‘Trump kan 14e amendement gebruiken voor arrestaties burgemeesters, gouverneurs en rechters die Black Lives Matter opstand steunen’

—————————————————————————————————————————————-

‘President moet proberen de geplande staatsgreep door de Democraten en mainstream media voor te zijn’

—————————————————————————————————————————————–

We hebben reeds enkele malen beschreven hoe de Democraten en aan hen verbonden Gates/Soros/Zuckerberg globalisten en mainstream media van plan zijn de Amerikaanse verkiezingen te stelen, en Donald Trump door middel van een staatsgreep uit het Witte Huis te verwijderen. Trump is er echter de man niet naar om dat rustig in zijn stoel af te wachten – integendeel. Zijn geheime wapen tegen deze geplande coup is vermoedelijk het 14e amendement van de grondwet, dat hem in staat stelt om alle burgemeesters, gouverneurs, rechters en andere federale officials die de gewelddadige opstand van Antifa en Black Lives Matter steunen, te laten arresteren wegens rebellie tegen Verenigde Staten.

Trump kan alleen via staatsgreep uit Witte Huis worden verdreven

Zelfs Trumps grootste haters beginnen knarsetandend toe te geven dat de Democratische presidentskandidaat Joe Biden geen schijn van kans maakt tegen de zittende president. Biden maakt zich keer op keer onsterfelijk belachelijk met de meest idiote beweringen en versprekingen, zoals het voorlezen van aanwijzingen op de teleprompter. Uit peilingen blijft dat Trumps populariteit zelfs onder zwarten en Hispanics flink is toegenomen.

Zoals we al vaker hebben geschreven is Biden waarschijnlijk niet meer dan een stroman, die na zijn eventuele aantreden als president al snel om gezondheidsredenen vervangen zou gaan worden door zijn runner-up Kamala Harris, die vanwege haar extreemlinkse ideeën niet goed ligt bij de gemiddelde Amerikaanse kiezer, ook niet bij veel Democraten. Een eventuele andere ‘ongedachte’ vervanger – zoals Hillary Clinton – is eveneens nog niet helemaal uit the picture.

Trump moet dus via een coup, een staatsgreep, uit het Witte Huis worden verwijderd. Dat zal gebeuren door de media ongeacht de verkiezingsuitslag sowieso Joe Biden tot winnaar te laten uit te roepen, waarna de Democraten zullen proberen om op grond van deze (valse) uitslag Trump en zijn regering af te zetten.

14e amendement maakt hard optreden tegen rebellie mogelijk

De huidige president heeft diverse middelen tot zijn beschikking om dat te voorkomen. Eén daarvan is het 14e amendement van de Amerikaanse grondwet. Die geeft de federale overheid en de president macht om in het geval van ‘rebellie tegen de VS’ iedereen te arresteren die de opstand van de racistische Black Lives Matter beweging en de linksradicale terreurbeweging Antifa op wat voor wijze dan ook steunt.

Behalve rechters, burgemeesters, gouverneurs, commissarissen en federale officials vallen daar ook de meeste mainstream media en de Democratische Partij onder. Ook de ‘Big Tech’ social media platforms, die van meet af aan openlijk hun steun betuigen aan BLM/Antifa, kunnen ermee worden aangepakt. Steden die de ‘opstand of rebellie’ tegen de VS steunen, kan daarnaast ook federaal overheidsgeld worden onthouden.

Democratische staten zoals Californië, Oregon, Washington, New York en Illinois steunen die linkse opstand/rebellie tegen de VS inmiddels openlijk. Duizenden publieke officials en ambtenaren bieden hulp en ruimte aan de gewelddadige roof-, plunder- en moordtochten van Black Lives Matter en Antifa activisten. Onder het 14e amendement kunnen de burgemeesters van Chicago, Portland, Seattle en New York worden gearresteerd wegens het schenden van hun eed van trouw aan de grondwet van de VS, en het deelnemen en/of steunen van deze opstand.

