Dreigende voedseltekorten in VS, China en Europa, mede door varkenspest

—————————————————————————————————————————————-

Chinese president roept voedselcrisis uit – De ‘Dodelijke Drie’ (Bill Gates, Klaus Schwab, Anthony Fauci) willen volksgezondheid verder verslechteren door einde te maken aan alle vleesproductie – Agroterrorisme? American Military University waarschuwde in februari dat varkenspest (sterftepercentage bijna 100%) als terreurwapen kan worden ingezet

—————————————————————————————————————————————-

De corona maatregelen dreigen in combinatie met het tegen de landbouw en veeteelt gerichte klimaatbeleid en de Afrikaanse varkenspest al op korte termijn grootschalige voedseltekorten in de Verenigde Staten, China en Europa te veroorzaken. Ook via deze weg is wereldwijd de frontale aanval ingezet op het welzijn, de welvaart en de gezondheid van het gewone volk.

Het zijn beelden die aan de Grote Depressie van de jaren ’30 doen denken: in heel de VS zijn van Miami tot New York weer lange rijen voor de voedselbanken te zien. Op één locatie in New York explodeerde het aantal hulpbehoevende gezinnen van 1000 vóór de coronacrisis naar 10.000 nu.

De ‘Dodelijke Drie’ wil vlees gaan verbieden

Het ‘Covid Triumviraat’, die ook wel de ‘Dodelijke Drie’ kunnen worden genoemd, bestaande uit Bill Gates, Klaus Schwab (WEF) en Anthony Fauci, wil zogenaamd vanwege ‘het klimaat’ een einde maken aan alle vleesproductie en – consumptie. (2) Daarom werd net als in Nederland de afgelopen jaren feitelijk de oorlog verklaard aan de Amerikaanse boeren, waardoor het aantal faillissementen de afgelopen jaren fors is gestegen. Daar kwam het extreem koude weer van vorig jaar nog eens bovenop.

Chinese president waarschuwt voor tekorten

De Chinese president Xi Jinping heeft inmiddels een voedselcrisis uitgeroepen door de bevolking op te roepen niet meer voedsel in te slaan dan ze verbruiken, omdat er graan- en vleestekorten dreigen te ontstaan. Maandenlange overstromingen hebben veel gewassen verwoest, en de rijstvelden zijn getroffen door insectenplagen. (3)

Tegelijkertijd strijdt China nog steeds tegen de Afrikaanse varkensgriep, die zich in 2018 binnen luttele weken over het halve land verspreidde. Meer dan de helft van alle varkens moest in 2019 worden afgemaakt, waardoor de prijzen van varkensvlees vorig jaar met 70% stegen.

Vorig jaar moesten wereldwijd 1 op de 4 varkens worden geruimd vanwege deze zeer besmettelijke en zeer dodelijke ziekte. Vietnam zette zelfs het leger in om zieke varkens massaal af te maken. Ook Zuid Korea schakelde bewapende troepen in nadat 7 varkens besmet bleken te zijn. Uiteindelijk leidde dit tot het massaal afmaken van varkens, waardoor rivieren in het land letterlijk dieprood kleurden van het bloed.

Verbod op landbouw na één geval Afrikaanse varkenspest in Duitsland

Gisteren meldden we kort dat een verondersteld geval van Afrikaanse varkensgriep – of varkenspest – in een dood wild zwijn in Duitsland is aangegrepen tot een verbod op landbouw binnen een straal van 30 kilometer. Nog een paar van dit soort ‘gevallen’, en zowel de Duitse als Europese voedselvoorziening komt in gevaar, zeker als deze ‘pest’ de grens overspringt.

Duitsland reageert totaal anders op de Afrikaanse varkenspest dan China. Zo is er een jachtverbod ingesteld, en ook de landbouw en bosbouw binnen een straal van 30 kilometer verboden, waardoor er ook niet meer geoogst mag worden. Nogmaals: vanwege slechts één geval, en dat terwijl de oogsten dit jaar naar schatting sowieso 20% lager zullen uitvallen vanwege de droogte en een enorme veldmuizenplaag.

Volgens de ‘Ice Age Farmer’ (bijna 150.000 YouTube abonnees) is het oogstverbod bijzonder vreemd, omdat wilde zwijnen gek zijn op volgroeide koren, en vaak deze velden gebruiken om zich ongezien te verplaatsen. ‘Ze geven deze wilde zwijnen dus letterlijk voedsel en bescherming. Je zorgt er juist voor dat deze uitbraak van varkenspest zich als een lopend vuurtje kan verspreiden, met als gevolg dat er op steeds meer plaatsen niet meer mag worden geoogst.’

‘Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor. Voor mij is dit allemaal onderdeel van het wereldwijd veroorzaken van voedselschaarste. Het is op geen enkele wijze een rationele reactie. Je geeft wilde zwijnen voedsel en bescherming, waardoor de Afrikaanse varkenspest zich over Europa zal verspreiden.’

Agroterrorisme?

