‘President-elect Biden suggereert dat hij pro-Trump bijeenkomsten tot terrorisme gaat verklaren’

—————————————————————————————————————————————-

Censuur eist tol: In 3 dagen stapten 25 miljoen mensen over van Facebook en Whatsapp naar Telegram – Fascistische razzia’s tegen conservatieve Amerikanen en alle politieke tegenstanders heel dichtbij – Bizar: Twee vrouwen die positief praten over Trump uit vliegtuig gezet

—————————————————————————————————————————————–

De censuuraanval op de vrijheid van meningsuiting door de ‘Big Tech-Media’ complex eist zijn tol. In 3 dagen tijd stapten al 25 miljoen mensen van Whatsapp en het zelfverheerlijkingsparadijs genaamd Facebook over naar Telegram, dat zijn gebruikers ‘vrijheid en privacy’ belooft. Telegram heeft inmiddels meer dan 500 miljoen actieve gebruikers. (1) Ondertussen lijkt president-elect Biden alle Trump aanhangers te gaan aanpakken als ‘binnenlandse terroristen’.

Donald Trump werd van alle bekende media platforms afgegooid, ook van YouTube. Tienduizenden van zijn aanhangers raakten hun eigen accounts tijdelijk of definitief kwijt. Velen vluchtten naar het alternatieve platform Parler, dat vervolgens door Google, Apple en Amazon werd geblokkeerd of verwijderd. Naast Telegram verhuizen mensen die volgens het linksliberale establishment de ‘foute’ mening hebben ook naar Gab, MeWe en Clouthub.

Q-Anon was inderdaad onzin, maar geen reden voor censuur

Twitter heeft zo’n 70.000 accounts verwijderd die de Q-Anon complottheorie promoten (2). Ongeveer alles wat Q-Anon heeft aangekondigd is inderdaad misleidende onzin gebleken (en de reden waarom wij er nooit serieuze aandacht aan hebben besteed), maar sinds wanneer is het aanhangen en verspreiden van een onbewezen ideologie of ‘geloof’ verboden?

Bovendien worden nu ook alle terechte vragen en bewijzen van de opzichtig gestolen verkiezingen in de VS gemakshalve op één hoop met Q-Anon gegooid. Het lijkt er daarom op dat deze ‘vangnetstrategie’ – een tactiek die voor het eerst door onderzoeksjournalist Martin Vrijland werd besproken – heel goed in het voordeel van de heersende elite heeft gewerkt.

‘Biden gaat pro-Trump rally’s tot terrorisme verklaren’

De reden van de censuurgolf – die inmiddels ook oud-Congreslid Ron Paul heeft getroffen (3) – is een valse: men verwijt de Trump aanhang de bestorming van het Capitol, waarvan inmiddels duidelijk is dat dit een ‘false flag’ operatie was. Deze bestorming wordt een ‘aanval op de Democratie’ genoemd. President-elect Joe Biden zou zelfs de Insurrection Act gaan activeren, en suggereerde met zijn opmerking dat de bestormers ‘opstandelingen en binnenlandse terroristen’ waren, dat hij MAGA (Make America Great Again) bijeenkomsten tot ’terrorisme’ gaat verklaren (4).

Het lijkt er daarom sterk op dat er na 20 januari enorme razzia’s zullen worden uitgevoerd tegen alle politieke tegenstanders van de Democraten. Dit soort praktijken zijn typerend voor een communistische machtsovername, en betekenen altijd het einde van de democratie. Nu de staatsgreep tegen Trump is geslaagd, zullen er hoogstwaarschijnlijk nooit meer eerlijke verkiezingen in de VS plaatsvinden. Vanaf nu zullen die net als in november 2020, en begin dit jaar in Georgia, stuk voor stuk worden gestolen.

‘Binnenkort linkse doodseskaders die conservatieven gaan elimineren’

‘De fascistische techno-tirannie purge tegen de mensheid is begonnen,’ schreef Mike ‘Natural News’ Adams op 10 januari. ‘Afgevaardigde Devin Nunes heeft opgeroepen tot de arrestatie van alle Big Tech CEO’s, en eist dat ze worden aangeklaagd vanwege criminele chantage en het schenden van de burgerrechten.’