Staten en media maken zich schuldig aan ‘voter suppression’

Sectie 2 van dit amendement geeft de president ook de macht om staten die aantoonbaar de verkiezingen proberen te manipuleren door middel van ‘voter suppression’ (het voor de bevolking of bepaalde bevolkingsgroepen moeilijk of onmogelijk maken om te stemmen en/of een objectieve keuze te laten maken tussen de kandidaten) hun zetels in het Congres en het Electorale College af te pakken. Dat betekent dat deze staten en Congresleden hun stemrecht verliezen.

Alle grote Big Tech platforms en bedrijven, zoals Facebook, Google, Twitter, YouTube, Microsoft, Apple en Vimeo, maken zich al lange tijd opzichtig schuldig aan ‘voter suppression’, door veel conservatieve en rechtse pagina’s en geluiden te censureren. In ruil daarvoor krijgen zij hoge subsidies van door de Democraten gerunde staten en overheden.

Democraten noemen Trump letterlijk ‘staatsvijand’

Ook officieren van justitie en rechters die BLM/Antifa hebben geholpen door relschoppers, plunderaars, dieven, verkrachters en zelfs verdachte moordenaars niet te vervolgen en vrijwel meteen weer vrij te laten, kan Trump uit hun ambt laten zetten en laten arresteren wegens het mogelijk maken van de opstand.

De Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, bestempelde president Trump en de Republikeinse partij onlangs letterlijk tot ‘staatsvijanden’. Dit soort termen gebruik je als politicus alleen als je van plan bent om je politieke tegenstanders via een gewelddadige staatsgreep af te zetten, om hen daarna te laten executeren.

‘Links zal letterlijk de oorlog verklaren aan Trump, die dan leger kan inzetten’

Mike Adams, voorman van ‘Natural News’, verwacht overigens dat Trump het 14e amendement pas na de verkiezingen inroept. Maar ‘om Amerika te redden, moet hij dit vóór de verkiezingen doen,’ vindt hij. ‘Dat stelt hem in staat om de stemmen in het Electorale College van staten die de openlijke rebellie tegen de VS steunen, zoals Californië, aan te vechten… Het geeft hem ook de gelegenheid om alle corrupte linkse officials op de dag na de verkiezingen te arresteren, waarmee hij hun criminele pogingen om met behulp van valse stembiljetten te ‘winnen’, zal afkappen.’

Zo’n actie zal er natuurlijk toe leiden dat links letterlijk de oorlog verklaart aan Trump, maar op dat punt heeft de president de vrijheid om desnoods het leger in te zetten tegen alle ‘binnenlandse vijanden’, die met hun opstand of hun steun daaraan verraad plegen aan de VS, de Amerikaanse bevolking en de Amerikaanse grondwet.

Daarom kunnen we de komende maanden in heel de VS nog veel meer linkse haat, geweld, vernielingen en plunderingen verwachten. De Democraten, BLM, Antifa en de mainstream media zullen een ultieme poging doen om zoveel mogelijk steden in totale anarchie te storten, in de hoop dat dit funest zal blijken te zijn voor Trump, of om dit op 4 november sowieso aan te grijpen als excuus voor hun nauwgezet voorbereide staatsgreep.

‘Oorlog tegen de VS onderdeel van grotere oorlog tegen de mensheid’

‘De oorlog om de verkiezingen in november is slechts een klein hoofdstuk in de veel grotere oorlog tegen Amerika en tegen de mensheid,’ vervolgt Adams. ‘Naast de oorlog om Amerika te vernietigen is er een wereldwijde oorlog gaande om het menselijke ras uit te roeien, en de planeet te ontvolken. Deze oorlog wordt (ook) gevoerd met de Covid-19 vaccins, die zijn ontworpen om door middel van onvruchtbaarheid en dood een wereldwijde ontvolking te realiseren.’

Degenen die dit onmiddellijk wegzetten als een complottheorie, zouden zich eens moeten afvragen waarom de ingrediënten van de Covid vaccins dan tot staatsgeheim moeten worden verklaard. Iedere arts en zorgmedewerker die meewerkt aan het inspuiten van mensen met een onbekende stof, schendt daarmee zijn of haar beroepseed, en kan later vervolgd worden wegens het opzettelijk toebrengen van ernstige schade aan de gezondheid van misschien wel miljoenen mensen.