De American Military University waarschuwde in februari dat de Afrikaanse varkenspest dit decennium als terreurwapen zou kunnen worden ingezet. Omdat de plaag een sterftepercentage van bijna 100% heeft, is het de perfecte vorm van ‘agroterrorisme.’ Dat kan heel eenvoudig door middel van drones gebeuren, die geïnfecteerd vlees op varkensboerderijen laten vallen, zoals criminele bendes in China reeds hebben gedaan om daar een financieel slaatje uit te slaan.

Volgens de Ice Age Farmer is het echter de Chinese overheid zelf die deze drones gebruikt om kleine, onafhankelijke boeren uit te schakelen, zodat deze kapot gemaakte familiebedrijven kunnen worden opgeslokt door grote staatsconglomeraties. ‘Het is nog speculatie dat dit nu ook in Europa gedaan zal worden gedaan…. Als deze koers niet wordt gewijzigd, komt er honger aan. Dit zal ons dwingen tot gehoorzaamheid aan de totalitaire technocratische machtsovername van onze voedselvoorziening en samenleving.’

‘Het is verbijsterend hoeveel schade er in korte tijd wereldwijd wordt aangericht aan de landbouw en vleesproductie. De VN heeft al gewaarschuwd voor hongersnoden van Bijbelse omvang, en dat komt duidelijk omdat kwaadaardige personen deze op touw zetten, zodat wij ons onderwerpen aan hun agenda’s. Als iedereen dit zou weten, zouden deze agenda’s echter morgen al kunnen worden gestopt.’

 

Xander


(1) Ice Age Farmer (YouTube)
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
Afbeelding:  Jimmy Lau , Pixabay 

Zie ook o.a.:

25-08: VN waarschuwt voor wereldwijde hongersnood van Bijbelse omvang door corona beleid
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal EU veroorzaakt slechtere oorgsten en hoge voedselprijzen’ (/ Nederland loopt in Europa voorop met vernietigen landbouw en betaalbare voedselvoorziening)
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
23-11: Bernie Sanders en Jeremy Corbyn  presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL? (/ Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. Een volk dat honger heeft zal niet snel in opstand komen en is makkelijker onder controle te houden. Kijk maar naar Noord-Korea.

  Wat er nu wordt uigevoerd is Rockefeller’s Lockstep 2010 plan.

  http://themillenniumreport.com/2020/07/rockefeller-lockstep-2010-was-blueprint-for-2020-covid-19-pandemic/
  Bullet point 19: …., create civil unrest, break down the supply chain, and cause the start of mass food shortages….

  Van de Ice Age Farmer
  Food Supply Spontaneously Combusting! Controlled Demolition of Supply Chain
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=tX4AXIvV4fI&feature=emb_logo

  Vergeet niet wat er in Libanon gebeurt is waar recent de grootste graanvoorraad van het land verwoest is. Toeval?

 2. Ik ben al sinds 1980 vegatarieer en zie daar ik leef nog . Met de vleesvervangers ben ik ook aan het stoppen nadat ik heb gelezen wat er allemaal voor een troep in zit . Het is u zeker tioch bekend dat de dieren vol ziitten met o.a groeihormonen , niet goed voor u gezondheid en dan hed ik het nog niet eens gehad ovet het lijden van deze arme dieren .

 3. Sigrid Kaag Partijleider D66 en huidig Nederlandse minister van buitenlandse handel, is tot op heden tevens CEO (lid raad van bestuur) van de WHO (World Health Organisation). De WHO is een onderafdeling van de Verenigde Naties. Nederland is trouwens al heel lang een pilotproject voor de New World Orde op micro-niveau (China is dit op macro-niveau). Welkom in de tijd voor wakkere mensen.

 4. China heeft nog steeds; ( al vanaf begin juli) Te maken met hevige overstromingen die een heel groot deel van het land, onder water zetten. )
  Dit is geen klein oppervlak maar enorm groot, waardoor de rijst productie gevaar loopt.
  Nergens in het MSM nieuws is het te vinden maar het is bijna apocalytisch wat daar gebeurt. Al weken lang. Het MSM nieuws houdt ons op deze manier rustig, door maar mondjesmaat informatie te vertrekken, en zeker geen nieuws wat ons aan het denken zet en wereld schokkend is.
  In China worden Mensen door de vloed golven in hun slaap verrast en mee gesleurd. Huizen storten in er zijn grote aard verschuivingen, en modder lawines.
  Bruggen kapot de infrastructuur op veel plaatsen totaal vernield.
  Melding van doden is er niet want op het platteland eindigt de registratie na 1 kind dus de overigen / kinderen / mensen bestaan gewoonweg niet.
  Let wel dit is op het platteland, en dit is juist het gebied wat het meest getroffen wordt,maar inmiddels zijn er ook steden die onder water staan.

