Denemarken gebruikt gezond verstand en zit zonder mondkapjes weer bijna op normaal

—————————————————————————————————————————————-

Bijna hele Nederlandse politiek ondersteunt koers naar totalitair corona-fascisme

—————————————————————————————————————————————-

Terwijl bijna de hele Nederlandse politiek, zowel regering als oppositie, collectief zijn verstand lijkt te hebben verloren en aandringt op het verplicht stellen van mondkapjes, laten ze zich in het nuchtere Zweden en Denemarken niet van de wijs brengen door alle angstpropaganda. In Denemarken is zonder mondkapjesplicht en zonder social distancing op scholen bijna weer de normale situatie van vóór de coronacrisis bereikt. Die normale situatie is – gezien de absurde pleidooien in de Tweede Kamer vandaag, en het ‘advies’ van het kabinet om in winkels en publieke ruimtes mondkapjes te dragen – echter iets waar het Nederlandse parlement overduidelijk NIET naar terug wil.

Europa lijkt opgesplitst te zijn in twee parallelle universa. In West- en Zuid Europa blijft men de corona angstpandemie hoax met steeds strengere, waanzinnigere samenleving- en economie verwoestende maatregelen handhaven en zelfs verergeren, terwijl in Scandinavië het gezonde verstand is bewaard, en het leven juist weer bijna teruggekeerd is naar normaal.

Zweden: je KUNT weer terug naar normaal (maar men WIL het in Nederland simpelweg niet):

(En kom niet aan met dat Zweden zo dun bevolkt is – in de metropool Stockholm wonen 2,5 miljoen mensen, meer dan 2,5 keer zoveel als in Amsterdam).

In Zweden, Noorwegen (op enkel een draagadvies in drukke treinen na) en Denemarken zijn er geen obsessieve social distancing regels, geen verplichte mondkapjes, geen avondklokken, geen (dreigende) lockdowns, en zeker geen draconische boetes, waarmee ook in Nederland de hele bevolking in gijzeling wordt gehouden tot de al in maart aangekondigde, enige goedgekeurde ‘oplossing’ beschikbaar is: een vaccin.

Hypochondrische cultuur richt zich nu ook tegen kinderen

Het ergste aan de nieuwe hypochondrische cultuur die in de VS en het grootste deel van Europa zo agressief wordt gepromoot is dat de corona-bureaucraten zich nu ook steeds meer op kinderen en jong volwassenen richten. In veel landen is een meedogenloos regime ontstaan, dat – nota bene bijna overal op aandringen van doodsbang gemaakte docenten – naar believen de meest beperkende en idiote maatregelen neemt om zogenaamd de ‘gezondheid’ en ‘veiligheid’ van leerlingen te beschermen.

In Groot Brittannië heeft die onderdrukking er al toe geleid dat vele duizenden leerlingen verplicht naar huis werden gestuurd en daar minimaal 2 weken in quarantaine moeten blijven. Veel Nederlandse scholen hebben er voor gekozen om slechts beperkte aantallen leerlingen toe te laten, en letten werkelijk op iedere kuch of nies (alsof dat niet normaal is in september). Nu het kabinet het paniek zaaien iedere paar weken in een hogere versnelling zet, valt te verwachten dat de meeste scholen straks weer helemaal dichtgaan.

En dat allemaal om de veronderstelde verspreiding van een virus in te dammen, dat in alle landen die deze maatregelen nemen al maanden nog amper slachtoffers maakt. De meeste ziekenhuizen zijn vrijwel leeg, maar desondanks wordt het mantra dat de zorg weer ‘overbelast’ wordt met ‘corona patiënten’, dagelijks herhaald, en weigeren de politieke en medische autoriteiten te erkennen dat de gebruikte PCR test – ook volgens de uitvinder en de fabrikanten – volkomen ongeschikt is om Covid-19 te detecteren, of wat voor ‘live’ virus dan ook.