Adams besluit: ‘Wees voorbereid, of u zult het niet overleven. Als u dacht dat 2020 tot nu toe al erg was: the party has only just begun, mensen.’


Xander


(1) Natural News
(2) Afbeelding (cropped): Wikimedia Commons, auteur Michael Vadon , bron https://www.flickr.com/photos/80038275@N00/20724666936/ ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-08: CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt
03-08: Overheid Minneapolis tegen inwoners: Gehoorzaam criminelen en laat u beroven
02-08: ‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
01-07: ‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: ‘Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
20-06: Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’ (/ Krankzinnig Nederland: Johan Derksen ‘racist’ genoemd, omdat hij BLM ‘gekkies’ noemde)
20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:
19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. 14 e amendement gaat niet werken, VN is anti Trump V N zal dan aanverwante leden van de vn ( rusland/china ?? ) sturen om de zgn rust in de VS te bewaren , ook hier is er misschien maar een mogelijkheid bevolking van VS moet zelf in actie komen.
  Ik ben bang, als dat niet gebeurt dan zal het laatste nog een beetje christelijke bolwerk is dan ook over.
  Dan gaan we echt de donkere tijd in.
  Met Dane Coverstone ZET JE SCHRAP !
  ,

 2. Er is ook een 2 de droom van Dana Coverstone ( eind aug. En 4 september ) , als dit klopt , gaat de V S een hele zware tijd tegemoet, misschien, misschien het begin van het anti christelijk tijdperk.

 3. Gelukkig komt 4 november 2020 een einde aan deze sinaasappel nachtmerrie.

  Het enige wat ik waardeer in Trump boven alle andere wereldleiders is dat hij openlijk durft te zegent dat China de virus heeft veroorzaakt.

  Shalom!

 4. Weten dat wij best pissig kunnen zijn als die lui van gl en d666 nog overheidsbeleid gebruiken om de democraten in VS aan de macht te helpen?

 5. Demosthenes.
  Welke nieuws bronnen hebt u?
  Het is blik verruimend om eens buiten de vaste lijntjes te kijken.

 6. Demosthenes schreef:
  08/09/2020 om 5:48 pm
  Ik zie dat echt heel anders. Misschien omdat ik de media totaal niet meer serieus neem als het over dhr. Trump in het bijzonder gaat. Volgens mij zijn de Democrats het serieuze gevaar in de VS. Ze brengen nog liever dood en ellende dan een verkiezingsuitslag respecteren. Wat er al niet aan energie is gespendeerd om vooral van de hoofdzaak af te leiden. En dan hebben die lui het lef om een dementerende zielige oude man op het schild te hijsen, die ook nog een geen directe confrontatie mag hebben met dhr. Trump?
  Maar laten we vooral erg dankbaar zijn voor de bende psychopaten die vanuit het CDA en de VVD het beste met ons voorheeft? Want de democratie is echt niet alleen in de VSA bijna dood en begraven als u goed oplet.

 7. Trump is het grootste gevaar voor dr democratie in de VS. Ik vrees dat hij zelfs bij een verkiezingsnederlaag niet aftreedt. Zijn smoes is dan ongetwijfeld, dat de verkiezingen niet eerlijk zijn verlopen. Hij spiegelt zich aan autoritaire leiders als Erdogan Poetin en Loekasjenko. Is het jullie al opgevallen dat hij de vergiftiging van de Russische oppositieleider Navalny ontkent.

 8. Oftewel hij kan deze smoes lekker gebruiken om dictator te worden..

 9. Ik ga voor President Trump. De elite is doodsbang voor deze man. Daarom hebben ze COVID-19 verspreid via dat Chinese lab. Om hem ten val te brengen. Was al voorspreld. Als de afzettingsprocedure mislukte, zouden ze de wereleconomie ten val brengen. Zo was voorspreld. Middels dit virus dus.

