Nieuwe complottheorie beweert dat Joe Biden enkel president is van district Columbia

Komt er een Tweede Amerikaanse Revolutie? Volgens econoom Martin Armstrong mogelijk pas na een grote internationale oorlog.

—————————————————————————————————————————————–

À la Operation Trust van de Sovjets: Ook nu dezelfde slimme tactieken gebruikt om oppositie uit te roken

—————————————————————————————————————————————–

Ik heb de afgelopen dagen behoorlijk wat emails en links gekregen over een nieuwe (complot)theorie waarin wordt beweerd dat Joe Biden enkel president is geworden van het Columbia District, en zowel het Witte Huis als Washington DC daarom zijn afgegrendeld met tienduizenden militairen. We snappen dat alle Q-Anon aanhangers (waar, zoals lezers weten, ik nooit toe behoord heb) van de afgelopen jaren vreselijk teleurgesteld zijn dat Donald Trump in geen enkel opzicht substantiële actie heeft ondernomen tegen de ‘Deep State’, en stiekem hopen dat hij alsnog een magisch slag heeft geslagen. Helaas voor hen is deze theorie echter niets anders dan een voortzetting van de al vaak besproken psy-op (psychologische operatie) tegen conservatief rechts, zodat het straks heel eenvoudig wordt om al deze mensen te arresteren en in kampen op te sluiten.

Onlangs waren we in Nederland eveneens getuige van wat hoogstwaarschijnlijk een politieke psy-op is geweest. Het Forum voor Democratie kwam toen in een grote crisis terecht vanwege een rel over extremistische en antisemitische reacties op een (niet eens rechtstreeks aan het FvD verbonden) jongerenforum. We schreven toen al dat de kans groot was dat hier de aloude tactiek is toegepast door zogenaamd als gelijkgestemden in het kamp van de vijand te infiltreren, waarna je de boel tegen elkaar probeert op te zetten en in diskrediet probeert te brengen, zodat de vijand zichzelf van binnenuit opblaast.

Vervolgens vond in de VS op 6 januari de bestorming van het Capitol plaats, waarvan in de loop van de afgelopen weken steeds meer bewijs verscheen dat dit eveneens een ‘false flag’ operatie is geweest. Zo zijn er afgelopen week screenshots gelekt waarop de extreemlinkse BLM-activist en Insurrection USA oprichter John Sullivan toegeeft dat hij zich als Trump aanhanger heeft vermomd, en de politie hem en de andere bestormers inderdaad vrijwillig in het Capitol heeft toegelaten. (2)

Simon Parkes: ‘It’s not over, by any means’

Eén van de namen die de complottheorie verspreidt dat Biden alleen maar president is geworden van het Columbia District (Washington DC), is Simon Parkes, die ‘it’s not over, by any means’ blijft beweren. De VS zou op dit moment twee regeringen hebben. Biden zou voor de buitenwacht ‘president’ zijn geworden, maar Trump zou nog steeds aan het hoofd van het leger staan.

Als bewijs noemt Parks het bizarre feit dat de Democraten Trump nog steeds willen impeachen. Dat zouden ze volgens hem niet hoeven doen als hij echt geen president meer zou zijn. Parks verwacht daarom dat de situatie tussen nu en april alsnog helemaal wordt omgekeerd.

Serieuze kritiek aan ‘UFO’s’ en ‘platte Aarde’ gekoppeld

Parks moeder zou volgens zijn eigen zeggen voor zowel MI5 als de NSA hebben gewerkt met geheime documenten over neergestorte UFO’s. Parks geeft (paranormale) ‘soul readings’ aan mensen, helpt hen met ‘deprogrammeren’ van vormen van ‘mind control’, en doet zelfs aan uitdrijvingen van demonische entiteiten. Zijn grotere bekendheid levert hem geen windeieren op: zijn agenda is voorlopig helemaal volgeboekt. Conspiracy=Cash.

Ook de Amerikaanse econoom Martin Armstrong vindt het onbegrijpelijk dat mensen nog steeds naar dit soort figuren luisteren. Net als in eigen land met Lange Frans is gebeurd, wordt alle terechte en serieuze kritiek op het beleid van de nationale en supranationale overheden op slimme wijze gekoppeld aan allerlei onbewezen theorieën over UFO’s, een platte aarde, een krater-aarde, en – terug van weggeweest – ook Nesara, dat al sinds de jaren ’90 (!) wordt aangekondigd en voor het eerst in 2000 had moeten ingaan, maar waar nog altijd helemaal niets van waar is gebleken.

