Is de door het WEF geplande false flag cyberaanval en blackout nu echt heel dichtbij?

————————————————————————————————————————————–

World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’, schreven we op 10 april 2021: ‘Wie de schuld zal krijgen van deze monsterlijke false flag operatie, is onduidelijk. Voor de hand ligt de aloude, afgezaagde smoes ‘de Russen hebben het gedaan!’  Nu het de VS/EU/NAVO/WEF globalisten eindelijk is gelukt de Russische Beer dermate te tergen dat hij is opgestaan om zijn leven te verdedigen, moeten we ernstig rekening mee houden dat nu op ieder moment het internet kan wegvallen, en misschien ook wel het licht uitgaat, de koelkast ermee stopt, en zelfs de waterdruk wegvalt – en dan niet voor maar een paar uurtjes, maar dagen- en mogelijk zelfs wekenlang. En als de stroom dan eindelijk terugkeert, zult u op de mainstream propagandakanalen maar één ding horen: de Russen hebben het gedaan.

Uit ons artikel van 25 mei 2021: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022):

We kunnen inmiddels rustig stellen dat de gevestigde globalistische orde onder leiding van het WEF, de VN, de WHO, het IMF, de EU en de Gavi alliantie, en met steun van bijna de gehele politiek, de frontale aanval op de mensheid heeft geopend. Fase 2 van deze plandemie is zoals u weet namelijk ook al aangekondigd: een (false flag) cyberaanval op het (failliete) Westerse financiële systeem en mogelijk ook de energievoorziening, bedoeld om de bevolking totaal op de knieën te krijgen en de communistische ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’), oftewel de ‘Vierde Industriële Revolutie’ in het kader van VN Agenda 21/2030, zonder verzet te accepteren.

Net als met de corona pandemie simulatie in oktober 2019 (‘Event 201’) heeft het WEF simulaties uitgevoerd om te zien hoe zo’n cyberaanval, die de bevolking dagen- tot misschien wel wekenlang zal afsnijden van hun bankrekeningen en mogelijk ook het internet, en wellicht zelfs (delen van) de energievoorziening (en daarmee ook transport en voedselvoorziening), het beste gepleegd kan worden, en hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van de verwachte gevolgen zoals wijd verspreide chaos en paniek.

 

Uit: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China (15 juli 2021):

In het document ‘Blackout Warfare -Cyber-Attacking Electric Power Grids: A New Strategic Weapon’ concludeert de EMP Task Force, die bestaat uit experts die hoge posities bekleedden in de wetenschappelijke, politieke, militaire en inlichtingenwereld, dat de VS ‘onmiddellijk gevaar loopt op een verwoestende cyberaanval op het elektriciteitsnet.’

‘Tijdens een extreme internationale crisis, voorafgaande aan het uitbreken van een conventionele of kernoorlog, is een massale Russische cyberaanval op het hele Amerikaanse elektriciteitsnet waarschijnlijk, om zo de VS met ‘grijze zone agressie’ af te schrikken of te verslaan, in plaats van, of voorafgaande aan een echte ‘schietoorlog’. Dit is consistent met Ruslands militaire cyber oorlogsvoering doctrine, en is een ongekende en beslissende revolutie in militaire aangelegenheden.’

Juist het WEF wil het systeem laten instorten en ‘resetten’

Het document werd op 4 juli gepubliceerd, slechts enkele dagen voor de Cyber Polygon oorlogssimulatie van het World Economic Forum. Die simulatie werd overigens geleid door Rusland, waar de taakgroep nu juist voor waarschuwt dat dit land een ‘cyber pandemie’ zou willen ontketenen die ‘het hele systeem doet vallen.’ (1)

Tot nu toe wijzen juist de WEF publicaties en uitspraken van diens topman Klaus Schwab – plus al zijn vele volgelingen in de Westerse politiek (in eigen land met name Mark Rutte en Sigrid Kaag) – erop dat ZIJ ZELF degenen zijn die het economische, financiële en maatschappelijke systeem willen doen instorten en ‘resetten’, om op de puinhopen een technocratische communistische dictatuur op te richten.

De door het WEF gesimuleerde (/ geplande) cyberaanval zal dus zo goed als zeker onder ‘false flag’ plaatsvinden. Daarbij nemen de plannenmakers in Davos, Brussel en Washington het risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog op te koop toe. Het is zelfs niet ondenkbaar dat die – eveneens uitgelokte – oorlog verwelkomd zal worden als een ‘unieke kans’ om totale chaos met onnoemelijk veel lijden te creëren, en dat aan te grijpen om de ‘Great Reset’ erdoor te drukken.