‘Apple, Google, Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo, Pinterest en andere tech giganten plegen allemaal verraad tegen Amerika. Al hun topmanagers en CEO’s zouden moeten worden gearresteerd en aangeklaagd wegens verraad. Hun complete operaties moeten in beslag worden genomen en gesloten, en hun bezittingen in beslag genomen en verdeeld onder al degenen die de afgelopen 5 jaar zijn gecensureerd.’

‘Marxistisch links zal binnenkort in het hele land doodseskaders loslaten om alle conservatieven die ze kunnen vinden te executeren,’ ging hij verder. (5) Antifa activisten zullen daarbij vermoedelijk als Bidens ‘schok troepen’ gaan functioneren (6), dus zeg maar als een 21e eeuwse Sturmabteilung (S.A.). (In februari verschijnt het boek ‘Unmasked: Inside Antifa’s Radical Plan to Destroy Democracy‘ van Andy Ngo, redacteur van de Post Millennial, en met ruim 842.000 volgers op Twitter. De gewelddadige extreemlinkse beweging is ook in Europa actief, en geniet de impliciete of expliciete steun van veel linkse en socialistische politici.)

Nogmaals: Bestudeer geschiedenis, en zie zelf dat de jaren ’30 en ’40 op herhaling gaan

Ik herhaal maar weer eens dat de jaren ’30 en ’40 op herhaling gaan. Bestudeer die geschiedenis, en zie de opmerkelijke, vaak angstwekkende overeenkomsten met wat in onze tijd wordt gedaan met spoedwetten (zoals die waarmee de Nazi’s in 1933 definitief de macht grepen), false flag operaties zoals in het Capitol (à la de Reichstag brand in 1933), en het zwartmaken, censureren, bestraffen en ont-menselijken van ‘verkeerde’ personen en ongewenste groepen, zoals binnenkort ook wordt gedaan met de invoering van vaccinpaspoorten.

Kijk bijvoorbeeld hoe gehoorzaam luchtvaartmaatschappijen zoals Delta de linksliberale meningsterreur aan het volk op te leggen. Delta zette twee vrouwen uit een vliegtuig vanwege de ‘misdaad’ dat ze  positief over Donald Trump praatten (7).

Het ‘dat nooit weer’ van na de Tweede Wereldoorlog is dus overduidelijk vergeten of opzettelijk overboord gezet. Het drama dat zich nu in het Westen begint te ontvouwen, zou daarom el eens alle ellende van die tijd kunnen gaan overtreffen. En waarom dit wéér kan gebeuren? Juist vanwege de ontkenning dat we nooit meer leiders en regeringen kunnen krijgen die dezelfde verschrikkelijke fouten maken die toen tot een onpeilbare catastrofe leidden. Het is intriest, maar de mens, hetzij gegrepen door machtswellust en controledwang, hetzij door blinde volgzaamheid en doodsangst, blijkt wéér helemaal niets geleerd te hebben van het verleden.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Sky News
(3) Natural News
(4) Hal Turner
(5) Natural News
(6) Washington Examiner via Natural News
(7) Natural News

Zie ook o.a.:

09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders
08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
05-01: ‘Vlag van Revolutie 1776 op Witte Huis: Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’
17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Apple wil de Telegram-app van de iPhones van mensen verwijderen – hier is hoe je dit kunt stoppen:

  https://www.naturalnews.com/2021-01-14-apple-delete-telegram-iphone-stop-it.html

  (Natural News) Er circuleren berichten dat Apple van plan is om de Telegram-app op afstand te verwijderen van de iPhones van gebruikers nu president Donald Trump en miljoenen voorstanders van vrije meningsuiting daarheen zijn gemigreerd. ( natural news van Mike Adams -Engelstalige site )

  Tim Cook ( trots op zijn heameau zijn: ieder heeft van God zijn eigen gave ) heeft zich nu ook geschaard aan de demo(n)kratische kant van de samenleving …( lange tijd was in Nederland ‘een valse nicht’ de kwalificatie voor onze homofiele medemens. Soms wordt die kwalificatie waargemaakt zoals nu bij Tim Cook die zijn bedrijf met Jobs groot kon maken dankzij liberale economische vrijheid van handelen in republikeinse geest en wet-en regel geving.

