Elon Musk: Grootste probleem over 20 jaar is krimpende wereldbevolking

De aarde is nog steeds bijzonder leeg: Vanuit de ruimte zijn er nog steeds amper sporen van de menselijke beschaving te ontdekken. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Alle mensen op aarde passen in New York in gebouwen op één verdieping’ – ‘Krijgen van kinderen zou eigenlijk een sociale plicht moeten zijn’ – Tesla topman groot voorstander van programmeren van menselijk RNA en DNA

—————————————————————————————————————————————–

‘Tesla’ Elon Musk staat erom bekend wel vaker uitspraken te doen die tegen het globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ beeld ingaan. In een recente toespraak zei hij bijvoorbeeld dat over 20 jaar niet overbevolking, maar onderbevolking ons grootste probleem zal zijn. Wij wezen er onlangs nog op dat – in tegenstelling tot wat algemeen wordt gedacht – de Aarde meer dan genoeg ruimte, voedsel, energie en rijkdom heeft om zeker drie keer zoveel mensen een welvarend bestaan te geven. Meteen. Ons echte grootste probleem is dan ook de wereldwijde machtselite, die er juist alles aan doet om zoveel mogelijk mensen te elimineren door ze arm, ziek, hongerig, afhankelijk en dus controleerbaar te houden.

‘Ik wil benadrukken dat de grootste kwestie over 20 jaar de instorting van de bevolking is, en niet een explosie.’ Hij geeft als simpel voorbeeld iemand die willekeurig ergens op aarde vanuit een vliegtuig een bom laat vallen. ‘Hoe vaak raak je dan iemand? Feitelijk nooit. Er valt voortdurend allerlei spul vanuit de ruimte op aarde. Natuurlijke meteorieten, oude raketdelen, maar niemand maakt zich daar zorgen over.’

‘Kinderen krijgen zou bijna een sociale plicht moeten zijn’

‘Alle mensen op Aarde passen in New York, op één verdieping. Je hebt de andere verdiepingen niet eens nodig.’ De mensheid is volgens Musk vanuit de ruimte amper zichtbaar, zó dun zijn wij over de planeet verspreid. ‘We moeten oppassen voor bevolkingsinstorting. Een laag geboortecijfer is een groot risico.’ Onze beschaving kan er wel eens door verdwijnen, waarschuwt hij. ‘Dat zou een triest einde zijn. De gemiddelde leeftijd zou zeer hoog zijn, en de jeugd zou in wezen als slaven voor de ouderen moeten zorgen.’

‘Ik denk dat mensen tot op zekere hoogte het krijgen van kinderen bijna als een sociale plicht moeten gaan zien… Anders zal de beschaving sterven. Letterlijk. Het geboortecijfers is omgekeerd verbonden met welvaart, onderwijs en religie. Hoe religieuzer je bent, hoe meer kinderen je hebt.’ Over enkele decennia zal het zijn ‘alsof iemand de helft van de (toekomstige) bevolking heeft gedood. Er moet echt iets worden omgekeerd.’

‘Zo snel mogelijk af van fossiele energie’

Als e-auto ontwikkelaar en producent zit Musk natuurlijk wel volop aan boord van de groene ‘duurzaamheid’ agenda. Daar is hij optimistisch over, aangezien China volgens hem ook in dit opzicht voorop loopt, en reeds de helft van alle e-auto’s ter wereld fabriceert. De wereld moet volgens hem zo snel mogelijk af van fossiele brandstoffen, en overschakelen op ‘duurzame’ zonne-, wind- en water energie, en in sommige gevallen ook kernenergie.

Bij fossiele energie laat het filmpje beelden zien van grote dagbouwmachines en afgegraven heuvels, maar in hoeverre is dat nu echt zoveel lelijker dan het volgende beeld, namelijk heuvels bomvol draaiende windmolens? Persoonlijk vind ik dit de meest landschapsvervuilende objecten ooit.

De Tesla voorman zegt dat olie, gas en kolen snel opraken, maar vergeet dat dit al bijna 50 jaar wordt geroepen, en er steeds weer nieuwe voorraden worden ontdekt die de mensheid nog zeker een eeuw, en vermoedelijk zelfs vele eeuwen, van goedkope energie kunnen voorzien.

CO2-belastingen, maar waarom?

Tevens beweert hij dat de werkelijke kosten van fossiele energie en CO2 uitstoot niet worden doorberekend aan de samenleving. Hij pleit dan ook voor hoge wereldwijde CO2 belastingen.