Uit: Leger Oostenrijk bereidt bevolking voor op 2 weken durende totale blackout in Europa (25 oktober 2021):

‘Blackout! Maak plannen voor een 14-dagen durende kampeervakantie bij u thuis’, kondigt het Bundesheer (Oostenrijkse leger) op eufemistische wijze de al lange tijd in voorbereiding zijnde finale nekslag van de stervende ‘oude’ Westerse orde aan. ‘Bij een blackout vervult ons leger nog steeds zijn taken, en ondersteunt bovendien de instanties op de best mogelijke wijze. Maar ook ieder individu zou optimaal voor dit geval voorbereid moeten zijn!’

‘Een blackout is een langdurige Europabrede stroom-, infrastructuur- en dienstenuitval, waardoor plotsklaps niets meer functioneert! Meer dan veel mensen zich bewust zijn is ons leven enorm afhankelijk van een intacte stroomvoorziening. Dat is in stedelijke gebieden zelfs nog sterker het geval als op het platteland. Het Oostenrijkse leger raadt daarom iedereen aan voorzorgsmaatregelen te nemen om zich op adequate wijze voor te bereiden.’

‘Wat kan nuttig zijn?:

* Radio met batterijen (autoradio!)
* zaklampen (incl. reserve batterijen)
* kaarsen, lucifers, brandblusser, koolmonoxide melders
* water (2 liter per persoon per dag voor 3 tot 5 dagen), drank, thee, koffie
* houdbare levensmiddelen voor 2 weken (noten, rijst, conserven)
* belangrijke medicijnen voor 2 weken
* eerste-hulp kit
* hygiëne artikelen, vuilniszakken, tape, kabelbinders
* gaskookstellen- en grillapparaten, brandpasta
* cash geld in kleine biljetten en munten
* slaapzakken, dekens, warme kleding ( / alternatieve verwarming, zeker i.v.m. de Europese energiecrisis en ijskoude winter die wordt verwacht – X.)
* spelletjes, schrijfblokken, pennen
* auto altijd halfvol getankt
(* een honkbalknuppel o.i.d. voor het geval dat de blackout langer duurt en u zichzelf moet verdedigen indien er van deur tot deur overvallen en plunderingen plaatsvinden – X.)

De komende nauwgezet voorbereide cyberaanval en/of blackout zal vermoedelijk de aanzet zijn voor reeds door de VN bepleitte permanente klimaat lockdowns, en gebruikt worden voor de invoering een digitale IMF wereldmunt, waaraan gelijktijdig een alomvattende digitale ID/wallet/rijbewijs/healthpas (die alleen geldig is als u al uw verplichte vaccinaties hebt gehaald) zal worden gekoppeld. Klaus Schwab kondigde in 2016 aan dat in uiterlijk 2025 iedere burger daarbij een verplichte geïmplanteerde microchip zal hebben gekregen. De EU wil overigens dat iedereen al eind 2022 een verplichte digitale ID heeft.

Uit: Topanalist waarschuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland (19 november 2021):

‘Moeten we binnenkort letterlijk dekking zoeken?’

Hoe dan ook, het zou er deze keer daadwerkelijk toe kunnen leiden dat we binnenkort letterlijk ‘dekking moeten zoeken’, omdat de door Washington en Brussel al zo lang gewenste oorlog na deze geplande false flag operatie, hetzij in Oekraïne, hetzij in Polen of een ander Baltische staat, hetzij op een andere onverwachte plek, dan eindelijk is uitgebroken.

Aangezien zo’n oorlog zelfs volgens alle oorlogssimulaties van het Pentagon in korte tijd dramatisch voor ons zal aflopen, zouden de Westerse leiders ronduit krankzinnig moeten zijn om die toch uit te lokken. Gelukkig doen ‘onze’ politici nooit iets dat hun eigen landen, volken en economieën ernstig verzwakt en beschadigt, zeker niet sinds 2020… toch?

Nederlanders en andere Europeanen: succes dus met uw aanhoudende even blinde als onbenullige aanbidding van uw immer liegende ‘leiders’ en mainstream media. Als hun plannen voor Rusland en/of een wurgende klimaat-vaccinatiedictatuur slagen – en daar heeft het helaas alle schijn van – , dan zullen velen van ons het sowieso niet meer meemaken dat toekomstige geschiedschrijvers – als die er überhaupt nog gaan komen – zich verbijsterd afvragen hoe wij het in hemelsnaam zover hebben laten komen een volgende wereldbrand te ontsteken, en, indien dat onverhoopt toch niet is gebeurd, met ander verwoestend beleid (zoals energie/klimaatlockdowns en verplichte genmanipulatie injecties) beschavingssuïcide te plegen.