À la Operation Trust: slimme tactiek om oppositie uit te roken

Armstrong geeft als voorbeeld Operation Trust, een contraspionage operatie van de GPU van de Sovjet Unie. GPU agenten deden zich voor als leden van de oppositie, waardoor ze velen konden misleidden en de oppositiegroepen uiteindelijk tegen elkaar wisten op te zetten en van binnenuit op te blazen, zodat ze geen gevaar meer voor de staat vormden. Als dat, met het oog op recente gebeurtenissen, ook in eigen land, niet bekend klinkt…

‘Kijk, dit is allemaal een slimme tactiek om mensen die denken dat ze aan een revolutie deelnemen uit te roken,’ schrijft Armstrong, wijzend op ‘Q’, ‘Q-Anon’, en nu figuren zoals Parks. ‘Luister niet naar deze onzin. Trump werd verslagen*! Hij is niet bezig met een soort geheime militaire coup.’

(* Niet in het stemhokje, daar behaalde hij een monsteroverwinning (74 miljoen stemmen van de 140 miljoen geregistreerde kiezers. Hij verloor echter wel van de ‘Deep State’ staatsgreep plegers. – X.)

‘Revolutie mogelijk pas NA internationale oorlog’

‘Ons model waarschuwt weliswaar voor toenemende sociale onrust en het risico op een revolutie, maar die kan wel eens NA een internationale oorlog plaatsvinden. Daar zijn ze nu op uit, want ze willen hun klimaatveranderingsoorlog (tegen de democratie, vrijheid en wereldbevolking – X.) winnen, en daarvoor moeten ze de hele wereld veroveren. Net als Bill Gates, die zegt dat we de hele wereldbevolking moeten vaccineren om Covid te verslaan. Dat is absurd. Als Covid niet verdwijnt (en dat zal het volgens de meeste experts nooit), geven we dan landen waar niet werd gevaccineerd de schuld?’

‘Het communisme viel omdat het onhoudbaar was geworden. Er was geen militaire confrontatie. Het Westen versloeg het Marxisme niet met invasies. Het systeem is onhoudbaar – PUNT! Wat deze mensen (Gates, Schwab, Soros, de WHO, de EU, etc.) doen is zeer gevaarlijk, want ze gebruiken dezelfde tactieken als toen ze Rusland overnamen. Er is géén militaire coup, en Trump heeft niet de VS ontbonden. Ze doen dit alleen om mensen (die hierin geloven) te identificeren, omdat zij hun vijanden zijn.’ (3)

‘VS een corporatie – nou en? Trump richt wellicht Patriot Party op’

In complotberichten wordt nu vaak gewezen op een wet (28 US Code par.3002), waarmee de VS tot een corporatie zou zijn gemaakt. Armstrong: ‘Nou en? Alle overheden, tot en met die van je eigen gemeente aan toe, functioneren op deze manier. Een corporatie is een groep mensen die gemachtigd zijn om als één enkele (wettelijke) entiteit te handelen… Dat betekent niet dat Trump de VS kan ontbinden. Dit is complete nonsens, waar mensen problemen mee gaan krijgen.’ Bovendien staat in de door sommige complotverspreiders genoemde speciale wet uit 1871 dat de lokale regering voor het District van Columbia gewoon onder de wetten van de hele VS valt. (4)

De econoom suggereert overigens dat Trump mogelijk een nieuwe partij opricht, die vermoedelijk de ‘Patriot Party’ zal worden genoemd. Het impeachment proces is er dan ook op gericht om te voorkomen dat Trump een comeback kan maken. Als Trump inderdaad alsnog impeached wordt, dan mag hij zich volgens de wet nooit meer kandidaat stellen voor het presidentschap.

Serie staatsgrepen in het Westen hebben democratie vernietigd

De gang van zaken in de VS, en ook in de EU en Nederland, onderstreept dat we in een schijndemocratie leven, waarin de werkelijke macht terecht is gekomen bij een corporatistisch complex bestaande uit politici en ‘Big Banks’, ‘Big Tech’ en ‘Big Pharma’. Dat samengaan van regeringen met multinationale bedrijven wordt historisch fascisme genoemd, en de linkse variant daarvan, het Marxisme, wordt nu via een serie verkapte staatsgrepen in ijltempo aan de Westerse bevolking opgelegd.


Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Natural News via National File
(3) Amstrong Economics
(4) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten
19-01: Witte Huis geeft medewerkers CogCon-2 waarschuwing voor mogelijke noodtoestand
14-01: Topman publieke omroep VS ontslagen na aankondiging heropvoedingskampen voor kinderen Trump aanhangers
13-01: ‘President-elect Biden suggereert dat hij pro-Trump bijeenkomsten tot terrorisme gaat verklaren’
09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders
08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Bekijk hier het “lieve” oompje Joe B. te W.

  https://youtu.be/KQ-YjGmpO4Q

  W A L G E L IJ K

  En zijn zoontje Hunter is nog veel slechter:
  Start bij 1:15
  Een heel jong meisje geeft hem een “footjob” (geblurd)

  Hunter Biden’s Sex Tapes, The CCP’s “BGY” Infiltration in the U.S., Evil Alliance to Dominate the World

  Er is toch een verschil van smaak tussen De Donald en Creepy Biden…..

  https://ejbron.files.wordpress.com/2021/01/screenshot_394.png

 2. weldegelijk, is Biden als “president” ge_kortwiekt — sommige essentiele zaken, vallen nog steeds onder het toezicht van Trump -( de inhoud van het *COMPRIMIS*, blijft voorlopig geheim )- uiteraard, doet Trump als`of ie ambteloos burger is, doch dat is beleid — voor het uitrollen van zijn MasterPlan, moeten we helaas nog even geduld hebben — ’n deel is al bekend geworden via Parler, zoals het blokkeren van bepaalde steden — verdere details, mag ik niet doorgeven ….

 3. @amo 06:12 : slecht besluit die avondklok. Zo’n grote inperking van mensenrechten had via een bindend referendum aan de bevolking moeten worden voorgelegd. Wilt u in uw huis worden opgesloten voor een besmettelijke ziekte met vergelijkbare sterftecijfers als een pittig griepseizoen in andere jaren?

 4. @ Polleke: 9:40 pm., op 25/1. Dat zou zomaar eens bewaarheid kunnen worden.

 5. @ Amo: 6:12 pm, op 25/1. Laat ik voorop stellen dat ik tegen zinloos geweld, en het vernielen van eigendommen van anderen ben. Maar onze regering en de politieke elite zij degelijk verantwoordelijk voor het ontstaan, van deze gang van zaken. Het spreekwoord zegt terecht: ” Die /Wie wind zaait zal storm oogsten”. Er is een hele generatie jeugdigen zonder perspectief, door de politiek mogelijk gemaakt. Althans is dat mijn mening maar.

 6. Rutte en consorten hebben De Doos van Pandora geopend.
  De geest uit de fles gelaten.
  Er klinkt vanavond angst in de stem van Rutte.

 7. Wanneer ik naar alle protesten die nu overal in den lande gaande zijn kijk, en het zijn echt niet alleen ‘drugs gebruikende rellende hooligans’, lijkt het er toch op dat veel mensen nu langzaam wakker worden.

  Lekker blijven meppen op de demonstranten ME! Dat is pas echt goede reclame voor het fascistische regime dat Rutte & Co voor ogen hebben. En hoe harder jullie slaan, hoe meer mensen zullen opstaan.

 8. De Nederlandse under-cover agenten noemt men romeo’s. Ik krijg de indruk dat ze dom bezig zijn. Ze verkleden zich als ‘tuig’ en gaan vervolgens daadwerkelijk mensen aanvallen. Dan zie je vier van die gasten met grote moeite een demonstrant tegen de grond werken, en drie anderen, met plotseling een wapenstok in de handen, die vier verdedigen. Tegelijk wordt die groep beschermd door aanrijdende politiebussen die een extra cordon vormen, samen met een cordon van herkenbare agenten. En dat allemaal voor die ene arrestant. Het is lachwekkend.
  Als de politie werkelijk de echte relschoppers eruit wil halen, dan gedraagt men zich onopvallend en geeft men de signalementen door aan het herkenbare corps.
  Nu krijg je toch echt de indruk dat hier provocerend wordt opgetreden om alle demonstranten als relschoppers te afficheren.