Ook hierbij vergeet hij iets belangrijks, namelijk dat er op geologische tijdschaal nog steeds extreem weinig CO2 in de atmosfeer zit (ca. 450 ppm), en dat ondanks alle menselijke CO2 uitstoot (wat slechts een percentage van ver achter de komma bedraagt). Bovendien valt uit al het geologische bewijs op te maken dat het CO2 gehalte pas stijgt nadat de temperatuur omhoog gaat, en niet andersom, zoals al zo lang wordt beweerd. Die leugen wordt volgehouden om de bevolking zover te krijgen akkoord te gaan met almaar hogere belastingen en het afbreken van hun goedkope energievoorziening.

Zelfs al zou de energiebehoefte van de mensheid niet meer stijgen, dan nog heeft onze planeet niet genoeg landoppervlak om voldoende windmolens en zonneparken neer te zetten. Dan hebben het nog niet over de gigantische lading staal en zeldzame metalen die nodig zouden zijn, plus het feit dat vooral windmolens een extreem korte levensduur hebben (max. 20 jaar, de praktijk wijst uit dat de eerste molens al na enkele jaren falen. Het opruimen van kapotte windmolens is daarnaast een zeer kostbare zaak).

Programmeren van mensen door synthetisch RNA en DNA

Musk is tevens groot voorstander van programmeerbaar (synthetisch) RNA en DNA, waar op dit moment een groot deel van de wereldbevolking door de Covid-19 vaccins feitelijk reeds mee is geïnjecteerd. ‘Dat is als een computerprogramma. Je kunt er feitelijk alles mee doen, zoals vermoedelijk het verouderingsproces stoppen en omkeren, als je dat wilt.’

Sinds vorig jaar hebben we in tal van artikelen laten zien dat de werkelijke doelen van het creëren van ‘programmeerbare’ mensen veel duisterder zijn, en hoofdzakelijk gericht lijken te zijn op totalitaire bevolkings- en gedragscontrole, en massale bevolkingsreductie.

Desondanks is het prettig eens een bekende topman te horen die een positief beeld van de mensheid heeft, iets wat van de door Klaus Schwab en Bill Gates aangevoerde globalistische klimaat-vaccin sekte bepaald niet gezegd kan worden.

Xander

(1) DB Business (YouTube)
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur NASA/Tracy Caldwell Dyson , bron http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-24/html/iss024e014263.html direct link , This file is in the public domain in the United States because it was solely created by NASA. NASA copyright policy states that “NASA material is not protected by copyright unless noted”. 

Zie ook o.a.:

06-02: Global Cooling zet door: Satellieten constateren scherpe temperatuurdaling atmosfeer
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw record, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen 

2020:
08-12: Duizenden jaren oude klimaatcyclus en zonne activiteit markeert begin nieuwe IJstijd
18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053
03-07: Energietransitie: ‘Nederland wordt één groot industriepark vol windmolens en zonnepanelen’
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal’ EU veroorzaakt slechtere oogsten en hoge voedselprijzen’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)

2019:
22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken (/ Zwaarste sneeuwstorm in geschiedenis in IJsland)
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. @Jaantje. Wie kan er rekenen? Ga uit van 7 miljard mensen op aarde en 1 mens op 5 vierkante meter (zoals voorgesteld).
  Dan kom je op een totaal van 35 miljard vierkante meter = 35.000 vierkante kilometer.
  Het oppervlak van Nederland is 41.543 vierkante kilometer.
  Dus ja, de hele wereldbevolking past ruim in Nederland. Het woont uiteraard zeer oncomfortabel, maar in theorie klopt het.

 2. Vlrdngr schreef:
  17/05/2021 om 7:29 am
  Wat u daar schrijft is omdat u of niet kunt rekenen of u heeft geen besef van de wereld populatie en de (kleine) oppervlakte van Nederland.
  Of beiden.

 3. Amerika wordt kapotgemaakt door the powers that be. Dat moet wel. Al het goede aan haar is een sta-in-de-weg voor het systeem (en alles wat eraan vooraf moet gaan en eruit zal voortvloeien) dat komen gaat. Het zijn niet enkel streng islamitische landen meer die Amerika haten. Dankzij mensen als Michelle en Barack Obama is er haat opgelaaid tot een alles verzengend vuur. Het smerige spel dat de msm speelden, zorgde ervoor dat veel clueless lui de propaganda over Donald Trump geloofden. A house divided against itself shall not stand. Dat weten de liberalen van deze wereld ook bliksemsgoed.