  Gevolg; HONGER❗️

  Wat betreft “ de kwade MACHTEN “ die met geld, invloed, en niet nobele maatregelen de wereld proberen te ontregelen,
  Kunnen we meer over te weten komen als we Bill Gates en de leer van de Eugenetica eens googelen. Deze 2 zoek opdrachten geven een goed beeld van hun doelstellingen en het geen wat nu op de wereld gebeurt. SCHOKKEND !
  Dan ga je begrijpen wat er aan de hand is en waarom het “ zo langzaam ……. of misschien juist nu met de pandemie zo snel “ gaat❗️

  Schaarste aan voedsel kan ook het begin, een aanzet zijn van “ regels” / zo u wilt “ voorwaarden “ van wie wel of niet voedsel mag / kan kopen. ( wie weet hoe dichtbij we bij dit punt aangekomen zijn )
  Op termijn komt het ervan : Als je niet gevaccineerd bent ( een bepaald teken hebt ) Kun je niet kopen of verkopen.
  Allemaal “ tekenen der tijden. “

  Shalom
  Anna

 5. Ook in Nederland wordt veel vee door dieren die in het wild leven bedreigd. Vossen, wolven, marters, adders
  Maar ook wordt er door toerisme veel afval geloosd wat in het voer terecht komt.
  En niet alles wat er tussen het gras groeit is voor hen voedsel.

 6. Het zal nog erger worden denk ik. We staan aan het begin van een reeks problemen waar we moeilijk kunnen aan ontsnappen, en wat doet Europa? Ze blijven maar migranten uit Lesbos opvangen varkenspest of niet!!! Shalom

 7. Niet zoveel met de varkenspest te maken, maar wel indirect een gevolg van de coronahoax: Vandaag ontving ik een mailtje van mijn zorgverzekeraar waarin ze de “Dokter op zak”-app promoten: “Speciaal voor u als klant van ****: altijd een dokter op zak. Met de app krijgt u antwoord op medische vragen. Een ervaren medisch team zit voor u klaar. De hele week, ook ’s avonds en in het weekend!” Wanneer je op de link in de mail klikt, blijkt deze app van ‘Medicinfo” uit Tilburg te zijn.

  Iemand wel eens van deze club gehoord? En wat moet ik me bij die app voorstellen? Zit daar ook een ‘coronamelder’ in verborgen? En met wie worden mijn gegevens gedeeld? Kortom, teveel vragen en niet voldoende antwoorden. Want van de site van Medicinfo word ik ook niet veel wijzer. Dat is een gelikt promotiepraatje om de app en ‘alle voordelen die het biedt’ te promoten. Iets om even nader te onderzoeken Xandernieuws? Want nu is deze app nog vrijwillig volgens mijn zorgaanbieder. Maar over x maanden misschien niet meer? En ben ik alleen nog maar verzekerd wanneer ik die app op mijn telefoon heb? En wie zitten er achter Medicinfo?

  Paranoide? Ja. Maar ik ben inmiddels op het punt aangeland, dat ik geen enkele instantie meer blind vertrouw …

 8. De aankondigingen staan al bijna 2 jaar vermeld bij alle bushaltes: voorkom Afrikaanse varkenspest. Heel apart toch?

 9. NWO wil de bevolkingen gaan uithongeren

  Net als in Rusland gebeurt is door de rothchilds

  Na het vermoorden van de tsaren familie

 10. Citaat: “Omdat kwaadaardige personen deze op touw zetten”, einde citaat. En dat is juist de kern van de zaak, het reduceren van de wereldbevolking. Precies dat is de agenda, van de NWO en de andere duivelse krachten.

 11. @wist het al langer
  “ Als Nederland dit ook gaat doen,mogen we met een handjevol zieke varkens al plat.”
  Klinkt gelijkaardig aan de huidige covid onzin 🤔

 12. Het is grandioos wat de Nederlandse boeren weten te bereiken met hun export. Een partij als D66 heeft altijd de mond vol van “de internationale verwevenheid van ons land”. Maar tegelijk willen ze internationaal opererende bedrijven de nek omdraaien.

 13. @Arno.

  Duitsland was een aantal jaren geleden,nagenoeg zelfvoorziend.
  Maar de wereld moet blijkbaar krimpen.
  Er is nu al vastgelegd dat er bij varkenspest(griep)in een straal van 30km niet geoogst gaat worden.
  Als Nederland dit ook gaat doen,mogen we met een handjevol zieke varkens al plat.

 14. Nederland verkeert in de unieke positie veel erg vruchtbare grond te hebben. Daar kunnen we als land niet alleen onszelf van voeden, maar we kunnen zelfs voedsel op grote schaal exporteren. Daar profiteren anderen dus ook van. Veel landen in Europa (Duitsland, Frankrijk, Italië b.v.) kunnen zichzelf niet bedruipen qua voedselproductie, vanwege o.a. veel rotsachtige bodem.
  De uiterst vruchtbare grond in Nederland is dus een zegen voor veel landen. Daarom moeten het boerenbedrijf waarderen en koesteren! Het is werkelijk van de zotte dat we zo’n voordeel willen weggooien, om het in te ruilen voor natuurparkjes. Nederland kan vele mensen voeden. Dat moet gewaardeerd worden en dat gooi je niet weg vanwege nep-romantische ideeën over natuur.

Comments are closed.