 9. @Rienez 12:34 : bij de tweede link krijg ik veel D 66 reclame. Die zijn mede schuldig en hebben snel ingestemd met het afschaffen van het adviserend referendum toen er uitslagen kwamen die ze niet bevielen. Zitten ook helemaal op de WEF elite lijn.

  Hoe verklaart u dat daar zo veel D 66 reclame is?

 10. Ik denk dat hier een grote fout gemaakt wordt door perse niet een complotdenker genoemd te willen worden, maar daarmee speel je juist de deepstate in de kaart, aangezien die exact hetzelfde schrijven als in dit artikel. Femke Halsema heeft recent ook al die protesters complotfantasten genoemd. Het doel van de patriots is om de republiek te herstellen, dat zou je moeten steunen en bedenk dat er altijd kaf onder het koren is, zoals Simon Parkes dat inderdaad is. Maar Xander werpt hier het kind met het badwater weg, terwijl hijzelf ook badwater is en zelf niet vreemd is aan complot-ideen. Hoe schreef hij ook al weer aan het begin van de corona hoax?
  “Miljoenen doden, extreem gevaarlijk”, enz.

 11. @Elegast. Dat is dan wel weer leuk aan GeenStijl: Ze weten alles van de krochten van het internet en zijn er vaak als de kippen bij. Nu tonen ze een hele serie aan oproepen via Telegram om ook vanavond te gaan rellen. De waardeloze spelling doet soms denken aan een allochtone afkomst. Maar het verspreidt zich over het hele land en het is volkomen duidelijk dat de avondklok de druppel is die de emmer deed overlopen. Avondklok is ook een bezopen maatregel die er nu zelfs toe leidt dat er meer mensen dan ooit op de been komen.
  Bovendien blijken de maskers en de duisternis een extra voordeel op te leveren voor de meest infame raddraaiers. Wat een ongelooflijk stom besluit is die avondklok geweest.
  Er zit geen enkel virusvoordeel bij het verbod zich op straat te begeven op tijden dat er toch al erg weinig mensen op straat waren.
  De maatregel was helemaal bedoeld om de jongeren in hun hok te drijven.
  Intussen lees ik wel berichten dat ze géén schade moeten toebrengen aan het MKB, “want die hebben het al zo moeilijk en het kan ook je oom zijn die een winkel heeft”.
  Het recht moet wel rechtmatig zijn!!

 12. Nu een doorsnee van de bevolking demonstreert, is de-escalatie kennelijk niet meer het beleid van de politie. Alleen bij politiek correcte demonstraties treedt men de-escalerend op.

 13. Ik vind het erg voor de vernielingen. Maar als je verzekerd bent want kan jou het schelen dat je ruiten eraan gaan. Het is oorlog zegt een burgermeester. Aan wie heeft deze vent trouw gezworen. ~Hahaha Willy, en zijn dochter krijgt op de 18e een miljoen per jaar.

  Klopt dit christenen. Veel kinderen hebben niet eens meer toegang tot goed eten. BTW 50% omhoog weet u nog wel.

  Laat maar komen, des te eerder zijn we klaar met deze fascisten. En ja ik weet wat het woord betekend. Heb geschiedenis gestudeerd.

 14. Trump en zijn team hebben enorme inschattingsfouten gemaakt. Ten eerste de verkiezingsfraude heeft hen totaal overrompeld, anders was er wel anders opgetreden. Ten tweede, de grootste fout, is het onderschatten van partijdige rechters die niet wilden meewerken aan onderzoek naar deze verkiezingsfraude. Nu wordt Giuliani, Trump’s advocaat, aangeklaagd voor 1,3 miljard door Dominio wegens bedrijfsschade. Trump en z’n team gaan boeten voor hun fouten. Helaas.

 15. Vrijheid is gewoon een ander woord voor niets meer te verliezen.
  Luister eens naar een opnamen met David Icke.
  https://www.bitchute.com/video/nGXhkRRF2pSK/
  Je ogen gaan echt open, schrikbarend wat hij verteld, maar helaas wel waar mensen.
  Ook in Nederland worden MK Ultra technieken gebruikt, om het volk te hypnotiseren, en tot nu toe slagen zij daar nog steeds in.
  MK Ultra ooit verboden in de USA, leeft in Nederland, en hun technieken worden nu gebruikt.
  Verdiep je eens in deze controle, die nu gebruikt wordt door satanische monsters, die hun eerdere jonge slachtoffers nu gebruiken voor de wereldwijde georkestreerde NEP Pandemie.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/MK-ULTRA