 4. Hij is een griezel. Hij zelf heeft nu zeven kinderen, allemaal mannelijk. Bij hem thuis heerst er dus geen inkrimping.
  Maar nu dit: je moet Gods gevoel voor humor wel op prijs stellen als je weet dat men ons het klimaatevangelie aansmeert, terwijl alles erop wijst dat de aarde aan het afkoelen is.

 5. Als hem het lukt om mensen veel en veel ouder te laten worden, wellicht onsterfelijk is dat natuurlijk wel geniaal. Dat zou ruimtereizen naar andere sterrenstelsels mogelijk maken, laat hij nou net in die business zitten.

  Hij is nu met DOGE de held van het klootjesvolk maar niets is minder waard, deze man is totaal wereldvreemd en heeft geen link met de echte wereld. Naast het promoten van DOGE laat hij de hele cryptomarkt instorten en dit terwijl iedereen het moelijk heeft tijdens deze crisis. Deze James Bond schurkt is een gevaarlijke vent ik geloof totaal niets van zijn goede intenties.

 6. We leven in een idiote wereld.
  Elon Musk is een mens zoals u en ik, niet democratisch gekozen geen enkele verantwoordelijkheid als alleen aan zijn eigen bedrijf, en dit soort mensen lijken het “ te vertellen te hebben “ in deze wereld.
  Dat is iets over na te denken.

  Door wie worden we nu geregeerd?
  Heeft ons piepklein landje met de evenredig grote ruziënde regering nog iets in te brengen, in de totaliteit van de mensheid??
  De vraag stellen is hem beantwoorden.
  Al in het tijdperk van “ de koude oorlog” tekenden zich 2 grote machten af.
  Rusland met het communistische systeem en zijn satelliet landen, en Amerika met hun grootste democratie ter wereld en hun sympathiserende landen.
  Over China, hoewel een zeer groot land werd toen niet gesproken.
  Daar was de verdrukking onder MAO met zijn “ grote mars “ en zijn “ ijzerovens” , met de grote hongersnood en de vele politieke moorden. Dit was/ is voor ons redelijk onbekend. Mede ook toen door het taal,probleem.
  Wist u trouwens dat Mao meer mensen levens op zijn geweten heeft dan Hitler en Stalin samen.
  Ja dat was. /. is?!! China!!!! Een land om van huiveren. !
  China is en blijft een gevaarlijk land juist nu, nu we allemaal chinesche spullen in huis hebben en onze geneesmiddelen / grondstoffen industrie voor een groot deel in chineesche handen is.

  In de jaren 50 gingen we “ buiten de deur “ kijken.
  En werd de Kolen en staal gemeenschap opgericht. Je kunt wel zeggen de voorloper van de Europesche Unie.

  Maar “ machten “ verschuiven en veranderen, zo zien we in Europa dat “ landen “ steeds meer machten overdragen aan de Europese Unie kijk naar ons bankwezen vrijwel totaal in handen van de ECB. En vele andere voorbeelden zijn te noemen.
  De Europese regering is NIET democratisch gekozen, zomaar omwille van politieke “ spelletjes van de regerings leiders bij elkaar geraapt. Het parlement is wel door ons gekozen!

  Rusland wordt nu met “ strakke hand” geregeerd op een “ half communistische “ / “ democratische “ manier ( verkiezingen ) door Putin ( wat als hij wegvalt?)
  China infiltreert de hele wereld en veroverd zo zonder “ bloedvergieten “ zijn terrein met handel en macht en invloed en de bijbehorende communistische doctrine.
  Ze kopen hele havens op ( Piraeus , Zeebrugge in Azië Colombo en nog veel meer ) en leggen in Afrika snelwegen en spoorwegen aan met als onderpand de kostbare grondstoffen als betaal middel.

  En AMERIKA is zichzelf aan het vernietigen. Openlijk aangekondigd door Barack Hoesein Obama dat hij Amerika gaat veranderen en op een schaamteloze manier een zeer links socialistisch tijdperk dit ook uitvoert.
  De democratische persoonlijke vrijheid wordt in de etalage gezet en vervangen door het socialisme. En het lijkt te ontaarden in dictatuur. ( vaccinatie paspoort enz enz enz )
  Een grote vierjarige RIMPEL in dit proces is op frauduleuze manier om zeep gebracht, en naar het lijkt beëindig.
  En nu met de psychisch ontoerekeningsvatbare Puppet van de linkse Democraten , wordt door de Obama kliek die vrijwel helemaal terug is, de waarden en normen in sneltrein vaart verder ontmanteld.