  En dan nog iets: u heeft misschien een Windows computer? Lees hier hoe zelfs de meest a-technische Doe-Het-Zelver van elke windowsbak gebaseerd op een Intel chip GRATIS een MacIntosh Apple computer maakt met beschikbaar gestelde software:

  https://www.tonymacx86.com

  Apple is het meest kapitaalkrachtige bedrijf op dit moment ( geschatte waarde 2 BILJOEN) maar ze vinden de zogenaamde Hackintosh, een tot Macintosh met software alleen omgebouwde Windows PC toch niet echt fijn. Niet echt leuk! Trek u niets aan van Apple’s waarschuwing dat het niet legaal is ( appel software te draaien op non-Apple machines) want er zijn wereldwijd miljoenen gebruikers van de zogenaamde hackintosh die in alle gevallen sneller werken dan de originele vergelijkbare Apple computers met vergelijkbare hardware wat betreft de Intel Proecessor Chip.
  Good luck!

 2. Noorse medicijnagentschap linkt 13 sterfgevallen aan coronavaccin.
  https://www.ninefornews.nl/noorse-medicijnagentschap-linkt-13-sterfgevallen-aan-coronavaccin/
  Wanneer komen de mensen uit deze covid-19 hype, hoeveel doden moeten er nog vallen. Het moet nu toch wel eens duidelijk zijn, deze vaccinatie deugt voor geen cent. Het is slechts een wereldwijd medische experiment, en ook nog eens verboden door de code van Neurenberg. Het laat duidelijk zien dat de politiek terug is in de jaren 40/45, dit zijn nazi Holocaust methodes.

 3. @Svalbard,@Heilig Boontje
  Er zijn tot nu toe heel weinig concrete aanwijzingen dat Antifa actief betrokken is geweest bij een False Flag bij de bezetting van het Capitool.In hoeverre het een spontane of georganiseerde actie is geweest,moet nog duidelijk worden.Een groot aantal betrokkenen kan worden geïdentificeerd en opgepakt en in dat vrije land kan de overheid alle gegevens van sociale media opvragen en uitzoeken.In principe kan dat natuurlijk overal,maar daar is dat zelfs bij wet vastgelegd.In ieder geval als het gaat om amerikaanse bedrijven.

  De suggestie dat iemand als Soros zomaar een stelletje provocateurs zou betalen om de boel in het honderd te laten lopen,vind ik echt absurd.Voor wat ik ervan weet is Antifa ook niet zo’n strak georganiseerde beweging als bijvoorbeeld de Leninistische voorhoedes.Het lijkt meer anarchistisch.

  Mijn probleem met Trump is dat hij bijna altijd een dubbele of dubbelzinnige boodschap verspreid.Afgezien van de beelden die ik vandaag zag en waarin hij nadrukkelijk zegt dat hij een vreedzaam verloop wil.Ik kan niet al zijn woorden in zijn geheel volgen en moet het doen met de stukjes die de media eruit knippen,maar hij is er meermalen om bekritiseerd dat hij zich niet openlijk wil distantieren van geweld dat door zijn aanhangers wordt gepleegd.Dat komt over alsof hij dat vergoelijkt.En als je een uur of langer mensen ophitst door te zeggen dat de verkiezingen gestolen zijn en tussen neus en lippen even vermeld dat het wel vreedzaam moet blijven en daar gelijk een oproep aan koppelt om naar het Capitool te gaan,dan is het effect daarvan dat je niet op de rem trapt,maar juist gas geeft.Als politicus gedraagt Trump zich als een manipulatieve dictator.Dat komt misschien voor een deel omdat hij eigenlijk geen politicus is,maar uit de zakenwereld komt.Merkwaardig is natuurlijk ook de wijze waarop Giuliani de woorden “trial by combat” in de mond nam.Dat wordt geïnterpreteerd als een massale gewelddadige veldslag,maar hoeft dat niet persee in te houden.In feite lijkt het bij een ’trial by combat’ te gaan om een tweestrijd om een veldslag te voorkomen.Maar wie van de mensen die dat dan hoort,zal dat weten en het anders opvatten als een aanmoediging om ten strijde te trekken?Ik weet ook niet zeker wat Giuliani er nou precies bij in gedachten had.Dit soort mensen balanceert intuïtief vaak op het randje van wat binnen de wet blijft om beide kanten tevreden te houden.Het zal nog een aardige klus worden om opzet aan te tonen,maar van Trump zijn natuurlijk wel zoveel berichten te achterhalen,dat toevallige zinspelingen vrijwel zeker uit te sluiten zijn.

