Topman publieke omroep VS ontslagen na aankondiging heropvoedingskampen voor kinderen Trump aanhangers

‘Zelf als Biden wint, gaan we achter alle Republikeinse kiezers aan, en zal Homeland Security hun kinderen afpakken.’ (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Zijn die kampen over 5 jaar overal realiteit, of wordt uw medemens alsnog wakker?

—————————————————————————————————————————————-

Michael Beller, topman bij PBS (Public Broadcasting System), het grootste non-commerciële televisienetwerk in de VS, is ontslagen nadat hij voor de verborgen camera van de onderzoeksjournalisten van Project Veritas aankondigde dat kinderen van Trump aanhangers gedwongen in heropvoedingskampen zullen worden gestopt. Bellers uitspraken geven aan hoe ‘vreedzaam’ en ’tolerant’ Democratisch links Amerika in werkelijkheid is. Conservatieve Amerikanen, ongeveer de helft van de bevolking, lijken zich de komende jaren te moeten opmaken voor keiharde vervolgingen.

‘Er is geen plek voor hatelijke retoriek bij PBS,’ beargumenteerde de organisatie het ontslag van principal counsel Michael Beller. ‘De meningen van deze persoon weerspiegelen op geen enkele manier onze waarden of opinies. Wij veroordelen geweld ten zeerste, en zullen doorgaan met wat wij al 50 jaar doen, namelijk ons nationale platform en lokale stations gebruiken om gemeenschappen te versterken en mensen bij elkaar te brengen.’

Project Veritas publiceerde deze week een nieuwe undercover video, waarop Beller gewelddadige aanvallen op het Witte Huis verdedigde, pleitte voor gedwongen heropvoedingskampen voor kinderen van Trump aanhangers, en zich verheugd toonde over de Covid-19 doden in de Republikeinse staten.

Heropvoedingskampen om kinderen te ‘verlichten’ met linkse ideologieën

‘Trump is bijna Hitler,’ zei Beller. Op de vraag wat de Democraten zouden gaan doen als ze op 3 november niet zouden winnen, antwoordde hij: ‘Dan gaan we Molotovcocktails naar het Witte Huis gooien.’ Voor de tientallen ‘vreselijk intolerante’ en ‘zo ontzettend domme’ miljoenen Trump aanhangers had hij wel een Endlösung in gedachten: ‘heropvoedingskampen’ waar hun kinderen met de linkse ideologieën zouden moeten worden ‘verlicht’.

‘En wat super is dat Covid-19 in alle rode (Republikeinse) staten sterk stijgt.’ Op de vraag waarom hij dat vond, antwoordde hij: ‘Omdat die mensen of niet naar buiten gaan om op Trump te stemmen, of veel van hen ziek zijn en sterven.’ Ook zei hij dat de PBS de vele schandalen rond de Bidens simpelweg negeert. (1)


Eén blik op de historie leert dat dit vrijwel overal en altijd gebeurt als (extreem)links de macht grijpt in een land, waar nu ook de VS aan ten prooi is gevallen. Ze voelen zichzelf zo moreel verheven, dat ze iedereen die het openlijk niet met hen eens is en hun Utopische heilstaat in de weg staat, als minderwaardige (on)mensen beschouwen, die met de hardst mogelijke methoden mogen worden aangepakt.

Zijn die kampen over 5 jaar overal realiteit, of wordt uw medemens alsnog wakker?

We schreven gisteren opnieuw dat de jaren ’30 en ’40 op herhaling gaan. Ziet u het nog steeds niet? Als alle plannen van het linksliberale establishment worden uitgevoerd, zult u dit over circa 5 jaar wel moeten inzien, bijvoorbeeld omdat die concentratiekampen realiteit zijn geworden, ook in Europa.