 16. Dit is echt een komisch artikel. Nu begrijp ik alles, in België is er een regering aan die allen in de Walen geldt en niet voor Vlaanderen, ik had het kunnen weten. Ik ben tegen al die complottheorie. Zo vertellen ze ons dat we van apen afstammen, maar ik heb nog geen enkele aap tegengekomen die goesting had om terug mens te worden. Fake news dat is het. Shalom

 17. @Mo schreef:
  24/01/2021 om 8:19 pm

  De ME leert vast niet bij de training een wegrennende man die geen enkele bedreiging vormt met opzet op het hoofd te slaan met een wapenstok. De ME-er lijkt zich schuldig aan mishandeling te maken.

  Voor zover dat viel na te gaan heeft deze wegrennende man daarvoor ook geen ernstig delict begaan waarvoor hij met geweld zou moeten worden aangehouden. Nee, de ME lijkt hier ernstig fout te zitten.

  Wie geeft hier opdracht voor?

 18. Ellaster heeft gisteravond en vanmorgen twee verklaringen gepubliceerd in een poging de huidige onoverzichtelijke situatie in de VS uiterst omzichtig te verklaren.

 19. Briljant artikel Xander. Het klopt zo wat je schrijft. Simon Parks, al heel lang geleden ben ik afgehaakt. En Q’anon vanaf het begin gewantrouwd en al snel hetzelfde laken een pak gebleken. Was door de wol gewassen door ene ‘Cobra’ van Portal2012. Vaak in mysteriën gehuld en constant hoop geven dat er een doorbraak aankomt maar telkens wordt tegengehouden door tegenslag, of dat er iets tussen is gekomen, of dat de timing niet juist bleek, blablabla. Benjamin Fullford is er ook zo eentje.
  Precies ook wat jij zet @johan

  We leven in donkere tijden en die zijn voorlopig nog niet voorbij en zal naar mijn idee nog veel donkerder worden. Trump is echt niet onze savior, maar gewoon een pion in het grote eindspel.

 20. Op de oorlogsdrums wordt al flink geslagen…De inauguratie was nog niet over of er was al een begin van een invasie in Syrie.
  Biden gaat heel hard oorlog voeren , waarschijnlijk zal ook Iran onder vuur komen. Ik heb het vermoeden dat het militair economisch complex Biden aan de macht bracht om de oorlogsplannen die door Trump in de ijskast waren geplaatst , te gaan uitvoeren.

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/large-us-convoy-rolled-syria-1st-day-biden-presidency?utm_campaign=&utm_content=Zerohedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter

 21. sinds 1982, wist & riep ik al over die *second civil war* — pas sinds afgelopen 5 jaar weet ik over de : *2 bevolkings groepen welke niet`meer door 1 deur kunnen* ….

  NB > Trump heeft het witte huis verlaten, omdat z’n vrouw aan rust toe was — maar hij is nog wel : Commander in Chief, van de krijgsmacht ….

  [ zie regelmatig op > https://welovetrump.com/

 22. En Armstrong is wel een ziener. Kom kom als of de weermannetjes en vrouwtjes altijd gelijk hebben. Of die klimaat idioten. Het is sindsjaren niet zo koud geweest op het noordelijk halfrond.
  Maar dat het wereldwijde corrupte ZOOITJE tot enorme onrust en teloorgang gaat leiden is al wel duidelijk aan het worden.

 23. Kom es met serieus belangrijker nieuws aub Xander,
  Hier in NL zijn gewoon de romeos alles kapot aan t maken. Wat n bende hier

 24. Dit artikel is niet in alle opzichten verhelderend.Het belangrijkste wat ik eraan toe wilde voegen,vermeldt u zelf ook al en dat de democraten er veel aan gelegen is Trump uit te schakelen als mogelijke kandidaat voor het presidentschap bij volgende verkiezingen.Het is de vraag of ze daarbij voldoende steun zullen krijgen van de republikeinen.

  Er wordt wel gezegd dat Trump de republikeinse partij overgenomen heeft,maar ze kunnen hem nog net zo makkelijk laten vallen als bijvoorbeeld Pence een geloofwaardige kandidaat kan worden.

