefaciliteerde medicijnen eisen maar liefst 700.000 doden per jaar. Het ironische is dat diezelfde overheid het publiek wijs maakt dat het ons beschermt, door iedereen die alternatieven medicijnen aanbiedt te demoniseren en af te doen als kwakzalvers. 

 13. Plotselinge coronatests bij de voordeur: burgers worden verrast door de Brandweer.
  https://www.nw.de/lokal/kreis_guetersloh/guetersloh/22818167_Corona-Tests-an-der-Haustuer-Buerger-werden-von-Bundeswehr-ueberrascht.html
  Als de RIVM en handlangers van kabinet Rutte 3 hun zin krijgen, ja dan gebeurd dit misschien ook wel in ons land.
  Er wordt achter de schermen (achterkamertje) druk gewerkt aan de nieuwe noodwet, een wet die onze grondrechten ongetwijfeld zal aantasten, ondanks de wijzigingen. Want onze grond recht op vrijheid moet vermoord worden.

 14. Hoewel ik inmiddels al 66 ben, zal ik een eventueel vaccin tegen Covid-19 nooit vrijwillig accepteren. De jaarlijkse griepprik neem ik ook nooit. Wanneer ik voor het laatst ziek ben geweest weet ik niet, en mijn werkgever is dan ook erg tevreden. Ik beschouw dit overigens niet als een persoonlijke verdienste, maar meer een van God ontvangen zegen.

 15. @Inge,
  Het prot. chr. onderwijs heeft veel van haar zelfstandigheid opgegeven ten behoeve van die sociaal pedagogiek. Dat begon met de introductie van diensten die de scholen gingen ‘begeleiden’ bij de zgn. noodzakelijke vernieuwingen. Langzaam maar zeker werd dat onderwijs van haar vrijheid beroofd en werd het verplicht mee te gaan met die seculiere, vaak linkse, ontwikkelingen. Eenzelfde proces was te zien bij de EO, waar de netmanagers steeds meer invloed kregen op de programmering en momenteel is de EO nauwelijks te onderscheiden van de rest.
  Je komt nu percentages tegen dat 20% functioneel analfabeet is. Toen de vernieuwingen begonnen, was een argument dat 10% functioneel analfabeet was. Het onderwijs is dus niks opgeschoten. Wel is er erg veel dat zinvol was afgebroken ten behoeve van ‘zachte’ vakken als ‘sociaal emotionele vorming’, ‘burgerschap’ en meer van die vage onzin.

 16. Ik hoop echt dat Trump hiertegen gaat optreden, want als het waar is dat ze van 7 miljard naar 5 miljard mensen gaan, is dat gewoon genocide.

  Als de samenstelling van ons kabinet volgend jaar verandert dan wordt er ook tegengas geboden, en wordt vaccinatie (hopelij) niet verplicht.

 17. https://www.bndestem.nl/binnenland/wel-of-niet-inenten-veel-mensen-twijfelen-over-coronavaccin~acc61b9a/
  Zie het komt allemaal goed hoor (sarc off). De Nederlander heeft nog wat koudwatervrees, maar de farmaceuten worden nog steeds vertrouwd. En het gaat natuurlijk om de groepsimmuniteit (?)
  Ik hoop serieus dat het grootste deel idioot genoeg is om dit te denken, dan is verplichten geen enkele noodzaak in dit landje. Een mooie zaak, immers als de meerderheid zich laat vaccineren dan is die meerderheid immuun voor het virus. Natuurlijk hoop ik dat dit idiote plan zo uitgevoerd wordt dan laten ze mij in ieder geval met rust. Dat de kikkertjes dan denken dat het goed komt.

 18. speiker 08.51 pm :
  tjaaa…….ook dit klopt wat hier staat……hij is niet alleen maar gekkkk
  Als het waar is, dat hij 2 miljard verloren is……. en Obama 30 x zo rijk is geworden ???
  Zou goed kunnen hoor……maar daar schrik ik toch van
  als dat waar is, dan is dat verdomd SCHANDALIG

 19. @Inge .
  Toen ik vroeger op een lagere school zat waar psychologische experimenten op de kinderen gepleegd werden was dit een uitzondering , en helaas hadden de meeste ouders niets door .
  Nu blijkt dit de gewoonste zaak van de wereld te zijn geworden en hebben de meeste ouders nog steeds niets door van de zieke motieven van de leiding ( die betaald worden door de regering ) .
  Jij gelukkig wel , ik ben blij dat je oplet en zaken hebt kunnen veranderen .
  Scholen zijn instituten voor linkse hersenspoeling en wereldbeeld-vorming geworden .
  Helaas vechten we tegen een door en door verrot systeem , en zijn vrijwel machteloos .
  IK vind het vreselijk en bid voor je . Hoop ook dat het niet lang meer duurt .

 20. Zou het niet beter zijn dat de ministers , politiekers , hun vrouwen en kinderen het eerst laten inspuiten , dus die mensen die onmisbaar zijn . En als het werkt , dan de gewone mens.