  In de geschiedenis zien we dit ook bij regeringen kijk naar het Romeinse rijk : Opgaan, Blinken en Verzinken!
  En wat zien we dan, dat slimme lieden in het gat springen wat een vacuüm is op dat moment.
  Er ontstaan een “ macht “ binnen de “ macht ( de overheid ).

  Ongebreidelde niet aan banden gebonden zijnde bedrijven : met, en dat moet gezegd worden met een paar hele slimme kerels aan de leiding.
  Door hun ongebondenheid aan wetten en regels worden ze puissant rijk en KOPEN ze INVLOED waar ze maar willen.
  Op den duur wordt dit zo wereld wijd dat je jezelf moet af vragen.: Door Wie. Worden. We. Nu. Geregeerd ?

  Door Elon Musk : die zegt dat de wereld ONDER bevolkt raakt ? En financiering zoek voor zijn megalomane projecten.

  Door Bill Gates: die zegt dat de wereld OVER bevolkt raakt ? En is omgeschoold van computer nerd tot “ filantroop “ waarmee hij op een schandelijke manier geld verdiend.Tot vandaag de dag met Moderna…. ( dit bedrijf had NOOIT eerder een vaccin gemaakt) En zoals in Indië vaccinaties aanwend om dit doel te bereiken. Waarvan de WHO moest erkennen dat dit fout was.

  Door Mark Zuckerberg: die met zijn media 2 biljoen aanhangers heeft meer dan ooit een regering zal kunnen hebben.
  En deze aanhang volledig afhankelijk van hem probeert te maken. En zijn volgers accepteren vaak klakkeloos w at zuckerberg te bieden heeft en wat Zuckerberg niet aanstaat wordt weg gesensureerd . Waardoor wij min of meer als je het niet in de gaten hebt “ verplicht gaan worden “ één richting op te denken. ?

  Deze drie heerschappen lijken “ achter de schermen “ de vrije wereld in handen te hebben.
  De financiële banden met de Amerikaanse overheid en de big tech is groot! Net als met China overigens.!
  Gevaarlijke lijntjes, met geld dit heeft niets meer met democratie te maken.

  We leven in een idiote wereld!
  Ik houdt mezelf maar vast aan de dicht regels van Jacqueline v.d. Waals.
  “ Wat de toekomst brengen moge, mij geleid des Heeren hand.
  Moedig sla ik dus de ogen naar het onbekende land.
  Leer mij volgen zonder vragen ,Vader wat Gij doet is goed.
  Leer mij slechts het heden dragen, met een rustig kalme moed.
  Want ik weet ; ook op het laatste hemd van Elon Musk Bill Gates en Mark Zuckerberg zit GEEN ZAKJE!
  Shalom
  Anna

 7. @scherpalsaltijd schreef:
  16/05/2021 om 4:43 am

  Elon Musk heeft wel gelijk. Er is niets “fossiel” aan olie.

 8. Als je iedereen, letterlijk van babies van 1 seconde oud tot 120 jaar oud, 5 vierkante meter leefruimte geeft heb je Nederland nog niet eens vol. En dan zit iedereen droog, het water is niet meegerekend. De rest van de planeet is dan alleen bewoond door dieren.

  Het probleem is niet het aantal mensen, het probleem is de verdeling van wat die mensen nodig hebben.

 9. @Marc schreef:
  16/05/2021 om 1:07 pm
  Elon Musk is niet wie hij lijkt. Langs de ene kant geniaal maar langs de andere kant een sluwe gewetenloze kapitalist. De wereld verbeteren? Ja als het geld opbrengt tenminste. Kijk maar naar zijn crypto mentaliteit. Bitcoin opkopen, prijs omhoogpraten en bakken winst grijpen om daarna volledig tegendraads toe te geven dat bitcoin verschrikkelijk energieverslindend is waarop de geniale meneer precies hetzelfde doet met Dogecoin. Geniaal, sluw maar alles behalve een oprechte wereldverbeteraar…”

  Inderdaad, Marc.
  Eerst meewerken om de wereldbevolking te decimeren door vaccins te slijten voor zijn big farma vriendjes om dan te janken dat er te weinig volk zal overblijven. De hypocriet.
  Zijn enige bekommernis is hoeveel miljarden hij zelf er kan uitslepen door als een windhaan mee te draaien met de wind.
  Maar de wind kan keren en de boemerang zal terugkomen en ook hij zal zijn verdiende loon niet kunnen ontlopen, karma is een genadeloze bitch.