Omdat het complete beleid gebaseerd is op deze – wetenschappelijk bewezen nutteloze – testen, zijn alle berichten over ‘snel oplopende aantal besmettingen’ je reinste flauwekul en volksverlakkerij. Hetzelfde geldt automatisch voor alle maatregelen die reeds zijn genomen, vandaag werden genomen, en nog zullen worden genomen.

Denemarken ziet in dat beperkingen voor scholen bom onder samenleving legt

Behalve wat online colleges voor studenten heeft Zweden nooit de scholen gesloten. Ook de Deense leraren gebruikten hun verstand, daar waar die van hun Nederlandse collega’s met de grote stroom baggerpropaganda van de media het riool in lijkt te zijn gespoeld.

De Deense Lerarenbond besloot in overleg met de regering dat de scholen zelf mogen beslissen of ze bepaalde maatregelen nemen. Na wat lichte social distancing regels in april en mei, zijn bijna alle beperkende maatregelen inmiddels weer opgeheven. De meeste scholen hebben enkel een handenwasplicht; verder functioneren de klassen normaal. Er is géén 1,5 meter, géén leerlingenbeperking, en al helemaal geen ziekmakende mondkapjesplicht.

De Denen zien namelijk wèl dat je niet door kan blijven gaan met het creëren van massale paniek met 1,5 meter, mondkapjes en quarantaines, noch met het maar blijven verlengen van een feitelijke noodtoestand (die in Nederland zelfs permanent (!!) zal worden gemaakt als de Spoedwet erdoor komt), zonder dat je daarmee niet alleen de opleidingen van de studenten en leerlingen, maar ook hun hele verdere leven in groot gevaar brengt, waardoor feitelijk een atoombom onder de structuur en toekomst van de complete samenleving wordt gelegd.

‘Covid heeft in deel van het Westen duidelijke trend naar fascisme blootgelegd’

De enorme verschillen tussen Scandinavië en West/Centraal Europa laten zien dat het ‘sociale contract’ tussen de samenleving en de overheid in Noord Europa nog intact is, maar hier in razendsnel tempo wordt afgebroken. In tegenstelling tot in Berlijn, Brussel, Den Haag, Parijs, Londen en Parijs zien de regeringen boven de noordgrens van Duitsland zichzelf nog als dienaren van het volk, die het belang van de burgers voorop stellen.

Hoe anders is het in Nederland en de ons omringende landen, waar wij aan almaar strengere dictaten worden onderworpen, die onze vrijheden en inspraak stapsgewijs aan het vernietigen zijn. In het huidige tempo zal er eind 2021, 2022 vrijwel NIETS meer over zijn van het vrije, democratische en open Nederland zoals dat na WO-2 is opgebouwd.

‘Na 6 maanden ‘pandemie’ is het duidelijker dan ooit dat Covid in delen van het Westen een gestage koers naar fascisme heeft blootgelegd,’ concludeert analist en radio presentator Patrick Henningsen dan ook. ‘Deze trend werd eerder nog gemaskeerd door de eindeloze retoriek en platitudes in politiek en media over ‘democratie’, verpakt met een constant angstzaaien over een niet-bestaande Russische ‘bedreiging’ voor ‘onze manier van leven’. Het is tijd dat de hoogmoedige ‘hoeders van de democratie’ in het ‘vrije’ Westen eens heel goed en lang in de spiegel kijken’ (1).

 

Xander


(1) 21st Century Wire via Zero Hedge


Zie ook o.a.:

28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent
21-09: ‘Covid-19 crisis voorbij: Zweden heeft groepsimmuniteit, rest Europa bijna’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
17-09: Precies zoals voorspeld: Nederland begint vanaf 18 september met aanloop naar tweede lockdown
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
11-08: Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren (/ Doorsnee virus door overheden misbruikt om bedrijven failliet te laten gaan en te nationaliseren voor centrale communistische planeconomie’)
11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen was een artikel op deze site op 17 maart.
  En nu ineens zouden de Denen hun verstand gebruiken ?
  Ik raak een beetje het spoor bijster….