 10. Bottom line mensen. Trump is en wordt gekozen door god.
  Hoe did in zijn werk zalgaan wten wij ook niet , maar god is 100 % in controle .
  Blijf bidden mensen .

 11. Het grootse kwaad op deze wereld zijn momenteel de linkse media. Met hun gekleurde info zetten ze mensen op het verkeerde been. Een Coronavirus wordt door diezelfde media opgeblazen en mensen worden bang gemaakt. En bange mensen laten zich heel gemakkelijk manipuleren. Hetzelfde spel wordt gespeeld in de zg klimaatcrisis, die helemaal niet bestaat. Ik verwacht dat de grote massa vrij snel gaat inzien dat er heel veel van wat de MSM ons willen doen geloven niet klopt en dan stort het hele kaartenhuis in. En de globalisten die gesteund worden door diezelfde MSM zullen worden afgeserveerd. Een hele fijne gedachte.

 12. Trump gaat helemaal niks doen, tenminste dat raad ik hem aan en zou ook slim zijn. Dit gaat escaleren dus mogen de democraten het zelf opruimen als ze winnen. Dat gaat natuurlijk fout, dus gaan de democraten het proberen in de schoenen van Trump te schuiven. Maar dat zal weinig uitmaken als alle grote steden branden als de hel. Waar zijn de democraten dan nog?
  Datzelfde gaan we hier in Europa zien binnen twee jaar en het zal in Frankrijk beginnen.

 13. Trump gaat winnen. Dat zal een teken zijn in amerika en ook in W-E dat globalisten zullen verliezen.

  Merkel stopt volgend jaar, Rutte’s partij wordt kleiner, steeds meer mensen zijn het zat.
  Wat laten ze een puinhoop achter .

 14. het is voor 90 % voorspelbaar dat het uit de hand loopt met een burgeroorlog als gevolg. denk niet het is ver weg want hier in Europa zijn in verhouding nog meer linkse (zelf haters) mensen als in de USA en dus is een burgeroorlog ook in Europa niet ver weg meer. Ik denk dat Xandernieuws daar wel eens over mag gaan schrijven want we moeten dan eensgezind zijn en onze strategie klaar hebben om dat ongedierte te bestrijden.

 15. Een vaccin met onbekende en geheime ingrediënten zal ik weigeren!
  En er is niet zo veel meer aan de hand. Mijn schoondochter werkt in het Flevoziekenhuis in Almere. Ze zei dat er op dit moment helemaal geen Covid-19 patiënten in dat ziekenhuis zijn!

 16. In de VS woedt reeds volgens mij een burgeroorlog die wordt aangewakkerd door de democraten zo willen ze de verkiezingen winnen, dus het blijft afwachten. Shalom

 17. Trump strijd al vanaf zijn aan treden tegen de CARRIÈRE politici.
  En dat staat de elite in Amerika niet aan.
  Politici: ze zitten in de senaat of het huis van afgevaardigden om hun maandelijks salaris op te strijken en nooit iets voor de burgers te doen.
  Dit was Trump aan het einde van zijn werkzame leven zat.
  En daarom kandideerde hij zichzelf voor president.
  Tegen zijn eigen verwachting in werd hij gekozen.

  Ik zie Twan Huys daar nog in een studio zitten in 2016 helemaal ontgogeld omdat Hilary niet gewonnen had. Die man had het toch moeilijk… want ja alle liberale stokpaardjes moesten nu overboord.
  En het is gewoon gek dat als Biden Met 47 jaar in overheids functie en nooit een echt “ wapenfeit “ op zijn naam heeft staan nu voor president moet gaan….. De Democraten lijken wel gek. ( zijn ze ook van angst voor nog 4 jaar Trump ! )
  Maar dan zet je toch geen Biden neer.
  Er zal wel een strategie achter zitten die we nu nog niet kennen.
  En dan moet Biden president worden…… onmogelijk via de normale verkiezingen.
  Dan wordt er snel een staatsgreep gepleegd door Obama of iemand anders.
  Gaat die op Biden zijn plekje zitten.