 10. Elon Musk is niet wie hij lijkt. Langs de ene kant geniaal maar langs de andere kant een sluwe gewetenloze kapitalist. De wereld verbeteren? Ja als het geld opbrengt tenminste. Kijk maar naar zijn crypto mentaliteit. Bitcoin opkopen, prijs omhoogpraten en bakken winst grijpen om daarna volledig tegendraads toe te geven dat bitcoin verschrikkelijk energieverslindend is waarop de geniale meneer precies hetzelfde doet met Dogecoin. Geniaal, sluw maar alles behalve een oprechte wereldverbeteraar…

 11. Uniek in algemeen dagblad. Het is te koud voor de tijd van het jaar. Wat opvallend dat sinds het corona sprookje er geen tot nauwelijks kunstmatige bewolking wordt gemaakt door vliegtuigen. Sinds er geen kunstmatige sluierbewolkingslagen worden gesproeid zijn de ouderwetse stapelwolken teruggekeerd en zakken de temperaturen, zelfs tot onder gemiddeld.
  Blijkbaar is het klimaatsprookjes met wolkenmanipulatie op een laag pitje gezet nu de nieuwe religie:corona angst is ingevoerd. Ik kan ’s nachts weer sterren zien zonder melksluier ervoor.

 12. Sorry, nog één reactie off topic, maar wat de docu van dr. dr. Haditsch laat zien is buitengewoon.
  Hij spreekt o.a. met dr. Thomas Ly, hoofd van een groepen ziekenhuizen in Thailand die internationaal een zeer goede reputatie hebben (Op 46:20 minuut). Men test er geen mensen zonder symptomen. Men onderzoekt de mensen als ze duidelijke klachten hebben en als het hoestklachten zijn, zoekt men eerst naar de echte oorzaken daarvan. De behandeling sluit dan aan op de gevonden oorzaak. Pas als er geen oorzaak wordt gevonden, overweegt men het corona-virus.
  Dit leidt tot totaal andere cijfers dan b.v. in Duitsland waar een positieve PCR test al leidt tot “Covid19” patiënt.
  Thailand heeft 1 corona-dode per miljoen inwoners.
  Bhutan idem; heel ander klimaat dan Thailand, maar ziekenhuis van dezelfde groep.
  China heeft 3 doden per 1 miljoen.
  En dan Duitsland in maart jl. 866 Coviddoden per 1 miljoen.
  Veel sterfgevallen worden hier dus Covid19doden genoemd, louter vanwege een positieve PCR test, terwijl andere ziekten de echte doodsoorzaak kunnen zijn.
  YouTube verwijderde deze docu waar men dus deskundigen aan het woord laat!! Waarheden die we niet mogen horen! En dat in landen die pronken met hun democratische vrijheden.

 13. Shalom

  Bizarre informatie over Judaïsme en Zionisme. Uitgelegd waarom de gentiles of goy (niet joden) uitgeroeid moeten worden. Waarom er expres door middel van vaccins en vergiftiging van voedsel zo veel kinderen gender verward zijn tegenwoordig of androgeen

  https://youtu.be/m7YbA-zfhjU

 14. Een zijdelings verband met deze topic (bevolkingssamenstelling).
  Dr. dr. Haditsch is in gesprek gegaan met grote wetenschappers die duidelijke twijfels hebben over het corona-alarmisme. https://www.blckbx.tv/videos/de-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid
  Het eerst gesprek met prof. dr. Michael Levitt (nobelprijswinnaar en geen wappie). Deze onderzocht het quarantaine cruiseschip Diamond Princess. Hij zag dat het percentage ouderen op het schip ongeveer overeenkwam met het aantal ouderen in het VK. Op grond daarvan maakte hij een schatting van het aantal sterfgevallen voor het VK en die schatting bleek redelijk te kloppen. Terwijl de modellen van de alarmisten een schatting hadden gemaakt die 10 keer hoger lag. Tien keer te hoog dus, op basis waarvan regeringen in de alarmstand gingen.
  Levitt ziet dat het aantal sterfgevallen duidelijk samenhangt met het percentage ouderen dat in een land woont.
  In veel landen is de babyboom generatie (de geboortegolf van na de oorlog) nu de ouderengeneratie geworden en daarmee is sowieso in de komende jaren een hoger sterftecijfer te verwachten. Dit zou ook de verwachting van Musk kunnen verklaren.
  Goede docu die 1,5 uur duurt en die door Blckbx.tv is ondertiteld in het Nederlands. Goed werk van Flavio Pasquino.