 2. Er zijn bijna 40.000 ziekenhuisbedden. 2% wordt ongeveer bezet door corona patiënten. Nu hebben ze ivm quarantaine veel zorg nodig vermoed ik, maar hoe kan het dan dat er sprake is van dat de gewone zorg in het gedrang komt? Maak ik een denkfout?

 3. Het klopt niet helemaal wat er in dit artikel staat…Ik heb zelf in Zweden gewoond, ken nog mensen daar en hou het nieuws bij. De middelbare/MBO- scholen zijn in veel streken wel degelijk een periode dicht geweest. Op veel basisscholen waren wel afstandsregels. De ouderen mochten voor kort niet bezocht worden. Ook in Zweden laat men in de media amper een kritisch geluid horen. Ook daar zijn veel mensen bang voor Corona, wacht men vol verwachting op de vaccins en zijn veel mensen in vrijwillige quarantaine gegaan. Het enige verschil is dat de maatregelen meer in de vorm zijn gegoten van adviezen en dat er geen strenge straffe/boetes staan op het niet naleven ervan. De tijd zal leren hoe het hier/daar verder zal gaan..

 4. @ Amo: 2:05 pm. Verbaasd mij allang niet meer. En natuurlijk van de belastingcenten van de burgers. Zoals het communisten betaamd. En Rutte een liberaal? Laat mij niet lachen, hij is zo links als een kwartje.

 5. Brave Burgers lopen inmiddels overal met muilkorven.
  Ook springt men weer opzij als je er aan komt, alsof je lepra hebt, of de pest.

 6. Wanhopige arts: In week tijd ‘3 kinderen gestorven door mondkapjes’

  https://www.ninefornews.nl/wanhopige-arts-in-week-tijd-3-kinderen-gestorven-door-mondkapjes/

  Welke ouders laat zijn kinderen in gevaar brengen door de overheid, alleen om dat een groepje elite via een (virus)test een staatsgreep pleegt.
  Gebruik je verstand eens, gisteren hebben monsters de coronawet goed gekeurd. Een groot deel van het parlement blijken gewoon handlangers van elitaire vaccinatie psychopaten.
  Het is hoogste tijd voor afzetting van die lui, deze volks vrijheid verkwanselaars zijn uit geregeerd!
  Want over drie weken verzinnen ze nog meer satanische wreedheden, het volk en economie moet kost wat kost kapot gemaakt worden.

 7. Het anti corona wondermiddel bestaat wel.
  De middelen van de H.Hildegard Von Bingen, een middeleeuwse non die Goddelijke visioenen had , over de kracht van de natuur, planten dieren, edelstenen en dergelijke, hoe die te gebruiken en tegen welke ziekten..
  Men heeft die geschriften vertaald en getest, vooral in Duitsland en Oostenrijk, en het werkt fenomenaal en ook actueel en volledig onschadelijk.
  Voor virussen, griep, longontsteking en hun gevolgen geeft ze heel wat middelen.

  1:– Voor de virussen die beginnen in de keel: een gorgeldrank op basis van het kruid ‘ Malrove(Marrubium vulgare)
  : Malrovekruid koken , kruid afzeven, het kookwater aanlengen met de helft wijn en wat boter, nogmaals opkoken , en elke dag een paar lepels warm maken en mee gorgelen.Het haalt letterlijk de vierussen uit de keel.

  2:– Voor longontsteking en hun gevolgen , een drankje op basis van het kruid’ Hertetongsvaren’( decoctum , Phyllitis scolopendrium )
  :Een blad ),( of droog, een lepel) hertetongsvaren koken in een fles wijs,daarna honing bijvoegen en nogmaals laten opkoken,, dan gemalen lange peper( piper longum(bengaalse peper)) en de dubbele hoeveelheid kaneel ( 2 koffie lepeltjes) bijvoegen en nogmaals laten opkoken, door een doek zeven ( 2 maal) , en na de maaltijd een klein lepeltje van nemen.
  Het geneest longontsteking , brochitis, hoest enz.
  De kruiden kan men on-line bestellen in Oostenrijk https://www.hildegardvonbingen.at/.