  ‼️Wat wel een risico is ; en ik weet niet of Trump dat kan blokkeren is ; het stemmen per POST hier kan uitgebreid mee worden gefraudeerd. Overledenen die stemmen mensen die 4 keer stemmen, ongeregistreerde kiezers die stemmen enz enz. En de hoeveelheid stemmen die niet tijdig verwerkt kunnen worden.
  Trump zal fraude en onduidelijkheid nooit accepteren en hij het laten uitzoeken en dit zal zoveel tijd in beslag gaan nemen dat de tijd van de inauguratie dichtbij komt of zelfs aanbreekt.
  Dit tijdstip staat ( dan helaas ) vast.
  Dan is er officieel GEEN PRESIDENT en dan moet de speaker van het huis van afgevaardigden worden uitgeroepen worden tot president.
  Dat is in dit geval de 80 jarige puur haat dragende Nancy Pelosi. ‼️Tjonge wat heeft dat mens een haat tegen Trump❗️
  Die 3,5 jaar alleen maar Haat over Trump heeft uitgestrooid en impeachment procedure is gestart.
  En allerlei andere smerige dingen heeft geprobeerd om Trump weg te krijgen.
  Hopelijk kan Trump voor de verkiezingen dit stemmen per post tot een minimum zien te beperken.

  Kortom het worden spannende woelige tijden in Amerika.
  Enne onthoud dit: Het waait altijd over naar Europa.
  Als het in Amerika regent, dan druppelt het in Europa.

 18. Langzaam maar zeker worden we klaar gestoomd voor The Great Reset (januari 2021). Guterres (VN) slaagt er al in deze Covid19 te koppelen aan eeuwen van patriarchaat. die alle ellende hebben gebracht. Het is zo’n ontzettende kromme redenering, dat het een tendieuze leugen genoemd kan worden. Op een raadselachtige manier wordt Covid19 verbonden aan een “meer inclusieve samenleving”. Allemaal opgesloten in eigen huis, is dat wat hij bedoelt met ‘inclusief’?
  Wat een klinkklare onzin moeten we toch steeds horen van de hoogste machtshebberds.
  Defund the UN.
  Refund the police. En defund de NPO ook maar. Het is allemaal slaapverwekkende koekoek éénzang.
  Charles Groenhuizen vertelde dat de kerken in de VS in hard tempo leeglopen. Hetzelfde wat hier 40 jaar geleden gebeurde. Dat zou kunnen verklaren waarom zovelen er de weg helemaal kwijt zijn. En dan lokken de fraaie maar loze praatjes van het socialisme.

 19. Dit zou inderdaad wel eens waar kunnen zijn. De machten, die streven naar de New World Order, hebben als bondgenoten nu dus de Democraten aan hun zijde.

 20. Ik ben heel erg voor trump
  Alleen al dat hij satanisch ritueel kindermisbruik op aan het rollen is wereldwijd

  Kijk alleen maar in Nederland
  Lees een op: blogger Pegasus
  Daar kan je uitgebreid lezen hoe dat dit hier al eeuwen aan de gang is tot nu aan toe.

 21. Als groepen er willens en wetens op uit zijn de samenleving te saboteren, mag er tegen opgetreden worden. We hadden het hier met de krakersrellen. Die gekraakte panden werden bolwerken van criminele activiteiten. Het waren ontmoetingsplaatsen van lieden die terreurgroepen steunden (lees Peter Siebelt). Deze illegale activiteiten moesten een keer worden gestopt, want de rechtsstaat werd ernstig ondermijnd. Trump zit nu in eenzelfde situatie.

 22. Eerlijk gezegd, ik zie president Trump als geroepen.
  Weinig andere mensen zouden het karakter en de wil hebben om de Amerikaanse ‘Augiasstal’ (the deep state swamp) vol van linkse ‘systeem-parasieten’ op te kunnen ruimen.
  De linkse systeem-parasieten en hun collaborerende handlangers in de mainstream media beseffen dat en het is ook de ware reden voor hun absolute razernij en Trump haat.

Comments are closed.