Nog een paar keer flink angstzaaien met Covid mutaties, een nieuw virus, of de zoveelste uit de duim gezogen antropogene klimaatnoodtoestand, en uw doodsbang gemaakte buren, vrienden, familie of collega’s staan straks te applaudiseren als vaccin’weigeraars’ en andere systeemcritici worden gearresteerd, weggevoerd en opgesloten. Alles zal geoorloofd worden geacht om hen maar weer een ‘veilig’ en ‘normaal’ gevoel te geven.

Of worden uw medemensen alsnog wakker? Stoppen ze alsnog met het kritiekloos slikken van alle propaganda van de mainstream media en kartelpolitici? Ruilen ze eindelijk hun urenlange banale vermaak op TV en Facebook e.d.. in voor enige echte studie en onafhankelijke kennis van de wetenschap, samenleving en geschiedenis? Krijgen ze op het laatste nippertje toch nog een hart voor de toekomst van de vrijheid en democratie, en daarmee ook de mensheid? Hoe de komende 10 jaar eruit gaan zien zou daar wel eens voor een groot deel van af kunnen hangen.


Xander


(1) Natural News
(2) Project Veritas (YouTube)


Zie ook o.a.:

13-01: ‘President-elect Biden suggereert dat hij pro-Trump bijeenkomsten tot terrorisme gaat verklaren’
09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders
08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. @ Chantal schreef:
  14/01/2021 om 11:12 p

  Gevangen in een net. Ben ik gevangen of wil men mij doen geloven dat ik gevangen ben?
  Kan ik hier iets mee?

 2. Pfff white Lion, die hakt er wel even in. Ben ik te optimistisch? En ik ben van nature al een pessimist. Maar je kan zeker gelijk hebben

 3. Hier begint het met de avondklok. Net of dat uitmaakt mensen komen uit hun werk en blijven voor 99% thuis vooral door de corona propaganda.
  Eerst gevangen in je huis en dan? Het gaat steeds verder.

 4. Lees ook eens
  http://Www.wimjongman.nl dit is de website.
  Ga naar nieuwsbrief van 14 januari en lees dan het artikel van “ de Boodschapper”
  Dit geeft duidelijk weer wat de relatie is van de RK kerk, en Amerika.
  Onderaan de nieuwsbrief.

  Ook het interview met LT Gen Mclnerney bekijken. https://youtube.bel/f5raLdnvgto.
  Anders even naam googelen dit is een gouverneur ( op leeftijd ) geeft veel informatie !

 5. Het gaat hart tegen hart in Amerika.

  Ons MSM nieuws verteld ons alleen maar “ verhaaltjes “ hoe slecht Trump wel is.
  Dat hebben we al vier jaar gehoord. !
  Kijk daar doorheen!
  Trump is zeker geen heilige maar als hij weggaat , dan verdwijnt de democratie uit Amerika en met de val van Amerika de hele vrije wereld. ( Zie bovenstaand artikel en het andere artikel van Xander nieuws. )

  Trump gaat door om Amerika te redden van dit soort dingen als hier boven beschreven.
  Trump gaat dit zinkende schip NIET VERLATEN .
  Deze kans heeft hij maar één keer dus MOET hij doorgaan met de ingezette actie.
  Want deze dingen staan op het spel zoals hierboven beschreven, de kiezers van Trump worden nu al openlijk gedemoniseerd! Als je bij Trump hoort ben je net zo slecht als hij.
  Door de msm en de Black Lives Matter en de radicale Democraten, wordt dit al volop uitgedragen.

  Vandaag heeft hij ( Trump ) een heel verzoenende toespraak gehouden zoek hem maar eens op op you tube hij sprak meer verzoenende en verbindende taal dan Biden ooit heeft gedaan.
  Trump MOET nu zijn “ achterban “ in het gareel houden dat ze niet weer in bandeloosheid vervallen.
  Dat ze niet gaan vechten dat doet hij wel voor hen…..
  Daar heeft hij erg op aan gedrongen.
  Het was een opmerkelijke speech!
  Advies ; Opzoeken en Kijken!