 15. De Aarde mag dan nog zogezegd ‘leeg’ zijn, het door mensen geproduceerd afval heeft desondanks wel reeds alle uithoeken van de Aarde bereikt.
  Onbewoonbare gebieden mogen dan wel leeg zijn, maar bewoonbare gebieden, zoals Nederland en België, zitten nokvol en er komen nog alle dagen ‘vluchtelingen’ uit alle (vooral zuidelijke) windstreken bij.
  De persoonlijke vrijheid van mensen staat in omgekeerde verhouding tot de bevolkingsdichtheid
  Hoe meer mensen op mekaar gepakt zitten, hoe meer vrijheid beperkende regeltjes er nodig zijn om deze bij mekaar geperste samenleving nog enigszins leefbaar te houden.

 16. @ Qvic: 8:45 pm, op 15/5. Mee eens. En zeker sinds de linksen, het overgenomen hebben in het Onderwijs en de ambtenarij sinds 1968, is het zelfstandig denken afgeleerd! Ze blaten alles na wat het Staatsjournaal en de rode media verkondigen, zonder ook maar zelf na te denken. Dat is veel te moeilijk geworden volgens de grote massa. Het is hopeloos.

 17. @ Cerberus: 2:38 pm, op 15/5. Juist. Die Musk wil dus geen vaccinatie zelf. Dan zeg ik maar zo: “Pas op als de vos de Passie preekt”.

 18. Elon Musk wil ons onsterfelijk maken. Het zal dan erg druk worden op aarde wat dan volgens hem geen probleem is. Er wordt voorkomen dat wij naar het hiernamaals gaan ofwel onze zielen worden gevangen… dat denk ik.

 19. HE 06.15u pm :
  En even nog over die magneten die blijven zitten op de plek van de vaccinaties bij mensen :
  Het volgende zou dan ook moeten gebeuren ( maar ik heb het niet getest want ik kom niet in de buurt van een
  geprikte, als het even kan )
  Hou een KOMPAS, bijvoorbeeld met de oost- of west kant tegen de plek aan, ook de kompas-naald zal dan aangetrokken worden richting die vaccinatie-plek en de naald zal richting arm gaan wijzen
  WIE TEST DIT EVEN ???

 20. artikel :
  foutje van Elon Musk :
  Olie, gas en kolen raken NOOOOIT op en bovendien is Olie GEEN fossiele brandstof
  Hij liegt, of hij is dommer dan je denkt en heeft zich dit ooit laten voorkauwen en is het gaan geloven, zoals zoveel mensen.

 21. De aarde is wel zeker te vol. De schrijver van dit artikel heeft het alleen over de fysieke drukte van teveel mensen op een te klein oppervlak. Nergens heeft hij het over de druk die de wereldbevolking legt op beschikbare energie, schoon drinkwater, voedsel, woonruimte en grondstoffen. Niet alle aardoppervlak is geschikt voor bebouwing en bewoning. Het grootste deel zou voor de natuur, de landbouw mijnbouw e.d. gereserveerd moeten blijven.

 22. Elton Musk kun je m.i. totaal niet vertrouwen. Deze man heeft de ideeen van een Klaus Schwab. Die pleit net als die louche Bill Gates voor depopulatie. Een ding hebben ze duidelijk gemeen en dat is de macht over deze wereld in handen van een kleine groep. Is dat wat we willen? Indirect gewoon een dictatuur?

 23. Als ik het goed begrepen heb bevatten de oceanen veruit het meeste op de aarde aanwezige CO2. Hoe kouder het zeewater hoe meer CO2 daarin opgeslagen zit en als de zeewater temperatuur oploopt stoot het CO2 uit. Als CO2 een (belangrijk) broeikasgas zou zijn heb je een zeer onstabiele situatie: als het zeewater opwarmt (door een actievere zon?) stoot het CO2 uit waardoor het broeikaseffect toeneemt en het zeewater verder opwarmt wat dan weer voor meer CO2 uitstoot zorgt, enz. enz. Een ‘runaway’ dus. Of denk ik nu te simpel, of mis ik iets?