 8. Er is geen tweede golf.
  Het is agenda 21.
  Laat je niet muilkorfen.
  Laat je niet vaccineren tegen covid-19.

 9. Hier wreekt zich het feit dat de premier geen visie heeft.
  Het RIVM en het OMT zullen niet graag toegeven dat Maurice de zaak beter heeft onderzocht dan zij. Juist dan moet een leider optreden die boven de betrokken partijen kan staan en bereid is te luisteren naar de gegevens van Maurice de Hond.

 10. De nazi’s stelden in wo2 ook avondklokken in en verboden groepssamenkomsten dit was allemaal bedoelt om het verzet te breken. Ervoor zorgen dat mensen zich niet meer gaan verenigen elkaar kunnen informeren en zo in opstand komen.

 11. @ SoulmanNL: 1:43 pm. Ik kan uw zienswijze begrijpen. Maar, de marionetten van de regering Rutte(VVD) en de hun welgevallige,leden van de 2e Slaapkamer, zullen zich hier niks van aantrekken. Ze voeren gewoon de agenda uit van de NWO.

 12. Maurice de Hond is een van de weinige strijders die zich publiekelijk uit met gefundeerde kritiek. Hij verdiept zich in de materie (lijken journalisten helemaal níet te doen!) en toont met cijfers aan hoe we misleid worden als het om de cijfers gaat.
  Daarom is het wel jammer dat Jensen zo denigrerend over hem doet. Inderdaad hoor je Maurice niet over maskers e.d. Maar hij bestudeert en analyseert waar hij goed in is: De cijfers!
  Duitsland kent eminente criticasters, meer dan in Nederland, die hun leven hebben gewijd aan bestudering van epidemieën, virussen, infecties enz. Zij uiten zich met naam en toenaam in het publiek. Ze waren zeer gerespecteerd. Maar nu doet de pers denigrerend over hun kennis en luistert de overheid NIET.
  Het is zo vreselijk fout allemaal wat hier gebeurt.
  Maurice de Hond en zijn bevindingen waar menig ‘journalist’ én menig bestuurder van kan leren: https://www.youtube.com/watch?v=pngCG-8hEII&
  Maar het kleinburgerlijke media-Nederland sluit direct al de oren als het om aerosolen gaat, want “Maurice de Hond”. Alsof de persoon zelf deze natuurwetten zit te verzinnen.
  Daarom is het heel begrijpelijk dat Willem Engel zich afvraagt wat er allemaal achter dit wanbeleid zit. Hij kent de materie en ziet dat er niks klopt van het overheidsbeleid. Dan is het volkomen vanzelfsprekend dat je andere motieven gaat vermoeden.
  Want het is natuurlijk wel een soort van voorbereiding op The Great Reset (Davos, WEF, 2021).

 13. In Zweden is sprake van een duidelijke tweedeling in de maatschappij. Op de overheidssites staan adviezen voor ‘de’ Zweden, maar er zijn aparte regels voor de Zweden vanaf 70 jaar. Die regels zijn veel strenger dan voor de rest van de bevolking (zie de officiële Zweedse overheidssite). Ouderen zitten daar veel meer dan in Nederland in een isolement.
  Vandaag werd er een persconferentie gehouden, daar heb ik de uitslag nog niet van gezien.
  Mensen die in de Zweedse ouderenzorg werken melden dat ze ook vitale ouderen niet in kunnen sturen voor een behandeling in het ziekenhuis. Men ervaart dat ouderen de dupe zijn van de ruimte die jongeren krijgen, Sommigen spreken uit dat in Zweden kennelijk de theorie van het ‘dorre hout’ achter de schermen zijn werk doet.

 14. Héél af en toe parelt er wat licht door al het alarmistische nieuws: De zieken die worden opgenomen zijn minder ziek dan in het begin.
  Maar dat heeft natuurlijk geen enkele invloed op het beleid dat de mensen graag in een grotere angst-modus wil houden. Plotseling ontmoet ik mensen met maskers, op plaatsen waar het zes maanden lang masker-vrij was. Toch wel om te schrikken hoe mensen zich laten bedotten.
  De politiek is smeriger dan ooit, ik kan er weinig anders van maken.