  Nancy Pelosi is terrified en woedend maar zeer zeer bang… las ik ergens.
  Ze is doodsbang want ze weet wat er kan gaan gebeuren.
  Haar lap top is immers gestolen en in handen van of de FBI of het Trump team.
  Daar staat vier jaar haat tegen Pesident Trump op ; plus het grote plan om Amerika om te vormen tot de globale natie volgens het “democratisch deep State model.”
  En dat is de totale controle staat, het volledige plan van de deep State.
  Zelfs de paus / RK kerk is erbij betrokken , Benedictus moest niet voor niets weg, de kerk moet weg uit Amerika Soros en Podesta en Joe Biden is hierbij betrokken er moest een “ liberale “ paus komen. (Met verbazing heb ik het gelezen)
  ( ik zal de titel van deze artilkel reeks nog mailen. )

  Het is nu erop of eronder voor beide partijen.
  Nancy Pelosi heeft in het huis van afgevaardigden haar zin.
  Trump is in staat van beschuldiging gesteld. !
  De eerste zet voor haar is binnen!
  Dit moet nu naar de senaat (vergelijk 1 e kamer ) , daar is Mitch McConnel Rep. De voorzitter.
  Die stelt de stemming over de afzetting uit tot 19 Jan één dag voor de verkiezingen.
  Ze hebben vakantie! Bijna grappig!
  W.s zal de senaat bij deze stemming Trump niet veroordelen, dit moet twee derde meerderheid zijn dit is ws niet haalbaar, bovendien lijkt het alsof mcConnel weet van Trumps plan want hij zegt “ Republikeinen jullie kunnen stemmen wat je wilt” .
  Dit kan een afleidings truc van hem zijn omdat hij weet dat de stemming niet meer relevant zal zijn d.w.z. Dat Trump dan al de Martial law in werking heeft gesteld. ( staat van beleg)
  Dat kan Trump doen.
  En daarom moet hij weg van Nancy en wel zo snel mogelijk! Dat is haar grote angst!!!!!
  Trump heeft hiervoor alle voorbereidingen ( voor de staat van beleg) al getroffen. ( nu is het de nood toestand in W.D.C. )
  De militairen ( gewapend ) zijn op verzoek van de burgemeester, al met 15.000 in Washington DC aanwezig. ( Dit is ook humor, zij denkt dat het voor een goed verloop van de inauguratie is en Trump heeft een heel andere agenda. )
  En Trump heeft de noodtoestand daaraan verbonden.
  Tot 24 Januari, dan moet alles achter de rug zijn.
  Maar Trump kan op 19 januari ( als de impeachment stemming te dreigend gaat worden ) of anders op de morgen van 20 december de staat van beleg afkondigen. Dan heeft hij de deep state allemaal bij elkaar en is de militaire. Operatie ( arresteren ) minder moeilijk! Het lijkt net een film script! Trump houd wel van Theater, nu zal de wereld het krijgen.

  Waarom denk ik zo……. omdat Trump vier jaar lang gedemoniseerd is en hij er de man niet naar is om op te geven.
  Zeker nu niet op dit cruciale moment.
  Hij is al zijn hele regerings periode “ aangeschoten wild” ik heb zijn stress bestendigheid altijd bewonderd.
  Hij gaat nu tot het gaatje.

  Hij heeft bovendien de bewijzen ( waar je niet meer van hoort, vlgs de berichten zijn De dems de “ getuigen van de fraude “ van hun kant aan het “ wegwerken “ uitwissen ) Ook het ( uitgelekte ) gesprek met de gouverneur van Georgië hoort bij het plan. ( als Trump een gesprek voert lekt dit niet uit tenzij hij het zelf wilt) Trump weet dat dar fraude is gebeurt, en gaf hem nu de gelegenheid om dit toe te geven. Dit deed hij niet hier staat 8 jaar gevangenis straf op. Dus hij tekende zij eigen vonnis ( wat nog moet komen bij de processen )