 24. Of je nu het verhaal leest of de reacties leest, wat zij alle gemeen hebben is dat zij alle weinig kennis hebben van scheikunde, natuurkunde, wiskunde en elektromagnetische frequenties van deze wereld. Alleen die zogenaamde waarheden zijn niet meer logisch te beredeneren. Hier het stappenplan van de krankzinnigheid wat er decennia al heerst. Professionele wetenschappers krijgen van hun opdrachtgevers wat de uitkomst moet zijn en zij moeten daar dan hun berekeningen naar toe schrijven, zo werkt dat om brood op de plank te behouden. Daarop volgen de media en de politiek, deze onzin om deze zogenaamde uitkomst als de enige waarheid te verkondigen en zo de belastingen te kunnen verhogen e.d. Tenslotte wordt deze onzin in de schoolboeken geplaatst, zodat de volgende generatie deze onzin leren als de enige waarheid. Zo de worden de leugens en bedrog steeds groter en groter en onlogischer. Dit wordt nu op bijna alle vlakken gedaan. Zodat de geplande uitkomst zonder tegenwerking wordt aangenomen als een feit. Dan kun je argumenteren wat jij wil, dat die zogenaamde uitkomst pure bedrog en leugens op leugens zijn. Maar jij wordt niet meer gelooft, omdat die onzin als een feit inmiddels is aangenomen door een groot deel van de mensheid. Die enkel nog leert uit een boekje, maar zelf niets meer uitzoekt of het wel überhaupt klopt wat zij leren.

 25. Ik denk eerder dat Elon Musk bang is dat een krimpende wereldbevolking al op korte termijn zal leiden tot minder CO2 uitstoot en hij dan minder kan verdienen aan emissierechten.

 26. Krimpen??? In Nigeria is binnenkort een bevolking van 1 miljard mensen.in Afrika is overbevolking een zeer groot probleem. Het is algemeen bekend dat er teveel mensen op deze planeet rondlopen. De aarde raakt uitgeput.
  Japan is het enige land wat slinkt on de bevolking.

 27. Nog even en deze planeet wordt nog veel leger.

  Nog even het volgende:

  Er circuleren wat video’s op het Net dat laat zien dat mensen die met een Covid-19 vaccin zijn gevaccineerd op de plaats, en in de buurt van de prik,er magnetische verschijnselen manifesteren.
  Nu zijn er twee mogelijkheden: A) dit is een (hele goede) hoax en op de ene manier gefaked (hoewel er geen indicaties in die richting zijn) en B) dit is inderdaad echt.

  In het laatste geval is dit zeer verontrustend want wat is bijv. het effect van gevaccineerden op niet gevaccineerden

  Hier is een zo’n video (ca. 1uur):
  https://odysee.com/@TimTruth:b/Magnetvaccinearmdocumentary:a

 28. Elon Musk is voor het RNA vaccin ( hoewel hij en zijn gezin dit vaccin niet nemen, gaf hij zelf aan ) maar maakt zich zorgen over sterke krimp v.d wereldbevolking.
  Tja, een RNA vaccin maakt vrouwen onvruchtbaar en tast het zaad van mannen ernstig aan.
  Dus naast het feit dat mensen uiteindelijk worden gedood door het mRNA vaccin, is geboorte eveneens onmogelijk geworden bij inenting van de wereldbevolking.
  Musk spreekt zichzelf volledig tegen…dus zwamt maar wat.

 29. De laatste tijd…zie je dat de aarde afkoelt! Kijk maar naar dr Roy Spencer..en op wintergek.nl naar watertemperatuur… anomalieën hele aarde.
  Of Wales Grand Solar minimum channel..
  Heel duidelijk is nu het achterlopen van de Noordzee temperatuur. Ook de oceaan ten
  zuiden van Ierland is te koud. Inhalen doe je zoiets niet. Betekent een lagere temperatuur noordzee in augustus..normaal 20-21 , wordt niet gehaald. Was ook al in 2011, toen kwamen we niet verder als 18 graden. Warmste jaar…2006 met 23 graden.
  Vakantie in Nederland? Koop een surfpak…

 30. Eén fragmentje over rMNA en DNA knoeiers.Het mRNA-vaccin van Pfizer bevat PEG aangetoond 70% van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze stof = fatale allergische reactie. Ook anafylactische reacties worden gemeld bij ontvangers van het Moderna vaccin. Uw lichaam maakt anti-lichamen tegen SARS-CoV-2-spike-eiwit die op hun beurt syncytine-homologe eiwitten aanmaakt nodig voor de vorming van placenta= onvruchtbaar worden. De onderzoeken zijn veel te kort om een realistische inschatting van schade mogelijk te maken.