 21. @Rick schreef op 07/07/2020 om 8:38 pm

  “Ja, mijn kinderen zitten op een zgn christelijke school afhankelijk van de overheid subsidie dus daar propaganderen ze de onbewezen perfecte werking van vaccins”

  Volgens mij werken er alleen nog maar linksen ofwel communisten op scholen. Mijn zoon zat tot onlangs op een Protestans-Christelijke school en ik kwam er eind vorig jaar achter dat ze gebruik maakten van een sociaal puntensysteem zoals ze dat in China reeds voor de gehele bevolking gebruiken en als je dan te weinig sociale punten hebt mag je bepaalde dingen niet. Hier heb ik een obenbare opmerking over gemaakt op het ouder platvorm en als gevolg daarvan dreigde de directeur van de school dat mijn zoon na groep 8 naar een lager niveau zou moeten uitstromen als hij brutaal bleef doen, toen ik vroeg naar voorbeelden wat hij dan zoal deed had ze die niet. Daarna zijn ze op school overigens wel gestopt met het sociale puntensysteem. In groep 6 kreeg hij en zijn klasgenoten de opdracht om alle Babylonische goden uit hun hoofd te leren, dit op een Protestants-Christelijke school notabene! Ook werd er op deze school erg gepushed dat kinderen hun vaccinaties moesten halen en ook toen zijn ze door een wakkere ouder op hun vingers getikt dat dit (nog) niet verplicht is.

 22. De VS hebben de WHO officieel verlaten.
  De Amerikaanse president Donald Trump had al lange tijd harde kritiek op de WHO. Nu hebben de Verenigde Staten de Wereldgezondheidsorganisatie verlaten.
  https://www.t-online.de/nachrichten/id_88193186/usa-sind-offiziell-aus-der-who-ausgetreten.html
  Een verstandig besluit, waarom zou welke President dan ook, luisteren naar deze Tedros Adhanom Ghebreyesus, een man met z’n verleden. Ja, onze President wel natuurlijk.
  https://www.burgerfront.nl/het-ware-gezicht-van-tedros-hoofd-who/

 23. @ Qvic 9:56 pm. Met U eens. En ik stel voor dat Gates en zijn gezin zich eerst laten inenten, en in Nederland, Rutte, de Jonge, en de rest van het rariteitenkabinet, evenals de meeheulpartijen, de Kamerleden van: VVD,CDA,D66 en CU, en de linkse partijen. Ik ben benieuwd.

 24. Net gezien op site viruswaanzin.nl: rechter Davis, Zuid-Afrika heeft alle virusmaatregelen ongedaan gemaakt.
  ‘Grondrechten verdwijnen niet tijdens noodtoestand ….’ Geen beroep mogelijk tegen uitspraak.

  Nu hier nog!

 25. Xander,
  COVID19 staat voor een corona virus van 2019.
  Dit jaar hebben wij COBAD20: Corona Bacteria Disease 2020.
  Dit heb jij bewezen met je artikel van de autopsie van overledenen waarvan volgende landen getuigden na de eerste ( Rusland ) die de melding maakte: Italy, India, Deutschland.

  Mensen sterven overduidelijk door longziektes ( te kort aan zuurstof ) en het middel hydroxychloroquine blijkt nu net op de bacterie te werken…
  https://www.apotheek.nl/medicijnen/hydroxychloroquine

 26. Ik laat mij nog liever ontslaan, dan mee te werken aan een PCR test. Want die testen dienen enkel en alleen om jou DNA te kunnen scoren en niets anders. Voor de opmaat gemaakte DNA-vaccin voor jou. In de eerste vaccin zit een RIFchip in, zodat jij overal te traceren bent. Waar ze later ook jou medische en persoonlijke gegevens in kunnen zetten. Zo ook jou betaal mogelijkheid. Wat later omgezet wordt naar sociale credits. Zorg dat je zelf reddend wordt nu het nog kan en niet mee doet met deze levenslange open gevangenis. Want hoe meer mensen dit vaccin weigeren, hoe meer kans van slagen dat het een fiasco voor de overheden wordt.

 27. “In de Verenigde Staten krijgt de zwarte bevolking mogelijk voorrang bij het verstrekken van een coronavaccin.”

  Zullen de zwarten het nu wel door gaan krijgen dat ze gebruikt worden of zullen ze het opvatten als black privilege? Duivels dilemma.

 28. Volgens Melinda Gates is het een hele eer voor de ‘zwarten’ om de eerste proefkonijnen te mogen zijn? Waarom bieden de Gates zichzelf niet aan?

 29. Ik hoop dat Melinda Gates haar zin krijgt. Ze mogen van mij iedereen voor laten gaan en het boeit me totaal niet wat de represailles zouden kunnen zijn. Het is gewoon niet mogelijk een goed werkend vaccin te maken. Het is toch om te janken dat er zulke incompetente mensen dergelijke beslissingen denken te kunnen nemen. Het amateurisme druipt er van, geen idee hoe zulke mensen boven komen drijven en waarom?
  De waarheid is nog steeds dat er beter vanuit preventieve hoek gekeken kan worden hoe mensen zo lang mogelijk gezond kunnen blijven. Stop eens met allerlei rotzooi in voedsel te stoppen en ga eindelijk eens zorgen dat mensen zich bewust worden van het belang van goede voeding.
  Volgens mij wordt het beslist niet beter als iedereen zijn immuun systeem laat verpesten met allerlei vaccins. Wat wel triest is, is dat het een serieus probleem zal worden bij verplichting.

 30. Ja, mijn kinderen zitten op een zgn christelijke school afhankelijk van de overheid subsidie dus daar propaganderen ze de onbewezen perfecte werking van vaccins, de Heer had waarschijnlijk een steekje los toen Hij de mens schepte, gelukkig heeft hij ons de kennis gegeven om Pharma mafia het op te laten lossen, hoewel Darwins fraude theorie nog steeds als waarheid de narratieve beïnvloed, zijn deze zgn christenen ziende blind en apathisch doof. Hoeveel vervolging van Christenen moet er nog komen… tot er géén meer over is die wachtten op de rapture. Net zo dom als blm hersenspoeling.

 31. Melinda Gates wil zwarte voorrang geven op vaccinaties. Waarom? Moeten zij als eerste het veld ruimen? Ik vraag het maar. Als ik het kan verzinnen kan het ook waar zijn.

Comments are closed.