  Je kunt je afvragen wat de verdienste van Trump is geweest.Misschien vooral dat tijdens zijn regering een aantal Islamitische landen is overgehaald om banden met Israël aan te gaan.Een sterke economie had hij overgenomen van Obama,die het werk had voortgezet waarmee Bush jr uiteindelijk mee begonnen was.Dat heeft hij versterkt met een belastingverlaging,die op dat moment niet wenselijk was vanuit de gangbare economische opvattingen.Dat was min of meer een imitatie van de politiek van Reagan.Daarna heeft hij sterke druk uitgeoefend op de FED om de rente niet te verhogen.De dollar is nogaltijd een gangbare reservevaluta en daarmee kunnen de amerikanen zich nog wel wat permitteren,maar er blijven weinig traditionele instrumenten over om een economische recessie die waarschijnlijk wel zal intreden onder Biden te keren.Biden kan daar natuurlijk weinig aan doen.Het zal hem aangerekend worden al heeft Trump hem het gras voor de voeten weggemaaid en een ramp veroorzaakt met zijn onwillige houding de coronaepidemie te bestrijden.Dat zou overigens ook tot een economische neergang geleid hebben.

  Iemand met een economische achtergrond merkte meer dan 20 jaar geleden al eens op de de VS economisch volledig uitgekleed zijn.En niet alleen door China,maar je vraagt je soms wel af hoe de amerikanen het zo ver hebben laten komen,terwijl ze de russen en Oost Europa in de wereld geen enkele kans gaven.Het waren natuurlijk de provincie “Formosa”,Japan en Korea die China al voorgegaan waren.Wat de verdienste van Trump is geweest om Amerika weer groot te maken en de macht van China in te tomen is onduidelijk.Amerika heeft natuurlijk nog veel patenten en een sterke positie op het gebied van high tech ontwikkeling en internationale social media,maar het terughalen van industrie die naar het buitenland is gegaan lijkt op grote schaal onhaalbaar zonder dat veel mensen nog meer verpauperen en extreem protectionisme.

  Het is overigens de vraag of Biden daar wel een antwoord op heeft en vooral een antwoord dat tegemoetkomt aan een vreedzame vooruitgang voor heel de wereld.

  Dus er zijn goede kansen voor het Trumpisme over 4 jaar als het erin slaagt zich als beweging te consolideren.Rond de persoon van Trump zou dat zeker kunnen en misschien ook wel buiten de republikeinse partij om.Eventueel zou een van zijn zoons,zijn dochter of schoonzoon zich kandidaat kunnen stellen en een goede kans maken als president gekozen te worden,maar of die daarmee dan ook aanhang in de senaat en het huis van afgevaardigden zou verwerven is natuurlijk twijfelachtig.Voorlopig zal de gevestigde orde proberen Trump op allerlei manieren politiek te elimineren.Met de impeachment,rechtszaken rond zijn financieel imperium en zijn persoonlijke levenswandel.

  En een enkeling geeft de verwachting nog niet op dat Trump komende maandag alsnog aan het langste eind zal trekken.Er staat inderdaad veel op het spel voor hem.

 4. reactie op ‘doordenker’:
  u wordt op uw wenken bediend, althans ALS fraudeur b. als enige geinstalleerd zou worden als president:
  een senaatslid heeft al aangekondigd dat ze in dat geval op dag 1 met ‘impeachmentarticles’ zal komen.
  (Foxnews)

  Link naar artikel Foxnews. Mod.