 31. Stel we slagen erin CO2 uitstoot te stoppen en om te keren en onder 300 ppm terug te dringen.
  In feite helpen we dan mee aan de massa uitroeiing van het plantenleven. Binnen de kortste keren zitten we zonder voedsel. Ze mogen mij altijd eens komen bewijzen dat CO2 het klimaat veranderd. Als het klimaat een simpele wiskundige formule is waarmee men kan vooruit rekenen. Wiskundig gezien moet men dus ook kunnen terug rekenen als proef op de som. Wat blijkt? Na 6 maand terugrekenen komt het klimaatmodel al in de knoei. Geloof jij in het sprookje? Probeer het eens en laat ondertussen de experten maar lullen want meer is het niet. Nog geen 90% van wat er buiten onze planeet gebeurt wordt meegenomen in hun DOGMATISCH model.De wetenschappelijke discussie heeft het debat over de klimaatverandering reeds gevoerd en dogmatisch vastgelegd. We zijn dus net als ten tijde van de ontdekking dat de aarde rond was de kerk zij zet die wetenschappers op de brandstapel.

 32. Elon Musk zijn vriendin grimes is een rare op haar instragram account schrijft ze dat ze klaar is om te sterven op mars

 33. @ Anna 15/05/2021 om 3:09 pm
  Fijn Anna, dat u dat zo schrijft.
  Voor wat betreft Israël (ik schrijf bewust niet: Joodse land) en het volk Israël, omschrijft u de eerste en beste basis.
  Maar dat is nog niet alles. Tweede is dat volkenrechterlijk a.g.v. de Balfourverklaring en de San Remo-conferentie u nog meer handvatten hebt om uw mening te onderbouwen.
  Overigens: deze tweede is niet buiten Gods voorzicht en leiding gegaan.
  Daarover mag je wel allerlei gedachten hebben, maar ik denk dat we dan blauwe vingers krijgen.
  Harlelijke groet van
  Anna B. 🙂

 34. Misschien wel “prettig” om eens tussen al de leugens van de globalistische ‘elite’ (kots) een ander geluid te horen = tekst lezen, maar mocht hij met zijn hersenspinsels hebben gedacht ook de talenten van een wereldbefaamde grappenmaker te hebben door ze eens naar buiten te brengen….op dàt gebied is hij in ieder geval triest mislukt.
  Ik kijk liever naar de filmpjes van Pipo, Swiebertje, de Dikke en de Dunne, Snip en Snap, Charly Slappeling en André van Duijn van vroeger.
  Nu ander onderwerp 😉

 35. Musk is voorstander van Mrna techniek, maar wil zelf niet bij de ” gelukkigen ” horen, die de gifprik krijgen.
  Het geroep om CO2 is absurd, trek eender welk drankje met bubbels open en er komt meer CO2 vrij dan je denkt, zonder schadelijke gevolgen .
  CO daarentegen, is geurloos, kleurloos en dodelijk, maar dat hebben de kermiswetenschappers blijkbaar , weer eens verkeerd uitgelegd, en nu kunnen ze niet meer terug zonder zichzelf, wereldwijd , opnieuw, belachelijk te maken.

 36. Ik geloof ook wel dat dna misschien een kans is voor de mensheid.

  Maar dat vereist zoveel vertrouwen in de makers. Dat vertrouwen is nu te veel geschonden. Zoals mensen momenteel achterhalen, wordt het westen verraden door een stel corrupte zooi. En dan moeten wij het vaccin nemen die door hen gemaakt is.

  En zo in zo is dna en rna optimalisatie nog teveel experimenteel. Met een eerlijk, open transparant verhaal kom je stuk verder. Wat ze nu doen is achterbaks

 37. Wat een grap ‘ de krimpende wereldbevolking’ de mensenpopulatie is nog steeds aan het stijgen en niet aan het krimpen. en de huidige zogenaamde pandemie heeft geen miljoenen mensen gedood gelukkig maar. De schone planeet aarde is niet onuitputtelijk, wat die schone Mijnheer ook mag beweren. Dat is de reden voor de ruimtevluchten, de mens is op zoek naar een andere leefbare planeet, gaan ze die vinden denkt je? Volgens de oude astronautentheorie wel natuurlijk, want volgens hen stammen we van aliens af, grappig nietwaar? Onze groene aarde brengt nog steeds rijke vruchten voort, maar ook de aarde is oud aan het worden, en in feite leven we op een schil, een vruchtbare schil, want hoe dieper m’n graaft hoe warmer en onvruchtbaarder. Shalom

Comments are closed.