  Als Trump voor de republikeinen uitkomt,zou hij zeker goede kansen maken als zijn gezondheid hem niet in de steek laat de komende jaren.De glans bij Biden zal er dan wel een beetje van af zijn en ik ben er niet zeker van dat Harris in de breedte voldoende mensen zal kunnen motiveren als zij het stokje overneemt.

  Als Trump een eigen partij opricht,zal hij waarschijnlijk wel een deel van zijn christelijke aanhang verliezen aan Pence,als die voor de republikeinen uitkomt.Met Trump als kopman als hij goed door de tweede impeachment komt,kan dat een serieuze factor worden.

  Ik kan er eigenlijk niets zinnigs van zeggen.

  Biden lijkt me niet iemand die gauw een internationale oorlog in zal gaan.Wat ik ook wel positief vind is dat Harris geweigerd heeft als officier van justitie de doodstraf te eisen in een proces,waarbij ze onder sterke druk van de politie stond.

  De grootste dreiging lijkt toch van binnenuit te komen in de VS,waarin ik pogingen om Harris en Biden te vermoorden waarschijnlijk acht.

  Ik verwacht niet dat het leger zich tegen Biden,Harris of een andere legale president zal keren of zal weigeren bevelen van de hoogste bevelhebber uit te voeren.

  Het is vrijwel uitgesloten dat gevaarlijke rechts extremistische elementen preventief opgepakt kunnen worden.Daar lijkt toch meer dreiging van uit te gaan dan van links anarchisten en blm,zeker nu ze zich gesterkt voelen door de wijze waarop ze zich een paar weken geleden meester hebben kunnen maken van het capitool.

 25. De impeachment procedure van president Trump die nu naar de Senaat verhuist, start daar op 8 februari en die zou wel eens voor heel grote verrassingen kunnen zorgen…

 26. Simon Parkes wil zijn ongelijk niet toegeven dus blijft maar door fantaseren over Trump als de grote redder v.d VS cq de aardbol.
  Wie die man nog gelooft moet zich echt laten nakijken.

 27. Ik ben blij dat Xander zich altijd heeft gedistantieerd van Q. De laatste maanden kreeg ik allemaal berichten van mensen die voorheen nooit bezig waren met geopolitiek maar nu opeens wel overtuigd waren dat een redding aanstaande zou zijn. JFK Jr zou nog leven, Lady Di zou nog leven, Biden had een enkelband en de Clintons zouden allang op Gitmo verblijven en diegene die wij dan zagen zouden klonen of dubbelgangers zijn. Het is vervelend dat het allemaal een hoax is gebleken maar toch ben ik blij dat we er van verlost zijn. We zitten in een zeer ellendige periode en kunnen alle positieve energie goed gebruiken

 28. Q-Anon is een verzinsel van de media. Je hebt enerzijds de Q-drops en anderzijds een heel leger Anons die daar eigen commentaar op leveren, op internet. Robert Steele (68), een voormalige officier van de Amerikaanse inlichtingendiensten, kent maar één iemand die het fenomeen Q grondig heeft geanalyseerd en begrepen: de hoogbegaafde Britse computerdeskundige Martin Geddes. ZIjn essays over Q kun je hier lezen:
  https://www.onq.martingeddes.com/

 29. En gelukkig de term complot theorie.
  Het schaad niet de nep Q of Trump die is rijk en binnen ondanks zijn geldelijke verliezen en schuld.
  Het treft de wanhopige mensen op zoek naar gerechtigheid zelfs tegen pedofilie en de deep state.
  En weer een (fake) strohalm waar de mensen zich aan willen vast klampen echte leiders komen uit het gewone volk zeker niet uit de elite of militaire industrie.
  Dat zal altijd zo blijven we worden gemanipuleerd d.m.v. mind control en technieken die al langer tegen ons allen gebruikt worden.
  En zelfs Trump golft liever dan hij zijn 74 miljoen kiezers dient vergeet dat niet maar het laat wel de wanhoop zien van veel mensen te dom om zelf onderzoek te doen of na te denken.
  En stel dat ze een keer eerlijk verliezen dan is er nog plan B we hebben het te maken met krachten die ons allen zullen treffen.
  Hier een leuk voorbeeld in de linken ook Nederlandse informatie.
  http://www.php.isn.ethz.ch/kms2.isn.ethz.ch/serviceengine/Files/PHP/18583/ipublicationdocument_singledocument/f4e652a3-cad7-4284-9aae-243b630f3440/en/Terrorism_Western_Europe.pdf

Comments are closed.