  Trump verlaat dit zinkende schip niet,

  Met de staat van beleg kan de beëindiging van Biden niet doorgaan.
  Of Trump dan wordt beëdigd of hij gaat bij decreet regeren ( een soort overgangs fase ) weet ik niet maar er zal wel iemand zijn die dan de leiding van het land heeft.
  Misschien Pence wel.
  Vermoedelijk zullen er dan velen gearresteerd worden.
  Vooral uit de Obama regering,
  Het is wel heel gevaarlijk wat er gebeurt.
  Want duizenden TV prominenten, Hollywood sterren, linkse Democraten, BLM lieden en Antifa lieden zullen dit nooit accepteren.
  Wat zal er gebeuren? Wat zal het vervolg zijn ?

  Dit hele complot zit vele malen dieper dan wij hier in Europa beseffen, en Trump weet dit heel goed, hij is geen domme jongen.
  Bovendien is het leger op Trump’s hand.
  En dat zijn ook zeer intelligente mensen en nemen dit soort beslissingen niet alleen.
  Trump zal door hen ook gecorrigeerd worden als dat nodig is.
  Door generaal Flyn destijds 4 jaar geleden te arresteren, hebben de Democraten een grote fout gemaakt want Flyn weet nu van de hoed en de rand.
  Een vier sterren generaal.
  En dit hele probleem heeft hij Trump zeker duidelijk gemaakt bij de huidige leger leiding!
  U kunt denken dat ik een fantast ben maar luister ook eens naar Epoch times. En Newsmax. Tv Blaze Tv NTD news. Enz

  Het lijkt allemaal onwerkelijk, maar hou dit volgende week in je achterhoofd.
  Bid voor Amerika, bid voor de mensen daar, ook voor de Democraten want er zijn ook miljoenen mensen die dit helemaal niet beseffen, net als hier in Nederland, Bid dat dit alles, wat het ook zal zijn, goed zal verlopen, bid bovenal “ UW WIL, O GOD GESCHIEDE” en leer ons zien wat uw wil is, open onze ogen voor zowel het goede als het kwade, en laat ons dan de juiste beslissingen nemen.
  Hier hangt heel veel vanaf voor de hele vrije wereld.
  Shalom Anna

 6. Zullen de voormalige concentratiekampen als Auschwitz en Sobibor weer in gebruik worden genomen wanneer de antichrist aan de macht komt?

 7. @FFfSG: 3:58 pm. U heeft ze allemaal goed benoemd. Dat zijn de werkelijke lakeien van het ultieme KWAAD!

 8. @Elegast schreef:
  14/01/2021 om 4:51 pm

  Hmm, ik denk niet dat wij het gaan winnen, gewoon om wat er geschreven staat dat zal gaan gebeuren. Buiten dat ik de profetieën geloof, kun je slechts door een beetje logica beredeneren dat je dit niet kunt winnen, ook al zouden wij met z’n allen opstaan en het zooitje in den haag naar huis toe trappen, dit gaat vele male verder dan ons nepkabinet. Dit wordt wereldwijd uitgerold, overal ter wereld gelden dezelfde maatregelen, in het ene land nog extremer dan in het andere.

  “maar niemand die ik ken gaat die vaccinatie nemen.” Ik werk in de hulpverlening, in een FPK (Forensisch Psychiatrische Kliniek) en de meeste van mijn collega’s laten zich toch echt vaccineren. Ook in mijn netwerk (hulpverleners, oud collega’s, vrienden) zijn de meeste overstag wat betreft vaccineren. Verder denk ik dat wanneer alle vrijheden worden weggehaald, dat heel veel die nu hard roepen ik laat mij niet inspuiten, toch gewoon hun hoofd buigen en hun arm aanbieden. Zelf ben ik zeker niet van plan mij te laten inspuiten met dat experimentele goedje. Sowieso ben ik allergisch voor dwang vanuit de overheid.