 5. @ Heilig Boontje: 2:47 am. Stem in met uw reactie. Maar gelukkig geldt het volgende ook: “De mens wikt, GOD beschikt”.

 6. https://www.nu.nl/politiek/6097602/toeslagenaffaire-hakt-erin-neemt-rutte-de-ultieme-verantwoordelijkheid.html#coral_talk_wrapper
  Dichter bij huis hebben we ook iets van een probleem. Dhr. Rutte moet gewoon aftreden, niet omdat hij eindverantwoordelijk is alleen, maar omdat hij er alles aan heeft gedaan de feiten in de doofpot te stoppen. Zoals het financieren van terroristen onder zijn bewind ook iets is wat hij langs alle kanten loopt te frustreren en bagatelliseren.
  https://reactnieuws.net/2020/12/04/rutte-frustreert-onderzoek-naar-steun-aan-islamitische-terroristen-door-regering/
  Wat mij doet denken dat er slechts 10 % bekend is wat deze gladjanus nog meer onder de mat heeft geveegd zodat het later als een oud lijk uit de kast ploft. Ik denk vooral dan aan garantiestellingen richting Brussel. Beloftes richting Brussel en multinationals. Nee deze man is het absoluut niet waard ons te vertegenwoordigen, hij is heel onbetrouwbaar en dient de verkeerde meesters.

 7. Er zijn in de VS naar schatting zo’n 37 doden gevallen als gevolg van Antifa en BLM rellen, om nog niet te spreken van de economische schade aan huizen en bedrijven.

  Deze ‘vreedzame’ protesten werden openlijk aangemoedigd en gesteund door tal van Democratische congresleden, om van de mainstream media maar te zwijgen.

  Deze Democratische congresleden zouden dus beter een impeachment procedure tegen zichzelf opstarten in plaats van tegen president Trump, die zijn aanhangers zelfs opgeroepen had om hun protest vreemdzaam te houden.
  De hypocrisie van de DemoNrats, mainstream media en social media kent geen grenzen..

 8. Het grote VS is heel kleingeestig aan het worden. De VS is aan het uiteenvallen, een burgeroorlog komt om de hoek kijken. De toekomst voor de VS ziet er slecht uit. Shalom

 9. @ amo, beste
  Protectionisme, op elk gebied …. , is, zeg maar, de ‘klopsleutel’ voor economische individuele zelfstandigheid ; u heeft volkomen gelijk. ‘We’ zijn er gewend aan geraakt, te veel voor te weinig. ‘Zelfbescherming’ is nog steeds het sleutelwoord voor een goed functionerend economisch systeem. De prijs die wij inmiddels (gaan) voelen is hiervan het bewijs omdat ‘wij alles uit handen hebben gegeven’ waarbij de kunstmatige intelligentie ( het voederen van de geest ) de laatste doodsteek zal blijken te zijn waarbij voor ‘achterstallig-onderhoud’ geen of te weinig kennis meer aanwezig is / zal zijn.

 10. ‘Een kalf vergeet dat het een koe is geweest’, dat gaat ook nu weer op.

  Iedereen schijnt vergeten te zijn, dat toen Trump de verkiezingen won vier jaar geleden er overal (gewelddadige) demonstraties waren door …. ‘dems’. Zelfs op de dag van zijn inauguratie waren er nog dat soort demonstraties. En niemand, vooral de democraten en de MSM niet, die je daar nu nog over hoort.

 11. Democraten blazen nu hoog van de toren? De mens wikt maar JHWH/GOD beschikt. Het Licht Jeshua is sterker dan de diepste duisternis.

  Ik ben overtuigd dat het goede in de wereld zal overwinnen. Daarom houd ik goede moed en laat me niet intimideren door politici en revolutionairen die de wereldmacht denken te grijpen. JeshuaHaMasjiach sprak immers 2000 jaar geleden al:

  Mij is gegeven Alle Macht in hemel en op aarde. Matth. 28. Al die duistere figuren die nu met hun vaandels zwaaien en heel de wereld schrik aanjagen zullen op een dag van de koude kermis thuiskomen en niet weten waar ze kruipen moeten.