Uit: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval (11 december 2021):

Nederland nam afgelopen week deel aan een door Israël geleide oefening voor de eerder dit jaar door het World Economic Forum van Klaus Schwab aangekondigde (false flag) cyberaanval op het financiële systeem. Die aanval ‘moet’ er komen omdat de Westerse schuldenberg op knappen staat, en de corona maatregelen nog niet voldoende effect hebben gehad om onze economieën totaal te doen instorten. De voor de hand liggende schuldigen die zullen worden aangewezen zijn Rusland en/of Iran (of eventueel ook China). …. De VS/NAVO dreigt inmiddels bijna openlijk met een militaire aanval op Rusland. Een senator heeft het zelfs over het eerste gebruik van kernwapens (!). Be careful what you wish for is echter een wijsheid die anno 2021 in het Westen aan dovemansoren is gericht.

… In de scenario’s werd ook gekeken naar de impact van ‘misleidend nieuws’, wat eufemistisch taalgebruik was voor het plan om de (false flag) cyberaanval aan te grijpen voor het totaal uitschakelen van alle vrije en alternatieve media (dus de vrijheid van meningsuiting), zodat er daarna alleen nog maar de huidige mainstream media staatspropaganda zal worden verspreid.

…. Brussel heeft een grote financiële crash nodig om tot de zo lang gewenste Europese federale Superstaat te kunnen komen. Het bedrieglijke ‘alleen samen…’ zal dan niet alleen voor corona worden gebruikt, maar ook voor het ‘oplossen’ van de totale chaos en paniek die zal ontstaan als alle bankrekeningen ineens op NUL staan en zowel bankpasjes als pinautomaten het niet meer doen. Mogelijk komt er zelfs een 1- of 2 weken durende totale ‘blackout’, waardoor er helemaal geen elektriciteit meer is.

…. Rusland is als fossiele energiereus de grootste sta-in-de-weg van de ‘Great Reset’. Nu het ondanks tal van pogingen niet is gelukt president Putin te verwijderen, lijkt de VS/NAVO/WEF elite steeds duidelijker te kiezen voor een laatste wanhoopsactie door een rechtstreekse militaire confrontatie uit te lokken. Oftewel: oorlog. Voorwendsel: de zoveelste zogenaamde ‘aanstaande Russische invasie’ van Oekraïne.

2 maart 2021

Ik heb aan het bovenstaande eigenlijk niets toe te voegen. Het is allemaal al zó lang bekend, zó overduidelijk, voor wie een beetje de moeite neemt wat te gaan lezen, onderzoeken en nadenken. Vaste lezers weten dat ik al vele jaren waarschuw voor een door het Pentagon en de CIA in Oekraïne geplande uitgelokte oorlog met Rusland. Nu is die oorlog er, en NOG trapt bijna het hele volk stekeblind in het even misleidende als perfide en haatzaaiende anti-Putin narratief wat ons doodzieke, en in mijn ogen ook kwaadaardige establishment dagelijks over ons uitkotst. U ziet het, ik kan mijn walging daarover nauwelijks meer verbergen. Hoe kan het dat één van de landen waar het op deze planeet het beste toeven is, zó in de greep is gekomen van een inktzwarte, suïcidale geest.

Als u nu nog steeds niet doorheeft dat dit géén science-fiction / fantasy is, maar dat er door onze eigen Westerse instituten een staatsgreep wordt gepleegd tegen uw complete manier van leven, uw vrijheid en uw toekomst, en dat daarbij het maken van grote aantallen slachtoffers niet wordt geschuwd en desnoods zelfs een wereldoorlog met een van de twee grootste nucleaire machten wordt geriskeerd, dan kunt u beter op de bank TV blijven kijken, zoals de meesten sinds 2020 ziende blind en horende doof toch al hebben gedaan. Dan zal het einde u totaal onverwacht overspoelen, en u zullen velen van u krankzinnig worden van angst en wanhoop – precies wat de bedoeling is, zodat u straks totaal uitgeput uit handen van het WEF, de VN/WHO, het Vaticaan en het VS/EU/NAVO/IMF complex de al zo lang voorbereide Luciferiaanse Nieuwe Orde zult omhelzen.

En dan begint de hel op aarde pas echt.

Xander

Zie ook o.a.:

09-02: Foton radar in ontwikkeling waarmee menselijk lichaam op grote afstand kan worden gescand ( / Nieuwe tech draagt bij aan smart grid dat onze hele planeet in een grote digitale gevangenis verandert waaruit ontsnappen onmogelijk is)
06-02: Flashback naar 2010: Het begin van de techno-dimensionale spirituele oorlog

2021:
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
19-11: Topanalist waarschuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
25-10: Leger Oostenrijk bereidt bevolking voor op 2 weken durende totale blackout in Europa
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025

2019:

09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)