Wetsvoorstel ingediend voor referendum over afscheiding Texas van VS

De vlag van Texas – straks een onafhankelijke staat? (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

De Republikeinse volksvertegenwoordiger Kyle Biedermann heeft gisteren een wetsvoorstel ingediend voor een referendum over afscheiding van Texas van de VS. Als House Bill 1359, bekend als de Texas Independence Referendum Act, wordt aangenomen, mogen de Texanen stemmen over de oprichting van een interim comité, dat dan een plan moet gaan opstellen om Texas onafhankelijk te verklaren. De potentiële uittreding van staten uit de VS is compleet legaal, en geregeld in zowel de Amerikaanse als de Texaanse grondwet.

Texas doet het economisch en financieel bijzonder goed, en is al jaren een van de populairste binnenlandse immigratiestaten. Steeds meer Amerikanen verhuizen uit Democratische staten, waar de belastingen almaar hoger worden en de criminaliteit en armoede toenemen, naar Republikeinse ‘law and order’ staten zoals Texas en Florida, waar burgers nog steeds veel voorspoed en vrijheid genieten. Het in Florida gelegen Miami lijkt op termijn zelfs de positie van financiële hoofdstad van de VS van het door Democraten bestuurde New York te gaan overnemen (2).

Biedermann: ‘Deze wet laat Texanen gewoon stemmen. Dit besluit is te groot om enkel in handen te geven van de machthebbers in ons Capitol. We moeten naar de stem van de Texanen luisteren! Kiezers van alle politieke overtuigingen in Texas kunnen het over één ding eens zijn: Washington DC was en is kapot. Onze federale overheid laat onze werkende gezinnen, senioren, belastingbetalers, veteranen en MKB steeds weer in de steek. De beloften van Amerika en onze individuele vrijheden worden al tientallen jaren lang uitgehold. Het is nu tijd dat het volk van Texas het recht krijgt om over zijn eigen toekomst te beslissen. Dit is geen kwestie van links of rechts. Laat de Texanen stemmen!’

Allen West, de voorzitter van de Republikeinen in Texas, suggereerde begin december 2020 al dat afscheiding van zijn staat en andere pro-Trump staten van de VS mogelijk nog de enige optie is nadat de verkiezingen zo opzichtig en overduidelijk waren gestolen, maar het Hooggerechtshof desondanks weigerde een aanklacht van Texas hiertegen in behandeling te nemen.


Xander


(1) Hal Turner
(2) Armstrong Economics
(3) Afbeelding: Ray Shrewsberry , Pixabay 

Zie ook o.a.:

24-01: Nieuwe complottheorie beweert dat Joe Biden enkel president is van district Columbia
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten
19-01: Witte Huis geeft medewerkers CogCon-2 waarschuwing voor mogelijke noodtoestand
14-01: Topman publieke omroep VS ontslagen na aankondiging heropvoedingskampen voor kinderen Trump aanhangers
13-01: ‘President-elect Biden suggereert dat hij pro-Trump bijeenkomsten tot terrorisme gaat verklaren’
09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders
08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
2020:
17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

15

 1. @ Willem: 9:27 pm. op 28/1. Heb het filmpje gedeeld. Ben het er volledig mee eens, we gaan zeer duistere tijden tegemoet. Maar Christus regeert!

 2. Priesters vaticaan legt in 10 minuten uit wat er werkelijk aan de hand is. Must watch before we die:
  https://youtu.be/Z9ZvscQpo44

  Een van de conclusies is dat het vaccin wel degelijk evil is en je er uiteindelijk aan doodgaat. Vaticaan zit achter álles, zowel covid als fraude in Amerika.

  Deel de video, want die redt mogelijk levens. Ik begin nu wel bang te worden. Want als dit klopt en alles komt ook uit, dan komen ze straks met een erge virus. Volhouden mensen

 3. @ Mo: 12:33 pm. Dat doen de meeste mensen helaas niet, daar ze compleet gehersenspoeld zijn door de linkse MSM en het Stasijournaal.