  Alle details over de onverwachte ondergang van al die huidige wereldwijde vaandelzwaaiers las ik in Openbaring 6:12-17…De Toorn Van Het Lam…
  De Waarheid overwint altijd! Dan zullen al de Overwinnaars spoedig uit volle borst zingen:

  Free at last…Free at last…Great God Almighty…We are Free at last!!!

  Hoop dat CDA – CU – SGP en alle predikanten nu wakker schrikken uit hun verdoving en deze boodschap van Hoop in mudvolle Kerken en in de Tweede Kamer en Media vurig gaan verkondigen en zich niet langer laten misleiden door een Regering met hun commissie Stiekem, OMT, RIVM, GGD en Media die ons land nu met hun dwaze hysterische besluiten, [Alle steden/dorpen op slot met Lockdown en Avondklok?] richting Ondergang voert!!! Psalm 79.

 12. let op : er zijn geruchten dat Apple telegram wilt gaan verwijderen van de Iphones..via Ŕemote maintenance´..volgens een bericht zou je dat kunnen voorkomen door dit aan te passen in je instellingen, namelijk : go to settings-press: screen time..-choose:content and privacy restrictions..-activate the button at the top right..-then go to: itunes and app purchases..-DO NOT ALLOW YOUR PHONE TO DELETE APPS AUTOMATICALLY,….Aldus het berichtje ..

 13. “Whoever would overthrow the liberty of a nation must begin by subduing the freeness of speech.” – Benjamin Franklin.

 14. Het kan allemaal wel eens geheel anders uitpakken. Er is veel gaande in de VS en elders dat niet gemeld wordt in de msm.

 15. En het zijn weer de politie en de militairen die hun eigen volk en families in het ongeluk storten door deze coup te steunen.
  Afgrijselijke domboos.

 16. Spijtig dat al deze mensen met hun reactie’s geen acht slaan op bijbelse vervullingen.
  Alles maar ook eens alles gaat in vervulling.
  Dus wanneer je deze opvolgt ,kom je te weten wat ernog zal komen en wat het eindresultaat zal zijn.

 17. @ Hubo 13/01/2021 om 9:30 pm

  Van de miljoenen aanhangers van Trump kwam slechts een handjevol opdagen. Het is inmiddels duidelijk dat zich onder hen vele Antifa-leden bevonden. Antifa had haar aanhang opgeroepen. En weten uit Antifa-akties elders, dat de schurk Soros dan zijn portemonnaie trekt. Bij de bestorming van het Capitool werden de bestormers in eerste instantie door de politie niets in de weg gelegd. Ze werden zelfs geholpen. Toen de zogenaamde bestorming begon, trapten veel van de demonstranten al af. Het is bovendien altijd weer Antifa, die akties voert met geweldplegingen. Zie hier voldoende ingredienten, om een valse-vlag-operatie te veronderstellen. Met schelden en tieren proberen de Democraten Trump de schuld in de schoenen te schuiven. De Democraten zien wel een splinter in de ogen van Trump, maar niet de balken in hun eigen ogen. Er wordt momenteel op hoog niveau een heel vuil politiek spel gespeeld. De berichtgeving via de Main-Stream-Media is zekerlijk sterk gekleurd. De anti-Trump-propaganda druipt er vanaf. Van muggen worden olifanten gemaakt.