 15. https://www.nu.nl/coronavirus/6081063/kabinet-trekt-360-miljoen-euro-uit-ventilatie-in-bijna-800-scholen-niet-coronaproof.html#coral_talk_wrapper
  Ook weer zoiets waar je eigenlijk alleen maar zeer verdrietig om kan worden. De ego’s worden duidelijk gesteld boven ratio en dat wat de mensen echt helpt deze periode gezond door te komen. Gedurende de vakantie periode had dit al aangepakt dienen te worden. En dan bestaat het de minister van onderwijs te melden dat earosolen geen rol van betekenis spelen (dat bedoel ik dus met hinderlijke ego’s).
  Wat worden we toch belazerd en dan zijn er nog steeds mensen die vinden dat de regering het goed doet? Ik begin me serieus af te vragen wat er in het drinkwater zit.

 16. Hallo Allemaal,

  Op vele sites zie ik vele reacties dat mensen het tekenfilmvirus verhaal niet geloven. Zelf geloof ik het ook niet. Ook zie ik veel dat mensen er genoeg van hebben dat we systematisch kapot worden gemaakt onder de mom van volkgezondheid. Vele praten erover wie de schuldigen zijn en geven aan waardoor of wie het fout doen. Ik heb geleerd dat wanneer woorden woorden blijven ook al zijn ze op de waarheid gebaseerd simpel weg nutteloos zijn. Denk aan de credo ‘geen woorden maar daden’.

  In mijn mening is er maar 1 oplossing…..stop met praten of vragen stellen. Onze economie en welvaart is eigenlijk al dood en wordt met onze (gestolen) belastingsgeld kunstmatig in leven gehouden. Eigenlijk moeten we doen zoals de Crooswijkers hebben gedaan vlak na de oorlog wat de nederlandse bevolking de uitkeringen hebben mogelijk gemaakt. Leg het land plat, stop met werken (het einde van je baan of bedrijf is toch al in zicht) voor maar 1 dag. Dit kost de staat miljarden (die ze nu zo gul weggeven aan andere landen). We moeten laten zien waarom ze een bevolking nodig hebben en waarom ze moeten luisteren naar het volk!

  Hoewel dit niet echt meer een optie is gezien de opstand van toen werkte was vanwege dat iedereen in nederland honger leed. Dus kan je nu nooit het volledige volk mee krijgen. Dus in mijn mening rest er nog maar 1 ding om te doen. Lees de link en kijk of je jezelf daarin kan vinden. Laten we stoppen om te praten over hoe, wat en wie en een keuze maken om het juiste te doen voor iedere burger van Nederland!

  https://www.fvvd.nl/stappenplan/

  Ik heb de petitie op de site ondertekend. Mijn dochter van 6 moet ook de mogelijkheid krijgen om op te groeien in een vrije wereld waarin wetten en regels goedgekeurd zijn door het volk en in het belang van het volk en niet in het belang van de huidige machthebbers.

 17. Ik denk dat met de mondkapjesplicht een gewenningsproces gecreëerd wordt voor de volgende stap: 24 uur per dag een masker voor je gezicht om de uitgeademde CO2 op te vangen in een klein compressievat. Die kun je dan tegen betaling bij de gemeente laten ledigen. Alles voor de klimaathysterie. Eindelijk hebben ze dan de grote linkse wens vervuld: een belasting op uitgeademde CO2.

 18. Een uitstekende analyse van Syp Wynia over de staat van de democratie in Nederland, een land dat pretendeert een echte democratie te zijn. Maar in feite zijn er talloze, meestal linkse, kongsi’s aan de macht die met elkaar afspreken maken en die vervolgens top-down worden opgelegd, waarbij ‘de burger’ in feite buitenspel staat.
  Die kongsi’s kunnen NGO’s zijn, die de VN-agenda 2030 promoten. Dat VN-plan is helemaal een top-down gebeuren. Zo komt het RES (Regionale Energie Strategie) naar ons toe: Voor de vorm mogen mensen nog meepraten, maar die transitie is allang vastgesteld.
  De media doen helemaal mee. Daar is deze krankzinnige lock-down-samenleving een sterk voorbeeld van.
  Het treurige is dat Wynia al decennia verstandige dingen zegt, maar dat deze zelfs niet doordringen tot de VVD. Rutte is een uitvoerder van GroenLinks beleid geworden.
  https://www.youtube.com/watch?v=AJf_E_wWbmE