 4. Het afgescheiden VK heeft kennelijk slimmer onderhandeld over de vaccins dan de EU. Lachen. De EU boos. Het VK heeft handelingsvrijheid gekregen. In de EU moeten we eindeloos wachten tot alle overlegorganen eindeloos met elkaar in conclaaf zijn geweest (Wat niet wil zeggen dat we een EU dictatuur moeten willen; nee. Gewoon weer nationale souvereiniteit en subsidiariteit). Kleinschaligheid bevordert het snelle en directe handelen. Grote molochs zijn niet wendbaar en lopen altijd achter de feiten aan. Daarom is het jammer dat we onderdeel van zo’n moloch worden. De USSR liet zien hoe waardeloos zulke enorme bureaucratische constructies zijn: Het leverde talloze zwakke schakels op in een lange keten van noodzakelijke beslissingen, waardoor steeds van alles in het honderd liep.

 5. Het begin van de deformatie.
  Zo “ kan “ een wereldmacht in brokstukken uit elkaar vallen.
  Het spreekwoord zegt :” als er een schaap over de Dam is dan volgen er meer “
  We wachten dit “ proces” met belangstelling af.
  Shalom
  Anna

 6. Al deze ellende voor 128 coronadoden op 17.4 miljoen mensen.
  https://commonsensetv.nl/al-deze-ellende-voor-128-coronadoden-op-17-4-miljoen-mensen/
  Tja, blijven schrijven over dit bedrog heeft geen zin meer. De mensen moeten zelf via internet op onderzoek gaan, en het wereldwijde bedrog zelf aanschouwen. Heel veel mensen zijn al wakker, maar het verzet blijft helaas nog uit. En dan heb ik het hier niet over geweldpleging, want daar ben ik zelf geheel op tegen. Maar en zijn nog genoeg manieren om je ongenoegen met de Overheid te kunnen tonen.

 7. Reactie van familie in Alaska, toen ik hen dit toezond: “Don’t blame them for doing that. Hope Alaska does also! Biden is a puppet…Most of his orders were just to reverse Trumps orders in a little kid tantrum..The hatred from the left for Trump has them acting insane.”

  Het anti-Washington/anti-Biden sentiment gaat blijkbaar een stuk verder dan veel mensen denken.

 8. Natuurlijk wil Texas los komen van de VS. De meeste olie zit daar en zal daar worden verhandeld. Maar zover zal het niet komen, daar is een twee derde meerderheid voor nodig en die zal m’n niet vinden. Shalom

 9. Hopelijk zijn ze in Texas slim genoeg om na afscheiding de Democratische stemmers buiten de deur te houden want die zullen dan ongetwijfeld in drommen afzakken naar Texas om via hun stem voor de plaatselijke Democraten ‘hun’ deel van de welvaart van de staat op te eisen.

 10. Misschien een voorbeeld voor Nederland.
  Om uit “het project EU” te treden.

 11. Texas heeft volkomen gelijk. De Democraten hebben hun ziel en zaligheid verkocht aan de NWO.
  De enigste democratische president waar ik nog wel waardering voor heb, was JF. Kennedy. Samen met Abraham Lincoln m.i. de eerlijkste presidenten, die Amerika ooit gehad heeft.

 12. Eerst zien dan geloof ik het misschien wel. Trump zou ook winnen, er zou een coup komen, arrestaties wereldwijd, enz. Het is nooit gebeurd, we hebben er nooit meer wat van gehoord. Met al die democraten die naar Texas verhuizen is die staat straks gewoon blauw. En als ze zich afscheiden grijpt het leger in want afscheiden is nog altijd insurrectie en illegaal.

 13. Yep boys and girls,

  Laat Texas nu ook al jaren gewerkt hebben aan een onafhankelijk energie grid los van de US. Dat zelfs berekend is op een EMP (electro magnetic pulse) waarvoor ze het ‘Demso’ team al jaren geleden op gezet hebben. Ik ben meermaals in de zuidelijke staten geweest en allen haten Washington en regelen hun zaken in de provincie. De macht van Washington stelt al jaren in werkelijkheid niets meer voor lokaal daar. Alleen in de noordelijke (groen-slaven) staten en dmv gekochte media kunnen ze hun val nog enigszins uit het zicht houden. De val van de US zie ik al jaren aankomen, het verwonderd mij dat het nog zoo lang staat houdt.

Comments are closed.