 18. De Amerikanen gaan krijgen, wat ze willen. De verkiezingen zijn door Biden met fraude gestolen. Trump heeft hiertegen gevochten als een leeuw. De rechters, zelfs degenen, die door Trump waren aangesteld, gaven niet thuis. De Democraten zijn aan het tieren en schelden. Van de miljoenen aanhangers van Trump kwam slechts een handjevol opdagen. De Republikeinse afgevaardigden lieten hun president vallen. De vice president Pence heeft zijn ware gezicht getoond en blijkt niet alleen corrupt, maar ook de mol, de backstabber, te zijn. Trump is inmiddels van de sociale media getrapt. Stafleden van Trump zijn de een na de ander weggelopen. CIA, FBI en National Guard hadden al een moeizame relatie met Trump. In hoeverre de militaire strijdkrachten Trump nog steunen is niet duidelijk. Het Parlement werkt momenteel, een week voor het einde van Trumps ambtstermijn, aan een impeachment. Kortom, de facto is Trump nu machteloos. En als een gepest jochie op de middelbare school, heeft hij geen andere keus, dan in schulp te kruipen. Zie hier de kinderachtigheid van de grote machtige Verenigde Staten van Amerika. Wat een Afgang, niet alleen voor Trump, maar vooral voor de Verenigde Staten van Amerika !!! Dit is het begin van het einde van het grote machtsblok. De democratie en de rechtsstaat blijken verworden te zijn tot een farce. De Republikeinse partij heeft het vertrouwen van zijn achterban geschonden. En dat zullen ze weten. Van de Republikeinen zal niet veel meer overblijven. Biden heeft al aangekondigd, dat hij Trumpaanhangers zal gaan vervolgen. Onder zijn bewind zullen de Verenigde Staten van Amerika verworden tot een soort communistische staat. De hele wereld kijkt toe en laat het vooral gebeuren. Geloof maar, dat de vijanden van de Verenigde Staten van Amerika momenteel druk doende zijn met het smeden van plannen, om er hun voordeel mee te doen. Met de grootsheid van de Verenigde Staten van Amerika is het gedaan. Door de politieke situatie tezamen met de corona perikelen is het machtige land zeer instabiel geworden. Een economische crisis is nauwelijks meer afwendbaar. Werkeloosheid, armoe en hongersnood zullen het gevolg zijn. Oproer, rellen, plunderingen opstand en wellicht revolutie liggen nu in het verschiet. Dat de eens zo machtige Verenigde Staten van Amerika uiteen zullen vallen, is zekerlijk niet meer ondenkbaar.

 19. Joe Biden staat een grote verrassing te wachten, maandag 18 januari 2021. Dan worden de definitieve electrol votes geteld en dan zal blijken dat Pres. Trump door de stemmen van de 5 swing-states, meer dan de 270 electrol votes heeft gekregen.
  Pres. Trump heeft namelijk op 2 januari 2021, reeds contact gezocht met de electors van deze 5 swing-states en hun bewijslast overhandigd van de gigantische fraude die door de democraten is gepleegd. Het is een boekwerk van 1400 pagina’s geworden, waarvan ruim 1000 getuigenverklaringen onder ede zijn bijgevoegd.
  Toevallig zijn de electors van deze 5 swing-states ook republikeinen.
  Pres. Trump zou nooit de State of Emergency , 11 januari 2021, hebben afgekondigd als hij niet wist dat hij a.s. maandag wordt uitgeroepen tot president van amerika. Daar de tijdsspanne tekort is voor de democraten om hier iets tegen te kunnen doen, is dit een GENIALE ACTIE van Pres. Trump.
  Vermoedelijk zal hij meteen op 20 januari the Marchall Law uitvaardigen, zodat meteen iedereen die mjaar iets te maken hebben gehad met deze fraude, zal worden gearresteerd en zal moeten verschijnen voor een militaire rechtbank. Tevens zullen all hun bezittingen in beslag worden genomen.

 20. En inmiddels zien we de censuur verder om zich heen grijpen. De bekende Amir Tsarfati uit Israël is nu ook van Twitter gehaald. Dat is op woensdag 13 januari in de loop van de dag gebeurd, omdat ik eerder nog naar zijn berichten kon kijken. Zijn website bestaat nog wel:

  http://www.beholdisrael.org

 21. @Hubo,

  Trump zei in zijn toespraak dat zijn aanhangers naar het Capitool moesten gaan om vreedzaam hun stem te laten horen. Dat is dus geen oproep om het met geweld te bestormen. Juist linkse bewegingen staan bekend om het plegen van geweld. Kijk maar eens naar de BLM en Antifa geweldplegingen in Minneapolis, waarbij enorme vernielingen, plunderingen en brandstichtingen plaatsvonden. Het gevolg is een sterk verlies van banen, omdat veel bedrijven deze stad hebben verlaten!