  E.e.a. houdt wel in dat ik waarschijnlijk halverwege dit jaar niet meer mag werken, of iig zal ik geen verlenging van mijn contract krijgen….. wanneer overheidsgebouwen ook verboden terrein worden, zal ik geen uitkering kunnen aanvragen, geen id kaart, of rijbewijs kunnen verlengen etc. ….. Dan sta je dus compleet buiten de maatschappij. Ik moet nog zien hoeveel mensen dat gaan volhouden. Door wat ik in de loop der jaren geleerd heb als leraar in verschillende vechtsporten en een Japanse krijgskunst (compleet met (commando) survival technieken), en een goeder voorbereiding, kan ik lang in de natuur overleven. Maar wat als ook de natuur verboden wordt zoals nu al het geval is op verschillende plekken in het land (’s avonds mag je niet meer het park in) en straks de avondklok, wordt ingevoerd? Dan mag je ’s avonds en ’s nachts dus helemaal niet meer buiten zijn. Worden we dan opgepakt en in kampen gestopt?

  Dit laatste is helaas een reële mogelijkheid……

  Mensen moeten beseffen dat het oorlog is, een oorlog tegen alle burgers. Hoewel er niet wordt gevochten, slachtoffers vallen er bij bosjes……..Extreme situaties vragen om extreme oplossingen……….. (vul zelf maar in)……… Wat ik erbij wil vermelden dat ik tegen geweld en vooral tegen gewelddadige demonstraties ben. Jezelf verdedigen wanneer iemand je naar het leven staat is echter iets anders. Dan zijn alle middelen geoorloofd naar mijn mening. Ik zie de spuit ook als een aanslag op mijn leven…………..(trek je conclusies)

  Shalom!

 9. @Elegast. Wat u daar beschrijft is pure staatsterreur. Zonder elektriciteit heb je ook geen internet meer. En internet is intussen de belangrijkste verbinding met de buitenwereld; denk alleen al aan bankzaken en bestellingen. Ongelooflijk dat dit in een rechtsstaat kan gebeuren.
  Dr. dr. Haditsch wijst erop dat ook bij een vaccinatie er een gesprek tussen arts en ‘patiënt’ móet plaatsvinden. De arts heeft dan de plicht te wijzen op mogelijke risico’s, waarna de ‘patiënt’ zijn beslissing neemt. Bovendien maakt hij duidelijk dat niemand zich injecteren “voor de ander”. Dat is pure quatsch. Want ook een geïnjecteerde kan nog steeds virussen verspreiden.
  Verbijsterend hoeveel beloften, rechten en zelfs eden zo gemakkelijk geschonden worden in deze dagen.

 10. Beste mensen,
  Het zijn de gemuilkorfde schapen, zij bouwen onze gevangenis, want ze blijven maar naar die teststraten lopen. En ze slepen iedereen naar de door de overheid gecreëerde hel op aarden.
  Het zijn dan ook uw angstige medeburgers, die deze ellende voor u in stand blijven houden.
  Maak u los van deze misdaad tegen de menselijkheid, en accepteer het ook niet langer.

 11. Ze hebben monsters gecreeerd. Heeft die vent werkelijk niet in de gaten hoe duister zijn ideeen zijn? Regelrecht uit ww2 komt die gast. Compleet gebrainwashed. Dood eng.

 12. Redelijk sterk stuk, als ik zie/merk hoe bepaalde mensen IDOLAAT zijn v/d reguliere pers vrees ik met grote vreze.
  Men WIL PERTINENT de reguliere pers, overheid,regering in alles geloven.
  Het lijkt wel of die instanties hun zekerheid moeten geven, hebben helemaal niets om zich aan vast te klampen Dus Moeten in bovenstaande instanties – geloven -.
  Dan wens ik ons veel sterkte !!

 13. Dit is off topic maar misschien toch wel relevant, Ergens in de buurt van mij had een buurman 20 plantjes hennep staan. Voor olie voor hem zelf en zijn moeder. Mag niet dat weet ik. Maar met geweldige politieovermacht. ( ze waren nog vriendelijk alleen de poort was kapotgerukt verder nauwelijks schade) maar wel de nutsvoorzieningen weg.