 19. Mooi initiatief van artsen en wetenschappers om open debat aan te gaan en dit combineren met een petitie, hoop dat velen ondertekenen en de link doorsturen.
  Kijk op: nederlandterugnaarnormaal.nl

  Voorts de link van een video: RIVM geeft toe dat er geen tweede golf is.
  Kijk op: https://youtu.be/sYCEFORAOhA

 20. We hebben hier in België een nieuwe linkse regering, ik ben is benieuwd hoe ze dat gaan aanpakken, één goed nieuws als we het mogen geloven de pensioenen gaan naar omhoog ondanks de torenhoge schulden. En mondkapjes zijn hier slechts verplicht in supermarkten, markten en openbaar vervoer, maar het blijft kloten met dit virus. Shalom

 21. Mondkapjes zijn het symbool van de onmondigheid van de mens, dit is de totale onderwerping aan het regiem.
  Niet alleen dat ze niet werken, nog veel erger is dat ze grote schade aan de hersenen kunnen veroorzaken
  door een gebrekkige zuurstof verzorging.
  Zie de video van de Duitse Neurologe Dr. Margareta Griesz-Brisson, die een emotionele oproep doet aan de
  Duitse bevolking om in verzet te komen.
  https://www.facebook.com/irma.kaufmann.96/videos/660102261576113/UzpfSTEwMDAwMTM2OTU2Mjk1MjozMjY4NzAyNTQ5ODUyMDMy/

 22. Mondkapjes werken niet, hebben een schadelijk effect op de drager. Het is puur een onderdrukkingssymbool en na de lockdown, beperking van sociaal contact en angstpropaganda is dit de volgende stap in het kapotmaken van ons immuunsysteem. Helaas is het interview in bijgaande link in het Engels. De Canadese professor Denis Rancourt heeft al eerder alle onderzoeken naar de combinatie van mondkapjes en virusverspreiding gebundeld, de eindconclusie is dat het niks tot bijna niks uitmaakt.

  https://www.thenewamerican.com/usnews/health-care/item/36837-duke-pesta-denis-rancourt-mask-dont-work

 23. Op de foto mooi Deens blondje die net de schoorsteen heeft schoon gemaakt!!!

 24. Een half jaar doen we het zonder maskers. En de cijfers daalden behoorlijk. Ook nu tonen de cijfers geen rampzalige ontwikkelingen.
  Maar dan worden nu maskers ‘aanbevolen’, wat betekent dat allerlei instanties het gaan verplichten.
  De premier kondigt het allemaal aan als de spelregels van een nieuw spel, maar intussen worden de economieën buitengewoon getroffen en liggen armoe en werkeloosheid op grote schaal, op de loer. Zó disproportioneel. En ‘de mensen’ vinden het allemaal okay (of ze zenden alleen die mensen uit die het okay vinden). Die maskers worden een openbaar vertoon van “ik deug”. Want je hebt niets aan die warme en vochtige broedplaatsen voor ziekteverwekkers, die van de openbare ruimte een kille vertoning maken.

 25. @ Cefas: 9:15 pm, op 30/9. Helaas moet ik bekennen, dat mijn vertrouwen in politici en de politiek, tot onder het vriespunt is gedaald. Ze zitten er slechts “voor de baantjes en de poen, en zullen alles daarvoor doen”. Neen, ik vertrouw momenteel nog eerder een 2e hands autoverkoper.