 22. Je zou het haast vermaak kunnen noemen, ze hebben met list en bedrog een democratisch proces verkracht en nog blijven ze hameren op hun eigen tekortkomingen.
  Wat kan je ook anders verwachten van een machtsfactor die een seniele man misbruikt om de wereld nog verder in ellende te dompelen

 23. De meesten zijn natuurlijk de naam van de partij in de jaren dertig veertig vergeten National Socialist German Workers’ Party of Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei.Dit toonde zich zeer in de groei van de Duitse Sociaal Democratische partij.

 24. Bestorming? Het leek meer op een vreedzaam verzamelen. Dat er enkele honderden misbruik maken van de omstandigheden is in deze tijden normaal te noemen. De meesten waren vredelievende protesterende wandelaars als ik de beelden bekijk. Alleen werkt de media graag mee want zij zijn meer dan één keer te kakken gezet en dat paste niet in het globalistisch wereldbeeld.

 25. Die grote platforms zijn dus in handen van maar een paar personen. Die hebben aldus veel macht. Maar als de klanten weglopen, zijn ze nergens meer. Ze zijn volledig afhankelijk van advertenties. Zonder advertenties zijn ze failliet.
  China werd groot, omdat westerse klanten dolgraag goedkope Chinese producten wilden kopen. Zonder al die westerse klanten was China niet zo invloedrijk geworden. Westerse klanten maakten China groot, zoals westerse klanten die tech bedrijven groot hebben gemaakt.
  Westerse klanten moeten weer eens beseffen hoe zij eigenlijk koning zijn. Maar dan wel massaal. Dat wilde Trump laten beseffen: Koop weer Amerikaans, want dan help je Amerika.
  Ik zie niet wat daar fout aan is.

  Dat is niet afdwingbaar; dat moet een soort algemeen besef gaan worden.

 26. De democraten zijn de fascisten van vandaag. Waarom? Kijk naar hun houding en handelingen, dat zegt alles.

 27. De grote social media zijn het hedendaagse equivalent van de ‘Rattenvanger van Hamelen’.

  Twitter en Fakebook hebben hun gebruikers gestrikt en afhankelijk gemaakt om ze te melken (de informatie van hun gebruikers wordt gebruikt en voor veel geld verkocht).

  Deze big tech companies zijn de echte plegers van de coup d’état in Amerika.
  Just Whose Coup Is It, Anyway? https://www.technocracy.news/just-whose-coup-is-it-anyway/

 28. Het is niet altijd duidelijk in hoeverre u een persoonlijke mening weergeeft of meningen van derden aanhaalt.Ik heb eigenlijk geen redenen om aan te nemen dat de bestorming van het Capitool een false flag is geweest en alles wijst erop dat het juist degenen,die zich aanhanger van Trump noemen fysiek geweld tegen personen niet zouden schuwen en van plan zijn rond de inauguratie gewapende protestacties te organiseren.Sowieso is rechts over het algemeen ook meer georganiseerd in milities .Trump was ook nog eens niet te beroerd om nog eens wat olie op het vuur te gooien door op te merken dat een impeachmentprocedure mensen “kwaad” zou maken.Wat overigens wel weer gretig werd getoond in de traditionele media naast zijn oproep om de vrede te bewaren.Je kan natuurlijk op je vingers wel natellen dat fervente Trump aanhangers alleen maar kwaad worden van zo’n impeachment,maar als je dat zo op zo’n moment op zo’n manier tot uitdrukking brengt,wakker je dat natuurlijk alleen maar meer aan.En het zijn dan natuurlijk wel die media die daar schijnheilig gretig op in haken.Persoonlijk verwacht ik voorlopig alleen maar geweld van rechts en als zich dat voordoet,kan dat binnenlands terrorisme genoemd worden.

 29. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Het is weer LINKS die fascistische manieren uitrold met hulp van media en domme journalistiek.

 30. Maar zijn alle democraten stemmers daar voor want ook hun mond gaat gesnoerd worden.

Comments are closed.