  Realiseer je wat er gebeurt als je geen energie meer hebt.

  We zitten in de val. Nu belangrijker dan ooit, voedsel, water, olie, goud en zilver. En een beetje voor elkaar zorgen. Dan winnen we en Dan we gaan berechten. Neurenberg 2.0 is nog nooi zo dichtbij geweest. Maar nog steeds ver weg. Elke dag meer slachtoffers. Overigens geloof de pers niet, niemand laat zich volspuiten, ok is wat suggestief , maar niemand die ik ken gaat die vaccinatie nemen.

  Ik denk dat we winnen.

 14. Ook weer een voorbeeld van iemand die succesvol is geprogrammeerd. Wanneer hij de mensen dom noemt omdat ze er andere ideeën op na houden bedoeld hij natuurlijk dat zijn kamp sterk is en het andere kamp zwak. Ik zie het als zwakheid van alle mensen die door angst dus succesvol zo zijn geprogrammeerd dat ze elkaar haten. Dan komt de politiek in grote lijnen weg met het wanbeleid dat is gevoerd. Financieel, geopolitiek, met ook oog voor een wereld waarin welvaart zich niet opstapelt bij mensen met rare visioenen enz. enz..
  Sterker nog de politiek zit al decennia compleet in de zak van die 1% met ongezonde plannen en het waanidee dat ze weten wat goed voor de planeet is.
  De mens als baken van beschaving is zo keihard van het voetstuk af gelazerd dat het de komende decennia flink pijn gaat doen. Dus geniet zolang het kan van de relatieve rust.

 15. De man is opvallend goed in projecteren: hij dicht dhr Trump de naam toe die bij uitstek op hemzelf van toepassing is:
  hitler, of beter: stalin: vergeleken met stalin is hitler een kleine jongen.
  En stalin is een kleine jongen vergeleken met billinda gates, bilderbergers, schwab, satanskerk, rockefellers, rutte, rothschilds, bergoglio, kaag, illuminati, deep state, bidens, obama’s, clintons, bushes, zuckerbergs, merkel, van ranst, ardern, macron, felipe etc..

 16. Het gaat van kwaad naar erger in de VS. Was president Trump dan zo’n gevaar voor de samenleving? Is m’n zijn beleid dat zeker niet slecht was al vergeten? De VS laat zich langs zijn duistere kant zien, er zitten in de huidige evolutie duidelijke krachten achter de schermen die we niet mogen weten. Vooral CNN is heksenvervolger van Trump!!! Shalom

 17. Dit is geen grapje. Dit is al jaren een geheime samenzwering.
  De beruchte fema kampen (OA vernietigingskampen).
  Er zijn er vele honderden van verspreid door heel Noord Amerika.
  Al jaren bekend.
  Ze zouden zogenaamd worden gebruikt omwille medische noodmaatregelen (corona?).
  Maar in werkelijkheid voor alle christenen en tegenstanders vd NWO((mensen met beetje verstand dus).
  Ze worden al langere tijd bemand, en niet door Amerikaanse soldaten, maar vl buitenlandse.
  Is al jaren bekend bij vele, zijn genoeg foto’s en video’s van en er zijn genoeg toespelingen op gemaakt door gezagdragers Ed.
  Als u denkt dat wij in Europa veilig zijn, slaap dan verder.
  Het is de realiteit, maar een hele gruwelijke realiteit die mensen niet kunnen of willen snappen.
  Maar de verschrikking die ons te wachten staat, hoe erg ook, weegt niet op tegen de verschrikkingen van het vagevuur, laat staan het eeuwig vuur vd hel.
  Dit lot wacht iedereen die weigert door de deur van Gods barmhartigheid in te gaan.
  Als we zouden beseffen wat onze nabije toekomst is dan zouden we krankzinnig worden.
  Maar denk dat we elkaar beter kunnen troosten en bemoedigen en elkaar sterken voor deze beproevingen.

Comments are closed.