 26. @Eelke Piers Je hebt zo gelijk en nu met de komende snel testen kunnen we een nog grotere toename verwachten. (grotere marge foutpositieven) en alsof dat wat zegt het enige wat die test zegt is dat je het virus hebt en of hebt gehad 😉

 27. Zuid Europa en met name Spanje heeft Corona aangewend als verdien model. Dat ze daarbij mensen en dus ook kinderen weer opsluiten, overal schadelijke mondkapjes laten dragen, dat interesseert de marxistische regering niet. Politie en leger op straat als machtsvertoon. Iedereen is doodsbang én voor Corona én voor de overheid.
  Echter het financiële wanbeleid blijft in stand om corruptie te faciliteren. De schreeuw om ‘Corona’ hulp naar de EU lijkt hartverscheurend maar is slechts comedie. Het gaat om gratis graai miljarden en dat vinden de socialisten in Madrid wel prettig.

 28. Gezond verstand in Zweden?
  Hoe staat het ook alweer met het linkse pro-immigratie fascisme van de Zweedse overheid?
  Of leeft het land ineens in een paradijselijk nieuw tijdperk?

 29. Vergeet niet dat Hitler, twee maanden na zijn aantreden in maart 1933 zijn spoedwet er door jaste en daarmee de duitse tweede kamer buitenspel zette, bevolkingsgroepen uitsloot en alle macht naar zich toetrok. Dezelfde parallellen zien we nu weer gebeuren. Hoe staat het met onze tweede kamer? Als ze dit laten gebeuren zijn ze geen knip voor hun neus waard en dan zeg ik het nog heel beschaafd.

 30. https://www.nu.nl/coronavirus/6080781/rutte-dringend-advies-mondmasker-te-dragen-in-publieke-binnenruimte.html
  Eerst 9 maanden ervan overtuigd zijn dat mondkapjes niet werken en dan nu dit.
  Het doet me sterk denken aan een ander historisch probleem wat men dacht op te lossen met een gouden ster die zichtbaar gedragen moest worden. Het werd een probleem in plaats van een oplossing. Terecht beschaamde de mensheid het idee dat een op hol geslagen bende emotionele wrakken waar dan ook de oplossing zal kennen.
  Angst.
  Dat is altijd de kern als we het hebben over schijnbewegingen. De problemen zullen nog veel groter worden, terwijl de oplossing heel dichtbij en logisch is.
  Angst, daar moeten we ons niet door laten lijden.

 31. Hoewel ik niet geloof in de waarde van de PCR test moet ik toch lachen met het feit dat nu 2 keer zoveel testen worden genomen en dat er ook 2 keer zoveel positieven uit komen en dan met getallen schermen alsof er een enorme toename is vastgesteld in het aantal besmettingen

 32. De wereldheerschappij-epidemie.
  Ontelbare epidemieën hebben ons geteisterd. Nu sluipt er een wereldheerschappij-epidemie, erger dan de zwarte dood, over ons heen, die zich over alle gebieden van het leven uitstrekt en onze vrijheid, onze bezittingen en ons leven bedreigt. Deze documentaire laat in 8 componenten zien hoe de verdenking van machtsmisbruik door het Covid-19 scenario sterker wordt. Er zijn documenten aan het licht gekomen die deze verdenking staven. Is er een manier om de huidige paniekzaaiers en wereldheersers, die ons tot slaven maken, uit de macht te ontzetten?
  https://www.kla.tv/Coronavirus-nl/17210

  Nederlands gesproken

 33. Al goed dat er zogezegd rechtszaken lopen tegen de politiekers die dit mogelijk maken., lol
  Al goed dat de voltallige oppositie, zag dat het goed was en met alles instemt.
  Al goed dat deze zelfde oppositie, nog nooit heeft geeist van de huidige regering(en)- waar ook ter wereld- dat er met harde bewijzen het bestaan-genetische code- van het nog steeds niet bewezen of geisoleerde virus kan aangetoond worden, waarop heel dit politieke circus is gebaseerd.
  Al goed dat het merendeel van de bevolking, wel weet wat er met hun staat te gebeuren, maar er voor kiest om dit te ondergaan, want iemand anders zal het wel oplossen en hun redden.
  Al goed dat het ook, zonder ons , morgen op de wereld, wel elke dag opnieuw licht word.

Comments are closed.